• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 42209
تعداد نظرات : 4513
زمان آخرین مطلب : 4096روز قبل
بیماری ها
سلامت نیوز : آنفلوانزای معده اساسا اصطلاح شایعی است كه برای عفونت ویروسی «گاستروآنتریت» یا همان ورم معده و روده به كار می‌رود.عفونت ویروسی «گاستروآنتریت» شامل التهاب معده و روده به دلیل فعالیت ویروس‌ها در دستگاه گوارش است. یك نكته بسیار مهم در هنگام مواجه با بیماری آنفلوانزای معده این است كه این عضو می‌تواند التهاب ویروسی خود را محدود سازد و بنابراین معمولا به خودی خود بهبود می‌یابد.

اما اگر این بیماری شما را نگران و رنجور كرده است، اولین اقدام موثر این است كه رژیم غذایی خود را تغییر دهید تا به درمان مشكل خود كمك كنید.برای این منظور فقط كافی است مایعاتی را كه بدن‌تان در طول بیماری از دست داده، جایگزین كنید. به این ترتیب خواهید دید كه در طول یك مدت كوتاه بهبود خواهید یافت. همچنین باید مراقب تغذیه خود در زمان ابتلا به آنفلوانزای معده باشید.

به گزارش پایگاه اینترنتی هیلبلاگ، هرچند برخی افراد معتقد هستند كه نوشیدن مایعات كافی برای جبران آب و الكترولیت‌های ازدست‌رفته به منظور بهبود این بیماری كافی است اما توجه به این نكته بسیار حیاتی است كه برخی از مواد غذایی می‌توانند این بیماری را تشدید كنند و منجر به آسیب دیدگی بیشتر معده و روده شوند.
دوشنبه 9/8/1390 - 23:46
سلامت و بهداشت جامعه
من دوره ی درمان انتی بیوتیکم را تمام نکرده ام.

این یک وسوسه است که وقتی حس کردید دارید بهتر می شوید درمان را قطع کنید. اما اینکه دیگر احساس بیماری نمی کنید به این معنی نیست که تمام باکتری ها از بین رفته اند.
و احتمال بیماری مجدد شما افزایش می یابد. اینکه اخرین قرص هاتان را نخورید اشتباه است چون در مسئله ی مقاومت به آنتی بیوتیک سهیم می شوید.

اما چرا مقاومت به انتی بیوتیک بروز می کند؟ در روزهای ابتدائی، دارو فقط  ضعیف ترین باکتری ها را از بین می برد. و با تمام نکردن کل دوره، شما باکتری های قوی تر را رها می کنید، این باکتری ها بعدا به انتی بیوتیک هایی معمولی مقاوم می شوند.

چه باید کرد؟
اگر دو روز است که مصرف را قطع کرده اید دوباره درمان را شروع کنید تا دوره ی درمان کامل شود. اما اگر یک هفته یا بیشتر است خودتان را به دردسر نیاندازید زیرا باکتری هایی که باقی مانده اند ممکن است که تغییر ژنتیکی کرده باشند و با مصرف دوباره دارو فقط انها را مقاوم می کنید.

اگر درمان را قطع کرده اید به این دلیل که اثرات جانبی بدی، مثل حالت تهوع یا اسهال را در شما ایجاد می کنند داروها را با غذا مصرف کنید( البته در صورتی که از این کار منع نشده باشید). اگر این کار کمکی نکرد به دکترتان خبر دهید او می تواند دارو یا دوز ان را عوض کند.

خوب است بدانید: انتی بیوتیک ها برخی از باکتری های مفیدی را که به طور عادی در دستگاه گوارشی وجود دارند را هم می کشد و همین باعث عوارض جانبی مثل اسهال و ناراحتی شکمی می شود..... انتی بیوتیک می تواند باعث عفونت های قارچی هم بشود زیرا تعادل PH  را در واژن به هم می زند. اگر شما عفونت قارچی دارید این موضوع را به دکترتان بگوئید تا در طول درمان با انتی بیوتیک کرم ضد قارچ نیز تجویز کند.

من با گوش پاک کن گوشم را پاک کردم و الان گوشم درد می کند.
به احتمال زیاد مجرای گوشتان خراشیده شده است و این معمولا به خودی خود خوب می شود اما اگر احساس می کنید .... ممکن است چرک گوشتان را چه باید کرد؟

خیلی خوب است که پزشک یا یک متخصص گوش و حلق و بینی شما را ببیند. اگر شما بخشی از گوشتان را خراشیده باشید و ان بخش در حال عفونت باشد دکتر ممکن است برای شما قطره گوشی انتی بیوتیک تجویز کند. و اگر چرک یا تکه ای از گوش پاک کن در گوشتان گیر کرده باشد دکتر (البته بهتر است که متخصص گوش و حلق و بینی باشد) ان را از گوشتان به دقت خارج می کند. نشانه هاتان را کنترل کنید ممکن است نیاز داشته باشد تست شنوایی بدهید. اگر شما اندودرم گوشتان را پاره کرده باشید خودش خوب می شود اما خوب است دکتر ان را چک کند تا از بهبود ان مطمئن شود. به ندرت احتمال دارد که خوب نشود یا اعصاب صورت شما اسیب دیده باشند یا شنوایی شما به شدت کاهش یابد در این صورت باید جراحی کنید.

خوب است بدانید:
واقعا نیازی نیست داخل گوشتان را تمییز کنید. .... کمک می کند گرد و غبار وارد مجرای داخلی گوشتان نشود. دکتر دارات می گوید: اگر گوشتان می خارد یا شما را به زحمت انداخته است از قطره هایی مثل .... استفاده کنید که هم چرک ها را در خود حل می کند هم به بیرون راندن ان کمک می کند. می توانید قطره مخصوص به خودتان را بسازید به نسبت مساوی از هیدروژن پراکسید و اب گرم معمولی را با هم مخلوط کنید.

سرتان را به یک طرف خم کنید با قطره چکان پزشکی 5 قطره از ان را به گوشتان بریزید. 1 یا 2 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید تا چرک ها نرم و روان شوند سپس سرتان را به سمت دیگر برگردانید تا مایع به سینک طرفشویی یا روی دستمال بریزد.

فراموش کرده ام قرص های ضد بارداریم را مصرف کنم.
چه باید کرد؟ اگر از قرص های ترکیبی استروژن و پروژسترون استفاده می کنید به محض اینکه به یادتان امد ان را بخورید( حتی می توانید در یک روز دو تا بخورید)

خوب است بدانید: اگر اغلب فراموش می کنید که قرص هاتان را بخورید با دکترتان در مورد روش های دیگر پیشگیری از بارداری صحبت کنید که به یاد اوری روزانه نیاز نداشته باشد. حلقه های واژینال ( که ماهانه باید تعویض شوند) و IUD  ( که حداقل 12 سال می توان از ان استفاده کرد) جایگزین های مناسبی است.

من برای سردرد استامینوفن خورده بودم بعد متوجه شدم که قرص سرماخوردگی ام هم حاوی استامینوفن است.
اگر یکبار مقدار زیادی استامینوفن مصرف کنید معمولا مشکل خاصی ایجاد نمی شود اما تکرار دوزهای بالای استامینوفن منجر به سمیت کبدی می شود. حداکثر دوزی روزانه در بزرگسالان 4000 میلی گرم است یعنی 8 قرص 500 میلی گرمی.

چه باید کرد؟
نگران نباشید و تا پایان روز داروی دیگری مصرف نکنید....نشانه های اسیب کبدی معمولا در دراز مدت بروز می کند و احتمال اینکه نشانه های(کاهش اشتها، تهوع و استفراغ) ان با بیماری های دیگری مثل انفولانزا وجود دارد.اگر احساس بیماری می کنید بهتر است به دکترتان یا مرکز مسمومیت های دارویی زنگ بزنید. اگر بیش از 4000 میلی گرم استامینوفن در یک روز مصرف کردید حتی اگر نشانه ای از مسمومیت هم نداشتید به بیمارستان بروید ممکن است برای جلوگیری از اسیب های جدی کبدی به اقدامات درمانی نیاز داشته باشید.

در دفعات بعد قبل از مصرف داروهای OTC (بدون نسخه) ضد سرفه و سرماخوردگی و حتی خواب اور ها ماده ی موثره ی ان را به دقت نگاه کنید و مطمئن شوید که فراورده ی دیگری که حاوی این مواد باشد را مصرف نکرده اید.

خوب است بدانید:
اگر شما الکلی هستید دوز توصیه شده هم می تواند برایتان مضر باشد زیرا الکل هم سمیت کبدی می دهد.در افراد الکلی حداکثر دوز 2600 میلی گرم است. البته می توانید با دکترتان در مورد داروهای ضد درد دیگری که برای شما بهتر است مشورت کنید.

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سلامت
دوشنبه 9/8/1390 - 23:45
سلامت و بهداشت جامعه
سلامت نیوز: نوشیدن آب اهمیت زیادی دارد. به نوشته «MSN» نتایج بررسی ها نشان می دهد نیمی از جمعیت جهان به طور جدی دچار کمبود آب بدن هستند. دوسوم وزن بدن را آب تشکیل می دهد و بدون آب کافی، فعالیت بدن دچار اختلال می شود.

در این مطلب به ۱۰ علت که بدن به آب نیاز دارد، اشاره شده است.

* ۸۰ درصد خون را آب تشکیل می دهد و برای تولید سلول های سالم خون لازم است.

* ۵۰ درصد استخوان ها را آب تشکیل می دهد و برای ساخت استخوان های سالم، بدن به آب نیاز دارد.

* آب با به حرکت درآوردن مایع لنفاوی درد بدن را کاهش می دهد. سیستم لنفاوی، شبکه ای از گره، رگ ها و مایعات است که ضایعات را از بافت ها خارج می کند.

* آب ضایعات و سموم را از طریق سیستم لنفاوی، کلیه ها و روده ها از بدن دفع می کند.

* آب مفاصل را نرم می کند، درد مفاصل را کاهش می دهد و در برابر فرسودگی محافظت می کند.

* سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند. بنابراین اگر وزن شما بالاست احتمال دارد که بدن به آب بیشتری نیاز دارد.

* آب دمای بدن را تنظیم می کند.

* به عملکرد الکتریکی کمک می کند تا مغز و سیستم عصبی بدن درست کار کند. محققان تخمین می زنند مغز به میزان یک لامپ ۶۰ وات الکتریسیته از خود خارج می کند.

* کم آبی بدن را رفع می کند.

* هر سلول در بدن برای این که عملکرد درستی داشته باشد، به آب نیاز دارد. هنگامی آب بنوشید که شکمتان خالی است وگرنه آنزیم های گوارشی حل می شود و اثر این آنزیم ها در هضم و گوارش مواد غذایی کاهش می یابد.
دوشنبه 9/8/1390 - 23:44
خواص خوراکی ها
سلامت نیوز: « به» هم خانواده سیب و گلابی است و بومی جنوب غرب آسیا در منطقه قفقاز است.

* به نوشته «e health»، «به» سرشار از فیبر است و برای کاهش وزن موثر است.

 * خاصیت آنتی اکسیدان دارد و به بدن کمک می کند با رادیکال های آزاد مقابله کند و خطر بروز سرطان را نیز کاهش می دهد.

* محققان معتقدند «به» خاصیت ضدویروسی دارد.

 * برطرف کننده زخم معده است.

* کاهش دهنده کلسترول است.

* پتاسیم موجود در آن، فشارخون بالا را پایین می آورد.

 * ویتامین c موجود در آن، خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می دهد.

* آب ریزش بینی، بیماری ریه و سل را درمان می کند.

* عفونت روده ای را برطرف می کند.

* خوردن نصف به، به صورت ناشتا، حالت تهوع صبحگاهی را برطرف می کند.

 * دم کرده برگ آن، با اسهال مقابله می کند.

* مصرف آب دانه های خیسانده این میوه، سرماخوردگی را درمان می کند.
دوشنبه 9/8/1390 - 23:43
بیماری ها
سلامت نیوز: آبریزش بینی، عطسه و خارش گلو، معمولاً به عنوان علائم سرماخوردگی شناخته می شوند. اما نشانه های سرماخوردگی در واقع چه هستند؟ چه عاملی وجود دارد که در حالی که شما به صورت متناوب، سرما می خورید، همکار یا دوست شما، مدت هاست که بیمار نشده است؟ و از همه مهمتر اینکه، چگونه می توان، جلوی سرماخوردگی را گرفت؟

در این مطلب، سعی شده به برخی علائم و نشانه های معمول در سرماخوردگی اشاره شود. علاوه بر آن، راه های مقابله با عوامل این بیماری و جلوگیری از بروز بیماری، توضیح داده شده اند.

سرماخوردگی چیست؟
این بیماری، در واقع ناشی از فعالیت برخی ویروس ها در ناحیه فوقانی دستگاه تنفسی است. تا به حال، بیش از ۲۰۰ نوع ویروس عامل سرماخوردگی شناسایی شده اند که یکی از مهمترین آنها، Rhinovirus می باشد. این نمونه، عامل بیش از ۱۰ تا ۴۰ درصد سرماخوردگی ها است. علاوه بر آن، Coronavirus و RSV نیز به ترتیب، عامل بیش از ۲۰ درصد و ۱۰ درصد سرماخوردگی ها هستند.

Rhinovirus و سایر ویروس های عامل بیماری، از طریق بینی و دهان، وارد بدن می شوند و به راحتی از طریق تماس با افراد و اشیا مختلف (دستگیره در، کیبورد، موس، تلفن و …) منتشر شده و گسترش می یابند.

دلیل بروز سرماخوردگی چیست؟
با اینکه سرما و رطوبت به صورت مستقیم عامل و باعث سرماخوردگی نیستند، اما این فاکتورها شما را مستعد بیماری می کنند. برای مثال، عواملی مانند خستگی، اضطراب و استرس روحی، آلرژی های بینی و گلو نیز از مواردی هستند که به بروز سرماخوردگی کمک می کنند.

سرماخوردگی چگونه شروع می شود و خود را نشان می دهد؟
سرماخوردگی معمولاً از دریافت ویروس از یک فرد آلوده آغاز می شود. گاهی نیز با لمس یک سطح آلوده و یا تنفس هوای آغشته به عطسه یک فرد آلوده انجام می شود، صورت می پذیرد.

هنگامی که برخی از این ویروس های بدذات، بر روی مخاط بینی و گلوی شما جا خوش می کنند، سرماخوردگی آغاز می شود. بدن شما اقدام به مقابله توسط گلبول های سفید می کند. تا قبل از شناسایی دقیق نوع ویروس، حمله های ابتدایی معمولاً با شکست مواجه می شوند و بدن برای تجدید قوا، اندکی ضعیف می شود. در این هنگام، معمولاً بینی و گلو ملتهب شده و مخاط بیشتری تولید می کنند.

بخش اعظم انرژی بدن شما، جهت مبارزه با ویروس سرماخوردگی، ضعیف می شود و به همین علت، شما احساس خستگی و بی حالی مفرط می کنید.

اگر چه سرماخوردگی های معمولی، اغلب خفیف هستند، اما ممکن است در صورت عدم مراجعه به پزشک، شما را حتی برای چند هفته زمین گیر کنند.

بر اساس آمار CDC، دانش آموزان آمریکایی، سالانه بیش از ۲۲میلیون روز، به خاطر سرماخوردگی، توانایی رفتن به مدرسه را ندارند. برخی آمارهای دولتی نیز نشان می دهند که سالانه بیش از یک میلیارد سرماخوردگی، آمریکایی ها را رنج می دهد.

علائم سرماخوردگی
در اغلب سرماخوردگی ها، شما با نشانه هایی همانند درد و خارش گلو، عطسه، احتقان بینی و ترشح اشک روبرو می شوید. چنانچه این علائم با نشانه هایی همچون تب بالا و درد عضلانی نیز همراه شوند، باید اگاه باشید که دیگر با یک سرماخوردگی مواجه نیستید. بلکه این نشانه ها، از نشانه های آنفلوآنزا هستند.

سرماخوردگی در سنین مختلف
کودکان به طور متوسط ۷ بار در سال سرما می خورند. یکی از مهمترین دلایل سرماخوردگی بیشتر کودکان نسبت به سایر مقاطع سنی، عدم آگاهی و توجه به بهداشت شخصی است. کودکان در محیط مهد یا مدرسه، بیشتر از هر مکان دیگری در معرض ویروس ها هستند. علاوه بر آن، باید توجه داشت که بدن بچه ها، به خوبی در برابر سرماخوردگی ایمن نشده است.

در خانواده هایی که چند فرزند مدرسه ای دارند، ممکن است متوسط دفعات سرماخوردگی تا ۱۲ بار در سال نیز افزایش پیدا کند. همچنین بزرگسالان نیز به طور متوسط بین ۲ تا ۳ بار در سال دچار این بیماری می شوند. خانم ها، خصوصاً خانم های ۲۰ تا ۳۰ ساله، بیشتر از مردان درگیر این مریضی می شوند. احتمالاً به این خاطر که تماس بیشتری با بچه ها دارند. در سنین بالاتر، آمار ابتلا به سرماخوردگی کمتر است. برای مثال افراد بالاتر از ۶۰ سال، ممکن است فقط سالی یک بار دچار سرماخوردگی شوند.

در فصل های سرد بیشتر مراقب باشید
در آمریکا، بیشتر سرماخوردگی ها در فصل های سرد سال اتفاق می افتد. از اواخر آگوست (اوایل شهریور ماه) یا اواسط سپتامبر (اواسط شهریور) بیماران سرماخوردگی افزایش می یابند. و تعداد سرماخورده ها، به تدریج و در طول ماه های سرد سال، بیشتر و بیشتر می شود. تا اینکه این آمار در مارس و آوریل (اسفند و فروردین) به اوج خود می رسد و سپس به تدریج کاهش می یابد. یکی از دلایل رشد ویروس سرما خوردگی، کاهش دمای بدن است.

البته شاید باز شدن مدارس نیز یکی از دلایلی افزایش سرماخوردگی ها در این فصل ها باشد. در وضعیتی که مردم بیشتر از سایر ماه های سال، وقت خود را در بیرون از خانه سپری می کنند و احتمال دریافت بیماری از عوامل گوناگون برایشان بیشتر می شود.

زمان مراجعه به دکتر به هنگام سرماخوردگی چه وقت است؟
سرماخوردگی یک بیماری ویروسی است، نه باکتریایی. با این وجود، هنوز هم بسیاری از افراد به هنگام مراجعه به پزشک، آنتی بیوتیک درخواست می کنند. اما باید بدانید که آنتی بیوتیک ها، تنها می توانند باکتری ها را بکشند، نه ویروس ها را؛ و آنتی بیوتیک ها نمی توانند کمکی به درمان سرماخوردگی ویروسی بکنند.

به طور معمول، سرماخوردگی بین ۷ تا ۱۰ روز به طول می انجامد. اما در صورتی که زمان آن بیشتر از این شود، مراجعه به پزشک ضرورت پیدا می کند.

گاهی اوقات ممکن است برخی از انواع سرماخوردگی های شایع، عفونت های باکتریایی ریه، سینوس ها و گوش را منجر شوند. در این صورت ممکن است بسته به نظر پزشک، نیاز به مصرف آنتی بیوتیک باشد.

منبع: سالم زی
دوشنبه 9/8/1390 - 23:42
سلامت و بهداشت جامعه
سلامت نیوز: حدود ۴۵ درصد از آمریکایی ها برای رهایی از هزینه های سنگین درمان به مصرف خوراکی های طبیعی روی می آورند تا از ابتلا یا پیشرفت بیماری ها پیشگیری کنند. واقعا وقتی می شود با صرف هزینه ای اندک از شر برخی بیماری ها خلاص شد، چرا باید هزینه های سنگین درمان را متحمل شد؟ شناخت خواص خوراکی های طبیعی در دسترس و ارزان قیمت می تواند کمک تان کند گاهی زودتر به داد خودتان برسید. البته ناگفته نماند که برای انجام هریک از این روش ها باید نظر پزشک تان را هم جویا شوید و از درمان های خودسرانه پرهیز کنید تا گرفتار عوارض ناخواسته این درمان های طبیعی نشوید....

۱) نمک و پای ورزشکاران

یکی از مشکلاتی که اکثر ورزشکاران و گاهی غیرورزشکاران با آن دست به گریبان اند، مشکلات مربوط به پاهاست. تعریق بیش از حد و بوی نامطبوع، به وجود آمدن قارچ های پوستی بین انگشتان و سفتی پوست، به خصوص در پاشنه و انگشت شست پا، از جمله این مشکلات هستند. دکتر سوزان لوین، متخصص بیماری های داخلی، به کلیه افرادی که به نوعی با هر کدام از این مشکلات مواجه هستند توصیه می کند روزانه ۵ تا ۱۰ دقیقه پاهای شان را در محلولی حاوی یک لیتر آب گرم که با دو قاشق چای خوری نمک ترکیب شده است، قرار دهند.

۲) لیمو و جای جوش

دکتر آدری کیونین، متخصص پوست ومو، می گوید: «شما می توانید برای از بین بردن جای جوش های صورت تان، روزی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یک قطعه از لیموترش تازه را روی پوست تان بگذارید و بعد از ۱۲ هفته از داشتن پوستی صاف و شفاف لذت ببرید.» وی اسید موجود در آب لیموترش تازه را سبب از بین رفتن جای جوش ها دانسته و تاکید می کند: «اگر پوست خشکی دارید، بهتر است که از این روش استفاده نکنید.»

۳) روغن زیتون و اگزما

خشکی و خارش شدید پوست در بیماری اگزما بسیار آزاردهنده است. اگر از این بیماری پوستی رنج می برید و داروهای شیمیایی هم حساسیت پوست تان را بیشتر کرده، می توانید روزی چند نوبت یک قاشق چای خوری روغن زیتون را روی تقریبا هر ۵/۲ سانتی متر از پوست مبتلا بمالید و اگر بیماری تان شدید و پیشرفته است، منطقه چرب شده را با یک پوشش پلاستیکی هم بپوشانید.

۴) شیر و آرامش

«اگر می خواهید پیش از خوابیدن به آرامش کامل برسید و با ذهنی آرام یک خواب لذت بخش را تجربه کنید، نیم ساعت قبل از خواب یک لیوان شیر گرم بنوشید.» این جملات را دکتر برنارد ویتون، روان پزشک، می گوید و ادامه می دهد: «اسیدآمینه ای به نام تریپتوفان در شیر وجود دارد که افزایش اش در بدن سبب القای حس آرامش به فرد می شود.»

۵) سرکه سیب و ضرب دیدگی

محققان دانشگاه واشنگتن می گویند سرکه سیب یکی از موثرترین مواد برای مبارزه با بیماری های التهابی است. بنابراین اگر قسمتی از بدن تان دچار ضرب دیدگی شده و ورم کرده، روزی چند نوبت یک دستمال پارچه ای را به سرکه سیب آغشته کنید و روی قسمت متورم بمالید یا روزی دو بار خمیری مرکب از سرکه سیب و سفیده تخم مرغ را به مدت یک ساعت روی بخش ضرب دیده بگذارید.

۶) چای بابونه و میخچه

دکتر لوین، آسان ترین راه برای از بین بردن میخچه پا را قرار دادن آن به مدت دو ساعت در روز در چای بابونه می داند. او می گوید که این چای بهترین ماده برای نرم کردن پوست سفت شده هم به شمار می آید. در ضمن اگر دیدید که پوست تان بعد از قرار گرفتن در چای بابونه رنگ گرفت، اصلا نگران نشوید. مقداری آب ولرم و صابون ملایم می تواند مشکل شما را خیلی سریع حل کند.

۷) جوش شیرین و عفونت ادراری

به گفته دکتر لارین گیل اسپای، اورولوژیست، جوش شیرین با قلیایی کردن محیط مثانه باعث جلوگیری از تکثیر باکتری ها می شود، بنابراین اگر به عفونت دستگاه ادراری مبتلا شده اید و به پزشک هم دسترسی ندارید، روزی یک لیوان آب که با یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط شده است را بخورید و در اولین فرصت ممکن به پزشک مراجعه کنید.

۸) زنجبیل و دل درد

این گیاه معجزه گر بهترین درمان برای دل دردهای ساده و حتی دل دردهای دوران بارداری و قاعدگی محسوب می شود. مطمئن باشید که اگر دل درد به سراغ تان بیاید، با نوشیدن روزی دو لیوان چای زنجبیل می توانید از دست آن خلاص شوید. برای درست کردن چای زنجبیل هم کافی است یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه را در یک قوری آب داغ بریزید و ۱۰ دقیقه منتظر شوید تا چای تان خوب دم بکشد و آماده نوشیدن شود.

۹) عسل و خراش پوستی

این خوراکی شیرین و خوش مزه، حاوی ۳ ماده موثر و مفید برای درمان زخم های ناشی از بریدگی یا خراش است؛ شکر برای از بین بردن رطوبت و در نتیجه از بین رفتن باکتری ها و پراکسید هیدروژن برای ضدعفونی کردن. پس شما می توانید برای درمان بریدگی های سطحی تان به سادگی از این ماده شفابخش استفاده کنید.


منبع: پرشین پرشیا
دوشنبه 9/8/1390 - 23:41
آرایشی و زیبایی
سلامت نیوز: متخصص پوست گفت: شناسایی زمینه پیش سرطان با برداشتن خال بدون سپری كردن مراحل بافت شناسی از بین می‌رود و در صورت ابتلا به سرطان، فرد دچار بیشترین عارضه می‌شود.

محمد مهدی حاج عبدالحمید متخصص پوست در گفت‎وگو با برنا اظهار داشت: در علم پزشكی 2 نوع خال وجود دارد، خال‌های مادر زادی كه بهتر است به روش جراحی برداشته شود تا قابلیت بررسی پاتولو‍ژیك داشته باشد، این در حالی است كه خال‌های اكتسابی كه از دو سالگی در پوست فرد ظاهر می‌شود از نظر طبی نیاز به برداشته شدن نداشته و برداشتن آن تنها جنبه زیبایی دارد.
 
این متخصص پوست با اشاره به این مطلب كه مهمترین روشی كه برای فرد كمترین عارضه را ایجاد كند تنها بستگی به تشخیص پزشك دارد، ادامه داد: در روش‌هایی همچون لیزر و سوزاندن كه سبب انهدام بافت خال می‌شود و امکان بررسی پاتولوژیك از بین می رود و همچنین قابلیت بررسی آزمایشگاهی نداشته باشد، از نظر علمی و طب درست نیست، این درحالی است که این روش در حال حاضر به صورت شایع در كشور انجام می شود.

حاج عبدالحمید افزود: در مجموع برداشتن خال تنها با روش جراحی و پس از سپری كردن مراحل بافت شناسی سبب می‌شود تا فرد كمتر دچار عارضه شود، چرا كه نظر بالینی فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد و مشخص می شود كه آیا فرد دارای زمینه های بدخیمی است یا خیر. یعنی خالی كه احتمال پیش سرطان است، اگر با روش سوزاندن و لیزر برداشته شود، پس از ظهور سرطان فرد دچار بیشترین عارضه می‌شود.

این متخصص پوست تصریح كرد: همچنین اشتباه در لیزر یا سوزاندن هنگام برداشتن خال سبب می‌شود تا در محل ضایعات گوشتی یا گودی به وجود آید كه این امر نیز مشكلاتی برای فرد به وجود می‌آورد چرا كه محل خال ظاهر بدی پیدا می کند.
دوشنبه 9/8/1390 - 23:40
بیماری ها
خستگی، فصل مشترک بسیاری از بیماری هاست و 6 بیماری زیر نیز مشتی نمونه خروار از بیماریهایی هستند که خستگی مفرط،یکی از علایم اصلی آنهاست:...

 
1.آنمی یا کم‌خونی:
کم‌خونی اختلال خونی شایعی است که در آن میزان گلبول‌های قرمز که وظیفه حمل اکسیژن به بافت‌های بدن را بر عهده دارند،کاهش می یابد.

 

2.دیابت نوع 2:
در این بیماری به جای اینکه گلوکز وارد سلول‌های بدن شود و انرژی تولید کند در خون باقی می‌ماند. خستگی مزمن و نداشتن انرژی کافی در طول روز یکی از نشانه‌های ابتلا به دیابت نوع 2 است. مبتلایان به دیابت نوع 2حتما باید تحت نظر پزشک باشند و دارو مصرف کنند.

 

3.بیماری‌های قلبی:
امراض قلبی یکی از علل مرگ‌ومیر در انسان‌هاست. اغلب بیماران قلبی بعد از انجام یک کار ساده یا فعالیت فیزیکی اندک احساس خستگی مفرط می‌کنند. این علامت ممکن است نشانه ابتلا به بیماری قلبی باشد و لازم است حتما با یک پزشک قلب مشاوره شود.
 
4.آلرژی فصلی:
تعدادی از انسان‌ها در فصل بهار یا تابستان دچار آلرژی فصلی می‌شوند. آلرژی با علایمی مثل خستگی، سردرد، عطسه، انسداد بینی، آبریزش و سرفه همراه است. یکی از راه‌های مبارزه با آلرژی و خستگی مفرط ناشی از آن دوری از مواد آلرژی‌زا و مصرف آنتی‌هیستامین‌هاست.
 
5.آرتریت روماتویید:
آرتریت روماتویید یک نوع آرتریت مزمن است. علت بیماری ناشناخته است ولی دانشمندان فرآیند‌های خودایمنی و عفونت‌های ویروسی را در بروز آن موثر می‌دانند. نشانه‌های بیماری درد، تورم، التهاب مفصل و خستگی مفرط است.
6.افسردگی:
60 تا 80 درصد کسانی که دچار خستگی مزمن هستند از افسردگی هم رنج می‌برند. افسردگی در زنان بیشتر از مردان دیده می‌شود و احساس ناامیدی و بی‌اشتهایی شان نیز ریشه در خستگی مزمن دارند .
دوشنبه 9/8/1390 - 23:40
آموزش و تحقيقات

یك متخصص تغذیه عنوان كرد: ظروف چدنی، مناسب‌ترین ظروف برای پخت غذا هستند.

دكتر مسعود كیمیاگر در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: ظرف چدنی حرارت را به خوبی منتقل می‌كند و هیچ عنصری از جداره این ظرف به غذا منتقل نمی‌شود. چدن تركیبی از آهن و كربن است.

وی با بیان این‌ كه به علت جدا شدن مواد به كار رفته در ظروف تفلون و وارد شدن آن به غذا، تفلون‌ها عمدتا ظروف مناسبی به منظور طبخ غذا نیستند، گفت: البته عده‌ای عنوان می‌كنند كه چون این مواد جذب نشده و وارد سیستم گردش خون نمی‌شوند، ضرر ندارند و نیازمند كار و مطالعه بیشتر است.

كیمیاگر در ادامه با اشاره به این‌ كه استفاده از ظروف مسی منسوخ است، اظهار كرد: ظروف آلومینیومی و استیل هم ظروف مناسبی هستند. تفاوت این‌ها با یكدیگر در نحوه انتقال حرارتشان است.

این متخصص تغذیه، ادامه داد: اخیرا عنوان می‌شود پخت غذا در ظروف برنجی بویژه برای كودكان مفید است در صورتی‌ كه این گونه نیست و ما نمی‌دانیم چه مقدار آلیاژ وارد بدن كودكمان می‌شود. بهتر است مواد مورد نیاز بدن را از طریق مواد مغذی و سالم تامین كنیم چون مایل نیستیم ماده‌ای از طریق ظرف وارد بدن شود.

استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، درباره سرطان‌زا بودن لیوان‌های یك‌بار مصرف نیز توضیح داد: چای داغ، پلیمر به كار رفته در جداره این لیوان‌ها را در خود حل می‌كند. استفاده از لیوان‌های كاغذی به جای لیوان‌های یك بار مصرف پلاستیكی توصیه می‌شود.

وی اضافه كرد: اما استفاده از ظروف یك بار مصرف فوم و اسفنجی كه بیشتر در رستوران‌ها و به منظور نگهداری و حمل غذا به كار می‌روند، بدون مشكل هستند.

انتهای پیام

دوشنبه 9/8/1390 - 18:51
بیماری ها

رییس انجمن دیابت عنوان كرد: مبتلایان به دیابت بارداری پس از به دنیا آوردن فرزند خود ممكن است به طور كامل بهبود یابند و نیاز به تزریق انسولین و مصرف قرص هم نداشته باشند اما امكان دارد كه نیمی از این افراد در آینده به دیابت نوع دو مبتلا شوند به همین دلیل آنان باید تا 20 سال تحت نظر پزشك باشند.

 

دكتر اسدالله رجب در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: دیابت دوران بارداری نوعی از دیابت است كه مادر در دوران بارداری به آن مبتلا می‌شود بنابراین لازم است تمام مادران باردار به ویژه افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت بین هفته‌های 24 تا 28 بارداری كنترل شوند.

 

رییس انجمن دیابت ایران درباره مادران در معرض خطر ابتلا به دیابت گفت: مادران دچار افزایش وزن، پرفشاری خون و چربی بالا از جمله افرادی هستند كه در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند. علاوه بر آن مادرانی كه در گذشته دچار سقط‌های مكرر شده‌اند یا نوزادان بالای 4 كیلو به دنیا آوردند، یكی از والدین آنان به دیابت مبتلا بوده است، سن آنان بالای 25 سال است یا فعالیت جسمی كمی دارند در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.

 

وی با بیان اینكه دیابت بارداری در جهان و ایران رو به افزایش است، اظهار كرد: یكی از مهمترین علل ابتلا به این نوع از دیابت بالا رفتن سن ازدواج است. در گذشته سن ازدواج 18 سالگی بود ولی در حال حاضر افراد پس از 25 سالگی ازدواج می‌كنند در این شرایط سن بارداری افزایش پیدا كرده است به گونه‌ای كه در حال حاضر در ایران زنان به طور متوسط در 29 سالگی باردار می‌شوند.

 

رجب در ادامه گفت: در گذشته فعالیت زنان باردار بیشتر بود اما در حال حاضر فعالیت آنان كاهش یافته است. از سوی دیگر بسیاری از آنان دچار افزایش وزن می‌شوند و این عوامل احتمال ابتلا به دیابت بارداری را افزایش داده است.

 

وی به دیابتی‌هایی كه باردار می‌شوند توصیه كرد: 6 ماه قبل از بارداری به پزشك مراجعه و قند خود را طی این مدت در حد طبیعی كنترل كنند. زنانی هم كه ناخواسته باردار می‌شوند لازم است پس از اطلاع از بارداری خود فوری به پزشك مراجعه كنند.

 

رجب با بیان اینكه قند خون در دوران بارداری باید پایین‌تر از حد طبیعی كنترل شود، گفت: قند خون مطلوب برای همه افراد قبل از صرف غذا بین 90 تا 130 و دو ساعت بعد از خوردن غذا زیر 160 است ولی در تمام مدت در دوران بارداری، قند قبل از غذا باید زیر 90 و دو ساعت بعد از صرف غذا زیر 120 باشد.

 

وی با اشاره به آمار ابتلا به دیابت بارداری در جهان و ایران اظهار كرد: 8,3 درصد زنان باردار در جهان به این بیماری مبتلا می‌شوند. بر اساس مطالعه‌ای كه از سال 70 تا 86 در 17 استان ایران انجام شد،3,1 تا 8,9 درصد از زنان باردار به دیابت بارداری دچار شده بودند البته این آمار در جهان به علت افزایش آمار دیابت بالاتر رفته است.

 

رجب در پایان گفت: آزمایش از مادران مبتلا به دیابت بارداری باید حدود یك ماه بعد از وضع حمل انجام شود.مراحل بعدی انجام آزمایش، شش ماه و سپس یك سال بعد از زایمان است. چانچه پس از این مدت بیمار مشكلی نداشته باشد، به او توصیه می‌شود سالی یك بار از نظر ابتلا به دیابت كنترل شود و اگر تا 20 سال مادر به دیابت مبتلا نشد اطمینان پیدا می‌كنیم كه او دچار این بیماری نمی‌شود.

 

انتهای پیام

دوشنبه 9/8/1390 - 18:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته