• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1774
تعداد نظرات : 506
زمان آخرین مطلب : 3488روز قبل
اخبار

قتل شبانه 2 مأمور پلیس در پایتخت

2 مأمور پلیس پایتخت در كمتر از 5 ساعت قربانی سرنوشت‌های مرگبار شده و به قتل رسیدند.
روزنامه ایران: 2 مأمور پلیس پایتخت در كمتر از 5 ساعت قربانی سرنوشت‌های مرگبار شده و به قتل رسیدند.

تحقیقات نشان‌ داده یكی از مأموران در عملیاتی شجاعانه برای دستگیری 2 دزد به قتل رسیده، اما دیگری قربانی جنایتی مرموز شده است.

ساعت 11 شب 20 مردادماه سال جاری، گروهبان محمدعلی دولت‌آبادی مأمور گشت موتورسوار پلیس 110 تهران هنگام گشتزنی در اتوبان شهید زین‌الدین به رفتارهای رانندگان 2 پراید كه پشت یكدیگر در حال حركت بودند مشكوك شد.

 وی برای بررسی بیشتر پلاك هر دو خودرو را از مركز پیام استعلام گرفت و دریافت كه هر دو دزدی است. بنابراین برای متوقف كردن آنان ابتدا از مركز پیام درخواست نیروی كمكی كرد. سپس با به صدادرآوردن آژیر و روشن كردن چراغ گردان قرمز رنگ به تعقیب آنان پرداخت.


در ادامه گروهبان دولت‌آبادی كه با سرعت بسیار زیاد به دنبال دزدان فراری بود سعی كرد با شجاعت، آنان را از فرار بازدارد ولی یكی از دزدان با ویراژهای خطرناك سرعت گرفت و در اتوبان از دست وی گریخت.

با این وجود هنوز یكی از دزدان در برابر مأمور پلیس قرار داشت و گروهبان دولت‌آبادی همچنان از متوقف كردن وی ناامید نشده بود و در تعقیب او بود غافل از این كه رانندگان پرایدهای دزدی چه نقشه شومی برای وی دارند.

مأمور وظیفه‌شناس مرتب به راننده پراید فراری دستور ایست می‌داد و این در حالی بود كه دزد دیگر توانسته بود با فریبكاری خود را به پشت سر موتور گروهبان دولت‌آبادی برساند.

مأمور پلیس كه خود را در چندقدمی متوقف كردن خودروی سرقتی می‌دید با ضربه شدیدی كه خودروی دیگر از پشت به وی وارد كرد میان هر 2 خودرو گرفتار شد و بر اثر شدت جراحات به كام مرگ فرو رفت.

چند خودروی عبوری كه شاهد مرگ تلخ مأمور فداكار پلیس پایتخت بودند سریع با پلیس 110 و اورژانس تماس گرفتند و ماجرا را به آنان گزارش دادند.

دقایقی بعد تیم‌هایی از پلیس و اورژانس به صحنه تصادف جنایت‌آمیز رسیدند و تیم پزشكی برای نجات جان مأمور پلیس وارد عمل شد ولی شواهد نشان می‌داد وی در همان لحظه نخست تصادف، مرگ را در آغوش گرفته است.

وقتی ماجرای قتل مأمور 20ساله پلیس به بازپرس شهریاری از شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران مخابره شد، تیمی از اداره 10 پلیس آگاهی مأموریت یافتند تا دزدان جنایتكار را به دام اندازند.

بازپرس شهریاری به خبرنگار شوك گفت: با توجه به قتل مأمور فداكار پلیس و مشاهده صحنه درگیری و تصادف توسط چندتن از رانندگان عبوری تحقیقات برای چهره‌نگاری و شناسایی جنایتكاران همچنان ادامه دارد.

گروهبان محمدعلی دولت‌آبادی در سال 89 به استخدام پلیس درآمده بود و پس از به پایان رساندن دوره آموزشی در گشت 110 كلانتری 120 سیدخندان مشغول به خدمت شد و در طول خدمت كوتاهش فعالیت‌های چشمگیری برای حفظ امنیت جامعه داشته است.

مرگ مرموز یك پلیس دیگر


هنوز ساعاتی از مرگ پلیس فداكار به دست 2دزد جنایتكار نگذشته بود كه ساعت 4 صبح روز شنبه 21مردادماه مرگ مرموزی در خیابان سبلان تهران به پلیس 110 گزارش شد، دقایقی بعد تیمی از مأموران كلانتری 106 نامجو برای بررسی ماجرا به آنجا رفتند و با بدن بی‌جان مرد جوانی در داخل خودروی پرایدش روبه‌رو شدند.

در بررسی‌های ابتدایی پلیس مشخص شد مرد جوان یكی از مأموران كلانتری 128 نارمك به نام گروهبان حسن ذاكری است و شواهد گویای آن بود كه وی بر اثر جراحاتی كه به بدنش وارد شده به كام مرگ فرو رفته است.

ماجرای این مرگ نیز به بازپرس شهریاری اطلاع داده شد و وی با رفتن به محل مرگ مأمور پلیس دست به تحقیقات میدانی ویژه‌ای زد.

تیم تحقیق در تجسس‌های خود مرد جوانی را كه مجری صدا و سیما است و ادعا می‌كرد كه یكی از دوستان صمیمی و 15 ساله گروهبان ذاكری است را تحت بازجویی قرار دادند كه وی به آنان گفت: ساعت نزدیك 4 صبح بود كه «حسن» به من زنگ زد و گفت كه حالش بسیار بد است و نیاز به كمك دارد، بنابراین سریع خودم را به خیابان سبلان رساندم و دیدم كه دوستم داخل خودرواش نیمه‌جان افتاده است. وی حرفی در خصوص علت این جراحات به من نگفت و وقتی دیدم دیگر نفس نمی‌كشد پلیس را خبر كردم.

مأموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران با دستگیری دو مظنون در حال بررسی‌های گسترده‌ای برای افشای راز قتل این مأمور پلیس هستند.       
يکشنبه 22/5/1391 - 14:17
اخبار

عناوین روزنامه های امروز 91/5/22

مروری بر عناوین مهم روزنامه های صبح کشور






























































منبع: جار
يکشنبه 22/5/1391 - 14:14
آلبوم تصاویر
سوسن حاجی‌پور در گام اول برابر تکواندو کار استرالیایی شکست خورد.


حسن رحیمی کشتی گیر کشورمان هم با شکست برابر حریف هندی از دور رقابت ها حذف شد.


یوسف کرمی کاپیتان تیم ملی تکواندوی کشورمان هم با دو شکست از کسب مدال بازماند.


صادق گودرزی تنها ورزشکار مدال آور روز کذشته کاروان کشورمان بود که با شکست برابر حریف آمریکایی به نائب قهرمانی المپیک دست 
یافت.


رقابت های روز چهاردهم المپیک



شادی کره ای ها پس از پیروزی برابر ژاپن و کسب مقام سومی المپیک


مردم تبریز دقایقی پس از وقوع زمین لرزه





قبرستان وادی السلام یکی از بزرگ‌ترین قبرستان‌های دنیا در شهر نجف است.




برداشت فندق در پارس آباد مغان




برداشت انگور در اهواز




دست فروش های چهار راه های تهران




انفجار منزل مسکونی در خرم آباد




بارش شهاب بر فراز آسمان دریاچه ژنو


نمایی از کهکشان راه شیری در آسمان سوئیس


مانیل؛ شهر زیر آب


مراسم یادبود جانباختگان حادثه تیر اندازی در معبدی در ویسکانسین


مراسم گرامیداشت «سانتو دومینگو دِ گازمن» در نیکاراگوئه




يکشنبه 22/5/1391 - 0:50
سينمای ایران و جهان
از ساعت 6 صبح مادرم به كما رفته و هیچ گونه هوشیاری ندارد و تنفس از طریق دستگاه انجام می‌شود.
خبرگزاری ایسنا: نادیا دلدار گلچین بازیگر سینما و تلویزیون ایران ـ 16 مرداد ماه ـ به كما رفت.

 دختر این بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون با اعلام این مطلب گفت: از ساعت 6 صبح مادرم به كما رفته و هیچ گونه هوشیاری ندارد و تنفس از طریق دستگاه انجام می‌شود.



 نادیا دلدار گلچین كه سالهاست از بیماری كلیه رنج می‌برد طی ماه‌های اخیر با وخامت حالش در بیمارستان‌های مختلف بستری شد و در حال حاضر در بخش آی سی یو بیمارستان عرفان تحت مراقبت‌های ویژه است.

نادیا دلدار گلچین متولد 1339 در تهران و دارای مدرك تحصیلی دیپلم موسیقی از هنرستان عالی موسیقی است كه فعالیت بازیگری‌اش را از سال 1369 با فیلم «ابلیس» آغاز كرده و در فیلم‌هایی چون «دیدار در استانبول»، «دوروی سكه»، «پادزهر»، «همه دختران من»، «مرد نامریی»، «خط آتش»، «روسری آبی»، «كمكم كن»، «مهرمادری»، «غریبانه»، «شیدا»، «دختری با كفش‌های كتانی»، مجموعه های تلویزیونی «خاله سارا»، «كهنه سوار»، «دزدان مادربزرگ»، «همه فرزندان من»، «پزشكان»، «شن‌های كف رودخانه»، «سه در چهار» و نمایش های «زیر گذر لوطی صالح»، «سوگ»، «مضحكه آدم»، «معركه در معركه» و.. به ایفای نقش پرداخته است.

 وی فرزند نادر گلچین- خواننده- و دختر عموی مرجانه گلچین -بازیگر- است. 
يکشنبه 22/5/1391 - 0:48
ورزش و تحرک

تاریخچه اتفاقات عجیب و غریب در لیگ برتر

ماجرا بازی های لیگ برتر و اتفاقات مثبت نیست؛ داستان، داستان حاشیه های منفی است که هیچ کسی برایش کاری نمی کند و همینطور ادامه دارد.

همشهری جوان: اتفاقات لیگ برتر چقدر شما را شگفت زده می کند؟ یعنی چند اتفاق است که رخ می دهد و فکرش را هم نکرده اید؟ یک تئوری در مورد لیگ برتر و اتفاقاتش وجود دارد که می گوید همه اتفاقات لیگ برتر تکراری است. یعنی هر سال یک سلسله حاشیه و رویداد تکراری هست که باید رخ بدهد و لیگ را جلو ببرد.


ماجرا بازی های لیگ برتر و اتفاقات مثبت نیست؛ داستان، داستان حاشیه های منفی است که هیچ کسی برایش کاری نمی کند و همینطور ادامه دارد. ماجراهایی که کسی به کلیتش نگاه نمی کند. همه به جزییات نگاه می کنند و شگفت زده می شوند.

مثلا همین امسال کلی مطلب نوشته اند که رویانیان پول از کجا آورده؟ اما مگر فقط امسال است که یک نفر پولدار وجود دارد؟ سال های قبل نبوده؟ ماجراهای دلالی چطور؟ دوپینگ؟ تبانی؟ ما اینجا یک فهرست 20 تایی داریم از اتفاقات احمقانه که همیشه تکرار می شود، همه نقدش می کنند و دوباره هم تکرار می شود.

1) آقا پولداره



او ستاره های لیگ برتر را هر سال جمع می کند و به تیم خودش می برد. اگر امسال همه محمد رویانیان را به عنوان آقاپولداره می شناسند، سال قبل فتح الله زاده بود که با چک هایش همه ستاره های لیگ برتر را جمع کرد. او مهدی رحمتی، آندو تیموریان و ... را با همین پولداری جمع کرد.

این ماجرا البته قبل از این حرف ها هم بوده. دو سال قبل محمد ساکت پولدار بود و چندین سال هم بود ستاره های لیگ را برای خودش جذب می کرد. حسین هدایتی و استیل آذین هم داستان مشابهی داشتند.

نکته مهم اینجاست که لیگ هر سال یک پولدار بی رقیب دارد. سال های قبل هم داستان همینطور بود حالا یا فتح ا...زاده پول داشت که فرهاد مجیدی را با یک اپل کورسا و موبایل از چنگ پرسپولیس بیرون می کشید یا امیر عابدینی به کریم باقری 20 میلیون می داد و قرمزپوشش می کرد.

2) دلال ها



سازمان لیگ همه دلال ها را امسال ممنوع الفعالیت کرده. اتفاقا این کار را در فصل نقل و انتقالات هم انجام داده تا جلوی دلالی را بگیرد. کلا وقتی رقم های میلیاردی در لیگ جابجا می شود، درصد دلالی هایش هم زیاد می شود و همه حساس هستند که جلوی این کار را بگیرند. اتفاقا سال قبل هم همینطور بود. سال قبل ترش هم.

از زمانی که علیپور شده رئیس کمیته اخلاقی (منشور اخلاقی) وضعیت هر سال همین است اما دلال ها کارشان را می کنند و آخرش هم جلوی هیچ کدامشان گرفته نمی شود. به طور مثال مدیر برنامه های دنیزلی در ایران ممنوع الکار شد؛ یک بار رفت دیدار آقای علیپور، آن وقت توانست قرارداد دنیزلی را ثبت کند اما حالا که می خواهد یک مربی دیگر را به ایران بیاورد دوباره ممنوع الکار است و باید برود آقای علیپور را ببیند. ماجرایی که انگار باید هر سال تکرار شود.

3) چقدر پول خرج فوتبال؟

سال ها اداره مالیات دنبال این می دوید که رقم رسمی قرارداد بازیکنان چقدر است. دلیلش هم مشخص بود چون فوتبالیست ها باید بابت درآمدشان مالیات می دادند اما از زمانی که اداره مالیات حساس شد، فوتبالیست ها و مدیران قراردادها را زیرمیزی کردند و هزار راه رفتند تا پولی که می گیرند و می دهند اعلام نشود.



حالا یک چند سالی است قانون سقف قراردادها را گذاشته اند. از آن زمان مدام قیمت ها بالا می رود و هیچ کس هم نمی تواند کنترلش کند. همه هم می خواهند کنترلش کنند. کلا که در 10 سال گذشته قیمت ها بالا می رود. قیمت اصلی را هم همه می دانند، هیچ کس هم نمی تواند کاری بکند. حتی نمی توانند مالیاتش را بگیرند، چه برسد چیز دیگر را. مثلا فکر می کنید کسی به رحمتی 777 میلیونی، رحمتی 888 میلیونی و کریم انصاری فرد 1/5 میلیاردی کاری دارد؟



4) بازارگرمی

فصل بازارگرمی هر سال تکرار می شود، هیچ کس هم نمی تواند با آن برخورد کند. اتفاقا امسال که یک نفر مثل قلعه نویی پیدا شده و می خواهد مبارزه کند، مدام به مشکل می خورد.

 امسال و سال گذشته جلال حسینی یکی از بزرگترین بازارگرم ها بود، به طور مثال برادرش با علی امیری ظهر جلسه داشت، مدیر برنامه هایش در اصفهان با سپاهان مذاکره می کرد و خودش هم با رویانیان جلسه می گذاشت.



کریم انصاری فرد هم همین کار را کرد اما این داستان هر سال فوتبال ایران است؛ مثلا پارسال نصرتی با استقلال قرارداد داخلی امضا کرد و آمد پرسپولیس. این ماجرا قدیمی تر هم هست. محرم نویدکیا چهار فصل قبل با پرسپولیس قرارداد داخلی بست، مصاحبه هم کرد اما ساکت توانست رضایتش را جلب کند و او هم در مصاحبه هایش گفت کلا شوخی کرده بود.

5) حق پخش فوتبال چقدر است؟

این آیتم کمی جدید است. یعنی چهار سال است که به لیگ برتر اضافه شده. طبق این آیتم کفاشیان در رسانه ها چو می اندازد که حق پخش لیگ برتر را می خواهند به شبکه الجزیره بفروشند مثلا 100 میلیارد و صدا و سیما فقط 8 میلیارد می دهد.

 این خبر که پخش می شود مسوولان صدا و سیما هم جواب می دهند که حق پخش همان است، بیشتر هم نمی شود. یکی میانجیگری می کند و قرارداد 8 میلیاردی می شود 16 میلیارد. این وسط هم صدا و سیما می داند که حق پخش لیگ برتر قیمتی چند برابر دارد و هم کفاشیان می داند که نمی تواند حق پخش بازی ها را به غیر بفروشد. هر سال این مصاحبه و این تفاهمنامه ضروری است البته.

6) کریم شیره ای از برزیل



بازیکنان خارجی بهترین سوژه برای دلالی هستند. نکته مهم اینجاست که فقط دلال محترم باید یک آدم آفریقایی پیدا کند که بلد باشد به توپ لگد بزند. بعد در سایت ویکی پدیا برایش سابقه درست می کند، فیلم بازی هایش را می سازند و دست آخر هم قیمتش را چند برابر می کنند.

فوتبالیست های خارجی زیاد گران نیستند اما پای دلال های ایرانی که وسط می آید همه شان گران تر از آن چیزی که باور کنید به فروش می رسند. دی کارمو که برای جذب شدنش چند صد میلیون هزینه شد از این گزینه ها بود اما سال قبل هم بازیکنان بی فایده خارجی در لیگ ایران زیاد بودند. جورج مرات یکی از این بازیکنان بود که برای مس هیچ کاری نکرد و کلی هم پول گرفت. زمان جذب این بازیکنان روزهای آخر نقل و انتقالات است؛ وقتی که لیست ها پر شد، وقت دلالی.

7) مربیان تکراری، مربیان بی کیفیت



در فصل نقل و انتقالات همیشه چند مربی بیکار می مانند. روزنامه ها هم تیتر می زنند و یادداشت می نویسند که بالاخره معلوم شد فلانی کاربلد نیست اما اینقدر پروسه انتخاب مربیان در ایران ایراد دارد که هفته هشتم نشده، چهار مربی حتما بیکار می شوند. این مربیان مربوط به تیم های پایین جدولی هستند. آن مربی های بیکار مانده وارد کار می شوند و یک نیم فصل هم آنها مربی می مانند و باز هم برکنار می شوند.



تیم های پایین جدولی لیگ ایران معمولا سه مربی در فصل عوض می کنند و معمولا اصغر شرفی و حمید درخشان هم جزو این مربیان هستند. سیکلی که هر سال تکرار می شود؛ مثلا شاهین فصل قبل را با حمید درخشان شروع کرد، با فیروز کریمی ادامه داد و با اصغر کامیاب سقوط کرد.

البته سال قبل تر هم محمود یاوری هدایت سه تیم را به عهده گرفت که دوتایشان را به لیگ یک فرستاد. هر چند از امسال قانون گذاشته اند که یک مربی نتواند در یک فصل دو تیم بگیرد اما خیالتان راحت مدیران هر سال اینقدر انتخاب های بدی دارند که به همه 25 نام مربیان ایرانی تیم برسد.

8) مصاحبه های مایلی کهن



عضو جدانشدنی لیگ برتر است. زمان مصاحبه های استاد حدودا هفته چهارم لیگ برتر است. او مصاحبه می کند و معمولا چون هدفش همه آدم های لیگ برتر است، بالاخره صدایی از جایی در می آید. مصاحبه های مایلی کهن معمولا از 7 تا 20 روز شهر را به هم می ریزد. چند هفته بعد از اولین مصاحبه هم موعد برکناری مربیان است و معمولا تیمی را به مایلی کهن می دهند. او در مصاحبه اش از همه آدم هایی که به تیغ تیزش گرفتار شده اند دلجویی می کند اما از سه هفته بعد که تیمش نتیجه نگرفت دوباره مصاحبه می کند.

مصاحبه های محمد مایلی کهن معمولا ربطی به تیم داشتنش هم ندارند و اگر هم تیم نداشته باشد ادامه پیدا می کند. هر هشت هفته یک بار می شود منتظر مصاحبه ای از مایلی کهن در مورد قراردادها، مربیان منشوری، علی دایی و امیر قلعه نویی بود. هر سال از هفته چهارم لیگ برتر به بعد.

9) مشکلات داوری

از هفته چهارم لیگ برتر تمرکز تیم ها روی اشکالات داوری است. به هر حال تیم های پایین جدولی مشکلاتشان را به داوری ربط می دهند باقی هم همینطور. داوری های ایران هر سال بدتر از قبل می شود. با این همه سیکل هر سال در مورد داوری ثابت است.



اول داورها اشتباه می کنند، تیم ها اعتراض می کنند و بعد مربیان به دلیل دخالت در کار داوری محروم می شوند. منتقدان هم متهم می شوند که زحمت های این قشر پاک را نادیده گرفته اند. اشتباهات اما ادامه پیدا می کند تا برنامه 90 اشتباه ها را به رخ می کشد و رئیس کمیته داوران اعتراف کند.

 اشتباه ها کمتر نمی شود، بیشتر هم می شود. سال بعد هم مربیان محروم می شوند؛ مثلا همین چند روز پیش عسگری گفت که اشتباهات داوری از هر سال کمتر و فقط 4، 5 مورد بوده آن هم در حالی که برنامه نود 12 مورد را ثابت کرده بود. این یعنی آغاز همه چیز از اول.

10) تعطیلی تمرینات و بی تعصب ها

تیم ها پول ندارند. فکرش را بکنید تیم های لیگ برتری از هر راهی که می توانستند قسط اول قراردادها را پرداخت کرده اند و بازیکنان قراردادشان را ثبت کرده اند اما از هفته هشتم، نهم به بعد نوبت قسط دوم است. باشگاه ها پول ندارند چون درآمد ندارند.



پرداخت پول بازیکنان عقب می افتد و حاشیه ها شروع می شود. همین پارسال مجتبی جباری به همین بهانه در چندین تمرین حاضر نشد. تیم ذوب آهن و راه آهن هم چندین تمرین را به خاطر همین بی پولی از دست دادند. هواداران بازیکنان را به بی تعصبی متهم می کنند و بازیکنان هم در حالی که ناراحت هستند و زحمتشان را به رخ می کشند، ننه من غریبم بازی در می آورند و می گویند که چرخ زندگی شان نمی چرخد.

پول که رسید چرخ می چرخد و آنها هم بازی می کنند. هر سال همینطور است. فضای سال های قبل هم همینطور بوده سال بعد هم قرار نیست بهتر شود.

11) کنفرانس های مطبوعاتی

«بازی خوبی بود، بازی دو نیمه متفاوت داشت» این جمله را همه مربیان لیگ برتری گفته اند و هر سال هم تکرار می کنند. خیلی کمتر اتفاق می افتد که منصفانه قضاوت کنند. پس دلایل شکست سه چیز می شود؛ اول اینکه: «سوت های اشتباه داور پیروزی را از تیم ما گرفت» دوم اینکه «بازیکنان دستورات من را پیاده نکردند» سوم هم اینکه «تیم حریف از موقعیت های کمش بهترین استفاده را کرد اما تیم ما موفق نشد از موقعیت های زیادش استفاده کند و بازی را باختیم.» این جملات 80 درصد کنفرانس های مطبوعاتی هر سال است بی بروبرگرد.

12) شعارهای غیراخلاقی



معمولا چون لیگ برتر در شروع اینقدر حساس نیست، در بازی های آخر نیم فصل اول طبیعی است که یک جایی اتفاق بیفتد. هواداران یک تیم به صورت دسته جمعی به یک نفر (داور یا بازیکن تیم مقابل) توهین استادیومی می کنند. اگر تماشاگران استقلالی باشند، منتقدان پرسپولیسی شروع به غرغر می کنند و اگر تماشاگران پرسپولیسی باشند، استقلالی ها غر می زنند.

اگر این تماشاگران طرفداران تراکتورسازی باشند که منتقدان صدایشان در می آید یکی با تبریزی ها یا اصفهانی ها برخورد کند. خلاصه که هر سال یک جایی از فصل توهین ها شروع می شود و تا ته فصل هم ادامه پیدا می کند. یک عده هم هستند که می گویند این ایراد از فوتبال است که ورزش پلیدی است و باید درش تخته شود.

خلاصه که هر سال وضعیت استادیوم ها همین است، هیچ کس هم نمی گوید: «آقایان اینها کسانی هستند که در خیابان هم به هم فحش می دهند.» تماشاگران را دو بازی محروم می کنند. هر دو بازی هم بخشیده می شود هر سال.

13) یاغی ها



نزدیک نیم فصل نوبت یاغی هاست. هفته دوازدهم یا سیزدهم که نشده حتما یک ستاره ای یک تیم را به هم می ریزد، یا جباری است که به پولش اعتراض دارد یا محسن بنگر است که به سرمربی تیم و بازی نکردنش اعتراض دارد، یا مهدی کیانی است که به امیر قلعه نویی در تراکتورسازی اعتراض دارد.

خلاصه که نزدیک نیم فصل یک ستاره ای یاغی گری می کند و تیم را به هم می ریزد. این اتفاق نزدیک پایان هر دو نیم فصل رخ می دهد. ماجراهای بالا که همه مال نیم فصل اول سال گذشته بود، می توانید به آنها یاغی گری کریمی برای دنیزلی قبل از سفر به عربستان و قهر کردن از اردو توسط مازیار زارع را اضافه کنید، اتفاقی که هر سال می افتد.

14) مصاحبه علیه رسانه ها

تا نیم فصل حتما یکی از دو تیم قرمز و آبی وارد بحران می شوند. اگر این دو سالم باشند تراکتورسازی و سپاهان هستند که بحرانی شده باشند. این بحران اهمیتی ندارد که به خاطر داوری است، حاشیه های بازیکنان یا وضعیت مالی، مهم این است که در این برهه یکی از مسوولان تیم مصاحبه می کند و رسانه ها را متهم به حاشیه سازی می کند.

اصل ماجرا اینطور است که یک بازیکن با یک مربی یا یکی از اعضای هیات مدیره یا هر کسی در عصبانیت مصاحبه ای می کند که تیم را به هم می ریزد اما بعد از حل شدن مشکلات، رسانه ها به حاشیه سازی متهم می شوند.



فردوسی پور یکی از متهمان هر ساله است؛ مثلا همین پارسال در ماجرای مثبت شدن نمونه دوپینگ بازیکنان استقلال که یکی از پزشکان تیم افشاگری کرده بود هم پزشک ممنوع المصاحبه شد.

15) درگیری تیم ملی و باشگاه ها



این اتفاق به زمان بازی های تیم ملی بستگی دارد اما اگر در اول فصل بازی برگزار نشود بالاخره تا نیم فصل فرصتی پیش می آید که تیم ملی تمرین داشته باشد. مربی تیم ملی می خواهد که بازیکنانش را در اختیار داشته باشد و مربیان باشگاهی هم نمی خواهند بازیکنانشان را بدهند. این جنگ هر سال تکرار می شود. نکته بامزه اینجاست که مربیان تیم ملی وقتی مربی باشگاهی می شوند، موضعشان تغییر می کند؛ مثلا امیر قلعه نویی در زمانی که مربی تیم ملی بود، مدام انتظار داشت که بازیکنان را به او بدهند اما در زمان سرمربیگری دایی در تیم ملی منتقد شماره یک تمرینات تیم ملی بود. این درگیری امسال بین استیلی و کی روش و مظلومی با کی روش رخ داد. سال بعد احتمالا بین کی روش و قلعه نویی ادامه پیدا می کند.



16) مصدومیت های غیراخلاقی

این ماجرایی است که هر سال تکرار می شود و هیچ کس هم از آن خبردار نمی شود. تا به حال شنیده اید که می گویند فلان بازیکن از ناحیه کشاله ران مصدوم است و باید چهار هفته دور باشد.

 نکته جالب اینجاست که این بازیکنان هیچ درمان ویژه ای ندارند، هیچ عملی هم نمی کنند. در طول این چهار هفته هم راست راست راه می روند اما موضوع چیست؟ بعضی از این فوتبالیست ها داروهایی که مصارف ویژه دارند مصرف می کنند و مصرف بی رویه این داروها سبب کشیدگی عضلات پایشان می شود.

 اگر در اروپا بازیکنی جرات کند و این کار را بکند، پوستش را غلفتی می کنند اما اینجا کسی این چیزها را به رو نمی آورد، بازیکنان حسابی از جواب دادن می گریزند. خلاصه اینکه این داروها دوپینگ نیست اما استفاده اش برای ورزشکاران ممنوع است.

17) جادوگری

ماجرا همیشه از ایستادن یک آدم کت و شلواری کنار خط دروازه شروع می شود. قبل از این یعنی شش سال پیش اگر سرپرست تیم ها کنار تیر دروازه می رفت، کسی حساس نمی شد اما بعد از اینکه عده ای کنار دروازه ادرار بچه نابالغ ریختند و دعا دفتن کردند، هر وقت که یک نفر زیاد دور و بر دروازه بپلکد، همه می فهمند که پای یک جادوگر دیگر در میان است.

امسال هم سرپرست مس کرمان بود که روی خط دروازه با کت و شلوار و موبایل رفت و همه می گفتند در حال دعا خواندن برای دروازه است. تیم ذوب آهن هم امسال یک مشاور کادر فنی داشت که همه می گفتند جادوگر است. البته خود آقای مشاور تکذیب می کند اما به هر کدام از بازیکنان تیم زنگ بزنید، جرات نمی کنند بگویند او چه کار می کرده. این داستان جادوگرها از قبل بوده، به خاطر بی سوادی مربی ها و فوتبالیست ها تا بعد هم هست.

18) دوپینگ

تا آن زمانی که گرفتن تست دوپینگ گران بود و کسی به این راحتی ها تست نمی گرفت کار مربیان متهم کردن تیم های حریف بود. تعداد زیادی از بازیکنان و تیم ها هم از این اشکال استفاده می کردند و به قولی خودشان را می ساختند اما الان هم خیلی بهتر نشده.

هر9 روز سیستم جدید استفاده از مواد نیروزا اختراع و اکتشاف می شود و مسوولان فدراسیون سختشان است که کارهای جدید را یاد بگیرند؛ مثلا سال قبل شایعه شده بود که یکی از ستاره های لیگ برتر ماده ای به نام جک تری دی مصرف می کند که باید با آزمایش خون مصرفش مشخص شود اما مسوولان فدراسیون یک بار به روی خودشان هم نیاوردند که از این بازیکن آزمایش خون بگیرند. هر سال یک فهرست دوپینگی منتشر می شود و رسانه ها می نویسند و می گویند که از این فهرست چند اسم جا مانده.

19) تبانی

شما هر سال حق دارید به بازیکنانی که سه اخطاره می شوند یا اخراج می شوند شک کنید. آنهایی که گل به خودی می زنند که دیگر جای خود دارند. ماجرا اینطور است که هر سال یک فهرست منتظر می شود از بازیکنانی که جلوی فلان مربی یا فلان تیم به اصطلاح راه داده اند.

یعنی یا سه اخطاره شده اند که بازی نکنند یا اخراج شده اند که بازی نکنند یا بازی کرده اند و جلوی گل خوردن تیمشان را به عمد نگرفته اند. هر چند فدراسیون کمیته اخلاقی دارد اما این کمیته شدیدا درگیر دلال ها است و اصلا فرصت نمی کند به کارهای دیگر برسد.

20) تعویض مدیرعامل

مدیران پرسپولیس و استقلال نباید بیش از یک سال در تیمشان بمانند. این قانونی است که تقریبا هر سال اجرا می شود. یعنی در پایان فصل چه تیم نتیجه گرفته باشد چه نگرفته باشد، چه هواداران راضی باشند چه نباشند، چه مدیریت خوب باشد چه بد باشد، مدیر یکی از تیم های سرخابی عوض می شود.

در هشت سال اخیر بیشتر قرعه به نام پرسپولیس بوده و این تیم 9 مدیر را تجربه کرده اما استقلال هم از این ماجرا مستثنا نیست. همین امسال هم فتح الله زاده تا امروز خیلی پوست کلفتی کرد که باقی مانده. سال دیگر هم از ما می شنوید رویانیان کنار می رود، حالا هر اتفاقی که بیفتد. البته به غیر از سپاهان و شاید راه آهن همه تیم های لیگ برتری وضعیت مشابهی دارند؛ آن هم در حالی که یکی از عوامل موفقیت ثبات مدیریت است.
يکشنبه 22/5/1391 - 0:44
اقتصاد

اسكنـاس‌ هـای 20 هـزار تومانی در راه است

به گفته دبیر كل بانك مركزی در صورتی كه اجازه تمدید استفاده از ایران‌چك داده نشود، بانك مركزی انتشار اسكناس‌های 20 هزار تومانی را پیشنهاد خواهد داد.
خبرگزاری ایسنا: به گفته دبیر كل بانك مركزی در صورتی كه اجازه تمدید استفاده از ایران‌چك داده نشود، بانك مركزی انتشار اسكناس‌های 20 هزار تومانی را پیشنهاد خواهد داد.

پیش از این اعلام شده بود كه بانك مركزی مهلت یك ساله برای جمع‌آوری ایران‌چك در امسال دارد.


محمود احمدی در مورد وضعیت اسكناس در كشور عنوان كرد: در مورد بحث اسكناس ما خوشبختانه موفق شدیم ایران‌چك را برای امسال نگه داریم و درصدد هستیم برای اسكناس درشت‌تر یا ابقای ایران‌چك اقدام كنیم.

موضوع تعداد اسكناس و مقدار آن گرچه مهم است اما اهمیت آن در جاهای دیگر است و برای جابه‌جایی و مسائل دیگر مدنظر قرار می‌گیرد.


وی ادامه داد: از سویی هم ما در بانكداری الكترونیكی درصدد توسعه هستیم كه در این مورد اخیرا شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی (شاپرك) راه‌اندازی شد كه كمك بسیار بزرگی به توزیع شبكه POS كشور و استفاده مردم از سیستم POS به جای اسكناس می‌كند.

احمدی در پاسخ به این سوال كه با روند فعلی آیا اسكناس درشت‌تر نخواهیم داشت؟ افزود: این موضوع بستگی به مسائلی دارد.

ما پیشنهاد اسكناس درشت را سال‌هاست كه مدنظر داریم اما با توجه به اینكه مجلس دستور نبود ایران‌چك را در دست داشت و صرفا برای امسال در بودجه پیش‌بینی شد كه می‌توان از ایران‌چك بهره برد، اگر به سمت‌وسویی برویم كه اجازه تمدید استفاده از ایران‌چك داده نشود، حتما باید سراغ اسكناس‌های درشت‌تر برویم.


دبیر كل بانك مركزی در مورد پیشنهاد بانك مركزی برای اسكناس جدید تایید كرد كه اسكناس‌های 20 هزار تومانی مدنظر است.  
يکشنبه 22/5/1391 - 0:42
اقتصاد
ایرانیان به دنبال ظروف چینی خارجی !

اروپایی ها طالب چینی ایرانی

شرکت چینی زرین ایران تاکنون محصولات خود را به بیش از بیست کشور عمدتا توسعه یافته جهان صادر نموده و لذا در چند نوبت در سالیان گذشته و همچنین امسال به عنوان صادر کننده نمونه ملی برگزیده شده است.

1-لطفا خودتان را معرفی نمایید.

من ایزد توکلیان مدیر صادرات شرکت چینی زرین ایران هستم.

2- لطفا مختصری در زمینه تاریخچه تاسیس شرکت چینی زرین توضیح دهید.

شرکت چینی زرین ایران یک شرکت خانوادگی است که متعلق به خانواده قصاعی بوده و هم اکنون چهارمین نسل این خاندان، صنعتی را که حداقل بیش از یکصد و سی سال پیش، یعنی سال 1260 ه.ش جد بزرگشان در کارگاه کوچکی در شهر نطنز بنا نهاده بود را گسترش داده و امروز به یکی از بزرگترین و مجهزترین کارخانجات تولیدی ظروف چینی در جهان با ظرفیت تولید 8000 تن در سال و حدود 1000 نفر پرسنل در زمینی به مساحت 150000 متر مربع، مبدل ساخته اند.




3-با توجه به بیش از یکصد سال قدمت در صنعت چینی و سرامیک، چرا چینی زرین آنطور که شایسته یک صنعت با این سابقه طولانی است، شناخته شده نمی باشد؟ و چرا بعضا برندهای خارجی ناشناخته که چند صباحی بیش از عمرشان نمی گذرد و اساسا فقط یک برند بوده و تولیدات کم کیفیت چین را با نام اروپایی به بازار عرضه می کنند، شناخته شده تر از این برند خوشنام داخلی هستند؟

حقیقت این است که ما در سالهای گذشته آنقدر سرگرم تولید و ارتقاء سطح کیفی محصولاتمان بوده ایم که کمتر به شناخته شدن فکر کرده ایم. ما همواره بر این باور بوده ایم که بقول شاعر "مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید" ولی به هر حال در بازار رقابتی امروز که مصرف کننده ممکن است تحت تاثیر تبلیغات، انتخاب شایسته ای انجام ندهد معرفی محصولات با کیفیت داخلی بسیار ضروری به نظر می رسد. شاید جالب باشد که بدانید چینی زرین سالها است که به سفارش مشتریان خارجی خود در فرانسه، اسپانیا، ترکیه و آلمان محصولاتی با آرم و نام ایشان تولید و صادر نموده است و بعضا دیده شده که مصرف کننده ایرانی فقط به خاطر مارک خارجی پشت ظروف، این محصولات را به چند برابر قیمت خریداری کرده و به کشور بازگردانیده اند. ملاحظه می فرمایید که کشورهای اروپایی، مشتری محصولات چینی زرین هستند و در همان حال ایرانیها به دنبال جنس خارجی می گردند! باید گفت: یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم.






4-آیا تاکنون محصولات خود را به سایر کشورها صادر نموده اید؟

شرکت چینی زرین ایران تاکنون محصولات خود را به بیش از بیست کشور عمدتا توسعه یافته جهان صادر نموده و لذا در چند نوبت در سالیان گذشته و همچنین امسال به عنوان صادر کننده نمونه ملی برگزیده شده است.
کشورهایی که تاکنون به آنها صادرات داشته ایم شامل: کانادا، آلمان، ایتالیا، انگلستان، فرانسه، اسپانیا، نروژ، سوئد، هلند، روسیه، کرواسی، اکراین، ترکیه، قبرس، کره جنوبی، آذربایجان، گرجستان، هند، افغانستان، امارات متحده عربی، قطر، بحرین و عربستان سعودی  می باشد.

5-لطفا بفرمایید مشخصات ظروف چینی خوب کدامند؟

از مشخصه های ظروف چینی خوب می توان به: سبکی، استقامت در برابر ضربه و شوکهای حرارتی، شفافیت و نورگذری، ثابت ماندن طرح و نقش پس از شستشو، قابلیت استفاده در مایکروویو و بهداشتی بودن آن اشاره نمود.


   

6-آیا ظروف چینی از نظر بهداشتی بودن نیز با یکدیگر تفاوت دارند؟

بله بهداشت ظروف غذا خوری، به همان اندازه که بهداشت مواد غذایی حائز اهمیت است، اهمیت دارد. بطور قطع ظروف چینی در مقایسه با سایر ظروف غذاخوری از قبیل ظروف سرامیکی، شیشه ای (اوپال)، ملامین و فلزی و یکبار مصرف سالمترین ظرف غذاخوری از نظر بهداشتی محسوب می گردد.
خوشبختانه در ایران با به روزرسانی استاندارد ملی 1164 ظروف چینی، کلیه آزمایشات کمی و کیفی روی قطعات تولیدی اعمال می گردد و از این بابت نگرانی وجود ندارد. معذالک توصیه می شود مصرف کنندگان در هنگام خرید به وجود استاندارد و بهداشت روی کارتن ظروف چینی خریداری شده دقت نمایند.
لازم به ذکر است که آزمایشگاه مجهز مستقر درکارخانه شرکت چینی زرین ایران با دارابودن دانش فنی و متخصصین مجرب و بهره گیری از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی چینی و سرامیک، به عنوان تنها آزمایشگاه همکار ملی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی در ایران انتخاب شده و کلیه کالاهای تولیدی شرکت پس از گذراندن آزمایشات دقیق کنترل کیفی راهی بازارهای داخلی و خارجی می گردد.

7-ظروف چینی زرین از نظر مرغوبیت در چه جایگاهی قرار دارند؟

اگر به بازارهای صادراتی که تاکنون پذیرای محصولات چینی زرین بوده اند نگاهی بیاندازیم، متوجه می شویم که اکثر بازارهای صادراتی این محصولات را کشورهای اروپایی تشکیل داده اند که این مطلب خود نشان دهنده سطح کیفی این محصولات است.
زیرا وقتی کالایی موفق به حضور در چنین بازارهایی می شود، یعنی تمام استانداردهای سختگیرانه و دقیق اروپا را از سر گذرانده است.ظروف چینی زرین، با پخت در دمای 1400 درجه از نوع چینی سخت بوده و مقاومت بسیار زیادی در برابر ضربه و شوکهای حرارتی دارند.

   

بعلاوه این ظروف از سبک ترین و ظریف ترین ظروف چینی در جهان محسوب می گردند. شفافیت این محصولات به موازات فرمهای بدیع و زیبا و نقوش و طرح های دلنشین، زیبایی مضاعفی به این محصولات بخشیده است و در نهایت طرح و نقش ظروف دکور شده به روش داخل لعابی که انحصارا توسط این شرکت در ایران تولید می گردند، در مقابل شستشو در ماشینهای ظرفشویی 100 درصد مقاوم بوده و درخشندگی و ثبات رنگ طرح ها به صورت مادام العمر تضمین گردیده است.
همچنین از ظروف دکور شده به این روش که فاقد طلا و پلاتین باشند، می توان در مایکروویو استفاده نمود.

8-ظروف چینی زرین از نظر تنوع محصولات چگونه است؟

محصولات با تنوع بسیار از لحاظ فرم(شکل ظروف) شامل ظروف گرد، ظروف چهارگوش و ظروف ستاره ای شکل پاسخگوی سلائق متنوع مصرف کنندگان از سنین و طبقات مختلف می باشد.
این محصولات از نظر نقش و طرح نیز بسیار متنوع هستند و طرح های کلاسیک برای مجالس و مناسبت های خاص و طرح های مدرن و ساده برای استفاده روزمره را شامل می شوند.

 

9-قیمت محصولات چینی زرین در چه سطحی است؟

این نکته بسیار مهمی است که با وجود کیفیت بسیار بالای ظروف چینی زرین، قیمت این محصولات در بازار، معادل یک چهارم تا یک پنجم انواع مشابه اروپایی است به نحوی که امکان خرید برای تمام اقشار جامعه با هر درآمدی را فراهم می کند.

10-لطفا در مورد شعار "احساس خوب میزبانی" توضیح دهید.

همانطور که می دانید ایرانیان در جهان به میهمان نوازی معروف هستند و پذیرایی و سفره آرایی از گذشته های دور تا به امروز همواره بخشی از فرهنگ میهمان نوازی و میهمان دوستی ما بوده است.
ما در چینی زرین همواره با در نظر گرفتن این خصلت پسندیده، سعی بر آن داشته ایم که میزبان ایرانی را در ارائه هر چه بهتر سرویس به میهمان خود یاری دهیم و این کار را با تولید ظروف ظریف و زیبا با فرمها و نقوش متنوع و بدیع به انجام رسانده ایم.


     
 

11-چه برنامه ای برای معرفی چینی زرین به مصرف کنندگان و بازاریابی در داخل و خارج از کشور دارید؟

استراتژی کلی ما در بازار داخل، اطلاع رسانی شفاف و بدور از اغراق و آگاهی دادن به مصرف کنندگان در مورد ظروف پذیرایی،  ویژگیهای کیفی آنها است. برای این منظور ما از سال گذشته اقدام به افتتاح فروشگاه های "خانه زرین" نموده ایم که اولین آن در اصفهان، خیابان توحید دومین فروشگاه در تهران، پاساژ آسمان ونک افتتاح شده است و به زودی افتتاح فروشگاه های جدید دیگری را در برنامه داریم.
همچنین سایت چینی زرین ایران علاوه بر ارائه اطلاعات مفید در رابطه با شرکت و محصولات آن، امکان خرید اینترنتی از طریق کارتهای اعتباری عضو شتاب را برای مصرف کنندگان محترم مهیا نموده است.
در عرصه صادرات نیز نظم و خوش قولی به موازات ارائه و حفظ بالاترین کیفیت و تنوع در تولیدات از جمله استراتژیهای صادراتی ما است که حاصل این سیاست در سالهای گذشته حضور فعال در بازارهای عمدتا اروپایی بوده است.
يکشنبه 22/5/1391 - 0:38
دنیای گیاهان و حیوانات

ارسالی از عسل میرمحمدعلی

حاضرید این کوچولو حیوان خانگی شما بود؟!

این مار زرد زیبا توی این خانواده به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شود و بسیار مورد توجه است ولی نکته مهم این است که همیشه باید سیر باشد !
 
 
  برترین ها: این مار زرد زیبا توی این خانواده به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شود و بسیار مورد توجه است ولی نکته مهم این است که همیشه باید سیر باشد!






























با تشکر از همراهی شما دوستان عزیز
يکشنبه 22/5/1391 - 0:37
ورزش و تحرک
شیرجه روی آلمانی در مرحله مقدماتی رقابت‌های شیرجه سه متر مردان المپیك در گروه خود آخر شد و از المپیك كنار رفت، با وجود این ناكامی توانست به شهرت برسد!
خبرگزاری ایسنا: شیرجه روی آلمانی در مرحله مقدماتی رقابت‌های شیرجه سه متر مردان المپیك در گروه خود آخر شد و از المپیك كنار رفت، با وجود این ناكامی توانست به شهرت برسد!

اشتفان فك، شیرجه‌روی آلمانی است كه با وجود ناكامی‌اش در بازی‌های المپیك شهرت زیادی را در اینترنت به دست آورده است.
 


فك در دومین تلاش خود زمانی كه قصد داشت از روی سكو سه متر شیرجه بزند، نتوانست عملكرد خوبی داشته باشد و دست و پایش از یك دیگر باز شدند و هر كدام به سمتی رفتند!
 
این شیرجه فك با تمسخر افراد زیادی مواجه شد و بسیاری معتقدند كه عملكرد این ورزشكار آلمانی مضحك‌ترین صحنه بازی‌های المپیك بوده است.      
يکشنبه 22/5/1391 - 0:35
دنیای گیاهان و حیوانات
به عکس های زیر نگاه کنید تا عاقبت درافتادن با جوجه تیغی را ببینید!
 
 برترین ها: زندگی پر از اتفاقات دردناک ولی عبرت آموز است! احتمالا بِلا، سگ 3 ساله هم از اتفاقی که چند روز پیش برایش افتاده و کاراو را به اتاق عمل کشانده، یک درس حسابی گرفته است!

به عکس های زیر نگاه کنید تا عاقبت درافتادن با جوجه تیغی را ببینید!













يکشنبه 22/5/1391 - 0:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته