"خاطرات کولینا" منتشر شد
خاطرات کولینا (قواعد بازی) از سوی انتشارات خجسته در 174 صفحه و شمارگان 2200 نسخه به بازار نشر عرضه شد.
به گزارش خبرنگار "مهر" کتاب خاطرات کولینا که در واقع خودنوشت نامه ای از داور سرشناس فوتبال جهان است، توسط بهاره افشاری و بهناز اشرف گنجویی در هشت فصل منتشر شده است.
کولینا که چندی است از عالم داوری فوتبال خداحافظی کرده، با سر تاس خود و نوع رویارویی با بازیکنان، در جهان فوتبال شهره شد هرچند که این داور هم نتوانست از دست منتقدان در امان بماند و حتی در مواردی به او نسبت داده شد که با تیم های ایتالیایی سر و سری داشته است.
کولینا در این کتاب از چگونگی اخذ تصمیمات حساس و دشوار و اعلام آنها در مهم ترین مسابقاتی که قضاوت کرده سخن می گوید.
کولینا توضیح می دهد در آن شرایط سخت و حساس بدون اینکه کنترل مسابقه از دستش خارج شود چگونه آن را به بهترین نحو ممکن به اتمام رسانده است.
کولینا در بخش پایانی کتاب می گوید: پنج ثانیه زمانی است که طول می کشد تا از پله ها بالا بروی و قدم در میدان مسابقه بگذاری...و بعد خود را مابین هزاران تماشاگر یکه و تنها می بینی.