• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1270373

پرسش

سلام وقتتون بخیر.در دعایی از امام سجاد ع میخونیم که سزاوارترین کار خداوند رحمت رساندن به کسی که ازش طلب رحمت میکنه، چند وقتی که از خدا خواسته ای دارم برای ازدواج اما همه درها به روم بسته میشن، خود خدا بارها امیدوارم میکنه اما میرم جلو در به روم بسته میشه. اول سال کربلا هم رفتم مطمئن بودم حاجتم رو میگیرم یا همین اواخر با فردی که تا نزدیک های عقد پیش رفتم همه چی رو فقط از خود خدا خواستم تنها میدونستم همه چی دست خودش اولین باری بود که واقعا به هیچ وسیله دیگه ای امید نداشتم اما باز هم مقدور نشد. این اتفاق من رو داره از رحمت خدا ناامید میکنه اینکه فقط درگاه اون رو دارم میزنم جوابی نمیگیرم از زندگی نا امیدم کرده از خدایی که خودش میگه بخوانید منو تا اجابت کنم ... حال روز خیلی بدی پیدا کردم و دیگه نمیدونم چطور این در رو بزنم تا جواب بگیرم و دیگه میترسم همین کور سو امید باقی مونده رو هم نداشته باشم....

پاسخ

با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
ما دقیقا نمی دانیم وضعیت شما چگونه است، و چرا هر بار در مسیر ازدواجتان با مشکل مواجه می شوید، ولی یک نکته را خدمتتان عرض می کنیم، و آن این که ناامیدی از لطف و رحمت الهی ـ علاوه بر آن که خود، گناهی بزرگ است ـ نه تنها هیچ مشکلی را برایمان حل نمی کند، بلکه مشکلی بر مشکلات ما می می افزاید.
گاه برخی از گره ها گره هایی نیستند که تنها با دعا حل شود. از باب مزاح عرض می کنیم که شخصی مدت ها در دعاهای خودش از خدا می خواست که فرزند پسری به او بدهد تا آن که شبی فرشته ای به خوابش آمد و گفت: تو لااقل ازدواج بکن، بعدا توقع داشته باش که دعایت مستجاب شود!
شما بهتر است پیش یک مشاور بروید و وضع زندگی و مشکلات خودتان را با او در میان بگذارید. گاه غفلت از یک مساله جزیی باعث بروز مشکلات بزرگی می شود که با یک مشورت و مشاوره ساده قابل حل است. بله، خدا بدون مشاوره هم می تواند حاجت ما را برآورده کند، ولی گاهی این کار را نمی کند تا ما راه متعارف حل مشکلاتمان را یاد بگیریم.
نکته آخری را هم عرض کنیم، و آن این که گاهی مصلحت ما در همین سختی هایی است که می کشیم؛ یعنی با همین مشکلات و صبر در برابر آن به مقاماتی می رسیم که اگر زندگیمان خیلی راحت بود به ان نمی رسیدیم.
در روایت است که مؤمنان در آخرت به ازای حاجاتی که مستجاب نشده، به مقاماتی می رسند که می گویند ای کاش هیچکدام از دعاهای ما مستجاب نمی شد.
با آرزوی توفیق.
موسسه ذکر ـ قم.
باستانی.

مشاور : موسسه ذکر | پرسش : شنبه 20/6/1395 | پاسخ : پنج شنبه 1/7/1395 | | ليسانس | 26 سال | معارف اسلامي | تعداد مشاهده: 104 بار

تگ ها : امام سجاد دعا کردن و مستجاب نشدن مستجاب شدن دعا

مشاوره های مرتبط

سلام علیکم
درباره نیت سوال داشتم
۱ - من اگر نیت کنم تا آخر عمر هر اندازه که قرآن ، زیارت عاشورا ، صلوات ، وکارهای ثوابی که انجام میدم رو هدیه میکنم به کسانیکه بر گردن من حقی داشتند ( هم از دنیا رفتن و هم زنده هستن) آیا بازم لازم هر دفعه این نیت رو یادآوری کنم یا همون یکبار کافیه؟
۲ - آیا اگه این کارهایی را که گفتم اگه نیتش یادم نباشه خللی به اصل نیت وارد میشه یا میشه کار بدون نیت؟
۳ - آیا در کنار این نیتی که برای دارندگان حق کردم میشه مثلا بگم به مومنین و مومنان هم برسه از ثواب برای دارندگان حق کم نمیشه؟
از پاسخگویی شما سپاسگزارم

سلام وقتتون به خیر. ببخشید من در مورد توسل به ائمه ابهام دارم. نظر اهل سنت به نظرم به عقل نزدیک تره که میگن فقط از خدا باید خواست و در سنت پیامبر و اهل بیت هم توسل به این صورتی که الان شیعیان انجام میدن و در مراسمات مذهبی می بینم بیشتر ذکر ائمه هست تا ذکر خدا. مطالعاتی در این باره داشتم که به آیه ابتغوا وسیله ... و احادیثی در این زمینه اشاره میشه که توصیه شده به و اسطه قرار دادن پیامبر و ائمه. اما این توسلات الان شیعیان که واسطه قرار نمیدن مستقیم مثلا از حضرت ابوالفضل شفا می‌خوام به شرک نزدیکه...
دنبال بهترین و کامل ترین کتاب در این زمینه هستم کتاب ی که علمی و حدیثی و تاریخی و مستدل بتونه حتی اهل سنت رو قانع کنه. اگر معرفی کنین ممنون میشم.

با سلام.
با توجه به سوره مبارکه قلم بنده به این امر واقفم که چشم زخم وجود دارد : اما سوال اینجاست که ما واقعا باید تا چه حد به چشم زخم توجه داشته باشیم؟
من شخصی را در آشنایان میشناسم که هر اتفاقی در زندگیشان می افتد فقط می گویند که چشممان زده اند و مدام می گوید که ما جلوی چشم مردم هستیم تا جایی که حتی زمین هم میخورند میگوید چشممان زده اند دیگه اتفاق های بزرگ بماندو ...
واقعا تا این حد حساس بودن و توجه داشتن به این موضوع اصلا درست هست؟ و لطفا در صورت درست نبودن بگویید که راه حل چیست و باید چه کار کرد و چه برخوردی کرد هم با این افراد و هم با این موضوع؟

UserName