• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 41
تعداد نظرات : 29
زمان آخرین مطلب : 5740روز قبل
دانستنی های علمی

در این ظروف که به شکل گیتار طراحی شده ، می تونید غذاتون رو توش نگه داری کنید ، سر کار ببرید و یا توش غذا بخورید ، البته فکر نمی کنم در طعمش هیچ تفاوتی ایجاد بشه (:

يکشنبه 20/5/1387 - 12:10
سينمای ایران و جهان
محمد مطیع در دیكتاتورمحمد مطیع را یادتان هست.همان وزیر اعظم سریال "سلطان و شبان"،همان غلام عمه مجموعه "هزاردستان"، همانی كه نقش رقیب سرسخت و كینه توز وزیر اعظم یعنی میرزا آقاخان نوری را در سریال "امیر كبیر" به خوبی ایفا كرد.اوپس از 23 سال به ایران بازگشته و دریك سریال جلوی دوربین رفته است. این بازیگر كه در تئاتر سالهای پیش از انقلاب چهره مطرحی بود و از سال 51 راه به سینما كشید، تا وقت هجرت به سوئد 12 فیلم و تعدادی در همین حدود كار تلویزیونی بازی كرد، كه آخرینش "وكیل اول"در سینما بود..

در خبرها آمده كه محمد مطیع قرار است در محمد مطیع و پرویز پور حسینی در امیر كبیرفیلم"تردید" كار جدید واروژكریم مسیحی به ایفای نقش بپردازد.این بازیگر سال گذشته نیز سفری به ایران داشت اما امسال بار دیگر به دنیای بازیگری در كشور خود بازگشته است.اگر این اتفاق بیفتد جدا ازآنكه او به خانه هنر خود بازگشته - با تجربه ای كه از كار شاخص كریم مسیحی یعنی "پرده آخر" داریم - احتمالا بازی او تا سالها در ذهن ما باقی خواهد ماند.درباره مطیع هم بد نیست بدانید كه سال 1320 در تهران متولد شده و لیسانس تئاتر از دانشكده هنرهای دراماتیك دارد. بازی در تئاتر را از سال 1346 و بازی در سینما را از سال 1351 با "رضا هفت خط"به كارگردانی حسین ترابی آغاز كرد.حضور در نمایش‌های "صیادان"،"پیش پرده"،"سیاه زنگی ،دایره زنگی و مرد زنگی" ،"بازرس"،"پهلوان و اژدها" و...همچنین سریالهای "افسانه سلطان و شبان"،"امیركبیر" و"كوچك جنگلی"و فیلم هایی همچون "رسول پسر ابوالقاسم"،"بازداشتگاه" ،"آوار"،"گردباد"و"روزهای انتظار"می توان اشاره كرد. او در سال 64 به همراه سوسن تسلیمی،علیرضا مجلل وچند تن از سینماگران ایران را به قصد اروپا ترك كرد.در این سالها او در گروه های تئاتری ایرانی فعالیت داشت.

يکشنبه 20/5/1387 - 11:53
اقتصاد
میز كنترل و نظارت بر مراحل چاپ انواع اسكناس و ایران‌چك
يکشنبه 20/5/1387 - 11:45
اقتصاد
ایران‌چك جدید یك‌میلیون ریالی
يکشنبه 20/5/1387 - 11:44
اقتصاد
شابلون چاپ اسكناس دوهزار ریالی
يکشنبه 20/5/1387 - 11:43
اقتصاد
چاپ انواع اسكناس و ایران‌چك در مركز چاپ و نشر اسكناس بانك مركزی
يکشنبه 20/5/1387 - 11:40
اقتصاد
چاپ انواع اسكناس و ایران‌چك در مركز چاپ و نشر اسكناس بانك مركزی
يکشنبه 20/5/1387 - 11:39
ورزش و تحرک

 در هتل المپیك با انجام مراسمی بهترین بازیكن در پست های مختلف، تیم، داور و گزارشگر این رشته ورزشی معرفی شدند

 

 

 

مراسم انتخاب بهترین‌های فوتبال ایران در فصل 86-87 ساعت 11 صبح امروز در هتل المپیك با حضور شماری از بازیكنان، داوران، مربیان و اصحاب رسانه برگزار شد و نفرات برگزیده جوایز خود را دریافت كردند.
از میان بهترین های دروازه بانی ایران، وحید طالب لو، سیدمهدی رحمتی و مهدی واعظی در فهرست نهایی حضور داشتند. رحمتی، دروازه بان مس كرمان عنوان بهترین را به خود اختصاص داد.
از میان مدافعان سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، سپهر حیدری و مجتبی شیری حضور داشتند كه حسینی، مدافع تیم فوتبال سایپا عنوان بهترین دفاع لیگ را به دست آورد و جایزه اش را از سوی كریم ملاحی، مدیرعامل صبا باتری دریافت كرد.
در خط هافبك مجتبی جباری، كریم باقری، ‌ایمان مبلعی و ‌احسان حاج صفی در فهرست نهایی حضور داشتند. باقری، ‌كاپیتان پرسپولیس به عنوان بهترین هافبك انتخاب شد و جایزه اش را از سوی اردشیر لارودی و ناصر احمدپور دریافت كرد.
در خط حمله محسن خلیلی، هادی اصغری و‌ علیرضا نیكبخت واحدی حضور داشتند كه خلیلی عنوان بهترین مهاجم لیگ هفتم را به خود اختصاص داد.
از میان داوران سعید مظفری زاده، محسن تركی، خداداد افشاریان و مسعود مرادی در فهرست نهایی حضور داشتند كه مظفری زاده به عنوان بهترین برگزیده شد.
از میان افشین قطبی، نادر دست نشان و پرویز مظلومی برای انتخاب بهترین مربی، ‌قطبی به این عنوان رسید. وی هنگام دریافت جایزه با چشمانی اشك آلود از سوی ناصر شفق لوح تقدیر گرفت.
امیر قلعه نویی، سرمربی استقلال تهران در 10 دقیقه پایانی به سالن مراسم وارد شد و برای تقدیر از زحمات وی در تیم ملی و موفقیت استقلال در دیدارهای پایانی جام حذفی، به وی لوح داده شد.افشین قطبی همراه سعید مظفری زاده جایزه را به او دادند.
از بین تیم های پرسپولیس تهران،‌ سپاهان اصفهان و صبا باتری، پرسپولیس به عنوان بهترین تیم انتخاب شد. افشین قطبی، ‌سرمربی سرخپوشان جایزه و لوح تقدیر را از سوی فرشاد پیوس و صادق درودگر دریافت كرد.
از میان مجریان و گزارشگران ورزشی، عادل فردوسی پور به عنوان بهترین انتخاب شد
.

جمعه 11/5/1387 - 14:44
دنیای گیاهان و حیوانات


 

هویج حلقه شده شبیه چشم انسان است..مردمک و عنبیه و خط نوری که به چشم میرسد درست مانند چشم انسان میباشد.تحقیقات نشان میدهد که مصرف هویج باعث افزایش جریان خون در  عملکرد چشم میشود.
 

وقتی گوجه فرنگی رو از وسط دو نیم میکنید چها تا خونه میبینید که قرمزه و دقیقا مثلقلب هستش که اون هم قرمزه و چها تا بخش مجزا داره.تحقیقات نشون داده که گوجه فرنگی خون رو تصفیه میکنه...
 


 

حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلولهای خونی.امروزه تحقیقات نشون داده که انگور برای حیات قلب بسیار مفیده.


گردو شبیه مغز انسان میمونه .نیم کره راست و نیم کره چپ.قسمت بالای مغز و پایین مغز.حتی چین خوردگی های و پیچیدگی های اون هم شبیه نئو کورتکس میباشد.در حال حاضر میدانیم که گردو ۳۶ مرتبه نورونهای پیام رسان به مغز را گسترش میدهد.


تا حالا به لوبیا قرمز دقت کردین ..درسته ..شبیه کلیه انسان هستش ..تحقیقات نشون داده که لوبیا قرمز در بهبود عملکرد کلیه نقش بسزایی داره.

ساقه کرفس شبیه به استخوان است و این نوع از سبزیجات در استحکام استخوان بسیار موثر میباشد.استخوانها تشکیل شده از ۲۳٪ سدیم و کرقس هم ۲۳٪ سدیم داره.چنانچه در رژیم غذایی شما سدیم وجود نداره کرفس میتونه این کمبود رو جبران کنه. 

آوکادو و گلابی و بادمجان برای سلامت سرویکس و رحم درخانمها بسیار موثر میباشد.امروزه تحقیقات نشان میدهد که اگر خانمها در هفته یک عدد آوکادو مصرف نمایند هورمونهای آنها متعادل میشود و از بروز سرطان رحم جلوگیری میکند.جالبه که بدونید ۹ ماه از شکوفه کردن آوکادو تا رسیدن میوه آن طول میکشه..


انجیر پر از دونه هستش که وقتی که رشد میکنه بصورت دوتایی رو درخت آویزونه(تا حالا دقت نکردم).انجیر باعث افزایش تعداد و حرکت اسپرم مرد و همچنین جلوگیری از عقیم شدن میشود.

Sweet potatoes (نمیدونم فارسیش چی میشه )شبیه لوزلمعده هستش که باعث تعادل قند خون در بیماران دیابتی میشود.


زیتون به سلامت و عملکرد تخمدان کمک میکند.


 

کریپ فروت و پرتقال و انواع مرکبات شبیه غده های شیری هستند و در سلامت سینه و جنبش غدد لنفاوی در سینه موثر است.
 


 

پیاز شبیه سلولهای بدن میباشد.امروزه تحقیقات نشان داده است که پیاز نقش مهمی در خروج مواد زائد در بدن را داراست.و باعث ریزش اشک و شستشوی لایه مخاطی چشم میگردد.
پنج شنبه 10/5/1387 - 23:55
سينمای ایران و جهان
مجید مجیدی به ذکر خاطره‌ای از اولین دیدار خود با رهبر معظم انقلاب پرداخت.


به گزارش «فردا» به نقل از ویژه‌نامه «تداوم آفتاب»، مجید مجیدی از کارگردانان کشور در خاطره خود می‌آورد: اولین دیدار من با آقا برمی‌گردد به سال 70 و فیلم «بدوک». این فیلم فیلم تلخی باید می‌بود. این فیلم برای من منشا اتفاقاتی هم شد و البته مصداق بسیار خوبی است که تفاوت نگاه آقا را با مسئولان فرهنگی نظام برای شما عرض کنم. این فیلم را به همراه جمعی از هنرمندان و مسئولان در جلسه‌ای که آقا حضور داشتند، دیدیم. فیلم که تمام شد آقا به شدت برافروخته و ناراحت شد.

وی ادامه داد: این عین عبارت آقاست: «اگر این فیلم مبتنی بر درام است که حرفی نیست؛ ولی اگر مبتنی بر واقعیات است، من حرف دارم.» اقای سید مهدی شجاعی که نویسنده فیلمنامه بود، گفت: متاسفانه مبتنی بر واقعیت است و اگر می‌خواستیم همه آن را نشان دهیم، فیلم ظرفیت این همه تلخی را نداشت و بعد مصداق‌هایی را هم آوردیم. و باز این عین عبارت آقاست که خطاب به مسئولینی که آنجا بودند، گفتند: «اگر چنین است چرا به ما نمی‌گویید، چرا به ما گزارش داده نمی‌شود؟» با همین لحن. که بعدها از ما گزارش خواستند و ما هم گزارش‌هایمان را مکتوب کردیم و فرستادیم و اولین نتیجه‌ آن، این بود که کل مسئولان آن منطقه عوض شدند. می‌خواهم نگاه و برخود آقا را تشریح کنم که می‌دانند هنر متعهد و انقلابی آن است که در آن درد وجود داشته باشد تا مسئولین ببینند و در جهت رفع آنها برآیند.

در ادامه خبرنگار جام جم می‌گوید: امام جمله‌ای هم دارند و می‌گویند که هنر آن است که سیاهی‌های جامعه را نشان دهد.

و مجیدی در پاسخ با بیان اینکه برخی معتقد بودند این فیلم برای جشنواره‌ها ساخته شده با ماموریت نگاه غربی تاکید می‌کند: بله، ولی در برابر این برخورد آقا، کسانی که به دنبال نگاه سیاسی بودند، اسم این کار را گذاشتند سیاه‌نمایی. همین آقای کلهر که الان مشاور آقای احمدی‌نژاد هستند، برای این فیلم نقدی نوشت که مضمون آن این بود که فیلم به سفارش غربی‌ها ساخته شده است.

بنا بر این گزارش، خبرنگار می‌گوید: در صورتی که پشت فیلم آدم‌هایی مثل سید مهدی شجاعی و مجید مجیدی که از بچه‌های انقلاب هستند، ایستاده بودند.

که مجید مجیدی در ادامه می‌گوید: در حالی که وقتی خود آقا که معیار است، نمی‌گوید آقا به چه حقی این فیلم را ساختی، او که رهبر مملکت است و می‌توانند تکلیف کنند که نباید چنین فیلمی بسازی و پرونده کار را ببندند، اما چنین نگفتند. ولی می‌دانید که فیلم توسط وزیر ارشاد وقت توقیف شد. نگذاشتند به جشنواره‌ها برود. فقط به کن رفت و رئیس جمهور وقت نامه‌ای 11 بندی خطاب به من و حوزه هنری نوشت و توضیح خواست. در بند اول این نامه آمده بود که ما این همه سد و سیلو در کشور ساختیم، این همه آبادانی، چرا راجع به این‌ها فیلم نساختید؟ هجمه‌های زیادی به من شد.

وی در ادامه در خصوص واکنش شهید آوینی به این فیلم می‌گوید: شهید آوینی در نمایش خصوصی فیلم را دید. وقتی فیلم تمام شد آنقدر با سرعت از حوزه بیرون رفت که فکر کردم از فیلم بدش آمده است. اما می‌خواست کسی اشکش را نبیند. بعد به من زنگ زد، رفتم پیشش و من را بغل کرد و بوسید. شهید آوینی اولین مدافع این فیلم بود و تنها حامی من او بود.

گفتنی است، ویژه‌نامه «تداوم آفتاب» توسط روزنامه جام‌جم منتشر شده است.
چهارشنبه 9/5/1387 - 12:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته