• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 586
تعداد نظرات : 114
زمان آخرین مطلب : 4971روز قبل
آموزش و تحقيقات

چه عطری با من سازگار است؟

انواع عطر و آنچه درباره عطرها نمی دانستید

هم مردان و هم زنان از عطرها و خوش‌بو کننده‌ها استفاده می‌کنند چون همه می‌خواهند بوی خوبی از بدن‌شان به مشام برسد. زنان به ویژه قدرت انتخاب زیادی دارند چون طیف وسیعی از عطرها و خوش‌بو کننده‌های موجود در بازار، برای زنان تولید می‌شود اما بسیاری از افراد نمی‌دانند که چگونه عطر تهیه کنند.

برای تهیه عطر از فروشگاه، ابتدا بهتر است به معتبر بودن محل عرضه آن توجه کنیم. متاسفانه در کشور ما بسیاری از آقایان و بانوان عطر خود را از مراکز ارزان قیمت و دست فروشی تهیه می‌کنند.

بین خنكی و گرمی عطرها و رنگ بطری های شان رابطه معناداری وجود دارد؛ مثلا عطرهای خنك معمولا در بطری هایی با رنگ سرد آبی،سورمه ای، خاكستری، سبز روشن، سفید یا نقره ای عرضه می شوند و عطرهای گرم در بطری هایی با رنگ گرم قرمز، صورتی، نارنجی و زرد به بازار می آیند.
این یك قاعده كلی نیست، اما در اكثر موارد، مخصوصا محصولات معتبرتر، صدق می كند و شما می توانید قبل از بوییدن یك عطر خنكی و گرمی آن را از رنگ و در بطری اش حدس بزنید.
برای خیلی ها اتفاق افتاده كه از بوی عطر شخص دیگری خوش شان آمده و آن را خریده باشند، اما بعد متوجه شده اند كه بوی عطر كم دوام است یا اصلا آن رایحه ای را كه روی پوست دوست شان داشته، روی پوست خودشان ندارد. این اشتباهی است كه افراد به علت نداشتن اطلاعات كافی راجع به عطرها معمولا مرتكب می شوند.

 

مراحل تبخیر عطر
۱- رایحه اولیه: چند ثانیه تا چند دقیقه پس از استعمال عطر به مشام می‌رسد و به همین دلیل در فروش آن عطر تاثیر بالایی دارد. ترکیب‌هایی کـه بوی این مرحله را ایجاد می‌کنند بوی تند داشته و بسیار فرار بوده و به سرعت تبخیر می‌شوند.

۲- رایحه ثانوی: حدود ۱۰ دقیقه تا ۱ ساعت بعد از استفاده عطر حس می‌شود و بدنه اصلی عطر را تشکیل می‌دهد. این رایحه به عنوان ملایم کننده بوی تند اولیه به کار می‌رود.

۳- رایحه پایه: ترکیبات این گروه معمولا ثابت کننده هستند. این رایحه حداقل پس از ۳۰ دقیقه احساس خواهد شد.

پس از خرید
پس از تهیه کردن عطر مورد علاقه خود، می‌توانید بیشترین بهره را از آن ببرید به شرطی که نکاتی را در این زمینه رعایت کنید.

 ظرف عطر خود را در برابر حرارت و نور مستقیم خورشید قرار ندهید. در این صورت ممکن است اسانس عطر آسیب دیده و بوی عطر شما تغییر کند.

 ظرف عطر را در نقطه‌ای دور از نور آفتاب در جای خنک قرار دهید.

 اگر می‌توانید، از ژل مخصوص حمام، لوسیون‌های بدن و اسپری‌هایی از همان بوی عطرتان استفاده کنید تا ماندگاری بوی عطر بر بدن شما بیشتر شود و در نهایت می‌توانید عطر را روی مناطقی که نبض وجود دارد، بزنید.

 عطرها باید در فواصل زمانی 3 یا 4 ساعت به طور مکرر استفاده شوند و حتی عطرهای غلیظ و اسانس‌ها نیز نباید فقط یک بار در روز استفاده شوند.

اگر بودجه شما برای تهیه و استفاده عطر کافی است و دغدغه‌ای ندارید، بهتر است براساس روز و شب و خلق و خوی‌تان در هر زمان، از عطر مناسب استفاده کنید.

چند نکته واقعی
• زنان حس بویایی دقیق‌تر و ظریف‌تری در مقایسه با مردان دارند.
• حس بویایی شما ممکن است بر اثر رژیم غذایی، سبک زندگی و داروهایی که استفاده می‌کنید، تغییر کند.
• عطرها در افراد بلوند یا کسانی که موهای قهوه‌ای یا موهای قرمز دارند، به طور متفاوتی استشمام می‌شوند.
• حس بویایی ما در نیمه دوم روز قوی‌تر است.
• هر چه سن‌مان افزایش می‌یابد، قدرت بویایی ما کاهش می‌یابد.
• بوی عطرها متصاعد می‌شود و اگر در مناطقی مانند صورت یا پشت گوش استفاده شود، زودتر و واضح‌تر به مشام می‌رسد.
• پوست‌های چرب، عطرها را بهتر از پوست خشک نگه می‌دارند.
• بوی عطرها پس از اولین استفاده و باز شدن در ظرف‌شان، به مرور زمان کاهش می‌یابد.
• افزایش ارتفاع محل زندگی از سطح دریا موجب کاهش ماندگاری و میزان پراکنده شدن عطرها می‌شود.

 چه کسی؟ چه عطری؟
کارشناسان عطر بر این باورند که عطرها باید متناسب با شخصیت و خصوصیات هر فرد باشد. از سویی دیگر، بسیاری از افراد عطر را به منظور هدیه برای دوستان، آشنایان، بستگان یا همسر و فرزند خود تهیه می‌کنند. در هنگام خرید باید به مشخصات فردی که برای او عطر را به عنوان کادو و هدیه می‌خریم، توجه کنیم. به طور مثال، آیا اهل مهمانی رفتن هست یا چه نوع لباس‌هایی می‌پوشد؟

خانم یا آقا بودن و سن فردی که عطر را برای او تهیه می‌کنیم، اهمیت دارد چون جوانان و سالمندان و میانسالان و دختران و پسران هر کدام نوع خاصی از عطر را استفاده می‌کنند. کسی که بیشتر لباس‌های رسمی می‌پوشد، از عطر متفاوتی در مقایسه با کسی که بیشتر لباس‌های اسپرت می‌پوشد، استفاده می‌کند. عطری که شما برای همسرتان تهیه می‌کنید با عطری که برای پدر یا مادرتان می‌خرید، متفاوت است.

چه فصلی؟ چه عطری؟
مهم این است که حتی براساس فصل و مناسبت‌ها و اتفاقات گوناگون، استفاده از عطرها متفاوت بوده است بهتر است در تابستان از عطرهای لطیف‌تر و در زمستان از عطرهای گرم‌تر و تندتر استفاده شود.
در بهار از عطرهایی با بوی تازگی و شادابی و در پاییز از عطرهایی با بوی آرام‌تر بهره ببرید.

 

پنج شنبه 17/10/1388 - 17:9
طنز و سرگرمی



 









































 
 
پنج شنبه 17/10/1388 - 17:7
دانستنی های علمی
 

Free Falling By Li Wei (60 pics)

Free Falling By Li Wei (60 pics)








Free Falling By Li Wei (60 pics)

Free Falling By Li Wei (60 pics)




Free Falling By Li Wei (60 pics)

Free Falling By Li Wei (60 pics)

Free
Falling By Li Wei (60 pics)


پنج شنبه 17/10/1388 - 17:1
دانستنی های علمی
 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

 

 

Iranian_Girls Group

پنج شنبه 17/10/1388 - 16:59
دانستنی های علمی
در شهر کایزرسلاترن آلمان، هتلی غیر معمول به نام آلکاتراز افتتاح شده است. در حقیقت این مجموعه در ساختمان باز سازی شده زندان قدیم شهر برپا شده است و به مهمانان خدماتی همچون یک زندانی ارائه میدهند











 

پنج شنبه 17/10/1388 - 16:56
دانستنی های علمی
 آتش سوزی وسیعی در جنگل های کالیفرنیا رخ داده است که بی سابقه بوده است و هزاران هکتار از جنگلهای این ایالت سوخته اند اکنون با تلاش و استفاده از تکنولوژی های فوق مدرن جلوی آتش سوزی بیشتر گرفته شده است ... این حادثه دارای عکس های تلخ و شیرین از لحظات بسیاری از جمله فداکاری هزاران مامور آتش نشانی دارا میباشد که دیدن آنها خالی از لطف نیست...








پنج شنبه 17/10/1388 - 16:54
دانستنی های علمی

این جزیره متعلق به یک شرکت گردشگری آمریکایی میباشد که خانه های آن در طول سال به مسافرین این جزیره اجاره داده میشود








 

پنج شنبه 17/10/1388 - 16:52
دعا و زیارت

باسمه تعالی 

امروزه اغلب مورخان را مشاهده می‌کنیم که زندگى امامان معصوم (علیهم السلام) را فقط در چهارچوب تنگ فردیت محدود مى کنند و حتى آن را از شرایط زمانى خود نیز جدا مى سازند. در نقطه مقابل، عده اى نیز هستند که زندگى اهل بیت (علیهم السلام) را با مقیاس سیاست و نهایت نقشى را که آنان در این عرصه برعهده داشته اند، ارزیابى مى کنند. اینان حتى عبادات و علوم و اخلاق ائمه (علیهم السلام) را نیز با عینک سیاسى مى نگرند.

در میان این دو شیوه، روش میانه اى وجود دارد که زندگى اهل بیت (علیهم السلام) را آکنده از پرتو افشانیهاى فردى مى داند که از مرزهاى زمانى و مکانى فراتر رفته است و آن را داراى چنان گستره باز سیاسى قلمداد مى کند که باشرایط تاریخى مخصوص به خود هماهنگ و سازگار است.

با اینکه اکثریت ائمه (علیهم السلام) در راس سیاست نبودند؛ ولی حکام و سلاطین، به رغم مبارزه شدید و پیوسته خود با آنان، در هر حادثه و رویداد سختى به ایشان پناه مى بردند. ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز هیچ گاه از خدمت در راه اسلام و نجات امّت از اشتباهات دریغ نمى کردند. در این باره تاریخ، نمونه‌ای از گرفتارى عبد الملک خلیفه اموى در مشکلی مهم را براى ماثبت کرده است:

عبد الملک بعد از اینکه به حکومت رسید، از اینکه رومیان به روی کاغذ نقش پدر و پسر و روح القدوس را می‌زدند، خوشش نیامد و به حاکم مصر فرمان داد که بجای آنها، سوره توحید و آیه شریفه "شهد الله أنّه لا إله إلا هُو ..."(1) را نقش زند. خبر این اقدام به گوش پادشاه روم رسید و به عبد الملک نوشت: "کار کاغذ سازى و آنچه در آنجا نقش و نگار مى یابد، متعلق به روم است ..."

چون عبد الملک نامه پادشاه روم را خواند، پاسخى به پادشاه روم نداد و هدیه را هم که همراه نامه بود پس فرستاد. این عمل تا چند دفعه ادامه داشت تا جایی که پادشاه روم، هدیه را چند برابر کرد ولی عبد الملک قبول نکرد. در این هنگام، پادشاه روم به عبد الملک نوشت: "طراز کاغذها رابه شکل اول بازگردان؛ درغیر این صورت فرمان می‌دهم تا روى سکه‌ها بر پیامبرت ناسزا حک کنند."

وقتی عبد الملک نامه را خواند، بسیار خشمگین شد و چون بعد از گردآوری مسلمانان و مشورت با آنان به راه حلی نرسید؛ دستور داد تا امام باقر (علیه السلام) را به نزدش بیاورنند.

چون امام (علیه السلام) آمد، عبدالملک ماجرا را برای آن حضرت بازگو کرد. امام باقر (علیه السلام) به او فرمود: "این امر بر تو بزرگ نیاید، این مسأله از دو جهت ناچیز است: نخست آنکه خداوند عزوجل نمى گذارد تا پادشاه روم تهدید خود را درمورد رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) عملى کند و دوم آنکه این کار، چاره دارد."

عبد الملک پرسید: چاره چیست؟

امام باقر (علیه السلام) فرمود: "همین حالا صنعتگران را بخوان تا سکه هاى درهم و دیناری ضرب کنند که در یک روى سکه ها، سوره توحید و در روى دیگر،نام رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) را نقش خورده باشد و در گرداگرد سکه‌ها، نام شهر و نیز سالى را که این سکه‌ها در آن ضرب شده بنگار."

سپس امام (علیه السلام) نحوه تعیین وزن سکه‌ها، چگونگی ضرب آنها و شیوه سنجش وزن درهم و دینار را به خلیفه اموی آموخت و به او دستور داد که سکه‌ها را در تمام شهرهاى اسلامى براى انجام معاملات در اختیار مردم قرار دهند.

عبد الملک فرمان امام (علیه السلام) را انجام داد و به پادشاه روم پیغام فرستاد که خداوند عزوجل تو را از اقدامى که در سر دارى، مانع شد و من در تمام کشور چنین و چنان کردم و سکه‌ها و طراز رومى را از اعتبار ساقط نمودم.

در این هنگام عده از اطرافیان به پادشاه روم گفتند: حال که این گونه شد، به تهدیدهاى خود در مورد پادشاه عرب جامه عمل بپوشان! پادشاه روم گفت: "من با نامه هایى که براى او فرستادم، مى خواستم خشمگینش کنم؛ چون من بر او قدرت داشتم و سکه هاى رومى در کشور او رایج بود. اینک بر او قدرت ندارم؛ چرا که مسلمانان با سکه هاى رومى خرید و فروش نمى کنند و عملى کردن آن تهدیدها امکان پذیر نیست."

بدین گونه پیشنهاد امام باقر (علیه السلام) تا امروز نیز بر جاى مانده است.

« برگرفته از کتاب "زندگانی امام محمّدباقر (علیه السلام) نوشته آیة الله سید محمد تقی مدرسی (با اندکی تصرف) »


پاورقی:

1- "خداوند، (با ایجاد نظام واحد جهان هستى) گواهى مى‏دهد که معبودى جز او نیست‏ ..." (سوره آل عمران، آیه 18)

 

پنج شنبه 17/10/1388 - 16:45
طنز و سرگرمی
 

 

 

 

Picture of a Baby with a Pacifier in Karate Uniform Sitting on a Mat

 

1- شش سال اوّل زندگی:

 

• گریه نکن

• شیطونی نکن

• دست تو دماغت نکن

• تو شلوارت پی‌پی نکن

• مامانت رو اذیّت نکن

• روی دیوار نقاشی نکن

• انگشتت رو تو پریز برق نکن

• دمپایی بابا رو پات نکن

• به خورشید نگاه نکن

• شبها تو جات جیش نکن

• تو کمد مامان فضولی نکن

• با اون پسر بی‌تربیته بازی نکن

• اسباب‌بازی‌ها رو تو دهنت نکن


• دماغت رو تو لوله جاروبرقی نکن

 

red haired boy playing with his toy car and truck

 

2- دوره دبستان:

• موقع رفتن به مدرسه دیر نکن

• پات رو تو جامیزی نکن

• ورقهای دفترت رو پاره نکن

• مدادت رو تو دهنت نکن

• به دخترهای مدرسه بغلی نگاه نکن

• تخته پاک‌کن رو خیس نکن

• حیاط مدرسه رو کثیف نکن

• دست تو کیف بغل دستیت نکن

• تخته‌سیاه رو خط‌خطی نکن

• گچ رو پرت نکن

• تو راهرو سرو صدا نکن

• تو کلاس پچ‌پچ نکن

ATARI بازی نکن

 

0511-0708-2917-4840_Unhappy_School_Boy_clipart_image.jpg

 

3- دوره راهنمایی:

• ترقّه بازی نکن

 • SEGA بازی نکن

• موقع برگشتن از مدرسه دیر نکن

• تو کوچه فوتبال بازی نکن

• دست تو جیبت نکن

• با مامانت کل‌کل نکن

• تو کلاس صحبت نکن

• بعد از ظهر سروصدا نکن

• اتاقت رو شلوغ نکن

• روی میز بابات کتابهات رو ولو نکن

• با بچّه‌های بی‌ادب رفت و آمد نکن

• جرّ و بحث نکن

 

concerned college boy trying to walk while holding a stack of school books which are tumbling

 

4- دوره دبیرستان:

• با کامپیوتر بازی نکن

• تقلّب نکن

• با دوستات موتورسواری نکن

• عصرها دیر نکن

• با بابات دعوا نکن

• تو کلاس معلّمتون رو مسخره نکن

• مردم‌آزاری نکن

• نصف شب سرو صدا نکن

• وقتت رو با مجله تلف نکن

 

• چشم‌چرونی نکن

 

excited young man graduating from school and tossing his cap into the air

 

5- دوره دانشگاه:

• رشته‌ای رو که دوست داری انتخاب نکن

?? ساعته چت نکن

• سر کلاس درس غیبت نکن

• خیابون‌ها رو متر نکن

• تو سیاست دخالت نکن

• شب برای شام دیر نکن

• با مأمور پلیس کل‌کل نکن

• چراغ قرمز رو عشقی رد نکن

• موبایلت رو Reject نکن

• حذف پزشکی نکن

• آستین کوتاه تنت نکن

• همه رو دودره نکن

 

 

excited, energetic, soldier holding a rifle, running

 

6- دوره سربازی:

• موهات رو بلند نکن

• روت رو زیاد نکن

• از اوامر سرپیچی نکن

• فرار نکن

• با اسلحه شوخی نکن

• غیبت نکن

• به آینده فکر نکن

• درگیری ایجاد نکن

• به فرمانده بی‌احترامی نکن

• غیر از خدمت به هیچ چیز دیگری فکر نکن

• با رئیس عقیدتی جرّ و بحث نکن

• اعتراض نکن

• از تلف شدن وقتت ناله نکن

• از آشپزخونه دزدی نکن

 

 

woman wearing a karate outfit forcing a man into marriage

 

7- دوره شوهر بودن:

• با زنت شوخی نکن

• به زنت خیانت نکن

• با دوستانت الواتی نکن

• تو Orkut خودت رو Single معرفی نکن

• به زنهای دیگه نگاه نکن

• موبایلت رو قایم نکن

• از عکسهای قبل از ازدواجت نگهداری نکن

• پولت رو خرج دوستات نکن

• رفتار دوران مجرّدی رو تکرار نکن

• غیر از زندگی مشترک به هیچ چیز فکر نکن

• ریسک نکن

• بدون اجازه زنت هیچ کاری نکن

 

 

Picture of a Crying Girl Standing in Front of her Befuddled Father

 

8- دوره پدر بودن:

• بچّه رو تنبیه نکن

• به بچّه بی‌توجّهی نکن

• بچّه‌ت رو با بچّه‌های دیگه مقایسه نکن

• به بچّه توهین نکن

• بچّه رو از بازی منع نکن

• با بچّه کل‌کل نکن

• بچّه رو محدود نکن

• بچّه رو از جنس مخالف دور نکن

• به مادر بچّه بی‌توجّهی نکن

• بچّه رو به هیچ چیز مجبور نکن

• آزادی بچّه رو محدود نکن

• از خواستهای بچّه چشم‌پوشی نکن

 

 

 

9- دوره پیری:

• برای بچّه‌هات مزاحمت ایجاد نکن

• نوه‌هات رو لوس نکن

• با پیرزن‌های دیگه معاشرت نکن

• به خاطراتت فکر نکن

• پولت رو خرج نکن

• هوس جوونی نکن

• غیر از آخرتت به هیچ چیز فکر نکن

• با زنت بی‌وفایی نکن

• از رفتن به خانه سالمندان احساس نارضایتی نکن

• لباس شاد تنت نکن

• به بیوه شدن دختر شمسی خانوم توجّه نکن

• تو وصیتنامه، هیچکس رو فراموش نکن

• از گذشته ناله نکن

• به هر کی رسیدی، نصیحت نکن

• به آینده فکر نکن

 

Picture of a Man Standing in Front of a Tombstone

 

پنج شنبه 17/10/1388 - 16:39
دعا و زیارت
باسمه تعالی

«هرگز نخورد آب، زمینی که بلند است»
روش تبلیغى همه پیامبران الهی بر تواضع و فروتنى استوار گشته است؛ زیرا كسى كه مى‏خواهد پیامى، آن هم پیام پروردگار را به مردم برساند، باید در مقابل مردم در نهایت درجه خضوع و فروتنی باشد. یعنى پرمدعایى نكند، اظهار منیت و خود ستایی ننماید، مردم را تحقیر نكند و در نقطه مقابل، با مستکبران و فخر فروشان، برخورد نماید. چنین رفتاری الهی باعث آن می شود که حرف و کلام پیام آوران وحی بر دل و جان مردم نقش ببندد و اثر کند. پیامبر بزرگ الهی، حضرت عیسی مسیح(علیه السلام) نیز از این قاعده کلی مستثنی نبود و به پیروان خویش نیز می آموخت که این گونه باشند.
روزی مسیح (علیه السلام) به نزد حواریون(1) رفت و گفت: من خواهش و حاجتى دارم، اگر قول مى‏دهید آن را برآورید، بگویم.
حواریین گفتند: ای نبی خدا! هرچه امر كنى، اطاعت مى‏كنیم.
عیسى (علیه السلام) از جای خویش برخاست و سپس به طرف پای آنها خم شد و شروع به شستن پای یكایك آنها نمود. حواریون در خود احساس ناراحتى و خجالت ‏كردند، ولى چون قول داده بودند خواهش عیسى (علیه السلام) را بپذیرند، تسلیم بودند و آن حضرت نیز پاى آنها را می­شست. همین كه كار به پایان رسید، حواریین گفتند: ای پیامبر خدا! تو معلم ما هستى، شایسته این بود كه ما پاى تو را مى‏شستیم نه تو پاى ما را!
حضرت عیسى بن مریم (علیهما السلام) فرمود: این كار را كردم براى این كه به شما یاد دهم كه از همه مردم سزاوارتر به این كه خدمت مردم را به عهده بگیرد، عالم است. این كار را كردم تا تواضع كرده باشم و شما درس تواضع را فرا گیرید و بعد از من كه عهده‏دار تعلیم و ارشاد مردم مى‏شوید، راه و روش خود را تواضع و خدمت خلق قرار دهید. اساسا حكمت در بستر تواضع رشد مى‏كند نه در بستر تكبر، همان گونه كه گیاه در زمین نرم دشت مى‏روید نه در زمین سخت كوهستان.
(برگرفته از کتاب "داستان راستان"، تالیف: استاد شهید مرتضی مطهری (به همراه اندکی اضافات))
سایت رشد، پیشاپیش فرا رسیدن سالروز میلاد
عبد برگزیده پروردگار و پیامبر بزرگ الهی،

پاورقی:
1ـ تعدادی از یاران و شاگردان خاص حضرت مسیح (علیه السلام)
,
پنج شنبه 17/10/1388 - 16:32
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته