• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 539
تعداد نظرات : 437
زمان آخرین مطلب : 2400روز قبل
اخبار
وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای از بازداشت و احضار تعداد دیگری از عوامل مرتبط با رسانه بیگانه (BBC) خبر داد. 
به گزارش رجانیوز، وزارت اطلاعات پیش از این تعدادی از خبرنگاران وابسته به شبکه رسانه‌ای انگلیس BBC را بازداشت کرده بود. 

متن اطلاعیه دوم  روابط عمومی وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری تعدادی از عناصر وابسته به اردوگاه رسانه‌ای استکبار به شرح ذیل است:
در پی اطلاعیه این وزارتخانه در تاریخ 11/11/1391 پیرامون بازداشت تعدادی از عوامل شبکه مرتبط با سازمان عملیات روانی دولت انگلیس (موسوم به بی. بی. سی) بخش دیگری از اطلاعات حاصله به استحضار ملت شریف ایران می‌رسد:
1. با استمرار پیگرد قضایی و تحقیق از عوامل شاخه داخلی شبکه فوق‌الذکر، از تاریخ صدور اطلاعیه قبلی تاکنون تعداد دیگری از اعضای آن بازداشت یا احضار شده‌اند. ضمنا یک نفر از بازداشت‌شدگان قبلی، به قید وثیقه مرخص شده است و همچنان که اعلام شده بود، این روند تا تحقیق از کل وابستگان آن شبکه با جدیت ادامه خواهد داشت.
2. افزون بر شناسایی کامل شاخه داخلی، با عنایات ویژه الهی کل عناصر مستقر در خارج این شبکه نیز شناسایی شدند.
این شاخه از لحاظ گستردگی، پرشمارتر از شاخه داخلی بوده و اکثریت قابل توجهی از اعضای آن را عناصر فراری فتنه 88 و همکاران سابق روزنامه‌های موسوم به «زنجیره‌ای» تشکیل می‌دهند. همچنین هسته مرکزی شبکه که در لندن استقرار دارد از همکاری مستقیم سه کارگروه مستقر در بروکسل، پاریس و استانبول برخوردار است.
3. چرخه جمع‌آوری و ارسال اخبار و اطلاعات و دریافت خطوط کاری در این شبکه، در خلاصه‌ترین بیان ممکن با ابلاغ لیست نیازمندی‌های خبری و اطلاعاتی و نیز تحلیل‌های مهم و مبنایی، غالبا توسط شاخه خارج نشین انجام می‌شد. سپس عملیات جمع‌آوری اخبار و اطلاعات و بازنشر و توزیع خطوط کاری و تحلیل‌ها بین تعداد قابل توجهی از رسانه‌های همسو، توسط عوامل داخلی شبکه و عمدتا با سوءاستفاده از مجاری و امکانات رسانه‌ای صورت می‌گرفت.
4. هسته‌ مرکزی مستقر در لندن اخیرا علاوه بر فعالیت‌های به ظاهر رسانه‌ای و خبری، ماموریت تولید سوژه برای جریان سازی را نیز به عوامل داخل ابلاغ کرده بود. این ماموریت در قالب اقدامات گوناگونی ابلاغ می‌شد. به عنوان مثال هسته لندن اسامی برخی از عناصر رسانه‌ای و هنری مورد‌نظر را به شاخه داخل ابلاغ می‌کرد و از آنها می‌خواست به چهره‌سازی، ترویج و تبلیغ آنها بپردازند. عناصر داخل موظف بودند با برگزاری گردهمایی‌هایی تحت عنوان تجلیل، بزرگداشت، میهمانی و تحویل هدایایی همچون سکه‌های طلا و وجوه نقد دریافتی از خارج، به جریان‌سازی خبری و یارگیری بپردازند. عکس این روند نیز در چارچوب تهاجم به برخی شخصیت‌ها یا پدیده‌ها ابلاغ و اجرا می‌شد.
5. وجود تشابه در ساختار و اهداف کلی و جزئی این شبکه با دو شبکه مرسوم به «مستند سازان» و «دوبلورها» که ظرف یک سال گذشته مورد شناسایی و برخورد قانونی قرار گرفتند، بیانگر وجود اطاق فکر متمرکز و متصل به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و استقرار قرارگاه عملیاتی برای طراحی، هماهنگی و اجرای «جنگ نرم دائمی» علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌ باشد.
6. اطلاعات مستند موجود حاکی است که این شبکه با برخی از بزرگترین و معروف‌ترین سرویس‌های اینترنتی جهان در تعامل ویژه و «همکاری هدایت شده از طریق عناصر فرا رسانه‌ای» بوده و حتی نمونه‌هایی از این همدستی و همداستانی را همزمان با اقدامات این وزارتخانه علیه شبکه مورد بحث، و به منظور نجات آن به اجرا گذاشته که به نتیجه نرسیده‌اند.
از آنجا که این پرونده همچنان در دست پیگیری می‌ باشد، انشاءالله در اولین فرصت مقتضی و با هماهنگی مرجع محترم قضایی، اطلاعات دیگری به استحضار ملت سرافراز ایران اسلامی خواهد رسید.

http://rajanews.com/detail.asp?id=149777
چهارشنبه 18/11/1391 - 9:55
شخصیت ها و بزرگان
"صراط" - زندگینامه فاضل لاریجانی 50 ساله به شرح ذیل است:

در سال 1342 در شهر قم دیده به جهان گشود. وی پس از اتمام دوره متوسطه به دانشگاه رفت و در رشته فیزیک پذیرفته شد.

لاریجانی مدرک کارشناسی فیزیک را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد و سپس به آمریکا رفت و در همین رشته ادامه تحصیل داد و از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی کارشناسی ارشد خود را دریافت کرد.

 

وی پس از آن به ایران آمد و در رشته فلسفه گرایش فلسفه علم و سیاست علمی و تکنولوژی، به تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد و مدرک دکترای خود را اخذ کرد.

فاضل لاریجانی عضو کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است. همچنین او مدتی رایزن فرهنگی ایران در کانادا و قبل از آن، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است. او برادر کوچک‌تر علی لاریجانی، صادق ، محمد جواد ، و باقر لاریجانی است.

او همچنین ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی را برعهده دارد.

سوابق اجرایی فاضل لاریجانی:

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کانادا
مدیرکل مرکز سیاست علمی وپژوهشی (وزارت علوم تحقیقات وفن آوری)
مشاورعلمی یونسکو درایران
معاون وعضو شورای عالی مرکز نشر دانشگاهی
مدیرعامل انتشارات دانشگاه صنعتی شریف
قایم مقام پژوهشگاه علوم ومطالعات فرهنگی
مشاورمعاونت وزارت فرهنگ وارشاداسلامی وقایم مقام دبیر شورای عالی جهانگردی
مشاوروزیر علوم تحقیقات وفن آوری
عضوشورای پژوهشهای علمی کشور
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی
مدیرمسول و سردبیر مجله نمای پژوهش
مشاور برنامه ریزی تحقیقات وزارت معادن و فلزات

برخی از آثار فاضل لاریجانی:

روش‌های پژوهش در علوم اجتماعی، چاوا فرانکفورد، دیوید نچمیاس
اسطوره و تفکر مدرن، کلود لوی استروس
چهارشنبه 18/11/1391 - 9:55
اخبار
دهم اردیبهشت سال 1380 که رهبر معظم انقلاب فرمان هشت ماده‌ای خود را که بعد‌ها به منشور مبارزه با مفاسد اقتصادی معروف شد را صادر کردند سرفصل جدیدی در روند مبارزه با مفاسد اقتصادی گشوده شد.
 
در مقدمه این فرمان، مقام معظم رهبری به تبیین اهداف نهایی حکومت اسلامی پرداختند و «خدمت به مردم» و «برافراشتن پرچم عدالت اسلامی» را از اهداف نظام جمهوری اسلامی برشمردند که نباید دچار غفلت شوند؛ اما شاید یکی از بندهای مهم این فرمان هشت ماده‌ای که مورد غفلت واقع شده است بند هشت این فرمان است.
 
