هدایتی خلعتبری را سرخپوش کرد
محمد رویانیان در گفتوگویی اظهار داشت: پس از اینکه یکی از دوستان ما به ما قول داده بود که پول رضایتنامه خلعتبری را پرداخت کند اما به یکباره دوست عزیز ما حتی جواب تلفن ما را نداد و موضوع کاملاً پیچیده شد.

رویانیان ادامه داد: سپس با کمک پروین و دایی یعنی بزرگان پرسپولیس از هدایتی درخواست کردیم به ما کمک کند تا برخیها خودشان را وسط نیاندازند که با خلعتبری قرارداد امضا کنند که خوشبختانه هدایتی نیز به این درخواست پاسخ مثبت داد و جا دارد از ایشان تشکر صمیمانهای از طرف 35 میلیون هوادار پرسپولیس داشته باشم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما فقط سه روز وقت داشتیم تا برای جذب خلعتبری آخرین کارهای خود را انجام دهیم که هدایتی بدون هیچ منتی وارد عمل شد انشاءالله در یک نشست مطبوعاتی از هدایتی تشکر ویژهای خواهیم کرد چون کار ایشان بسیار بزرگ و فقط به عشق پرسپولیس و هوادارانش بود. من از ایشان سپاسگزارم و امیدوارم هرچه زودتر خلعتبری با پرداخت پولش که خوشبختانه جور شد لباس قرمز را بر تن کند.
پس از درخواست دایی، پروین و رویانیان از حسین هدایتی ملقب به عابربانک فوتبال ایران، وی قبول کرد تا پول رضایتنامه خلعتبری را به عجمانیها پرداخت کند. از همین رو باشگاه پرسپولیس نامه شبانهای را به عجمانیها زد و در آن نامه نوشت که آمادگی پرداخت این پول را خیلی سریع برای صادر شدن رضایتنامه خلعتبری دارد.
از همین رو باشگاه پرسپولیس نمایندهای را انتخاب و مامور پیگیری این موضوع کرده است. البته عجمانیها نیز پس از دریافت این نامه چراغ سبز خود را برای حضور خلعتبری در پرسپولیس اعلام کردند. این در شرایطی است که قرار است امروز این پول از سوی هدایتی به پرسپولیسیها پرداخت شود.
بخش ورزشی تبیان


