• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2831
تعداد نظرات : 1060
زمان آخرین مطلب : 4336روز قبل
دانستنی های علمی

www.miadgah.org

 

هر صبح كه بیدار می شوی
 
فكر كن تازه بدنیا آمدی
                مهربان باش و
                           مهربانی كن

                                   شاید فردایی نباشد

يکشنبه 22/9/1388 - 9:35
دعا و زیارت

طبق آنچه تاریخ ‌نویسان نگاشته اند:

یكى از پیش خدمتان امام حسین علیه السّلام خلافى مرتكب شد كه مستحقّ عقوبت و تاءدیب گشت .

به همین جهت ، حضرت اباعبداللّه الحسین علیه السّلام دستور داد تا نامبرده تاءدیب و تنبیه شود.

ولیكن پیش از آن كه غلام مجازات شود، خود را به مولایش امام حسین علیه السّلام رساند و عرضه داشت : اى سرورم ! خداوند متعال در قرآن كریم فرموده است : ((وَالْكاظِمینَ الْغَیْظَ)) .

پس حضرت با مشاهده حالت او؛ و شنیدن این آیه مباركه قرآن تبسّمى نمود و فرمود: او را رها سازید، من خشم خود را فرو نشاندم .

آن گاه پیش خدمت گفت : ((وَالْعافینَ عَنِ النّاسِ)) .

امام حسین علیه السّلام با شنیدن این قطعه از آیه شریفه ، خطاب به غلام كرد و اظهار داشت : از تو گذشتم و تو را مورد عفو و بخشش خود قرار دادم .

در این هنگام ، غلام كرامت و بخششى بیش از این تقاضا كرد و اظهار داشت : ((وَاللّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ)) یعنى ؛ خداوند متعال نیكوكاران و كرامت كنندگان را دوست دارد.

حضرت ابا عبداللّه الحسین علیه السّلام با دیدن حالت غلام و تلاوت آخرین قسمت آیه مباركه قرآن ، فرمود: همانا من تو را به جهت خوشنودى و رضایت خداوند متعال آزاد كردم .

و پس از آن دستور داد تا همچنین هدیه اى مناسب ، كه رفع مشكل و نیاز غلام كند به وى عطاء گردد

يکشنبه 22/9/1388 - 9:34
اخبار
به دستور مدیران راه و ترابری استان کرمان و معاونت راهسازی این اداره کل، ورود ارباب رجوع زن به این اداره ممنوع شد.  به نقل از یک سایت محلی، زنان ارباب رجوعی که در مورخ 13/6/87 به ساختمان معاونت راهسازی یکی از ادارات دولتی استان کرمان مراجعه کردند، با صحنه‌ای دور از انتظار روبه‌رو شدند؛ نگهبانان این اداره کل، بنا بر دستور، از ورود این زنان که عمدتا نمایندگان شرکت‌های پیمانکاری و مهندسان مشاور طرف قرارداد این اداره هستند، به ساختمان معاونت راهسازی جلوگیری کردند.

این عده در پاسخ به اعتراض‌های خود، این پاسخ را دریافت کردند که: «از این به بعد، باید همه نمایندگان شرکت‌های پیمانکاری و مهندسان مشاور، مرد باشند و دیگر به زنان اجازه ورود به این اداره کل و پیگیری کارهایشان داده نخواهد شد.»
یک روز بعد، یعنی در تاریخ 14/6/87 تعدادی از زنان یادشده با نوشتن نامه‌ای به مدیر کل اداره مذکور به این موضوع اعتراض کرده و خواستار آن شدند که وضعیت به حالت سابق برگردد و یا مجاز نبودن ورود بانوان به این اداره کل به صورت کتبی به شرکت‌های متبوعشان اعلام شود. البته تاکنون پاسخی به این نامه داده نشده است و مسئولان آن اداره کل، از دادن دستور کتبی در این باره سر باز می‌زنند.

گفتنی است، به رغم گذشت چندین روز از آغاز این ماجرا، هنوز هم دبیرخانه این اداره، هیچ نامه‌ای از ارباب رجوع‌های زن تحویل نمی‌گیرد و پاسخ هیچ نامه‌ای را هم به آنها نمی‌دهد، در حالی که مردان به راحتی و همچون سابق به مراجعات خود و پیگیری کارهایشان ادامه می‌دهند.

منبع: سایت کرمان ما

يکشنبه 22/9/1388 - 9:33
دانستنی های علمی
آنکه همیشه لبخندی بر لب دارد شادی را به همگان هدیه می دهد . ارد بزرگ

هر حقی یک مسؤولیت، هر فرصتی یک اجبار و هر مالکیتی یک وظیفه به همراه دارد.جان د راکلفر

تا زمانی که توده مردم برای بهبود حال یکدیگر احساس مسؤولیت نکنند، عدالت اجتماعی تحقق نمی*یابد. هلن کلر

يکشنبه 22/9/1388 - 9:32
کامپیوتر و اینترنت

www.miadgah.org


مثل همیشه این محصول اپل یکی از اولین ها و بهترین های نوع خودش است. Magic Mouse اپل اولین موس چندلمسی دنیا و بهترین موسی است که اپل تا به حال تولید کرده است. شاید هم بتوان گفت مانند هر محصول دیگر این شرکت، با اختراع دوباره موس و کاربردهای غیر قابل تصور این ابزار کوچک روبرو هستیم. اپل با تکیه بر دانش و تجوبه اش در استفاده از تکنولوژی چند لمسی در آی فون و تولید ترک پد های چند لمسی مک بوک ها و موس های تک کلید Mighty Mouse، دست به تولید موسی ظریف و در عین حال مستحکم و زیبا زده است. سطح قابل لمس این موس با پلاستیک یک تکه سفید رنگی پوشیده شده است، که هم کار کلید چپ را انجام می دهد و هم کلید راست آن است. مهمترین قابلیتی که آن را از تمامی موش های دنیا! متمایز می سازد، اسکرول لمسی و حرکات دو انگشتی آن است. در کنار این دو قابلیت، زیبایی خارق العاده این موس هم عقل از سرتان می پراند و هم ۶۹ دلار ناقابل از حساب بانکی تان!
 سایت تفریحی میعادگاه - miadgah

يکشنبه 22/9/1388 - 9:30
دعا و زیارت

روزى رسول خدا به همراه امام علىّ بن ابى طالب صلوات اللّه علیهما در محلّى نشسته بودند، ناگهان حضرت ابا عبداللّه الحسین علیه السّلام ؛ در سنین شش سالگى وارد شد.

پس حضرت رسول صلّى اللّه علیه و آله او را در آغوش گرفت ، و بر پیشانى و لب هایش بوسه زد؛ و وى را بر دامان خویش نشانید.

وقتى حضرت ابا عبداللّه علیه السّلام روى زانوى جدّش نشست ، امیرالمؤ منین علىّ علیه السّلام اظهار داشت : یا رسول اللّه ! آیا فرزندم ، حسین را دوست دارى ؟

پیامبر خدا پاسخ داد: چگونه او را دوست نداشته باشم ، در حالى كه او پاره تن من مى باشد.

امیرالمؤ منین علیه السّلام سؤ ال نمود: كدام یك از ما دو نفر نزد شما محبوب تر و گرامى تر هستیم ؟

در این لحظه حضرت ابا عبداللّه علیه السّلام قبل از آن كه جدّش لب به سخن گشاید، اظهار نمود: پدرجان ! هركس شریف تر و مقامى والاتر داشته باشد، نزد جدّم رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله محبوب تر خواهد بود.

امیرالمؤ منین علیه السّلام خطاب به فرزندش نمود: اى حسین جان ! آیا بر من - كه پدرت هستم - فخر مى ورزى ؟!

پاسخ داد: بلى ، چنانچه مایل باشى ثابت خواهم كرد.

پس امام علىّ علیه السّلام در برابر فرزندش ، حدود هشتاد فضیلت از فضائل و مناقب خود را بیان نمود؛ و در پایان حضرت رسول صلّى اللّه علیه و آله خطاب به حسین علیه السّلام كرد و فرمود: اى اباعبداللّه ! آنچه را كه از فضائل پدرت شنیدى یك ملیونم - و قطره اى از دریاى مناقب و - فضائلش نمى باشد.

آن گاه حسین علیه السّلام اظهار داشت : خداوند را شكرگزاریم ، كه ما اهل بیت را بر دیگر خلایقش فضیلت و برترى داده است ؛ و پس از بیان مفصّلى افزود: اى پدر! و اى امیرمؤ منان ! آنچه را كه بیان نمودى صحیح و حقّ است .

بعد از آن رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله به حسین علیه السّلام فرمود: فرزندم ! اكنون فضائل و مناقب خود را بازگو نما.

حضرت اباعبداللّه اظهار نمود: اى پدر! من حسین فرزند امیرالمؤ منین علىّ بن ابى طالب علیه السّلام هستم ؛ و مادرم فاطمه زهراء علیها السّلام است كه سرور همه زنان جهان مى باشد.

و همچنین جدّم محمّد مصطفى صلّى اللّه علیه و آله ، سیّد و سرور تمام انسان ها خواهد بود؛ و در پیشگاه خداوند مقام وى از هر جهت بر همه موجودات جهان آفرینش برتر و والاتر است .

و شكىّ نیست كه مادرم از مادر شما اءفضل است ؛ و پدرم از پدرت اءشرف و اءفضل مى باشد، و همچنین جدّ من از جدّ شما با شرافت تر و بلكه از همه موجودات عالم افضل است .

سپس افزود: و من در گهواره بودم كه جبرئیل امین آرام بخش و مونس من بود.

و در پایان ، با همان حالتى كه روى زانو و در آغوش جدّش رسول اللّه صلّى اللّه علیه و آله نشسته بود، اظهار نمود: اى پدرجان ، اى علىّ، اى امیرمؤ منان ! شما در نزد خداوند از من افضل هستى ؛ ولیكن من از جهت حسب و نسبى كه دارم - یعنى ؛ جدّ و پدر و مادر خود - بر شما فخر و مباهات مى كنم

يکشنبه 22/9/1388 - 9:28
دعا و زیارت

مرحوم شیخ صدوق رضوان اللّه تعالى علیه در كتاب اءمالى خود به نقل از امام جعفر صادق صلوات اللّه علیه آورده است :

هنگامى كه حضرت ابا عبداللّه الحسین علیه السّلام تولّد یافت ، خداوند متعال جبرئیل علیه السّلام را ماءمور گردانید تا به همراه یك هزار ملائكه یر زمین فرود آیند و رسول اللّه صلّى اللّه علیه و آله را بر ولادت نوزادش تبریك و تهنیت گویند.

جبرئیل علیه السّلام هنگام نزول ، عبورش بر جزیره اى افتاد كه فرشته اى به نام فُطرس (10) در آنجا قرار داشت .

و چون فُطرس در انجام وظائف الهى كُندى و سستى كرده بود، بال هایش شكسته و در آن جزیره مدّت هفت سال به عبادت خداوند مشغول گشت تا آن كه امام حسین علیه السّلام تولّد یافت .

وقتى فطرس مَلَك ، متوجّه عبور جبرئیل و همراهانش علیهم السّلام شد، سؤ ال نمود: اى جبرئیل ! كجا مى روى ؟

پاسخ داد: همانا خداوند متعال نعمتى - نوزاد - به محمّد صلّى اللّه علیه و آله عطا كرده است ؛ و مرا جهت ابلاغ سلام و تهنیت بر آن حضرت ماءمور گردانید.

فُطرس اظهار داشت : اگر امكان دارد، مرا نیز همراه خود ببرید، شاید محمّد رسول اللّه صلّى اللّه علیه و آله برایم دعائى كند.

جبرئیل تقاضاى فطرس را پذیرفت و به كمك همراهانش او را نیز با خود آوردند.

امام صادق علیه السّلام افزود: زمانى كه جبرئیل بر پیامبر خدا وارد شد، از طرف خداوند متعال ؛ و نیز از جانب خود به آن حضرت سلام و تبریك و تهنیت گفت ؛ و پس از آن موقعیّت فطرس را به عرض حضرت رسول رساند.

حضرت رسول صلّى اللّه علیه و آله فرمود: به فطرس بگو كه خود را به این نوزاد بمالد و سپس به مكان اولیّه خود مراجعت كند.

و چون فطرس خود را به قنداقه امام حسین علیه السّلام مالید، مشكلش برطرف شد، اظهار داشت : اى رسول خدا! امّت تو به زودى این نوزاد را به قتل خواهد رساند، هركس او را زیارت كند و یا بر او سلام و درود فرستد، در هر كجا و در هر موقعیّتى كه باشد، من براى جبران این كرامت ، سلام او را به حسین علیه السّلام ابلاغ خواهم كرد.

سپس فُطرس به سمت آسمان عروج كرد.

يکشنبه 22/9/1388 - 9:27
دعا و زیارت

آن حضرت روز پنج شنبه یا سه شنبه ؛ و بنابر مشهور سوّم شعبان ، سال چهارم هجرى (2) - سالى كه در آن جنگ خندق واقع شد - در شهر مدینه منوّره دیده به جهان گشود.

ولادت آن حضرت دَه ماه و بیست روز بعد از برادرش - امام حسن مجتبى علیه السّلام - رخ داد؛ و شش ماهه به دنیا آمد.(3)

نام : حسین ((صلوات اللّه و سلامه علیه )).(4)

كنیه : ابوعبداللّه ، ابوعلىّ، ابوالشّهداء، ابوالا حرار، ابوالضّیم و... .

أ لقاب : سیّد، مظلوم ، رشید، عطشان ، طیّب ، وفیّ، زكیّ، مبارك ، قتیل ، شهید، سبط، سعید و... .

پدر : امام علىّ بن ابى طالب ، امیرالمؤ منین صلوات اللّه علیه .

مادر : حضرت فاطمه زهراء علیها السّلام .

نقش انگشتر : یكى ((اِنَّ اللّه بالغ امره )) ، و دیگرى ((لا اله الاّ اللّه عدّة للقاءاللّه )) بوده است .

مدّت عمر : آن حضرت حدود شش سال در حیات جدّش رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله ، حدود هفت سال و اندى در حیات مادرش ‍ فاطمه زهراء علیها السّلام ، 37 سال در حیات پدرش امیرالمؤ منین علىّ علیه السّلام ؛ و چهل و هفت سال نیز هم زمان با برادرش امام حسن مجتبى علیه السّلام زندگى و عمر خود را سپرى نمود، كه جمعا عمر با بركت آن حضرت را بین 57 تا 58 سال گفته اند.

فرزندان : در تعداد فرزندان ؛ و نیز اسامى دختران و پسران امام حسین علیه السّلام اختلاف است ، ولى مشهور شش نفر گفته اند.

امامت : حضرت در سنّ 47 سالگى ، پس از شهادت برادرش امام حسن مجتبى علیه السّلام ، روز جمعه ، 28 ماه صفر، سال پنجاهم هجرى قمرى (5) به منصب امامت نائل آمد.

و حدود یازده سال - در زمان حكومت معاویه و فرزندش یزید - امامت و رهبرى جامعه اسلامى را به عهده داشت .

خروج از مدینه : حضرت شبِ یك شنبه ، 28 رجب ، سال 60 هجرى از شهر مدینه طیّبه به سمت مكّه معظّمه خارج شد؛ و روز جمعه سوّم شعبان همان سال وارد شهر مكّه گردید.

و چون عدّه اى به سركردگى عمرو بن سعید از طرف یزید، به قصد آشوب و كشتار و پایمال نمودن خون حضرت ابا عبداللّه الحسین علیه السّلام وارد شهر مكّه شده بودند، به ناچار حضرت روز هشتم ذى الحجّة - روز تَرْویه - پس از انجام سعى بین صفا و مروه ، كه روز سه شنبه باشد به سوى عراق حركت نمود.

و روز چهارشنبه یا پنج شنبه دوّم محرّم الحرام ، سال 61 هجرى (6) وارد سرزمین كربلاى پربلا گردید.

كیفیّت شهادت : آن امام مظلوم علیه السّلام ، به دستور یزید بن معاویه ؛ و با لشكركشى عبیداللّه بن زیاد؛ و فرماندهى عمر بن سعد، توسطّ شمر بن ذى الجوشن و خولى بن یزید و سنان بن انس لعنة اللّه علیهم اجمعین ، با وضعیّتى فجیع و دلخراش در حال تشنگى و غربت به قتل و شهادت رسید.

زمان شهادت : روز عاشوراى محرّم الحرام ، سال 61 قمرى ، بعد از نماز عصر؛ این حادثه دلخراش واقع گردید.

محلّ و چگونگى دفن : در كربلا - در ضلع غربى فرات - در همان قتلگاه خویش ، توسطّ امام سجّاد علیه السّلام ؛ و یارى بنى اسد بدون غسل و كفن ، دفن گردید.

ثواب زیارت : از حضرت صادق آل محمّد، جعفر بن محمد علیهماالسّلام وارد شده است : هركس كه قبر شریف امام حسین علیه السّلام را با معرفت زیارت كند، خداوند ثواب هزار حجّ مقبول و نیز هزار عمره مقبوله در نامه اعمالش ثبت مى نماید و تمام گناهانش - غیر از حقّالنّاس و... - بخشوده مى گردد.(7)

نماز آن حضرت : دو ركعت است ، در هر ركعت پس از خواندن سوره حمد، بیست و پنج مرتبه سوره توحید خوانده مى شود، بعد از سلام نماز، تسبیحات حضرت زهراء علیها السّلام گفته مى شود؛ و پس از آن تقاضا و درخواست حوایج مشروعه از درگاه خداوند متعال ، كه ان شاءاللّه تعالى برآورده خواهد شد.

يکشنبه 22/9/1388 - 9:26
دانستنی های علمی
نقاشی های سه بعدی

 



 


شنبه 21/9/1388 - 13:17
دانستنی های علمی
شنبه 21/9/1388 - 13:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته