تیم ملی فوتبال سنگاپور در جریان رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ‪۲۰۱۰‬ در قاره آسیا بدون ....

سه‌شنبه ۸ آبان ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۰

سنگاپور بدون حریف در زمین مسابقه

سنگاپور بدون حریف در زمین مسابقه

تیم ملی فوتبال سنگاپور در جریان رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ‪۲۰۱۰‬ در قاره آسیا بدون حضور حریف خود فلسطین مسابقه را شروع كرد.

در این دیدار تیم ملی سنگاپور به رغم حاضر نشدن تیم فلسطین، مجبور شد وارد زمین شود.

این تیم قبل از اعلام توقف مسابقه توسط "سان بائوتجی" داور، وارد زمین خالی شد و مسابقه را شروع كرد.

"شهیر احمد" ناظر مالدیوی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) در این مسابقه به دلیل اینكه تیم فلسطین قبلا عدم حضور خود را اعلام نكرده بود، نمی‌توانست تا قبل از شروع مسابقه رسما دستور توقف آن را بدهد.

"ردی آوراموویچ" سرمربی تیم ملی فوتبال سنگاپور با غیرحرفه‌ای خواندن حرکت تیم فلسطین گفت: مجبور شدیم این مسابقه را شروع كنیم.

قبلا اعلام شده بود كه مربیان تیم فلسطین نتوانسته‌اند بازیكنانی كه می‌خواستند را از سرزمین‌های اشغالی به دلیل ممانعت رژیم صهیونیستی خارج كنند.

بنابراین گزارش، این اولین بار نیست كه‌ تیم ملی فوتبال فلسطین نمی‌تواند درمسابقه خود حضور پیدا كند. این تیم نوامبر گذشته نیز در برابر همین تیم سنگاپور در جریان مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا نتوانست حاضر شود و از انجام مسابقه انصراف داد.

درنوامبرگذشته مسوولان تیم فلسطین دلیل این امر را مشكلاتی كه برای ورود وخروج از غزه داشتند،عنوان كردند اما آنچه این بار مسئولان را عصبانی كرد این بود كه آنها عدم حضور خود را به فیفا یا كنفدراسیون فوتبال آسیا اطلاع ندادند.

فیفا نتیجه این مسابقه را ‪3 ‬بر صفر به سود سنگاپور اعلام كرد و این تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت 7 بر صفر به پیروزی رسید.

 

پربازدیدها

پربحث‌ها