• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 74
تعداد نظرات : 13
زمان آخرین مطلب : 4006روز قبل
قرآن
انما یرید الشیطان ان یوقع بینكم العداوة و البغضاء فى الخمر و المیسر و یصدكم عن ذكر الله و عن الصلوة فهل انتم منتهون شیطان مى خواهد در میان شما به وسیله شراب و قمار عداوت ایجاد كند و شما را از ذكر خدا و از نماز باز دارد، آیا (با این همه زیان و فساد و با این نهى اكید) خوددارى خواهید كرد؟(مائده ، 91) (مائده ، 91)نماز در آیینه قرآننام نویسنده: عباس عزیزی برگرفته از سایت:                                                                                                  www.gadeer.org
يکشنبه 13/6/1390 - 9:52
قرآن

 

ان الانسان خلق هلوعا، اذا مسه الشر جزوعا، و اذا مسه الخیر منوعا، الا المصلین انسان حریص و كم طاقت آفریده شد هنگامى كه بدى به او رسد بى تابى مى كند، و هنگامى كه خوبى به او برسد مانع دیگران مى شود، مگر نمازگزاران. (معارج ، 19 تا 23)نماز در آیینه قرآننام نویسنده: عباس عزیزی برگرفته از سایت:                                                             

 

          www.gadeer.org

يکشنبه 13/6/1390 - 9:50
قرآن
زكات دادن على (علیه السلام ) در حال نماز انما ولیكم الله و رسوله و الذین امنو الذین یقیمون الصلوة و یؤ تون الزكوة و هم راكعون سرپرست و ولى شما خدا و رسول اوست و مؤ منانى كه نماز به پا داشته و فقیران را در حال ركوع زكات مى دهند.(مائده ، 55)نماز در آیینه قرآننام نویسنده: عباس عزیزی برگرفته از سایت:                                                                      www.gadeer.org
يکشنبه 13/6/1390 - 9:47
قرآن
نماز از روى كسالت  ان المنافقین یخادعون الله و هو خادعهم و اذا قاموا الى الصلاة قاموا كسالى یراؤ ون الناس و لا یذكرون الله الا قلیلامنافقان مى خواهند خدا را فریب دهند، در حالى كه او آنها را فریب مى دهد و هنگامى كه به نماز بر مى خیزند با كسالت بر مى خیزند و در برابر مردم ریاى مى كنند و خدا را جز اندكى یاد نمى نمایند.(نساء، 142)نماز در آیینه قرآننام نویسنده: عباس عزیزی برگرفته از سایت:                                www.gadeer.org
يکشنبه 13/6/1390 - 9:47
قرآن
عذاب سخت ترك كنندگان نماز  فى جنات یتساءلون عن المجرمین ما سلككم فى سقر قالوا لم نك من المصلین آنها در باغهاى بهشتند و سؤ ال مى كنند از مجرمان ، چه چیز شما را به دوزخ فرستاد؟ مى گویند: ما از نماز گزاران نبودیم.(مدثر، 40 تا 43)نماز در آیینه قرآننام نویسنده: عباس عزیزی برگرفته از سایت:                                                                      www.gadeer.org
يکشنبه 13/6/1390 - 9:42
سخنان ماندگار

 امام صادق (ع) : از امام (ع) سوال شد آسودگی و راحتی دنیا در چیست فرمود : در ترک هواهای نفسانی . گفته شد راحتی آخرت در چیست ؟ فرمود : روزی که داخل در بهشت گشتی.    ( تحف العقول صفحه 390)

www.ahadith.ir

 پایگاه اینترنتی احادیث

يکشنبه 13/6/1390 - 9:40
اخلاق
 ( فضیلـت گرسنگی و پیامـدهای پُرخـوری از دیدگاه اسلام )علم طبابت امروزی نیز ثابت كرده است كه بعضی اوقات در اثر پُرخوری مـعـده انسان گشاده و یا دراز می گردد و اشتهـا را از دست می دهد و اگر غذا هم بخورد قادر به هضم آن نمیباشد و دراثر آن گاهی انسان به اسهال وگاهی به استفراغ مبتلا میشود و گاهی هم دچار سردردی شدید میشود ، پُرخوری برای انسان چاقی را بدنبال دارد و چاقی انسان را در معرض گرفتار شدن به بیماریهای قلبی قرار می دهد ، فـشار خون را افزایش میدهد ، كُلیه را مریض وتنبل میسازد وموجب بیماری قند میشود وسرانجام بیماریهای دیگری را نیز درپی دارد پس باید انسان از پُرخوری دوری نماید تابه چنین مرضها گرفتار نشود .

مَرجع: كتاب « روح الدین الاسلامی » 

 paiamenejat.blogfa.com

جمعه 11/6/1390 - 18:24
اخلاق
 ( فضیلـت گرسنگی و پیامـدهای پُرخـوری از دیدگاه اسلام )و در مورد پُر خوری رسول مقبول اسلام«ص»  چنین ارشاد نموده اند :  1- برای بنی آدم پُر كردن هیچ ظرفی بدتر از پُر كردن شكـم نــیــست ، كافی است كه انسان چند لقمه كوچك را كه باعث نگهداری كمر و ادامه حیات اوست بخورد و اگر مجبور به خوردن غذا بیشتر باشد باید معده اش را به سه حصه تـقـسیـم كند ‹ یك قسمت معده اش را برای غذا خوردن یك قسمت را برای نوشیدن و قسمـت دیگر را برای تـنـفس كشیدن خالی بگذارد » . ٢- سه چیز را مسلمان باید همیشه به یاد داشته باشد ‹ كم گـفـتن ، كم خوردن ، كم خـفـتن ‹ كم خواب شدن › .  توجه : در این حدیث شریف نیز آنحضرت«ص» مسلمانان را به كم خوردن توصیه نموده است ، پس هرگاه انـسان پُرخوری كند نمـی تواند غذا را بــصورت درست هضم كند و در نتیجه معده اش تـُرش می كند و یا به بیماری سوء هاضمه ‹ تكلیف معده › دچار و یا به درد دل گرفتار می شـــود .  مَرجع: كتاب « روح الدین الاسلامی » 

 paiamenejat.blogfa.com

جمعه 11/6/1390 - 18:23
اخلاق
 ( فضیلـت گرسنگی و پیامـدهای پُرخـوری از دیدگاه اسلام )توضــیح : این آیه مباركه(سوره مباركه اعراف / آیه ٢١) با وجود كلمات كوتاهی كه دارد یكی از قوانین كُلی و مهمی را كه برای حفظ سلامتی بدن انسان ضروری است بیان فرموده واظهار نموده كه هركس به آن دستور الهی عمل نماید سلامتی بدن خود را تضمین نموده و درد وبیماری را از بدن خود دور میسازد. شكم پرستی یكی از اصول و ریشه های اخلاق بد است زیرا معده ، سرچـشمه تمام شهوتهاست و شهوت جماع ، شعبه ای از آن بحساب میآید و وقتیكه شهوت خوردن و مقاربت برانسان غلبه كنند ، حرص بر جمع مال و ثروت نیز ایجاد میشود زیرا برآوردن تقاضای دو شهوت مذكور بی وجود مال و ثروت میسر نمیگردد و همین كه شهوت مال در انسان ایجاد شود حُب مقام و منصب نیز در او بوجود میآید زیرا بدون رسیدن به مقام ، كسب مال دشوار است واگر ثروت ومقام در وجود كسی جمع شوند ، سایر آفتها و اخلاقهای زشت را مانند ‹ تكبر ، ریاء ، حسد ، كینه دشمنی و غیره ... › تولید میكنند و با كمی دقت پی میبریم كه ریشه و سرچشمه تمام این مفاسد شكم پرستی بوده است وبه همین جهت است كه رحمتُ للِعالمین حضرت محمد«ص»  برای گرسنگی اهمیـت قائــل بوده و انسان را از پرخوری منع نموده است و در احادیثی ارشاد فرمودند :

١- هیچ عملی به نزد الله«ج» محبوبتراز گرسنگی وتشنگی نیست. ٢- بالاترین اعمال گرسنگی است. ٣- فكركردن نصف عبادت اسـت ولی غذا كم خوردن تمام عبادت. ٤- بهترین شما نزد الله«ج» كسی است كه بیشتر فكركند و گرسنگی را بیشترتحمل كند ومبغوض‹بدترین› شما كسی است كه زیاد بخورد وبنوشد و بخوابد. ٥- شیطان در مجرای خون انسان گردش می كند پس شما راهش را به وسیله گرسنگی وتشنگی تنگ كنید .

 

 See full size image

مَرجع: كتاب « روح الدین الاسلامی » 

 paiamenejat.blogfa.com

جمعه 11/6/1390 - 18:22
اخلاق

 

 ( فضیلـت گرسنگی و پیامـدهای پُرخـوری از دیدگاه اسلام )صفای قلب ، بیداری وقدرت بصیرت انسان از آثار بسیار ارزنده كم خوردن وگرسنگی است چراكه پُرخوری قلب را می میراند وقدرت بصیرت و بینایی فرد را از بین می برد و موجب پیدایش حالتی مانند مستی می گردد تا جایی كه مركز تفكر را احاطه می كند و در نتیجه فعـالیت فكری كُـند و از سرعت ادراك كاسته می شود و اگر بچه به پُر خوری عادت كند قدرت حفظ را از دست میدهد و بسیار دیر فهم و كُند ذهن می گردد .

كم خوردن باعث میشود كه انسان بلاهای خداوند«ج» و عذابهای او را فراموش نكند و به یاد كسانی باشد كه به مشكلات و بلاها دچار اند و به اصطلاح امروزی سیر از حال گرسنه بی خبر است وحتی گرسنگی را فراموش میكند برای اینكه جهازهاضمه انسان از مبتلا شدن به بیماریها محفوظ باشد ، اسلام یك اصل كُلی را برای انسان مقرر نموده است . الله«ج»  در قرآنكریم  می فرماید : سوره مباركه اعراف / آیه ٢١: ترجمه : بخورید و بنوشید ولی ‹ در خوردن و نوشیدن › اسراف نكنید ، همانا خداوند«ج» اسراف كننده گان را دوسـت ندارد .

مَرجع: كتاب « روح الدین الاسلامی » 

 paiamenejat.blogfa.com

جمعه 11/6/1390 - 18:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته