• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 216
تعداد نظرات : 216
زمان آخرین مطلب : 4770روز قبل
آلبوم تصاویر

در سبک نقاشی دیجیتالی بوضوح نقش دانش نقاشی به صورت فیزیکی بر کاغذ و بوم احساس می شود، چراکه هنرمند دیجیتال ابزارهای مختلفی همچون صفحه های مجازی را که شامل میلیون ها رنگ هستند و همچنین بوم های نقاشی در سایزهای مختلف در اختیار دارد. توانایی از میان بردن اشتباهات در حین کار هم از جمله مزیت هایی است که این روش را از نقاشی سنتی متمایز می کند.

شنبه 25/10/1389 - 11:24
آلبوم تصاویر
 
شنبه 25/10/1389 - 11:22
دنیای گیاهان و حیوانات

 

لاله (نام علمی: Tulipa) نوعی گل است. بر طبق روایاتی این گل اصالتاً متعلق به ایران و آسیای میانه بوده‌است. بیش از صد نوع لاله امروزه در جهان طبقه بندی شده‌است.که به شکلها و رنگهای بسیار متفاوت یافت می شوند به نظر می‌رسد نام گل لاله از کلمه لال یا همان لعل از زبان سانسکریت به معنی قرمز گرفته شده باشد. در این صورت یا نام این گل منشأ هندی دارد یا کلمه لال در فارسی هم به این معنی به کار می‌رفته‌است. علیرغم اینکه گل لاله به طور طبیعی در دشتها و کوهستانهای ایران میروید ولی مردم با ذکر گل لاله در واقع گل شقایق در ذهنشان نقش می‌بندد. حتی گل لالهٔ شعر ترکی «لاله لر» همان شقایق است که در نماهنگ آن آشکار است. لاله گیاهی راست قامت است که ارتفاع انواع مختلف آن بین 10 تا 70 سانتیمتر می باشد دارای 2 تا 6 گلبرگ در بعضی گونه ها تا 12 برگ هم می رسد لاله ها بومی کوهستان و مناطق با آب و هوای معتدل هستند و احتیاج به یک دوره خواب خنک یعنی سرما دارند تکثیر لاله معمولا بوسیله پیاز لاله صورت می گیرد .مشخص نیست که لاله کی به اروپا راه پیدا کرده اما امروزه هلند یکی از مهمترین مراکز پرورش و صادرات لاله می باشد در فرهنگ ایرانی اسلامی لاله سرخ یکی از نمادهای شهدا می باشد
شنبه 25/10/1389 - 11:21
آلبوم تصاویر

 

سه شنبه 21/10/1389 - 9:15
آلبوم تصاویر
سه شنبه 21/10/1389 - 9:14
آلبوم تصاویر

 

تقدیم به همه تبیانیها

يکشنبه 19/10/1389 - 11:34
آلبوم تصاویر
 
سه شنبه 14/10/1389 - 13:22
آلبوم تصاویر
سه شنبه 14/10/1389 - 13:21
آشپزی و شیرینی پزی

  سوپ

مواد لازم :

نیم کیلو هویج

سه عدد پیاز کوچک

یک عدد فلفل تند

دو قاشق غذاخوری کره

یک لیتر عصاره‌ی سبزی‌جات یا گوشت پخته ‌شده

صد و پنجاه میلی ‌لیتر آب پرتقال

سه قاشق غذاخوری خامه‌ی کم‌چربی

یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه‌ی رنده شده

دو قاشق غذاخوری جعفری ساتوری شده

دو عدد گوجه‌ی سفت رسیده

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

هویج، پیاز و فلفل را بشویید و ریز خرد کنید. بعد آن‌ها را کمی در کره تفت دهید. حالا عصاره‌ی سبزی‌جات پخته را به آن‌ها اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را هم بشویید و ریز خرد کنید. حالا آن‌چه پخته‌اید را با هم‌زن‌قلمی یا مخلوط‌ کن به صورت یک پوره‌ی یک دست درآورید. گوجه‌فرنگی‌ها را با جعفری و زنجفیل و آب پرتقال و خامه به این مخلوط بیافزایید. نمک بزنید و دوباره مخلوط را هم بزنید. چند دقیقه بگذارید روی شعله‌ی کم اجاق ریز بجوشد تا جا بیافتد.

این سوپ هم نوش جان !

شنبه 11/10/1389 - 12:15
داستان و حکایت

هشام بن اسماعیل مخزومى، که از نوادگان ولید بن مغیره بود، در زمان خلافت عبدالملک بن مروان، به امارت مدینه رسید. او گرچه اهل علم و روایت بود، اما از منطق و دادگرى بهره چندانى نداشت. به همین دلیل، در زمان امارت خود، با خاندان امیرالمؤمنین على (ع) به ویژه امام زین‏العابدین (ع) رفتارهاى ناپسند و ظالمانه‏اى داشت و با اندک بهانه‏اى به اذیّت و آزار آن حضرت مى‏پرداخت.
پس از هلاکت عبدالملک، فرزندش ولید به خلافت رسید. پس از چندى هشام ابن اسماعیل مورد خشم خلیفه قرار گرفت و از امارت مدینه عزل شد. به دستور امیر جدید، هشام را بازداشت کرده و در جلوى خانه مروان بن حکم در معرض دید اهالى مدینه قرار دادند تا هر کس از وى شکایتى دارد، آن را اقامه کند و حق خویش را بستاند. هشام، که در توقیف مأموران امیر بود، مرتباً مى‏گفت: من از کسى واهمه‏اى ندارم جز على بن حسین (ع) که به وى آزارهاى زیادى رسانده‏ام.
اما در همان ایام، امام زین‏العابدین (ع) فرزندان و اطرافیان خویش را گرد آورده و به آنان سفارش کرد که از هشام شکایتى نکنند. اطرافیان امام (ع) عرض کردند: ما منتظر چنین روزى بودیم که انتقام ستمکارى‏هاى او را بستانیم، آیا ما را امر مى‏نمایى تا در مورد دشمن شما و اهل بیت(ع) کوتاه بیاییم؟ امام (ع) فرمود: حتى به یک کلمه هم در صدد انتقام نباشید، وى را به خدا واگذار کنید.
روزى امام (ع) به هنگام عبور از جلوى توقیفگاه هشام، از وى تفقّد و دلجویى کرد. هشام که بزرگوارى و کرامت نفس امام (ع) را ملاحظه کرد، گفت: اَللَّهُ اَعْلَمُ حَیْثُ یَجْعَلُ رِسالَتَهُ؛
(1) یعنى خداوند متعال داناتر است که رسالتش را در کجا (چه خاندانى) قرار دهد.
همچنین در روایتى آمده است که امام زین العابدین (ع) براى هشام پیغام فرستاد که ببین از مال دنیا چیزى دارى که خود را رهایى بخشى و از بند رها سازى؟ در پیش ما چیزى نیست که تو را کفایت کند؛ اما از ما مطمئن باش که آسیب و آزارى به تو نمى‏رسد. هشام که از بزرگوارى و عفو امام(ع) متحیر و مبهوت شده بود، گفت: اَللَّهُ اَعْلَمُ حَیْثُ یَجْعَلُ رِسالَتَهُ.
آرى، امام زین العابدین (ع) با این سیره و رفتار خود به همگان آموخت که زمین خوردگان را زمین زدن روا نیست. مردانگى و غیرت در این است که در برابر ستمکاران، در هنگام اعمال ناشایستشان ایستادگى شود.

چهارشنبه 8/10/1389 - 13:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته