
مراکش با وجودیکه شانس خود را برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۶ از دست داده، خوذ را برای کسب میزبانی در دوره های بعد آماده می کند.
کنگره فیفا روز گذشته در شهر مسکو برگذار شد تا آمریکا بتواند پس از سال ۱۹۹۴ بار دیگر میزبانی جام جهانی را بر عهده بگیرد.
رای فدراسیون های فوتبال عمومی بود، در حالی که در گذشته میزبانی جام های جهانی ۲۰۱۸ روسیه و ۲۰۲۲ قطر در سال ۲۰۱۰ و به طور کاملا پنهان انجام گرفت.
«فوزی لکیا» رئیس فدراسیون مراکش تاکید کرد که این شکست باعث ناامیدی آنها نخواهد بود. وی در این باره افزود: هدف کشور من این است که کار روی فوتبال را ادامه دهد و روزی به رویایمان که میزبانی جام جهانی است برسیم.
آفریقای جنوبی در میان ده کشور آفریقایی بود که از رای دادن به مراکش امتناع کرد. دیگر کشورها شامل غنا، زیمباوه، موزابیک و نامیبیا می شوند.
مراکش روی حمایت کشورهای آفریقایی حساب ویژه ای باز کرده بود اما به نظر در این میان ده کشور نظر دیگری داشتند.
منبع: خبرگزاری مهر


