• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 468
تعداد نظرات : 286
زمان آخرین مطلب : 3850روز قبل
تاریخ

 

بلاذری می‌نویسد: خانـه مختـار محل ورود مسلم بود.(2) اما با ورود مزوّرانه و غـیـرمـنتظره ابن زیاد به کوفه، ناگهان اوضاع به هم ریخت و مسلم صلاح دید از خانه مختار بـه خـانـه هـانـی بـن عـروه، کـه مرد مقتدر و با نفوذ شیـعـه در کوفه بـود، نقل مکان کند.
یکی از سوالات نسبتاً مهمی که در رابطه با شخصیت مختار ثقفی،مطرح است این است که چرا مختار سقفی در زمان قیام امام حسین(ع) به یاری ایشان نرفته ولی بعداً از قاتلان آن حضرت انتقام گرفته است؟

با مراجعه به منابع تاریخی پاسخ این سوال روشن خواهد شد:

بر اساس گواهی تـاریـخ و تـصـریـح شـیـخ مـفـیـد و طـبـری، پـس از آن کـه مـسـلم بـن عـقیل وارد کوفه شد، مستقیما به خانه مختار وارد شد، مختار او را گرامی داشت و رسما از او اعلام حمایت و پشتیبانی کرد.(1)

بلاذری می‌نویسد: خانـه مختـار محل ورود مسلم بود.(2) اما با ورود مزوّرانه و غـیـرمـنتظره ابن زیاد به کوفه، ناگهان اوضاع به هم ریخت و مسلم صلاح دید از خانه مختار بـه خـانـه هـانـی بـن عـروه، کـه مرد مقتدر و با نفوذ شیـعـه در کوفه بـود، نقل مکان کند.

مختار پس از ورود مسلم، آرام ننشست و پس از بیعت با مسلم، به منطقه خطرنیّه و اطراف کوفه برای جمع آوری افراد و گرفتن بیعت برای مسلم حرکت کرد. اما با دگرگونی اوضاع کوفه و تسلیم مردم در مقابل ابن زیاد، دوباره به کوفه بازگشت.

ابن زیـاد دسـتور داد که دعوت کنندگان امام حسین(علیه السلام) و حامیان مختار با او بیعت کنند، وگرنه دستگیـر و اعدام می‌شوند. ابن اثیر نوشته است: هنگام دستگیری مسلم و هانی، مختار در کوفه نبود و او برای جذب نیرو به اطراف شهر رفته بود و وقتی خبر ناگوار دستگیری مسلم را شـنـیـد، بـا جمعی از افراد و یارانش به کوفه آمد. هنگام ورود به شهر، با نیروهای مسلح ابن زیاد بـرخـورد کـرد و در پـی یـک گـفت و گوی لفظی شدید، بین آنان و مختار و افرادش، درگیری پـیـش آمـد و فـرمـانـده آن گـروه مـسـلح کـشته شد و افراد مختار متفرق شدند؛ زیرا مقاومت را به صـلاح نـدیـدنـد؛ مـخـتـار از آنـان خـواست محل را ترک گویند تا ببینند چه پیش خواهد آمد.(3)
ابن زیاد پس از مسلط شدن بر اوضاع و شهادت مسلم و هانی، به شدت در جست و جوی مختار بـود و برای دستگیری او جایزه‌ای معیّن کرد.(4)

دستگیری مختار توسط ابن زیاد

یکی از دوستان مختار بـه نـام هانی بن جبّه، نزد عمرو بن حریث، نماینده ابن زیاد رفت و ماجرای مخفی شدن مختار را به عمرو اطلاع داد. عمرو به آن شخص گفت: به مختار بگوید مواظب خود باشد که تحت تعقیب است و در خطر می‌باشد.
مختار به حمایت عمرو نزد ابن زیاد رفت. وقـتـی چـشـم ابـن زیاد به مختار افتاد، فریاد زد: "تو همانی که به یاری پسر عقیل شتافتی؟ "مختار قسم یاد کرد که من در شهر نبودم و شب را هم نزد عمرو بن حریث به سر بردم."(5)

ابن زیاد که عصبانی بود، عصای خود را محکم به صورت مختار کوبید، به طوری که از نـاحیه یک چشم صدمه دید. عمرو برخاست و از مختار دفاع کرد و شهادت داد که او در ماجرا نبوده و بـه وی پناهنده شده است. ابن زیاد کمی آرام گرفت و گفت: "اگر شهادت عمرو نبود، گردنت را می‌زدم." و دستور داد مختار را به زندان افکندند.

همچنان در زندان بود تا امام حسین(علیه السلام) به شهادت رسید.(6)
با توجه به این مطالب مشخص می شود که اوضاع کوفه در هنگام قیام امام حسین(ع)،بگونه ای بود که مختار نتوانست در قیام امام حسین(ع) شرکت کند.
چهارشنبه 10/9/1389 - 13:44
اخبار

 

  www.picbaran1.mihanblog.com

«امیرحسین مدرس» به عنوان مجری سری جدید مجموعه برنامه پربیننده «صندلی داغ» معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، ساخت سری جدید «صندلی داغ» در شبکه دو سیما به تصویب رسیده و سازندگان این برنامه، «امیرحسین مدرس» را به عنوان مجری سری جدید به تلویزیون معرفی کرده‌اند.
بنابراین گزارش، سازندگان صندلی داغ منتظر تصویب مجری از سوی تلویزیون هستند تا ساخت آن را آغاز کنند، البته شکل و محتوای جدید این برنامه هنوز مشخص نشده است.
سری جدید «صندلی داغ» قرار است در ۲۶ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای به سفارش گروه اجتماعی شبکه دو ساخته شود.کارگردان این برنامه «حمید آخوندی» است.
برنامه «صندلی داغ» نخستین برنامه گفت‌وگو محور «تاک شو» در تلویزیون ایران بود که از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶با بیش از ۳۵۰ برنامه توانست با شخصیت‌های علمی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران گفت‌وگوهای متفاوت داشته باشد.
مجریان این برنامه تاکنون داریوش کاردان، احمد نجفی، زنده یاد منوچهر نوذری و مهدی سجاده‌چی بوده‌اند

چهارشنبه 10/9/1389 - 13:39
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

عکسهای دیدنی فروشگاه آجیل مهران غفوریان !

افتتاحیه فروشگاه آجیل مهران غفوریان

گزارش تصویری از افتتاحیه فروشگاه آجیل و شیرینی مهران غفوریان با حضور بازیگران سینما و تلویزیون همچون:پرستو گلستانی,مهران غفوریان,یوسف تیموری و یوسف صیادی.

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

Persianv.com At site

 

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:37
اخبار

عکسهای خانمی که 23 بار ازدواج کرده است + عکسهای همسران ایشان

Persianv.com At site

Persianv.com At site

یک خانم آمریکایی به نام « لیندا ولف » این عنوان را به خود اختصاص داد .
او تا کنون بیست و سه بار ازدواج کرده و اکنون نیز در جستجوی مورد دیگری برای بیست و چهارمین بار است .
خانم ولف که 68 سال سن دارد ، توانسته نامش را در کتاب گینس به ثبت برساند .
او می گوید که به ازدواج اعتیاد پیدا کرده است .
اولین ازدواج او در سن 16 سالگی ، در سال 1957 ، با یک مرد 31 ساله به نام « جرج اسکات » بود که این زندگی مشترک ، 7 سال طول کشید . لیندا می گوید که این مدت ، طولانی ترین و شادترین ازدواج او بود

او در سالهای بعد ، با یک مجرم یک چشم ، لوله کش ، موسیقیدان ، واعظ و ... ازدواج کرد .
دوتا از شوهرهایش ، بد از آب در آمدند و دوتایشان هم بی خانمان و آواره بودند .
خانم ولف ، فقط سه بار با یک مرد هندی به نام « جک جورلی » ازدواج کرد .
او هم اکنون مادر هفت فرزند و نامادری تعداد بیشتری فرزند نیز هست .
آخرین ازدواج او که سر و صدای زیادی نیز به راه انداخت ، با مردی به نام « گلین ولف » بود . این مرد برای بیست و نهمین بار ازدواج می کرد و عنوان مردی که بیشترین ازدواج در جهان را دارد ، به خود اختصاص داده بود . این آقا ، یک سال بعد و در سن 88 سالگی درگذشت .
هم اکنون خانم ولف در جستجوی بیست و چهارمین عشق خودش است .

Persianv.com At site

Persianv.com At site

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:32
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
چهارشنبه 10/9/1389 - 1:29
اخبار

محاکمه پزشک ایرانی که برای یک زن 14 تا بچه آورد

محاکمه پزشک ایرانی که برای زن آمریکایی ۱۴ بچه آورد

با این حال خانم سولمان که مطلقه است، با وجود داشتن شش فرزند باز بر داشتن فرزندان بیشتر اصرار داشت و به همین دلیل دکتر مایکل کامروا به درمان وی با کاشت نطفه در رحم ادامه داد که با این روش نادیا سولمان در ژانویه ۲۰۰۹ و در ۳۴ سالگی، هشت قلو به دنیا آورد.
پزشک ایرانی متخصص نازایی ساکن کالیفرنیا که روش درمان وی، برای یکی از بیمارانش موجب تولد ۱۴ فرزند شده، روز چهارشنبه به اتهام «اهمال و بی‌دقتی در درمان» بیمارش، دادگاهی شد.

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی» به نقل از آسوشیتدپرس، مایکل کامروا، دکتر ایرانی ، درمان نادیا سولمان را در سال ۱۹۹۷ آغاز کرد که، به گفته آقای کامروا، از نازایی رنج می‌برد و آرزو داشت که مادر ۱۰ فرزند بشود!

با تجویز لقاح مصنوعی از سوی آقای کامروا، نادیا سولمان در طول چندین سال شش فرزند به دنیا آورد که یکی از آن‌ها از مشکلات مغز و اعصاب و بیش‌فعالی رنج می‌برد و دوتای دیگر نیز به بیماری اوتیسم که با اختلالات رشدی همراه است، مبتلا هستند.

با این حال خانم سولمان که مطلقه است، با وجود داشتن شش فرزند باز بر داشتن فرزندان بیشتر اصرار داشت و به همین دلیل دکتر مایکل کامروا به درمان وی با کاشت نطفه در رحم ادامه داد که با این روش نادیا سولمان در ژانویه ۲۰۰۹ و در ۳۴ سالگی، هشت قلو به دنیا آورد.

اکنون دادگاه مایکل کامروا را به «بی‌دقتی» در درمان خانم سولمان و دو بیمار دیگر متهم کرده است و بر این باور است که با توجه به اصرار مداوم خانم سولمان به تولد فرزندان بیشتر، آقای کامروا می‌بایست وی را نزد مشاور بهداشت روان می‌فرستاده است!

در صورت رأی دادگاه مجوز فعالیت پزشکی مایکل کامروا ضبط می‌شود و این پزشک منطقه بورلی هیلز دیگر قادر به فعالیت در عرصه پزشکی نخواهد بود.

در جلسه روز چهارشنبه دادگاه دکتر کامروا، با استناد به مدارک پزشکی خانم سولمان اعلام شد که در سال ۲۰۰۸، دکتر کامروا ۱۲ نطفه را به طور همزمان در رحم خانم سولمان قرار داده و این در حالی است که بنا بر توصیه‌های پزشکی، قرار دادن بیش از دو نطفه در رحم زنی به سن و سال خانم سولمان به صلاح نیست.

آقای کامروا در کمتر از هشت سال، ۶۰ نطفه در رحم خانم سولمان قرار داده که در نهایت منجر به تولد ۱۴ نوزاد شده است.

با این حال آقای کامروا در جلسه روز چهارشنبه در دفاع از خود توضیح داده است که در روش لقاح مصنوعی، تعداد نطفه‌ها اهمیتی ندارد و کیفیت نطفه‌ها حائز اهمیت است.

آقای کامروا روز چهارشنبه زمانی که برای دفاع از خود در دادگاه حاضر شد، بارها به گریه افتاد.

وی افزود که بیش از بیست سال در بخش زنان و زایمان دانشگاه لس ‌آنجلس کالیفرنیا، یو سی ال ای، به کار مشغول بوده است.

سخنگوی دانشگاه لس آنجلس در این زمینه اعلام کرده است که آقای کامروا از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۸ میلادی جزو «مدرسان داوطلب» بخش زنان زایمان این دانشگاه بوده و حقوقی نیز برای این کار دریافت نمی‌کرده است.

این در حالی است که شبکه سی‌ان‌ان نیز در اکتبر ۲۰۰۹ به نقل از سخنگوی «انجمن آمریکایی باروری» گزارش کرده بود که آقای کامروا پیشتر به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم، از این انجمن اخراج شده بود.

دادگاه هنوز در مورد پرونده مایکل کامروا رأی نهایی را صادر نکرده است.

 

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:26
اخبار

عکس : اجرای حرکات رزمی دختران در حضور احمدی نژاد و چاوز

اجرای حرکات نمایشی - رزمی دختران در حضور احمدی نژاد و چاوز

به گزارش خبرآنلاین، احمدی‌نژاد و چاوز روسای جمهور ایران و ونزوئلا روز چهارشنبه در دانشگاه افسری امام علی (ع) حضور یافته و نمایش رزمی و ورزش باستانی تماشا کردند.

Persianv.com At site
Persianv.com At site
Persianv.com At site
Persianv.com At site
Persianv.com At site 

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:24
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

عکس : با ستاره اسکندری و آشپزی در منزلش

با ستاره اسکندری و آشپزی در منزلش

ستاره اسکندری بازیگر سینما و تلویزیون در خیلی از هنر ها حرف اول را می زند اما باید ببینیم این هنرمند محبوب ایران در منزل می تواند یک آشپز خوب نیز باشد.
در آشپزی از هنر و خلاقیتی که دارید چطور استفاده می کنید؟
ستاره اسکندری:اینطور باید بگم که من آشپزی را به دو قسمت تقسیم می کنم,اولین قسمت خلاقیت می باشد و آن زمانی است که آدم به اندازه کافی فرصت دارد و می تواند به سمت و سوی غذاهایی برود که دوست دارد و آن ها را با حوصله درست کند.اگر بحث از خلاقیت می کنم منظورم دست بردن در بخش  خالص مزه ها و تغییر دادن آن هاست.مثلا مادر من وقتی می خواهد خورش بادمجان درست کند طبق معمول گوشت را با پیاز و کمی زرد چوبه و فلفل تفت می دهد اما من گوشت را با پودر سیر,گردلیمو,آویشن و کمی دارچین تفت می دهم ,منظورم این است که دوست دارم مزه غذا ها را تغییر بدهم.قسمت دوم هنر است و زمانی است که ما اصلا فرصتی نداریم  و به نظر من که زمانی برای درست کردن آشپزی نداشته باشم از فیله ی مرغ و یا ماکارونی استفاده می کنم.
آیا شما از کتاب های آشپزی هم استفاده می کنید؟
ستاره اسکندری:نه,چون کتاب آشپزی قوانین خودش را دارد که من نمی توانم از آنها پیروی کنم(با خنده).من سعی می کنم در آشپزی همه چیز را با ذائقه ی خودم پیش ببرم.خیلی معتقدم که ذائقه ی خوب در آشپزی می تواند آدم ها را جذب کند.به نظرم اشتراکات روحی آدم ها در غذا متجلی است.مثلا خودم,من آدم هیجانی و پرشروشوری هستم و آشپزی ام هم همینطور است یعنی نظم ندارد,من نمی فهمم وقتی می گویند یک سوم پیمانه روغن یعنی چه.گفتم که بیشتر روی ذائقه ی خودم آشپزی می کنم مثلا من عاشق سیر هستم و با ربط و بی ربط به غذاهام سیر اضافه می کنم.
در زندگی شخصی چطور,به همین صورت روش خود را انجام می دهید؟
ستاره اسکندری:اصولا روحیه نظم ناپذیری دارم(با خنده).ترجیح می دهم  به جای آنکه چیزی به من دیکته شود از روش خودم به نتیجه برسم.
آیا تا به حال در خانه دوست یا فامیل هم آشپزی کرده اید؟
ستاره اسکندری:یادم می آید در خانه یکی از دوستانم در پاریس بودم که هوس خورش بادمجان کردم,به خاطر همین بازار را گشتم و بادمجان تهیه کردم,از ده صبح شروع کردم به پوست کندن بادمجان ها تا سریع خورش را درست کنم اتفاقا خیلی هم خوشمزه شده بود و دوستانم خیلی از این غذا خوششان آمد.

setareheskandari01.jpg

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:21
آلبوم تصاویر
 

طنز - همسر مستر بین

294m4bs.jpg

 

 

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:17
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

 

بدون شك چارلی چاپلین یكی از بزرگترین و بیادماندنی ترین شخصیت های كمدی جهان به شمار می آید.بازیگری كه چه در دوران صامت سینما و در چه بعد از آن ؛ توانست با فیلم های درخشانش نام خود را برای همیشه در دنیای هنر ثبت كند.

 

بسیاری چارلی چاپلین را تنها یك كمدین موفق می دانند حال آنكه او در طول زندگانی خود در زمینه موسیقی نیز استعداد فراوانی از خود نشان داد. ساخت موسیقی فیلم كار عادی وی بود و توانست در مجموع موسیقی 23 فیلم را به پایان برساند. در توانایی ساخت موسیقی چاپلین همین بس كه موسیقی فیلم لایم لایت ساخته چالین در سال 1972 برنده جایزه اسكار شد.

چارلی اسپنسر چاپلین مهمترین و تاثیرگذارترین شاگرد مك سنت و فرزند یك نمایشگر تالارهای محلی موسیقی انگلیسی به نام جرالدین چاپلین (بازیگر)، كودكی خود را در صحنه های سرگرم كننده تفریحی گذرانده بود. تصویر او از جهان، همچون چارلز دیكنز و د.و.گریفیث، كه شباهت زیادی به هر دو داشت، با هر فقیر و تنگدستی دوران خردسالی و جوانی رنگ آمیزی شده بود و در طول عمر همدردی عمیق خود را نسبت به تنگدستان حفظ كرد.

در 1913، هنگامی كه با دستمزد صد و پنجاه دلار در هفته در كمپانی كی استون استخدام شد، یك بازیگر سیار نمایشهای وودویل امریكایی بود. در نخستین فیلمی كه به نام در تلاش معاش (1914) برای مك سنت بازی كرد، نقش یك شیك پوش تیپیك انگلیسی به او محول شد، اما با فیلم دومش، مخمصه ی غریب مبیل (1914) كاركتر و هیات ظاهری یك ولگرد كوچولو را معرفی كرد؛ كاركتری كه بعدها اورا شهره ی آفاق ساخت و به یك نماد جهانی سینمایی از یك فرد عامی در دوران ما بدل كرد.

چاپلین در كمپانی كی استون در سی و چهار فیلم كوتاه و شش حلقه یی داستانی با عنوان رمانس ناكام تیلی (1914) به كارگردانی مك سنت بازی كرد و كاراكتر این دلقك ریزنقش محزون را به تدریج پرورش داد؛ شخصی با كفشهایی كه برایش بزرگ بودند، شلواری گشاد و كتی تنگ كه كلاه لبه دار دربی بر سر می گذاشت. اما قریحه ی چاپلین برای سبك ظریفتری ساخته شده بود و نه كمدی هایی با ضرباهنگ دیوانه وار كی استون، بنابرین در 1915 قراردادی برای ساختن چهارده فیلم كوتاه دو حلقه یی با كمپانی اسانی، با دستمزد هفته یی 1250 دلار، كه در آن زمان دستمزد كلانی بود، بست او این فیلمها و فیلمهای بعدی خود را، جلای بیشتری داد.

 

 

 

 

 

صحنه ای از فیلم جویندگان طلا چاپلین تا جونِ 1917 اعتبار زیادی كسب كرده بود این بود كه یك قرارداد یك میلیون دلاری از فرست نشنال به او پیشنهاد شد شد تا هشت فیلم به طول دلخواه برای این كمپانی بسازد. این معامله به او امكان داد تا استودیویی برای خود بنا كند و تمام فیلمهایش را تا سال 1952 رادر آنجا بسازد (این سالی بود كه چاپلین آمریكا را ترك كرد.)

موفقترین اقدام چارلی در فرست نشنال كارگردانی اولین فیلم بلند او (پسر بچه 1921) بود . این فیلم زندگینامه ای كمدی و ماجرای بیكاری است كه به پسر بچه ای فقیر از محله فقیر نشین دل می بندد (نقش پسر بچه را جكی كوگان اجرا كرد كه پنج سال بیشتر نداشت و او را به شهرت جهانی رساند). فیلم پسر بچه در جهان غوغایی به پا كرد كه بیش از 2.5 میلیون دلار نصیب تهیه كنندگان آن كرد.

بعد از اتمام قراردادش با فرست نشنال آزاد شد تا از طریق كمپانی یونایتد آرتیست ادامه كار دهد، این كمپانی كمپانی بود كه (توسط چارلی چاپلین، مری پینكفورد، داگلاس فیربنكس و دیوید واركر گریفیث تاسیس شده بود كه فیلمهای خود را از طریق آن پخش كنند. یونایتد آرتیست یك كمپانی تولید فیلم نبود، بلكه كمپانی مستقلی بود كه فیلمهای كمپانیهای مستقل را پخش می كرد).

صحنه ای از فیلم ولگرد نخستین فیلم او در یونایتد آرتیست زن پاریسی 1923 بود. این فیلم یك درام تقدیر استادانه است و كنایه های ظریفش فیلمسازانی همچون ارنست لوبیچ و رنه كلر را تحت تاثیر خود قرار داد. فیلم بعدی آن (جویندگان طلا 1925) كه بار دیگر به نقش مركزی ولگرد كوچولو بازگشت. جو یندگان طلا در پس زمینه ای هجوم برای كشف طلا در منطقه كلندایك در 1898 فیلم برداری شد و موفق شد فضای دشوار ، سرشار از گرسنگی وحرص و آز میان سه گروه معدن دار برای كسب حقوق حفاری را به نمایش گذارد.

 

جویندگان طلا شاخص ترین اثر چارلی چاپلین بود كه هنوز هم مانند سال 1925 مورد علاقه مردم است. چاپلین شخصاً آن را بر دیگر فیلمهایش ترجیح می داد. در فیلم بعدی خود به نام سیرك 1928، آن ولگرد كوچولو به فكر دلقك شدن می افتد.

فیلمی صامت با ساختاری زیبا كه در جریان ناطق شدن سینما ساخته شد و درمراسم اُسكار همان سال (1929) در رشته های: بهترین فیلمنامه، بازیگری، كارگردانی و بهترین فیلم (تهیه كنندگی) را برد و این اُسكار ها را به فیلم خود تخصیص داد. چالین در جریان ساختن این فیلم درگیر دادگاه طلاق از همسر دومش بود و متهم به اهانت از جانب اخلال گرایان مذهبی بود چنان كه نزدیك بود خودكشی كند.

شخصیت پردازی درخشان او، همراه با حركات پانتومیم كه چارلی تبحر بی مانندی در آن داشت، از ولگرد كوچولو انسانی ساخت كه با جهان پیرامون خود بكلی بیگانه است بهترین فیلمهایی كه چاپلین در كمپانی اسانی ساخت: ولگرد ،شغل ، بانك ، شبی در نمایش. این فیلمها را در سال 1915 ساخت. این فیلمها چندان مورد استقبال قرار گرفتند كه سال بعد در خواست هفته ای ده هزار دلار به اضافه پیش پرداختی معادل 150000 دلاری پس از امضای قرارداد برای ساختن 12 فیلم برای كمپانی میو چوال را كرد.

بهترین فیلمهای او در كمپانی میوچوال عبارتنداز: بازرس فرودگاه 1916، مامور آتش نشانی 1916، ساعت یك صبح 1916، سر سره بازی 1916، سمساری 1916، خیابان اوباش 1917، مهاجر 1917، ماجراجو 1917، چارلی از این فیلمها آثاری به یاد ماندنی به وجود آورد. همچنین اورا به شهرت جهانی رساند و برای اولین بار استعداد درخشانش را آشكار كردند.

هجویه یی از مردم بسیار فقیر در مقابل مردم بسیار غنی؛ ضعف در مقابل قوی، كه چاپلین رانزد مردم نزد مردم فقیر عزیز كرد و بلعكس. به طور مثال در فیلم مهاجر؛ دورویی آمریكایها نسبت به مهاجران و بی رحمی مسولان ادارهای مهاجرت رانشان می دهد.به محض رسیدن كشتی (چارلی چاپلین) به آیلند او با غرور و امید به مجسمه ی آزادی نگاه میكند و نوشته ای ظاهر می شود : سرزمین آزادی، بلافاصله نمایی از پلیسهای مرزی نیویورك را می بینیم كه عده زیادی از مهاجران را همچون گله گوسفند به پیش می رانند.در نمای بعدی چارلی نیم نگاه دیگری به مجسمه آزادی می افكند، اما این بار مشكوك و حتی تحقیر آمیز.

زندگی نامه و حوادث مهم زندگی الی مرگ اورا به ترتیب ذیل میخوانیم:
· بتاریخ 16 اپریل 1889 درلندن متولد شد.
· برای اولین باردرسال 1896 به سن هفت سالگی روی استیج ظاهرگردید.
· درسال1908 به یكی از محبوبترین بازیگران انگلستان مبدل گردید.
· درسال 1910 برای اولین بار به امریكا رفت.
· درسال 1913 به هالییوود رفت و اولین فلمش را ساخت و درسال اول اقامتش درهالییوود جمعاً 35 فلم كامیدی ساخت كه كركترآدم كج پا با كلاه شپو، بروت مخصوص، بوت های كلان و مسخره، گشتارخاص و پتلون فراخ را به علاقه مندان معرفی نمود.
· درسال 1915 با ( ایسینی استودیوز) شروع به كاركرد و دریك سال 14 فلم ساخت.
· درسال 1916 با شركت ( Mutual Films) كاركرد و درظرف یكسال 670000 دالركماهی نمود.
· درسال 1917 با ( ملدرید هیریس) ازدواج نمود ( كه درسال 1920 ازهمدیگرجداشدند.) درآن سال با شركت
(First National) با عقد قرارداد یك میلیون دالری شروع به كاركرد وهشت فلم را درظرف یك سال ساخت، كه درآنها نویسنده، تهیه كننده، كارگردان و هنرپیشه بود، درحقیقت همه كاره آن فلم ها خود چاپلین بود.
· درسال 1919 ( شركت یونایتید آرتیست) را بنیان گذاری كرد.
· درسال 1921 سفری به اروپا داشت كه با استقبال گرم مردم روبروشد.
· درسال 1924 با ( لیتا گری (Lita Grey ازدواج نمود.
· دربین سالهای 1925 الی 1931 بهترین فلم های خود را بنام های (Gold Rush) یا " ازپس طلا" ، ( The Circus) یا سركس، و ( The City Lights) یا چراغ های شهرساخت. چارلی الی سال 1936 درهیچیك از فلمهای خود حرف نزد و همین یكی از ویژگی های برجسته كركتروی بود و بالاخره در فلم ( The Modern Times) یا زمان مدرن فقط یك بیت خواند.
· درسال 1936 با ( پلیتی گودارد) ازدواج نمود كه درسال 1942 ازهم جدا شدند.
· درسال 1943 با ( اونا اونیویل) ازدواج نمود. با آنكه ازسال 1913 الی سال 1952 درهالییوود آمریكا بود، اما هرگز تابعیت آمریكا را نپذیرفت.
· درسال 1952 به سویس رفت و كم كم درآمریكا ازمحبوبیت وی كاسته شد، و آنهم بخاطرانگیزه ها وعقاید سیاسی ای كه داشت.
· درسال 1957 دوباره به انگلستان رفت و فلم ( The king in New York) را ساخت كه درآمریكا به نمایش درنیامد. فلم ( Countess from Hong Kong) را نیز همراه با صوفیا لورین ساخت.
· درسال 1972 به هالییوود بازگشت و یك جایزه اسكارافتخاری به وی اهدا گردید.
· درسال 1975 به لندن رفت و ملكه وی را لقب افتخارداد.
· بالاخره چاپلین در25 دسامبر1977 در " وی وی" سویس درگذشت و در" كروسیر" سویس به خاك سپرده شد.

چهارشنبه 10/9/1389 - 1:12
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته