عضو جدید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: انتخابات فدراسیون سرآغاز حرکت رو به رشد فوتبال ایران برای ...

یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۰
تدوین طرح جامع فوتبال

تدوین طرح جامع فوتبال

طرح جامع فوتبال تدوین می شود

عضو جدید هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: انتخابات فدراسیون سرآغاز حركت رو به رشد فوتبال ایران برای آینده است.

ناصر شفق در گفتگو با ایسنا، اظهار كرد: تصور می‌كنم، نفس برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال بسیار مهم بود. چرا كه این انتخابات لازمه خروج فوتبال ما از بحران و سرآغازی برای برنامه‌مند شدن و رشد فوتبال ایران است و در این شرایط فوتبال ما می‌تواند با طرح و برنامه، ایده‌ها و چهارچوب‌های آینده‌اش را شكل دهد.

مدیرعامل باشگاه ابومسلم مهم‌ترین نیاز فعلی فوتبال كشور را تدوین طرح جامع فوتبال دانست و گفت: با وجود تلاش‌های جدی در گذشته هنوز طرح جامع مشخصی برای دراز مدت فوتبال‌مان نداریم و به نظرم فوتبال ما نیاز جدی به چنین طرحی آن هم یك بار برای همیشه دارد و نباید تغییر روسای فدراسیون و یا مسوولین مختلف كه در فوتبال مسوولیت بر عهده می‌گیرند این طرح را دچار تغییر یا وقفه كند.

وی ادامه داد: در این طرح باید سازمانی برای تیم ملی در نظر گرفته شود تا افرادی كه مربی‌گری تیم ملی را بر عهده می‌گیرند به صورت پله پله و از رده‌های پایه‌ای نوجوانان تا امید این سمت را بر عهده داشته باشند. در این مورد كشور آلمان نمونه بسیار خوبی است و با آن كه فوتبال این كشور طراوت و نشاط قابل مقایسه‌ای با سایر كشورهای اروپایی را ندارد و جوان‌هایشان چندان دل به فوتبال نمی‌دهند اما ساماندهی منظم سازمان تیم ملی این كشور آنقدر قدرتمند است كه آلمان همواره در جام‌های جهانی یكی از مدعیان اصلی فتح جام است كه بی‌تردید عامل آن همین مدیریت و برنامه‌ریزی است.

شفق همچنین در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: تصور می‌كنم اعضای جدید فدراسیون، گروه بسیار خوبی هستند و با یك برنامه‌ریزی دقیق می‌توانند باعث رشد فوتبال كشور شوند.

طرح جامع فوتبال تدوین می شود

وی در مورد اقتصادی ساختن ساختار فوتبال كشور نیز گفت: فوتبال اكنون به عنوان یك صنعت جدی مطرح است و حتی در دنیای جدید رسانه می‌توان نگاه جدیدی به فوتبال داشت.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال كه در عرصه هنر نیز فعالیت می‌كند در این باره ادامه داد: پیش از این از سینما به عنوان هنر هفتم یاد می‌شد اما در دنیای جدید رسانه و با توجه به پدید آمدن وسایلی چون تلویزیون، كامپیوتر، ماهواره و انواع تكنولوژی‌های جدید به نظر می‌رسد كه فوتبال فضایی بیش از تربیت جسم و بدن پیدا كرده است و اكنون علاوه بر یك ورزش در فرهنگ‌سازی اجتماعی، اقتصاد و نشاط و طراوت نسل جوان و همچنین بالا بردن توان ذهنی، روحی و فكری مردم نقش بسزایی دارد و از این رو می‌توان فوتبال را هنر هشتم نامید. این واقعیت نیاز به تعمق و بررسی بیشتری دارد.

وی افزود: در هر صورت اكنون شاهد هستیم كه حتی بسیاری از روانشناسان، جامعه‌شناسان و صاحبان اندیشه در عرصه علوم انسانی برای فوتبال اقتصاد نوینی را ترسیم كرده‌اند و هم اكنون فوتبال حتی در سبد هزینه خانواده و سبد فكری جامعه حضور ملموس و موثر دارد. به همین دلیل می‌توان انتظار داشت كه در بعد اقتصادی توجه بیشتری به فوتبال صورت گیرد. البته نیاز است تا در ابتدا صنعت فوتبال به طور جامع و كامل معرفی شود و ما از الگوهای اروپا و آمریكای جنوبی استفاده كنیم تا راه آن كه فوتبال بتواند بر روی خود ایستاده و درآمدزا شود را پیدا كنیم.

مدیرعامل باشگاه ابومسلم تاكید كرد: بی‌تردید فوتبال ایران را می‌توان مهم‌ترین تیم آسیا دانست و به نوعی ایران، برزیل آسیاست و در صورتی كه حمایت‌های مالی لازم از این ورزش صورت گیرد و بتواند گام‌های صحیح اقتصادی را بردارد تصور می‌كنم كه فوتبال كشورمان به نقطه اوج خواهد رسید.

طرح جامع فوتبال تدوین می شود

وی در مورد آن كه برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال با جریان خاصی رایزنی داشته است نیز گفت: از این كه فهرست خاصی برای حضور در انتخابات وجود داشته است یا نه خبری ندارم اما تصور می‌كنم تمامی افرادی كه در این انتخابات حضور داشتند یكدل و صمیمی بودند و حتی اگر به غیر از من دیگر كاندیداها نیز رای می‌آوردند باز هم هیچ تغییری در این فضای صمیمی و همدلی ایجاد نمی‌شد.

شفق در مورد آخرین وضعیت این تیم نیز گفت: با توجه به بدی آب و هوا اردوی ابومسلم در چابهار لغو شد و تمرینات تیم در خراسان ادامه پیدا می‌كند. امیدوارم دولت هر چه سریع‌تر برای مساله پروازهای كشور فكری كند. چرا كه نباید صنعت هوایی در كشور تا این اندازه ضعیف باشد. به هر حال با توجه به آن كه نمی‌توانستیم برنامه‌هایمان را با وضعیت پروازها هماهنگ كنیم از اردوی خارج از استان چشم‌پوشی كردیم.

وی همچنین با اشاره به سفرش به كشور آلمان گفت: در این سفر با رودریگو تاكسیرا برزیلی كه عضو تیم آخن در بوندسلیگای دو است قرارداد سه ساله امضا كردیم و این بازیكن تنها خرید ما در فصل نقل و انتقالات است.

مدیرعامل باشگاه ابومسلم در مورد برخی شایعات درباره احتمال تغییر مالكیت باشگاه ابومسلم نیز گفت: چنین بحثی وجود ندارد و باشگاه به طور كامل و با شرایط قانونی فعالیت می‌كند. ابومسلم خراسان در راستای سیاست‌های سازمان تربیت بدنی و هشدار فیفا مبنی بر آغاز فعالیت باشگاه‌های خصوصی در ایران از سال گذشته حركت خود را آغاز كرد و هم اكنون نیز به صورت غیر دولتی اداره می‌شود و امیدواریم كه سیاست‌های دولت و وعده‌هایی كه در خصوص حمایت از خصوصی سازی باشگاه‌ها مطرح شده است هر چه سریع‌تر عملی شود.

پربازدیدها

پربحث‌ها