اقتصادی

اخبار سرویس

  • چرا به برنامه مالی سال نو پایبند نمی‌مانیم؟

    چرا به برنامه مالی سال نو پایبند نمی‌مانیم؟

    بلندپروازی یکی از دلایل شکست خوردن در اجرای هدف‌های مالی است؛ مثل اینکه تصمیم می‌گیرید ماهیانه ۵ میلیون تومان پس‌انداز کنید اما چون با واقعیت‌های روزمره همخوانی ندارد، انگیزه از بین می‌رود و برنامه مالی به فراموشی سپرده می‌شود.

  • بنزین در سال ۱۴۰۴ چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟

    بنزین در سال ۱۴۰۴ چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟

    طرح انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو به صورت آزمایشی آغاز شد. هدف از این طرح جلوگیری از قاچاق سوخت در کشور است.

  • چرا برنامه مالی سال نو شکست می‌خورد؟

    چرا برنامه مالی سال نو شکست می‌خورد؟

    بسیاری از ما با شروع سال نو برنامه مالی منظم و دقیقی را می‌نویسیم، اما چند ماه بعد، همه چیز به روال سابق برمی‌گردد. اما این برنامه شکست می‌خورد و چه چیزی ما را از پایبندی به آن‌ بازمی‌دارد؟

  • فروش متری خانه؛ طرحی به کام کلاهبرداران!

    فروش متری خانه؛ طرحی به کام کلاهبرداران!

    طرح فروش مسکن که چند سالی‌ست مطرح شده تا اقشار کم درامد را خانه‌دار کند، حالا در سایه بی‌قانونی و خلا نظارتی به بستری برای کلاهبرداری تبدیل شده است.

  • بعد از خرید اینترنتی بلیط هواپیما چه باید کرد؟

    بعد از خرید اینترنتی بلیط هواپیما چه باید کرد؟

    خرید اینترنتی بلیط هواپیما شاید مهم‌ترین قدم در برنامه‌ریزی سفر باشد، اما تنها مرحله‌ی مهم نیست! پس از تکمیل خرید، اقدامات مختلفی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا سفری آرام، بدون استرس و کاملاً سازمان‌یافته داشته باشید.

  • وسواس پولی، یک اختلال فراگیر!

    وسواس پولی، یک اختلال فراگیر!

    پول که روزی ابزاری برای راحتی و امنیت بود، حالا تبدیل شده به بزرگ‌ترین دغدغه‌های بشر؛ اما آیا صرف تلاش بی‌وقفه برای انباشت بیشتر پول می‌تواند به امنیت مالی منتهی شود، یا صرفا ما را درگیر وسواس پولی می‌کند؟

  • فومو: غول جیب‌بر دنیای مجازی!

    فومو: غول جیب‌بر دنیای مجازی!

    «فقط ۲۴ ساعت تا پایان تخفیف» این فریاد تبلیغات شبکه‌های اجتماعی است که با تشدید فومو یا همان ترس از جاماندن، هر لحظه ما را به سمت تصمیمی عجولانه‌تر سوق می‌دهد و برای دخل و خرجمان تصمیم می‌گیرد؛ اما چطور؟

  • مدیریت هوشمند پول؛ راهی برای رفاه یا گرفتار شدن در تجمل؟

    مدیریت هوشمند پول؛ راهی برای رفاه یا گرفتار شدن در تجمل؟

    تجمل‌گرایی سرمایه‌ای را که می‌توانست برای آینده استفاده شود، صرف کالاهای مستهلک یا خدماتی مانند تفریحات گران‌قیمت می‌کند و امنیت مالی آینده را تضعیف می‌کند. افرادی که به تجمل‌گرایی گرایش دارند، معمولاً توجه کمتری به آینده مالی خود دارند و سرمایه‌گذاری را قربانی لذت‌های زودگذر می‌کنند. مثلاً هزینه لوکس کردن وسایل خانه می‌توانست صرف دارایی سودآوری شود که در آینده به بهبود زندگی کمک کند. لذت بردن از جوانی مهم است، اما بدون برنامه‌ریزی مالی، دوران پیری می‌تواند به سختی و رنج تبدیل شود.

  • وسواس پولی، یک اختلال فراگیر!

    وسواس پولی، یک اختلال فراگیر!

    پول که روزی ابزاری برای راحتی و امنیت بود، حالا تبدیل شده به بزرگ‌ترین دغدغه‌های بشر؛ اما آیا صرف تلاش بی‌وقفه برای انباشت بیشتر پول می‌تواند به امنیت مالی منتهی شود، یا صرفا ما را درگیر وسواس پولی می‌کند؟

  • در دام خریدهای هیجانی نوروز نیفتید!

    در دام خریدهای هیجانی نوروز نیفتید!

    نوروز باید فرصتی برای تغییرات مثبت باشد، اما اغلب به چرخه‌ای از خریدهای بی‌برنامه تبدیل می‌شود. چرا؟

  • [placeholder]