تیم ملی فوتبال ایران با نتیجه 4 بر صفر لبنان را شکست داد.

چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۰
ایران یک گام تا برزیل

مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

ایران یک گام تا برزیل


تیم ملی فوتبال ایران که با پیروزی برابر قطر امیدوار شده بود بتواند به طور مستقیم راهی جام‌جهانی 2014 برزیل شود، در دیدار هفتم مرحله مقدماتی خود برابر لبنان جشنواره‌ای از گل به راه انداخت و با کسب یک پیروزی پرگل به صعود مستقیم امیدوارتر شد. حالا تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی و حتی تساوی برابر کره‌جنوبی می‌تواند صعودش را قطعی کند.


ایران - لبنان

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و لبنان در هفته هفتم از مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل از ساعت 20 روز سه شنبه به قضاوت ماساکی توما از ژاپن در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد که در پایان شاگردان کارلوس کی روش موفق شدند با نتیجه 4 بر صفر حریف خود را شکست دهند.

تیم ملی بازی را برتر شروع کرد اما حربه لبنانی ها مشخص بود. تمرکز در محوطه جریمه خودی و چشم بستن به ضد حمله ها. آنها البته حربه ویژه شان هم وقت کشی بود. تیم ملی هم که این بار با 3 مهاجم به زمین آمده بود به رغم خیمه روی دروازه لبنان ، دشوار بود. موقعیت ها خوب خلق می شدند اما ساده از دست می رفتند. اول قوچان نژاد ، بعد خلعتبری ، کمی بعد هم شجاعی و باز خلعتبری. خسرو حیدری . توپ ها گل نمی شدند انگار دروازه طلسم شده بود. دروازه لبنان در دل وقت کشی بازیکنان این تیم 39 دقیقه بسته ماند تا اینکه ورزشگاه ناگهان منفجر شد. خلعتبری او پیام آور شادی ایران شد. تیم ملی با حرکت زیبا و ضر به زمینه اش که از کنار پای گلر لبنان ، وارد دروازه شد از حریف پیش افتاد.

حملات تیم ملی بعد از این گل هم ادامه داشت و فشار ایران در نهایت در دقیقه 45 جواب داد . این بار جواد نکونام توانست تیم ملی را به گل دوم برساند . او ضربه سری زیبا گل دوم ایران را زد . بازی در این نیمه با همین نتیجه به پایان رسید تا حاضرین در آزادی که به مرز 80 هزار نفر رسیده اند غرق در شادی باشند. در میان تماشاگران محمدرضا عارف ، کاندیدای انصراف داده انتخابات ریاست جمهوری هم حاضر است.

با سوت شروع نیمه دوم بازی ، تیم ملی به گل سوم رسید ، قوچان نژاد بعد از دریبل دو ، سه بازیکن لبنان توپ را به زیبایی وارد دروازه لبنان کرد.

ملی پوشان اشباع شدنی نبودند.انگار که باخت به لبنان در بازی رفت بدجور روی اعصابشان بود.حتی شکست دادن 5 بر صفر این تیم در مقدماتی جام ملت های آسیا هم عطش آنها برای گرفتن انتقام را پایین نیاورده بود. دقایق یکی پس از دیگری می گذشتند و بچه های ایران همچنان حمله.

لبنانی ها بعد از خوردن گل سوم پیش آمدند و یک موقعیت خوب برای گلزنی داشتند. تیم ملی بعد از گل سوم دیگر عطش اولیه را نداشت و بازی اش افت کرد تا اینکه در دقیقه 70 کروش دو تغییر در تیمش ایجاد کند . او جباری و شجاعی را بیرون کشید و به جایشان رضایی و محسن مسلمان را به زمین فرستاد تا شاید شوری دوباره به تیمش بدهد تا تفاضل ایران را که 4 است را بیشتر کنند و اگر کار تیم ملی در روز آخر به گل شماری کشید ، خیال همه راحت تر باشد.

ایران - لبنان

در دقیقه 68 بازی هم هاشم بیک زاده آسیب دید و کروش حاج صفی را به جای این بازیکن به زمین فرستاد.کروش با این تعویض سعی داشت تا فشار از کناره ها به خصوص سمت چپ زمین را بیشتر کند.

ملی پوشان اشباع شدنی نبودند.انگار که باخت به لبنان در بازی رفت بدجور روی اعصابشان بود.حتی شکست دادن 5 بر صفر این تیم در مقدماتی جام ملت های آسیا هم عطش آنها برای گرفتن انتقام را پایین نیاورده بود. دقایق یکی پس از دیگری می گذشتند و بچه های ایران همچنان حمله. هواداران در حال ترک ورزشگاه بودند و خیلی از آنها گلی که نکونام در دقیقه 87 زد را ندیدند.لبنان گل باران شد.ایران سه امتیاز را گرفت و تفاضل گل خودش در جدول رده بندی را به عدد 4 رساند.حالا همه چیز بستگی به بازی آخر با کره و البته نیم نگاهی به دیدار قطر و ازبکستان دارد.اگر بازی با کره مساوی شود این 4 گل می تواند کمک بسیاری به ایران بکند.چون در صورت برد احتمالی ازبک ها آنها هم امتیاز با ایران می شوند و این تفاضل گل است که تکلیف تیم صعود کننده به جام جهانی را مشخص خواهد کرد.

بهترین بازیکن زمین: جواد نکونام با به ثمر رساندن 2 گل در این دیدار در مسابقات مقدماتی جام جهانی هفت گله شد و به عنوان بهترین بازیکن میدن هم انتخاب شد.

حسین محمدی

 بخش ورزشی تبیان

پربازدیدها

پربحث‌ها