رضا يزداني در آستانه مسابقات جهاني مسكو از تركيب تيم ملي كشتي آزاد كنار گذاشته شد ..........

یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۰
تئاتر نرفت، از تیم ملی خط خورد

تئاتر نرفت، از تیم ملی خط خورد

رضا یزدانی در آستانه مسابقات جهانی مسكو از تركیب تیم ملی كشتی آزاد كنار گذاشته شد.

در حالی كه روزگاری كشتی‌گیران را به خاطر فرار از اردو اخراج می‌كردند، رضا یزدانی به خاطر ماندن در اردو و نرفتن به برنامه تئاتر به راحتی توسط مربیان تیم ملی از تركیب تیم كنار گذاشته شد كه شاید دود این اتفاق در آینده به چشم تیم برود.

محمدرضا یزدانی خرم رئیس فدراسیون كشتی نیز برای حل این ماجرا وارد قضیه شد اما كادر فنی تیم ملی خواستار اخراج یزدانی شدند و طی نامه ای به رئیس فدراسیون اعلام كردند كه یا جای آنها در تیم ملی است و یا جای یزدانی. این اتفاقات در حالی افتاد كه یزدانی برای نرفتن به تئاتر موافقت محمدعلی صنعت‌كاران نایب رئیس فدراسیون و مدیر تیم های ملی را جلب كرده بود اما مربیان برخورد بسیار تندی با وی داشتند تا در نهایت یزدانی به راحتی كنار گذاشته شد.

یزدانی با تائید این مطالب اظهار كرد: هفت ماه از زندگی‌ام زدم و مرتب تمرین كردم. مصدومیتم هم در حال برطرف شدن بود و می‌خواستم در مسابقات جهانی كشتی بگیرم اما كادر فنی ناگهان مرا از اردو اخراج كرد.

دارنده دو مدال برنز جهان همچنین گفت: حرف‌هایی برای گفتن دارم اما برای این كه حاشیه‌ای برای تیم به وجود نیاید فعلا سكوت می‌كنم تا مسابقات جهانی تمام شود.

کشتی، رضا یزدانی

دارنده دو مدال برنز جهان بعد از عدم انتخاب به عنوان ملی‌پوش وزن 96 كیلو گفت: به خاطر نرفتن به تئاتر از اردوی تیم ملی خط خوردم، همه دیدند كه دیگر مصدومیتی ندارم.

رضا یزدانی می‌گوید: تا دو روز پیش من ملی‌پوش وزن 96 كیلو بودم. یك جلسه تمرین كشتی انجام دادم و روز چهارشنبه هم در تمرین مسابقه‌ای كه در حضور خبرنگاران برگزار شد،‌ خیلی راحت و بدون مشكل مصدومیت كشتی گرفتم. پس دلیل عدم انتخابم، آسیب‌دیدگی نبود. بلكه دلیلش عدم حضور در تئاتر بود.

وی در تشریح ماجرا خاطرنشان ساخت: روز پنجشنبه در حالی كه همه استراحت داشتند، به دوومیدانی رفتم، وقتی به خانه كشتی بازگشتم، حالم زیاد خوب نبود. صنعتكاران گفت كه بعدازظهر برنامه تئاتر داریم كه گفتم حالم خوب نیست و نایب‌رئیس فدراسیون هم وقتی وضعیتم را دید گفت مشكلی نیست اگر در این برنامه شركت نكنم.

 همچنین ساعت 19.30 وقت فیزیوتراپی داشتم كه جزو آخرین برنامه‌های درمانی‌ام بود؛ اما بعدازظهر وقتی سرمربی تیم ملی مرا دید فریاد زد كه چرا به تئاتر نمی‌آیم. برایش توضیح دادم كه این مورد را با صنعتكاران مدیر تیم‌های ملی هماهنگ كرده‌ام.

رضا یزدانی

یزدانی تاكید كرد: سرمربی تیم ملی قانع نشد و اعلام كرد كه به علت مورد انضباطی باید اردوی تیم ملی را ترك كنی. با رئیس فدراسیون تماس گرفتم و همین جریان را برایش توضیح دادم كه گفت در اردو بمان و فردا مسئله را درست می‌كنم؛ اما غلامرضا محمدی نامه‌ای از همه اعضای كادر فنی آورد كه زیر آن امضا شده بود با این مضمون كه یا جای یزدانی در مسكو است و یا كادر فنی تیم ملی.

عضو تیم ملی آزاد در بازی‌های المپیك 2008 ادامه داد: تا جایی كه من می‌دانم پیش از این موضوعی نبوده كه باعث ناراحتی كادر فنی شده باشد. پدرم در سال 81 فوت كرده به ارواح خاك او، ماجرا همین چیزی بود كه توضیح دادم. این همه زحمت كشیدم و یك وزن بالاتر رفتم تا در مسكو كشتی بگیرم؛ اما با این اتفاق همه چیز خراب شد. كادر فنی فرنگی، مراد محمدی و سایر بچه‌ها هم شاهد این اتفاق بودند.

حرف‌هایم را پس از مسابقات جهانی خواهم زد. ظهر شنبه هم خانه كشتی را ترك كردم و به شهرم بازگشتم. برای كشتی‌گیران اعزامی هم آرزوی موفقیت دارم.

تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری

پربازدیدها

پربحث‌ها