• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1774
تعداد نظرات : 506
زمان آخرین مطلب : 3496روز قبل
دانستنی های علمی

شبکه اجتماعی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به: ناوبری, جستجو

شبکهٔ اجتماعی ساختاری اجتماعی است که از گره هایی(که عموما فردی یا سازمانی هستند) تشکیل شده‌است که توسط یک یا چند نوع خاص از وابستگی به هم متصل اند، برای مثال: قیمت‌ها، الهامات، ایده‌ها و تبادلات مالی، دوست‌ها، خویشاوندی، تجارت، لینک‌های وب، سرایت بیماری‌ها (اپیدمولوژی) یا مسیرهای هواپیمایی. ساختارهای حاصل اغلب بسیار پیچیده هستند. تحلیل شبکه‌های اجتماعی روابط اجتماعی را با اصطلاحات رأس و یال می‌نگرد. رأس‌ها بازیگران فردی درون شبکه‌ها هستند و یال‌ها روابط میان این بازیگران هستند. انواع زیادی از یال‌ها می‌تواند میان رأس‌ها وجود داشته باشد. تحقیق در تعدادی از زمینه‌های آکادمیک نشان داده‌است که شبکه‌های اجتماعی در بسیاری از سطوح به کار گرفته می‌شوند از خانواده‌ها گرفته تا ملت‌ها و نقش مهمی در تعیین راه حل مسائل، اداره کردن تشکیلات و میزان موفقیت افراد در رسیدن به اهدافشان ایفا می‌کند.

در ساده‌ترین شکل یک شبکهٔ اجتماعی نگاشتی از تمام یال‌های مربوط، میان رأس‌های مورد مطالعه‌است. شبکهٔ اجتماعی هم چنین می‌تواند برای تشخیص موقعیت اجتماعی هر یک از بازیگران مورد استفاده قرار گیرد. این مفاهیم غالبا در یک نمودار شبکهٔ اجتماعی نشان داده می‌شوند که درآن، نقطه‌ها رأس‌ها هستند و خط‌ها نشانگر یال‌ها.

مثالی از نمودار یک شبکه اجتماعی

محتویات

  • ۱ آنالیز شبکه‌های اجتماعی
  • ۲ آشنایی با شبکه‌های اجتماعی اینترنتی
    • ۲.۱ شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در دنیا
    • ۲.۲ شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در ایران
  • ۳ منابع

آنالیز شبکه‌های اجتماعی

آنالیز شبکه‌های اجتماعی(مرتبط با نظریه شبکه‌ها) به عنوان یک تکنیک کلیدی در جامعه شناسی، انسان شناسی، جغرافیا، روانشناسی اجتماعی، جامعه شناسی زبان، علوم ارتباطات، علوم اطلاعات، مطالعات سازمانی، اقتصاد و زیست شناسی مدرن همانند یک موضوع محبوب در زمینهٔ تفکر ومطالعه پدیدار شده‌است.

بالغ بر یک قرن است که مردم، شبکهٔ اجتماعی مجازی را برای اشاره‌های ضمنی به مجموعه روابط پیچیده میان افراد درسیستم‌های اجتماعی در تمامی مقیاس‌ها از روابط بین فردی گرفته تا بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌دهند. در سال ۱۹۴۵ J. A. Barnes برای نخستین بار از اصطلاح قاعده مند برای مشخص کردن الگوهایی از رشته‌ها استفاده کرد که مفاهیم را مشخص می‌کنند و به صورت رایج توسط عموم و دانشمندان علوم اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد : گروه‌های محدود (مانند: قبایل و خانواده‌ها) و طبقات اجتماعی(مانند: جنسیّت و قومیت). دانشورانی چون : S.D. Berkowitz, Stephen Borgatti, Ronald Burt, Linton Freeman, Mark Granovetter, Peter Marsden, Nicholas Mullins, Anatol Rapoport, Stanley Wasserman, Barry Wellman, and Harrison White کاربرد شبکه‌های اجتماعی را به تفصیل بیان کرده‌اند..[۱]

آنالیز شبکه‌های اجتماعی از طریق احکام نظری و روش‌ها و تحقیق‌های مربوط به آن از یک صنعت ضمنی به معبری تحلیلی برای پارادایم‌ها تغییر یافته‌است. براهین تحلیلی از کل گرفته تا جزء؛ از ساختار گرفته تا روابط و افراد، از اخلاق گرفته تا رفتار همگی شبکه‌های سراسری را مورد بررسی قرار می‌دهند که در آن‌ها، همهٔ رشته‌ها شامل روابط ویژه‌ای در میان جمعیت ِ تعریف شده‌اند و یا شبکه‌های فردی را مورد بررسی قرار می‌دهند که شامل رشته‌ها یی است که افراد مشخصی آن‌ها را دارند از قبیل انجمن‌های خصوصی.[۲]

گرایش‌های تحلیلی متعددی آنالیز شبکه‌های اجتماعی را تمیز می‌دهند: هیچ فرضی وجود ندارد که گروه‌ها، بلوک‌های بنا کنندهٔ اجتماع هستند :[۳] : این معبر برای مطالعهٔ سیستم‌های اجتماعی با محدودیت کمتر باز است از اجتماعات غیر محلی گرفته تا لینک‌های درون وب‌گاه‌ها.

آنالیز شبکه‌های اجتماعی علاوه بر سروکارداشتن با اشخاص (افراد، سازمان‌ها، ایالات) به عنوان واحدهای گسستهٔ تحلیل، برروی چگونگی ساختار رشته‌ها که اشخاص و روابط میان آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد نیز تمرکز می‌کند.

برخلاف تحلیل‌هایی که بر این فرض استوارند که هنجارهای اجتماعی تعیین کنندهٔ رفتارها هستند، آنالیز شبکه‌های اجتماعی به بررسی وسعت تاثیرگذاری ساختار و ترکیب رشته‌ها بر هنجارها می‌پردازد.

شکل یک شبکهٔ اجتماعی به تعیین میزان سودمندی شبکه برای افراد آن شبکه کمک می‌کند. به طور جزئی شبکه‌های محکم برای اعضایشان نسبت به شبکه‌هایی که تعداد زیادی اتصالات ضعیف برای افراد خارج از شبکهٔ اصلی دارند، کمتر مفید واقع می‌شوند. بیشتر شبکه‌های باز با اتصالات اجتماعی و رشته‌های ضعیف، شانس بیشتری برای دسترسی به ایده‌ها و دست آوردهای جدید نسبت به شبکه‌های بسته با رشته‌های طویل فراهم می‌آورد. به بیان دیگر گروهی از دوستان که تنها دارای ارتباط با یکدیگر هستند، اطلاعات و دست آوردهای یکسانی را به اشتراک می‌گذارند. اما گروهی از افراد که دارای ارتباط با بخش‌های اجتماعی دیگر هستند شانس بیشتری برای دسترسی به محدودهٔ وسیعتری از اطلاعات دارند. افراد برای دستیابی به موفقیت بهتر است که با شبکه‌های گوناگونی ارتباط داشته باشند تا اینکه ارتباطات زیادی درون یک شبکه داشته باشند. به طور مشابه افراد می‌توانند تأثیرگذاری و ایفای نقش به عنوان واسطه در برقراری ارتباط بین دو شبکه که به هم متصل نیستند را تمرین کنند.(این کار پر کردن سوراخ‌های ساختاری نامیده می‌شود.)[۴]

آنالیز شبکه‌های اجتماعی چشم انداز متناوبی را ایجاد می‌کند که در آن خواص افراد نسبت به ارتباطات و رشته‌های میان آن‌ها در شبکه از اهمیت کمتری برخوردار است. این معبر ایجاد شده‌است تا برای توضیح بسیاری از پدیده‌های جهان واقعی مفید واقع شود، اما مجال کمتری برای نمایندگی‌های فردی باقی می‌گذارد تا توانمندی‌های فردیشان روی موفقیت تأثیرگذار باشد زیرا بخش زیادی از این توانمندی‌ها درون ساختار شبکه باقی می‌ماند.

شبکه‌های اجتماعی برای بررسی چگونگی تأثیرات متقابل میان تشکیلات، توصیف بسیاری از اتصالات غیررسمی که مجریان را به یکدیگر متصل می‌کند، نیز مورد استفاده قرار گرفته‌است و در این زمینه‌ها نیز به خوبی برقراری ارتباطات فردی میان کارمندان در سازمان‌های مختلف عمل می‌کند. شبکه‌های اجتماعی نقش کلیدی در موفقیت‌های تجاری و پیشرفت‌های کاری ایفا می‌کنند. شبکه‌ها راههایی را برای شرکت‌ها فراهم می‌کند که اطلاعات جمع آوری کنند، از رقابت بپرهیزند و حتی برای تنظیم قیمت‌ها و سیاست‌ها با هم تبانی کنند..[۵]

آشنایی با شبکه‌های اجتماعی اینترنتی

فضای مجازی مجال شکل‌گیری اجتماعات جدید از کاربران را فراهم می‌کند. از زمان تونیس (Tonnies) و تلاش او برای تعریف دو گونه تجمع انسانی یعنی «اجتماع» در مقابل «جامعه» (گزلشافت و گمنشافت) به بعد همه متفکران علوم اجتماعی و فرهنگی «رو در رو بودن»، «محدودیت تعداد»، و «ابتناء بر روابط عاطفی و نه روابط عقلانی را از خصائص بنیانی»اجتماع" عنوان کرده‌اند.

هر چند روابط کاربران فضای مجازی رابطه‌ای با واسطه‌است و نه رو در رو، بسیاری از مطالعه کنندگان اینترنت تمایل دارند از اصطلاح «اجتماع» برای اشاره به جمع کاربران استفاده کنند.

در این میان تلاش‌های متعددی در حال انجام است تا حوزه و دامنه معنایی کاربردهای جدید این اصطلاح را برای اشاره به تجمعات کاربران فضای مجازی، روشن سازد. ازجمله می‌توان به تلاش‌های خانم شلینی ونچرلی اشاره کرد.

نظرات ونچرلی در سایت USINFO ارائه شده‌است. او به شبکه‌ها و سازمان‌های رسمی که به سامان بخشیدن به روابط و مقررات ارتباطاتی در فضای مجازی اشتغال دارند می‌پردازد و در ادامه به موضوع اجتماعات کاربران و خصوصیت‌های آنها اشاره می‌کند.

شبکه‌های اجتماعی برپایه اینترنت در بین جوانان آمریکایی محبوبیت به سزایی کسب کرده‌اند. این شبکه‌های اجتماعی درعین حال که فضاهایی هستند که درآنها افراد دوستان جدیدی پیدا می‌کنند و یا دوستان قدیمی خود را در جریان تغییرات زندگی شان قرار می‌دهند، مکان‌هایی برای تبادل نظر هستند که در آنها جوانان عقاید و نظرات خود را با هم به اشتراک می‌گذارند.

این قابلیت که یک جوان بتواند با امثال خود در کشورهای دیگر جهان ارتباط برقرار کند باعث می‌شود تا این شبکه‌ها به مکانی تبدیل شوند که در آنها ایده‌های جدید معرفی می‌شوند و مورد بحث قرار می‌گیرند.

شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در دنیا

استفاده از خدمات شبکه‌های اجتماعی، روزبه‌روز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. هم‌اکنون سایت‌های شبکه‌های اجتماعی، بعد از پرتال‌های بزرگی مثل یاهو یا ام‌اس‌ان موتورهای جستجو مثل گوگل، تبدیل به پراستفاده‌ترین خدمت اینترنتی شده‌اند.

خیلی از نهادهای مختلف جهانی و اینترنتی با اهداف گوناگون که مهم‌ترین آنها تجاری و تبلیغاتی است، دست به‌راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی زده یا درصدد خرید سهام مهم‌ترین شبکه‌های اجتماعی دنیا هستند؛ مثل رقابت اخیر گوگل و مایکروسافت برسر سایت مای‌اسپیس و فیس‌بوک.

در رقابت مای‌اسپیس، پرکاربرترین سایت شبکه اجتماعی دنیا گوگل و در رقابت برسر فیس‌بوک، مایکروسافت برنده‌شد. ضمن اینکه یاهو هم بعد از راه‌اندازی نه‌چندان موفق «۳۶۰درجه»، به دنبال راه‌اندازی یک شبکه اجتماعی دیگر به‌اسم «مش» است.

ناسا هم برای جذب جوانان علاقمند به موضوعات هوافضا، یک شبکه اجتماعی را بر پایه استانداردهای نسل آینده وب و تنظیمات سایت خود راه اندازی کرد.

این شبکه اجتماعی جدید که مای ناسا نام دارد، بخش‌های بسیار پیشرفته‌ای دارد که کاربران می‌توانند از طریق آنها تصاویر و تفکرات خود را درباره موضوعات فضایی با سایر کاربران به‌اشتراک بگذارند. مای ناسا یک نمونه بسیار اصلی از شبکه‌های اجتماعی است و یک محیط مجازی را می‌سازد که در آن کاربران می‌توانند تمام موضوعات و مقولات مورد نظر و شخصی خود را جمع‌آوری کنند.

کاربران می‌توانند در این شبکه اجتماعی جدید برای خود وبلاگ درست کنند و از وبلاگ‌هایی نظیر وبلاگ یکی از مدیران ناسا که روایت بسیار شگفت‌انگیزی را از ماموریت‌های فضایی خود نقل کرده‌است، استفاده کنند.

شبکه‌های اجتماعی، به‌خصوص آن‌هایی که کاربردهای معمولی و غیرتجاری دارند، مکان‌هایی در دنیای مجازی هستند که مردم خود را به‌طور خلاصه معرفی می‌کنند و امکان برقراری ارتباط بین خود و همفکرانشان را در زمینه‌های مختلف مورد علاقه فراهم می‌کنند. البته در بعضی از این موارد مثل مای‌ناسا سمت و سوی اصلی این علایق (فضا) مشخص است.

به نظر می‌رسد شبکه‌های اجتماعی در اینترنت، در آینده بیش از این هم اهمیت پیدا می‌کند. این شبکه‌ها هم‌اکنون هم روزبه‌روز محبوب‌تر می‌شوند. با شبکه‌های اجتماعی، دیگر افراد برای پیداکردن همفکران خود در موارد گوناگون تنها نیستند؛ یک دوست آرژانتینی برای تحلیل بازی‌های بوکاجونیورز، یک دوست سوئدی برای صحبت در مورد فناوری اطلاعات، یک دوست فرانسوی برای صحبت در مورد فیلم‌های سینمای مستقل یا یک دوست مصری برای بحث در مورد مسائل خاورمیانه.

مسلما در دنیای حقیقی هیچ‌گاه افراد علاقه‌مند، موضوعات موردعلاقه خود را به این گستردگی نمی‌یافتند. این دلیل و شاید دلایل مشابه این، سرویس‌های شبکه‌های اجتماعی را به یکی از مهم‌ترین ارکان اینترنت در دو، سه سال اخیر تبدیل کرده‌است.

شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در ایران

حدود ۴ سال پیش بود که مفهوم شبکه‌های اجتماعی به‌طور گسترده با حضور اورکات در میان کاربران ایرانی رواج پیدا کرد و در مدت کوتاهی آن‌قدر سریع رشد کرد که پس از برزیل و آمریکا، ایران سومین کشور حاضر در اورکات شد.

اما درهمان زمان شایعاتی هم رواج پیدا کرد که نسبت به عضویت در این انجمن هشدار دادند. می‌گفتند که گوگل (گرداننده اورکات) از این طریق به اطلاعات شخصی، علایق و نظرات و ارتباطات خصوصی افراد دست پیدا می‌کند و ممکن است این کار باعث ازبین‌رفتن امنیت شخصی افراد شود.

چندی پیش دادگاهی در برزیل، از گوگل تقاضای اجرای محدودیت‌هایی در سرویس اورکات کرد تا گروه‌های نژادپرستانه از اورکات حذف شوند. البته گوگل از اجرای این تقاضا سرباز زده‌است.

گوگل اعلام کرده چون سرورهای گوگل که مرتبط با اورکات هستند، در آمریکا قرار دارند، کلیه امور مربوط به آن مطابق قوانین آمریکا بوده و نمی‌توان قوانین برزیل یا سایر دولت‌ها را در آن دخیل کرد اما گروه‌های خاصی را که بر خلاف قوانین داخلی اورکات بوده‌اند، شناسایی و بسته‌است.

هرچند که یاهو ۳۶۰ هنوز مورد استفاده قرارمی‌گیرد، اما کاربران ایرانی به سراغ سایت‌های شبکه‌های اجتماعی کمتر معروف و حتی شبکه‌های اجتماعی ایرانی می‌روند.

با نگاهی به تعداد کاربران ۲۴ شبکه اجتماعی پرطرفدار دنیا (جدول)، به آسانی می‌شود میزان تاثیرگذاری این شبکه‌ها را درک کرد. این شبکه‌ها مجموعاً بیش از یک میلیارد کاربر دارند و اگرچه تعامل زیادی بین کاربران آنها هست، اما به‌هرحال رقم فوق‌العاده‌ای است.

فهرست پرکاربرترین شبکه‌های اجتماعی با بیش از ۱۰ میلیون کاربر تا دسامبر ۲۰۰۷

نام موضوع کاربر
Facebook عمومی-آمریکای شمالی ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ [۶]
My Space عمومی- آمریکای شمالی ۲۹۰,۰۰۰,۰۰۰
Orkut عمومی ۶۷,۰۰۰,۰۰۰
HI5 عمومی ۵۰,۰۰۰,۰۰۰
Windows Live Space عمومی / وبلاگ مایکروسافت ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
Classmates همکلاسی‌های قدیمی ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
bebo عمومی / کشورهای مشترک‌المنافع انگلیس ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
Xanga عمومی و وبلاگ ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
Flixster فیلم‌های سینمایی ۳۶,۰۰۰,۰۰۰
Tagged عمومی ۳۰,۰۰۰,۰۰۰
Netlog عمومی ۲۸,۰۰۰,۰۰۰
Reunion دوستان قدیمی و خانواده ۲۸,۰۰۰,۰۰۰
Broadcaster اشتراک‌گذاری کلیپ ۲۶,۰۰۰,۰۰۰
Friendster عمومی ۲۶,۰۰۰,۰۰۰
Cyworld عمومی / کره‌ای‌ها ۲۱,۰۰۰,۰۰۰
Friends Reunited دوستان قدیمی ۱۹,۰۰۰,۰۰۰
LinkedIn تجارت ۱۶,۰۰۰,۰۰۰
Black Planet عمومی / سیاهان ۱۶,۰۰۰,۰۰۰
imeem موسیقی، عکس، ویدیو ۱۶,۰۰۰,۰۰۰
Plaxo تجارت ۱۵,۰۰۰,۰۰۰
Last.fm موسیقی و کلیپ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰
Fotolog عکاسی ۱۳,۰۰۰,۰۰۰
LiveJournal وبلاگ ۱۳,۰۰۰,۰۰۰
badoo عمومی / اروپا ۱۲,۰۰۰,۰۰۰

«یاهو ۳۶۰درجه» با تنها ۴,۷۰۰,۰۰۰ کاربر، در بین شبکه‌های با کاربران بالای ۱۰میلیون دیده نمی‌شود.

منابع

دوشنبه 16/5/1391 - 23:52
ورزش و تحرک

مراسم اختتامیه المپیک چگونه خواهد بود؟

به نظر می رسد که مراسم اختتامیه المپیک لندن که یکشنبه آینده برگزار خواهد شد، به اندازه مراسم افتتاحیه آن جالب و دیدنی باشد.
  
 
برترین ها: به نظر می رسد که مراسم اختتامیه المپیک لندن که یکشنبه آینده برگزار خواهد شد، به اندازه مراسم افتتاحیه آن جالب و دیدنی باشد.

مدل هایی از قسمت های مختلف شهر لندن ساخته شده که می توانند چارچوب کلی این مراسم دو ساعته را نشان بدهند، از جمله چرخ فلکی به عنوان نماد چشم لندن، نمادهایی از برج پل لندن، ساعت بزرگ پارلمان لندن و کلیسای جامع سنت پل.



پیش بینی می شود که هزاران نفر از تزدیک و حدود 4 میلیارد نفر از طریق تلویزیون شاهد برگزاری مراسم المپیک باشند. صدها سیرک باز از مدتی پیش در حال تمرین هستند تا بتوانند با نمایش های خود بر جذابیت مراسم اختتامیه بیفزایند.



قسمت هایی از نمایش ها به تقلید از سریال طنز "فقط احمق ها و اسب ها" ساخته شده و یک تاکسی، یک تریومف هرالد و یک ام جی اسپرت به عنوان اشاره ای به صنعت اتومبیل سازی لندن در نمایش وجود خواهد داشت.



همچنین در این مراسم صحنه ای شبیه به ساعات پررفت و آمد لندن وجود خواهد داشت که در ان 300 نفر در اتومبیل ها یا دوچرخه های خود از این سو به آن سو می روند. کارگران زمین را دریل می کنند و خانم هایی هدایت ترافیک را بر عهده دارند.



با توجه به اینکه در 50 سال اخیر موسیقی یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین جنبه های فرهنگ انگلستان بوده است، نام این مراسم " سمفونی موسیقی انگلستان" خواهد بود.



شروع مراسم اختتامیه 9 شب خواهد بود. در این مراسم مشعل المپیک به نشانه پایان بازی ها خاموش خواهد شد.



دوشنبه 16/5/1391 - 23:44
ورزش و تحرک

پروپاقرص ترین تماشگر المپیک لندن +عکس

یک شهروند چینی با سه چرخه برای تشویق بازیکنان این کشور در بازهای المپیک لندن از دو سال گذشته عازم انگلیس شده بود.
 
برترین ها: یک شهروند چینی با سه چرخه برای تشویق بازیکنان این کشور در بازهای المپیک لندن از دو سال گذشته عازم انگلیس شده بود.

روزنامه گاردین در این باره نوشت: "چن جوانمینگ"، کشاورز 57 ساله چینی این سفر غیر معمولی خود را از آوریل سال 2010 از روستایی در شرق چین آغاز کرد و پس از دو سال با عبور از 16 کشور از جمله ویتنام، ترکیه، ایتالیا و فرانسه ششم جولای سال 2012 وارد انگلیس شد.



این کشاورز چینی قصد داشت با دوچرخه به انگلیس سفر کند اما به دلیل سفر طولانی مدت و حمل مواد غذایی و وسایل مورد نیاز برای خواب، یک چرخ دیگری به آن اضافه کرد.

وی تصاویر خود با آثار معروف هر کشور از جمله برج ایفل را روی این سه چرخه نصب کرد.








دوشنبه 16/5/1391 - 23:42
طنز و سرگرمی

شوخی های جالب شبکه های اجتماعی (8)


1) یه بار با یه بنده خدایی دعوام شد در حد بزن بزن! بعد یهو دیدم وسط دعوا نشست شروع کرد به خندیدن. گفتم واسه چی می خندی؟ گفت چرا وقتی مشت می زنی مثل این فیلم هندیا صداشم درمیاری؟!

2) من هر وقت حوصله ام سر می ره یه اس ام اس به یه شماره اتفاقی می دم با این مضمون: جنازه رو قایم کردم، حالا چیکار کنم؟

3) هنوزم منتظرم یه روز یه خانوم و آقای پولداری بیان خونمون بعد مامانم بگه عزیزم ما تا حالا بهت دروغ گفته بودیم اینا پدر و مادر واقعی تو هستن!

4) قهرمان بچگیای ما بروسلی بود این شدیم جدیدیا با امثال جاستین بیبر به کجا می رسن؟

5) بعضی از حرفا تو دل آدم می مونه مثل تیکه آخر رانی هلو تو قوطی!

6) موجِ گرانی ها به پورشه پانامرا هم رسید و قیمت این ماشین از 420 میلیون به 640 میلیون رسید! دوستان از فردا به مدت سه روز در اعتراض به گرونی این خودرو، پورشه نمی خریم تا صدای اعتراض ما به گوش مسئولین برسه!

7) یعنی ما اگه تو یه خونه با 10 تا اتاق هم باشیم این چهارتا اعضای خونواده ما یه طوری خودشون رو تو خونه پخش می کنن که توی هیچ نقطه ای از خونه نمی شه تنها باشی! یعنی بارسلونا هم اینطوری از فضاهای خالی زمین استفاده نمی کنه.

8) طرف مسج داده می خوام اَدت کنم چی کار کنم؟ بهش گفتم یه کپی شناسنامه با دو قطعه عکس برام ایمیل کن! والا

9) یه روز خوب اومدنی نیست، ساختنیه

10) شخصیتی که در دوران تحصیل هیچ وقت چهره اش دیده نشد: «الان میخواد بازرس از آموزش و پرورش بیاد!»

11) دست دوستم یه گوشی آی فون دیدم حسودیم شد. اومدم خونه به مامانم گفتم من یه اپل می خوام!
مامانم یه لبخند مرموزی زد، شب که بابام اومد دیدم دستش یه پلاستیک سیبه!
مامانم گفت تو فکر کردی من و بابات انگلیسی بلد نیستیم؟

12) حرف زدن با کسی که منطق حالیش نیست، مثل اینکه که بخوای رو چرتکه ویندوز نصب کنی.

13) تجسم کنید:
تو یه روز سرد پیجامه گرمت رو می پوشی و می پری تو تختت، بالشت رو درست می کنی، پتو رو می کشی رو خودت، خودت رو اینور و اونور می کنی، یکمم خودت رو می کشی، حسابی که گرم شدی چشاتو می بندی که بخوابی ... یه دفعه می بینی چراغ اتاق رو یادت رفته خاموش کنی!

14) تنها استفاده ای که گوشیم داره اینه که تو تاریکی با نور ال سی دیش نمی خورم به در و دیوار، نه صدای زنگی میاد ازش نه هیچی

15) عاشق این مادرایی هستم که فک می کنن همه دخترا واسه پسراشون تور پهن کردن!

16) بابام هر وقت میگه: بیرون خوب باد میاد، معنیش اینه که می خواد کولرو خاموش بکنه!

17) یه راننده تاکسی هایی هم هستن
وقتی گوشیت زنگ می خوره، بجایِ اخم و تخم، صدایِ ضبط یا رادیو رو کم می کنن

18) یه شیشه سیرترشی شش ساله داریم. سال دیگه که هفت سالش شد می خوایم بفرستیمش مدرسه

19) فرهنگ متفاوت زندگی شهری و روستایی باعث نمی شود که پشت اتصال شلنگ آب زیر دستشویی هر خانه ای یک اسکاچ کهنه نباشد.

20) چه سمفونی گوش خراشی خواهد شد زمانی که هر کس ساز خودش را بنوازد.

21) شوهران گروه کوچکی از مردان مسلح به کیف پول هستند که در محاصره دسته ای مرکب از زن و بچه درآمده اند.

22) ریاضی عزیز: لطفا دیگه بزرگ شو ومسائلت رو خودت حل کن. با تشکر

23) از دلخوشی های بالای 40 سالگی یکیش اینه که دیگه جوونمرگ نمی شی!

24) پایان نامه ارزونیتون مدرک نمی دیم بهتون

25) یکی از علایم نزدیک شدن به بحران روانی اینه که فکر کنین کارتون اونقدر مهمه که اگه بخواین به تعطیلات برین آسمون به زمین میاد!
دوشنبه 16/5/1391 - 23:37
کاردستی و خیاطی

هنرنمایی شگفت انگیز روی مداد +عکس

 
 
 
 
هنرنمایی شگفت انگیز روی مداد
































دوشنبه 16/5/1391 - 23:27
ازدواج و همسرداری

این ماشین عروس فقط شبی 8 میلیون تومان!

ماشین عروسی در اصفهان که کرایه آن شبی ۸ میلیون تومان است.
روزگار نو:     






دوشنبه 16/5/1391 - 23:25
ورزش و تحرک

تبدیل تاکسی به هتل برای مسافران المپیک!

بازی المیپک لندن یکی از راننده های تاکسی این شهر را به فکر طراحی هتل در خودروی خود برای مسافرانی که به دنبال محل خواب هستند را واداشت.

 
  برترین ها: بازی المیپک لندن یکی از راننده های تاکسی این شهر را به فکر طراحی هتل در خودروی خود برای مسافرانی که به دنبال محل خواب هستند را واداشت.

"دیوید ویکیس" هزینه اجاره یک شب هتل سیار خود را 75 دلار اعلام کرد.



به گفته دیوید، تا کنون 2 نفر این هتل را اجاره کردند و چهار نفر دیگر نیز برای روزهای آینده آن را رزو کردند.

وی گفت: با توجه به اینکه همه هتل های لندن به دلیل آغاز بازی های المپیک مملو از مسافر شده است و مسافران نیز برای محل خواب خود حاضر به پرداخت هزینه های زیادی هستند، از همین روی تصمیم گرفتم خودوری خود را به هتل تبدیل کنم.






دوشنبه 16/5/1391 - 23:22
خودرو
ماشین 480 میلیون دلاری کمپانی مرسدس بنز که از الماس خالص ساخته شده است.
 
  برگرفته از : Diamond Benz Car ماشین بنز 480 میلیون دلاری با روکش الماس خالص!! 
دوشنبه 16/5/1391 - 2:34
آشپزی و شیرینی پزی
ترکیبـی از هنـر آشپـزی و نقـاشی چینـی


مورد توجه دختر خانوما





من خودم ار این خیلی خوشم میاد


















يکشنبه 15/5/1391 - 15:49
سينمای ایران و جهان

طلب حلالیت جواد رضویان از مهران مدیری

من قلبا مهران مدیری را دوست دارم و به او مدیونم بابت اطمینانی که به من کرد. از همین جا به او می‌گویم اگر دلخوری از من دارد مقابل مردم از او می‌خواهم من را حلال کند.
خبرآنلاین: بازیگر و کارگردان فیلم‌ها و مجموعه‌های طنز مهران مدیری را کاپیتان حیطه طنز در سینما و تلویزیون می‌داند.

 جواد رضویان شنبه شب مهمان «گفتگوی تنهایی» شبکه چهار سیما بود.

او در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «خداوند فرم صورتی به من داده که در بد‌ترین شرایط روحی اطرافیانم تصور می‌کنند لبخند به لب دارم و این نعمتی است خدادادی که من برای آن هیچ تلاشی نکردم.»

رضویان ادامه داد: «خوشحالم در هر شرایطی لبخند به لب دارم و می‌توانم اطرافیانم را شاد کنم. این فرصتی است که خداوند برای من قائل شده است.»
 


کارگردان مجموعه تلویزیونی «مهمانان ویژه» گفت: «من از بچگی اصلا به کارهای نمایشی علاقه‌ای نداشتم. در مدرسه هم هر وقت صحبت تئا‌تر می‌شد فرار می‌کردم، اما سال 73 با مهران غفوریان در دانشگاه هنر و معماری هم دانشکده‌ای بودم. مدیری ازم خواست یک روز با او سر صحنه فیلمبرداری «لبخند سوم» به کارگردانی امیر سماواتی بروم و همه چیز از آنجا شروع شد.»

او ادامه داد: «هیچ وقت فکر نمی‌کردم بانی لبخند مردم شوم و این بسیار ارزشمند است.»

رضویان در پاسخ به این سئوال که در حرفه بازیگری کسی هست که از دیدن او خوشحال نشود، گفت: «بله کسانی در این حرفه هستند که از دیدن و فعال بودن من خیلی خوشحال نمی‌شوند. امیدوارم خداوند این قوت را به من بدهد و کسانی که از دیدن من خوشحال نمی‌شوند هم به مرور نظرشان نسبت به من عوض شود.»

او ادامه داد: «ما به این دنیا آمدیم که همدیگر را دوست داشته باشیم. به قول پدربزرگم، زندگی هنر تحمل کردن است.»
 
رضویان در پاسخ به این سئوال که آیا تا بحال دلش شکسته، گفت: «بابت همه دل شکستن‌ها هم باز خدا را شکر می‌کنم.»

بازیگر فیلم سینمایی «اخلاقتو خوب کن» گفت: «مدتی قبل من مصاحبه‌ای را از مهران مدیری خواندم که درباره من صحبت‌هایی کرده بود که همراه دلتنگی و کمی دلخوری بود و گفته بود جواد رضویان بی‌معرفت است.»

او ادامه داد: «من قلبا مهران مدیری را دوست دارم و به او مدیونم بابت اطمینانی که به من کرد. از همین جا به او می‌گویم اگر دلخوری از من دارد مقابل مردم از او می‌خواهم من را حلال کند. مهران مدیری کاپیتان حیطه طنز سینما و تلویزیون است و امیدوارم حضورش را از من دریغ نکند.» 
يکشنبه 15/5/1391 - 15:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته