در دهه محرم صورت گرفت؛
تلاش 22 هزار مبلغ براي ترويج فرهنگ عاشورايي

رييس گروه اعزام و استقرار مبلغان سازمان تبليغات اسلامي از فعاليت بيش از 22 هزار مبلغ مرد و زن در ماه محرم امسال در سراسر كشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري رسا، حجتالاسلام علي اصغر منتظري، رييس گروه اعزام و استقرار مبلغان سازمان تبليغات اسلامي، با اشاره به فعاليت بيش از 22 هزار مبلغ مرد و زن در ماه محرم امسال گفت: اعزام و اسقرار اين مبلغان در ماه محرم الحرام، از سوي سه مجموعه دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، سازمان اوقاف و امور خيريه و سازمان تبليغات اسلامي صورت ميگيرد.
وي افزود: از اين ميان 14هزار نفر مبلغان مقيم استانهايند و 212 نفر از آنها نيز مبلغ زن هستند.
حجتالاسلام منتظري تصريح كرد: شعبههاي دفتر تبليغات اسلامي در قم، خراسان رضوي و اصفهان نيز بيش از هفت هزار نفر را به استانهاي مختلف اعزام كردهاند كه 35 نفر از آنان را خواهران مبلغ تشكيل ميدادند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه سازمان اوقاف و امور خيريه نيز 965 مبلغ به مناطق مختلف اعزام كرد، ادامه داد: هدف از اعزام مبلغ در ماه محرم به سراسر كشور ترويج فرهنگ عاشورايي در بين اقشار گوناگون مردم است.
رييس گروه اعزام و استقرار مبلغان سازمان تبليغات اسلامي در پايان تعداد مبلغان اعزام شده از طريق طرح متمركز را هم چهارصد نفر اعلام كرد و اين طرح را مربوط به حمايت از اعزام مبلغ به مناطق محروم از سوي ادارات كل تبليغات اسلامي استانهاي خراسان رضوي، قم و اصفهان دانست.
گفتني است، هماهنگيهاي اعزام مبلغان محرم امسال، از يك ماه و نيم پيش با ارسال ابلاغيههايي به دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه، بخش اعزام اوقاف، دفاتر استاني سازمان تبليغات اسلامي و مراكز ديگر صورت گرفته بود.


