آيت‌الله مكارم شيرازي تصريح كرد: كميسيون‌هاي مجلس بايد با صاحب‌نظران و پژوهشگران ارتباط بيشتري برقرار كنند.

سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۰

آيت الله مكارم:كميسيون هاي مجلس باپژوهشگران ارتباط بيشتري برقراركنند

   

    

آيت الله مكارم،كميسيون هاي مجلس، باپژوهشگران، ارتباط، بيشتري، برقرار،كنند

.

 آيت‌الله مكارم شيرازي تصريح كرد: كميسيون‌هاي مجلس بايد با صاحب‌نظران و پژوهشگران ارتباط بيشتري برقرار كنند.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، اين مرجع تقليد در ديدار اعضاي هيئت‌ رييسه مجلس شوراي اسلامي در سخناني ضمن تبريك فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم با بيان اين كه اين مجلس، مشكلات برخي مجالس ديگر را نداشته و با آرامش همراه بوده است گفت:كار اصلي مجلس بايد در كميسيون‌ها دنبال شود.

وي افزود: كميسيون‌هاي مجلس بايد با صاحب‌نظران و پژوهشگران ارتباط بيشتري برقرار كنند و براي تاييد قوانين، كار به شوراي نگهبان و مجمع تشخيص مصلحت نظام نرسد.

وي در ادامه تاكيد كرد: نمايندگان مجلس ضمن توجه به مناطق خود نبايد از ديگر مناطق غافل شوند، چرا كه مناطق محرومي وجود دارد كه نيازمند رسيدگي بيشتر است.

آيت الله مكارم شيرازي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به وضعيت اقتصادي كشور و جهان افزود: شواهد نشان مي‌دهد كه بحران اقتصادي به‌زودي تمام نمي‌شود، بنابر‌اين مجلس و دولت بايد با برنامه‌ريزي مدبرانه عمل كنند تا اين بحران را پشت سر بگذارند.

وي با اشاره بحران فرهنگي و اخلاقي در جهان ادامه داد: بايد كاري كنيم كه از اين بحران دور شده و ارزش‌هاي اسلامي را در جامعه نهادينه كنيم.

آيت الله مكارم شيرازي با اشاره به اهميت نظارت بر حسن اجراي قوانين تاكيد كرد: ما اگر بتوانيم قوانين موجود را به درستي اجرا كنيم از بحران‌هاي اخلاقي و فرهنگي كمتر لطمه خواهيم خورد.

وي در ادامه با اشاره به ايجاد ناامني در دنيا از سوي وهابي‌ها گفت: امروز وهابي‌ها همه‌جاي دنيا را ناامن كرده‌اند و البته خوشبختانه بحران ناامني به كشور ما سرايت نكرده است ولي ما نبايد از اين مسئله غافل باشيم چراكه برنامه‌ريزي‌ها به گونه‌اي است كه ناامني را به سوي ما سوق مي‌دهند.

اين مرجع تقليد گفت: برخي از عوامل بيروني و دروني مامور اجراي نقشه‌هاي دشمنان هستند و ما بايد مراقب باشيم كه امنيت كشور ما متزلزل نشود.

وي با اشاره به وضعيت داخلي كشور تاكيد كرد: جناح‌هاي سياسي در اين شرايط حساس بايد از پرخاشگري و تخريب پرهيز كنند.

آيت الله مكارم شيرازي يادآور شد: بايد همه با حسن نيت به فكر اسلام،‌ نظام، مملكت و مردم باشيم تا بحران سياسي در كشور ايجاد نشود و بر خلاف عقيده برخي‌ كه فكر مي‌كنند انتخابات آينده ما با مشكل روبرو مي‌شود شاهد انتخاباتي آرام باشيم.

اين مرجع تقليد در ادامه با اشاره به وضعيت غزه و جنايات فراوان عليه مردم اين منطقه تاكيد كرد: ما بايد در برابر چنين دنيايي از ادبيات صحيح استفاده كنيم و در برابر جنايات غزه بيشتر فرياد بزنيم . 

 

پربازدیدها

پربحث‌ها