• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 549
تعداد نظرات : 289
زمان آخرین مطلب : 3880روز قبل
سينمای ایران و جهان


فرمایشات حضرت امام خمینى (س) در ارتباط با سینما، تئاتر، تلویزیون، موسیقى و . . .

باید كسانى كه فیلمسازند، باید معلوم بشود كه اینها چكاره اند. چه جورى بوده اند، وضع روحى شان، وضع زندگى شان، وضع معاشرتشان، قبلا چه جورى بوده است آیا تحول حاصل شده برایش، تحول روحى، یا اینكه باز همان ته مانده سفره شان هست و قلبهاى شان. گاهى وقتها فیلم را خوب، بسیاریها متوجه نمى‏شوند چى است، لكن محتوایش روى هم رفته انسان یك وقت مى‏بیند كه یا طرف چپ است‏یا طرف راست است‏یا رو به فساد است. (16/5/61)

رادیو و تلویزیون از تمام رسانه هایى كه هست‏حساستر است. رادیو و تلویزیون مى‏تواند یك مملكت را اصلاح كند و مى‏تواند به فساد بكشد. تبلیغات رادیو و تلویزیون مى‏تواند از راه سمع مردم را با تربیت كند یا منهدم كند.

(در دیدار با جمعى از كاركنان صدا و سیما - 28/4/58)

باید فیلمهایى كه در تلویزیون هست، فیلمهاى آموزنده باشد. فیلمهایى باشد ولو از خود ایران درست كنند، آموزنده باشد یا فیلمهایى كه از خارج مى‏آید درست تفتیش شود كه ممكن است آنها با شیطنت فیلمهایى را بفرستند كه بخواهند فاسد كنند جوانان ما را.

(در دیدار با شوراى سرپرستى وقت صدا و سیما 25/2/59)

فیلمى كه شما نشان مى‏دهید اگر فیلم سازنده باشد در سراسر كشور سازندگى دارد و اگر یك فیلم خداى نخواسته انحرافى باشد در سرتاسر كشور نقش دارد. كارشناس مى‏خواهد این فیلمها، فیلمها ممكن است‏یك نتایجى بدهد كه نتایج را اشخاص عادى نتوانند درست‏بفهمند، كارشناسها درش فكر كنند، تامل كنند تا اینكه یك فیلم صحیحى باشد كه مناسب با جمهورى اسلامى و با مصالح اسلام، با مصالح كشور خودتان. (27/12/60)

اینجور سرودهایى كه مهیج است و سرودهایى كه مفید است اشكال ندارد. از جمله سرودى كه درباره آقاى مطهرى ساخته شده است اشكالى ندارد. (25/3/59)
يکشنبه 14/9/1389 - 13:14
تغذیه و تناسب اندام

   

بسیار مهم و حیاتی ، لطفا حوصله کنید و تا انتها بخوانید !!!! ...

· آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.

· آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود که کشنده است.

· آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد

· آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست.

· آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود).

· آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

· آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد

… و اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.

بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است) غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است. پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود

کمترین کمک انسان دوستانه شما تکثیر این برگه و در اختیار دیگران قرار دادن است

شنبه 13/9/1389 - 11:42
سياست
بصیرت در دیدگاه رهبری
 
 
در دوره‌ى قبل - یعنى هشت سال قبل كه انتخابات مجلس خبرگان بود - از چند ماه قبل از انتخابات، رادیوهاى بیگانه تبلیغات خود را شروع كردند تا مردم را نسبت به این انتخابات دلسرد كنند، تا آنان در انتخابات شركت نكنند. هدف آنها همین بود كه این معضل و گره بزرگ را در كشور به وجود آورند تا این دستگاه صاحب صلاحیت در كشور وجود نداشته باشد. مردم ما به توفیق الهى و به دستگیرى و هدایت الهى، برخلاف آنچه كه دشمنان مى‌خواستند، با یك حضور قوى و پرشور در عرصه‌ى انتخابات شركت كردند و این اعضاى مجلس كنونى خبرگان را - كه در آخر دوره‌ى خود به سر مى‌برد - انتخاب كردند. برادران و خواهران بدانید: امروز هم این انتخابات بسیار مهم است و شركت در آن، به مصالح اساسى ملت و كشور ارتباط پیدا مى‌كند. هر چه این مجلس قویتر ،معتبرتر، پایدارتر، بصیرتر و بیناتر باشد، آینده‌ى كشور بیشتر تضمین شده است.دراین انتخابات، با شور تمام و با بصیرت كامل شركت كنید؛ افراد موردى اعتمادى را كه خودتان مى‌شناسید یا اشخاص مورد اعتماد آنها را معرفى مى‌كنند و بر صلاحیت آنها شهادت مى‌دهند، آنها را به مجلس خبرگان بفرستید؛ تا این مجلس همواره با همان استحكام و اقتدارى كه قانون براى آن معین كرده است، بماند و آینده‌ى كشور تضمین شود.البته امروز هم تبلیغاتى در گوشه و كنار هست، اما نه به حجم هشت سال قبل؛ چون از اینكه حرف آنها در مردم اثر بگذارد، مأیوس شده‌اند. همه از روى احساس تكلیف و وظیفه شركت كنند.
شنبه 13/9/1389 - 11:40
داستان و حکایت

مرد جوانی از سقراط پرسید راز موفقیت چیست؟ سقراط به او گفت: "فردا به كنار نهر آب بیا تا ‌راز موفقیت را به تو بگویم." صبح فردا مرد جوان مشتاقانه به كنار رود رفت.
سقراط از او خواست كه دنبالش به راه بیفتد.. جوان با او به راه افتاد. به لبه رود رسیدند و ‌به آب زدند و آنقدر پیش رفتند تا آب به زیر چانه آنها رسید. ‌ناگهان سقراط مرد جوان را گرفت و زیر آب فرو برد.
جوان نومیدانه تلاش كرد خود را رها كند، امّا سقراط آنقدر ‌قوی بود كه او را نگه دارد. مرد جوان آنقدر زیر آب ماند كه رنگش به كبودی گرایید و بالاخره توانست خود را ‌خلاصی بخشد.

‌همین كه به روی آب آمد، اولین كاری كه كرد آن بود كه نفسی بس عمیق كشید و هوا را به اعماق ریه‌اش فرو فرستاد. سقراط از او پرسید "زیر آب چه چیز را بیش از همه مشتاق بودی؟" گفت، "هوا." ‌سقراط گفت:

"هر زمان كه به همین میزان كه اشتیاق هوا را داشتی موفقیت را مشتاق بودی، ‌تلاش خواهی كرد كه آن را به دست بیاوری؛ موفقیت راز دیگری ندارد".
شنبه 13/9/1389 - 11:24
اهل بیت

 


                                         
گاه نگار کربلا

 

میلادی

تاریخ قمری

تاریخ شمسی

واقعة تاریخی

21/4/680

15 رجب 60

4 اردیبهشت 59

مرگ معاویه

4/5/680

28 رجب 60

17 اردیبهشت59

حرکت امام حسین  به مکه

8/5/680

3 شعبان 60

21 اردیبهشت59

ورود امام حسین به مکه

18/6/680

15 رمضان 60

31 خرداد 59

اعزام مسلم بن عقیل به کوفه

8/7/680

5 شوال 60

20 تیر 59

ورود مسلم بن عقیل به کوفه

8/9/680

8 ذیحجه 60

20 شهریور59

حرکت امام حسین به کوفه

9/9/680

9 ذیحجه 60

21 شهریور 59

شهادت مسلم بن عقیل

22/9/680

22 ذیحجه 60

3 مهر 59

به دار زدن میثم تمار در کوفه

1/10/680

اول محرم سال 61

12 مهر 59

شروع سال 61 قمری

2/10/680

2 محرم61

13 مهر 59

ورود امام حسین به کربلا

3/10/680

3 محرم 61

14 مهر 59

ورود سپاه اِبن سعد به کربلا

9/10/680

9 محرم 61

20 مهر 59

روز تاسوعا

10/10/680

10 محرم 61

21 مهر 59

 عاشورا (شهادت امام حسین)

12/10/680

12 محرم 61

23 مهر 59

ورود کاروان اسیران به کوفه

19/10/680

19 محرم61

30 مهر 59

حرکت کاروان اسیران به شام

30/10/680

1 صفر سال 61

11 آبان 59

ورود کاروان اسیران به شام

18/11/680

20 صفر سال 61

30 آبان 59

اربعین و روز ورود جابر به کربلا

31/3/682

15 رجب 62

14 فروردین61

وفات حضرت زینب در شام

17/11/685

14 ربیع الاخر 66

29 آبان 64

قیام مختار ثقفی

جمعه 12/9/1389 - 22:2
دعا و زیارت
دعای امیرالمومنین علی علیه اسلام در سجده این بود :
 
(( اَللّهُمَّ ارْحَمْ ذُلّی بَیْنَ یَدَیْكَ وض تَضُرُّعی اِلَیْكَ وَ وَحْشَتی مِنَ النّاسِ وَ اثنْسی بِكَ یا كَریمُ فَاِنّی عَبْدُكَ وَ ابْنُ عَبْدِكَ اَتَقَلَّبُ فی قَبْضَتِكَ یا ذَاالْمَنِّ وَ الْفَضْلِ وَ الْجودِ وَ الْغنآءِ وَ الْكَرَمِ ارْحَمْ ضَعْفی وَ شَیْبَتی مِنَ النّارِ یا كَریمُ ))
 
جمعه 12/9/1389 - 21:9
خانواده

الهی! آفریدی رایگان، روزی دادی رایگان، بیامرز رایگان، تو خدایی

نه بازرگان

جمعه 12/9/1389 - 21:0
مهدویت

ظهور خراسانی وشعیب در ایران1

روایات بیانگر آن است که این دو شخصیت از یاران حضرت مهدی(عج) بوده و همزمان با ظهور حضرت، از ایران ظاهر شده و در نهضت مبارک او شرکت می جویند.

اما از اعزام نیروهای ایرانی به مدینه و یا سایر شهرهای حجاز جهت یاری حضرت مهدی(عج) سخنی در روایات نیامده است. ظاهراً نیازی به اعزام این نیروها وجود ندارد. از این رو نیروهای ایرانی که وارد عراقشده اند به اعلام دوستی و بیعت با آن حضرت اکتفا می کنند:

«درفش های سیاهی که از خراسان خروج می کنند، در کوفه فرود آیند و چون حضرت ظهور کند (نماینده­ای) جهت بیعت نزد او بفرستند.»

از طرف دیگر بعضی روایات اهل سنت از حرکت ایرانیان و تراکم در جنوب ایران خبر می دهند، که احتمالاً جهت پیشروی عمومی به سوی حجاز، و به طرف حضرت مهدی(عج) خواهد بود:

«زمانی که سواران سفیانی به قصد کوفه خارج شوند گروهی را در پی اهل خراسان فرستند و اهل خراسان در جستجوی مهدی(ع) برآیند».

تجمع انبوه اهل مردم ایران در جنوب این کشور، در منطقه «کوه سفید» نزدیک شهر اهواز و تحت رهبری سید خراسانی است. امام زمان(عج) بعد از آزادسازی کشور حجاز متوجه این منطقه شده و با یاران خراسانی و لشکریان او ملاقات می نماید و در همان جا بین این نیروها به رهبری آن حضرت و بین نیروهایسفیانی جنگ سختی در می گیرد.

احتمال دارد که این نبرد و رویارویی با نیروی دریایی، رومیانی باشند که از سفیانی حمایت می کنند. مؤید این مطلب آن است که نبرد بین سفیانی و یاران حضرت مهدی(عج) نبردی است سرنوشت ساز، که راهگشای حمایت های گسترده مردمی در یاری آن حضرت خواهد بود «در این لحظات مردم آرزوی دیدار آن حضرت را داشته و او را می جویند».

از آن زمان خراسانی و شعیب در زمره یاران خاص حضرت قرار می گیرند و شعیب به فرماندهی کل نیروهای حضرت منسوب و نیروهای خراسانی بخشی از هسته مرکزی لشکریان حضرت را تشکیل می دهند به طوری که حضرت برای سامان بخشیدن به اوضاع داخلی عراق از دست مخالفان و شورشیان و سپس درگیری با ترکان و در نهایت، در پیشروی بزرگ، جهت آزادسازی قدس، بر آنها تکیه می کند.

آنچه ملاحظه کردید خلاصه ای بود از نقش این دو شخصیت موعود ایرانی که از روایات قابل درک بود، اما منبع بسیاری از این روایات مربوط به اهل سنت و تعداد اندکی مربوط به شیعه است. این پدیده مرا بر آن داشت که در روایات مربوط به خراسانی و شعیب در منابع شیعه بررسی بیشتری نمایم، چون به نظرم رسید که احتمال دارد که ماجرای سید خراسانی از بافته های حکومت بنی عباس در خصوص ابومسلم خراسانی باشد، اما بعد از بررسی این منابع، روایاتی را با سندهای صحیح یافتم که از خراسانی یاد کرده اند، مانند روایت ابوبصیر از امام صادق(ع) درباره یمانی و روایات دیگری که بیانگر این نکته است که پیش از خروج ابومسلم و قبل از سوء استفاده عباسیان از روایت حضرت مهدی(عج)، شخصیت خراسانی موعود نزد ائمه ما و اصحاب آنان شخصیتی معروف و مشهور بوده است.

بنابراین، جریان خراسانی در منابع شیعه نیز ثایت و مسلّم است و نقشی که روایات شیعه برای او نقل کرده اند در منابع سنی ها نیز وجود دارد و ماجرای شعیب بن صالح در منابع ما چنین است، گرچه روایات مربوط به سیدخراسانی قوی تر از روایات مربوط به شعیب است.

پیرامون شخصیت خراسانی و شعیب سوالات زیادی مطرح است، بارزترین آنها عبارت است از اینکه آیا منظور از خراسانی در این روایات، فرد معیّن و مشخصی است یا اینکه تعبیری از رهبر ایرانی است که در زمان ظهور حضرت به ایفای نقش خواهد پرداخت و شاید نام اصلی او، نامی دیگر باشد؟!

روایات مربوط به خراسانی که از طریق اهل سنت و همچنین از کتاب های مؤلفان اخیر شیعه به دست ما رسیده به روشنی دلالت بر این دارد که خراسانی مردی از ذریه امام حسن مجتبی(ع) و یا امام حسین(ع) است و گاهی از او به عنوان هاشمی خراسانی یاد شده و از نظر صفات جسمی دارای صورتی نورانی و خالی بر گونه راست و یا دست راست است (  امام باقر (ع): «یخرج شاب من بنی هاشم بکفّه الیمنى خال، ویأتی من خراسان برایات سود بین یدیه شعیب بن صالح، یقاتل أصحاب السفیانی فیهزمهم»    ملاحم ابن طاوس، ص 77; عقد الدرر، ص 128، باب 5

جوانی از بنی هاشم از خراسان (ایران) با پرچم های سیاه قیام می کند که در کف دست راست او خالی (خِلل و نشانه ای) است و پیشاپیش او مردی بنام شعیب بن صالح است که با لشکریان سفیانی می جنگد و آنها را شکست می دهد.)

اما وقتی روایاتی که در منابع حدیث درجه اول شیعه مانند کتاب «غیبت» نعمانی و «غیبت» شیخ طوسی می­نگریم، می بینیم که در این روایت ها تنها کلمه «خراسانی» مطرح شده و از لفظ «هاشمی» خبری نیست، بنابراین احتمال دارد که کلمه خراسانی به معنی یار و حامی خراسانی و یا به معنای رهبر اهل خراسان و یا رهبر سپاه خراسان باشد، اما از مجموعه قرائن موجود پیرامون شخصیت او می توان فهمید که او همزمان با خروج سفیانی و یمانی ظاهر می شود و نیروهای خود را به سوی عراق اعزام و سپاه سفیانی را شکست می­دهد.

سوال دیگر، پیرامون این دو شخصیت، این است که آیا امکان دارد نام خراسانی و شعیب، دو نام رمز گونه و غیر واقعی باشند؟

 

ادامه دارد.....


جمعه 12/9/1389 - 20:9
لطیفه و پیامک

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

زیباترین حکمت دوستی ، به یاد هم بودن است ، نه در کنار هم بودن . .. .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

دوست داشتن بهترین شکل مالکیت
و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن است . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

خوب گوش کردن را یاد بگیریم…
گاه فرصتها بسیار آهسته در میزنند . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود ، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

فراموش نکن قطاری که از ریل خارج شده ، ممکن است آزاد باشد
ولی راه به جائی نخواهد برد . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

انتخاب با توست ، میتوانی بگوئی : صبح به خیر خدا جان
یا بگوئی : خدا به خیر کنه ، صبح شده . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

مثل ساحل آرام باش ، تا مثل دریا بی قرارت باشند ... . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

جائی در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

همیشه خواستنی ها داشتنی نیست ، همیشه داشتنی ها خواستنی نیست . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

به کم نور ترین ستاره ها قانع باش ، که چشم همه به سوی پر نور ترین ستاره هاست . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

فکر کردن به گذشته ، مانند دویدن به دنبال باد است . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

آدمی ساخته افکار خویش است ، همان خواهد شد که به آن می اندیشد . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار
شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

هیچ وقت به خدا نگو یه مشکل بزرگ دارم
به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد
صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

کسی را که امیدوار است هیچگاه نا امید نکن ، شاید امید تنها دارائی او باشد . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

هیچ گاه از دوست داشتن انصراف نده ، حتی اگه بهت دروغ گفت بازم بهش فرصت جبران را بده . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

همیشه یادمان باشد که زندگی پیمودن راهی برای رسیدن به خداست
و قدم هایمان باید طوری باشد که حتی دانه کشی زیر پایمان له نشود . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

اگر روزی عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم
فروشنده خواهیم بود

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛
با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است
پس همیشه امید داشته باش . . .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

چه خوب می شد اگر ، اطلاعات را با عقل اشتباه نمی گرفتیم و عشق را با هوس و حقیقت را با واقعیت
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 

بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند؛ تا آیندگان ندانند بی‌عرضگانِ 

پنج شنبه 11/9/1389 - 16:46
مهدویت

در نجف اشرف شوق زیاد جهت دیدار جمال مولایمان بقیه الله الاعظم داشتم با خود عهد كردم كه چهل شب چهارشنبه پیاده به مسجد سهله بروم به این نیت كه جمال اقا صاحب الزمان را زیارت و به این فوز بزرگ نائل شوم تا 35 یا 36 شب چهارشنبه ادامه دادم تصادفا در این شب رفتنم از نجف تاخیر افتاد و هوا ابری و بارانی بود. نزدیك مسجد سهله خندقی بود هنگامی كه به انجا رسیدم بر اثر تاریكی شب وحشت و ترس وجود مرا فرا گرفت مخصوصا از زیادی قطاع الطریق و دزدها , ناگهان صدای پایی را از دنبال سر شنیدم كه بیشتر موجب ترس و وحشتم گردید.

برگشتم به عقب سید عربی را با لباس اهل بادیه دیدم نزدیك من امد و با زبان فصیح گفت:" ای سید! سلام علیكم" ترس و وحشت به كلی از وجودم رفت و اطمینان و سكون نفس پیدا كردم و تعجب اور بود كه چگونه این شخص در تاریكی شدید متوجه سیادت من شد و در ان حال من از این مطلب غافل بودم.

به هر حال سخن می گفتیم و می رفتیم از من سوال كرد:" كجا قصد داری؟ " گفتم مسجد سهله فرمود به چه جهت گفتم به قصد تشرف زیارت ولی عصر. مقداری كه رفتیم به مسجد زیدبن صوحان كه مسجد كوچكی نزدیك مسجد سهله بود رسیدیم داخل مسجد شده و نماز خواندیم و بعد از دعایی كه سید خواند كه كان با او دیوار و سنگها ان دعا را می خواندند احساس انقلابی عجیب در خود نمودم كه از وصف ان عاجزم. بعد از دعا سید فرمود:" سید تو گرسنه ای چه خوبست شام بخوری". پس سفره ای را كه زیر عباد داشت بیرون اورده و در ان مثل این كه سه قرص نان و دو یا سه خیار سبز تازه بود. كان تازه از باغ جیده و ان وقت چله زمستان و سرمای زننده ای بود و من منتقل به این معنا نشدم كه این اقا این خیار تازه سبز را در این فصل زمستان از كجا اورده؟ طبق دستور اقا شام خوردم. سپس فرمود:" بلند شو تا به مسجد سهله برویم" داخل مسجد شدیم اقا مشغول اعمال وارده در مقامات شد و من هم به مطابعت ان حضرت انجام وظیفه می كردم. و بدون اختیار نماز مغرب و عشا را به اقا اقتدا كردم و متوجه نبودم كه این اقا كیست. بعد از ان اعمال تمام شد ان بزرگوار فرمود:" ای سید ایا مثل دیگران بعد از اعمال مسجد سهله به مسجد كوفه می روی یا در همین جا می مانی؟" گفتم می مانم. در وسط مسجد در مقام امام صادق نشستیم به سید گفتم : ایا جای یا قهوه یا دخانیات میل دارید اماده كنم؟ در جواب كلام جامعی را فرمود:" این امور از فضول زندگی است و ما از این فضولات دوریم" این كلام در اعمال وجودم اثر گذاشت به نحوی كه هر گاه یادم می اید اركان وجودم می لرزد. به هرحال مجلس نزدیك دو ساعت طول كشید و در این مدت مطالبی رد و بدل شد كه به بعض انها اشاره می كنم :
 1- در رابطه با استخاره سخن به میان امد سید عرب فرمود:" ای سید با تسبیح به چه نحو استخاره می كنی؟" گفتم: سه مرتبه صلوات می فرستم و سه مرتبه می گویم " استخیر الله برحمته خیره فی عافیه" پس قبضه ای از تسبیح را گرفته می شمارم اگر دو تا ماند بد است و اگر یكی ماند خوب است." فرمود:" برای این استخاره , باقیمانده ای است كه به شما نرسیده و ان این است كه هر گاه یكی باقیماند فورا حكم به خوبی استخاره نكنید ; بلكه توقف كنید و دوباره بر ترك عمل استخاره كنید اگر زوج امد كشف می شود كه استخاره ائل خوب است اما اگر یكی امد كشف می شود كه استخاره اول میانه است." به حصل قواعد علمیه می بایست دلیل بخواهم و اقا جواب دهد به جای دقیق و باریكی رسیدیم پس به مجرد این قول تسلیم و منقاد شدم. و در عین حال متوجه نیستم كه این اقا كیست. 
  2- از جمله مطالب در این جلسه تاكید سید عرب بر تلاوت و قرائت این سوره ها بعد از نمازهای واجب بود: بعد از نماز صبح سوره یس, بعد از نماز ظهر سوره عم,  بعد از نماز عصر سوره نوح , بعد از نماز مغرب سوره الواقعه و بعد از نماز عشاء سوره ملك. 
 3- دیگر این كه تاكید فرمودند بر دو ركعت نماز بین مغرب و عشاء كه در ركعت اول بعد از حمد هر سوره ای خواستی می خوانی و در ركعت دوم بعد از حمد سوره واقعه را می خوانی و فرمود: كفایت می كند این از خواندن سوره واقعه بعد از نماز مغرب , چنان كه گذشت.   
 4- تاكید فرمود كه: " بعد از نمازهای پنجگانه این دعا را بخوان:

" اللهم سرحنی عن الهموم و الغموم و وحشه الصدر و وسوسه الشیطان برحمتك یا ارحم الراحمین "

5- و دیگر تاكید بر خواندن این دعا بعد از ذكر ركوع در نمازهای یومیه خصوصا ركعت اخر. " اللهم صل علی محمد و ال محمد و ترحم علی عجزنا و اغثنا بحقهم ".    
 6- در تعریف و تمجید از شرایع الاسلام مرحوم محقق حلی فرمود:" تمام ان مطابق با واقع است مگر كمی از مسائل ان". 
 7- تاكید بر خواندن قران و هدیه كردن ثواب ان برای شیعیانی كه وارثی ندارند یا دارند و لكن یادی از انها نمی كنند. 
 8- تحت الحنك را زیر حنك دور دادن و سر ان را در عمامه قرار دادن. چنانكه علمای عرب به همین نحو عمل می كنند و فرمود: در شرع این چنین رسیده است.   
 9- تاكید بر زیارت سیدالشهدا.  
10- دعا در حق من و فرمود: قرار دهد خدا تو را از خدمتگزاران شرع.    11- پرسیدم:" نمی دانم ایا عاقبت كارم خیر است و ایا من نزد صاحب شرع مقدس روسفیدم؟". فرمود:" عاقبت تو خیر و سعیت مشكور و روسفیدی". گفتم:" نمی دانم ایا پدر و مادر و اساتید و ذوی الحقوق از من راضی هستند یا نه؟". فرمود:" تمام انها از تو راضی اند و درباره ات دعا می كنند". استدعای دعا كردم برای خودم كه موفق باشم برای تالیف و تصنیف. دعا فرموند. در این جا مطالب دیگری است كه مجال تفضیل و بیان ان نیست. پس خواستم از مسجد بیرون روم به خاطر حاجتی, امدم نزد حوض كه در وسط راه قبل از خارج شدن از مسجد قرار دارد. به ذهنم رسید چه شبی بود و این سید عرب كیست كه این همه با فضیلت است؟ شاید همان مقصود و معشوقم باشد تا به ذهنم این معنی خطر كرد , مضطرب برگشتم و ان اقا را ندیدم و كسی هم در مسجد نبود. یقین پیدا كردم كه اقا را زیارت كردم و غافل بودم , مشغول گریه شدم و همچون دیوانه اطراف مسجد گردش می كردم , تا صبح شد چون عاشقی كه بعد از وصال مبتلا به هجران شود. این بود اجمالی از تفصیل كه هر وقت ان شب یادم می اید , بهت زده می شوم.

 

بر گرفته از :شیفتگان حضرت مهدی (عج) ج 1 ص 130

maddahi.ir

پنج شنبه 11/9/1389 - 16:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته