کارلوس کی‌روش این بار و برای دو بازی تدارکاتی مقابل توگو و روسیه از 7 بازیکن پرسپولیس دعوت کرد که سه نفرشان را خط زد.

شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰
 
جلال حسینی و امیری
کارلوس کی‌روش این بار و برای دو بازی تدارکاتی مقابل توگو و روسیه از 7 بازیکن پرسپولیس دعوت کرد که سه نفرشان را خط زد.
به گزارش تبیان و به نقل از وکیل ملت؛ از بین 4 بازیکن باقیمانده مهدی طارمی هم با محرومیت مواجه شده و اصلا مشخص نیست چطور در فهرست بازی با توگو قرار گرفت و نزدیک به یک نیمه پشت دروازه مشغول گرم کردن بود.از جمع 3 نفر باقیمانده سیدجلال حسینی و وحید امیری از دقیقه 76 وارد زمین شدند که به نظر می‌رسید سیدجلال اصلا آماده نیست و شرایط فنی خوبی ندارد. بیرانوند هم روی نیمکت نشست تا سهم پرسپولیس از این بازی ملی 2 بازیکن ذخیره باشد که سرجمع حدود 30 دقیقه بازی کردند. بازی مهم‌تر این مقطع سه‌شنبه شب مقابل تیم ملی روسیه در کازان برگزار می‌شود و شاید هواداران پرسپولیس و برانکو امیدوار باشند تا بازیکنان ملی پوش سرخ‌ها را در این دیدار ببینند.
پنج‌شنبه شب در ورزشگاه آزادی همه دیدند که کی‌روش مقابل توگو از نفرات غالبا ذخیره و تیم دوم خود استفاده کرد و شاید پیش‌بینی شود پرسپولیس در کازان و در ترکیب اصلی تیم ملی نماینده‌های بیشتری داشته باشد اما شاید هم این اتفاق نیفتد. واقعیت این است که سیدجلال با شرایط آرمانی فاصله دارد و مدت هاست از ترکیب اصلی تیم ملی خارج شده و نیمکت نشین است پس احتمال بازی کردن او چیزی در حد صفر است. شانس بازی کردن وحید امیری هم خیلی زیاد نیست و او برخلاف بازی‌های ابتدایی مقدماتی جام جهانی که ثابت بازی می‌کرد و همواره تعویض می‌شد در مسابقات آخر درست مثل همین دیدار با توگو به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت. از طرفی با اضافه شدن قدوس به تیم ملی و حضور نفراتی مثل ترابی با بازگشت جهانبخش و دژاگه شانس امیری برای دیدار با روسیه کمتر شده هر چند کنار گذاشتن مسعود شجاعی و محرومیت طارمی(با توجه به اینکه طارمی در تیم ملی به‌عنوان گوش بازی می‌کرد) به او کمک خواهد کرد بیشتر به میدان برود که این دو مساله حالت خنثایی را به وجود می‌آورد و شرایط بازی کردن امیری مبهم‌تر می‌شود.
بازیکن دیگر علیرضا بیرانوند است که در بازی‌های مرحله سوم مقدماتی جام جهانی به غیر از یکی در سایر دیدارها گلر اصلی تیم ملی بود اما احتمال بازی کردن گلر پرسپولیس مقابل روسیه هم نمی‌تواند زیاد باشد. از یک طرف گل‌های بدی که بیرانوند طی این مدت از سوریه، الهلال، پیکان و سپاهان خورده می‌تواند کی‌روش را مجاب کند که در فاصله باقیمانده، مثل دیدار با توگو دیگر دروازه‌بان‌هایش را هم آزمایش کند و از سوی دیگر برای انتخاب سه گزینه نهایی از بین 5 دروازه‌بان مد نظر سرمربی تیم ملی، این بازی‌های تدارکاتی و دوستانه می‌تواند بهترین عرصه آزمایش بقیه نیروها در این پست باشد.
جدا از مساله فنی بازگشت علیرضا حقیقی به تیم ملی هم می‌تواند احتمال بازی کردن او در روسیه را بالا ببرد. حقیقی در دو بازی پایانی مقدماتی جام جهانی بعد از مدت‌ها مصدومیت به تیم ملی برگشت و حالا به‌عنوان تنها دروازه‌بان لژیونر حاضر در اردوی تیم ملی شانس بازی کردن و آزمایش دادن بعد از یک دوره طولانی غیبت دارد. از طرفی حقیقی به‌عنوان بازیکن سابق روبین‌کازان که چند سال در این شهر حضور داشته می‌تواند در شهری که از نیمکت نشینی و سکونشینی‌های متوالی‌اش خاطرات خوشی ندارد به‌ عنوان دروازه‌بان تیم ملی ایران در مقابل تیم ملی روسیه در یک بازی مهم خودی نشان دهد و بعید نیست کی‌روش به خاطر تشخص بخشیدن به دروازه‌بانی که در این شهر روی او حساب نمی‌شد به او بازی بدهد و بیرانوند در این دیدار هم نیمکت نشین باشد.
خطر بازی کردن تیم ملی بدون بازیکنان پرسپولیسی در دیدار با روسیه بازیکنان ملی‌پوش پرسپولیس را تهدید می‌کند و این خطر را می‌شود تا جام جهانی هم تعمیم داد. اگر سه‌شنبه امیری، سیدجلال و بیرانوند در ترکیب تیم ملی بازی نکنند حتما از اینکه در جام جهانی به میدان نروند ترسی به جان‌شان می‌افتد که شرایط روانی‌شان را تحت تاثیر قرار خواهد داد. مثلا همین بیرانوند می‌ترسد اتفاقی که در مورد رحمان احمدی قبل از جام جهانی 2014 افتاد برای او هم رخ دهد و با وجود اینکه مرد اول دروازه تیم ملی در مقدماتی جام جهانی بوده، در این مسابقات بزرگ نیمکت نشین حقیقی شود. یا در مورد وحید امیری هم ماجرای اضافه شدن قدوس به‌عنوان بازیکنی که در اروپا بازی می‌کند می‌تواند نگران کننده باشد. این مساله را بگذارید کنار خروج سیدجلال از ترکیب اصلی تیم ملی به طوری که او در 5 بازی دوم تیم ملی هرگز ثابت نبود و کی‌روش به‌عنوان یک ذخیره باتجربه روی او حساب می‌کند و شاید اصلا به همین منظور-– فقط به همین منظور – او را به جام جهانی ببرد.
وضعیت برای مهدی طارمی هم نگران کننده است. او 4 ماه محروم شده و اگر محرومیتش قطعی و طی این مدت از فرم مد نظر کی‌روش خارج شود، شاید در جام جهانی به‌عنوان مهره ثابت به میدان نرود. طارمی که نتوانست به رقابت برای حضور در راس خط حمله تیم ملی وارد شود و پشت سر رقبای گردن کلفتی مثل سردار، گوچی و انصاری‌فرد را دارد، شانسی در این پست نداشت و شاید در بازگشت از محرومیت و در نقش یک بازیکن کناری هم جا را برای خودش تنگ شده ببیند و برعکس بازی‌های مقدماتی مهره اصلی کی‌روش نباشد.
به گزارش تبیان و به نقل از وکیل ملت، همچنین طی یک سال اخیر بازیکنانی مثل حسین ماهینی، کمال کامیابی‌نیا و محمد انصاری هم بعضا در برنامه‌های کی‌روش جای گرفته‌اند که یکی در میان به اردوها دعوت می‌شوند و با توجه به اینکه قبل از این دو بازی هم خط خوردند نمی‌توان به‌عنوان بازیکنانی که در جام جهانی به میدان خواهند رفت، حسابی رویشان باز کرد. از جمع این سه نفر شاید سن ماهینی بالا رفته باشد ضمن اینکه او رقیبی به نام رامین رضاییان و حریفی چغر مثل وریا غفوری دارد. اوضاع کامیابی‌نیا هم با وجود محرومیت عزت‌اللهی از نخستین بازی جام جهانی جالب نیست و همین که دعوت می‌شود و خط می‌خورد نشان دهنده این است که کی‌روش به بازیکنانی مثل ابراهیمی و حتی عبدا...زاده برای نیمکت نشینی در این پست بیشتر از او اعتقاد دارد. در این جمع سه نفره شانس بازی کردن انصاری با توجه به کنار رفتن احتمالی سیدجلال و منتظری از ترکیب اصلی بیشتر بود که با خط خوردن از دو بازی تدارکاتی با توگو و روسیه ابهامات در خصوص این مدافع هم زیاد شد.
با این شرایط اکنون خطر نیمکت‌نشینی ستاره‌های پرسپولیس در جام جهانی روسیه در حالی آنها را تهدید می‌کند که پرسپولیس دو سال اخیر شرایط فوق‌العاده‌ای را تجربه کرده و بسیاری از هواداران متعصب این تیم و پیشکسوتانش معتقدند تعداد نفرات دعوت شده از این تیم باید بیش از اینها باشد. پرسپولیس در جام جهانی قبلی نماینده‌های زیادی در ترکیب اصلی نداشت و حتی مهرداد پولادی (که فقط در لیگ قهرمانان به میدان می‌رفت) هم محصول قطعی این تیم به حساب نمی‌آمد اما با تحول بزرگی که برانکو در پرسپولیس ایجاد کرد و حضور ستاره‌های درجه اول فوتبال‌مان در پرسپولیس توقع می‌رفت جام جهانی روسیه محل تلألو ستاره‌های سرخ در پیراهن ملی باشد که شاید این بار هم شرایط مثل آنچه در برزیل رخ داد،اتفاق بیفتد.

پربازدیدها

پربحث‌ها