• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2545
تعداد نظرات : 151
زمان آخرین مطلب : 3846روز قبل
اخبار

به گزارش خبرنگار مهر، عدم سرمایه گذاری برای توسعه در بخش های مختلف مخابرات کشور، درآمدزایی بدون توجه به کیفیت سرویس و بدهی به دولت از جمله مواردی است که با روی کار آمدن دولت یازدهم از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه تحت امرش بارها در مورد شرکت مخابرات ایران مطرح شده است به نحوی که محمود واعظی در آخرین اظهارات خود با انتقاد از خصوصی سازی مخابرات گفت: شبکه فیبرنوری و سیم مسی زیرساختهای ارتباطی کشور محسوب می شوند و نباید به بخش خصوصی واگذار می شدند.

در این راستا شرکت مخابرات ایران با ارائه گزارشی از عملکرد 4 ساله خود در این بخش و تاکید بر اینکه خصوصی سازی در مخابرات سر آغاز تحولات ساختاری، مالی و فنی حوزه های مختلف است، اعلام کرد: اخیراً عده ای با نیات خاص می کوشند با ارائه اطلاعات نادرست زحمات کارکنان و مدیریت مخابرات را زیر سوال برده و به این ترتیب به روند رو به توسعه خصوصی سازی ضربه ای وارد کنند؛ در این راستا برای تنویر افکار عمومی و اطلاع رسانی به مردم گزارشی از عملکرد مخابرات بعد از خصوصی سازی ارائه می شود.

سرمایه گذاری در مخابرات

براساس اعلام شرکت مخابرات ایران، طی سالهای بعد از خصوصی سازی میزان سرمایه گذاری در این شرکت همواره آهنگی رو به رشد داشته و مبلغی بالغ بر 4500 میلیارد تومان و به طور متوسط سالانه 1123 میلیارد تومان از سوی این شرکت در حوزه مخابرات کشور سرمابه گذاری شده است؛ به نحوی که این شرکت در سال 88 بالغ بر 737 میلیارد تومان، سال 89 بالغ بر 819 میلیارد تومان، سال 1390 بالغ بر 1253 میلیارد تومان و در سال 1391 بالغ بر 1684 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است؛ همچنین طی این مدت 39817 پروژه مخابراتی در سراسر کشور افتتاح شده و به بهره برداری رسیده است.

درآمد دولت از مخابرات

طبق اعلام مخابرات، دولت ایران طی سالهای 88 تا 91 بیش از 10 هزار میلیارد تومان (متوسط سالانه 2500 میلیارد تومان ) از محل عملکرد شرکت مخابرات ایران درآمد مستقیم کسب کرده است که این درآمد در سال 1388 حدود 1600 میلیارد تومان، در سال 1389 حدود 2400 میلیارد تومان، در سال 1390 حدود 2600 میلیارد تومان و در سال 1391 حدود 3400 میلیارد تومان برآورد می شود و این درحالی است که در چهار سال قبل از خصوصی سازی حداکثر درآمد سالانه دولت از بخش مخابرات کشور حدود 500 میلیارد تومان بوده است.

توسعه مخابرات

مقایسه سیمای مخابرات کشور در سالهای 1388 و 1392 در جدول زیر آمده است:

موضوع 1388 1392
تعداد مشترکان تلفن همراه 35.4 میلیون مشترک 60 میلیون مشترک
تعداد مشترکان تلفن ثابت 25.4 میلیون مشترک 27.8 میلیون مشترک
ضریب نفوذ تلفن همراه 47.9 درصد 73 درصد
ضریب نفوذ تلفن ثابت 34.4 درصد 36.4 درصد
روستاهای دارای ارتباط 52500 روستا 53 هزار روستا
تعداد پورتهای منصوبه دیتا 180 هزار پورت 2.7 میلیون پورت
تعداد پورتهای دایری دیتا 90 هزار پورت 1.7 میلیون پورت
جاده های تحت پوشش 43 هزار کیلومتر 71 هزار کیلومتر
ارتباط رومینگ بین الملل 210 اپراتور از 109 کشور 271 اپراتور از 112 کشور

برای خطوط تلفن متقاضی وجود ندارد

مخابرات ایران اعلام کرده که در حال حاضر، تعداد سویچ های منصوبه مخابرات 32 میلیون شماره است که از این تعداد حدود 28 میلیون واگذار شده است؛ لذا در اکثر مراکز مخابراتی برای خطوط تلفن متقاضی وجود ندارد. البته در حاشیه شهرها، شهرهای جدید، برخی پروژهای مسکن مهر و شهرک ها به دلیل شرایط خاص کشور و عدم درخواست در زمان مقرر تاخیر در واگذاری دیده می شود که البته به زودی مرتفع می شود.

در این گزارش تاکید شده که ارزیابی عملکرد اپراتورهای تلفن همراه و ثابت بر اساس استانداردهای جهانی بیانگر کیفیت خوب ارتباطات در ایران است؛ اما اینکه چرا مردم نمی توانند از نسل های 3 و 4 تلفن همراه با اینترنت پرسرعت استفاده کنند باید مدعیان حمایت از مردم پاسخ آن را دهند؛ تا آنجا که به مخابرات مربوط است این شرکت مدتهاست آمادگی خود را برای ارائه خدمات تلفن همراه با نسل های بالاتر اعلام کرده است .

در همین حال توسعه ADSL در ایران آرزوی هر ایرانی است، اما محدودیت های ایجاد شده مانع این مهم شده است و ارتباطی با شرکت مخابرات ایران و سیم مسی ندارد.

بررسی وضعیت اینترنت پرسرعت در ایران نشان می دهد، ورود مخابرات به این عرصه موجب توسعه آن شده است. شرکت های pap که خیلی زودتر از شرکت مخابرات ایران مجوز واگذاری اینترنت را دریافت کردند طی سالهای قبل از خصوصی سازی مخابرات فقط 480 هزار پورت واگذاری داشته اند و از سال 88 تاکنون این تعداد به بیش از یک میلیون و 500 هزار پورت رسیده است. این اتفاق بیانگر همکاری مخابرات با این شرکت ها بوده و می توان گفت شرایط رقابتی ایجاد شده به سود کشور است. ضمن اینکه مخابرات آماده هرگونه همکاری در شرایط رقابتی است.

تعرفه های مخابراتی

طبق گزارش شرکت مخابرات ایران، برغم افزایش چند ده برابری هزینه های جاری و سرمایه ای ، تحریم ها ، نوسانات قیمت دلار و غیره تعرفه های تلفن همراه از سال 1382 تاکنون ثابت بوده و ریالی اضافه نشده و تنها در سال 1391 در بخش تلفن ثابت با مصوبه شورای رقابت ، تعرفه هر پالس مکالمه از 44.7 ریال به 51.03 ریال افزایش یافته است؛ طی این مدت، سازمان تنظیم مقرارت تعرفه های مخابراتی مربوط به دولت را بیش از میزان تورم افزایش داده است؛ به عنوان مثال بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ، هزینه شماره های مورد استفاده شبکه تلفن همراه و ثابت فقط در سال 1392 معادل 62 درصد افزایش یافته است. این افزایش در سایر بخش ها هم ملاحظه می شود.

بدهی مخابرات به دولت

شرکت مخابرات ایران همواره 31 درصد از درآمد تلفن همراه ، 8 درصد از درآمد تلفن ثابت و 5 درصد از درآمد دیتا را در موعد مقرر به حساب دولت واریز کرده و از این بابت هیچگونه بدهی ندارد . فقط در یک مورد موضوع پیامک به علت اختلاف نظر ، سهم سازمان تنظیم مقرارت به صورت قطعی پرداخت نشده که منتظر نظر مراجع تصمیم گیر هستیم و این موضوع در مجامع سالانه شرکت مخابرات ایران با حضور سهامداران عدالت و دولت مطرح و اتخاذ تصمیم می شود.

دستاوردها و افتخارات

شرکت مخابرات ایران در دفاع از دستاوردهای خود بعد از خصوصی سازی نیز به رتبه اول در سود آوری، رتبه اول در ایجاد ارزش افزوده، رتبه اول در ارزش بازار، رتبه چهارم در اشتغال زایی، رتبه هفتم در فروش، بزرگترین اپراتور تلفن همراه در خاورمیانه و رتبه برتر در بین شرکت های بورس اوراق بهادار اشاره کرده است.

در رابطه با تعامل با دولت نیز این شرکت اعلام کرده که طی سالهای اخیر با همه نهادهای دولتی، نظارتی و قانونگذاری تعامل بسیار خوبی داشته و کوشیده به طور کامل طرح ها و برنامه هایش را در چارچوب قانون ادامه دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد. در این راستا، همواره از مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و حق نظارتی سازمان مذکور حمایت کرده است.

اشتغال زایی

براساس این گزارش، توسعه مخابرات در کشور می تواند به طور مستقیم و غیر مستقیم دهها شغل ایجاد کند؛ تغییر ساختار شرکت مخابرات ایران، ایجاد و راه اندازی سرویس های جدید در بخش تلفن همراه و ثابت، ایجاد شرکت های جدید، عقد قرارداد با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و غیره موجب شده که هزاران نفر در بخش های مختلف مشغول به کار شوند و در آخرین اقدام این شرکت 2500 نفر را از میان تحصیل کرده های بخش های مرتبط استخدام کرد ه است.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:54
اخبار

به گزارش خبرنگار مهر، دو مدل گوشی آیفون 5S و 5C با حافظه 16 گیگابایتی که در نخستین روزهای ورود خود به صورت غیر رسمی به بازار ایران به ترتیب حدود 3 میلیون و 800 هزار و 2 میلیون و 870 هزار تومان خرید و فروش می شد با گذشت نزدیک به دو هفته به ترتیب با قیمت 2 میلیون و 660 هزار تومان و یک میلیون و 190 هزار تومان در بازار تهران به فروش می رسد.

این دو نوع گوشی هم اکنون پرفروش ترین مدلهای آیفون 5 هستند و نسبت به آیفون 5S با 32 گیگابایت حافظه خریدار بیشتری دارند؛ البته آیفون 5C با حافظه 32 هنوز وارد بازار ایران نشده است.

به گفته فعالان بازار موبایل، برغم کاهش قیمت بیش از یک میلیون تومانی جدیدترین مدلهای آیفون در بازار ایران، مدل آیفون 5 با حافطه 16 گیگابایتی به دلیل عدم تولید، با افزایش تقاضا و قیمت رو به رو شده است و هم اکنون از آیفون 5C نیز گرانتر است و با قیمتی حدود 2 میلیون و 40 هزار تومان به فروش می رسد و تقاضای خرید آن زیاد است.

نرخ عرضه آیفون 5S با حافظه 32 و 16 در بازار جهانی به ترتیب حدود 749 دلار و 649 دلار اعلام شده است؛ درهمین حال گوشی آیفون 5C با حافظه 16 گیگابایتی با حدود قیمت 549 دلار در دنیا عرضه شده است.

بابک عزیززادگان - مدیر فروش یکی از واردکنندگان رسمی آیفون در ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، از واردات رسمی مدلهای جدید گوشی آیفون به بازار ایران ظرف مدل 20 روز آینده خبر داد و گفت: آیفون های جدید معادل نرخ جهانی به بازار ایران وارد می شوند.

وی با بیان اینکه با فروکش کردن تب خرید آیفون جدید در بازار، هم اکنون آیفونهایی که به صورت قاچاق وارد بازار شده به قیمتهای واقعی نزدیک می شوند، ادامه داد: مزیت خرید گوشی هایی که از مبادی رسمی وارد بازار ایران می شوند موضوع خدمات پس از فروش و گارانتی است که برای مدلهای گوشی های هوشمندی نظیر آیفون به طور قطع بسیار مهم خواهد بود.

عزیززادگان ادامه داد: در بازار آزاد و براساس بررسی های صورت گرفته، تقاضا برای خرید آیفون 5C نسبت به روزهای نخست عرضه کم شده اما مدل 5S همچنان خریدار دارد با ابن حال به نظر می رسد خریداران گوشی های دارای گارانتی، در انتظار ورود رسمی این گوشی به بازار و خرید آن هستند.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:52
اخبار

به گزارش خبرگزاری مهر، خدمات مراسم تدفین فضایی در ژاپن این امکان را برای ژاپنیها فراهم می کند که خاکستر متوفیان خود را به فضا فرستاده و آن را مدار زمین پخش کنند.

شرکت فضایی ایلیزیوم با داشتن کارشناسان تدفین و فضایی مراسم تدفین فضایی را از دیروز سه شنبه 9 مهرماه راه اندازی و معرفی کرده است.

وقتی فردی در ژاپن از دنیا می رود، جسد وی سوزانده و خاکستر می شود، این خاکستر در کپسول آلومینیومی فضایی قرار می گیرد که از طریق اپلیکیشنهای تولید شده این شرکت روی تلفنهای هوشمند و تبلتها قابل ردگیری است.

مأموریتهای تدفین فضایی می توانند یک صد تا چهار صد کپسول را دریک زمان در خود جای دهد. چند ماه پس از پرتاب کپسول بدون رساندن آسیب بار دیگر وارد اتمسفر زمین شده و شبیه یک شهاب مشتعل می شود.

مراسم تدفین فضایی یک گزینه برای یافتن راه خداحافظی با یک خویشاوند متوفی است. این روش برای ژاپنی ها از بسیاری از خدمات تدفین ارزان تر تمام می شود. براساس اعلام موسسه بیمه زندگی ژاپن یک مراسم تدفین کلی در این کشور حدود 27 هزار و 500 دلار هزینه در بر دارد اما هزینه یک مراسم تدفین فضایی به 1990 دلار می رسد.

تدفین فضایی تنها راه غیر سنتی آرامگاه ابدی برای متوفیان ژاپنی نیست. برخی دیگر خاکستر نزدیکانشان را در دریا پخش می کنند، برخی دیگر آن را زیر یک درخت قرار می دهد یا درختی در ظرف خاکستر مرده خود می کارند.

براساس اظهارات هیکارو سوزوکی محقق مرگ و زندگی در دانشگاه سیدنی در ژاپن و آمریکا تعداد افرادی که برای تدفین متوفیان خود دست به خرق عادت می زنند و نمی خواهند از سنتها پیروی کنند درحال افزایش است.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:51
اخبار

به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناسان هشدار دادند بسیاری از افراد مدعی هستند که بدون تلفن همراه خود نمی توانند زندگی کنند، این نوع اعتیاد ضررها و تبعات بسیاری با خود به همراه دارد که یکی از آن مشکلات خواب است.

این محققان اعتقاد دارند که مشکلات خواب این افراد به این علت است که آنها احساس می کنند برای پاسخ دادن سریع به پیامکهای خود بدون توجه به زمان دچار استرس ذهنی می شوند و افرادی که با قرار دادن تلفن کنار تخت می خوابند به این معنا است که آمادگی دارند با تمام پیامکهای دریافتی در طول شب از خواب بیدار شوند.

کارلا مورداک از دانشگاه واشنگتن لی به این نتیجه رسیده است که بدون در نظرگیری سطح استرس، دانشجویان سال اولی که بیشتر پیامک ارسال می کنند کمتر می خوابند.

وی از دانشجویان خواست به پرسشهایی پاسخ دهند که رفاه عاطفی و مشکلات خواب آنها را ارزیابی می کرد و پس از آن به طور تخمینی تعداد پیامکهایی که آنها به طور متوسط در روز ارسال می کنند را بررسی کرد.

دکتر مورداک برای ارزیابی کیفیت خواب دانشجویان از شاخص کیفیت خواب پیتزبورگ استفاده کرد. این ابزار چند بعد از کیفیت خواب چون طول خواب، میزان زمانی که افراد برای به خواب رفتن نیاز دارند، میزان زمانی که در حالت خوابیده در رختخواب می گذرانند، مزاحمتهای در طول شب، خواب آلودگی در طول روز را بررسی می کند.

نتیجه اصلی در این تحقیقات این بود که هرچقد میزان پیامکهای روزانه بیشتر شود، مشکلات خواب افراد افزایش می یابد.

دکتر مورداک یادآور شد که نتایج به دست آمده توسط وی یافته های پیشین را مبنی بر ارتباط بین استفاده از تلفن همراه و مشکلات خواب در نوجوانان و بزرگسالان جوان تأیید می کند.

این تحقیق همچنین به این نتیجه رسیده است که ارسال پیامکهای متنی به استرس ناشی از روابط نیز مرتبط می شود. این نتایج مرتبط با هم نشان دهنده این است که ارسال پیامک با تعداد زیاد ممکن است در دوره های پر استرس مشکل زا شود.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:50
اخبار

به گزارش خبرگزاری مهر، دانش پژوهان می گویند مردانی که ازدواجشان با طلاق به پایان می رسد بیش از دیگران در خطر مرگ زودهنگام، سوء مصرف مواد مخدر و افسردگی هستند و اغلب از حمایت های اجتماعی نیز بی بهره اند.

این تحقیقات تاکید دارد باید مطالعات لازم برای بررسی تاثیرات آسیب زای طلاق بر روی سلامت زنان و مردانی که از هم جدا شده اند، صورت گیرد.

محققان آمریکایی می گویند مردان مطلقه و مجرد 39 درصد بیش از مردان متاهل در خطر خودکشی هستند شاید دلیل این امر تا حدودی این باشد که آنها پس از طلاق درگیر رفتارهای پرخطر می شوند.

این تحقیقات که نتایج آن در نشریه "سلامت مردان" منتشر شده است از پزشکان می خواهد این مردان را به درمانگران ارجاع دهند.

دکتر "دانیل فلکس" از دانشگاه نبراسکا در یک مطالعه موردی، می گوید پزشکان باید مشکلات سلامتی مرتبط با طلاق را در مردان شناسایی کنند.

وی دریافت برخی از این مردان دچار بد خوابی و دردهای شکمی مداوم، سوء مصرف الکل شده و همچنین در محل کار خود نیز با رییس و همکارانشان به مشکل می خورند.

پروفسور "ریدوان شابسیگ" از دانشگاه کورنل آمریکا و رییس انجمن بین المللی سلامت مردان می گوید: تصور رایج، بسیاری از فرهنگ ها و همچنین رسانه ها ، مردان را افرادی محکم ، مقاوم و انعطاف پذیر نشان داده و حاکی از آن است که مردان نسبت به آسیب های روانشناختی کمتر از زنان آسیب پذیرند.

وی افزود:  اما حقیقت این است که مردان در برابر تروماهای روانشناختی و رویدادهای منفی زندگی از جمله طلاق، ورشکستگی، جنگ و سوگ، به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:50
اخبار

به گزارش خبرنگار مهر، این سامانه به عنوان مسیریاب تشخیص گاز با تکنولوژی اسپکتروسکوپی جذبی تولید شده است که با حضور مسئولان پارک فناوری دانشگاه تهران رونمایی خواهد شد. این سامانه با روش منحصربه فردی عمل می کند، این روش شامل تحلیل عصر طیفی فضای محیط است.

سامانه طراحی شده شامل یک فرستنده (منبع)، پیشرفته مادون قرمز و یک آشکارساز (گیرنده)مادون قرمز است که می تواند در راستای یک خط دید در فاصله 4 تا 140 متری از یکدیگر قرار گیرند و حضور گازهای اشتعال‌پذیر را تشخیص دهند. این سامانه قادر است مقدار گازهای اشتعال‌پذیر را حتی در شرایط محیطی به شدت نامساعد مانند گردو غبار، مه، باران، برف یا لرزش که موجب کاهش شدید سیگنال می شوند، اندازه گیری کنند.

این سامانه می تواند انسداد پرتاب را تشخیص دهد، تغییرات رطوبت را در نظر گیرد و بر این اساس اختلال منبع نور یا کثیف بودن سطح اپتیکی را تشخیص دهد.

این سامانه همچنین مجهز به ابزارهای نرم افزاری برای کالیبراسیون، عیب‌یابی و گزارشگیری است که فرآیند نصب و نگهداری را میسر می کند.

این فناوری در سکوهای دریایی حفاری و استخراج نفت و گاز، واحدهای انبارداری و تولید محصولات پتروشیمی و شیمیایی، نگهداری و بارگیری مواد و پسماندهای سمی خطرناک، صنایع رنگ و پایانه های حمل و نقل با پایه گاز طبیعی قابل استفاده است.

سامانه مسیرباز تشخیص گاز که مقاوم در برابر مواد شیمیایی است امروز در پارک فناوری دانشگاه تهران رونمایی خواهد شد.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:48
اخبار

به گزارش خبرگزاری مهر، "گرت استابر" مجری ارشد این تحقیقات می گوید: این مطالعه تاکید می کند که چاقی و دیگر اختلالات در خوردن، ریشه عصب شناختی دارد. با تحقیقات بیشتر در خواهیم یافت چگونه فعالیت سلول ها را در یک منطقه خاص مغز تنظیم کرده و درمانهایی برای آن ارائه کنیم.

دانشمندان در دهه 1950 به طور الکتریکی منطقه از مغز موسوم به هیپوتالاموس جانبی را تحریک کردند. اکنون استابر می خواست بر روی یک نوع سلول به نام نورون BNST تمرکز کند. این سلول های BNST بیرون زدگی آمیگدال - بخشی از مغز مرتبط با احساس- هستند.

سلول های BNST همچنین پلی را بین آمیگدال و هیپوتالاموس جانبی شکل می دهد. هیپوتالاموس جانبی منطقه ای از مغز است که عملکردهای اولیه مانند خوردن، رفتارهای جنسی و خشونت آمیز را مشتق می کند.
نورون های  BNST یک بدنه سلولی و یک رشته طولانی از سیناپس های شاخه ای دارند که سیگنال های الکتریکی را به هیپوتالاموس جانبی انتقال می دهد.

تیم تحقیقاتی دکتر استابر این سیناپس ها را با استفاده از یک شیوه اوپتوژنتیک تحریک کرد؛ فرایندی که به وی امکان داد سلول های  BNST را به سادگی با نور درخشان بر روی سیناپس های آنها تحریک کند.

معمولا سلول های مغز به نور واکنش نشان نمی دهند از این رو محققان برای این کار از پروتئین های دست ورزی شده جلبک که به نور حساس هستند استفاده کردند و از سوی دیگر از ویروس های دست ورزی شده برای انتقال آنها به مغز موش ها بهره مند شدند.

استابر، کابل های فیبر نوری را در مغز این موش ها کاشت و این کار به محققان امکان داد تا نور را از طریق این کابل ها و درون سیناپس های BNST درخشان سازند.

به محض آنکه نور به سیناپس های BNST می رسد موش ها شروع می کنند به خوردن حریصانه حتی وقتی که کاملا سیر هستند. علاوه بر این، این موش تمایل بسیار زیادی برای خوردن غذاهای بسیار چرب از خود نشان دادند.

نتایح این تحقیقات درنشریه ساینس منتشر شده است.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:47
اخبار

به گزارش خبرنگار مهر، فوتکس که در مراسمی با حضور رئیس سازمان توسعه و تجارت استان تهران، رئیس انجمن واردکنندگان دوربین و تجهیزات عکاسی و فیلمبرداری و رئیس مجمع امور صنفی آغاز به کار کرد با هدف معرفی واردکنندگان و نمایندگان اصلی دوربین های دیجیتال، عکاسی و فیلمبرداری و حمایت از حقوق مصرف کننده برای استفاده از کالای اصلی برگزار می شود.

علیرضا نامی دبیر این نمایشگاه یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه را اطلاع رسانی از جدیدترین تکنولوژی ها و کمک به فرهنگ سازی عمومی برای استفاده از دوربین های عکاسی و فرهنگ آن عنوان کرد و گفت: با توجه به وابستگی زندگی مردم امروز به فناوری و سرعت تحول کالاهای وابسته به فناوری، باید برای استفاده از این فناوری‌ها شفاف‌سازی شود و این نمایشگاه در مورد کالاهای غیر اصلی و استعلام دقیق و کارشناسی تخصصی به مصرف کنندگان کمک می‌کند.

وی افزود: در این نمایشگاه امکان عرضه مستقیم کالا وجود ندارد و صرفا کالاهای جدید برای اطلاع رسانی از جدیدترین تکنولوژی‌ها و استعلام دقیق و کارشناسی تخصصی از کالاهای غیر اصلی برای عکاسان حرفه ای و عموم مردم و دوستداران تکنولوژی ارائه شده است.

‌نامی گفت: برگزاری این نمایشگاه می‌تواند به ایجاد شفافیت و ممیزی کردن واردکنندگان و فعالان واقعی این صنف و حفظ حقوق مصرف کننده کمک کند. از این رو تلاش داریم تا این نمایشگاه را در سطح نمونه‌های خارجی برگزار کنیم .

این نمایشگاه تا 12 مهرماه جاری در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران برپا و امکان بازدید برای عموم بازدید کنندگان از ساعت 10 الی 19 فراهم شده است.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:47
اخبار

محمدرضا توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه "ساینا" اولین مرورگر ایرانی است که مراحل بومی سازی آن توسط متخصصان ایرانی انجام شده اظهار داشت: در حال حاضر این پروژه مراحل تست و آزمون اولیه را طی می کند و پس از نسخه آزمایشی، نسخه اولیه آن آماده عرضه خواهد بود.

وی با بیان اینکه مرورگر ایرانی سازگار با دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس طراحی شده است ادامه داد: اجرای این طرح، با همکاری مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما-، شرکت ایمن رایانه امیرکبیر و مپنا به سفارش سازمان فناوری اطلاعات ایران نهایی شده است.

توکلی با تاکید بر سطح امنیت بالا در این مرورگر فارسی، امکان شخصی سازی نحوه نمایش صفحه وب، دانلودگر ویدئو و امکان مرتب سازی بر اساس پربازدیدترین، محبوب ترین و جدید ترین سایتها را از جمله امکانات این مرورگر عنوان کرد و گفت: مرورگر ایرانی به شکل متن باز - اپن سورس - طراحی شده و علاوه بر اینکه بومی سازی شده، استفاده از یک سری خدمات مانند پشتیبانی از زبان فارسی، تغییر تم، شکل و کدهای امضای الکترونیکی را پشتیبانی می کند.

سرپرست مرکز متما با بیان اینکه مرورگر یک نرم افزار است که کامپیوتر کاربر را از طریق پروتکل ها شبیه سازی می کند تا کاربر بتواند آدرس و صفحات مورد نظر خود را ببیند ادامه داد: معروفترین مرورگرها در فضای سایبر را فایرفاکس، کروم، اینترنت اکسپلورر تشکیل می دهند که اغلب کاربران از این مرورگرها استفاده می کنند اما در سالهای اخیر برخی شرکتهای داخلی در حوزه تولید مرورگر بومی ورود کردند که به موفقیت چندانی دست پیدا نکرده اند.

وی گفت: هم اکنون نسخه آزمایشی ساینا - Saina - آماده و قرار است در فازهای بعدی، از صفر تا صد این پروژه با حمایتهایی که از آن می شود توسط متخصصان داخلی کشور در اختیار کاربران قرار گیرد.

توکلی با تاکید براینکه استفاده از مرورگر فارسی ضریب امنیت کاربر را افزایش می دهد، افزود: تمام منوهای این مرورگر فارسی بوده و حتی کاربران عامه نیز می توانند از آن استفاده کنند.

سرپرست مرکز متما با تاکید براینکه هم اکنون برخی از کدهای این نرم افزار بومی سازی و فارسی شده و حتی برخی از قسمتهای این مرورگر مشابه خارجی ندارد، تصریح کرد: برای مثال بخش حمایت از خانواده در این مرورگر دیده شده تا خانواده ها این امکان را داشته باشند که اجازه استفاده بخشی از آدرسهای اینترنتی را به فرزندان خود ندهند و از طرفی امکان کنترل استفاده از IP آدرسها برای سنین مختلف در این مرورگر دیده شده است.

وی با بیان اینکه استفاده از مرورگر ایرانی سرعت کاربر را بالا می برد خاطرنشان کرد: در فاز بعدی امکانات کنترلی برای حمایت از خانواده با ارائه سرویس های "لیست سیاه" و "لیست سفید" افزوده خواهد شد.

به گفته توکلی این نرم افزار متناسب با تکنولوژی روز دنیا بوده و مشابه مرورگرهای دیگر عمل می کند اما از لحاظ طراحی متفاوت از دیگر مرورگرها است.

وی گفت: در نسخه بتا این مرورگر، امکان دریافت نظرات کاربران نیز وجود دارد تا هر ایرانی پس از استفاده از این مرورگر، نظر خود را برای هرچه بهتر شدن این محصول و رفع مشکلات احتمالی از طریق ایمیل اعلام کند.

توکلی با تاکید براینکه ایجاد و پشتیبانی از این سرویس در مرحله اول و با کمک بخش داخلی حدود 400 میلیون تومان هزینه دربر داشته است گفت: برای توسعه آتی و اصلاح و تغییرات ساختاری نیاز به 500 میلیون تا یک میلیارد تومان بودجه خواهیم داشت تا نسخه کامل فارسی این مرورگر را تا 3 سال آینده از طریق ورژن های مختلف موبایل و PC در اختیار کاربران قرار دهیم.

به گزارش مهر، امکان دانلود رایگان مرورگر ایرانی ساینا از طریق مراجعه به مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت www.matma.ir فراهم است.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:45
اخبار

دکتر محمد معصومی- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شکل گیری گروه سلول‌های بنیادی در این پژوهشگاه گفت: هدف این گروه تولید سلول‌های بنیادی پرتوان القا شده از بیماران دیابتی است.

وی با اشاره به ارزیابی‌های انجام شده در زمینه میزان شیوع بیماری دیابت در کشور، اظهار داشت: در این بررسی‌ها نشان داد که در تهران از هر هزار نفر حدود 300 نفر دچار اختلالات متابولیکی مربوط به گلوکز هستند و این زنگ خطر بزرگی است که بیماری دیابت یکی از بیماری‌هایی است که در سال‌های آینده گریبان گیر مردم کشور خواهد شد.

معصومی با تاکید براینکه این وضعیت در دنیا نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: قرار بود تا سال 2030 تعداد دیابتی‌های دنیا حدود 150 میلیون نفر باشد در حالی که در سال 2013 به عدد 150 میلیون نفر رسیده است.

وی یکی از روش‌های درمانی دیابت را سلول درمانی ذکر کرد و یادآور شد: در این پروژه تحقیقاتی با استفاده از سلول‌های پرتوان القایی در تلاش هستیم تا روشی را برای درمان این بیماری ارائه دهیم.

مجری طرح با اشاره به جزئیات اجرای این تحقیق خاطرنشان کرد: برای این منظور از فییروبلاست افراد مبتلا به دیابت نوع یک و 2 نمونه برداری می‌شود و این سلول‌ها تبدیل به سلول‌های پرتوان خواهند ‌شد. این سلول، سلول‌‌های بتا پانکراس که ترشح کننده انسولین است را تولید می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در این طرح از سلول‌های بنیادی جنینی استفاده نمی‌شود، یادآور شد: برای استفاده از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی موارد ایمنی آن نیز مد نظر قرار گرفته است؛ چراکه این سلول‌ها از خود بیمار تهیه می‌شود.

معصومی با تاکید بر اینکه در این پروژه موفق به تولید سلول‌های بنیادی پرتوان القا شده موش شدیم، ادامه داد: با توجه به گران بودن فاکتورهای مورد نیاز برای کشت سلول‌های بنیادی و تحریم‌ها برخی از این فاکتورها را تولید کردیم که فاکتور مهار کننده لوکمیایی (LIF) از جمله این فاکتورها است.

وی با بیان اینکه این فاکتور به مرحله فروش رسیده است، اضافه کرد: علاوه بر این اقدام به تولید فاکتور رشد فیبروبلاستی (bFGF) برای کشت سلول بنیادی انسانی شده است.

این محقق از آغاز تحقیقات در زمینه تولید سلول‌های بنیادی پرتوان القایی انسانی خبر داد و گفت: به منظور تولید سلول‌های پرتوان القایی انسانی اقدام به دریافت این سلول از بیماران کردیم تا در آینده به تولید این نوع سلول‌ها در کشور دست یابیم.

معصومی با بیان اینکه با اجرایی کردن این طرح در تلاش برای ارائه روش درمانی از طریق سلول‎های بنیادی هستیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در فاز آزمایشگاهی موفق به تولید سلولهای القا شده مدل موشی شدیم.

پنج شنبه 11/7/1392 - 8:45
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته