• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 74
تعداد نظرات : 13
زمان آخرین مطلب : 3994روز قبل
اخلاق
 ( فضیلـت گرسنگی و پیامـدهای پُرخـوری از دیدگاه اسلام )

 با توجه به تمام شدن ماه رمضان مناسب دیدم در رابطه با این موضوع مطلب بزارم .

امیدوارم همه مان استفاده کنیم.

كم خوردن و گرسنگی كشیدن موجب صحت مندی بدن انسان و دفع امـــراض گوناگــون می شــود و پُرخوری باعث خســتگی معده و ته نشین شدن چربی ها در عروق میگردد و موجب ایجاد امراض گوناگونی می شود ، همه ما می دانیـــم كه وقتی انسان مریض می شود ناتوان و پریشان خاطراست و با چنین وضعی قادر به انجام عبادات بصورت درست نیـست ، سرانجام از ذكـر و یاد الله«ج» باز می ماند و اما كم خوری از پیش آمدن این اوصاف در انسان جلوگیری می كند .

پُرخوری

 مَرجع: كتاب « روح الدین الاسلامی » 

 paiamenejat.blogfa.com

جمعه 11/6/1390 - 18:19
اخلاق

اسلام، دین محبت

اسلام، دین مهربانی و رحمت است و خداوند در قرآن، پیامبرش، محمد مصطفی صلی الله علیه و آله را «رحمةً للعالمین» معرفی می کند. از نظر اسلام، محبت، بیشترین نقش را در سامان دهی جامعه آرمانی انسانی دارد. جامعه مطلوب انسانی در اسلام، جامعه ای است که بر اساس محبت مردم در حق یکدیگر شکل بگیرد. اسلام می خواهد جامعه ای بسازد که همه مردم، خود را برادر یکدیگر بدانند و تا سر حد ایثار، به هم عشق بورزند. البته، ناگفته نماند بنا بر آنچه دین خدا و کتابش سفارش کرده اند، لازم نیست ما همیشه به دنبال جلب رضایت طرف مقابل باشیم و هماهنگ با میلش رفتار کنیم، بلکه اصل، محبتی همراه با حقیقت و به معنای خیررساندن به دیگری است، هرچند علاقه و خرسندی او را در پی نداشته باشد. «در واقع، محبت، تنها داروی علاج بشر نیست، گاهی صلابت و سرسختی نیز در زندگی لازم است. محبت منطقی و عاقلانه آن است که با در نظرگرفتن خیر و مصلحت کل جامعه بشر صورت گیرد و نه خیر یک نفر و یک دسته خاص؛ زیرا گاهی خیر رساندن به افراد، عین شر رساندن و دشمنی کردن با جامعه است».

پیام متن:

محبت را با صلابت و تندی نیز می توان جمع کرد. بر این اساس، گاهی با برخی از افراد و در برخی موارد، باید به شدت برخورد کرد.

پدید آورنده : فاطمه آزادی نژاد ، صفحه 14
www.hawzah.net

جمعه 11/6/1390 - 1:29
اهل بیت
  مراحل خود سازی (از دیدگاه امام علی علیه الاسلام)
پسرم!همانا تو را به ترس از خدا سفارش میکنم که پیوسته در فرمان او باشی،ودلت را با یاد خدا زنده کنی،وبه ریسمان او چنگ زنی،چه وسیله ای مطمئن تر از رابطه تو با خداست؟اگر سر رشته آن را در دست گیری.دلت را با اندرز نیکو زنده کن،هوای نفس را با بی اعتنائی به حرام بمیران،جان را با یقین نیرومند کن،و با نور حکمت روشنائی بخش،و با یاد مرگ آرام کن،به نابودی  از او اعتراف گیر،وبا بررسی تحولات ناگوار دنیا به او آگاهی بخش،واز دگرگونی روزگار،وزشتی های گردش شب وروز او را بترسان،تاریخ گذشتگان را بر او بنما،وآنچه که بر سر پیشینیان آمده است به یادش آور.در دیار و آثار ویران رفتگان گردش کن،و بیندیش که آنها چه کردند؟و از کجا کوچ کرده،ودر کجا فرود آمده اند؟از جمع دوستان جدا شده وبه دیار غربت سفر کردند،گویا زمانی نمی گذرد که  همه ما هم یکی از آنانیم!پس جایگاه آینده را آباد کنیم،آخرت را به دنیا نفروشیم،وآنچه نمی دانی مگو،وآنچه بر تو لازم نیست بر زبان نیاور،ودر جاده ای که از گمراهی آن می ترسی قدم مگذار،زیرا خودداری به هنگام سرگردانی وگمراهی،بهتر از سقوط در تباهی هاست.
منبع:emamalizs.parsiblog.com
نویسنده: زهره صفی آریان 
جمعه 11/6/1390 - 1:23
رمضان

بابام  یه داستانی تعریف کرد که: یه حاکمی بود که به یک قسمت از سرزمینش نمیتونست زور بگه. وزیرش یک راهی پیدا کرد ، گفت از همه ی مردم یک تخم مرغ به عنوان مالیات بگیرید وبعد اونا رو پس بدین . همین کارو کردن. بعد حاکم به اون قسمتم مسلط شد . میدونین چرا؟ چون وقتی تخم مرغ ها برگردانده شدند دیگه هر کسی مال خودش نبود و بزرگ و کوچیک قاطی شد . یعنی حلال و حرام قاطی شد .

بعد از شنیدن این قصه به فکرم اومد که کاش روزی از سال را مردم اختصاص بدن به گرفتن حلالیت و حلال کردن دیگران.یا روز ادای دین و یا روز حق الناس .

شاید اگه تو ماه رمضان باشه ثوابش بیشتر باشه.

سه شنبه 1/6/1390 - 4:11
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته