مهدی اخ‌الصنایع، شهردار منطقه ۱۰ گفت:غدیر صرفاً یک واقعه تاریخی نیست، بلکه منشور حکمرانی اسلامی و نماد پیوند دین، عدالت و مردم‌داری است. روزی که پیامبر اعظم(ص) با معرفی حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)، مسیر هدایت جامعه اسلامی را برای همیشه روشن ساختند.

جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۰
شهردار منطقه ۱۰: غدیر؛ تجلی وحدت، خدمت و مردم‌داری در مکتب علوی است


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، مهدی اخ‌الصنایع، شهردار منطقه در حاشیه برگزاری «مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر» و در گفت‌وگو با خبرنگاران حاضر در استودیو «عهد»، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم و گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: تقارن ایام عید غدیر با سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و یادبود رهبر شهید انقلاب، فرصتی برای بازخوانی مکتب ولایت، مردم‌باوری و خدمت صادقانه به جامعه است. امام راحل با تکیه بر آموزه‌های علوی، نظام جمهوری اسلامی را بنیان نهاد و شهدای والامقام انقلاب نیز در همین مسیر از جان خود گذشتند.

شهردار منطقه ادامه داد: همان‌گونه که آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در پیام امروز خود به مناسبت بزرگداشت ارتحال امام راحل و عید سعید غدیر خم، تأکید کردند غدیر روز تعیین تکلیف مدیریت جامعه اسلامی و روز اکمال دین با نظام ولایت است.

او افزود:ایشان همچنین تأسی به سیره امیرالمؤمنین(ع) را سند افتخار زندگی امامین انقلاب دانستند. این نگاه راهبردی به غدیر، مسئولیت مدیران را در پیروی از سیره علوی و تحقق عدالت، خدمت به مردم و پاسداری از ارزش‌های اسلامی دوچندان می‌کند.

اخ‌الصنایع با اشاره به حضور چشم‌گیر شهروندان در جشن بزرگ غدیر گفت: امروز مردم تهران بار دیگر نشان دادند که محبت اهل‌بیت(ع) مهم‌ترین عامل انسجام و همبستگی اجتماعی در جامعه اسلامی است. مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر، جلوه‌ای از همین وحدت و سرمایه اجتماعی ارزشمند است که با مشارکت مردم، گروه‌های مردمی، خادمان فرهنگی و مجموعه مدیریت شهری شکل گرفته است.

وی ادامه داد: منطقه ۱۰ نیز با برپایی غرفه‌های فرهنگی، آموزشی، خدماتی و پذیرایی و همچنین راه‌اندازی استودیو «عهد» تلاش کرده است سهمی در ترویج فرهنگ ولایت و معرفی ابعاد مختلف واقعه غدیر داشته باشد. این حضور مردمی نشان می‌دهد که ارزش‌های غدیر همچنان زنده و الهام‌بخش نسل‌های مختلف است.

شهردار منطقه ۱۰ تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند الگوگیری از مکتب امیرالمؤمنین(ع) در مدیریت شهری و خدمت‌رسانی به شهروندان هستیم. افتخار مدیریت شهری آن است که با تأسی به سیره علوی، در مسیر خدمت صادقانه به مردم گام بردارد و برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تلاش کند.

وی در پایان عید سعید غدیر خم را به همه شهروندان تبریک گفت و یاد و نام حضرت امام خمینی(ره)، رهبر شهید انقلاب و تمامی شهدای راه حق و ولایت را گرامی داشت و برای ملت ایران عزت، سربلندی، وحدت و تداوم مسیر ولایت کرد.

برچسب‌ها

پیام شما به ما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌ها