• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 302
تعداد نظرات : 88
زمان آخرین مطلب : 3107روز قبل
آلبوم تصاویر
دوشنبه 4/5/1389 - 2:26
آلبوم تصاویر

 

 

 

 

 

دوشنبه 4/5/1389 - 2:14
ورزش و تحرک
دوشنبه 4/5/1389 - 2:13
آلبوم تصاویر
دوشنبه 4/5/1389 - 2:5
ورزش و تحرک
                                                       تهران - معتبرترین لیگ داخلی با همه فراز و فرودهایش از دوشنبه کلید می خورد تا باز هم نگاه میلیونها هوادار دلباخته فوتبال را بخود معطوف کند .  

مسابقاتی که خیلی ها را به جنب و جوش می اندازد و صدالبته هوش و حواس طیف های وسیعی از جامعه را نیز متوجه خود می کند .
پیکارهایی که بی حساب و کتاب است و با هزار و یک مشکل دست و پنجه نرم می کند ، اما انس و الفت مردم با توپ و گرد و مستطیل سبز موجب گشته تا صغیر و کبیر برایش حساب باز کنند و با ولع تمام ، اخبار آن را دنبال کنند.
فوتبال به عنوان یک پدیده اجتماعی و ورزشی جهانگیر ، در ایران نیز از جایگاه رفیعی برخوردار است و در این رهگذر لیگ باشگاهی می تواند ایینه تمام نمای این رشته عامه پسند در کشورمان باشد .
طلایه داران فوتبال حرفه ای ، برای لیگ داخلی خود ارج و قرب خاصی قائلند و باعزم و اراده مصمم مسیر را برای ارتقای باشگاههای خود تسطیح می کنند که بی گمان اقتدار تیمی چون اسپانیا در جام جهانی اخیر ، مولود همین چارچوب اصولی است .
در واقع ماتادورها مزد تلاش بی وقفه خود در "‌لالیگا " گرفتند و آنقدر عرق جبین ریختند و خون دل خوردند تا اینکه مردان بارسلونا ، رئال مادرید و... توانستند از دل این مسابقات چهره شوند و اسپانیا را افریقای جنوبی به مقام شامخ قهرمانی برسانند و اسباب تحسین میلیونها انسان در چهار گوشه جهان را فراهم اورند .
این توفیق بزرگ طبعا یک شبه بدست نیامد ولی یک درس بزرگ را به تمامی دنیا داد و اینکه موفقیت تیم ملی یک کشور ، ثمره عصاره " لیگ داخلی " است و اسپانیا به مدد آن توانست در جام جهانی 2010 ، بازیهای ستایش امیزی را به نمایش بگذارد و انسجام تاکتیکی و بلوغ روانی خود را به رخ جهانیان بکشد .
اصولا لیگ داخلی اگر با فراست و حسن مدیریت توام باشد ، بطور حتم می تواند راه را برای قدرتمندی تیم ملی آن کشور نیز هموار نماید و امید افرینی را در نزد فوتبالدوستان زنده کند .
در عرصه آسیا ، دو کشور ژاپن و کره جنوبی در پرتو عنایت ویژه به لیگ داخلی خود توانسته اند در دهه اخیر پیشرفت خیره کننده ای داشته باشند و خود را به صفوف بزرگان جهان برسانند .
لیگ ژاپن ( جی لیگ ) و لیگ کره ( کی لیگ ) حتی با لیگ های معتبر اروپا برابری می کند که علت اصلی این بالندگی را باید در نوع مدیریت و اموزه های حرفه ای در بدنه فوتبال آنان جستجو کرد .

لیگ برتر ما که 9 دوره از آن را سپری کرده ، به عنوان یک لیگ حرفه ای مطرح شده اما اینکه چرا در این مدت نتوانسته با وجود هزینه های سرسام آور و هیاهوی بسیار، در قواره یک لیگ مناسب چهره کند ، به ناکارایی های بسیاری مربوط می شود .
فرهنگ غلط "‌پول سالاری " که اکنون در تمامی لایه های فوتبال ما ریشه دوانیده ، یکی از بارز ترین نقاط تاریک است که اکنون به یک غده لاعلاج درآمده و به دنبال آن "‌بازیکن سالاری " را ترویج نموده است .
" پول "‌در فوتبال حرفه ای یک "ابزار" بسیار مهم برای پیشرفت است اما متاسفانه در لیگ ما به یک "‌هدف " تبدیل شده که این عیب بزرگ موجب شده " بازیکن سالاری " شیوع پیدا کند و به تبع آن ،" اخلاق مداری "و" فرهنگ محوری " محلی از اعراب نداشته باشد .
در فصل نقل و انتقال فوتبالیستها ، شاهد رشد قارچ گونه نرخ بازیکن و ریخت و پاش های عجیب و غریب برخی از باشگاهها ( بخوانید پول های زیر میزی ) بودیم که سرو صدای زیادی براه انداخت . بطوریکه حتی بعضی از لژیونرها به کشور بازگشتند تا از این ولخرجی های کم سابقه ، بهره ببرند و بیش از پیش به پارو کردن پول بپردازند .
تاکید کردیم که پول می تواند ابزار بسیار خوبی برای ارتقای فوتبال باشد اما متاسفانه در فوتبال ما پول به هدف در امده و باعث شده تا بر همه چیز ارجح یابد و دیگر ایتم های مهم را تحت الشعاع خود قرار دهد .
به زعم بسیاری از نخبگان و کارشناس مجرب فوتبال ، با این شرایط لیگ برتر نمی تواند تیم ملی ما را همچون ژاپن و کره از نظر ارتقای کیفی و فنی بیمه کند و در صورت تداوم این موارد ،
خروجی آن همانی خواهد بود که پیشتر شاهد و ناظر آن بودیم .
مسئله مهم دیگر به برخی از رسانه های ورزشی بر می گردد که متاسفانه با اتکا ء به حاشیه های تخریب کننده ( تیتر های اغوا کننده - مصاحبه های جنجالی و...) خواسته یا ناخواسته آتش بیار معرکه می شوند و اتوبوس لیگ و فوتبال را باهم به بیراهه می برند.
تعامل
....................

امسال برای فوتبال ما سال پرترافیکی خواهد بود که بازیهای اسیایی در " کوانگ
ژو " ، جام ملتهای اسیا در دوحه ، لیگ قهرمانان باشگاههای اسیا ، پیکارهای مقدماتی المپیک لندن از جمله این مسابقات معتبر است .
برای انکه لیگ برتر آسیب نبیند و مسابقات یادشده که رنگ و بوی ملی دارد ، نیز مدنظر جدی باشد ، نیاز حیاتی به تعامل باشگاهها با فدراسیون فوتبال است تا نه سیخ بسوزد و نه کباب .
در این راستا سازمان لیگ برتر می بایست با برنامه ریزی اصولی ، تدابیری اتخاذ کند که قطار لیگ دهم به سلامت به ایستگاه پایانی برسد .
ضمن اینکه باید این مهم را ملکه ذهن خود کنیم که تیم های ملی ما ( بزرگسالان - امید ) بیش از پیش روی لبه تیغ قرار نگیرند و شکننده تر از گذشته نشوند . تنها راه برای رسیدن به این هدف ، تعامل میان باشگاهها و تیم های ملی است وگرنه لیگ دهم به بیراهه خواهد رفت و در عرصه ملی نیز تیرمان به سنگ خواهد خورد .
اتاق فکر
...................
بحث داوری در دوره های گذشته بویژه لیگ نهم ، داغتر از همیشه بود و برخی از داوریها کار را به جایی رساند که شائبه حمایت از یک تیم خاص ، در اذهان نقش بست .
مسئله دیگری که دراین راستا نیاز به دقت دارد این است که حمایت دائم رییس کمیته داوران از داوران خوب و داوران بد ، باعث می شد تا دوغ و دوشاب یکی باشد و به باور برخی از کارشناسان همین نقطه ضعف در مشکل فوق رل اساسی بازی می کرد .
امید می رود که این بار با هوشمندی مسئولان فدراسیون فوتبال ، کمیته داوران در گزینش مردان سوت بدست و همچنین ناظران داوری ، وسواس بیشتری انجام دهد و قانون تشویق و تنبیه در اولویت باشد .
از سویی دیگر متاسفانه برخی از کارشناسان مبرز داوری با رییس کمیته داوران مثل کارد و پنیر هستند و به جای انکه برای رفع مشکلات داوری ، تبادل اندیشه کنند و در اتاق فکر گردهم آیند ، بیشتر به تخریب هم مشغول می شوند !

لذا رییس و دبیر فدراسیون فوتبال باید در این خصوص ، قدمهایی موثر بردارند تا به این دسته بندی ها خاتمه دهند که طبعا در این صورت می توان تشتت را دور ریخت و با اجماع در راه پویایی داوری استین همت بالا زد.

فاکتورهای حیاتی
.....................
ارزوی غایی فوتبالدوستان واقعی این است که فوتبال ما و لیگ ما به سمت و سوی پاکی برود و برخی از مواردمطروحه که با اموزه های فرهنگ و تمدن و دین ما در تعارض است
از چهره این ورزش رخت بربندد.
اما از اینها گذشته از یاد نبریم که فوتبال ما باوجود ضعف های فوق از سه فاکتور حیاتی و کم نظیر سود می برد ، اینکه :
1 - فوتبال ما سرشار از استعداد ناب است
2- فوتبال ما با اقبال توده های وسیعی از مردم مواجه است
3- فوتبال ما از نخبگان و کارشناسان مجرب و اکتیو بهره مند است
لذا باید از این سه آیتم بهره برد و با ایجاد چارچوبی اصولی ، اندیشه های و تفکرات غلط گذشته را دور ریخت و به لیگ برتر جان تازه ای بخشید .
بیاد داشته باشیم ، اگر امروز قطار لیگ برتر بر روی ریل منطق حرکت کند ، فردا می توانیم از دل این مسابقات ، دایی ها - زرینچه ها - مهدوی کیاها - خدادادها تربیت کنیم و در نهایت یک تیم ملی مقتدر را روانه پیکارهای معتبر قاره نماییم .
تمامی این موارد زمانی از قوه به فعل در خواهد امد که فرهنگ " نقد پذیری " و " مشورت پذیری " در فوتبال ما حاکم شود و مسئولان سازمان تربیت بدنی - فدراسیون فوتبال - رسانه ها - کارشناسان دست در دست هم در راه رفع نواقص کمر همت ببندند و دریچه تازه ای را بر فوتبال ما بگشایند .
                             
       
دوشنبه 4/5/1389 - 1:59
دانستنی های علمی
                                                                                تهران- رییس اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی اعلام کرد: بخشودگی سنی مشمولان خدمت وظیفه عمومی صرفا شامل متولدین تا پایان سال 1354 می شود و هیچ تغییری در مورد این معافیت صورت نگرفته است.  

سرهنگ پاسدار" حجت اله واعظی نژاد" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت: بخشودگی سنی شامل افراد زیر دیپلم، دیپلم، فوق دیپلم و لیسانس متولدین تا پایان سال 1354 می‌شود.
وی افزود: همچنین این بخشودگی سنی افراد دارای مدرک فوق لیسانس متولدین تا سال 1352، افراد دارای مدرک دکترای غیر پزشکی متولدین تا پایان سال 1350 و همچنین افراد دارای مدرک دکترای پزشکی و دامپزشکی متولدین تا پایان سال 1344 را در بر می‌گیرد.
رییس اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: در مقررات مربوط به بخشودگی سنی مشمولان هیچ تغییری ایجاد نشده و کماکان طبق روال گذشته در حال اجرا است.
واعظی نژاد افزود: مشمولانی که بیش از 50 سال از سن آن ها سپری شده نیازی به درخواست معافیت ندارند و شناسنامه عکس دار آنان مشروط به اینکه تغییرات سنی نداشته باشد به منزله روشن بودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی آنان است.
      
دوشنبه 4/5/1389 - 1:55
دانستنی های علمی
بندرعباس - مسن ترین مردهرمزگانی که درروستای کشمیران سندرک شهرستان میناب زندگی می کرد، در سن 157 سالگی دارفانی را وداع گفت.  

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، این پیرمرد به نام محمد اخلاصی طبق شناسنامه اش که به رویت خبرنگار ما رسید، متولد 1232 هجری شمسی بود. 
بنا به اعلام بستگان وی، مرحوم اخلاصی دارای یک همسر و چهار فرزند دختر و پسر و 80 نوه، نبیره و نتیجه بود و هرگز در عمر خود به دکتر و دارو نیاز پیدا نکرد و برای سلامتی خود بیشتر از داروهای گیاهی منطقه استفاده می کرد. 
تمام دارایی این شخص یک باغ مرکبات و نخیلات است و تاتوان داشت خود به آبیاری این باغ می پرداخت. 
او نماز و بسیاری از مستحبات را به خوبی انجام می داد و تعدادی از احادیث و روایات ائمه معصومین (ع) را حفظ کرده بود. 
بخش سندرک از توابع میناب در 160 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع است.

دوشنبه 4/5/1389 - 1:46
دانستنی های علمی
                                                                                                        تهران - دستگاه‌های اجرایی موظف شدند حداکثر تا پایان مرداد ماه سال 1389 تا 40 درصد پست‌ها و کارکنان خود را به خارج از تهران منتقل کنند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وزیران عضو کمیسیون کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور را موظف کردند با هماهنگی وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌‌جمهور متناسب با انتقال کارکنان، اعتبارات مربوط به حقوق و دستمزد کارکنان رسمی و پیمانی را از اعتبارات دستگاه اجرایی استان تهران کسر و به اعتبارات دستگاه‌های اجرای استان‌هایی که افراد منتقل می شوند، اضافه کند. 

**انتقال نیروهای قراردادی و منع جذب نیروی جدید 
همچنین، دستگاه‌های اجرایی موظف شدند تا پایان مرداد ماه سال 1389 حتی الامکان نسبت به انتقال نیروهای قراردادی با مأموریت‌ها و وظایف مربوط با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌ جمهور اقدام کرده و از جذب نیروی جدید خودداری نمایند. 

** انتقال کارکنان ساکن شهرهای اطراف تهران 
بر اساس مصوبه دولت، نیروهای شاغل در دستگاه‌های اجرایی مستقر در تهران که در کرج و سایر شهرستان‌های استان تهران ساکن هستند، توسط دستگاه اجرایی با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌ جمهور به محل سکونت خود منتقل شوند. 

** خروج شرکت‌های دولتی تا پایان مرداد 
طبق تصمیم دولت، دستگاه‌های اجرایی موظفند شرکت‌های دولتی را برابر فهرست پیوست تصمیم نامه مورخ 22/2/1389(مصوبه مربوط به انتقال 163 شرکت و دستگاه از تهران) تا پایان مرداد ماه سال 1389 از تهران منتقل کنند. 
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز نسبت به انتقال حساب اینگونه شرکت‌ها اقدام کرده و دستگاه‌های اجرایی مسئول مجامع عمومی و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز نسبت به اصلاح اساسنامه‌های آنها برای تغییر مرکز شرکت اقدام کنند. 

دستگاه‌های اجرایی مسئول هدایت و نظارت بر نهاد‌های عمومی غیر دولتی نیز موظف شدند نسبت به انتقال سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته نظیر شرکت‌های وابسته به صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی تا پایان مرداد ماه سال 1389 اقدام کنند. 

** منع استخدام جدید 
بر اساس بخش دیگری از مصوبه دولت، هر گونه استخدام و ایجاد سازمان و پست‌های جدید در تهران ممنوع است. 
دستگاه‌های اجرایی همچنین موظفند نسبت به انتقال موسسات پژوهشی و آموزشی از تهران اقدام کنند و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز نسبت به انتقال حساب این موسسات به خارج از تهران اقدام کنند. 

** جواز انتقال بخشی از وزارتخانه‌ها به استان‌های همجوار 
طبق مصوبه دولت، دستگاه‌های اجرایی مجازند نسبت به انتقال بخشی از وزارتخانه و ستاد مرکزی به اطراف تهران و استانهای همجوار تهران مانند قزوین و سمنان اقدام کنند. 
دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به انتقال نیرو‌های داوطلب حداکثر تا پایان مرداد ماه سال 1389 اقدام کنند. 
وزارتخانه‌ها و موسسات مستقل موظفند براساس احکام فوق،‌ برنامه‌ انتقال را به تفصیل شامل تعداد پست‌های منتقل شده، نیروی انسانی منتقل شده و ساختمان‌های تخلیه شده تهیه و به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور ظرف بیست روز اعلام کنند. 
همچنین دستگاه‌های اجرایی مستقر در تهران موظفند نسبت به اجرای آیین نامه دور کاری با اولویت اقدام و نتیجه را به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گزارش کنند. 
کار گروه انتقال مسئولیت نظارت و تسهیل اجرای این تصمیم نامه را بر عهده دارد . 
این مصوبه امروز ( 3 مرداد 1389)‌ توسط محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است. 


دوشنبه 4/5/1389 - 1:39
موبایل
    
اینترنت انقلابی عظیم در روابط، آموزش و كار و حرفه ما ایجاد كرده است‌. 

هدف این مقاله پرداختن به چگونگی استفاده بجا و صحیح از این انبوه اطلاعات و راه‌های كنترل و درمان جست‌وجوهای نا‌خواسته و نامحدود در این دنیای مجازی خواهد بود‌. در واقع زمانی كه با دوستان مجازی خود احساس صمیمیت و راحتی بیشتری دارید تا دوستان واقعی یا آن هنگام كه نمی‌توانید از بازی‌، شرط‌بندی یا جست‌وجوی ناخواسته در اینترنت دست بكشید‌، همه و همه نشانگر آن است كه شما بیش از حد معمول گرفتار این دنیای آنلاین هستید‌. 

استفاده از اینترنت در سال‌های اخیر روندی رو به رشد داشته، تا حدی كه این دنیای مجازی منابع اطلاعات و حتی سرگرمی‌های ما را نیز دگرگون كرده است‌. سرفصل خبرهای داغ آنلاین در یك چشم به هم زدن به روز می‌شود و زمان زیادی نمی‌‌برد‌، ای‌میل‌، چت و صفحات پیام‌نما و نظایر آن به شما این اجازه را می‌دهند تا با دیگر افراد در‌باره هر موضوعی، از مسائل عمده گرفته تا جزئی‌ترین مسائل‌، به گفت‌وگو بنشینید. مطمئنا همه از این فواید آشكار اینترنت آگاهیم حتی امروزه اینترنت جز جدایی‌ناپذیر حرفه بسیاری از افراد نیز شده است. پس سؤالی كه در اینجا مطرح می‌شود آن است كه ‌منظور از استفاده نادرست و اعتیادآور از اینترنت چیست‌؟ 

پردازش و توجه به استفاده بی‌رویه و اعتیاد‌گونه از اینترنت مبحثی‌ تقریبا جدید است و اگرچه محققان در پی تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه‌اند‌، هنوز این اختلال در اختلالات روانشناختی طبقه‌بندی نشده است‌، با وجود این، شواهد جاری دال برآن است كه برای بسیاری از افراد استفاده ناخواسته و بی‌رویه از اینترنت منتج به تداخل در زندگی روزمره و روابطشان می‌شود. 

استفاده سالم در برابر استفاده ناسالم 


استفاده سالم و غیرسالم از اینترنت چیست‌؟ البته جواب دقیقی برای این سؤال نخواهیم یافت زیرا كه استفاده هر فرد از اینترنت بستگی به عوامل بسیاری دارد. ممكن است شما بنا به حرفه خود نیاز به استفاده گسترده‌ای از اینترنت داشته باشید یا به خاطر ارتباط با اقوام و دوستان راه دور خود مجبور باشید دائما وارد این دنیای مجازی شوید‌. در واقع در اینگونه موارد صرف وقت زیادی در اینترنت لزوما مسئله ساز نیست. اما اگر جست‌وجوی مداوم در این دنیای مجازی شما را از روابط خانوادگی‌، شغل یا دیگر مسائل مهم زندگیتان دور سازد‌، دقیقا در همین جاست كه شما نا‌خواسته به اینترنت اعتیاد پیدا كرده‌اید‌. 

نشانه‌های استفاده نا‌سالم 

فردی كه به رایانه اعتیاد دارد احتمالا علائم و نشانه‌های زیر را تجربه كرده است‌: 
- هنگامی كه پشت رایانه نشسته‌اید احساسی آمیخته به خوشنودی و گناه دارید‌. 
- تمام تلاشتان برای محدود ساختن ساعات استفاده از اینترنت بی‌نتیجه مانده است‌. 
- ساعات پرداختن به امور شخصی خود را در پشت رایانه صرف می‌كنید. 
- به دوستان‌، خانواده و مسئولیت‌هایتان به خاطر بودن در دنیای مجازی 
پشت پا می‌زنید. 

- در مورد ساعات جست‌وجو در اینترنت به خانواده یا رئیس خود دروغ می‌گویید. 
- هنگامی كه خطوط ارتباطی قطع شده یا محدود شود احساس ناراحتی‌، افسردگی و بی‌قراری می‌كنید‌. 
- در زمان دلمشغولی‌های فكری و ذهنی ساعات متمادی را پشت رایانه می‌گذرانید‌. 
- و‌بالاخره هنگامی كه پشت رایانه خود نیستید دائما به استفاده مجدد از آن فكر می‌كنید‌. 

عوامل محرك در ایجاد اعتیاد به اینترنت 

- اگر از اضطراب و ناراحتی‌های اعصاب رنج می‌برید: ممكن است در این شرایط به خاطر مشغول نگاه داشتن ذهن و فكر خود به استفاده بی‌حد و حصر از اینترنت رو آورید. 

- اگر شما افسرده هستید: اینترنت می‌تواند مفری برای دوری از احساساتی نظیر دلمردگی و بی‌حوصلگی باشد اما به خاطر داشته باشید استفاده بی‌حد و حصر از رایانه مطمئنا شرایط را سخت‌تر خواهد كرد زیرا تنها باعث انزوا و گوشه‌گیری بیشتر شما خواهد شد. 

- اگر اعتیاد به دیگر مسائل دارید‌: بسیاری از افرادی كه به اینترنت وابستگی بیش از حد دارند از دیگر مسائل نظیر اعتیاد به داروهای روانگردان‌، شرط بندی و... رنج می‌برند. 

- اگر كه قادر به برقراری روابط سالم اجتماعی نیستید‌: معتادان به اینترنت اغلب از چت‌روم‌ها، پیام‌ها یا بازی‌های آنلاین به‌عنوان راهی مطمئن برای ایجاد رابطه جدید سود می‌برند. 

- اگر در سن جوانی و نوجوانی هستید: اصولا جوانان به‌دنبال اجتماعاتی هستند كه در آن احساس صمیمیت و راحتی بیشتری داشته باشند و فضای مجازی این فضا را در اختیار آنان می‌گذارد‌. 

- اگر كه كم تحرك یا كمتر از حد معمول فعالیت دارید‌: به‌عنوان مثال ممكن است دچار ناتوانی یا معلولیت بوده و یا والدین كودكان خرد‌سالی باشید كه ترك خانه و پرداختن به فعالیت‌های اجتماعی را دشوار كرده است‌. 

كمك به خویش برای شكستن اعتیاد به اینترنت 

اگر كه متوجه شدید در استفاده از اینترنت دچار مشكل شده‌اید راه سختی را در پیش دارید‌. در اینجا به پیشنهاد و راه‌حل‌هایی چند برای بازگشت به زندگی متعادل و سالم‌ می‌پردازیم. در واقع اگرچه خود شما نقش مهمی را در این میان ایفا می‌كنید حمایت روحی و عاطفی دیگران نیز بسیار حائز اهمیت خواهد بود زیرا برگشت به عادات قبلی مخصوصا در زمانی كه مداوما از اینترنت برای كارتان استفاده می‌كنید‌، راحت‌تر و آسان‌تر از آن است كه حتی فكرش را كنید‌. 

- هر نوع مشكلی نیاز به درمان و بررسی دارد‌: مسائلی نظیر افسردگی و اضطراب نیاز فوری به درمان و حمایت از جانب دیگران خواهد داشت‌. پس هر چه زودتر به یك روان درمانگر مراجعه كنید‌. 

- روابط اجتماعی خود را گسترش دهید‌: هر چه ارتباط اجتماعی شما قوی‌تر و گسترده‌تر باشد نیاز كمتری به استفاده از اینترنت برای برقراری روابط اجتماعی خواهید داشت‌. ساعاتی را كه در هفته صرف استفاده نامعقول از اینترنت و رایانه می‌كنید برای خانواده یا همسر خود كنار بگذارید‌. اگر كه فردی خجالتی هستید سعی كنید در گروه‌هایی عضو شوید كه علایق مشتركی با آنها دارید؛ گروه‌های كتابخوانی یا كلاس‌های ورزشی محیطی مطمئن را برای ارتباط شما با دیگران پدید آورده و باعث می‌شود زنجیره‌های ارتباطی شما مستحكم شود‌. 


عادات استفاده از اینترنت را پله به پله تغییر دهید 

- جدولی تهیه كنید و ساعات استفاده غیرضروری خود را در آن درج كنید‌، توجه كنید كه چه ساعاتی از روز بیشترین گردش را در اینترنت داشته و چه مسائلی باعث می‌شود شما بیش از حد وقت خود را در اینترنت بگذرانید‌. 

- در هنگام استفاده از اینترنت برای خود هدف‌گذاری كنید‌. 

- برنامه‌ای برای روزهای مشخص‌، زمان مشخص و یا خاموش كردن رایانه در ساعات معینی از شب‌، بگذارید‌. 

- استفاده از اینترنت را با فعالیت‌های سالم مبادله كنید‌. اگر كسل و تنها هستید امتناع از وارد شدن به این دنیای مجازی مطمئنا بسیار دشوار است. برنامه‌هایی برای پر كردن ساعات خود جست‌وجو كنید نظیر ناهار خوردن با همكارانتان‌، رفتن به كلاس‌های مختلف یا دعوت دوستان و آشنایان‌. 

كمك به نوجوانان و جوانان برای حل این معضل 

اگر شدیدا كودك یا نوجوان خود را در استفاده از اینترنت محدود می‌كنید، ممكن است مخفیانه به انجام این كار بپردازند و چه بسا بیشتر به آن اعتیاد پیدا كند‌. بر استفاده فرزندتان از اینترنت نظارت كنید و به او درصورت نیاز یاری دهید. 

- فرزندتان را به دیگر فعالیت‌های مورد علاقه‌اش ترغیب كنید. 

- محدوده‌های مشخصی برای فرزندتان بگذارید. مطمئن شوید كه رایانه در جای مناسبی از خانه است كه شما می‌توانید روی فعالیت‌های آنلاین كودكتان نظارت چشمی داشته باشید‌. ساعات آنلاین او را محدود كنید و پرداختن به رایانه را منوط به انجام تكالیفش بدانید‌. 

- درباره مشكلات كودكتان با او گفت‌وگو كنید. استفاده مدام از اینترنت نشانه مشكلات عمقی‌تری است‌. آیا به تازگی كودكتان با مشكلاتی نظیر تغییر یا طلاق روبه‌رو شده كه باعث استرس او شده است؟ 

و در آخر دوباره خاطرنشان می‌كنیم كه مراجعه به یك روانشناس راه‌حل مناسبی برای حل و درمان این معضل خواهد بود. 

منبع: helpguide
دوشنبه 4/5/1389 - 1:31
کامپیوتر و اینترنت
تصور کنید در حال کار با لپ‌تاپتان هستید و تلفن همراه‌تان زنگ می‌خورد. مجبورید دست از کار با کامپیوتر بکشید و با تلفن‌تان صحبت کنید. 
اما احتمالا خبر ندارید که در ویندوز7 می‌توانید به جای این کار با کامپیوترتان به تلفن‌ها پاسخ دهید! 

برای این کار شما تنها نیاز به یک رایانه دارید که دارای بلوتوث باشد. 

با انجام تنظیمات کوچکی در ویندوز 7 می‌توانید از میکروفون و اسپیکر لپ‌تاپتان (یا کامپیوتر شخصی) به جای هندسفری موبایل استفاده کنید. 
در این حالت گوشی شما زنگ میخورد و همان طور که در حال کار با کامپیوتر هستید و بدون اینکه دست به تلفن همراهتان بزنید با استفاده از رایانه‌تان به تماس‌ها پاسخ می‌دهید و با دوستانتان صحبت می‌کنید. تلفن همراه‌تان هم میتونه 10ها متر دورتر از رایانه‌تان باشد … 

در این حالت صدای طرف مقابل، از اسپیکر‌های رایانه و صدای شما هم از طریق میکروفون لپ‌تاپتان به گوش طرف مقابل می‌رسد. 
برای این کار مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید: 

- بلوتوث تلفن همراه و کامپیوترتان را روشن کنید. 
- در کادر جستجوی منوی
Start ویندوز 7 ، کلمه Bluetooth را تایپ کرده و آیکون آن را اجرا کنید. 
- بر روی
Add Device کلیک کنید. منتظر بمانید تا بلوتوث رایانه گوشی شما را پیدا کند. 
- مراحل را جهت نصب ادامه دهید و پیام های دریافت شده در رایانه و تلفن همراه را تایید کنید. 
خوب حالا همه چی آماده است. 
بر روی آیکونی که مربوط به گوشی شماست دو بار کلیک کنید. 
خوب کار تمام است. 

از همین بخش میتوانید: 
1-با کلیک بر روی اولین دکمه Connect میتونید از GPRS روی گوشی‌تان بر روی کامپیوتر استفاده کنید. (مناسب برای نوت‌بوک‌ها - در این صورت حتی در سفر هم میتونید از اینترنت در لپ‌تتان استفاده کنید و مثلا در جی‌تاک آنلاین باشید) 

2- با تایپ هر شماره‌ای در کامپیوتر و فشردن دکمه
Call میتونید تماس بگیرید. 

3- با کلیک بر روی سومین دکمه میتوانید، یک موزیک را در تلفن همراه‌تان پخش کنید و صدای آن، به جای پخش از گوشی، از اسپیکر رایانه‌تان پخش خواهد شد!
 


4- و بالاخره با کلیک بر روی آخرین دکمه اسپیکر و میکروفون رایانه ‌تان تبدیل به یک هندسفری بلوتوث میشه که به صورت اتوماتیک پس از اولین زنگ به گوشی، ارتباط تلفنی برقرار شده و می توانید با دوستان از طریق میکروفون کامپیوتر صحبت کنید و صدای دوستتان را هم از اسپیکر رایانه بشنوید. استفاده از این قابلیت خصوصا در نوت‌بوک‌ها و نت‌بوک‌ها به دلیل همراه داشتن میکروفن و اسپیکر داخلی شدیدا توصیه میشود و میتوانید به آسانی همچنان که به کار با رایانه شخصی تان مشغول هستید به تماس های تلفنی هم پاسخ دهید. 

همچنین در بخش پایین همین پنجره می‌توانید از طریق بلوتوث به محتویات تلفن همراه خود دسترسی پیدا کنید – از اطلاعات نسخه پشتیبان بگیرید و یا فایلی را به تلفن‌همراه‌تان انتقال دهید.

دوشنبه 4/5/1389 - 1:21
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته