• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 15639
تعداد نظرات : 1110
زمان آخرین مطلب : 3847روز قبل
مصاحبه و گفتگو

این بستگی به گناه دارد .اگر گناه، گناه شهوت است می توان محل را تغییر داد. چراغ هایی که در راه گناه به ما چشمک می زند، باید خاموش شود. مثلا فردی عاشق شما شده است و به شما تلفن می زند ، شما می توانید تلفن تان را عوض کنید. مثلا فردی که گناه نگاه آلود می کند می تواند خودش را جریمه نقدی بکند که برای هر نگاه گناه آلود مبلغی را بعنوان جریمه پرداخت بکند. راه خود سازی، جریمه کردن است .پس باید منشا گناه را از بین برد. رفیقی که شما را به طرف گناه می برد باید او را ترک کنید. موسی و خضر با هم دوست بودند ولی بعد از مدتی از هم جدا شدند .
دشمن به ما اطلاعات هسته ای نمی دهد ولی هرزگی را بصورت ماهواره برای ما مجانی می فرستد. این منشأ گناه است .در دانشگاه می تواند دختر و پسر را از هم تفکیک کرد تا گناه کم بشود. ما خودمان باید جلوی آسیب را بگیریم.

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:32
مصاحبه و گفتگو

مبانی گناهان در قرآن آمده است ولی ما به آنها ایمان نداریم. قرآن می فرماید : ما باطن همه چیزها را به ابراهیم نشان دادیم. حالا می پرسند که پس چرا باطن هر چیز را به ما نشان نمی دهند. بانک به فردی صد میلیون وام می دهد، چرا به ما نمی دهد؟ بخاطر اینکه ما بد حساب هستیم و اعتبار نداریم . حضرت ابراهیم خوش حساب بوده است و هر چه خدا به او فرمان داده است اطاعت کرده است . حضرت ابراهیم اول عبدالله بود، بعد از امتحاناتی نبی الله، رسول الله ،خلیل الله و بعد امام شد. خدا به افراد متدین چیزهایی را نشان می دهد و کارها را به قلب آنها الهام می کند. مثل الهام کردن به قلب مادر موسی .اگر ما می خواهیم این طوری باشیم باید در جاده تقوا بیفتیم تا خدا باطن گناه را به ما نشان بدهد. در قرآن داریم که غیبت مثل خوردن گوشت مرده می ماند زیرا جای گوشت زنده پُر می شود ولی جای گوشت مرده پر نمی شود. در غیبت آبروی طرف می رود و دیگر جای آن پر نمی شود. اگر خانه ای خراب بشود ، ساخته می شود ولی جای آبرو پر نمی شود. در ضمن یک فرد مرده نمی تواند از خودش دفاع کند و وقتی شما از فردی که غایب است غیبت می کنید او نمی تواند از خودش دفاع کند. کسی که شما غیبت او را می کنید برادر شماست. این باطن غیبت است .باطن مال یتیم خوردن ، خوردن آتش است .

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:32
مصاحبه و گفتگو

می گویند: گناه نکردن آسانتر از توبه کردن است، ما فکر می کنیم که توبه فقط استغفرالله گفتن است. یعنی مالی را حرام کنیم و زندگی مان را بکنیم و بعد یک استغفرالله بگوییم ،این توبه نیست. توبه یعنی اینکه مالی را که خورده ایم باید پس بدهیم .اگر من بدانم پولی را که از شما برمی دارم یا ربا می خورم و یا ... باید با شرمندگی پس بدهم، این کار را انجام نمی دهم . زیرا در این صورت پول شما را پس داده ام و فقط خودم را سبک کرده ام .پس بخاطر همین است که می گویند: گناه نکردن آسانتر از توبه کردن است .مثلا کسی را مسخره می کنیم و در لحظه ای فردی رنجیده می شود و ما خنده ای می کنیم، بعد که می خواهیم او را راضی کنیم فرد راضی نمی شود و این ناراحتی در دل او می ماند و می گوییم که ای کاش از اول این کار را نکرده بودیم .
قرآن می گوید که وقتی از خط قرمزها رد شدید، گناه محسوب می شود. در اسلام خط قرمز داریم : این ماده را نخور، با فلان فرد دوست نشو و ...

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:32
مصاحبه و گفتگو

در قرآن داریم : اگر شما نیکوکار باشید رحمت خدا شامل حال شما می شود. گاهی افرادی غم دیگران برایشان مهم نیست، این فرد نیکوکار نیست. کسی که خیرخواهی می کند، خدا دست فرزند او را در حوادثی می گیرد. در زندگی همه چیز به یکدیگر ربط دارد. یک زمانی شما می توانید کاری بکنید ولی نمی کنید و می گویید که به من ربطی ندارد، این نیکوکاری نیست .کسی که چاه می کند اول خودش در آن می افتد. ما باید قلب مان را درست کنیم .در قرآن خدا تا پنج مورد مثل خورشید و ماه و... قسم خورده است ولی در مورد خودسازی یازده قسم خورده است که اگر خودت را پاکسازی کردی، رستگار می شوی .
ما باورنمی کنیم که بخشی از تلخی ها بخاطر خودمان است یعنی من ندادم و خدا از من گرفت .در قرآن نمونه های زیادی داریم .باغی میوه های زیادی داشت و صاحب باغ مقداری از آنرا به فقرا می داد. صاحب باغ فوت کرد و بچه های باغبان برای اینکه به فقرا میوه ندهند دیوار کشیدند تا آنها را سحر بچینند ولی صبح که آمدند دیدند که باغ خاکستر شده است .ارحم ترحم: رحم کنید تا به شما رحم کنند. ما باید خیرخواه باشیم حتی دلمان برای گناهکار هم بسوزد. همین که دختر ما شوهر کرد و پسرمان ازدواج کرد، خوشحال نباشیم زیرا هنوز دخترهای مردم هستند و شما می توانید جهیزیه آنها را تهیه کنید. اگر ما به مردم رحم کنیم درهای رحمت به روی ما باز می شود.
در قرآن می فرماید : همه ی مردم روزه می گیرند شاید به تقوا برسند. درمورد تزکیه خدا می فرماید که شما رستگار هستید. پس انسان برای تزکیه باید سختی بکشد. شما باید حاضر باشید دوست و مکان تان را بخاطر دوری از گناه عوض کند البته تزکیه تصمیم و عزم هم می خواهد. قرآن می فرماید که حضرت آدم عزم و اراده نداشت. ما در زمستان تغییراتی در زندگی مان می دهیم زیرا اراده کرده ایم که سرما نخوریم .اگر دولت هایی ما را تحریم کردند مردم می توانند عزم کنند و در مقابل آنها بایستند. قرآن می فرماید : کسانی که در راه ما تلاش کنند ما راهها را به آنها نشان می دهیم. در این آیه می گوید که شما دریک زمان خوب باشید ،در طول تاریخ قطعا قطعا راه را به شما نشان می دهیم. یوسف چکار کرد ؟یوسف فرار کرد، پیراهنش پاره شد و به او تهمت زدند و مدتی در زندان بود ولی در طول تاریخ از یوسف تعریف می کنند. در دعا داریم: دری را باز کردی، اسم آنرا توبه گذاشتی ،چه کسی عذردارد که غافل بشود بعد از باز کردن در توبه؟ گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه چیست ؟ مثلا در ماه رمضان کسی که روزه ها را خورد با کسی که روزه ها را گرفت چه تفاوتی دارد؟ پس بیایید باقیمانده ی روزهای ماه رمضان را روزه بگیریم.
قرآن می فرماید که وقتی خانم بیرون می آید خودش را نمایان نکند. (تبرج یعنی خودت را برج نکن)سوال ما این است که خانم ها شما دوست دارید که شوهر شما نود و نه درصد شما را دوست داشته باشد و یک درصد هم خانم دیگری را دوست داشته باشد؟ هیچ زنی حاضر نیست. اگر عقیده ی شما این است، چرا شما با وضعیتی بیرون می آیید که چشم مردها را بِبرید .اگر شما دل مردی را به سمت خودتان ببرید مهر او به خانمش کم می شود. شما چه منطقی برای این مدل بیرون آمدن از خانه دارید ؟ سعی کنید که برای این کارتان توجیه درست نکنید و مسئولین را بهانه نکنید. بقول دکتر بهشتی در زمین دنبال فرشته نگردید. همه مسئولین عیب دارند. توجیه حماقت است و تضعیف هم جنایت است .مردم نگویند که چون مسئولین اشتباه می کنند ما دیگر نیستیم .مسئولین هم سعی کنند که عیب هایشان را کم کنند. پس تکمیل رسالت است . فکرهای امیرالمومنین باید در دنیا منتشر بشود. حضرت امیر به مامور زکات می گوید که وقتی شترها را برای زکات می گیری ، آنها را به نوبت سوار شو یعنی در سوار شدن روی حیوان هم عدالت را رعایت کن. دنیا هنوز نتوانسته است که عدالت را بین انسانهای دنیا رعایت کند ولی امیرالمومنین هزار و چهارصد سال پیش عدالت را بین شترها رعایت می کرد. سخنان حضرت علی (ع) باید به تمام زبان های دنیا ترجمه بشود. حضرت امیر میهمان بود ولی به خانه آمد و غذا خورد و فرمود : می ترسم که اگر با شکم گرسنه به دیدن مومنی بروم بخاطر شکمم رفته باشم نه بخاطر دیدار او یعنی حضرت نمی خواست بخاطر شکم به خانه ی دیگری برود . امام حاضر نشد که به برادرش عقیل بیشتر از حقش از خرانه بدهد .به امام سجاد(ع) گفتند که شما خیلی عبادت می کنید .امام فرمود :عبادت من کجا وعبادت علی کجا. علی در شجاعت یکتا بود. به حضرت علی (ع) گفتند که سخنرانی بکن که در آن کلمات نقطه دار نباشد و حضرت چنین سخنرانی را ایراد فرمودند. حضرت در هنگام ضربت فرمود: رستگار شدم .در قرآن به شانزده کمال ،فوز می گوید و حضرت می فرماید که من از شانزده پله بالا رفتم .

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:32
مصاحبه و گفتگو

هم قهر لازم است و هم عفو، ماشین هم ترمز و هم گاز دارد، هم بادام تلخ و هم بادام شیرین داریم . درتمام دنیا هم زندان هست و هم تشویق. در مواردی مهر کارساز است و در مواردی مهر ضرر دارد. ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان. اصل قرآن بررحم است ولی در جایی می فرماید که بر ستمکار رحم نکنید. خدا وجود زن را لطیف خلق کرده است و وجود لطیف به درد قضاوت نمی خورد. زیرا قاضی نیاز به خشونت دارد ولی زن نمی تواند اینها را تحمل کند و تحت عواطف است .اما انسان نباید مایوس بشود. فردی پرده ی کعبه را گرفته بود و می گفت که ای خدا من را ببخش البته می دانم که من را نمی بخشی .می گفت که من جزو لشکر عمر سعد هستم. حضرت فرمود: گناه یأس تو از شرکت در لشگر یزید بیشتر است. اسلام بن بست ندارد. مثلا من می خواهم افطاری بدهم ولی مشکلات زیادی دارم .اگر خدا بداند که او راست می گوید ثواب آن افطاری را به او می دهد .بلال نمی توانست اشهد ان لااله الا الله بگوید و می گفت اسهد ان لااله الا الله ولی خدا آنرا قبول می کرد. کسانی که خالصانه نیت دارد خدا ثواب آن کار را به آنها می دهید .باید قلب صاف باشد .دو گروه هنرمند بودند و در یک سالن پرده ای بین آن دو گروه کشیدند. یک گروه هر چه به فکرشان می رسید هنرنمایی کردند و گروه دیگر فقط آینه کاری کردند و کار دیگری نکردند. وقتی پرده را کنارکشیدند،گروه دیگر هر کاری کرده بودند در آینه کاری گروه مقابل افتاده بود. پس اگر قلب پاک باشد انسان با یک نگاه صاحب همه چیز می شود. انسان وقتی به کامپیوتر وصل می شود در یک لحظه می تواند به تمام اطلاعات دست پیدا کند.

 حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر

شنبه 9/6/1392 - 1:32
مصاحبه و گفتگو

اگر ما شال گردن نداشته باشیم مشکی پیش نمی آید ولی انسان باید لباس و شلوار داشته باشد. ما باید ببینیم که چه کاری واجب است .می گویند :عالم خوب کسی است که وقتی از دنیا می رود جایش خالی بماند،جای بهشتی و مطهری خالی است. اگر مسجدی دو تا منار نداشت اتفاقی نمی افتد. انسان باید بعضی از اخبار را بداند ولی دانستن بعضی از اخبارها فایده ای ندارد. گاهی اگر انسان دلالی نکند پسر، عروس پیدا نمی کند و فردی با تلاش می تواند آنها را به یکدیگر معرفی کند. در سفره اول آب و بعد نان است زیرا ممکن است که فردی اولین لقمه ی نان را بخورد و آب در گلویش گیر کند. درکارهای واجب باید واجب ترین را انتخاب کرد. اگر در خانواده ای جوانان بخاطر نداشتن پول ازدواج نمی کنند و به گناه می افتند و فرد هر سال به عمره می رود ،درست نیست که فرد هر سال به عمره برود. روایت داریم که اگر در فامیل فقیر دارید، نمی توانید صدقه را به غریبه ها بدهید. امامان ما به خدا پناه می بردند که پیر بشوند،پدر بشوند و بی پول بشوند و به پسرشان بگویند که به من پول بده . اگر پسر از پدر پول بگیرد خجالت نمی کشد .وقتی پدر و مادرها پیر شدند ،بچه ها در کیف آنها پول بگذارند زیرا آنها کسرشان شان می آید که بگویند به پول احتیاج دارند. روزی پیرمردی نزد پیامبر آمد و گفت که پسر من سالها از من پول گرفته است ولی حالا وضعش خوب شده است و به من توجه نمی کند. پیامبر فرمود: جای دارد ،اگر سنگ گریه کند. گاهی رسیدن به فامیل از رفتن به عمره واجب تراست .شما می توانید در کارهای تان با علمای محل مشورت کنید .گاهی بعضی ها در وصیت اشتباه می کنند. پس تا کار واحب است به طرف کار مستحب نروید، تا کار ارزان است به سراغ کارهای گران نروید. ما درتمام عمر با همین لب خیلی کارها می کنیم. مثل مکیدن ، خوردن ، سخنرانی کردن و ... حالا اگر به انسانها می گفتند که این را طراحی کنید، هزاران لوله از سر ما درمی آوردند تا کارائی لب را داشته باشد . شصت در بدن ما خیلی کار می کند. ما باید با پول کم بازدهی زیادی داشته باشیم. پس در کار بهتر، خوب است که ما با عالم آن منطقه مشورت کنیم و ببینیم که آن منطقه به چه چیزی نیاز دارد. پس کارها را اولویت بندی کنیم.

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:23
مصاحبه و گفتگو

آیا ما می توانیم به خدا بگوییم که بجای چشم به ما پا بده یا بجای پا به ما دست بده .هر عضویی جای خودش است . مسجد محلی است که مسلمانها در آن جمع می شوند و با معارف و خدا آشنا می شوند . ما نمی توانیم بگوییم بجای اینکه کاسه داشته باشیم آش داشته باشیم زیرا آش ظرف می خواهد .مسجدی ها بیشتر به فقرا کمک می کنند. مسجد یک ظرف است که در آن تجار یا فقرا شناسایی می شوند و جواب شبهات گرفته می شود .وقتی کارگرها می خواهند در زمینی ساختمان بسازند اول یک اتاق برای خودشان می سازند. حتی در زمان زلزله وقتی می خواهند کمک کنند اول یک محلی بنام ستاد زلزله درست می کنند و در آنجا فکر می کنند که چکار باید بکنند، سران مملکت وارد ستاد زلزله می شوند و در آنجا فکرمی کنند که تخمین خرابی چقدر است .مسجد اتاق فکر ماست .آیت الله ستوده استاد بیشتر از 70 درصد از طلبه های قم بودند. وقتی به پدر ایشان می گفتند که رضا شاه چادر خانم ها را برداشته است ، ایشان می گفتند که خدا او را لعنت کند ولی وقتی به ایشان می گفتند که رضا خان عمامه ی روحانیون را برداشته است ایشان بشدت عصبانی می شدند و وقتی علت را پرسیدند ، ایشان فرمودند: درست است که عمامه مستحب است ولی اگر عمامه باشد چادر هم هست . ارزش کِش کمتر از لباس است ولی اگر نباشد لباس می افتد. اگر مسجد باشد کارهای خیر دیگر هم هست. نود درصد کسانی که در هشت سال جنگ شهید شدند ، بچه های مسجد بودند. وقتی ما از مردم در زلزله یا مسائل دیگر کمک می خواهیم آنها در مسجد جمع می شوند. افراد معتبر محله در مسجد شناخته می شود. ما داریم که اگر می خواهید دوست انتخاب کنید ببینید که آیا اهل مسجد است یا خیر .کسی که لطف خدا را نادیده می گیرد لطف شما را هم نادیده می گیرد و به درد دوستی با شما نمی خورد. پس مسجد باید سر جای خودش باشد و کمک کردن به فقرا هم باید سر جای خودش باشد. کسانی که به مکه می روند بیشتر به فقرا کمک می کنند .وقتی فردی می خواهد به مکه برود باید خمس و زکات بدهد و شرط قبولی حج این است که با مال پاک برود. کسانی هستند که نه به مکه می روند و نه به فقرا کمک می کنند و فقط نق می زنند.

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:23
مصاحبه و گفتگو

کسی که این کار را نمی کند در واقع خودش را از خیر کثیر محروم می کند. در نماز جماعت دو نفره ،ثواب نماز صد و پنجاه برابر می شود و اگر تعداد جماعت به ده نفر رسید ، ثواب آنرا کسی نمی تواند حساب کند. پس نمازی که درخانه می خوانید در مسجد بخوانید . ممکن است که شما از امام جماعت مسجد خوشتان نیاید، اگر گناه کبیره نکرده است باید به او اقتدا کنید . قرآن می فرماید: اولین جایی که روی زمین ساخته شد کعبه بود. اولین کار پیامبر ساختن مسجد بود. در بعضی از شهرک ها همه نوع امکاناتی هست ولی مسجد نیست .خیرین مسجد ساز تصمیم گرفته اند که مسجدهای صدمتری باید آب ، برق ، خاک برداری و مهندسی مجانی باشد . همه ی مردم عادی می توانند خرج یک متر مسجد را بدهند. ما نباید انتظار داشته باشیم که حتما دولت برای ما مسجد بسازد . هر کجا خانه ی مسکن مهر ساخته شده است، مسجد هم باید ساخته بشود. مسجد ساده آجری بدون منار بسازید .امام خمینی فرمودند که مصلی را بسازید بزرگ و محکم بدون هیچ گونه تزئینات . الان مصلی بخاطر تزئینات هنوز تمام نشده است .مسجد باید در دسترس باشد .

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:23
مصاحبه و گفتگو

امام جماعت باید عادل باشد یعنی ما از او گناه کبیره ندیده باشیم ،قرائت مسجد جاذبه دارد ،جواب سلام دادن جاذبه دارد،امام جماعت می تواند از شاگرد اول محل شان تشکر بکند یا اگر یکی از افراد محل بچه دار شده است به او کتابی بدهد تا مطالعه کند یا فردی در محله عروس می شود کتاب آیین همسرداری را به آنها هدیه بدهد .امام باید عاطفه داشته باشد. اگر پدر هر سال افطاری می دهد امسال پول افطاری را بدهد ولی به پسرش بگوید که تو میهمان های خودت را دعوت کن . ما روایت داریم که اگر صدقه می دهید، آنرا به فرزندتان بدهید تا به فقیر بدهد .افطاری دادن نباید گزینشی باشد. در مکه سفره ی افطار می اندازند و همه سر آن سفره می نشینند، در افطاری ها فقیر و غنی با هم بنشینند .پیامبر فرمود که فقیر و غنی را با هم دعوت کنید و با هم بنشینند. در بعضی از مسجدها خرما می دهند. در زمان پیامبر عده ای گفتند که ما پول نداریم افطاری بدهیم و آقا فرمود که اگر پول ندارید ، خرما بدهید . این خرما دادن برای افراد غنی نیست .مثلا فردی که معامله ی میلیاردی می کند نباید مبلغ کمی برای صدقه در صندوق کمیته ی امداد بیندازد. خرما را بعد از دو نماز بدهید تا مشکلی برای نماز ایجاد نشود .صدای اذان باید بلند باشد .زمانی گفتند که ما می خواهیم در پارک ها در یک زمان کامپیوتر اذان بگوید . من گفتم که اینکار ثوابی ندارد، ثواب اذان باید زنده خوانده بشود. اذان باید گردشی باشد و هر روز یک نفر اذان بگوید. خادم مسجد باید خوش اخلاق باشد . بعضی مشکلات باید در همان لحظه در مسجد حل بشود. خادمی بچه را از مسجد فراری می دهد و خادمی با اخلاق خوب بچه را جذب مسجد می کند. گاهی بچه ها در مسجدبازی و شوخی می کنند ،این اشکالی ندارد .روزی پیامبر درحال سجده بودند و بچه ای روی کول ایشان سوارشد و پیامبر سجده را خیلی طول داد تا بچه خودش پیاده شود. حضرت علی (ع)وقتی نتوانست بچه ی یتیمی را بخنداند با دست مثل بزغاله راه رفت تا بچه ی یتیم بخندد. گاهی اوقات خوب است که ما جای مان را در مسجد عوض کنیم .امام باید بعضی از کلمات را برای مردم توضیح بدهد.سخنرانی های مسجد باید مورد نیاز مردم باشد. در مسجدی شنیدم که موضوع سخنرانی این بود که اگر کسی تیر به کف دستش بخورد چطور باید نماز بخواند. در مورد ثواب ها بدرستی توضیح بدهیم . مثلا بگوییم که هر کس سوره ی عم یتسائلون را یکسال بخواند در حجش موثر است نه اینکه بگوییم :هر کس سوره عم یتسائلون را یکسال بخواند به مکه می رود . طرف دو سال این سوره را می خواند ولی به مکه نمی رود و بی دین می شود. حکمت و سنت خدا در کارها تاثیر دارد .حدیثها را کلی نگوییم و زمان آنرا هم مشخص کنیم . مسجد تمیز تاثیر دارد .حتی بانی مسجد ، مسجد را ارث خودش نداند زیرا این مسجد وقف شده است. حتی وصیت ها می تواند تغییر پیدا کند. اگر درمسجدی ده نفر از افراد عادی هستند و در مسجدی نه نفر عالم هستند، اسلام می فرماید که به مسجدی بروید که ده نفر از افراد عادی هستند. درنماز جماعت باید ببینیم که کجا نماز جماعت بیشتر است . چوپانی به پیامبر گفت که اگر تو پیامبر هستی، ماه را به دونیم کن. خدا ماه را دوتا کرد تا چوپان ایمان بیاورد. اگر امام جماعت بداند که اگر جایش را به فرد دیگری بدهد مسجد شلوغ تر می شود و رونق پیدا می کند، باید این کار را بکند. باید مسجد را شراکتی اداره کرد. موسی می خواست پیش فرعون برود ولی تنهایی نرفت و با برادرش هارون رفت .مسجد نباید پایگاه سیاسی بشود . در مسجد کسی نباید احساس غربت کند.

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:23
مصاحبه و گفتگو

وقتی ما می بینم که سنگی با تبر شکسته نمی شود ، آن تبر را دور نمی اندازیم آنقدر می زنیم تا سنگ بشکند. مردم و دولت باید برای ماه رمضان برنامه ریزی کنند که نانواها در شب نان بپزند و در روز استراحت کنند. در قرآن از حضرت آدم گله می کند که نتوانست تصمیم بگیرد ، بناها کارهای درون ساختمان را انجام بدهند و زیر آفتاب نباشند. در مدارس ورزش را در این ماه حذف کنند، سحری بچه های ده ساله سحری باشد که دیر هضم بشود که گرسنه شان نشود ،به کار تخفیف بدهید و صدا و سیما هم باید فیلم های پرجاذبه اش را در ساعتهای نماز مسجد نگذارد.

حجت السلام قرائتی/منبع:سایت یا مجیر 

شنبه 9/6/1392 - 1:23
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته