مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت:‌ مذاكرات اوليه با دنيزلي انجام شده و وي گزينه اول سرمربيگري تيم فوتبال .........

شنبه ۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰

دنیزلی به پرسپولیس نزدیک شد

دنیزلی

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت:‌ مذاكرات اولیه با دنیزلی انجام شده و وی گزینه اول سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس است.

عباس انصاری‌فرد در گفت و گو با  فارس، اظهار داشت: به دنبال یك مربی بزرگ خارجی هستیم. گزینه اول ما دنیزلی است. با این مربی تركیه ای گفت و گو كرده ام و مذاكرات اولیه انجام شده است.

وی افزود: دنیزلی در حال حاضر درگیر لیگ تركیه است. ظرف دو روز آینده مذاكرات بعدی با او انجام خواهد شد و دنیزلی را به ایران دعوت خواهیم كرد. امیدوارم این مربی به پیشنهاد ما جواب مثبت بدهد. در غیر این صورت با مربیان بزرگ دیگر وارد مذاكره می شویم. البته تمام این مسائل با نظر هیات مدیره انجام خواهد شد.

گفتنی است مصطفی دنیزلی به تازگی تیم فوتبال بشیکتاش را قهرمان جام حذفی ترکیه کرده است و تنها یک گام تا قهرمانی لیگ ترکیه فاصله دارد.

تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری

پربازدیدها

پربحث‌ها