مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل از برگزاری دوره پیش حوزوی طلاب این مدرسه نیمه اول مرداد ماه امسال خبرداد.

سه‌شنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰

مرداد ماه برگزار می‌شود:

دوره پیش حوزوی طلاب در حوزه علمیه بابل

مرداد ماه برگزار مي‌شود:دوره پيش حوزوي طلاب در حوزه علميه بابل

مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل از برگزاری دوره پیش حوزوی طلاب این مدرسه نیمه اول مرداد ماه امسال خبرداد.

حجت الاسلام جعفر جویباری، مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا درساری، از برگزاری دوره پیش حوزوی برای طلاب پذیرفته شده این مدرسه درآزمون ورودی حوزه های علمیه خبرداد.

وی با بیان این که دوره پیش حوزوی طلاب پذیرفته در آزمون ورودی حوزه، به مدت سه هفته برگزار می شود، گفت: با اجرای این طرح طلاب پایه اول این مدرسه انتخاب می شوند.

مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل تعداد داوطلبان پذیرفته شده آزمون ورودی سال گذشته این مدرسه را 120 نفراعلام کرد، وگفت: با اجرای طرح پیش حوزوی تنها 40 نفر به عنوان طلبه رسمی پایه اول این حوزه برگزیده شدند.

حجت الاسلام جویباری با بیان این که دراین دوره 21 روزه، بخشی از درس و مباحث حوزه، مباحث اعتقادی، احکام دینی، قوانین و نیز برنامه های مربوط به حوزه توسط اساتید حوزه به داوطلبان گفته می شود، تصریح کرد:

با اجرای این طرح طلاب علاقه مند به تحصیل در حوزه مشخص می شوند و فعالیت آموزشی خود را از پایه اول آغاز خواهند کرد.

وی با بیان این‌که اجرای طرح پیش حوزوی ریزش طلاب این مدرسه را در طول سال تحصیلی را به حداقل رسانده است، گفت: پایه اول این مدرسه علمیه در سال تحصیلی گذشته تنها سه طلبه ریزش داشته است.

مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل خاطر نشان کرد: این طرح از نیمه اول مرداد ماه آغاز می شود و اول شهریور ماه به پایان خواهد رسید.

حجت الاسلام جویباری با اشاره به این که مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل تنها حوزه ای در مازندران است، که طرح پیش حوزوی را اجرا می کند، گفت: این طرح هشت سال است که در این مدرسه علمیه برگزار می شود.

وی با تأکید بر این‌که مدارس علمیه باید کیفیت را سر لوحه برنامه های آموزشی خود قرار دهند، بیان داشت: اجرای مناسب طرح پیش حوزوی مدارس علمیه را در پذیرش طلاب توانمند کمک خواهد کرد.

پربازدیدها

پربحث‌ها