فیلم برف آخر به کارگردانی «امیرحسین عسگری» روایتی از انزوا، فقدان و تلاش انسان برای بقا در دل طبیعتی سرد و بیرحم است.
جشنواره فیلم فجر بهعنوان مهمترین رویداد سینمایی کشور، همواره در کنار رقابتهای نفسگیر و محتوای پر از تنوع خود محلی برای کشف و معرفی آثار جدید و کارگردانهای جوان بوده است.
تصور کنید یک شب کنار خانوادهتان نشستهاید، مادربزرگ خاطرهای از دوران کودکیاش تعریف میکند و پدر درباره تلاشهای مردم در جنگ برای حفظ کشور صحبت میکند.
در سالهای اخیر سینمای ایران شاهد سلطه بیچونوچرای فیلمهای طنز بر گیشهها بوده است. فیلمهایی که با داستانهای ساده و شوخیهای دمدستی موفق به فروشهای چشمگیر شدهاند.
سید حسن حسینی، شاعر متعهد و اندیشمند معاصر نامی است که با عمق اندیشه و زیبایی کلام گره خورده است.
فقدان قهرمانهای ملی در سینمای ایران یک دغدغه دیرینه است که ریشه در ساختار، سیاستها و اقتصاد سینمایی دارد. باوجود تاریخ غنی و شخصیتهای اسطورهای ایران، قهرمانهای واقعی و ملی کمتر به تصویر کشیده شدهاند.
«فرهنگستان زبان و ادب فارسی» برای حفظ هویت ملی و جلوگیری از نفوذ بیرویه واژگان بیگانه سالهاست که به معادلسازی کلمات خارجی پرداخته است.
فیلم «آنها مرا دوست داشتند» به کارگردانی «محمدرضا رحمانی»، به موضوع حساس خرید و فروش نوزاد و زندگی زوجهای نابارور پرداخته و با انتخاب این زاویه از رخدادهای اجتماعی تلاش میکند.
در گردهمایی مجمع تحلیلگران صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به میزبانی موسسه تبیان، وضعیت شبکه نمایش خانگی بررسی شد.
فیلم «باغ کیانوش» که بهخوبی از رمان محبوبی به همین نام اقتباس شده، روایتی تاثیرگذار و منحصربهفرد از زندگی در روزهای جنگ تحمیلی ایران و عراق است.