چه خبر از بانوي شهر !
پيرهادي: در تلاش هستيم «بانوي شهر» حتما به جشنوارهي فيلم فجر برسد
اولين عكسها و خبرها از جديدترين فيلم ابراهيم حاتميكيا
تدوين «بانوي شهر» جديدترين ساختهي ابراهيم حاتميكيا توسط مهدي حسينيوند در حال انجام است.
تدوين «بانوي شهر» جديدترين ساختهي ابراهيم حاتميكيا توسط مهدي حسينيوند در حال انجام است.
محمد پيرهادي تهيهكننده اين فيلم در گفتوگويي با ايسنا، ضمن بيان اين مطلب گفت: اين روزها پس از پايان فيلمبرداري در دو هفتهي گذشته، آقاي حاتميكيا نيز در مراحل تدوين حضور دارند و كار به خوبي پيش ميرود.
وي همچنين خبر داد: همزمان با تدوين، براساس هماهنگيهاي به عمل آمده، كارن همايونفر مقدمات ساخت موسيقي را آغاز كرده و با آقاي محسن روشن نيز برنامهريزيهاي جهت انجام صداگذاري صورت پذيرفته است.
محمد پيرهادي تاكيد كرد: براساس برنامهريزي صورت گرفته، همه تلاش ما اين است كه فيلم «بانوي شهر»حتما به جشنواره فجر برسد و اولين نمايشاش را در اين فستيوال مهم و ارزشمند، داشته باشد.
پيرهادي در پاسخ به اينكه چرا اسم فيلم در ميان ليست فيلمهاي متقاضي جشنوارهي فيلم فجر نبود، گفت: ما به دليل حضور در صحنه فيلمبرداري موفق به دريافت فرم و پر كردن آن نشديم و هيچ جا هم اشاره نكرديم كه تصميم داريم فيلم در جشنواره نباشد چون به نظر ما جشنواره مهمترين رخداد سينمايي كشور است و ميدانيم كه همه اهالي سينما علاقمند هستند به بهترين شكل در آن حضور داشته باشند.
وي ادامه داد: قطعا مطالب منتشره در خصوص عدم حضور «بانوي شهر» در جشنواره براساس يك تلقي نادرست شكل گرفته است كه البته بخشي از آن شايد به خاطر اعلام اسامي فيلمهاي متقاضي باشد كه اين نيز در نوع خود كم سابقه بوده است كه ليست فيلمهاي متقاضي منتشر شود.
پيرهادي در بخش ديگري از اين گفتوگو در پاسخ به اينكه چرا فيلم را در سكوت خبري پيش بردهاند، توضيح داد: به لحاظ شرايط خاص فيلم و برخي از مسائلي كه ممكن بود،در هنگام ساخت فيلم مشكلات و معضلات حاشيهاي را براي يك فيلم به وجود آورد، بهتر ديديم همزمان با شروع فيلمبرداري، از مسائل خبري و رسانهاي فاصله بگيريم و همه توان و همت خود را صرف ساخت فيلم كنيم.
اين تهيهكننده در پاسخ به اينكه آيا اين تصميم به نفع فيلم بوده است، گفت: بله، با توجه به اينكه سينماي ايران دچار معضلات جدي و مهمي است، بهتر ديديم با اتخاذ يك سكوت رسانهاي به برخي مسائل حاشيهاي دامن نزنيم و به ساخت فيلم كه براي ما اصل است، بپردازيم.
فيلمبرداري «بانوي شهر» همزمان با 15 مهر در لوكيشن «سهراه آذري» تهران آغاز شد و 19 آذر با سپري كردن فيلمبرداري در بخشهاي ديگر تهران، سرانجام در همان لوكيشن سهراه آذري به پايان رسيد.
محمد پيرهادي كه پس از «بهنام پدر»، «دعوت» و مجموعه تلويزيوني «حلقه سبز»، چهارمين همكارياش را در مقام تهيهكننده با ابراهيم حاتميكيا پشت سر ميگذارد،دربارهي فضاي فيلم «بانوي شهر» به ايسنا گفت: «بانوي شهر» از مسايل ملتهب جامعه سخن به ميان ميآورد و به مساله جوانان بهعنوان يكي از بحرانهاي امروز جامعه ميپردازد.
بنابر اين گزارش، بازيگران «بانوي شهر» عبارتند از: رضا كيانيان، رويا تيموريان، مريلا زارعي، طناز طباطبايي، بهروز شعيبي، اصغر نقيزاده، شبنم مقدمي، سيامك صفري، سيامك احصايي، هدي ناصح، زهير ياري و با هنرمندي داريوش ارجمند و با حضور گروهي از هنرجويان رشته تئاتر و نمايش كه به گفتهي پيرهادي؛ صميمانه همراه و همدل گروه بودند، شكل گرفته است.
فيلمنامه اين كار توسط ابراهيم حاتميكيا نوشته شده است و از جمله عواملي كه در پشتصحنه اين فيلم همكاري داشتند عبارتند از:
مدير فيلمبرداري: فرشاد محمدي، طراح صحنه: سارا سميعي، صدابردار: آرش برومند، طراح چهرهپردازي: مهين نويدي، انتخاب بازيگر و دستيار كارگردان: ابراهيم شيباني، مدير توليد: محمدرضا پيرهادي، مدير تداركات: سجاد رحيمي، طراح لباس: نازنين خزايي، عكاس: علي نيكرفتار و تهيهكننده: محمد پيرهادي.
تنظيم براي تبيان : مسعودعجمي