مقام معظم رهبری در بند هشت فرمان هشت ماده‌ای فرمودند: 
 
«با این امر مهم و حیاتی نباید به گونه‌ی شعاری و تبلیغاتی و تظاهر گونه رفتار شود. به جای تبلیغات باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد. به دست اندرکاران این مهم تاکید کنید که به جای پرداختن به ریشه‌ها و ام‌الفسادها به سراغ ضعفا و خطاهای کوچک نروند و نقاط اصلی را رها نکنند. هرگونه اطلاع‌رسانی به افکار عمومی که البته در جای خود لازم است، باید به دور از اظهارات نسنجیده و تبلیغات گونه بوده و حفظ آرامش و اطمینان افکار عمومی را در نظر داشته باشد.»
چهارشنبه 18/11/1391 - 9:54
شعر و قطعات ادبی
"صراط" - این بود عمل به منویات معظم له؟! ... این بود لبیک به تواصی رهبری انقلاب؟! ... این بود فرمانبرداری، اطاعت و ولایتمداری؟!

با اتفاقات رخ داده در کارزار استیضاح وزیر کار، شک ها به یقین بدل شد که آقایمان غریب است!
غریب از این جهت که حتی رؤسای قوا هم فرامین حضرتش را روی زمین می گذارند و عمل بدان را نه برای خود، بلکه تنها برای دیگران جایز می دانند!

با این وجود چه انتظاری می توان از سایرین داشت، زمانی که سران بلند پایه مملکتی، علیرغم توصیه مؤکد زعامت انقلاب مبنی بر حفظ وحدت، عکس و نقیض آن رفتار می کنند؟!

احسنتم نمایندگان! ... دست مریزاد دولتمردان! ... به کجا چنین شتابان!
 
«حاسبوا قبل أن تحاسبوا». به عقب برگردیم و کارنامه خویش را مرور کنیم و دریابیم که در طول دو سال اخیر، چه مقدار از وقت و انرژی و ظرفیت های دو قوای مجریه و مقننه، بر استیضاحات نافرجام و لجاجت های کودکانه، تلف شده است!

ریاست های 4 ساله و 8 ساله و پست و مقام و منصب، ارزش اتهام افکنی و تشنج آفرینی و از همه مهمتر، به مخاطره انداختن موقعیت نظام را نداشته و ندارد!

افراد و جریانات و دولت ها و ادوار مجلس و ... می آیند و می روند، اما این شجره طیبه نهضت روح الله است که انشاالله تا قیام بقیه الله (ارواحنا له  الفداهُ) پایدار خواهد ماند.

فلذا روا نیست تا با اقوال و افعال غیر معقول و احساسی، ظرفیت های مادی و معنوی کشور و انقلاب را مصروف یارکشی ها ومنازعات بی ثمر سیاسی نماییم.

ای شیفتگان خدمت و نه تشنگان قدرت! ... ای نمایندگان ملت! ... ای دولتمردان مهرورز!

آیا شایسته بود که فقط و فقط بدلیل اختلاف نظر بر سر بودن یا نبودن یک شخص، خوراکی چند ماهه، آنهم در برهه حساس انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، برای دشمنان قسم خورده انقلاب و رسانه های معاند  نظام مهیا شود؟!

تداعی و تصور رویدادهای امروز صحن علنی مجلس، زمانی موجبات شرمساری بیش از پیش را فراهم می آورد که بدانیم این اتفاقات همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی رخ داده است!

یقین داشته باشیم که می باید در قبال انجام هر یک از حرکات و سکنات خویش در برابر خدای متعال ، حضرت ولیعصر (عج)، امام راحل عظیم الشأن، شهدای انقلاب و دفاع مقدس و تمامی ایرانیان ذوی الحقوق، جوابگو باشیم و از اقداماتمان دفاع نماییم.

با اینحال آیا می توان اتفاقات عصر 15 بهمن 1391 را در جهت تضمین مصالح و تأمین منافع جمهوری اسلامی ارزیابی نمود؟!

از یک طرفه به قاضی رفتن بپرهیزیم و برای یکبار هم که شده مصالح ملی را بر منافع شخصی و گروهی ارجح بشماریم. این را بدانیم که دیر یا زود، هر کدام از ما  نیز همچون حاج آقا مجتبی تهرانی و مرحوم حسن حبیبی، سر بر سینه تراب خواهیم گذاشت و تنها نام ماست که به یادگار خواهد ماند.

حال به نیکی یا بدی نام بردن از ما توسط آیندگان، رابطه مستقیمی با اقدامات و افعالمان خواهد داشت. 

رهبری معظم پیش تر از این خطاب به روسای دوقوه فرموده بودند: "دردمندانه می گویم، اگر در قیامت خداوند از من بپرسد چه کردی؟ من می گویم که کسی جز اینها را نداشتم" . "اگر به اختلافات خود ادامه بدهید به ملت و نظام اسلامی خیانت کرده اید"

به راستی حال و هوای اینروزها و لحظات رهبر معظم انقلاب پس از کش و قوس مجلس و دولت و آبی که به آسیاب دشمن ریخته شد چگونه است؟
چهارشنبه 18/11/1391 - 9:54
شهدا و دفاع مقدس
به گزارش سرویس وبلاگ صراط، محمد رضایی در آخرین به روز رسانی دانشجوی سیاسی نوشت:

عکسی که می بینید، در بندرعباس گرفته شده است. مادری با پوشش سنتی زنانِ هرمزگان، در حال وداع با فرزند خود است. فرزندی که عازم جبهه های جهاد است و شاید دیگر بازنگردد. زیبایی و شکوه تصویر، گویای عظمت حادثه ای است که در حال وقوع است.

جوانی که پاره جگر مادری است، داوطلبانه به معرکه امتحانی عظیم و پرخطر می رود و مادری که می تواند با تمام توانِ مادرانه خود، مانع از رفتنِ جگرگوشه اش شود، دستان زجر کشیده و خشکیده خود را با بوسه ای آسمانی، بدرقه راه جوانش می کند. جوانی که امیدِ فردای این مادر است، می رود تا فدای فردای دین و ملت شود.

جوانی که عصای دست مادرِ پیر خود است، می رود تا سلاحِ دفاع از عزت و شرف مردمش باشد. و در این فردایی که امروزِ ما است، این مادر و حماسه شرف مندانه اش، در کدامین گوشه حافظه تاریخی ما قرار دارد. اما بی شک، چشمانِ آسمان، این مادر را به خوبی به خاطر دارد و پاداش صبر غریبانه اش را خواهد داد.

به فدای لب عطشانِ حسین فاطمه


چهارشنبه 18/11/1391 - 9:53
اخبار
به گزارش صراط، "محمود احمدی‌نژاد" ظهر امروز (سه شنبه) به وقت محلی در بدو ورود به قاهره، در دیدار "محمد مرسی" همتای مصری خود، با بیان اینكه ایران و مصر دو كشور بزرگ، با تاریخ و تمدن دیرینه و برخوردار از فرهنگ بسیار بالایی هستند كه نقش سیاسی بسیار مهمی در منطقه دارند، اظهار داشت: روابط دو ملت همواره روند مثبتی داشته و امروز باید همه ظرفیت ها را برای افزایش سطح این روابط فعال كنیم.

رئیس جمهور با تاكید بر اینكه با گسترش همكاری های ایران و مصر قدرت جدیدی در منطقه ایجاد خواهد شد، تصریح كرد: اگر ایران و مصر با هم باشند، دشمنان بین المللی بشریت نمی توانند هیچ آسیبی به ملت‌های ما وارد كنند.

احمدی‌نژاد با بیان اینكه ایران و مصر اهداف مشتركی داشته و نقش مهمی در مناسبات جهانی دارند، به نقش كلیدی مصر در جنبش عدم تعهد اشاره كرد و گفت: جنبش عدم تعهد ظرفیت بزرگی دارد كه باید از آن برای گسترش همكاری میان ایران و مصر و سایر كشورهای مستقل نهایت استفاده را به عمل آورده و از همه ظرفیت های آن برای پیشرفت و اقتدار ملت ها استفاده كنیم.

رئیس جنبش عدم تعهد با بیان اینكه شرایط جهان و منطقه در حال تحول است، به اهمیت برگزاری اجلاس سران سازمان همكاری های اسلامی در شرایط كنونی در مصر اشاره كرد و گفت: همكاری ایران و مصر در موضوعات مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است و می تواند تمام تحولات را تحت تاثیر قرار دهد.

وی خاطرنشان كرد: از نگاه تاریخی و كلان چنانچه ایران و مصر در كنار هم باشند، هر دو موفق بوده و این موضوع نه تنها به نفع دو ملت، بلكه به نفع كل منطقه است.

رئیس جمهور در ادامه به تحولات سوریه اشاره كرد و رفع مشكلات آن را از موضوعات مهم بین دو كشور ایران و مصر دانست و گفت: با ادامه درگیری و كشتار، قطعا مشكل این كشور برطرف نخواهد شد و باید در كنار یكدیگر برای رفع ریشه ای مشكل سوریه به تفاهم رسیده و در این راستا برای رفع مشكلات با هم همكاری و همیاری داشته باشیم.

وی با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران از شرایط كنونی سوریه ناراحت است و باید به سرعت مسائل سوریه خاتمه یابد، اظهار داشت: چنانچه در موضوع سوریه ایران و مصر با هم هماهنگ عمل كنند، بخش مهمی از مشكلات این كشور برطرف خواهد شد.

احمدی‌نژاد افزود: جمهوری اسلامی ایران، معتقد است كه سوریه باید آباد و قوی باشد و مردم این كشور بتوانند برای خودشان تصمیم بگیرند.

وی همچنین با اشاره به موضوع فلسطین و ضرورت هم اندیشی در این خصوص گفت: اگر در موضوع فلسطین نیز ایران و مصر در كنار هم بوده و همكاری كنند، این مسئله می تواند به نفع مردم فلسطین به اتمام برسد.

رئیس جمهور تاكید كرد: باید از كیان ملت های خود و ملت های منطقه در برابر هجوم دشمنان بین المللی دفاع كنیم.

احمدی نژاد در خصوص روابط ایران و مصر گفت: جمهوری اسلامی ایران بدون هیچ محدودیتی آمادگی دارد روابط خود را در تمام زمینه ها با مصر افزایش دهد. راه و آغوش ملت ایران برای توسعه و پیشرفت ملت مصر باز است.

رئیس جمهور تعمیق و تحكیم روابط تهران و قاهره در بخش های مختلف را مورد تاكید قرار داد و گفت: ایران و مصر ظرفیت های فراوانی برای گسترش همكاری در زمینه های مختلف صنعتی، بازرگانی، علمی، گردشگری و فرهنگی دارند كه باید همه آنها را به نفع دو ملت و ملت های منطقه فعال كنیم.

محمد مرسی، رئیس جمهور مصر نیز در این دیدار با بیان اینكه روابط ایران و مصر از جایگاه مهم و تاثیرگذاری در منطقه و جهان برخوردار است، اظهار داشت: امروز همكاری ایران و مصر در تمام زمینه ها لازم و ضروری است، از این رو بسیار خرسند هستم كه شخصاً از جنابعالی استقبال كردم و بسیار مایلم كه از فرصت این سفر برای رایزنی در موضوعات مختلف منطقه ای و بین المللی و نیز تحكیم روابط دو جانبه نهایت استفاده را به عمل آوریم.

رئیس جمهور مصر گفت: انقلاب مصر شرایطی همانند انقلاب ایران دارد و از آنجایی كه مصر فرصتی مانند ایران برای پیشرفت سریع ندارد، از این رو گسترش همكاری ها و روابط با ایران را بسیار مهم و ضروری می‌دانیم.

وی با اشاره به تحولات سوریه، نقش مهم ایران و ضرورت نقش آفرینی ایران در حل مشكل سوریه تاكید كرد: معتقدم مشكل سوریه بدون ایران قابل حل نیست و تلاش های ایران در این زمینه در اولویت سایر اقدامات قرار دارد.

مرسی با اشاره به اینكه باید با هم در جهت رفع مشكل سوریه همكاری داشته باشیم، گفت: ما نسبت به تلاش‌های ایران، رهبری معظم، رییس جمهور و مسئولین ایرانی اعتماد كامل داریم و نسبت به اینكه ایران در جهت رفع مسائل در سوریه و سایر ملت‌ها تلاش خالصانه دارد هیچ تردیدی نداریم. از این رو تاكید داریم كه با ایران در این زمینه همكاری داشته باشیم.

رئیس جمهور مصر تصریح كرد: اگر چه در موضوع سوریه كشورهای دیگری نیز نقش دارند، اما تصورم این است كه ایران و مصر از تاثیرگذاری جدی تر و مهم تری برخوردار هستند و این اقتضاء می كند كه همكاری و هماهنگی های خود را هر چه بیشتر گسترش دهیم.

