اسکوچیچ جانشین فرکی شد،پتروویچ جانشین تونی
دراگان اسکوچیچ بهعنوان سرمربی تیم فولادخوزستان جانشین حسین فرکی برای فصل آینده شد.

مدیر روابطعمومی باشگاه فولادخوزستان گفت: «اسکوچیچ عصر جمعه با حضور در دفتر دهکردی مدیرعامل این باشگاه با تیم فولادخوزستان قرارداد یک ساله امضا کرد.» بهگفته محمد احرامباف قرارداد سرمربی جدید فولاد امروز در هیئت فوتبالخوزستان ثبت خواهد شد. مسئولان فولاد میگویند چند بار از فرکی خواسته بودند همکاری خود را با این باشگاه ادامه دهد اما برای این مسئولان قطعی شده که وی بهدلیل ناراحتی زانو قصد استراحت دارد و تصمیم به گرفتن مربی جدید گرفتند.
پس از انتخاب اسکوچیچ، فرکی سرمربی فصل گذشته فولاد با بیان اینکه این جدایی به اصرار خودم و برای هر دوطرف سخت بود، گفت: «آرزو میکنم در آینده بتوانم بار دیگر خدمت مردم خوزستان و فولاد خوزستان باشم و شاید یک روز به این تیم بازگشتم.»
همچنین مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز که پنجشنبه با گزینه خود برای قبول سرمربیگری این تیم به توافق رسیده بودند، نام پتروویچ را به عنوان سرمربی فصل آینده اعلام کردند.
او سابقه مربیگری در تیم ملی چین، عراق و باشگاه ستاره بلگراد و همچنین سایر باشگاهها را در کارنامه خود دارد.
منبع:


