بسياري از بيماري ها كيفيت ميل جنسي را تحت تاثير قرار مي دهد و به عنوان بارزترين عوارض بيماري قابل توجه است.با توجه به اين حقيقت مي توان اذعان كرد كه اگر دچار كاهش ميل جنسي و يا هر نوع اختلال ديگر در اين عملكرد هستيد بهتر است به پزشك مراجعه نماييد تا...

عوامل بی میلی زناشویی
بسیاری از بیماری ها كیفیت میل جنسی را تحت تاثیر قرار می دهد و به عنوان بارزترین عوارض بیماری قابل توجه است.
با توجه به این حقیقت می توان اذعان كرد كه اگر دچار كاهش میل جنسی و یا هر نوع اختلال دیگر در این عملكرد هستید بهتر است به پزشك مراجعه نمایید تا دلیل اصلی آن مشخص شود.
بسیاری از بیماری ها كیفیت میل جنسی را تحت تاثیر قرار می دهد و به عنوان بارزترین عوارض بیماری قابل توجه است.
با توجه به این حقیقت می توان اذعان كرد كه اگر دچار كاهش میل جنسی و یا هر نوع اختلال دیگر در این عملكرد هستید بهتر است به پزشك مراجعه نمایید تا دلیل اصلی آن مشخص شود.
در ادامه به بعضی از مهم ترین بیماری هایی كه میل جنسی را تحت تاثیر قرار می دهد اشاره می كنیم:
بیماری عروقی
چندین اختلال عروقی در قالب مشكلات جنسی خود را نشان می دهد.به مرور زمان رگ های خونی را تحت تاثیر قرار داده،شریان ها را سخت و باریك می كند و همین مسئله خون رسانی به دستگاه تناسلی را كاهش می دهد.
آمیزش های دردناك می تواند علامتی از كسیت های رحمی باشد.بیماری التهاب لگن و یا سرطان لگن نیز چنین علامتی را بهمراه دارد.به طور كلی آمیزش های دردناك را نباید نادیده گرفت
دیابت
اغلب مشكلات جنسی ناشی از بیماری دیابت است كه با مشكلات دیگری نظیر آسیب های عصبی و بیماری های عروقی همگام می شود. در زنان این عارضه به شكل كاهش میل جنسی است.البته این عوارض با كنترل قند خون،فشار خون و سطح كلسترول قابل جبران می باشد.
افسردگی
اغلب به دنبال افسردگی اختلالات جنسی بروز می كند.زیرا مغز بزرگترین ارگان جنسی نامیده می شود كه میل جنسی و تمایل به آن از همین ارگان سرچشمه می گیرد.اگر مواد شیمیایی مغز و یا هورمون ها و ترانسفرهای عصبی در وضعیت متعادلی نباشند،میل جنسی،انگیختگی جنسی را تحت تاثیر قرار می دهد.و داروهای ضد افسردگی باعث كاهش میل جنسی می شود.البته خوشبختانه داروهایی با فرمول مشابه ویاگرا و یا خود ویاگرا می تواند به بهبود این وضعیت كمك موثری كند .
یائسگی
میل جنسی زنان به موازات تغییر در هورمون های خاص افول می كند.افت مقدار استروژن كه در انگیختگی جنسی موثر است، باعث خشكی واژن و دردناكی آمیزش می شود.تستسترون – هورمونی كه در میل جنسی هر دو جنس نقش دارد- با افت فعالیت تخمدان ها كاهش می یابد و در جمع این مسئله باعث كاهش میل جنسی می شود.
تاثیرات جانبی داروها
داروهای بیشماری هستند كه چنین تاثیر ناخواسته ای رابه همراه خواهند داشت.علاوه بر داروهای ضد افسردگی كه روی رسپتورهای سروتونین تاثیر می گذارد،داروهای فشار خون و حتی داروهای ضد بارداری می تواند میل جنسی را تحت تاثیر قرار دهد.
ام اس
این بیماری كه باعث تخریب سیستم عصبی مركزی می شود بر روی عملكرد آمیزش تاثیر می گذارد.عدم خشنودی از آمیزش و یا فقر میل جنسی در زنان می تواند دال بر ابتلا به این بیماری باشد.بیماری های عصبی دیگری نظیر پاركینسون نیز چنین تاثیر مشابهی را بهمراه دارد.
آندومتروز
بیش از 5 میلیون زن در شمال امریكا دچار این اختلال هستند.بیماری آندومتروز كه بافت رحمی را تحت تاثیر قرار می دهد.علاوه بر این علائم دردناك این بیماری نظیر گرفتگی های شكمی دردناك،قاعدگی های شدید و درد مزمن لگنی امكان آمیزش را به سختی فراهم می كند و تجربه ای ناخوشایند خواهد بود.
كیست های تخمدانی
آمیزش های دردناك می تواند علامتی از كسیت های رحمی باشد.بیماری التهاب لگن و یا سرطان لگن نیز چنین علامتی را بهمراه دارد.به طور كلی آمیزش های دردناك را نباید نادیده گرفت.
اختلال خفگی در خواب كه در آن تنفس به مدت 10 ثانیه متوقف می شود و این روند مرتب در خواب تكرار می شود منجر به بروز مشكلات جنسی در مردان می شود
اختلالات تیروئیدی
تیروئید غده ای پروانه ای در جلوی گردن می باشد كه نقش مهمی در حیات و سلامت فرد ایفا میكند.مدیریت فرآیند متابولیسم،از دما تا وزن و همچنین سلامت جنسی از فعالیت های غده تیروئید می باشد.
خفگی در خواب
این اختلال كه در آن تنفس به مدت 10 ثانیه متوقف می شود و این روند مرتب در خواب تكرار می شود منجر به بروز مشكلات جنسی در مردان می شود.
بخش خانواده ایرانی تبیان
منبع: پزشکان ایران
مطالب مرتبط :
عدم برانگیختگی،سردمزاجی نیست
تاثیر رابطه جنسی بر زندگی زوجین
اصلی ترین بخش رابطه زناشویی!؟
معجزه ای در روابط زناشویی