آیا علی پروین از شریفی نیا شکایت می کند؟!
پروین می گوید: چطور شریفی نیا از فروش فیلم «سلطان» پول ببرد، ولی من که علی پروین هستم و مستند مال من است، بی خبر باشم و سودی نبرم! این درست است؟
به تازگی پوستر تبلیغاتی مستندی با عنوان «سلطان» در تعدادی فروشگاه عرضه محصولات تصویری سطح شهر تهران توزیع شده بود؛ پوستری که نشان می داد به زودی این مستند که مروری کوتاه بر زندگی علی پروین است راهی شبکه نمایش خانگی می شود. اما اعلام خبر توزیع سراسری این مستند که به کارگردانی مجید توکلی و تهیه کنندگی محمدرضا شریفی نیا تولید شده است با واکنش منفی علی پروین و دخترش لادن پروین که نقش موکل او را ایفا می کند، مواجه شده است چراکه این دو اعتقاد دارند سازندگان فیلم بدون اطلاع آنها بابت فروش این فیلم به موسسه تصویر دنیای هنر حدودا 100 میلیونی به جیب زده اند! علی پروین اخیرا گفتگوی مفصلی در این باره انجام داده و از این مساله سخن گفته که اگر شریفی نیا فیلم را در بازار پخش کند از وی شکایت خواهد کرد. بخشهایی از گفته های پروین را به نقل از تماشاگر می خوانید:
چی شد که تصمیم گرفتید جلوی دوربین بروید؟
خودتان بهتر می دانید که من اهل این حرف ها نیستم. من سینما را خیلی دوست دارم، ولی دنبال این نیستم که بروم و فیلم بازی کنم. اگر دنبال این حرفها بودم توی جوانی هایم که بیشتر حس وحال داشتم، این کار را می کردم.
الان پشیمان هستید؟
ما به این دوستان اعتماد کردیم و دوست داشتیم که جواب اعتمادمان را بهتر از این بدهند. قرار نبود کسی دنبال فروش فیلم باشد. حداقل اگر می خواستند دنبال این حرف ها بروند باید یک اطلاعی به ما می دادند. حداقل خودمان کمک می کردیم تا فیلم بهتر و طولانی تر بشود. چرا باید به خاطر اینکه مردم ما را دوست دارند بروند و برای 40 دقیقه پول بدهند؟
چطور آنها(شریفی نیا) از فروش فیلم من پول ببرند، ولی من که علی پروین هستم و مستند مال من است، بی خبر باشم و سودی نبرم! این درست است؟
اما علی پروین برای گروهی از فوتبالدوستان آن قدر جذابیت دارد که CD را بخرند.
مردم لطف دارند، ولی خودمان چی؟ خودمان که میدانیم باید یک کار بهتر را درست می کردیم و دستشان می دادیم. حرف ما این است که چرا این ها آمدند و چنین کاری کردند. همه اش دنبال این هستیم که بزنیم و در برویم! این درست نیست، ما باید به فکر بقیه اش هم باشیم!
چی شد با این گروه همکاری کردید؟
یکی از دوستان ما یک شب اینها را آورد توی حسینیه ما و گفت که می خواهند مصاحبه نوروزی برای شب عید بگیرند. یعنی ماجرای مصاحبه شب عید ما را به اینجا رساندند و الان باید این اتفاق ها بیفتد.
این درست است که شما مبلغ 100 میلیون تومان از تهیه کنندگان این کار خواستهاید؟
چون دخترم لادن بیشتر دنبال این قضیه بود، ما ترجیح دادیم که زیاد دنبال این موضوع نباشیم. درثانی چطور آنها(شریفی نیا) از فروش فیلم من پول ببرند، ولی من که علی پروین هستم و مستند مال من است، بی خبر باشم و سودی نبرم! این درست است؟
اما می گویند که شما در جریان این موضوع بوده اید؟
اگر من به کسی حرف زده ام و یا مدرکی دارد بیاید و رو درو حرف بزند. من تا امروز هم به این دوستان احترام گذاشتم و حرفی نزدم، ولی اگر قرار باشد که کار به این جا بکشد و روی اعصاب ما بروند، کار را رسانه ای می کنم و حتی توی همین برنامه سینمایی ها برنامه هفت در این مورد صحبت می کنم.
این شد دومین کار سینمایی علی پروین و دومین باری است که سلطان جلوی دوربین رفت.
هر چند که این کار مستند یادگاری است، ولی در کل زیاد راضی نیستم. در مورد کار اول که خیلی ناراحتم و دیگر این کار را نمی کنم. بدبختی ما این است که خود من هیچ وقت دنبال این قضایا نبودم و اگر هم این اتفاق افتاد فقط به خاطر اصرار آنها بود.
بخش سینما و تلویزیون تبیان
منبع:شبکه ایران