• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 42209
تعداد نظرات : 4513
زمان آخرین مطلب : 4087روز قبل
اخبار
جام جم آنلاین: تصویربرداری فیلم تلویزیونی "دارکوب" به تهیه کنندگی یحیی منصور مؤید و کارگردانی سعید اسدی به سفارش صدا و سیمای مرکز البرز به زودی به اتمام می‌رسد.

منصور موید؛ تهیه‌کننده فیلم "دارکوب" با بیان اینکه تله فیلم دارکوب یک ماه پیش تولید داشته است به خبرنگار مهر گفت: تصویربرداری در 25 جلسه انجام شده است و در حال حاضر تله فیلم مراحل فنی را سپری می کند.

وی افزود: این تله فیلم در 12 لوکیشن تصویربرداری شده که تمامی آنها در استان البرز است و ژانر این فیلم را پلیسی - اجتماعی است.

تهیه کننده تله فیلم "دارکوب" اظهار امیدواری کرد: پس از گذراندن مراحل تدوین، صداگذاری و موسیقی این تله فیلم در بهمن ماه آماده نمایش خواهد شد .

وی تصریح کرد: نویسنده فیلم تلویزیونی "دارکوب"، داریوش مختاری است که نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی "طبل بزرگ زیرپای چپ" را درکارنامه خود دارد.

در این تله فیلم بازیگرانی همچون سیروس ابراهیم زاده، صدرالدین شجره، کاظم هژیرآزاد، صدف طاهریان، پیام اینالویی، حسین پهلوان‌زاده، ماهان جهان، علی اصغر طبسی و ... به ایفای نقش پرداختند.  

عوامل تولید این تله فیلم عبارتند از مجری طرح: مریم نفریه، مدیر تولید: محمد عفراوی، مدیر تدارکات: مهدی منیری، دستیار اول و برنامه‌ریز: ماهان حیدری، طراح صحنه و لباس: ستاره قلی زاده، مدیر فیلمبرداری: مهدی امیری، طراح گریم: امیر ترابی، صدابردار: سامان شهامت و تدوین: رضا مطهری.

پخش زیارت رسول اکرم(ص) از تمام شبکه‌های رادیویی

زیارت مخصوص رسول اکرم(ص) هم‌زمان با روز رحلت ایشان از تمام شبکه‌های رادیویی پخش می‌شود.

با نزدیک شدن به آخرین روزهای ماه صفر و رحلت جانگداز نبی مکرم اسلام (ص)، شبکه‌های مختلف رادیویی از عصر روز شنبه اول بهمن تا عصر روز یکشنبه دوم بهمن ماه در زمان‌های مختلف اقدام به پخش زیارت حضرت رسول اکرم (ص) خواهند کرد.
 
جدول پخش زیارت رسول اکرم(ص) به شرح ذیل است:
 
شبکه رادیویی اقتصاد: شنبه1/11/90 ساعت 22:00- شبکه رادیویی معارف: شنبه1/11/90 ساعت 22:45 در برنامه حریم عصمت- شبکه رادیویی فرهنگ: شنبه1/11/90 حوالی اذان مغرب- شبکه رادیویی تهران: شنبه1/11/90 ساعت 21:00- شبکه رادیویی پیام: شنبه1/11/90 قبل از اذان مغرب- شبکه رادیویی سلامت: شنبه1/11/90 ساعت 17:50 تا 18 و یک شنبه از ساعت 6:05 صبح تا 6:15  و از ساعت 12:25 ظهر تا 12:35-  شبکه رادیویی البرز: یک شنبه2/11/90 ساعت 14:30 – شبکه رادیویی نمایش: یک شنبه2/11/90 ساعت 12:10 بعد از اذان -شبکه رادیویی جوان: یک شنبه2/11/90 ساعت 11:00 صبح- شبکه رادیویی قرآن: یک شنبه2/11/90 ساعت 11:30 قبل از اذان ظهر.

تلاش شبكه های رادیویی برای حضور در دوازدهمین جشنواره رادیو

شبكه های رادیویی، آثار خود را برای رقابت در دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو كه اردیبهشت سال آینده(1391) در زیباكنار برگزار می شود، ارسال كرده اند.

هدف از برگزاری این جشنواره فرآهم آوردن امكان تبادل تجربیات و دیدگاه های برنامه سازان حوزه رادیو برای ارتقای دانش نظری و عملی و تقدیر و بزرگداشت برگزیدگان است.

بر این اساس، شبكه های مختلف رادیویی آثار خود را در بخش های مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال كرده اند.

شبكه رادیویی جوان از جمله شبكه هایی است كه با 20 اثر در بخش داخلی و 16 اثر در بخش بین المللی در دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو حضور یافته است.

این آثار با محوریت چهار مولفه "دین، اخلاق، امید و آگاهی" در قالب های تفریح و سرگرمی، ویژه برنامه های مناسبتی، برنامه های كوتاه، مستند، تركیبی و آموزشی تولید شده اند.

مركز هنرهای نمایشی رادیو كه مسوولیت تولید نمایش برای شبكه های رادیویی را بر عهده دارد نیز آثار خود را برای رقابت در بخش های داخلی، بین الملل، نمایش های سریالی، نمایش های تك قسمتی، نمایش های كوتاه و رویش به دبیرخانه جشنواره ارایه كرده است.

همزمان با برگزاری این جشنواره قرار است چهارمین اجلاس جهانی صدا نیز با هدف ارایه آخرین پژوهش اندیشمندان و پژوهشگران در عرصه این رسانه شنیداری و افزایش كمی و كیفی ادبیات پژوهشی و حرفه ای درباره رسانه های شنیداری و رادیو برگزار شود.

این اجلاس با همكاری بخش رادیویی اتحادیه رادیو و تلویزیون های آسیا و اقیانوسیه "ای بی یو" (ABU) در هفت محور برگزار می شود.

"رادیو، كودك و خانواده"، "رادیو و اقتصاد"، "رادیو، هویت ملی و جهانی شدن"، "رادیو و درام"، "رادیو و موسیقی"، "رادیو و جامعه" و "رادیو در عصر رسانه های نوپدید"، محورهایی هستند كه برای ارسال مقاله به اجلاس جهانی صدا در نظر گرفته شده اند.

چكیده مقالات این جشنواره باید تا دهم اسفند ماه به دبیرخانه ارسال شود.

آخرین نفس های دریاچه ارومیه مستند می شود       

وضعیت بحرانی دریاچه ارومیه دستمایه ساخت مستند آخرین نفس به تهیه كنندگی و كارگردانی مجید اوچی در مركز آذربایجان غربی گردید .

 این مستند محض بمدت 33 دقیقه با هدف بررسی نقش فعالیت های انسانی و تغییرات اقلیمی برروی كم آبی دریاچه ارومیه تولید می شود .

تهیه كننده این مجموعه با اشاره به كم آبی دریاچه ارومیه ، فعالیت های انسانی انجام گرفته از سالهای قبل را در بروز چنین مشكلی مهم دانست و در خصوص ضرورت ساخت مستند آخرین نفس گفت : تبدیل شدن پارك دریاچه ارومیه به شوره زار می تواند در آینده یكی از بحرانهای زیست محیطی را در صورت ادامه روند فعلی بوجود آورد و برای ساكنان منطقه ، كشاورزی و حیات وحش بی نظیر این پارك خطر آفرین باشد .

اوچی بررسی بحران و ایجاد سوال در مخاطبان و نیز ارائه پاسخ و راهكار را از تكنیك های خاص این مستند كه برای بیننده نیز تازگی دارد ، عنوان كرد و افزود : با توجه به تنوع تصویربرداری در فصل های مختلف سال ، پیش تولید این مستند سه ماه و تصویربرداری آن شش ماه بطول انجامید كه هم اكنون آماده پخش از شبكه استانی است .

سایر عوامل این مجموعه عبارتنداز : تصویربردار : ایرج حسینی  ، مدیرتولید و ناظر كیفی : حسین جنگجو ،  صدابردار : علی مظفری ، محقق و نویسنده : علی صمدی  ، گوینده : اسكندر رحیمی  ، تدوین : سعید جبارزاده. 

شنبه 1/11/1390 - 23:40
اخبار
جام جم آنلاین: بانک مرکزی قیمت پیش فروش سکه فاز دوم را اعلام کرد که بر اساس آن، نرخ سکه طرح جدید با زمان تحویل شش ماهه حدود 599 هزار تومان و تحویل چهار ماهه 627 هزار تومان تعیین شد.

بانک مرکزی قیمت پیش فروش سکه طرح جدید را که از روز دوشنبه هفته جاری در شعب بانک ملی آغاز خواهد شد، اعلام کرد.

بر این اساس، قیمت پیش فروش سکه طرح جدید با تحویل شش ماهه پنج میلیون و 989 هزار ریال و با تحویل چهار ماهه شش میلیون و 274 هزار ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده است.

عباس کمره ای معاون ریالی و نشر بانک مرکزی از آغاز فاز دوم پیش فروش سکه از روز دوشنبه هفته جاری در دو مرحله تحویل چهار و شش ماهه خبر داد و گفت: از این پس قیمت پیش فروش سکه هفتگی تعیین و اعلام می‌شود.

پیش فروش سکه در فاز دوم به صورت نامحدود به اشخاص حقیقی خواهد بود، تنها محدودیت آن عدم پیش فروش به حقوقی ها است.

در عین حال، منعی برای افرادی که پیش از این در مرحله اول سکه پیش خرید کرده اند وجود ندارد، به این معنا که این افراد نیز می تواند در فاز دوم هم به میزان نامحدود سکه خریداری کنند.

لازم به ذکر است که بر اساس اخبار دریافتی، طی دو روز پایانی پیش فروش سکه در فاز اول، میزان تقاضای و مراجعه افراد برای خرید به شدت افزایش یافته بود.

بانک مرکزی قیمت سکه پیش فروش فاز اول که از تاریخ 29 آذر ماه امسال به مدت یکماه آغاز شده بود را 546 هزار تومان تعیین کرده بود.

بر این اساس، بانک مرکزی قیمت سکه طرح جدید با تحویل شش ماهه را 53 هزار تومان و قیمت سکه با تحویل چهار ماهه را 81 هزار تومان نسبت به مرحله اول افزایش داده است.(مهر)

شنبه 1/11/1390 - 23:39
اخبار
جام جم آنلاین: داشتن پول شاید دانش را به همراه نداشته باشد، اما می‌توان با قدرت این ابزار، مدرك دانشگاهی را در هر مقطعی تهیه كرد! آیا می‌خواهید پایان‌نامه یا تز مقاطع فوق‌لیسانس و دكترای خود را ارئه دهید؟ حتما زمان بررسی یا خواندن كتاب‌ها و مقالات لازم در این زمینه را هم ندارید!

فربد یكی از آن همه دانشجویانی است كه چند بار طرح خود را ارائه داده و هر بار به دلایلی رد شده است. حالا او به یكی از مجتمع‌های خیابان انقلاب آمده تا شاید این گره كور به نوعی در این تنها اتاق كه بیشتر شبیه سمساری است، گشوده شود. این دفتر كه فربد به آن امید زیادی بسته است با تابلوی دیگری در حال فعالیت است.

البته لزومی ‌ندارد كه همه راهی و آواره ساختمان‌های قدیمی ‌و بدون آسانسور مركز شهر شوند، می‌توان همان پشت میز با جستجوی كلمات كلیدی در رایانه تعداد زیادی آدرس و شماره تلفن به دست آورد. صفحه‌های مجازی كه باز می‌شوند شما شاهد چنین عباراتی خواهید بود: («ارائه كلید واژه‌ها از سوی شما»، «ادامه كار با ما»، «مشاوره»، «تهیه پروپوزال» و «نگارش نهایی» پایان‌نامه را در هر زمانی، بسته به بودجه شما، انجام خواهیم داد...) فربد نیز چنین كرده بود و پس از تماس تلفنی، خانم منشی آدرس دفتر را به او داد. این دومین مكانی است كه او به آن مراجعه می‌كند.

البته در كنار چنین تبلیغاتی، بسیاری هم به فضای دانشگاهی نفوذ كرده و به صورت مستقیم مشتریان خود را جذب می‌كنند. «این یك روند جدی و در حال گسترش است». این هشدار را سلیمان پاك‌سرشت، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه بوعلی همدان می‌دهد و در تحلیل این ماجرا به «جام‌جم» می‌گوید: «چنین مساله‌ای را باید از 2 جنبه درون نهادی و برون نهادی نگریست كه من بیشتر به جنبه درون نهادی آن نگاه می‌كنم. حتی می‌توان روی این پدیده «مزدوری علم» نام نهاد؛ پدیده ای پیچیده و در حال گسترش كه توسط اشخاصی كه فاقد صلاحیت علمی‌هستند، انجام می‌شود.»

تا گرفتن نمره 17 كنار شما هستیم!

برای درك موضوع با یكی از آگهی‌دهندگان كه خود را استاد دانشگاه و مشاور پایان‌نامه معرفی می‌كند، به صورت تلفنی گفت و گو شد؛ البته به عنوان یك مشتری و متقاضی و نیازمند پایان‌نامه‌ای با موضوع كلی «اختلالات بیش فعالی در كودكان».

فرد پاسخ دهنده در آغاز 2 پرسش كلیدی طرح می‌كند؛ «زمان»، «بودجه» و این كه چه مقدار كار به صورت میدانی و چه میزان آن كتابخانه‌ای است؟

پس از ارائه توضیحات لازم، انجام یك كار «تضمین شده»، «شسته رفته» با حداقل نمره 17 را تقبل كردند. ظاهرا جنبه برون نهادی قضیه بدون هیچ پروسه و مجوز اداری راه خود را در بازار یافته است و همچنان به سوی مسیری نامعلوم در دنیای دانش پیش می‌رود.

اما در خود دانشگاه یا همان جنبه درون نهادی ماجرا، چه اتفاقی افتاده است؟ پاك‌سرشت با طرح این پرسش می‌گوید: «یك عامل كلیدی، ضعف در انتقال هنجار و اخلاق علمی ‌به دانشجویان است. ما در مقطع كارشناسی واحدی نداریم كه به دانشجویان اصول اخلاق علمی ‌و حقوقی آثار علمی ‌آموزش داده شود. اكنون چه انتظاری داریم كه دانشجویان این رفتارها را از خود بروز ندهند؟ نیاز به ارائه 2 واحد در این زمینه كاملا محسوس است تا دانشجویان این كدها را دریافت كنند. پس از آن می‌توان توقع ارائه یك كار پژوهشی با رعایت اخلاق علمی‌ داشت. اما در حال حاضر هنجارها به صورت مستقیم تولید و منتقل نمی‌شوند.»

بده ‌‌ـ‌ بستان استادان

تصور یا انتظاری كه پیش می‌آید این است كه چرا استادان به چنین موضوع مهمی‌چندان اهمیت نمی‌دهند؛ در اینجا 2 فرضیه بویژه در ارتباط با پایان‌نامه‌ها، قابل طرح است؛ نخست این كه استاد مربوطه چندان اشراف علمی ‌نسبت به موضوع ارائه شده از سوی دانشجویان ندارد و به همین دلیل متوجه نمی‌شود كه كار ارائه شده آیا پژوهش خود دانشجوست یا یك اثر مونتاژ شده و تولیدی دیگران؟ و دوم این كه در صورت اطلاع از این موضوع چرا و چگونه همه پایان‌نامه‌ها نمره بالای 17 كسب می‌كنند؟

«این یك بده بستان است» پاسخ عضو هیات علمی‌دانشگاه بوعلی بسیار قاطع است. وی بده بستان رایج در دانشگاه‌ها را چنین توضیح می‌دهد: «استادان نمره كمتر از 17به هیچ پایان‌نامه ای نمی‌دهند؛ این در حقیقت نمره اساتید به خود و یكدیگر است. به طور مثال بنده برای موردی داور یك پایان‌نامه می‌شوم، روز دیگر استاد دیگری داوری یكی از پایان‌نامه‌های دانشجویان بنده را بر عهده می‌گیرد. این در حقیقت نوعی بده بستان میان استادان است. در كل معیار ارزشیابی در پایان‌نامه‌ها مشخص نیست. توقعات در جلسه دفاع همین مناسبات است كه دست به دست هم می‌دهند و نتیجه آن چنین نمره‌هایی می‌شود. خود دانشجویان نیز به این مساله واقف هستند.»

دانشگاه، یك دوره گذار

دیری نمی‌پاید دانشجویانی كه با شور فراوان و شب نخوابیدن‌های پیش از كنكور راه خود را به دانشگاه باز كرده‌اند، درمی‌یابند كه این مقطع یك دوره گذار، همچون دوره خدمت سربازی است.

نكته: برخی‌ استادان و معلمان تنها به درس دادن اكتفا كرده‌اند و تولید علم را به عنوان یك هنجار آموزش نمی‌دهند، در حالی كه این موضوع باید در جامعه علمی‌به عنوان یك هنجار اخلاقی مورد توجه قرار گیرد‌

فربد كه البته نامش مستعار است، با تبسم می‌گوید: «چه اهمیتی دارد خودم این كار را انجام دهم یا دیگری. اصلا ارائه یك كار علمی ‌چه تاثیری در زندگی و كار من دارد، هیچ كس به آن بها نمی‌دهد، كاغذ آن مثل همه كارهای دیگر گوشه كتابخانه به مرور زرد می‌شود. در حالی كه خود استادان دانشگاه زمان و مشاوره كافی برای كار پایان‌نامه دانشجویان اختصاص نمی‌دهند، چه انتظاری وجود دارد؟ باید این مرحله همچون دیگر مراحل زندگی طی شود.»

پاك‌سرشت درباره نتیجه‌گیری دانشجویان از دوران تحصیل خود به عنوان یك مرحله گذار، به عدم تاثیرگذاری كارهای پژوهشی بر شغل دانشجویان اشاره می‌كند و می‌گوید: «به جرات می‌گویم كه یك دانشجو به سرعت به این چنین نتیجه‌ای خواهد رسید كه دوره دانشگاه را تنها باید گذراند، همین، چون بین مهارت‌های آموخته شده و تخصص دانشجویان با نیاز جامعه و اشتغال آنها تناسبی وجود ندارد.»

برخی از استادان و معلمان تنها به درس دادن اكتفا كرده‌اند و تولید علم را به عنوان یك هنجار آموزش نمی‌دهند. در حالی كه این موضوع باید در جامعه علمی‌به عنوان یك هنجار اخلاقی مورد توجه قرار گیرد.

مدرك‌گرایی و رقابت استادان برای ارتقا

این كه مدرك چه تاثیری در ارتقای شغلی دارد و حتی برای جلسه خواستگاری نیز مفید و موثر است، نیازی به توضیح ندارد، اما از سویی دیگر چنانچه پاك‌سرشت عنوان می‌كند: «دانشگاه به عنوان یك نهاد، دارای فرهنگ و آداب خاص خود است» كه پایداری چنین فرهنگی مستلزم داشتن ابزارهای «تنبیه و تشویق است».

این جامعه‌شناس با ذكر نمونه‌های عینی ابراز می‌كند: «حتی در مواردی كه متوجه تخلف دانشجویی در این زمینه می‌شویم، امكان برخورد جدی با وی بر اساس ضوابط وجود ندارد. حتی طبق قوانین نمی‌توان وی را از حضور در كلاس محروم ساخت. در اصل سیستم تنبیه در چنین مواردی ناكارآمد و ناقص است. چنین عواملی موجب شده كه دانشگاه تنها یك مكان برای ارائه مدرك به دانشجویان باشد.»

چنین به نظر می‌رسد، عامل برون‌نهادی و درون‌نهادی در یك قانون نانوشته به دلایل بسیار و به صورت هماهنگ، این پازل را كامل می‌كنند. اگر جنبه مادی برای عامل برون‌نهادی یا همان بازار انگیزه است، در درون خود دانشگاه نیز برخی از استادان در یك رقابت و برای گرفتن ارتقای شغلی به این مساله دامن می‌زنند. استاد دانشگاه بوعلی به بروز و گسترش این مساله در خود گروه مرجع اشاره می‌كند و می‌گوید: «متاسفانه یك مسابقه ناروا برای «ارتقاء» شیوع یافته است كه آثار نامطلوبی در پیشرفت علمی‌ دارد؛ چون در حالت مسابقه حتی علم را كمی‌می‌بینیم.»

در یك نگاه كلی‌تر می‌توان گفت عدم رعایت اصل پژوهش و حق مولف تنها محدود به دانشگاه و پژوهش‌های دانشگاهی نیست، چنانچه كه كتابسازی نیز در جامعه، بازار و جایگاه خود را دارد. «گاهی مشاهده می‌شود كه یك فرد در طول دو سال به اندازه 50 سال كار علمی ‌روانه بازار می‌كند! این مساله در خود گروه مرجع در حال شیوع است».

پایان‌نامه ارزان‌تر می‌خواهم

«2 میلیون برای 200 صفحه! تحویل 2 ماهه!» فربد می‌گوید: «این قیمت یكی از افراد برای ارائه پایان‌نامه بود كه برای بار نخست به او مراجعه كردم. من توان پرداخت چنین رقمی‌ را ندارم. حالا هم كه اینجا منتظرم تا استاد بیایند!»

یك استاد دیگر دانشگاه كه به دلایلی نمی‌خواست نامش عنوان شود، بخشی از دلایل چنین ناهنجاری علمی‌ در فضای دانشگاهی را ناشی از ضعف دانشجویان در نوشتن، كم دانشی، هراس و موارد دیگر می‌داند كه به همین دلایل دانشجو ترجیح می‌دهد با صرف هزینه‌ای از این مرحله عبور كند. وی همچنین فضای عمومی‌ جامعه را نیز از دیگر عوامل موثر در گسترش این نوع تقلب عنوان كرده و می‌گوید: «هنگامی‌ كه به صورت آزاد این كار تبلیغ می‌شود خود به گسترش كار دامن می‌زند. زمانی كه قبح مدارك جعلی و تقلبی از بین برود، زمینه و بستر چنین كارهایی نیز مهیا خواهد شد.»

شاید اتفاق بیفتد

این پرسش اساسی مطرح است كه آیا تعهد به هنجارهای علمی‌ پذیرفته شده است یا نه؟ در حالی كه قاعده‌ای برای ارزیابی پایان‌نامه‌ها وجود ندارد. استاد دانشگاه بوعلی این پرسش را مطرح كرد. با چنین روندی دیری نخواهد پایید كه خواهید دید و شنید: تحویل پایان‌نامه در منزل، محل كار یا حتی در جلسه دفاع. شاید خود آنها هم از كار دفاع كنند! بامزه است نه؟ اما در عین‌حال جدی و خطرناك. فعلا فربد باید از پایان‌نامه نانوشته خود به طور شخصی دفاع كند، او به قول خودش می‌خواهد تنها از شر این واحد درسی كه زمان چندانی هم برای آن ندارد، راحت شود. «اصلا اعصاب فكر كردن به این موضوع را ندارم. بریده‌ام»!

شنبه 1/11/1390 - 23:39
اخبار
جام جم آنلاین: رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به آخرین وضعیت لیزینگ کالا و لپ تاپ به دانشجویان، گفت: لیزینگ لپ تاپ قطعی شده و به همراه یک بسته شامل ملزومات مورد نیاز دانشجویان از ترم آینده تحصیلی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.

کیوان مرادیان ، با اشاره به آخرین وضعیت لیزینگ کالا و لپ تاپ برای دانشگاهها، اظهار داشت: به تازگی بسته ای شامل تمام امکانات مورد نیاز دانشجویان آماده شده که موجب تاخیر در ارائه این کالا شده است. به منظور آماده سازی این بسته ها، یک سری شرکتهای بزرگ برای همکاری دعوت شده اند.

وی درباره ملزوماتی که در قالب این بسته در اختیار دانشجویان قرار داده می شود، گفت: کاغذ، کیف، میزتحریر، میز نقشه کشی و تمام مجموعه هایی که هنگام تحصیل مورد نیاز دانشجویان خواهد بود در این بسته فراهم آمده است.

به گفته رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، آماده سازی شرایط لیزینگ به عنوان یکی از وظایف جدی این صندوق تا پایان آذرماه، انجام شده است.

مرادیان به زمان ارائه این خدمات به دانشجویان اشاره کرد و افزود: در صورتیکه در خصوص قیمت و کیفیت با این شرکتها به توافق برسیم از ترم آینده امور اجرایی این بسته ها آغاز و در اختیار دانشجویان قرار داده می شود.

این مقام مسئول در وزارت علوم با یادآوری اینکه بخشی از این تسهیلات در قالب ارائه وام و کمک صندوق رفاه به دانشجویان ارائه می شود، اظهار داشت: صندوق رفاه وامی برابر با 70 درصد قیمت اجناس به دانشجویان پرداخت می کند و سطح قیمتها در کمترین حالت ممکن برای دریافت اجناس از جمله لپ تاپ 20 درصد زیر قیمت بازار خواهد بود. حتی قیمت لوازم التحریر تا 50 درصد نوسان قیمت دارد(مهر)

شنبه 1/11/1390 - 23:38
اخبار
جام جم آنلاین: 5300 سرباز معلم در سال تحصیلی آینده در آموزش و پرورش جذب خواهند شد كه بیشترین سهمیه به استان خوزستان با 650 نفر و كمترین سهمیه به استان ایلام با 22 نفر اختصاص دارد.

وحید كیارشی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بخشنامه به‌كارگیری معلمان وظیفه در سال تحصیلی 92ـ91 را به ادارات كل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ كرد.

به گزارش فارس، براساس این بخشنامه، فهرست و مدارك داوطلبان واجد شرایط و حائز رتبه امتیاز لازم (بر اساس فرم امتیازبندی طراحی‌شده در آن اداره‌كل) كه شامل 2‌/‌1 برابر ظرفیت تخصیص یافته است، به تفكیك مدرك تحصیلی و تاریخ اعزام، بلافاصله در اختیار هسته گزینش قرار گرفته و هماهنگی لازم در خصوص نظر نهایی در زمان مناسب صورت گیرد.

همچنین فارغ‌التحصیلان مراكز تربیت معلم (ورودی 88) در اولویت جذب قرار دارند.

داوطلبان باید هنگام ثبت‌نام فرم تعهدنامه رعایت شوونات شغل معلمی و رعایت ضوابط عمومی گزینش در طول مدت خدمت و  همچنین فرم پرسشنامه اطلاعات فردی گزینش را تكمیل كنند همچنین داوطلبان باید از سلامت كامل جسمی، روحی و روانی متناسب با شغل معلمی برخوردار باشند.

به‌كارگیری پذیرفته‌شدگان با مدرك تحصیلی فوق‌دیپلم در دوره متوسطه صرفا در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و كاردانش به عنوان استادكار (در رشته تحصیلی مرتبط) مجاز خواهد بود.

اگر مشمول درخواست معافیت پزشكی یا تحصیلی كرده باشد، اعزام وی لغو شده و از فهرست سرباز معلمان كنار گذاشته می‌شود.

شنبه 1/11/1390 - 23:38
تاریخ
لنین رهبر روسیه بلشویكی درگذشت
جام جم آنلاین: 88 سال پیش در روز 21 ژانویه سال 1924 میلادی ولادیمیر ایلیچ اولیانف مشهور به لنین در منزل خود در شهر گوركی در سن 53 سالگی درگذشت. معمار انقلاب بلشویكی از یك سال و نیم پیش از مرگش فلج شده و اندك اندك از اداره امور كناره گیری كرده بود.

البته تا قبل از بیمار شدن، لنین آن اندازه فرصت داشت كه پس از كودتای اكتبر 1917 میلادی دیكتاتوری حزبش را بر  جمهوری نوپای روسیه تحمیل كند.

ولادیمیر ایلیچ اولیانف در روز 10 آوریل سال 1870 میلادی در شهر سیمبیرسك روسیه و در خانواده ای كارمند كه از سوی تزار لقب اشرافیت گرفته بود ، متولد شد.

برادر بزرگش الكساندر در روز 11 مه سال 1887 میلادی اندكی پس از مرگ پدرشان به اتهام دست داشتن در توطئه ای علیه تزار به دار آویخته شد.ولادیمیر پس از اعدام برادرش ترك تحصیل كرد.

او در سال های جوانی با نادژدا كروپسكایا ازدواج كرد.نادژدا نیز از یك خانواده بورژوا بود و مانند لنین یك طرفدار جنبش های انقلابی و دكترین ماركس محسوب می شد.

زن و شوهر از سال 1897 تا 1900 میلادی در حاشیه رودخانه لنا سكونت كردند كه ولادیمیر لقب خود لنین را از نام این رودخانه الهام گرفت.

در روز 11 فوریه سال 1900 میلادی ، لنین به تبعید به كشور سوئیس رفت و در آن كشور روزنامه «ایسكرا» را تاسیس كرد.

در روز 30 ژوئیه سال 1903 میلادی در شهر بروكسل و در جریان كنگره حزب سوسیال دموكرات كارگری روسیه میان طرفداران لنین و طرفداران مارتوف شكاف افتاد و این حزب به 2 جناح تقسیم شد.

طرفداران لنین خود را بلشویك «به زبان روسی به مفهوم اكثریت» و رقبای خود را بدون هیچ خجالتی منشویك «به مفهوم اقلیت» نامیدند.

در جریان انقلاب سال 1905 میلادی روسیه ، لنین محتاطانه در تبعید باقی ماند.نادژدا همسرش در تمام دوران تبعید همراه او بود.

سرانجام با بروز جنگ جهانی اول ، پایه های سلطنت تزاری كه سست بود به لرزه درآمد و در جریان انقلاب فوریه در روسیه جمهوری اعلام شد و كرنسكی به ریاست جمهوری منصوب گردید.

اما ادامه جنگ و ضعف دموكراسی نوپای روسیه موقعیت مناسبی را در اختیار لنین قرار داد تا قدرت را در دست گیرد.

در روز 27 مارس 1917 میلادی در بحبوحه جنگ ، آلمان ها یك قطار زره پوش در اختیار لنین قرار دادند تا به روسیه بازگردد.

لنین چند ماه پس از بازگشت با كودتای بلشویك ها در اكتبر سال 1917 میلادی ، قدرت را در دست گرفت و دیكتاتوری پرولتاریا را بر روسیه تحمیل كرد.

به این ترتیب ، در روز 21 ژانویه سال 1924 میلادی ولادیمیر ایلیچ اولیانف ملقب به لنین ، معمار حكومت كمونیستی روسیه در سن 53 سالگی درگذشت.

جنگ قدرتی كه در میان طبقه نخبگان حزب كمونیست در زمان بیماری لنین بر سر جانشینی اش درگرفته بود پس از مرگش شدت یافت.

سرانجام این جوزف استالین فرصت طلب بود كه به لطف نقش كلیدی اش در دبیرخانه حزب قدرت را به چنگ آورد و مدتی بعد تصفیه مرگبار رقبایش و بلشویك های قدیمی را آغاز كرد.

شنبه 1/11/1390 - 23:38
تاریخ
ارتش روسیه در نزدیكی دروازه‌های استانبول
جام جم آنلاین: 134سال پیش در روز 20 ژانویه سال 1878 میلادی ارتش روسیه تزاری شهر آدریانوپل (ادرنه امروزی) در 200 کیلومتری استانبول،پایتخت امپراتوری عثمانی را تصرف کرد.درپی تصرف این شهر سربازان روسیه تزاری به سوی استانبول به راه افتادند.

سلطان عثمانی درخواست ترک مخاصمه می کند.

جنگ روسیه تزاری و امپراتوری عثمانی از روز 27 آوریل سال 1877 میلادی آغاز شده بود.
 
روسیه تزاری که به خاک عثمانی چشم طمع دوخته بود به بهانه حمایت از اقوام اسلاو ساکن در سرزمین های بالکان که جزو امپراتوری عثمانی محسوب می شدند ، آغازگر جنگ بود.

سرانجام ، دو طرف متخاصم در سن استفانو در حومه استانبول قرارداد 3 مارس را امضا می کنند.

براساس این قرارداد سلطان عثمانی منطقه دوبرودجا و شهرهای قارص و باطومی را به روسیه واگذار می کند و در عین حال یک بلغارستان مستقل بزرگ از دانوب تا دریای اژه ایجاد می شود.

مجزا شدن این سرزمین ها از خاک عثمانی ، استقلال یونان و سپس خودمختاری صربستان را درپی داشت.

اما الکساندر دوم،تزار روسیه و هنوز چشم طمع به خاک عثمانی داشت. بریتانیا و امپراتوری اتریش از بلند پروازی های روسیه به خشم می آیند.

بنجامین دیسراییلی ، نخست وزیر بریتانیا تزار روسیه را تهدید به جنگ می کند.

بیسمارک ، صدراعظم آلمان موقعیت را مناسب می یابد تا خود را به عنوان یک میانجی در روابط بین المللی تحمیل کند.

به پیشنهاد بیسمارک کنگره برلین از 13 ژوئن تا 13 ژوئیه سال 1878 میلادی برگزار می شود.در این کنگره تصمیم به تجزیه امپراتوری عثمانی که به مرد بیمار اروپا شهرت داشت ، گرفته می شود.

صربستان ، مونته نگرو و رومانی مستقل می شوند. علی رغم نارضایتی روس ها و بلغارها ، بلغارستان ادعاهای ارضی خود را کنار گذاشته و به خودمختاری بسنده می کند.

بوسنی و هرزگوین سهم اتریش و جزیره قبرس سهم بریتانیا می شوند.

چند سال بعد فرانسه ، تونس را به قیمومیت خود درمی آورد و بریتانیا نیز قیمومیت خود را به مصر تحمیل می کند.

به این ترتیب ، در روز 20 ژانویه سال 1878 میلادی ارتش روسیه تزاری شهر آدریانوپل را تصرف کرده و به سوی استانبول پایتخت امپراتوری عثمانی پیشروی می کند.

سلطان عثمانی ناگزیر تقاضای صلح کرده و پیمان سن استفانو را امضا می کند. امضای این پیمان سرآغاز تجزیه بزرگ امپراتوری عثمانی می شود.

شنبه 1/11/1390 - 23:37
تاریخ
كشف هاوایی توسط کاپیتان کوک
جام جم آنلاین: 234 سال پیش در روز 18 ژانویه سال 1778 میلادی کاپیتان جیمز کوک،دریانورد و کاشف بزرگ انگلیسی در جریان سومین سفر بزرگ اکتشافی خود،جزایر هاوایی را در اقیانوس آرام کشف کرد. اما این کشف جدید برای او خوش یمن نبود و موجب شد سومین سفر اکتشافی این دریانورد بزرگ آخرین سفرش محسوب شود.

کاپیتان کوک در سومین سفر اکتشافی خود تصمیم گرفته بود مناطق شمالی اقیانوس آرام را اکتشاف کند.

او در ماه ژوئیه سال 1776 میلادی با دو کشتی رزولیشن و دیسکاوری بندر پلیموت انگلستان را ترک کرد.

کاپیتان کوک پس از رسیدن به جزیره تاهیتی که در سفرهای قبلی خود با آن آشنا شده بود راه شمال اقیانوس آرام را در پیش گرفت و در سر راه جزایر ساندویج «هاوایی امروزی» را کشف کرد ، سپس به مسیر خود ادامه داد و به سواحل آلاسکا رسید.

کوک با کشتی های خود طول سواحل آلاسکا را پیمود و به تنگه برینگ رسید.در این ناحیه قطعات یخ راه او را سد کردند.

کوک برای سپری کردن زمستان به جزایر هاوایی بازگشت.

کاپیتان کوک در بازگشت به جزایر هاوایی با استقبال بومیان روبرو شد.اما اندکی بعد به دلیل رفتارهای ناشایست ملوانانش خشم بومیان این جزایر برانگیخته شد.

کاپیتان کوک هنگامی که قصد تنبیه بومیان را داشت در روز 14 فوریه سال 1779 میلادی اندکی بیش از یکسال پس از کشف هاوایی به ضرب چاقوی یک بومی به قتل رسید.

به این ترتیب در روز 18 ژانویه سال 1778 میلادی کاپیتان جیمز کوک مجمع الجزایر هاوایی را در شمال اقیانوس آرام کشف کرد.

اما این کشف برای او خوش یمن نبود و حدود یکسال بعد در همین منطقه کشته شد و سفرهای اکتشافی او ناتمام ماندند.

شنبه 1/11/1390 - 23:36
کامپیوتر و اینترنت

زمانی اینترنت، جدا از امکانات ارتباطی‌اش، قفسه‌ای با چند طبقه بود که اطلاعات باارزش، اما محدودی در آن پیدا می‌شد؛ محله کوچکی بود که خانه‌هایش یافتنی و مشخص بودند؛ بیشه‌زار کوچکی بود که به‌راحتی می‌شد هر گوشه و کنارش را دید. امروز اما اینترنت قفسه که هیچ، کتابخانه‌ای است که پیدا کردن ابتدا و انتهای آن ناممکن است؛ دنیایی است که هر کوچه آن به هزارتویی می‌رسد که سرک کشیدن به هر کدام از راه‌های آن به این سادگی‌ها هم نیست؛ جنگلی است که شاخه‌های درختان آن از گوشه‌های تاریک و روشن پیدا و ناپیدای آن سر‌به‌فلک می‌کشد. در حقیقت، حجم اطلاعاتی که در اینترنت تولید می‌شود وصف‌ناپذیر است.

 

طبیعت پیش‌روی شما

شبانه‌روز به تماشای طبیعت بپردازید

www.africam.com

جالب‌ترین نکته درباره سایت این است که به پخش زنده و 24 ساعته تصاویر در صحراهای آفریقا می‌پردازد. البته دوربینی که فقط منظره‌ای خالی را نمایش می‌دهد، می‌تواند پس از مدتی کسل‌کننده شود. به همین دلیل، سایت سیستمی پیش‌بینی کرده که با استفاده از اخطارهای آن می‌توانید هرگاه حیوان‌ها در مقابل دوربین قرار گرفتند، به تماشای تصاویر زنده سایت بپردازید.

 


 

پیغام مهم

پیامی محرمانه برای دوست خود بفرستید

https://privnote.com

این پیام پس از ده ثانیه نابود می‌شود! این جمله به گوش شما آشنا است؟ کار این سایت همین است. اگر متنی دارید که می‌خواهید کسی آن را بخواند، اما باید از نابودی آن پس از خوانده شدن مطمئن باشید، کافی است وارد این سایت شوید، متن را بنویسید و لینک آن را برای شخص مورد نظر بفرستید. متن پس از یک بار خوانده شدن برای همیشه پاک می‌شود.


 

پرنده‌شناسی

پرنده‌شناس حرفه‌ای شوید

Collinsbirds.com

این سایت متعلق به انتشارات مشهور كالینز است. چه یك پرنده‌شناس حرفه‌ای باشید یا ازعلاقه‌مندان به  این حوزه،‌ در هر صورت این سایت برای شما جذاب خواهد بود. سایتی با بیش از پنج‌هزار پرنده از دسته‌های مختلف با اطلاعات كامل، ‌نكته‌های جالب و عكس‌ها و تصویرسازی‌های جالب. این سایت علاوه بر جنبه‌ آموزشی می‌تواند یك سایت سرگرم كننده نیز باشد.

 

رسانه اجتماعی كاربران آی‌فون

ارتباط آی‌فون‌ها

iwiki phone.com

اگر از دارندگان آی‌فون اپل و مشتاق به اشتراك‌گذاشتن تجربه‌های خود در این زمینه هستید، می‌توانید از این رسانه اجتماعی مخصوص  دارندگان آی‌فون بهره‌مند شوید. این رسانه اجتماعی محل خوبی برای بحث در زمینه مباحث مختلفی در باره آی‌فون است. این سایت بخشی مخصوص معرفی برنامه‌ها و بازی‌های مختلف نیز دارد.

 

اصطلاح مناسب

عبارت مناسب خود را بیابید

www.phraseup.com

اگر به‌دنبال واژه‌های مناسبی برای بیان یک احساس یا یک اصطلاح خاص می‌گردید و در عبارت خود کلمه‌های مناسب را پیدا نمی‌کنید، این سایت می‌تواند کمک‌کننده باشد؛ البته در زبان انگلیسی. کافی است عبارت ناقص را با قرار دادن ستاره به‌جای کلمه‌های مجهول بنویسید تا عبارت کامل را بیابید.

شنبه 1/11/1390 - 23:32
کامپیوتر و اینترنت

هزاران افزونه برای فایرفاكس، كروم، اینترنت اكسپلورر و اپرا موجود است. این افزونه‌ها هر كار ممكن را پوشش می‌دهند؛ از مسدود كردن تبلیغات و سرعت بخشیدن به دانلود‌ها گرفته تا شخصی‌سازی مرورگر و هماهنگ كردن بوك‌مارك‌ها از طریق اینترنت. درواقع، اگر مرورگر شما در مورد خاصی ضعیف عمل می‌كند یا فكر می‌كنید كه می‌تواند كاری را به شكل بهتری انجام دهد، به احتمال، برای انجام همان‌كار به خصوص هم افزونه‌ای وجود دارد.

 

استفاده بهتر از موسیقی

www.foxytunes.org

مرورگر: فایرفاكس، IE
افزونه Foxy Tunes به شما این اجازه را می‌دهد تا بیشتر مدیا‌پلیرهای معروف را به طور مستقیم از طریق مرورگرتان كنترل كنید. همچنین این افزونه می‌تواند برای یافتن متن ترانه، ‌آلبوم‌ها، ‌ویدیوها، ‌زندگی‌نامه هنرمندان و... به كار رود.

 

اشتراك‌گذاری آنلاین موسیقی

http://bit.ly/unite238

 مرورگر: اپرا
افزونه Unite Media Player اپرا به شما امكان می‌دهد كه موسیقی‌تان را از هر مكانی جست‌وجو و پخش كنید یا به موسیقی به اشتراك درآمده از سوی دوستان و كاربران دیگر گوش‌دهید. این پخش‌كننده فهرستی از افرادی را كه موسیقی به اشتراك گذاشته‌اند، نمایش می‌دهد تا بتوانید مجموعه‌های آن‌ها را نیز مرور كنید.

شنبه 1/11/1390 - 23:31
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته