نماینده ولی‌فقیه در آمریکای لاتین با اشاره به اثرات فرهنگی انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور اظهارداشت: تعدد موسسات فرهنگی، پژوهشی و تبلیغی، وجود کتابخانه‌های مجهز، باز شدن دست بزرگان و علما و بیشتر شدن ارتباط مردم با آنها از اثرات فرهنگی انقلاب اسلامی در

چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰

نماینده ولی‌فقیه در آمریکای لاتین:

 توسعه مراکز دینی دنیا از آثار انقلاب اسلامی ایران است

نماينده ولي‌فقيه در آمريکاي لاتين: توسعه مراکز ديني دنيا از آثار انقلاب اسلامي ايران است

نماینده ولی‌فقیه در آمریکای لاتین با اشاره به اثرات فرهنگی انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور اظهارداشت: تعدد موسسات فرهنگی، پژوهشی و تبلیغی، وجود کتابخانه‌های مجهز، باز شدن دست بزرگان و علما و بیشتر شدن ارتباط مردم با آنها از اثرات فرهنگی انقلاب اسلامی در کشور ماست. 

 

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی در مراسم اختتامیه سومین دوره تربیت مبلغ اسپانیولی انقلاب شکوهمند اسلامی  را موهبتی الهی دانست و گفت : قدر این انقلاب را که خون‌های پاک فراوانی در به ثمر رسیدن آن ریخته شده است باید دانست و با تلاش و مجاهده می‌بایست انقلاب و فرهنگ ناب و غنی اسلامی را به سراسر دنیا صادر کرد و پرچم انقلاب را  بدست مبارک  امام زمان (عجل الله تعالی) سپرد.

وی افزود: تاسیس مراکز، موسسات و مساجد اسلامی در سراسر دنیا و فراهم کردن امکانات برای تحقیق غیر مسلمانان درباره اسلام از جمله اقدامات و اثرات فرهنگی انقلاب اسلامی است.

نماینده ولی‌فقیه در آمریکای لاتین ادامه داد: بوجود آمدن حزب‌الله و احیاء دین، قرآن، اسلام و آزادی مستضعفین در اکثر نقاط دنیا  یکی دیگر از اثرات فرهنگی انقلاب در خارج از کشور است  و همان شعارهای دوران انقلاب که موجب فروپاشی طاغوت و شاهنشاهی ایران شد امروز توسط آزادی‌خواهان جهان در کشورهای دنیا طنین‌انداز شده است که نشانگر صدور انقلاب به دنیا خصوصا آمریکای لاتین  است.

پربازدیدها

پربحث‌ها