یکی از مفسران قرآن می گوید مفهوم آیه « ان الانسان لفی خسر» را از یک یخ فروش یاد گرفتم که فریاد می زد و می گفت :« رحم کنید به کسی که سرمایه اش نابود می گردد و آب می شود .
سوره عصر
یکی از مفسران قرآن می گوید مفهوم آیه « ان الانسان لفی خسر» را از یک یخ فروش یاد گرفتم که فریاد می زد و می گفت :« رحم کنید به کسی که سرمایه اش نابود می گردد و آب می شود .
این سوره در مکه نازل شده است و سه آیه دارد . عصر به معنی روزگار ، زمان و دوران است . نام این سوره از آیه ی اول آن گرفته شده است .
انسان زیانکار
یکی از مفسران قرآن می گوید مفهوم آیه « ان الانسان لفی خسر» را از یک یخ فروش یاد گرفتم که فریاد می زد و می گفت : « رحم کنید به کسی که سرمایه اش نابود می گردد و آب می شود . بیایید یخ بخرید که سرمایه ام دارد از بین می رود . » انسان نیز با هر نفسی که می کشد ، بزرگ ترین سرمایه اش ، یعنی عمرش کم می شود و اگر بهره ی لازم را از لحظه های عمرش نبرد ، واقعاً در ضرر و زیان است .
خداوند یگانه می فرماید :
به نام خداوند بخشنده مهربان
سوگند به زمان ، به راستی انسان در زیان است .
به جز کسانی که ایمان آوردند و کارهای شایسته کردند و یکدیگر را به حق سفارش کردند و یکدیگر را به صبر سفارش کردند .
آیات 1 الی 3
فرزانه زنبقی
نشر لک لک
منبع: آشنایی با قرآم کریم برای نوجوانان ،شرح و ترجمه ی جزء سی ام