وی تصریح كرد: ما همیشه به عنوان اخوان المسلمین پشتیبان و در سطح حمایت از انقلاب اسلامی ایران قرار داریم و معتقدیم پیشرفت ایران، پیشرفتی برای مصر و سایر كشورهای اسلامی است، چرا كه شاهدیم كه چگونه كشورهای اسلامی مورد هجمه دشمنان سلطه گر قرار می گیرند و آنان هرگونه پیشرفت ملت ها را مورد حمله قرار می دهند.

مرسی تصریح كرد: وقتی جبهه دشمنان وجود دارد باید جبهه دیگری نیز در برابر آنان وجود داشته باشد و این بدون اتحاد و همكاری كشورهای اسلامی ممكن نیست.

وی تصریح كرد: تفرقه اندازی دشمنان نمی تواند به روابط دو ملت و ملت های اسلامی آسیب بزند.

رئیس جمهور مصر با اشاره به موضوع فلسطین گفت: حل مسئله فلسطین نیز جز با همكاری كشورهای اسلامی با یكدیگر امكان پذیر نیست.

مرسی تصریح كرد: ایران و مصر می توانند در بخش های مختلف، همكاری های خود را به طور كامل گسترش دهند و مطمئناً جهان، شاهد شكل جدیدی از همكاری ایران و مصر خواهد بود. ایران و مصر همواره دنبال صلح و پیشرفت و امنیت هستند چرا كه معتقدیم حق ملت های ماست كه پیشرفته باشند.













منبع: باشگاه خبرنگاران
چهارشنبه 18/11/1391 - 9:52
اخبار
 

  به گزارش صراط، مرضیه دباغ(حدیدچی) اظهار کرد: دشمنان امروز می دانند که اگر در مسایل مختلف بتوانند به رهبری نظام آسیب وارد کنند، به اهدافشان می رسند و به همین دلیل روی ولایت فقیه که امام(ره) راحل برای نهادینه کردن آن تلاش زیادی داشتند، تمرکز کرده‌اند.

 

 

وی گفت: امام خمینی(ره) در ارتباط با ولایت فقیه با گستردگی زیادی بحث کرده‌اند و در واقع، ایشان تنها فردی هستند که بعد از آغاز دوران غیبت کبری این بحث را تئوریزه کردند.

 

 

دباغ یادآور شد: به همین علت در زمینه بحث ولایت فقیه، باید امام(ره) را ملاک قرار دهیم و زمانی که ایشان را به عنوان مبدع این بحث بشناسیم، قاعدتا نباید انقلاب و رهبری را رها کنیم.

 

 

وی در ادامه با اشاره به رهبری مقام معظم رهبری بیان کرد: ایشان توسط نزدیک به 80 نفر از مجتهدان زمان خود تایید شده‌اند.

 

 

دباغ بیان کرد: در زمان سفر حضرت آقا به یکی از کشورهای آسیایی، امام(ره) پس از مشاهده استقبال مردمی از ایشان، فرمودند که الحق رهبری برازنده ایشان است و این یکی از مواردی است که بیانگر این است که حضرت امام(ره) نیز رهبری ایشان را تایید کرده‌اند.

 

 

وی گفت: حاج احمد خمینی نیز این مساله را در مجلس خبرگان رهبری بازگو کردند و باید اذعان داشت که حضرت آقا دارای جامعیت بسیار بالایی هستند.

 

 

دباغ در ادامه با اشاره به مواضع برخی از افراد که با ولایت فقیه زاویه دارند و نظریه حکومتی حضرت امام(ره) را نقد می‌کنند، یادآور شد: این افراد در زمان انقلاب سنی نداشتند و حضرت امام(ره) را از نزدیک درک نکرده بودند.

 

 

وی گفت: بسیاری از همین افراد، در ابتدای انقلاب در تلاش بودند که خود را به امام(ره) و انقلاب نزدیک کنند و حتی تلاش می کردند که از انقلاب بهره برداری کنند، اما شخصیت و رفتار امام(ره) این اجازه را به آنها نمی‌داد.

 

 

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی حضرت امام(ره) نیز عنوان کرد: ایشان بسیار منظم بودند و تمام کارهای خود را در ساعت معینی انجام می دادند و از دیگر ویژگی‌های بارز ایشان اصرار ایشان بر نماز شب بود.

 

 

دباغ با اشاره به نقش مشهد در انقلاب اسلامی ایران یادآور شد: مشهد انسان‌های وارسته‎ای داشته است که در انقلاب اسلامی ایران ایفای نقش کردند.

 

 

وی افزود: افرادی مانند شهید هاشمی نژاد، مطهری و یا شهید سعیدی نقش بارزی در ترویج و تبلیغ انقلاب در مشهد داشتند و نسل جوان نیز از آنها الگو می‎گرفتند.

چهارشنبه 18/11/1391 - 9:51
اخبار

روزنامه خورشید وابسته به سازمان تامین اجتماعی نوشت: دکتر سعید مرتضوی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی که بامداد روز گذشته توسط قوه قضائیه بازداشت شده بود، بامداد امروز (چهارشنبه) آزاد شد.
به گزارش خبرنگار خورشید، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی که با شکایت فاضل‌لاریجانی بامداد روز سه‌شنبه 17 بهمن‌ماه پس از پایان کار روزانه  و در پی مراجعه به دفتر دادستان عمومی و انقلاب تهران بازداشت شده بود، بعد از ارائه توضیحات و رفع ابهامات و سوء تفاهمات، یک روز بعد، یعنی بامداد امروز (چهارشنبه) از زندان اوین آزاد شد.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=149801
چهارشنبه 18/11/1391 - 9:51
شهدا و دفاع مقدس
تک نگاره انقلاب اسلامی/2
اولین‌ شهید ‌ارتشی‌ در انقلاب‌ را‌‌ شناسایی کنید + عکس

خبرگزاری فارس: تصویر زیر عکسی است که توسط اکبر ناظمی ثبت شده و اولین شهید ارتشی نام گرفته است که در یکی از روزهای دی سال 1357 به شهادت رسیده است.

خبرگزاری فارس: اولین‌ شهید ‌ارتشی‌ در انقلاب‌ را‌‌ شناسایی کنید + عکس

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، وقتی بعد از فرار شاه بختیار نخست وزیر شد دائم سعی می کرد با امام خمینی مقابله کند. اما امام در پاسخ تهدید‌های دولت فرمودند: «من باید نصیحت کنم که دولت غاصب کاری نکند که مجبور شویم مردم را به جهاد دعوت کنیم. ما از ارتش می‌خواهیم هر چه زودتر به ملت متصل شوند. آن‌ها فرزندان ما هستند. ما به آن‌ها محبت داریم...»

این سخنان امام بود که هر چه بیشتر قلب ارتشیان را صاف‌تر و با انقلاب همراه کرد. آنان با این رفتار پدرانه رهبر انقلاب خود را فرزندان ملت دیدند و به آغوش مردم برگشتند. البته نباید فراموش کرد ارتشیانی را که قبل از پیروزی انقلاب مبارزات خود را شروع کرده و به هیچ وجهی حاضر نمی‌شدند به سمت برادران خود تیراندازی کنند و به همین دلیل مجازات می‌شدند و به شهادت می‌رسیدند.

تصویر زیر عکسی که توسط اکبر ناظمی ثبت شده اولین شهید ارتشی است که در یکی از روزهای دی سال 1357 به شهادت رسیده است. اما نامی از او در دسترس ما نیست. در صورت شناسایی این شهید اطلاعات لازم را برای  خبرگزاری فارس ارسال نمایید و یا با تلفن6- 88911660داخلی 189 تماس بگیرید.

 

پاسداشت سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در «خبرگزاری فارس» (58)

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911115000225

چهارشنبه 18/11/1391 - 9:50
اخبار

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در شیراز به 3 بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید .

مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی فارس گفت : این بیمار 53 ساله شیرازی به علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود.

معینی افزود : کلیه های وی به 2 بیمار کلیوی 56 و 32 ساله اهدا و کبد وی نیز به بیمار کبدی 46ساله با موفقیت پیوند شد .

فاطمه پاسبان

منبع

چهارشنبه 18/11/1391 - 9:46
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته