• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1774
تعداد نظرات : 506
زمان آخرین مطلب : 3511روز قبل
اخبار

به گزارش خبرنگار عصر ایران
کمبود نان در روستاهای ورزقان/ زن باردار پس از خروج از زیر آوار زایمان کرد

عصر ایران - خبرنگار اعزامی عصرایران به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی ، از آخرین وضعیت نقاط حادثه دیده گزارش می دهد.
بر اساس این گزارش ، برغم مشکلات اولیه ، محورهای مواصلاتی به مناطق زلزله زده باز شده اند و عبور و مرور خودروها صورت می پذیرد. تردد آمبولانس ها و کامیون های ارسال کمک های مردمی نیز در این محورها به چشم می خورد.

در روستاهای اطراف ورزقان نیز امدادرسانی صورت گرفته و چادرهای هلال احمر برافراشته شده اند و فرآیند اسکان هموطنانی که منازل مسکونی خود را از دست داده اند در حال انجام است.
با این حال هموطنان آذری مان از نظر نان در مضیقه هستند.
 

 

مشاهدات خبرنگار ما حاکی از کمبود نان در این مناطق است و این نکته ای است که زلزله زدگان از آن شکایت می کنند. زلزله زدگان در چادرها اسکان داده شده اند و آب معدنی هم در میانشان توزیع شده است.

 

با اینکه فرآیند اسکان در ورزقان صورت گرفته اما افراد محلی گزارش می دهند که با گذشت 24 ساعت از زلزله، در برخی از روستاهای بین ورزقان و اهر فرآیند امدادرسانی آغاز نشده است!

 

این افراد می گویند که اکثر روستاها تخریب شده اند و با این حال نه چادری برای زلزله زدگان ارسال شده  و نه کمکی برایشان فرستاده شده است.

 

خبرنگار ما در حال عزیمت به این مناطق برای تهیه گزارش کامل تر است.

 

در میان راه کامیونهای حامل کمک های مردمی به چشم می خورند که در  اطراف کامیون ها جمعیت بیشماری از هموطنان زلزله زده مان برای دریافت مواد غذایی ازدحام کرده اند. کامیون های ارتش هم به چشم می خورند که در حال توزیع آب معدنی در میان زلزله زدگان هستند.

 

 

در ورودی شهر ورزقان کامیون های حامل بیسکویت و آب معدنی به چشم می خورند. مردم زلزله زده به دنبال کامیون در حال حرکت می دوند و از داخلشان  مواد خوراکی می گیرند.

 

مشاهدات خبرنگار ما از ورزقان حاکی از استقرار چادرهای هلال احمر در میدان اصلی شهر است ؛ تخریب مناطق مسکونی بیشتر در روستاها قابل مشاهده است و مناطق شهری آسیب کمتری دیده اند. در این مناطق تخریب 30 تا 70 درصدی گزارش می شود.

 

به گزارش خبرنگار اعزامی عصرایران ، مسوول کمیته امداد ورزقان اعلام کرد که با کوشش امدادرسانان عصر یکشنبه زنی باردار در یکی از روستاهای اطراف ورزقان از زیر آوار بیرون کشیده شد و دقایقی پس از نجات یافتن زایمان کرد و نوزادش را به دنیا آورد.

گزارش خبرنگار ما از روستای سیه کلان از توابع ورزقان حاکیست: زلزله خانه های مردم روستا را به صورت جدی تخریب نکرده است اما مردم بعد از زلزله اصلی که در ساعت 17 دیروز رخ داد 15 پس لرزه را پشت سر گذاشته اند. با توجه به اینکه این روستا در مرکز نقاط زلزله زده نیست و شدت تخریب ها زیاد نبوده از سوی نیروهای امدادرسان رسیدگی صورت نگرفته و مردم این روستا از نبودن چادر گلایه مندند. با اینکه تخریب های ناشی از زلزله زیاد نبوده اما به دلیل پس لرزه های متعدد مردم روستا جرات نکردند که شب را در خانه هایشان سپری کنند و به دلیل نرسیدن چادرهای هلال احمر شب را در محوطه روستا استراحت کرده  و به صبح رسانده اند. عده معدودی هم که ماشین داشتند در خودروی خود خوابیده اند.

 

مطابق گفته های افراد بومی که صحت و سقم اش تایید نشده، مردم روستای سیه کلان در شبانه روز تنها 30 دقیقه از آب آشامیدنی لوله کشی برخوردارند و جهادسازندگی منطقه وظیفه آبرسانی به این روستا را بر عهده دارد. از دیروز و ساعتی پیش از زلزله که جهاد کشاورزی آبرسانی به این منطقه را انجام داده تا زمان ارسال این گزارش (ساعت 20:30 یکشنبه) عملیات آبرسانی انجام نشده و بعد از زلزله مردم روستا بی آب مانده اند و از کمبود آب شکایت می کنند.

 

 

گزارش خبرنگار عصرایران از روستاهای شهرستان های اهر و ورزقان که درصد تخریب و تعداد تلفات جانی در آنها زیاد بوده این است که در روستای  زنج آباد 14 کشته، روستای شخملو 35 کشته، میرزا علی کندی 14 کشته و علی بیک دی 6 کشته ثبت شده است. لازم به ذکر است ورزقان شامل دو بخش و 160 روستاست که روستاهای ذکرشده از توابع ورزقان به شمار می روند.

 

مطابق برخی گزارش ها ، مردم روستاهای اطراف تبریز که پس از وقوع زلزله با تخریب خانه هایشان مواجه شدند و به دلیل کم بودن مسافت به تبریز پناه برده اند، دیشب حاضر نشده اند به خانه های مردم تبریز بروند و شب را در آنجا سپری کنند. آنها در پارک ها و فضاهای سبز تبریز سرگردانند.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می شود.

چهارشنبه 25/5/1391 - 5:51
دانستنی های علمی

اسم های پر طرفدار در انگلیس کدامند؟

اسم پرطرفدار پسر و 10 اسم پرطرفدار دختر در انگلیس مشخص شدند.
عصر ایران: 10 اسم پرطرفدار پسر و 10 اسم پرطرفدار دختر در انگلیس مشخص شدند.

در سال گذشته خانواده‌های انگلیسی که صاحب فرزند دختر شدند، به ترتیب نام‌های زیر را بیشتر از دیگر نام‌ها برای فرزندان خود انتخاب کردند:

امیلیا - اولیویا- لیلی- جسیکا - امیلی - سوفی - روبی - گریس - اوا - ایزابلا

10 نام پر طرفدار پسر نیز به شرح زیر است:

هری – اولیور - جک - الفی- چارلی - توماس - جاکوب - جیمز - جاشوا - ویلیام

نام‌های اولیور و اولیویا سال‌هاست که دو نام پر طرفدار در میان انگلیسی‌ها هستند.

در مناطق مختلف انگلیس به دلایل فرهنگی نام‌های خاصی بیش از دیگر نام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 برخی انگلیسی‌ها سنت وام‌گرفتن از برخی حیوانات همچون گرگ یا روباه (ولف ، فاکس) را برای نامگذاری فرزندان خود همچنان حفظ کرده‌اند.   
چهارشنبه 25/5/1391 - 5:50
اقتصاد

رتبه اول تولید پسته ایران به دومی تبدیل شد

از سال 2011 ایران در جایگاه دوم تولید پسته در جهان قرار گرفت و امسال و سال آینده و به طور قطع برای همیشه در رده‌ دوم تولید پسته قرار خواهیم داشت.
خبرگزاری ایسنا: رییس انجمن پسته ایران اعلام كرد: از سال 2011 ایران در جایگاه دوم تولید پسته در جهان قرار گرفت و امسال و سال آینده و به طور قطع برای همیشه در رده‌ دوم تولید پسته قرار خواهیم داشت.

محسن جلال‌پور با بیان این‌كه آمریكا‌ در تولید پسته از ایران پیشی گرفته ‌است، گفت: تا سال گذشته ایران با تولید حدود 200 هزار تن پسته در جایگاه اول تولید این محصول قرار داشت و آمریكا دومین كشور تولیدكننده پسته به شمار می‌رفت اما این كشور با افزایش تولید از سال 2011 اولین كشور تولیدكننده پسته در جهان شده است.

وی افزود: با توجه به اینكه آمریكا عمده محصول تولیدی‌اش را در بازار داخلی خود مصرف می‌كند، صادرات كمی دارد و ایران همچنان جایگاه اول صادرات خود را در بازارهای جهانی حفظ كرده است.

جلال‌پور گفت: سال گذشته آمریكا 210 هزار تن پسته تولید كرد و بر اساس برآوردها امسال میزان تولید محصول این كشور به 280 هزار تن می‌رسد.

رییس انجمن پسته تصریح كرد: میزان برداشت پسته در آمریكا سه برابر ایران است، چرا كه باغات آنها به صورت یكپارچه بوده و مشكل و محدودیت آب هم ندارند لذا بهره‌وری آنها در تولید این محصول از ایران بالا‌تر است.

جلال‌پور نهایت میزان برداشت پسته در ایران را 800 كیلوگرم در هر هكتار عنوان و تصریح كرد: كشور ما به دلیل این‌كه دارای اراضی خرده‌مالكی بوده و محدودیت آب دارد، با بهره‌وری پایین تولید می‌كند.

رییس انجمن پسته از افزایش تولید این محصول در ایران نسبت به سال گذشته خبرداد و اظهار كرد: با وجود اینكه محصول پسته ایران و آمریكا در سال جاری افزایش می‌یابد هیچ‌گونه نگرانی نداریم، چرا كه میزان مصرف سرانه جهانی هم افزایش یافته و پسته ایرانی جایگاه خوبی دارد. از سوی دیگر با توجه به این‌كه مصرف پسته در كشور آمریكا بالاست، بیشتر تولید این كشور در بازار داخلی‌اش مصرف می‌شود.

جلال‌پور پیش‌بینی كرد كه طی سه ماهه فصل پاییز 50 درصد از پسته امسال صادر شود.   
چهارشنبه 25/5/1391 - 5:48
موسيقي

گروه شیدا

asatid.jpg

این نقاشی یک اثر بی نظیر از گروه شیدا هست

من وقتی این کار را دیدم برای لحظاتی مبهوت این کار شدم ، تصویر تمثیلی از اجرایی زیر زمینی در سالهی 56 - 57 است . اجراهایی که از دل آن آثار حماسی و ارزشمندی همچون " سپیده " بیرون آمد .

فضای دلهره در سالهایی که گروه عارف و شیدا برای موسیقی ملی و میهنی ایران آثار بزرگی را آفریدند در این کار به زیبا ترین شکل ممکن نمایان است . دورانی طلایی در موسیقی ایران که از دل مجموعه چاووش بیرون آمد .

این نقاشی به قدری زیبا و تاثیر گذار است که مرا بر آن داشت که آن را در اینجا منتشر کنم .

چهره استاد آواز ایران محمد رضا شجریان ، استاد محمد رضا لطفی رهبر گروه و نوازنده تار ، پشنگ کامکار نوازنده سنتور ، هادی منتظری نوازنده کمانچه ، عبدالنقی افشارنیا نوازنده نی و ... و فضای ترسیم شده از اجرایی در زیر زمینی مخفی اوج این اثر هنری است .

منبع 
چهارشنبه 25/5/1391 - 4:53
اخبار
موتورسواران متخلف
سه شنبه 24 مرداد 1391   -  11:57 ق.ظ
یکه تازی هم‌رکابان مرگ در پایتخت
شل و سفت کردن قانون در برابر موتورسواران متخلف در تهران جان شهروندان را در خطر قرار داده است. راهور پایتخت در برابر هم‌رکابان مرگ دستانش بسته است یا چشمانش؟
0 درصد کشته‌های ناشی از تصادفات در معابر شهر تهران مربوط به عابرین پیاده و 30 درصد از متوفیان جاده‌های این شهر دود‌گرفته به راکبان مرگ یا همان موتورسیکلت‌‌سوارانی اختصاص یافته که هر روز بدون هیچ سامانی وارد شهر می‌شوند و در کنار چشم قانون بی‌پروا و بدون پایبندی به عنصری خاص خط بطلان بر حقوق شهروندی می‌کشند.

آمار تکان‌دهنده ذکر شده را دو روز پیش، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در یک نشست خبری اعلام کرد تا قبل از هر چیز این سوال به ذهن خطور کند که چرا با وجود حضور گسترده مأموران راهور در سطح شهر تهران تا این میزان تخلفات از سوی راکبان مرگ روندی صعودی به خود می‌گیرد و به شکلی اپیدمی هر روز در حال گسترش است.

در تحلیل این موضوع اولین نکته‌ای که به ذهن خطور می‌کند مربوط به گستاخ شدن موتورسواران در برابر قانون نیم‌بندی است که هر روز پیچ و مهره آن شل و سفت می‌شود و نحوه اجرای آن هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

قانون برخورد با موتورسواران متخلف یک روز با قاطعیت در برابر تخلفات آنان قد علم می‌کند و برگ جریمه، کفی و پارکینگ را توبیخ هم‌رکابان مرگ معرفی می‌کند و روز دیگر در عین ناباوری انواع تخلفات را در برابر چشمان سفید پوشان پلیس می‌بندد و با سکوت ماموران تنها به عنصری نظاره‌گر مبدل می‌شود.

حال سؤال اینجاست آیا عموماً با این شل و سفت کردن‌های اجرای قانون می‌توان چشم‌انتظار کاهش آمار تلفات از 30 درصد اعلام شده بود یا همچنان باید منتظر مرگ راکبان قانون‌گریز در سطح شهر باشیم؟

 

یقیناً تنها یک جواب برای این سؤال وجود دارد و آن این است که با این نوع اجرای قانون نمی‌توان راه به جایی برد؛ چراکه تنها بسنده‌کردن به آمار و اینکه بگوییم ما چنان کردیم و چنان برنامه‌هایی را در دست اجرا داریم راه به جایی نخواهیم برد.

حال با توجه به این مهم چندی توجه به این نکته ضروری است که چندی پیش بود که رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرده بود با تخلفات حادثه‌ساز موتورسواران از جمله عدم استفاده از کلاه ایمنی، انجام حرکات خطر آفرین، لایی کشی و عبور از مناطق ممنوع همچون عبور از گذرگاه عابر پیاده و نهایتا عبور از چراغ قرمز برخوردی جدی و بدون اغماض صورت خواهد پذیرفت اما کدام یک از این برخوردها به صورت مشهود توانسته نیاز شهروندان را پاسخ بگوید و به عبارتی رنگ تحقق را در قامت خود مشاهده کند؟

 

برای مثال در زمینه استفاده از کلاه ایمنی بدون اینکه بخواهیم دست به دامن آمار و ارقام و نظر کارشناسان شویم تنها کافی است در شهر حضور داشته باشیم و ببینیم چه تعداد از موتورسواران از کلاه ایمنی بهره می‌گیرند. شاید به جرات بتوان گفت کلاه‌هایی که در گوشه طلق موتورها یا دسته کلاج‌ها آویزان می‌شوند به مراتب بیشتر از کلاه‌هایی است که روی سر گذاشته می‌شوند تا پناهی برای جان موتورسواران شوند.

نکته اینجاست اگر عدم استفاده از کلاه ایمنی جرم است و پلیس راهور تهران بر این موضوع تاکید دارد که با این تخلف برخورد جدی انجام می‌دهد چرا به همین آسانی موتورسواران بدون کلاه در کنار پلیس قرار می گیرند و بدون هیچ واهمه‌ای از اعمال قانون به مسیر خود ادامه می‌دهند؟

آیا رویکرد اتخاذ شده در اجرای قانون این موضوع را به ذهن متبادر نمی‌کند که بیش از عمل به قانون سفید پوشان پلیس تهران به شعار زدگی دچار شده‌اند؟ آیا مقابله جدی با این نوع تخلف نمی‌توانست و یا نمی‌تواند آمار کشته‌های تصادفات شهری در بخش موتورسیکلت را از حجم 30 درصدی خود کاهش دهد؟

 

از این موضوع که گذر کنیم به موضوع انجام حرکات مخاطره آمیز و لایی کشی توسط موتورسیکلت‌ها در تمامی معابر شهری می‌رسیم. تخلفی که نه تنها جان موتور سواران را با تهدیدی جدی رو به رو می‌سازد بلکه عابران پیاده را نیز در نوک پیکان تهدید قرار می‌دهد. قرار بر این بود راهور تهران با این مقوله نیز برخورد کند نه تنها این موضوع نیز کاهش چشمگیر نداشته بلکه همان موتورسواران بی‌کلاه که در برابر چشم ماموران کلاه بر سر قانون می‌گذارند.

آیا مردم نباید این توقع را داشته باشند که موتور همانند انواع ماشین‌ها یک وسیله نقلیه محسوب شود پشت به پشت دیگر اتومبیل‌ها در سطح شهر حرکت کند و نه در لابه‌لای آنها؟ متاسفانه این مهم نیز هنوز محقق نشده و پلیس راهور تهران در برابر لایی‌کشی‌های موتور سواران هیچ تدبیری اتخاذ نکرده‌ است.

حال بماند قصه پر درد قانون گریزی برای عبور از چراغ قرمز، ورود به گذرگاه عابر پیاده، ورود به خطوط بی‌.ار.تی که در برابر چشمان قانون هر روز تکرار می‌شود.

 

هدف از نگارش این متن تنها یادآوری موضوعی است که پنجه در پنجه جان شهروندان داشته و دارد لذا ضروری است راهور تهران از تعارف‌های ایجاد شده در پشت تیریبون نشست‌های خبری بکاهد و به عرصه عمل وارد شود.

سفید پوشان پلیس پایتخت باید به این نکته توجه داشته باشند که هر میزان کار فرهنگی هم در زمینه موتورسواران صورت گیرد باز نیازمند قاطعیت در اجرای قانون هستیم. قانونی که به پشتوانه محکمی برای پلیس در برخورد با تخلفات مبدل شده و باعث شده در دیگر بخش‌ها نیروی انتظامی با قاطعیت وارد میدان عمل شود.

سه شنبه 24/5/1391 - 17:3
آرایشی و زیبایی

ایران هفتمین مصرف کننده لوازم آرایشی دنیا

ایران بعد از عربستان، بیشترین میزان مصرف لوازم آرایشی را در خاورمیانه دارد. کل مصرف لوازم آرایشی در خاورمیانه در سال ۲۰۰۸ حدود ۲/۷ میلیارد دلار بود که با میانگین رشد حدود هشت درصد در سال، بعد از کشورهای اروپای شرقی بالاترین رشد را دارد. این بدان علت است که تقریبا نیمی از جمعیت منطقه، زیر ۳۰ سال هستند. در این حال، ۱۴ میلیون خانم ایرانی ازنظر مصرف لوازم آرایشی گوی سبقت را تقریبا از کل کشورهای منطقه ربوده اند، به نحوی که تقریبا ۲۹ درصد کل مصرف کنندگان منطقه خاورمیانه را تشکیل می دهند. به عبارت دیگر اگر جمعیت زنان خاورمیانه ۱۵۵ میلیون نفر باشد، ۹ درصد این زنان؛ یعنی ۱۴ میلیون زن ایرانی، حدود یک سوم؛ یعنی از ۲/۷ میلیارد دلار بازار لوازم آرایشی خاورمیانه، ۱/۲ میلیارد دلار هزینه لوازم آرایشی را پرداخت می کنند.

علاقه غیر مسلمانان به لوازم آرایشی حلال

«اهلام مومین»، مالک شرکت لوازم آرایشی شفا به عنوان یک شرکت دارای مجوز محصولات آرایشی حلال که زمانی تنها در بازار خاورمیانه کار می کرد، گفت: در حال حاضر، تقاضا برای محصولات حلال در حال افزایش است. تمام محصولات ما دارای گواهی تاییدیه حلال هستند و در ساخت آنها از هیچ محصول حیوانی یا الکلی استفاده نمی شود. این محصولات کاملا طبیعی و گیاهی هستند.

در تهیه اکثر لوازم آرایشی از محصولات طبیعی استفاده می شود اما در این میان، می توان به محصولاتی اشاره کرد که از منابع حیوانی گرفته می شود و در ساخت آنها از کلاژن، اسید هیالورونیک، کارمین سدیم و گلیسیرین استفاده می شود.

«ماه حسین گمبلز»، بنیانگذار شرکت محصولات مراقبت از پوست صاف پیور به عنوان یکی از شرکت های دارای گواهی حلال اظهار داشت: بسیاری از غیر مسلمانانی که از ماهیت این نوع محصولات آگاه هستند نیز سهم بسزایی در رشد بازار محصولات حلال آرایشی و بهداشتی دارند.

معضلی به نام قاچاق

طبق اظهارات مقامات ایرانی، سالانه ۸۰۰ میلیون دلار لوازم آرایشی قاچاق وارد کشور می شود. واردات قانونی کشور ما در لوازم آرایشی بهداشتی به طور متوسط ۱۵۰ میلیون دلار است که تولیدات داخلی، جوابگوی ۱۰ درصد از این مقدار هم نیست و حداقل ۸۰۰ میلیون دلار از نیاز ما از طریق قاچاق وارد می شود.

بیشتر محصولات آرایشی از کشورهای چین، ترکیه، کره و امارات وارد یا قاچاق می شود.

آمار سرانه یک خانم ایرانی، حدود ۱۵۰ دلار است که اغلب آنها مواد آرایشی و بهداشتی غیر استاندارد را با مارک های متفاوت خریداری می کنند. درصدی از اقلام آرایشی و بهداشتی وارد شده به کشور به صورت قاچاق و بدون مجوز صادره از گمرک و وزارت بهداشت است.

بر اساس تحقیقی که در موسسه تحقیقاتی TMBA انجام شده، حدود ۱۴ میلیون دختر و زن بین ۱۵ تا ۴۵ سال ساکن شهرهای بزرگ ایران، به طور متوسط، ماهانه ۵/۷ یورو برای خرید لوازم آرایشی هزینه می کنند. این در حالی است که متوسط حقوق آنها بین ۴۹۰ تا ۵۷۰ یورو است. زنان و دختران ایرانی به دلیل حجاب، توجه خاصی به چهره خود می کنند.

اگر در اروپا مردم ترجیح می دهند طبیعی باشند، در ایران جوانان ترجیح می دهند آرایش کنند.

هر زن ایرانی در سال، ۱۵۰ دلار یا به عبارتی بیش از ۱۵۰ هزار تومان و هر زن در خاورمیانه تقریبا ۳۶ دلار یا به عبارتی بیش از ۳۶ هزار تومان لوازم آرایشی مصرف می کنند. ضمن آن که زنان ایرانی، اغلب از اجناس چینی استفاده می کنند و در این زمینه شاید حجم بیشتری از لوازم آرایشی را مصرف کنند. سهم برندهای معتبر اروپایی و آمریکایی که دارای کیفیت و ترکیبات قابل اعتمادتری هستند، به دلیل قیمت های بالایی که در ایران دارند، کمتر از یک درصد بازار تخمین زده می شود.

استفاده از لوازم آرایشی در ایران؛ دیگر نه سن خاصی دارد و نه قشر خاصی. امروزه برخی از دختران و زنان ایرانی استفاده از لوازم آرایشی را جزو لاینفک زندگی خود می دانند. از سوی دیگر، سن مصرف لوازم آرایش نیز به ۱۵ سال رسیده، این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته، تمایل به آرایش بیشتر در بین زنان مسن دیده می شود که طراوت و شادابی پوست خود را از دست داده اند.

منبع: نشریه زیبایی شماره ۵۷

سه شنبه 24/5/1391 - 17:0
آرایشی و زیبایی

ژاپن اولین مصرف‌کننده لوازم آرایشی جهان، ایران دومین در خاورمیانه
ایران جزو 10 کشور اول جهان در استفاده از مواد آرایشی و گریم قرار گرفت. به گزارش سرویس اقتصادی آریا، بر اساس آمار دریافتی، ایران با داشتن 67 درصد مصرف‌کننده لوازم آرایشی وگریم رتبه 6 جهانی و رتبه دوم خاورمیانه را به نام خود ثبت کرده است.
 


گفتنی است؛ رتبه اول خاورمیانه در استفاده از لوازم آرایشی با 71 درصد مصرف‌کننده به کشور عربستان اختصاص دارد.
در بررسی صورت گرفته در میان زنان جهان ژاپن با 84 درصد مصرف‌کننده اولین مصرف‌کننده لوازم آرایشی در جهان است.
پرتوریکو با 83 درصد و ایرلند جنوبی نیز با 78 درصد دومین و سومین کشورهایی هستند که بیشترین مصرف‌کنندگان لوازم آرایشی و مواد گریم را در خود جای داده‌اند.
در میان 10 کشور اول دنیا در مصرف مواد آرایشی و گریم نیز انگلستان با 65 درصد، قطر 64 درصد و آمریکا 62 درصد رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته در زمینه مصرف مواد آرایش و گریم در کنیا، سوئد و اسلونیا گزارشی به‌دست نیامده و چینی‌ها با 11 درصد و فیلیپین با 15 درصد کمترین مصرف‌کننده‌های مواد گریم و آرایش را دارند.
بنابر برآوردهای صورت گرفته 25 درصد تا 30 درصد مواد آرایشی و مکاپ در ایران تقلبی و غیراستاندارد است که از طریق مبادی غیررسمی و به صورت چمدانی وارد می‌شود.
صراط
سه شنبه 24/5/1391 - 16:58
اخبار
چرا ایران دومین کشور مصرف کننده مواد آرایشی خاورمیانه است؟
آرایش های تند، نشانه اعتماد به نفس پایین است. افراد خجالتی و کسانی که هنوز به خودباوری اجتماعی و شخصی نرسیده اند از آرایشی استفاده می کنند که به تصور خودشان برایشان شخصیت می آورد
امروزه در کشور ما استفاده از لوازم آرایشی یکی از اقلام پرمصرف روزمره بسیاری از خانوارهای ایرانی به شمار می رود به طوری که بدون استفاده از آن حاضر نیستند وارد جمع شوند و استفاده نکردن از آن را به عنوان نقص و عیبی در خود می دانند!

این روزها اگر از خیابانهای پر تردد عبور کرده باشید حتماً دستفروشانی به چشمتان خورده اند که بساط لوازم آرایش را روی پارچه ای آلوده کف خیابان پهن کرده اند و با قیمتهای بسیار کم انواع لوازم آرایش را که به ظاهر مارکهای معروفی هم دارند، می فروشند. زمانی که یکی از این اقلام را در دست می گیری و با تعجب به آن نگاه می کنی فروشنده آن خم به ابرو می آورد و مدام تأکید می کند که اینها مارکهای اصل هستند و چون او دارد این لوازم را پایین تر از قیمت بازار می فروشد مهر تقلبی بودن را به آنها می چسبانیم. با این وجود آنچه که در اطراف این دستفروشها بیشتر به چشم می آید ازدحام دخترهای کم سن و سالی است که با اشتیاق فراوان تعداد زیادی لوازم آرایش را به دست گرفته اند و خیال می کنند چون مارکهای عرضه شده شبیه مارکهای اصل است چه سودی کرده اند غافل از اینکه پوست و زیبایی خود را در معرض خطری گاه جبران ناپذیر قرار داده اند.

در حال قدم زدن در یکی از خیابانهای مرکزی پایتخت بودم که با صحنه جالبی رو به رو شدم. رو به روی یک مغازه لوازم آرایشی که نمایندگی یکی از شرکتهای مطرح را داشت دستفروشی وسایلش را پهن کرده بود و مارکهای تقلبی همان محصول را زیر نصف قیمت به مشتریانش می فروخت. دقایقی بعد وارد مغازه لوازم آرایشی شدم و از متصدی پرسیدم که آیا کار دستفروشان روی فروش او تأثیرگذار نیست و او در حالی که لبخند تلخی به لب داشت، گفت: ما مشتریان خاص خودمان را داریم و کسانی که ضرر این محصولات را حتی برای یک بار تجربه کرده باشند سراغ این محصولات نخواهند رفت چون باید هزینه گزافی را برای درمان پوست و موی خود بپردازند.

فروشنده میانسال در ادامه می گوید: افراد متقلب این روزها در زیرزمینها و کارگاههای غیرمجاز شهرهای مرزی ترکیه و ایران به تهیه و تولید لوازم آرایشی پرمصرف همچون کرم پودر، ریمل و پنکیک با جعل مارکهای معروف پرداخته و تولیدات خود را به بازارهای مصرف به فروش می رسانند.

وی در ادامه می افزاید: کشور ما یکی از پرمصرف ترین لوازم و مواد آرایشی و بهداشتی است و این موضوع باعث شده تا افراد سودجو که در این زمینه فعالیت دارند با تولید و عرضه مواد آرایشی ارزان قیمت به بازارهای کشور، درآمدهای کلانی برای خود به ارمغان بیاورند.

مارکهای تقلبی و پیری زودرس

باید توجه داشت واکنش حساسیتی، یکی از شایع ترین عوارض استفاده از انواع لوازم آرایشی است. سوزش، خارش، خشکی و قرمزی همگی از نشانه های حساسیت است و در ترکیبات غیراستاندارد این واکنشها بیشتر است. التهاب و تحریک مداوم پوست در پی استفاده پی در پی از لوازم آرایشی در طول زمان می تواند به پدیده شایع پیری زودرس پوست بینجامد.

امیری یکی از فروشندگان لوازم آرایشی در خیابان مروی در رابطه با بیماریهای پوستی که لوازم آرایشی تقلبی به بار می آورد، می گوید: من به عنوان یک مغازه دار در بازار واقعاً نگران هستم که با برخی تصمیمات غلط اجازه داده می شود کالاهای نامرغوب و تقلبی که خطر شیوع انواع بیماریهای پوستی و گاهی سرطان پوست را هم با خود دارد به وفور در بازار و به راحتی به فروش برسد.

وی می افزاید: البته نباید این نکته را نادیده گرفت که بسیاری از لوازم آرایشی تقلبی در داخل کشور هم تولید می شود که با عناوین شرکتهای نام و نشان دار به چرخه توزیع بازار وارد می شود و مصرف کننده معمولاً به دلیل قیمت پایین تر از آن استفاده می کنند.

دختر 28 ساله ای که شاهد صحبتهای مغازه دار بود وارد بحث ما شد و گفت: از آنجایی که فرق بین این مارکهای اصلی و تقلبی را نمی دانستم رو به استفاده از اجناس تقلبی و ارزان قیمت آوردم. هنوز یک ماه از استفاده از این لوازم آرایشی نگذشته بود که پوست صورتم پر از جوش های ریز و درشت شد و پوست اطراف چشمانم ملتهب گردید، باور کنید چندین برابر پول لوازم آرایشی اصل را خرج درمان پوستم کردم.

وی ادامه می دهد: از آن زمان تاکنون با خودم عهد کرده ام که دیگر سراغ مارکهای تقلبی نروم.
مهدی، فروشنده یکی از مغازه های لوازم آرایشی در مرکز تهران است.

زمانی که از او درباره گسترش مارکهای تقلبی در بازار می پرسم، می گوید: من تا چند سال قبل مغازه کوچکی داشتم و برایم اهمیتی نداشت که مارکهای تقلبی را به جای اصل آن به مشتریانم بفروشم. فقط برایم درآمد بیشتر مهم بود.

این مغازه دار در ادامه توضیح می دهد: کارم روال بدی نداشت تا اینکه یک روز یکی از رنگ موهای مغازه ام را بنا به درخواست مادرم به خانه بردم و او استفاده کرد.

چند روز بعد قسمتی از موهای مادرم ریخت و من تاوان کارم را به نوعی پس دادم چون ناخواسته با دستان خودم مادرم را هم گرفتار این محصولات غیراستاندارد کرده بودم. از آن روز به بعد در کارم حس مسؤولیت دارم و دیگر سراغ فروش این محصولات نرفته ام، چون به این باور رسیدم که فروش این محصولات به بازی گرفتن سلامت افراد است.

زنانی که اعتماد به نفس ندارند

نسیم شبستری روان شناس در رابطه با استفاده بیش از حد جوانان امروز از لوازم آرایشی تند و غلیظ توضیح می دهد: آرایش های تند، نشانه اعتماد به نفس پایین است. افراد خجالتی و کسانی که هنوز به خودباوری اجتماعی و شخصی نرسیده اند از آرایشی استفاده می کنند که به تصور خودشان برایشان شخصیت می آورد. آرایش های خشن و تند مشخصه زنان بی اعتماد به نفس است.

وی ادامه می دهد: با گسترش حس عدم اعتماد به نفس، دختران نوجوان تصور می کنند، آرایش پوشاننده نقص آنهاست. این افراد صورت خود را هر چند بی عیب باشد دارای معایب بزرگ می دانند. در نتیجه برای حل این مشکل رو به استفاده از لوازم آرایشی می آورند.

بازار در انحصار چین، تایلند و ترکیه

بین 80 تا 90 درصد لوازم و کالاهای آرایشی در ایران به صورت قاچاق از طریق مرزهای شرقی و غربی وارد ایران می شوند.

این در حالی است که عملاً هیچ اطلاعی از میزان سلامتی و بهداشتی بودن این محصولات وجود ندارد و گزارشهای متعددی که از مراکز بهداشتی دریافت می شود حکایت از خطر بالقوه این کالاها برای سلامتی مصرف کننده ایرانی دارد و آن دسته از آنها که دارای مارکهای معروف اروپایی یا آمریکایی هستند تقریباً همه قلابی بوده و به طرز ماهرانه ای در چین، تایلند و ترکیه جعل شده و روانه بازار ایران می شوند.

فصلنامه مهندسی بازار در مقاله ای تخصصی به بررسی ویژگیهای بازار لوازم آرایشی در ایران پرداخته و با اعلام مطلب بالا با تأکید بر اینکه بخش عمده ای از بازار ایران در اختیار مارکهای چینی، کره ای و ترکیه ای است، می نویسد: این دست از کشورها با ارایه تنوع گسترده ای از محصولات آرایشی با قیمتهای ارزان و در بسته بندیهای جذاب، مطابق بودجه، بخش عمده ای از مصرف کننده های ایرانی اقدام به تولید لوازم آرایشی می کنند.

این خبر زمانی از اهمیت دوچندانی برخوردار می شود که بدانیم 14 میلیون نفر زن ایرانی به میزان 2/1 میلیارد دلار از بازار 7/2 میلیارد دلار بازار فروش لوازم آرایشی در خاورمیانه را به خود اختصاص داده اند.

هر زن ایرانی 150 دلار

این ارقام حاکی از آن است که هر زن ایرانی در سال 150 دلار یا به عبارتی 150 هزار تومان مصرف می کند. ضمن آن که زنان ایرانی اغلب از اجناس چینی استفاده می کنند و در این زمینه شاید حجم بیشتری از لوازم آرایشی را مصرف کنند.

یک محقق در این باره می گوید: سهم برندهای معتبر اروپایی و آمریکایی که دارای کیفیت و ترکیبات قابل اعتمادتری هستند، به دلیل قیمتهای بالایی که در ایران دارند، کمتر از یک درصد بازار تخمین زده می شود. متأسفانه سهم تولیدکننده های ایرانی از این بازار بزرگ و رو به گسترش بسیار ناچیز است و حداکثر در حدود پنج درصد تخمین زده می شود.

مهندس سعید صمدی تأکید دارد که عملاً هیچ اطلاعی از میزان سلامتی و بهداشتی بودن این محصولات وجود ندارد و گزارشهای متعددی که از مراکز بهداشتی دریافت می شود حکایت از خطر بالقوه این کالاها برای سلامتی مصرف کننده ایرانی دارد.

از سوی دیگر، اکثر محصولات لوازم آرایشی و بهداشتی، کرمهای پودر و مواد ساخت ریمل های آرایشی تقلبی است و حرفه ای ها با ترفندهای بسیار، با افزودنی های غیرمجاز و انواع چربی که معلوم نیست چه هست و از کجا به دست آمده، آنها را تولید کرده اند. بیشتر خانواده ها هم به هنگام خرید، از کیفیت و مواد اصلی ساخت این مواد اطلاعی ندارند.

در عین حال مشاور معاون دارو و غذای وزارت بهداشت و درمان به زنان هشدار داد: فقط از لوازم آرایشی و بهداشتی که دارای برچسب فارسی و توضیحات مربوط به تاریخ تولید و انقضا هستند، استفاده کنند.مؤسسه تحقیقات بین الملل وابسته به مرکز صادرات کانادا در گزارش سال 2007 خود، اندازه بازار لوازم آرایشی را در ایران، برابر 5/1 میلیارد دلار، مرکز تحقیقات بهارات که یک مرکز تحقیقات معتبر مستقر در لندن است، این اندازه را برابر با 2 میلیارد دلار و مرکز تحقیقات بازارهای بین الملل وابسته به اتحادیه اروپا اندازه این بازار را برابر 1/2 میلیارد دلار تخمین زده اند.

علامت یک بیماری

به هر حال، استفاده از لوازم آرایشی در ایران دیگر نه سن خاصی دارد و نه قشر خاصی. امروزه برخی از دختران و زنان ایرانی استفاده از لوازم آرایشی را جزو لاینفک زندگی خود می دانند و این تمایل باعث شده کشورمان تبدیل به دومین یا سومین مصرف کننده لوازم آرایش در خاورمیانه و هفتمین وارد کننده لوازم آرایشی در جهان شود.

از سوی دیگر سن مصرف لوازم آرایشی نیز به 15 سال رسیده و این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته تمایل به آرایش بیشتر در بین زنان مسن دیده می شود که طراوت و شادابی پوست خود را از دست داده اند.

برخی کارشناسان، آرایش بیش از حد دختران جوان را مربوط به کمبود اعتماد به نفس در میان آنها ارزیابی می کنند و برخی نیز آن را به فرهنگی وارداتی نسبت می دهند.

دکتر سید احمد جلیلی، روان پزشک و رئیس انجمن روان پزشکان ایران معتقد است، مصرف زیاد لوازم آرایشی در ایران به ویژه بین دختران جوان و نوجوان ایرانی را نمی توان به یک مشکل روانی نسبت داد، بلکه این یک موضوع فرهنگی بوده که چندان هم بومی نیست.جلیلی می افزاید: در هر فردی به ویژه جوانان علاقه به مورد توجه قرار گرفتن وجود دارد اما بسته به اینکه نیازها و خواسته های فرد در زندگی تا چه حد برآورده شود و به چه سمت و سویی متمایل شود عادتهای خاصی را می پذیرد.

وی می گوید: آنچه به من روان پزشک مربوط است این است که باید خواسته ها، تمایلات و انرژی فوق العاده نسل جوان را عاقلانه به سوی هدف درست هدایت کرد.

رئیس انجمن روان پزشکان ایران بر این نکته تأکید دارد که استفاده زیاد از لوازم آرایش یک بیماری نیست بلکه یک علامت است که باید همه اهل علم و جامعه شناسان ما آن را تجزیه و تحلیل کنند. این موضوع مانند سیگار کشیدن یک علت نیست بلکه یک معلول است که می تواند عوامل زیادی داشته باشد که ریشه آن جامعه شناختی است.اما دکتر نادر راستی، روان پزشک نظر دیگری دارد. وی می گوید: همه کارهای انسان ریشه روانی دارد و آرایش زیاد هم قطعاً ریشه های روانی متعددی می تواند داشته باشد.وی معتقد است: حتی کسانی که می گویند برای دل خودم این گونه آرایش می کنم هم به دنبال جلب توجه هستند.

دکتر راستی با بیان اینکه آرایش زیاد در ایران دلایل اجتماعی هم دارد، می گوید: معمولاً دلیل نیاز به جلب توجه بیش از حد کمبود اعتماد به نفس است. در برخی مواقع فرد در درون خود نقصی دارد یا خود را زیبا نمی داند. به طور مثال احساس می کند بینی بزرگی دارد یا صورتش زرد و نزار است یا پلکش آویخته است به همین دلیل تلاش می کند با آرایش زیاد این نقایص را برطرف کند. از همین روست که عملی مانند عمل بینی در کشور ما بسیار زیاد است.وی به یکی از مشکلات روانی به نام احساس نقص در بدن خود اشاره می کند و می افزاید: معمولاً کسانی که به آرایش های تند روی می آورند این مشکل را دارند زیرا آرایش های تند و یا آرایش هایی با سبکهای خاص و غیرمعمول حالت نمایشی دارد.

296 عارضه در کمین بانوان

دکتر امیر سادات افسری، پژوهشگر علوم پزشکی بالینی با اشاره به اینکه مصرف لوازم آرایشی می تواند به عنوان عامل تخریبی پوست باشد، می گوید: محصولات آرایشی تقلبی آثار مخرب تری بر روی پوست برجای می گذارند و سلامت پوست شهروندان بخصوص زنان در هر رده سنی را تهدید می کنند.

وی می افزاید: مواد آرایشی که به عنوان یکی از ملزومات کیف دستی بانوان جلب توجه می کند همواره به صورت دوجانبه ایفای نقش می کند به گونه ای که در بخش اول سبب زیبایی و تغییر چهره ظاهری و در بخش دوم با تأثیر بر روی سلولهای پوست، تأثیرات نامطلوبی را بر روی پوست صورت برجای می گذارند.

افسری با اشاره به تأثیرات لوازم آرایشی بر روی پوست صورت، می گوید: این تاثیرات به صورت پیرشدگی پوست، بروز چروکیدگی در ناحیه پیشانی و چین خنده کم کم آغاز می شود اما متأسفانه بانوان با دیدن آثار مذکور به خاطر پوشاندن چین و چروکها از مواد آرایشی بیشتری استفاده می کنند که همین امر سبب ضربه و آسیب بیشتر به پوست می شود.این در حالی است که چندی قبل دکتر علیرضا محبی پور، متخصص پوست نیز در گفتگو با ایرنا درباره استفاده از کرمهای آرایشی گفته بود: این کرمها 296 عارضه در افراد ایجاد می کنند که یکی از آنها جوش است. به همین دلیل بهتر است مردم به سوی استفاده از کرمهای مرطوب کننده و ضد آفتاب هدایت شوند.به هر حال، استفاده بیش از حد از لوازم آرایشی پدیده ای روانی و اجتماعی است و بر متولیان امر است که با بازبینی رفتارها و نحوه برخورد با مسایلی از این دست از گسترش بیش از پیش این پدیده جلوگیری کنند.

تهیه كننده: ندا جعفری-روزنامه قدس
سه شنبه 24/5/1391 - 16:57
اخبار

توجیه شبکه من و تو برای کشتار مسلمانان میانمار + سند

   ( تعداد نمایش: 362 )
 
 
شبکه من و تو
دوشنبه 23 مرداد 1391   -  10:51 ق.ظ
توجیه شبکه من و تو برای کشتار مسلمانان میانمار + سند
تنها اشاره شبکه من و تو به این خبر ، در سایت این شبکه است که ضمن خبری کوتاه ادعا کرده است : مردم میانمار ، مسلمانان را فقط به عنوان مهاجر قبول دارند و آنها را جزء مردم به شمار نمی آورند.
به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز، شبکه من و تو برنامه ها و گزارش هایی با موضوعات مختلفی پخش می کند. گزارش هایی از المپیک گرفته تا هفتادوپنجمین سالگرد زنی که می خواست با هواپیما جهان گردی کند و گزارش از کوچکترین اتفاقات المپیک لندن و ...


در این بین حتی یک گزارش کوتاه راجع به کشتار مسلمانان میانمار پخش نشد تا جایی که مخاطبین اعتراض خود را در سایت این شبکه اعلام کردند.


تنها اشاره شبکه من و تو به این خبر ، در سایت این شبکه است که ضمن خبری کوتاه ادعا کرده است : مردم میانمار ، مسلمانان را فقط به عنوان مهاجر قبول دارند و آنها را جزء مردم به شمار نمی آورند.

 


البته شبکه من و تو نگفت که مدرک آنها برای این ادعا چیست و اینکه اگر هم مهاجر بودن مسلمانان این کشور را بپذیریم آیا این برخورد خشونت آمیز با مهاجر صحیح است؟! آیا می شود مردم یک کشور را به جرم اینکه مهاجر هستند (طبق ادعای شبکه من و تو) کشت؟!

سه شنبه 24/5/1391 - 16:55
اخبار

آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان + تصاویر

   ( تعداد نمایش: 338 )
 
 
آمریکا
سه شنبه 24 مرداد 1391   -  1:00 ب.ظ
آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان + تصاویر
آمریکا کارنامه سیاهی در احترام به اولین حق طبیعی هر انسان، «زیستن»، دارد. با اطلاع از انجام جنایاتی در قالب آزمایش‌های مختلف و بر اساس مانیفست این نظام شیطان مدار ارتکاب هر گونه جنایت و ظلم و تعدی نسبت به وجود نوع «انسان» در مسیر بسط قدرت تسلیحاتی این...
در این گزارش به فهرست کوتاهی از جنایات ضد بشری و ضد انسانی نظام آمریکا اشاره می‌شود. نظامی که در ورای دم زدن از حقوق بشر کارنامه سیاهی در احترام به اولین حق طبیعی هر انسان، «زیستن»، دارد. با اطلاع از ارتکاب چنین آزمایش‌هایی به نظر می‌رسد که بر اساس مانیفست شیطانی این نظام شیطان مدار هر گونه جنایت و ظلم و تعدی نسبت به وجود نوع «انسان» در مسیر بسط قدرت نظامی و تسلیحاتی این نظام آزاد بوده و مورد تایید سردمداران چپاول گر آن است.

 

 

1- آزمایش‌های مربوط به کنترل ذهن

در برنامه کنترل ذهن و پروژه موسوم به MKULTRA، سازمان سیا در بخشی از آزمایش‌ها از مواد روان گردان استفاده کرد. هدف کلی این پروژه دست یابی به روش‌هایی برای تحت تاثیر قرار دادن، کنترل و استخراج اطلاعات از ذهن افراد بود. برای انجام برخی از این آزمایش‌ها دکتر کامرون (Donald Ewen Cameron) که از همکاران سیا بود؛ از بین بیماران پذیرفته شده در کلینیکش استفاده کرد. این بیماران اکثرا به دلیل افسردگی و اضطراب به کلینیک او مراجعه کرده بودند. درمانی که برای ان‌ها در نظر گرفته شد بخشی از پروژه سیا بود که زندگی طبیعی آن‌ها را دگرکون کرد.

در طی سال‌های ۱۹۵۷ تا ۱۹۶۴ دکتر کامرون به آزمایش شوک الکتریکی ۳۰ تا ۴۰ برابر مقادیر استاندارد بر روی این بیماران پرداخت. او از داروهایی استفاده کرد که بیماران را برای ماه‌ها به کما می‌برد. بیماران بسیاری در اثر این آزمایش‌ها توانایی تکلم و حافظه خود را از دست داده، هویت و پدر و مادر خود را فراموش می‌کردند. به جهت سهولت تدابیر امنیتی برخی از این آزمایش‌ها بر روی کودکان انجام می‌شد که تا تجاوزات جنسی نسبت به این کودکان توسعه یافته بوده است.


کامرون، شوک الکتریکی ۳۰ تا ۴۰ برابر مقادیر استاندارد را بر روی بیماران آزمایش می کرد.

 

2- آزمایش گاز خردل بر روی سربازان در اتاق‌های گاز

با شروع مطالعات بر روی تسلیحات بیولوژیک و شیمیایی در دهه چهل میلادی، ارتش آمریکا برای سنجش کارایی این تسلیحات و به منظور آمادگی در مقابله با حملاتی از این نوع آزمایش‌هایی را بر روی سربازان خود انجام داد. سربازان در حالی که هیچ اطلاعای از موضوع نداشتند تحت تاثیر گاز خردل و دیگر عوامل شیمیایی قرار گرفتند. برای آزمایش کارایی ماسک‌ها و لباس‌های ضد گاز، سربازان را پس از پوشیدن و نصب لوازم مربوطه در اتاق‌های گاز در بسته زندانی کرده و عوامل شیمیایی را‌‌ رها کردند. برخی از این عوامل به راحتی از لباس‌ها عبور کرده و پوست را می‌سوزاندند. تاول‌های دردناک و التهابات پوستی شدید از نتایج تماس این عوامل با پوست بود. در صورت استنشاق ریه سربازان شدیدا ملتهب شده و تنفس برای آن‌ها غیر ممکن می‌شد. گزارش‌هایی موجود است که نشان می‌دهد علاوه بر سربازان از بیماران بستری شده در بیمارستان‌های مختلف ارتش نیز به عنوان مدل آزمایشگاهی برای آزمایش مواد شیمیایی و بیولوژیک استفاده شده است.


 

3- بمباران شیمیایی مردم

برای بررسی چگونگی مدیریت حمله‌های احتمالی شیمیایی و بیولوژیک، ارتش با کمک سیا و دولت اقدام به رهاسازی برخی از عوامل شیمیایی بر روی شهرهای آمریکا کرد تا به عنوان مدلی برای مقابله با حمله‌های احتمالی استفاده کند. عوامل سیا در شهر Tampa Bay عامل سیاه سرفه را انتشار دادند که منجر به همه گیری شد و ۱۲ نفر جان خود را از دست دادند. در آزمایشی دیگر نیروی دریایی شهر سانفرانسیسکو را با عوامل بیماری زای باکتریایی آلوده کرد که در نتیجه بسیاری از مردم به پنومونی دچار شدند. ارتش در آوون پارک، ساوانا و چند جای دیگر میلیون‌ها پشه حامل ویروس‌های تب زرد و تب دانگو را‌‌ رها کرد که موجب بیماری‌های فراوانی از جمله تیفوئید، تب‌های مختلف، مشکلات تنفسی و تولد نوزادان مرده شد. عوامل ارتش تحت عنوان گروه‌های بهداشتی به منطقه اعزام شدند و به جای کمک رسانی بهداشتی واقعی به بررسی نتایج آزمایش پرداخته و از درمان مردم جلوگیری کردند.


 

4- آلوده سازی گوآتمالا

در دهه ۴۰ آمریکا اقدام به آزمایش کارایی پنی سیلین برای مقابله با سیفلیس بر روی شهروندان گوآتمالایی کرد. ابتدا از طریق رسوخ دادن زنان آلوده به این بیماری در بین مردم، افراد بی‌اطلاع و برخی بیماران بستری در کلینیک‌های روانی و سربازان آلوده شدند. اما انتشار بیماری با این روش به حدی نرسید که مورد نظر تحقیقات بود. در نتیجه روش آلوده سازی مستقیم انتخاب شد که طی آن باکتری‌های سیفلیس بر روی بدن و صورت مردان پاشیده می‌شد.

در تعدادی از آلوده سازی‌ها باکتری از میان مهره‌ها به مایع نخاعی افراد تزریق شد. پس از آلوده سازی جمعیت مورد نظر، بررسی روش‌های درمانی شروع شد. اما عده‌ای از افراد آلوده شده بدون درمان‌‌ رها شدند. در اکتبر ۲۰۱۰ هیلاری کلینتون از بابت انجام این ازمایش‌ها توسط آمریکا عذرخواهی کرد و اعلام کرد بررسی‌هایی برای یافتن افرادی که احتملا آلوده شده و بدون درمان‌‌ رها شده‌اند شروع خواهد شد!


هیلاری کلینتون پس از 60 سال معذرت خواهی کرد!


5- بررسی اثرات بمب اتمی بر روی انسان

در طی پروژه منهتن که منجر به ساخت و آزمایش اولین بمب اتمی شد، اثرات مواد رادیو اکتیو از طریق تزریق پلوتونیوم به تعدادی از بیماران بیمارستان‌های ارتش و بیمارستان شیکاگو بررسی شد. این بیماران از موضوع بی‌اطلاع بوده و آزمایش کاملا به صورت سری انجام شد. در پروژه‌ای موسوم به Oak Ridge این آزمایش‌ها بر روی تعدادی از سربازان نیز انجام شد. اکثر این افراد در اثر صدمات ناشی از تزریق پلوتونیوم عمر کوتاهی داشته و جان خود را از دست دادند. در ماساچوست دکتر سوئیت (William Sweet) مامور تکرار آزمایش با استفاده از اورانیوم شد. او در سال ۱۹۴۷ بودجه‌ای از طرف پروژه منهتن در اختیار داشت و به بررسی آثار تزریق اورانیوم به بیماران پرداخت.


6- تزریق عامل شیمیایی نارجی (دیوکسیدین) به زندانیان

عامل نارنجی یکی از خطرناک‌ترین مواد شیمیایی در تسلیحات نامتعارف است که آمریکایی‌ها از آن در جنگ ویتنام استفاده کردند. به تصویر کشیدن اثرات این ماده بر روی انسان و همچنین نوزادان متولد شده از زنان در معرض قرار گرفته دشوار است. کمپانی Dow Chemical بعد از دریافت بودجه‌ای برای تولید این عامل با ارتش آمریکا در مورد آزمایش آن بر روی انسان همکاری کرد. دکتر کلیگمن (Dr. Albert Kligman) در یک سری آزمایش دیوکسیدین که ماده اصلی این عامل است را به بدن زندانیان تزریق و اثرات آن را مطالعه کرد. بدیهی است با دیدن تصاویر مربوط به ویتنامی‌هایی که تحت تاثیر این ماده بوده‌اند آشکار خواهد بود که تزریق این ماده خطرناک به بدن زندانیان چه بلایی بر سر آن‌ها آورده است.

 

تاثیر عامل نارنجی بر بدن یک سرباز ویتنامی


7- عملیات پیپر کلیپ Paper Clip

طی این عملیات که بعد از جنگ جهانی دوم انجام گرفت ارتش آمریکا محققین درگیر در آزمایش‌های مرتبط با ساخت بمب‌های شیمیایی و بیولوژیک و نیز افرادی که در آزمایش بر روی انسان زنده تبحر پیدا کرده بودند را از اروپا به آمریکا منتقل کرده و ضمن حمایت از آن‌ها با اعطای هویت‌های جعلی از آن‌ها در آزمایشگاه‌های خود برای توسعه تسلیحات نامتعارف استفاده کرد. محققین اروپایی آزمایش‌های دهشتناکی مانند پیوند جسمی دو قلو‌ها برای ایجاد یک واحد جسمی، تخریب بافت عصبی افراد بدون بیهوش کردن آن‌ها و مطالعه اثرات انفجار بر این افراد انجام داده بودند که برای ارتش آمریکا بسیار جذاب بود. این محققین با امکانات فراهم شده در ارتش آمریکا به جنایات خود علیه بشریت در خاک آمریکا ادامه دادند.


 

 

 

8- مبتلا کردن مردم پورتوریکو به سرطان

در سال ۱۹۳۱ دکتر رودز (Cornelius Rhoads) با دریافت بودجه‌ای از بنیاد راکفلر مامور شد در مورد سرطان تحقیق کند. او برای این کار مردم پورتوریکو را انتخاب کرد و پس از مبتلا کردن ایشان به سرطان به آزمایش‌های خود پرداخت. این آزمایش‌ها ده‌ها مورد مرگ را در پی داشت. او بعد‌ها به عنوان نائب رئیس انجمن سرطان آمریکا انتخاب شد.


نظام ضد بشری از رودز تشکر می کند!


9- آزمایش‌های پرتودهی بر روی انسان

در دهه ۶۰ میلادی پنتاگون یک سری آزمایش‌های پرتودهی انجام داد. برای این کار مردم فقیر سیاه پوست که به سرطان مبتلا بودند انتخاب شدند. به آن‌ها گفته شده بود که نوعی فرایند درمانی بر روی آن‌ها انجام خواهد شد در حالی که هدف، آزمایش اثرات پرتودهی شدید بر روی بدن انسان بود. با ترفندهای گوناگون از این بیماران رضایت نامه‌هایی اخذ شده بود تا بعدا مشکلی پیش نیاید. به همین شکل دکتر سینگر (Eugene Saenger) از طرف آژانس حمایتی دفاع اتمی بودجه‌ای برای آزمایش پرتو X بر روی انسان دریافت کرد که نتیجه تحقیقات او مرگ حداقل ۲۰ انسان فقیر سیاه پوست بود. پرتوهای مضر تقویت شده بافت‌های درونی و پوست این بیماران را تخریب می‌کرد و آن‌ها را در وضعیت فلاکت باری قرار می‌داد.

 

سیاه پوستان انتخاب مناسبی برای آزمایش ها تلقی می شدند

 

 

10- پروژه کلیماکس

طی آن خانه‌هایی در نیویورک و سانفرانسیسکو ساخته شد تا محل مناسبی برای آزمایش اثرات ماده روان گردان LSD بر روی افراد باشد. برای جذب افراد به این خانه‌ها از زنانی که از سیا حقوق می‌گرفتند استفاده می‌شد. به افراد پس از ورود به این خانه‌ها به اجبار انواع مختلف مواد روانگردان به خصوص LSD تزریق می‌شد. سپس در چند روز آینده از خروج آن‌ها جلوگیری شده و متخصصین حاضر در این خانه‌ها به مطالعه رفتار و اثرات این مواد در افراد می‌پرداختند. در برخی موارد برای مشاهده حد نهایی اثرات، مقادیر فراوان و غیر معمولی از مواد به افراد که اکثرا نیر از جوانان بودند؛ تزریق می‌شد.

 

 

جوانان پس از ورود به خانه های کلیماکس در اختیار کارشناسان مواد روانگردان قرار می گرفتند

 

11- گرد و غبار اتمی در اقیانوس آرام

بعد از موفقیت آمریکا در جنایت بزرگ اتمی در هیروشیما و ناکازاکی، سردمداران این کشور شروع به تست صد‌ها بمب هسته‌ای در اقیانوس آرام کردند. این بار خطر قدرت اتمی شوروی بهانه انجام این آزمایش‌های هولناک بود. در ۱۹۵۴ در جزایر مارشال یکی از بزرگ‌ترین آزمایش‌های اتمی انجام شد. وجود این آزمایش‌ها که تا آن زمان به صورت مخفی انجام می‌شد در اثر وزش باد و انتقال گرد و غبارهای آلوده با ذرات رادیواکتیو به سوی جزایر اطراف آشکار شد و مخفی کاری آمریکا با شکست مواجه گردید.

مردم جزایری که در معرض این غبارات قرار گرفتند به بیماری‌های شدیدی دچار شدند که از جمله آن‌ها نقایص مادر زادی بود. در نسل‌های بعدی بیماری‌هایی همچون سرطان غدد تیروئید و تومورهای مختلف در بین مردم این جزایر دیده شد. آمریکا حتی به این جنایت نیز به صورت فرصتی نگاه کرده و پروژه ¼ را که شامل بررسی آثار غبارهای رادیواکتیو بر روی انسان بود را اجرا کرد. همین موضوع موجب مطرح شدن بحث‌هایی در مورد عمدی بودن ایجاد و هدایت گرد و غبارهای رادیواکتیو به سوی مردم جزایر اقیانوس آرام شد.

 

اثر پرتوهای رادیواکتیو بر بدن افراد


12- تاسکیگ:

از سال ۱۹۳۲ تا ۱۹۷۲ محققین ۴۰۰ مرد سیاه پوست را در منطقه تاسکیگ آلاباما برای مطالعه مراحل پیشرفت بیماری سیفلیس به باکتری این بیماری آلوده کردند. در حالی که هیچ‌گاه به این افراد در مورد بیماریشان چیزی گفته نشد. به آن‌ها گفته شده بود که به بیماری جعلی «خون بد» دچار هستند و پزشکان در تلاش برای معالجه آنانند. با اینکه در سال ۱۹۷۴ پنی سیلین به عنوان درمان سیفلیس مطرح شد اما باز قربانیان تاسکیگ از این موضوع بی‌خبر نگه داشته شدند تا مطالعه این بیماری که اثرات طولانی مدتی بر بدن انسان دارد تا ۳۰ سال ادامه داشته باشد. با روشن شدن جوانب این جنایت اعتراض‌های شدیدی انجام گرفت تا جایی که کلینتون مجبور به عذرخواهی رسمی از مردم این کشور گردید و گفت متاسف است که دولت «یک پژوهش‌نژاد پرستانه را ترتیب داده است«

به آن‌ها گفته شده بود که به بیماری جعلی «خون بد» دچار هستند

 

یقینا در سال‌های آینده شاهد اشکار شدن آزمایش‌های ضد انسانی و دهشتناک بیشتری بر روی انسان و دیگر موجودات زنده خواهیم بود. آزمایش‌هایی که قطعا هم اکنون نیز از سوی بزرگ‌ترین داعیه دار حقوق بشر در آزمایشگاه‌های مخفی ارتش آمریکا و یا در قالب برنامه‌های مختلف بهداشتی بر روی مردم کشورهای فقیر انجام می‌شود.

سه شنبه 24/5/1391 - 16:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته