رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این‌که مهم ترین مخاطرات انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ است، گفت: دفتر تبلیغات اسلامی برای دفاع از آرمان های انقلاب و تأمین این اندیشه و فکر الهی، گام های اساسی را بر می دارد.

سه‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰

مهم ترین مخاطرات انقلاب اسلامی
رباني

 

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این‌که مهم ترین مخاطرات انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ است، گفت: دفتر تبلیغات اسلامی برای دفاع از آرمان های انقلاب و تأمین این اندیشه و فکر الهی، گام های اساسی را بر می دارد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید حسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مراسم تودیع و معارفه معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که ظهر امروز یازدهم اسفندماه در سالن همایش های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص)، گفت: طلاب علوم دینی بیش از سایر مردم محتاج احادیث و روایات هستند.

وی در ادامه افزود: مهم ترین مخاطرات انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ است، از این رو دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برای دفاع از آرمان های انقلاب و تأمین این اندیشه و فکر الهی گام های اساسی را بر می دارد تا در خدمت نظام و رهبر معظم انقلاب خدمات شایسته ای را ارائه و در عرصه فرهنگ نقش مفید و پایدار داشته باشد.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با تقدیر از فعالیت های حجت‌الاسلام مدنی در معاونت فرهنگی تبلیغی اظهار داشت: در دوران محدود مسؤولیت حجت‌الاسلام مدنی، نفس تازه ای به معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات دمیده شد.

حجت‌الاسلام ربانی خاطرنشان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به وجود همکارانی اهل فکر، فضل، متدین، انقلابی و مخلص افتخار می کند.

وی با اشاره به این‌که رهبر معظم انقلاب، حجت‌الاسلام مدنی را به عنوان نماینده خود در کشور امارات انتخاب کرده اند و ما این انتخاب را اطاعت می کنیم، ابراز داشت: برای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افتخار است که نیروهایش منتخب رهبر معظم انقلاب هستند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: افرادی در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم هستند که می توانند مسؤولیت های پر مخاطره و سنگین را بپذیرند و به خوبی از عهده آن برآیند.

حجت‌الاسلام ربانی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های حجت‌الاسلام زادهوش در دفتر تبلیغات اسلامی واحد اصفهان اشاره کرد و گفت: وی سالیان متمادی در دفتر تبلیغات اسلامی واحد اصفهان به فعالیت مشغول بودند که از آن زمان دفتر اصفهان شکل گرفت، رشد کرد و ارتقاء یافت.

وی در پایان ابراز داشت: انتظار است معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به عنوان نخستین معاونت، فعالیت های خود را در این شرایط حساس به درستی انجام دهد.

پربازدیدها

پربحث‌ها