• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5528
تعداد نظرات : 628
زمان آخرین مطلب : 4172روز قبل
آموزش و تحقيقات
گروهی از دیرنه شناسان ایتالیایی و کانادایی در بیابان "گُبی" واقع در مغولستان توانستند فسیل یک دایناسور مادر را که روی تخمهایش نشسته بود شناسایی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم تحقیقاتی کانادایی "فیلیپ جان کوری" به همراه "فدریکو فانتی"، دیرینه شناس دانشگاه بلونیا در سال 2007 در بیابان "گُبی" واقع در مغولستان فسیل یک نمونه ماده از گونه ای از دایناسورهای کوچک ساکن این منطقه با عنوان "اویراپتورها" را شناسایی کردند که در مرکز آشیانه اش روی 20 تخم نشسته بود.

از نظر تئوری، دایناسورهای ماده نمی توانند در هربار بیش از دو تخم بگذارند. اما نتایج این تحقیقات که اکنون در مجله علمی Plos One منتشر شده است نشان می دهد که این دایناسورهای ماده بزرگسال در زمان نشستن روی تخمها باهم همکاری می کرده اند.

زمان آماده سازی و استخراج این فسیل بسیار طولانی بود و تا سال 2010 به طول انجامید. این محققان، نام این دایناسور را Nemegtomaia گذاشتند که به زبان مغولی به معنی "مادر خوب نمگت" است. (Nemegt عنوان منطقه ای است که این فسیل در آن پیدا شد).

براساس گزارش آنسا، پس از انتقال این فسیل به آزمایشگاه، این دیرینه شناسان با کمک یک اسکنر تخصصی سه بعدی و اسکن جمجمه این گونه توانستند آن را شناسایی کنند.

برپایه این بررسیها، قدمت این فسیل مربوط به دوره متاخر کرتاسه در حدود 70 میلیون سال قبل است.

ماه گذشته نیز دیرینه شناسان کانادایی دانشگاه تورنتو در سنگهای رسوبی دوره ژوراسیک در پارک ملی "گولدن گیت هایلندز" در آفریقای جنوبی قدیمی ترین آشیانه هایی را یافتند که دایناسورهای گیاهخوار عظیم در 190 میلیون سال قبل در آنها از جوجه های خود مراقبت می کردند.

قدیمی ترین آشیانه متعلق به دایناسورها که تاکنون شناسایی شده بود 100 میلیون سال قدمت داشت، درحالی که این آشیانه های آفریقای جنوبی در 190 میلیون سال قبل محل زندگی دایناسورهای گیاهخوار غول پیکر ماده ای از گونه "ماسوسپوندیلوس" بوده اند که طولشان به حدود 6 متر می رسیده است.

 

 

جمجمه Nemegtomaia

 

 

بازسازی اسکلت Nemegtomaia

 

 

طرحی از آشیانه Nemegtomaia

 

 

فسیل دایناسور در بیابان گبی در مغولستان

 

 

این دایناسور مادر روی 20 تخم در مرکز آشیانه نشسته بود

شنبه 29/11/1390 - 17:24
کامپیوتر و اینترنت
گروه هکرهای ناشناس و یا افرادی که خود را وابسته به این گروه معرفی می کنند، تهدید کرده اند که به زودی حمله سایبری یکپارچه ای از جانب این گروه انجام گرفته و اینترنت در سرتاسر جهان از کار خواهد افتاد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با این همه چند خطای کوچک در اعلام بیانیه این گروه باعث شده تا متخصصان امنیت شبکه آن را یکی از دروغهای روز اول آوریل در نظر بگیرند. این تهدید که بر روی وب سایت میزبان اطلاعات به نام Pastebin منتشر شده اعلام می کند روز 31 مارچ 2012 گروه ناشناس، اینترنت را از کار خواهد انداخت، ماموریتی که آن را "ماموریت خاموشی جهانی" نامگذاری کرده اند.

در این پیام همچنین اعلام شده "این حمله عظیم سایبری در اعتراض به لایحه SOPA، وال استریت، رهبران غیر مسئول و بانکداران دوست داشتنی که به خاطر نیازهای خودخواهانه خود جهان را در فقر نگه داشته اند" انجام خواهد گرفت. این حمله به گفته هکرها به گونه ای طراحی نشده تا اینترنت نابود شود، بلکه تنها برای اثبات توانایی و نمایش درخواست هکرها اینترنت برای مدتی از کار خواهد افتاد. این پیغام بر روی وب سایت Pastebin به صورت امضا نشده و توسط یک کاربر مهمان ارسال شده است.

ماموریت خاموشی جهانی

این ماموریت از پشتیبانان خود درخواست کرده تا ابزار ویژه بالا بردن ترافیک شبکه را دانلود کرده و با استفاده از آن ترافیک 13 سرور نام دامنه اصلی یا DNS اینترنت را تا بیش از حد توانایی پردازش آنها بالا برده و منجر به از کار افتادن آن شوند.

به گفته "رابرت دیوید گرهام" از شرکت ایمنی شبکه "Errata"، این سرورها مانند دفتر تلفنی برای اینترنت هستند که اسامی دستگاه های مختلف را به آدرسهای شبکه ترجمه می کنند. مانند تبدیل www.google.com به آدرسی متشکل از اعداد مختلف که توسط شبکه قابل شناسایی هستند.

در صورتی که هکرها بتوانند این دفترچه تلفن را از کار بیاندازند، نوشتن آدرس وب سایتی بر روی نوار آدرس مرورگر نتیجه ای به جز نمایش پیام خطا را در بر نخواهد داشت. ناشناسها اعلام کرده اند که این خاموشی یک ساعت یا بیشتر و یا حتی چند روز ادامه خواهد داشت، به گفته آنها این خاموشی هر چه باشد، قطعا جهانی خواهد بود. 

سیزدهی که واقعا 13 نیست

گراهام توضیح می دهد که 13 DNS در جهان وجود دارند اما از کار انداختن آنها به سادگی گه گروه ناشناس فکر می کند نیست. هریک از این سرورها توسط سازمانی خاص کنترل می شود و هر یک از نرم افزارها و سخت افزارهای متفاوتی استفاده می کنند از این رو شیوه ای که بتواند یکی از این سرورها را از کار بیاندازد به طور حتم نمی تواند 12 سرور دیگر را نیز از کار بیاندازد.

دلیل دیگری که گراهام بر اساس آن معتقد است ناشناسها توانایی از کار انداختن اینترنت جهانی را ندارند پدیده ای به نام "انیکست" (anycast) است که مسیردهی اینترنت را در هم پیچانده و ترافیک های DNS را به دیگر سرورهایی که در سرتاسر جهان واقع شده اند، هدایت می کند.

"کیم دیویس" از ICANN نیز در توضیح بیشتر می گوید: تنها 13 سرور اصلی برای اینترنت وجود ندارند، صدها سرور اصلی در میان بیش از 130 نقطه مختلف و در کشورهای مختلف وجود دارند و رقم 13 تنها به معنی محدودیت تکنیکی طراحی شده است و این به آن معنی است حداکثر ممکن تعداد ماموران رسمی شناخته شده که وظیفه انتقال داده ها در مناطق اصلی را به عهده دارند 13 خواهد بود.

بر اساس گزارش MSNBC، به گفته متخصصان شاید هکرهای ناشناس بتوانند حمله ای انجام دهند اما محدوده حمله آنها همان مکانی خواهد بود که دستگاه مهاجم در آن واقع شده است و شاید بتوانند بر روی چند DNS اثر بگذارند اما احتمال اینکه بتوانند تمامی آنها را برای یک روز از کار بیاندازند بسیار کم و تقریبا غیر ممکن است.

دروغ اول آوریل؟

عده ای دیگر بر این باورند که این پیام هکرها یکی از دروغهایی است که هر سال در گوشه و کنار جهان در روز اول آوریل گفته می شود و اگر هکرها می خواهند واقعا چنین کاری انجام دهند بهتر است روز دیگری را برای آن انتخاب کنند!

"دن کمینسکی" متخصص شناخته شده امنیت شبکه معتقد است بازتاب خبری چنین تهدیدی می تواند از خود آن مخرب تر باشد، البته در صورتی که تهدیدی در کار باشد. به گفته وی زمانی که هکرها ضرب العجلی را تعیین می کنند رسانه ها آن تاریخ را به یک روز رستاخیز تبدیل می کنند که این کار نسبت به خود حمله از تخریب بیشتری برخوردار است.

بر اساس گزارش فوربس، کمینسکی معتقد است گروه هکرهای ناشناس نیازی ندارند تا در روز 31 مارچ کار ویژه ای انجام دهند، زیرا شدت تهدید به اندازه ای قوی است که افراد در گوشه و کنار جهان درباره آنها سخن گفته و این گروه را به یکدیگر معرفی کنند.

شنبه 29/11/1390 - 17:21
نجوم
گروهی از ستاره شناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل خوشه ای از ستارگان جوان را یافتند که در اطراف سیاه چاله کوچکی می چرخند که بازمانده یک کهکشان کوتوله است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ستاره شناسان می دانند که ستارگان چگونه فرو می پاشند و سیاه چاله های خوشه های ستاره ای را که 10 برابر جرم خورشید وزن دارند می سازند. اما تاکنون روشن نبود که سیاه چاله های عظیم (همانند سیاه چاله غول پیکر مرکز کهکشان راه شیری که به بزرگی 4 میلیون خورشید است) چگونه در هسته کهکشانها شکل می گیرند.

محققان موسسه نجوم سیدنی در استرالیا در سال 2009 با تلسکوپ پرتو ایکس XMM-Newton آژانس فضایی اروپا سیاه چاله ای به نام ESO 243-49 HLX-1 و به وزن 20 هزار خورشید را کشف کردند که در حاشیه کهکشان ESO 243-49 در فاصله 290 میلیون سال نوری از زمین قرار دارد.

اکنون دانشمندان مرکز فیزیک نجوم اسمیت سونیان در آمریکا با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده توسط تلسکوپهای فضایی هابل و سوئیفت ناسا خوشه ای از ستارگان جوان را ردیابی کردند که 250 سال نوری قطر دارد و در اطراف این سیاه چاله می چرخد.

 

 

براساس گزارش یونیورس تودی، شدت نور و رنگ این خوشه با سایر خوشه های ستارگان جوان سایر کهکشانها سازگار است. این محققان نور آبی رنگ حاصل از گاز گرم در حلقه رشد اطراف سیاه چاله را ردیابی کردند و همچنین یک نور قرمز محصول گازهای بسیار سردتر را آشکار کردند که احتمالا مربوط به سایر ستارگان است.

این ستاره شناسان کشف کردند که این خوشه ستارگان کمتر از 200 میلیون سال قبل شکل گرفته است. این بدان معنی است که بیشتر این ستارگان در پی برخورد میان دو کهکشان شکل گرفته اند.

درواقع، ESO 243-49 HLX-1 یک سیاه چاله واسطه ای شگفت انگیز است که به گفته این دانشمندان، در این فاز پیش بینی آینده آن دشوار است، اما این سیاه چاله می تواند در یک مدار پایدار در اطراف این کهکشان کوتوله باقی بماند.

این سیاه چاله منحصربفرد است چون تنها سیاه چاله واسطه ای است که تاکنون رصد شده است. کمیاب بودن آن پیشنهاد می کند که این نوع سیاه چاله ها تنها برای دوره کوتاهی قابل رویت هستند.

شنبه 29/11/1390 - 17:17
هوا و فضا
روبات انسان نما و انسان برای اولین بار و طی مراسمی با "اولین دست دادن در فضا" در ایستگاه فضایی بین المللی با یکدیگر متحد شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "دنیل بربنک" فرمانده ایستگاه فضایی بین المللی برای اولین بار با "روبونات" فضانورد روباتیک ناسا، در فضا دست داد، این اولین باری است که انسانها و روباتهای شبه انسانی در فضا با یکدیگر دست می دهند.

روبونات 2.3 میلیون دلاری ناسا، فوریه سال گذشته به همراه آخرین ماموریت شاتل دیسکاوری به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال شد. سرنشینان ایستگاه نیز برای آزمودن توانایی های این روبات طی یک روز برای کمک به فضانوردان آن را مورد آزمایش قرار دادند.

 

 

فرمانده ایستگاه فضایی بین المللی در حال دست دادن با اولین روبات فضانورد در ایستگاه فضایی

نرم افزار رایانه ای ویژه این روبات که به تازگی از زمین ارسال شده بود، باعث شد تا روبات بتواند دست راستش را دراز کرده و انگشتانش را به سمت بربنک بگیرد و در این هنگام نیز بربنک دست روبونات را گرفته و به نشانه احترام تکان داد.

بربنک پس از اجرای این مراسم گفت: دست دادن با این روبات برای ثبت رکورد بسیار جالب بود. وی همچنین برنامه نویسی و مهندسی روبونات را نیز بسیار قابل توجه و تاثیرگذار اعلام کرد.

بر اساس گزارش هرالد سان، روبونات پس از این مراسم هر دو دست خود را برای گفتن "سلام دنیا" به زبان اشاره انگلیسی بالا آورد.

ناسا در حال حاضر دارای چهار روبات فضانورد است و در عین حال تعداد بیشتری از این روباتها در دست ساخت هستند.

شنبه 29/11/1390 - 17:14
بیماری ها
نانوروباتهایی که از اوریگامی (هنر کاغذ و تازدن) DNA ساخته شده اند می توانند به جستجوی سلولهای سرطانی پرداخته و آنها را نابود کنند در حالی که سلولهای سالم دست نخورده باقی می مانند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این روباتهای صدفی شکل که تنها در زمان تشخیص و شناسایی هدف داروهای خود را آزاد می کنند، می توانند در شیوه درمانی سرطان بهبودی قابل توجه ایجاد کنند.

محققان دانشگاه هاروارد برای ساخت این نانوروباتها از اوریگامی DNA استفاده کردند. محققان این روبات را با کمک نرم افزار مدل سازی DNA که می توانست چگونگی اتصال جفتهای پایه DNA را درک کند، طراحی کرده و زمانی که شکل مورد نظر خود را به نرم افزار دادند، لیستی از رشته های DNA که با ترکیب آنها شکل مورد نظر به وجود می آمد، ارائه شد.

شکل مورد نظر دانشمندان صدفی بود به این صورت امکان حمل مقادیری دارو در این ساختار به وجود می آمد. دانشمندان برای اطمینان از اینکه دهانه صدف تنها پس از رسیدن به سلولهای هدف باز می شوند دو قفل برای آن طراحی کردند که هر یک از آنها رشته ای از DNA هستند که برای شناسایی گونه ای خاص از مولکولها طراحی شده اند. زمانی که این قفلها یا "آپتامر"ها به مولکولهای هدف می رسند DNA از هم باز شده و دارو آزاد می شود.

عوارض جانبی نانوروباتها

دانشمندان به منظور آزمودن توانایی های این دارو نانوروباتهایی را مجهز به قفلهای شناسایی مولکولهای سرطان خون به وجود آورده و دارویی که می تواند با جلوگیری از رشد سلولهای این بیماری آنها را نابود کند، درون آن قرار دادند. در نهایت میلیونها نسخه از این نانوروباتها در میان سلولهای انسانی سالم و سرطانی آزاد شدند.

سه روز بعد نیمی از سلولهای سرطانی نابود شده بودند اما هیچ آسیبی به سلولهای سالم وارد نیامده بود و دانشمندان دریافتند می توانند با افزودن میزان داروی گنجانده شده در این نانوروبات تمامی سلولهای سرطانی را نابود کنند. همچنین با تغییر نوع قفلهای دهانه صدف محققان می توانند هر نوع سلول سرطانی را هدف قرار دهند.

بر اساس گزارش بی بی سی، داشتن دو قفل به این معنی است که نانوروباتها از توانایی بالاتری در تشخیص سلولهای سرطانی برخوردارند و باید برای آزادسازی دارو دو سیگنال دریافت کنند. محققان امیدوارند نانوروباتها بتوانند دیگر سلولهایی که در بدن به صورت عادی از رشد سریعی برخوردارند از قبیل سلولهای روده و فولیکول مو را نیز دست نخورده باقی بگذارند، سلولهایی که معمولا در دوران شیمی درمانی بیشترین آسیب را می بینند.

شنبه 29/11/1390 - 17:13
کامپیوتر و اینترنت
گروهی از پژوهشگران آمریکایی روشی را برای توسعه پردازشگرهایی یافتند که حداکثر سرعت آنها می تواند 113 درصد "سی. پی. یو" شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و مهندسان شرکت AMD ، دومین تولیدکننده تراشه ها و پردازشگرهای رایانه ای در دنیا، روشی را یافتند که می تواند یک APU (واحد پردازشگر شتاب گرفته) را با حداکثر سرعت تولید کند.

یک CPU با عنوان "واحد پردازش اطلاعات" شناخته می شود و GPU "واحدهای پردازش گرافیکی" است. این درحالی است که سطح کارایی این دو واحد پردازشگر در قالب یک APU حداقل 21.4 درصد و حداکثر 130 درصد افزایش می یابد.

این محققان در این مطالعه که هزینه آن را بنیاد ملی علوم آمریکا تامین کرده است، تکنیک جدیدی به نام " CPU-assisted GPGPU" را ابداع کردند که شکل گیری اطلاعات میان CPU و GPU یکپارچه را بهتر می کند.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "تولیدکنندگان تراشه ها درحال ایجاد پردازشگرهایی هستند که از یک ساختار آمیخته برخوردارند. این بدان معنی است که یک سی. پی. یو و یک جی. پی. یو می توانند در یک تراشه منفرد ادغام شوند. این راهکار می تواند هزینه های تولید را کاهش دهد و میزان اثربخشی رایانه ها را افزایش دهد. اما هسته های CPU و GPU در این تراشه به روشی تقریباً مستقل روی عملکردهای جداگانه کار می کنند."

در تکنیک CPU-assisted GPGPU یک برنامه از پیش اجرایی که به طور خودکار با استفاده از آلگوریتمهای ویژه توسط هسته GPU ساخته می شود کمک می کند که اثربخشی و سطح کارایی پردازشگر افزایش یابد و یک APU با سرعت پردازش 4.20 گیگاهرتز ارائه کند.

براساس گزارش تام هاردور گاید، این تیم نتایج تحقیقات خود را در سمپوزیم بین المللی معماری رایانه های با سطح کارایی بالایی که 27 فوریه برگزار می شود ارائه خواهند کرد. 

شنبه 29/11/1390 - 17:12
هوا و فضا
دانشمندان ناسا با استفاده از نانولوله های کربنی کپسولهای زیستی را ساخته اند که می توانند محتوی سلولهای حیاتی یا داروهای مختلف باشند و در پزشکی آینده به کار روند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم تحقیقاتی "دیوید لافتوس" از بخش بیو فضای ناسا" نوعی کپسول زیستی را ساخته اند.
ساختار این کپسولهای زیستی از نانولوله های کربنی تشکیل شده است که می توانند محتوی سلولهای حیاتی، انواع داروها، مولکولها و حسگرهایی باشند که در موقعیتهای مختلف به کار می روند.

برای مثال، فضانوردی که درحال انجام پیاده روی فضایی است در معرض جریان شدیدی از ذرات خورشیدی قرار می گیرد.

در این مورد، چند کپسول زیستی که زیر پوست فضانورد کاشته شده اند افزایش رادیواکتیو را نشان می دهند و یک دوز از ماده G-CSF (فاکتور کلونی- محرک گرانولوسیت) را در خون آزاد می کنند.

این ماده سیتوکین که در مورد بیماران سرطانی تحت پرتودرمانی استفاده می شود به ارگانیسم کمک می کند که به عامل مهاجم خارجی پاسخ دهد.

این مخازن بسیار کوچک کربنی به روشی منفذدار شده اند که اکسیژن محلول در بافتها می تواند وارد کپسول شود و سلولهای داخل آن (از یک میلیون تا چند میلیون سلول) را برای ادامه زندگی تغذیه کند.

این کپسول زیستی ناسا مزایای دیگری نیز دارد و برای مثال می تواند محتوی دوزهای مختلف دارو باشد.

براساس گزارش گیزمودو، این مخازن نانویی می توانند در درمان دیابت نیز کاربرد داشته باشند. به طوریکه این کره های کربنی می توانند محتوی سلولهایی باشند که از همان عملکرد جزایر لانگرهانس برخوردارند.

جزایر لانگرهانس، سلولهای پانکراسی هستند که به سطح گلوکز حساسیت نشان می دهند و انسولین ترشح می کنند. به این ترتیب، بیماران دیابتی می توانند به طور کنترل شده و ثابت انسولین دریافت کنند.

به اعتقاد "دیوید لافتوس" بین 10 تا 15 سال آینده کپسولهای زیستی می توانند وارد بازار شوند. پیش بینی می شود که اولین آزمایشات این کپسول روی حیوانات در سالهای 2012 و 2013 آغاز شود.

شنبه 29/11/1390 - 17:11
بهداشت روانی
پزشکان به تازگی اعلام کرده اند نشانه های زیادی وجود دارند که نشان می دهند ابتلا به سندروم قلب شکسته می تواند منجر به مرگ افراد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دلشکستگی بسیار دردناک است، خواه در اثر شکست عاطفی رخ دهد و خواه در اثر مرگ یکی از نزدیکان، اما به نظر می آید این رویداد خطراتی جدی تر از دردناک بودن را به دنبال داشته باشد، زیرا شواهد زیادی هستند که نشان می دهند اختلالات قلبی که در اثر رویدادهای شدید احساسی به وجود می آیند می توانند منجر به مرگ شوند.

"آلکساندر لیون" متخصص قلب و عروق می گوید سندروم قلب شکسته عامل 2 درصد از 300 هزار حمله قلبی است که سالانه در بریتانیا رخ می دهد. مطالعه جدید به پزشکان کمک می کند تا با دقتی بالا سندروم قلب شکسته را تشخیص دهند، به این شکل می توانند میزان رواج ابتلا به این سندروم را تعیین کنند.

ابتدا افزایش شدید آدرنالین عامل ابتلا به این سندروم شناخته می شد، رویدادی که می تواند در اثر وقوع حادثه ای خوب یا بد رخ دهد. بر خلاف یک حمله قلبی که در اثر انسداد یکی از شریانهای قلبی رخ می دهد، در سندروم قلب شکسته هیچ شریانی مسدود نمی شود. در عوض پزشکان بر این باورند که افزایش شدید آدرنالین باعث فلج موقت بطن پایینی قلب شده و به این شکل به حفره بالایی فشار بیشتری وارد می شود و به این شکل نشانه های معمول حمله قلبی مشاهده می شوند و به علاوه شکل ظاهری حفره های پایینی قلب نیز تغییر پیدا می کند.

بر اساس گزارش دیسکاوری، تحقیقات پیشین نشان داده اند که ابتلا به این سندروم در میان زنان بیشتر از مردان است. با این همه به نظر می آید زنان بهتر از مردان می توانند از تاثیرات افزایش شدید آدرنالینی جان به در ببرند و احتمال مرگ مردها در اثر این رویداد بیشتر از زنان است.

جمعه 28/11/1390 - 14:24
کامپیوتر و اینترنت
آمار جدید تعداد کاربران اینترنت جهان نشان می دهد که ایران با 36 میلیون و 500 هزار کاربر، توانسته است سهم 47 درصدی از کاربران اینترنت خاورمیانه را به خود اختصاص دهد و رکورد دار بیشترین تعداد کاربر در این منطقه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وب سایت Internet World Stats آمار جدید خود را از تعداد کاربران جهان تا پایان دسامبر سال 2011 منتشر کرده است که بر اساس آن قاره آسیا با یک میلیارد و 16 میلیون و 799 هزار و 76 کاربر بیشترین بخش تعداد کاربران اینترنت را به خود اختصاص داده است.

اروپا با 500 میلیون و 723 هزار و 686 کاربر پس از آسیا در رتبه دوم قرار گرفته و آمریکای شمالی با 273 میلیون و 67 هزار و 546 کاربر رتبه سوم را به دست آورده است.

جدول رتبه مناطق مختلف دنیا از نظر تعداد کاربر اینترنت

ردیف منطقه یا کشور تعداد کاربران اینترنت رتبه
1 آسیا یک میلیارد و 16 میلیون و 799 هزار و 76 کاربر اول
2 اروپا   500 میلیون و 723 هزار و 686 کاربر دوم
3 آمریکای شمالی 273 میلیون و 67 هزار و 546 کاربر سوم
4 آمریکای لاتین و کارائیب 235میلیون و 819 هزار و 740 کاربر چهارم
5 آفریقا 139 میلیون و 875 هزار و 242 کاربر پنجم
6 خاورمیانه 77 میلیون و 20هزار و 995 کاربر ششم
7 اقیانوسیه 23 میلیون و 927 هزار و 457 کاربر هفتم

بر اساس این گزارش، هر قاره نسبتی خاصی را از کل درصد کاربران جهان به خود اختصاص داده است، قاره آفریقا 6.2 درصد، آسیا 44.8 درصد، آمریکای شمالی 13 درصد، آمریکای لاتین 10.1 درصد، اقیانوسیه یک درصد، خاورمیانه 3.3 درصد و اروپا 22.7 درصد از کل کاربران اینترنت در جهان را تشکیل می دهند.

در میان کشورهای آفریقایی کشور نیجریه با 45 میلیون و 982 هزار و 200 کاربر بیشترین تعداد کاربران آفریقایی را در اختیار دارد. کشورهای چین از آسیا با 513 میلیون کاربر، ایالات متحده آمریکا در آمریکای شمالی با 245 میلیون کاربر، برزیل در آمریکای لاتین با 75 میلیون 982 هزار کاربر، استرالیا در اقیانوسیه با 19 میلیون و 554 هزار و 832 کاربر، ایران در خاورمیانه با 36 میلیون و 500 هزار کاربر و آلمان در اروپا با 65 میلیون و 125 هزار کاربر بیشترین تعداد کاربران را در هر قاره به خود اختصاص داده اند.

جدول برترین کشورها از لحاظ تعداد کاربر اینترنت در مناطق هفت گانه دنیا

نام کشور منطقه یا کشور تعداد کاربران اینترنت رتبه
نیجریه آفریقا  45 میلیون و 982 هزار و 200 کاربر اول در آفریقا
چین آسیا  513 میلیون کاربر اول در آسیا
آلمان اروپا  65 میلیون و 125 هزار کاربر اول در اروپا
ایران خاورمیانه  36 میلیون و 500 هزار کاربر اول در خاورمیانه
ایالات متحده آمریکا آمریکای شمالی 245 میلیون کاربر اول در آمریکای شمالی
برزیل آمریکای لاتین 75 میلیون 982 هزار کاربر اول در آمریکای لاتین
استرالیا اقیانوسیه  19 میلیون و 554 هزار و 832 کاربر اول در اقیانوسیه

ایران با وجود تمامی مشکلات و جنجالهایی که به تازگی بر سر سرعت اینترنت و محدودیت دسترسی به سرویسهای ایمیل به وجود آمد، در خاورمیانه نسبت به آماری که تا پایان سال 2010 از تعداد کاربران منتشر شده بود با افزایشی سه میلیون و 300 هزار نفری مواجه شده و تعداد کاربران آن به 36 میلیون و 500 هزار کاربر رسیده است.

پس از ایران عربستان سعودی با 11 میلیون و 400 هزار کاربر و رژیم صهیونیستی با پنج میلیون و 263 هزار و 146 کاربر رتبه های دوم و سوم خاورمیانه به شمار می روند. همچنین ایران 47.4 درصد از کل کاربران خاورمیانه، عربستان 14.8 درصد و رژیم صهیونیستی 6.8 درصد از کل کاربران خاورمیانه را در اختیار دارند.

جدول رتبه بندی تعداد کاربران در خاورمیانه

ردیف منطقه یا کشور تعداد کاربران اینترنت رتبه
1 ایران 36 میلیون و 500 هزار کاربر اول در خاورمیانه
2 عربستان 11 میلیون و 400 هزار کاربر دوم در خاورمیانه
3 رژیم اشغالگر قدس پنج میلیون و 263 هزار و 146 کاربر سوم در خاورمیانه
4 سوریه چهار میلیون و 469 هزار کاربر چهارم در خاورمیانه
5 امارات سه میلیون و 555 هزار و 100 کاربر پنجم در خاورمیانه
...  ...  ...  ... 
  قطر 563 هزار و 800 کاربر آخر در خاورمیانه

نکته قابل توجه درباره تعداد کاربران خاورمیانه افزایش چشمگیر تعداد کاربران اینترنت در عراق است به شکلی که این کشور برخلاف آماری که تا پایان سال 2010 ارائه شده بود، یک میلیون و 303 هزار و 760 کاربر در اختیار دارد، به بیانی دیگر تعداد کاربران این کشور 978 هزار و 760 نفر افزایش پیدا کرده و به این شکل قطر به آخرین کشور خاورمیانه از نظر تعداد کاربران اینترنتی تبدیل شده است.

بر اساس گزارش Internet World Stats، تعداد کل کاربران در سرتاسر جهان که در پایان سال 2010 در حدود یک میلیارد و 966 میلیون و 514 هزار و 816 نفر اعلام شده بود با افزایش بیش از 300 میلیون نفر به دو میلیارد و 267 میلیون و 233 هزار و 742 کاربر رسیده است.

جمعه 28/11/1390 - 14:22
کامپیوتر و اینترنت
وب سایت شرکت تولید کننده گاز اشک آور جدیدترین هدف گروه هکرهای ناشناس بوده و این هکرها موفق شده اند وب سایت این شرکت را غیرفعال سازند.

به گزارش خبرگزاری مهر، هکرها، شرکت Combined Systems را که محصولات آن علیه معترضان در مصر به کار گرفته شده بود متهم به سودجویی از جنگ کردند، این شرکت سلاحهای شیمیایی مخربی را در اختیار نیروهای نظامی قرار می دهد.

این شرکت که در سال 1981 پایه گذاری شده است خود را شرکت پشتیبان نیروهای نظامی آمریکا معرفی می کند.

حمله گروه وابسته به هکرهای ناشناس جدیدترین حمله از سری تهاجمات سایبری است که توسط جنبش ناشناس صورت گرفته است، جنبشی که معمولا به صورت موازی با جنبش وال استریت حرکت می کند.

بر اساس گزارش فاکس نیوز، هکرها همچنین ادعا می کنند که اسامی، شماره تلفن و رمزهای عبور دهها نفر از کارمندان و مشتریان این شرکت را ربوده و منتشر کرده اند.

این گروه همچنین اظهار کرده اند که وب سایت شرکت تلویزیونهای مداربسته تجسسی که مدیریت آن به عهده رئیس FBI است را نیز هک کرده اند.

جمعه 28/11/1390 - 14:17
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته