• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3065
تعداد نظرات : 549
زمان آخرین مطلب : 2887روز قبل
سينمای ایران و جهان

ابوالقاسم طالبی کارگردان "قلاده های طلا" در گفت وگو با رجانیوز گفت:

زارعی

خانم مریلا زارعی بعد از خواندن سناریو، با ما قرارداد بست و چند ماهی هم سر قراردادش بود و حتی بخشی از مبلغ قرارداد را هم گرفت. در این میان سفر انگلیس رفت و ... خب نتوانست فشار فاشیست‌ها را تحمل کند و آمد و گفت که من انگیزه‌ی شما را ندارم و نمی‌توانم که در مقابل این فشارها مقاومت کنم.

به همه (بقیه عوامل فیلم) فشار آوردند. چون فاشیست‌ها فکر می‌کنند که هر کاری که دل‌خواه آنان است، دیگران هم باید انجام دهند و هر فیلمی که آنها می‌خواهند باید ساخته‌شود و برعکس. البته خیلی از آدم‌های معروف‌شان هم جلو نمی‌آمد و مثلاً یکی از کسانی که ما را اذیت می‌کرد یک دائم الخمر بود که انتظار داشت ما با او برخورد بکنیم. من هم به دستیارانم گفتم که به او کاری نداشته باشید تا اینها متوجه شوند که هیچی نیستند.

سه شنبه 15/1/1391 - 14:15
سينمای ایران و جهان

پرستو صالحی بازیگر سینما تا‌تر و تلویزیون ظهر امروز در صفحه فیس بوک مطالب مهمی را در ارتباط با فساد اخلاقی حاکم بر سینما نوشت.

پرستو صالحی

به گزارش افکار، وی در صفحه فیس بوک خود نوشت:

«اگه نگم دق می‌کنم!!!

همش می‌گن چرا کم کاری؟ چرا نیستی؟ چرا مثله سابق پر کار نیستی؟ چرا؟ چرا؟ چرا؟
من چه می‌دونم!

کدوم بازیگریه که دلش نخواد بازی کنه؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد تو کارهای خوب ظاهر بشه؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد با آدم‌های حرفه‌ای و درست درمون کار کنه؟ کدوم بازیگریه که دلش نخواد دیده بشه؟»

پرستو صالحی در ادامه نوشته است: «دور از جون تهیه کنندگان و کارگردانان و هنرمندان فرهیخته کشورم که هممون می‌دونیم چه کسانی هستند و چه کسانی نیستند و فقط ادعا و اداشو دارن، به یک تهیه کننده سر‌شناسی از سره درد دل گفتم: دلم یه کار طولانی می‌خواد گفت: اونی‌ام که بهت کار طولانی بده حال طولانی می‌خواد... به قول مرحوم شکیبایی: وای...

ولی من هنوز ایمان دارم که تو هنر مقدس هفتم، هستند انسان‌هایی که بی‌درخواست و نیاز و... فقط و فقط به کارشون فکر می‌کنن و بس و متاسفم از وجود کسانی که هنر پاک آریایی را رو با ناحیه ۱۰قدیم تهران اشتباه گرفتن...»

پرستو صالحی بازیگر تائر سینما و تلویزیون می‌باشد که اولین فعالیت او در حرفهٔ تئا‌تر با نام نغمه‌های خورشید است و بعد از این کار در سریالی با نام محاکمه بازی کرده که یک کار تاریخی به کارگردانی حسن هدایت و بعد از آن در سه فیلم نود دقیقه‌ای که توسط سیما فیلم ساخته شده با نام‌های یک روز طولانی آبی و بعد از آن در سریال‌های عشق سالهای جنگ در کنار فر‌ها جم، تب، مهر پنهان، همسفر، این زمینی‌ها، چشم‌هایش و در سری دوم زیر آسمان شهر ایفای نقش کرده.

سه شنبه 15/1/1391 - 14:8
آلبوم تصاویر

حرم شیث

11جمادی الاول: وفات حضرت شیث علیه السلام

دوشنبه 14/1/1391 - 19:19
تبریک و تسلیت

فاطمیه

10جمادی الاول برابر با 14 فروردین:آغاز دهه اول فاطمیه

يکشنبه 13/1/1391 - 22:37
سينمای ایران و جهان

عكس1

داوود میرباقری می گوید: .در ادامه دغدغه‎‎هایی که به آن اشاره کردم در مقطعی من به پروژه «سلمان فارسی» رسیدم؛ چراکه اساسا آن را نیاز امروز بشر می‎دانستم و هنوز هم می‎دانم.

به گزارش «24»، سید داوود میرباقری در خصوص ساخته نشدن سریال سلمان فارسی نکات جالبی را گفته است که در ادامه می خوانید. این بخش از صحبت های میرباقری در گفتگوی بلندی است که جهان آن را منتشر کرده است:

 

سلمان به‎دنبال خدا می‎گردد، به‎دنبال حقیقت پنهانی است که روح تشنه‎اش را سیراب کند. در این مسیر از مکاتب بسیاری عبور می‎کند تا سرانجام در اسلام آرام می‎گیرد. حتی یک گام هم می‎توانم بالاتر از این بروم و بگویم در اسلام هم در عشق به علی‎ (علیه‎السلام) است که آرام می‎گیرد. از همین منظر «سلمان» دغدغه ویژه من در آن مقطع بود و اگر می‎خواستم این دغدغه‎‎ها را به زبان جهانی تصویر کنم، باید مولفه‎‎ها و استاندارد‎های زبان سینما را رعایت می‎کردم. اساسا در این حوزه اگر دستور زبان سینما را رعایت نکنیم، جمله‎بندی‎‎ها غلط می‎شود و دیگر تأثیرگذار نخواهد بود! این‎‎ها جزو ذات سینماست. عدم درک این مسأله از سوی برخی دوستان، ما را در زمان پخش مجموعه امام علی (علیه‎السلام) با حاشیه‎‎هایی مواجه کرد. آن‎‎هایی که درک این دستور زبان برای‎شان ثقیل بود، با این سریال دست به یقه شدند و فضا و شرایطی را به‎وجود آوردند که هم من را اذیت کرد و هم خودشان را؛ آن هم به‎خاطر هیچ و پوچ! پیرو همین اختلاف دیدگاه نسبت به درک مسائل دراماتیک، پروژه سلمان فارسی هم با مشکل مواجه شد.

- فیلم‎نامه آماده به مشکل خورد؛ سوژه را که خودم دنبال کرده بودم. 10 سال با سلمان فارسی رفاقت کردم و همسفر بودم. می‎خواستم بدانم مسأله این شخص چه بوده است. به همان میزان که او دلمشغولی و نگرانی داشت، من هم دلمشغولی داشتم. پژوهش‎‎هایی که برای این پروژه داشتم، خیلی علمی پیش رفت؛ گروه 15 نفره‎ای نزدیک دو سال کار پژوهشی می‎کردند و نتیجه این پژوهش‎‎ها برای دراماتیزه کردن به دست من می‎رسید.

اگر هم عمر من کفاف نداد و پروژه سلمان به سرانجام نرسید، حداقل می‎توان این پژوهش‎‎ها را منتشر کرد. معتقدم سلمان اگر درست ساخته شود، می‎تواند برآورده‎کننده نیاز‎های تمام انسان‎‎های کره زمین باشد. اما دوستان ما به‎دلیل برخی پرداخت‎‎های زمینی درباره عشق‎‎های سلمان، احساس کردند حاشیه‎‎هایی که پیرامون شخصیت قطام در سریال امام علی (علیه‎السلام) به‎وجود آمد، قرار است تکرار شود و گفتند نمی‎توانیم پاسخگو باشیم و در یک کلام، سری که درد نمی‎کند، چرا باید دستمال ببندیم! یک روز به صراحت آب پاکی را روی دست ما ریختند و گفتند الان شرایط برای ساخت سلمان مهیا نیست، بیا و نهضت توابین را بساز! وقتی گفتم چرا این، یکی از دوستان گفت: فکر می‎کنند در این داستان دیگر نمی‎توانی شیطنت کنی! (می‎خندد) اما من کار سفارشی قبول نمی‎کنم و برای همین مجال خواستم تا روی این طرح کار کنم. بعد از چند ماه تحقیق رسیدم به کاراکتر «مختار». پیشنهاد این طرح را دادم و پذیرفته هم شد.

شنبه 12/1/1391 - 15:5
سينمای ایران و جهان
گشت ارشاد

 در پی برخی اعمال فشارهای فراقانونی جهت توقف اکران فیلم گشت ارشاد" جمعی از خانواده های شهدای مشهد در بیانیه ای با اشاره به این که کارگردان این فیلم از رزمندگان دوران دفاع مقدس و از خانواده های شهداست ، نسبت به مدعیان ارزشگرایی که علم مخالفت با این اثر سینمایی را افراشته اند ، انتقاد کردند و نوشتند: اینان کیستند که داعیه دار خون شهیدان شده و از نام شهید بیرق خودخواهی و قانون شکنی و رسیدن به امیال صنفی و سیاسی را به اهتزاز در آورده اند؟

به گزارش عصر ایران در ادامه این بیانیه آمده است:

 مخالفت نامشروع و غیرقانونی این قانون شکنان که حتی حرمت کلام رهبرمان در احترام به قانون را پاس نداشته و با فیلمی به ستیز برخاسته اند که به صورت قانونی ساخته شده و پروانه ی قانونی نمایش دارد و کارگردان آن برادر شهیدی است که خود زخم جنگ بر سینه دارد و شهید زنده ی انقلاب است، چه توجیهی دارد که باید از خون شهید و نام مردم حزب الله هزینه نمود؟

این بیانیه می افزاید: ما جمعی از خانواده ی شهدای همرزم و هم سنگر سعید سهیلی که موفق به دیدن فیلم او در جشنواره فجر مشهد شدیم و شاهد بوده ایم که وی هماره از فرزندان شهیدمان در فیلم های خود به نیکی یاد کرده و می کند ضمن حمایت از اکران قانونی این فیلم مخالفت صریح خود را از هر هرج و مرج و بی قانونی و حرمت شکنی و سوء استفاده از نام شهیدان و خانواده آنان اعلام داشته و بر خود واجب می دانیم که مطیع فرامین رهبر معظم انقلاب در احترام به قانون باشیم و از خدای شهیدان استعانت می خواهیم که بر بینش انسانهای کوته بین وسعت و بر بصیرت آنان گستردگی عطا فرماید.

منبع:24انلاین

جمعه 11/1/1391 - 12:44
سينمای ایران و جهان

در سال‌های اخیر، سینمای ایران با حاشیه درآمیخته شده است؛ سال گذشته با مسائل خاص خود و در این چند روز سال نو هم با حاشیه‌هایی که درباره دو فیلم گشت ارشاد و خصوصی پیش آمد.

به گزارش «تابناک»، نمایش فیلم «گشت ارشاد» که اکنون به دلیل اعتراضاتی در بیشتر سینماهای پایتخت و احتمالا شهرستان‌ها توقیف شده، شاید دو گروه را نارحت و شاکی کرده باشد!
گشت ارشاد

گروه نخست، بخشی از قشر حزب‌اللهی یا انصار حزب‌الله است؛ که در این فیلم، نشان داده می شود که گروهی با سوءاستفاده از نام  و اعتبار آنها به اخاذی از مردم مشغولند و گروه دوم، افرادی که به نام رانت خوار در جامعه معروف هستند؛ افرادی که ممکن است، گونه گون به قدرت‌های سیاسی، اقتصادی متصل باشند و در لوای کار و کاسبی قانونی به رانت‌خواری مشغول باشند؛ اما به راستی این فیلم چقدر بی حرمتی و یا کلا حرمت شکنی کرده است؟

موضوع اصلی فیلم پیرامون سه نفر می‌چرخد که هر کدام به انگیزه‌های گوناگون، دور هم جمع شده‌اند و با سوءاستفاده از نام حزب‌اللهی به اخاذی از دختران و پسران جوان مشغولند و هر کدام نیز به نوعی، این سوءاستفاده‌ها را برای خود توجیه می‌کنند. اتفاقا قشر حزب‌اللهی مسجدرو و واقعی، ماهیت و بهره‌برداری این سه نفر را به خوبی می‌شناسد و اتفاقا نه تنها به جمع خود راهشان نمی‌دهد که در مقابلشان هم می‌ایستند و آنان هم به خلافکاری خویش اذعان دارند.
گشت ارشاد

درباره قشر حزب‌اللهی اکنون پرسش این است؛ آیا این قشر نمی‌پذیرد که ممکن است در هر زمانی، برخی باشند که با نام این گروه از مردم سوءاستفاده می‌کند؟ آیا مثلا جامعه پزشکی می‌تواند انکار کند که عده‌ای با نام پزشک در جامعه و بدون هیچ مدرک و سند و تجربه ای به سوءاستفاده از مردم مشغول باشند؟ آیا اگر روزی فیلمی از سوءاستفاده عده ای از سودجویان از نام پزشکان ساخته شد، پزشکان باید اعتراض کنند؟

دقت کنید که در فیلم گشت ارشاد به انتقاد از بخشی از جوانان حزب‌اللهی پرداخته نمی‌شود، بلکه از افرادی نام برده می‌شود که در لباس حزب‌اللهی‌ها رفته‌اند و اصلا کار آنان اخاذی است؛ منتها با لباسی که حرمت دارد.

قشر دوم هم که درباره آن بحث می‌شود، عده‌ای هستند که بدون اینکه در فیلم کد یا نشانه خاصی بدهد که چه کسانی هستند، در لوای یک کاسبی معمولی به رانت خواری و استفاده از قدرت خود برای انجام فساد و بی بند و باری در جامعه مشغولند و فیلم به نمونه ای از رفتار این گروه هم اشاره می‌کند. این گروه هم طبیعتا از توقیف چنین فیلمی خوشحال خواهند شد و چرا که نشوند؟

در هر صورت، این سه جوان که هر کدام از ناحیه‌ای دچار آسیب اجتماعی هستند، به کار خلاف با سوءاستفاده از یک طبقه اجتماعی روی آورده‌اند و بر حسب اتفاق، همین خلافکاران درمی‌یابند که خلاف اصلی در جای دیگری رخ داده است و بهره برداری آنان در این حوزه برایشان سود بیشتری دارد.

این در حالی است که در فیلم «مارمولک»، سالها پیش، شاهد سوءاستفاده یک دزد از لباس روحانیت هم بوده‌ایم؛ فیلمی که اتفاقا بسیار مورد توجه قرار گرفت. آیا سود استفاده یک دزد از یک لباس به معنای زیر سؤال رفتن آن کسوت و طبقه اجتماعی است؟

شاید مسئولان لازم بود با شکیبایی بیشتری این فیلم را می‌دیدند؛ فراموش نکنیم توقیف یک فیلم با یک دستور زحمت زیادی نمی‌خواهد!

 

 

 

 

جمعه 11/1/1391 - 12:36
انتقادات و پيشنهادات
در یکی از این برنامه ها یکی از بازیگران زن خانم "ب.ب" و یک خانم گوینده خبر خانم " ا.ش " دعوت شده بودند. بگذریم از اینکه مجری این برنامه خانم "آ.ن" نیز از حرکات و حرفهای جلف گونه خودداری نمی کنند و با حجابی که دارند (البته کاش نداشتند) آبروی پوشش های سنگین و با وقاری مانند چادر را نیز زیر سوال می برند. البته با تشکر از خانم گوینده خبر که متانت خود را حفظ نمودند و سنگین و با وقار بودند.

متاسفانه در این برنامه انواع اقسام توهین ها به صورت شوخی به مردان شد (می شود) که با تشویق حضار محترمه که همگی آنها نیز از خانم های محترم بودند، شد (البته من به این تشویق گران می گویم آیا شما دارای پدر و یا بردار نیستید و آیا در صورت داشتن آنها را دوست ندارید؟ آیا در صورتیکه کسی به آنها توهین کند شما ناراحت نمی شوید؟). بنده از شما سئوال می کنم هدف از ساختن چنین برنامه هایی که هیچگونه خط قرمزی برای آن تعریف نمی شود چیست؟ آیا دعوت از بازیگری که خود یکبار زندگی مشترک ناموفق داشته است می تواند برای خانواده های ایرانی الگوی مناسبی باشد؟

آیا اگر ما بخواهیم موفقیت های شخصی یک طیف جامعه(زنان) را تضمین کنیم باید طیف دیگر(مردان) را خراب کنیم. شب و روز کار تلوزیون مصاحبه با مردان است که آیا برای خانم گل می خرید؟ آیا در کار خانه به آنها کمک می کنید؟ ظرفهای خانه را می شویید؟ و از این دست سئوالهای حاشیه ای و بی فایده که در واقع هیچگونه بار ارزشی ندارد و فقط باعث دروغگویی بعضی از آقایان در پاسخگویی شده وهم چنین در اصل پرداختن به این حاشیه ها پایه های خانواده را تضعیف می کنند. بنده از مسئولین و کسانی که اینگونه مسائل حاشیه ای را شب و روز در تلوزیون نمایش می دهند می پرسم آیا شده یکبار از خانم ها بپرسید برای رضایت آقایان از محیط خانه و خانواده چه کار می کنید یا بهتر است چه کارهایی انجام دهید؟ گویی که همه مطالبات خانمها را باید در طول قرون و اعصار گذشته را نسل فعلی،به درست یا غلط بپردازد.

مسئله دیگر اینکه چرا باید خدمت به خانواده و فرزندان را بعنوان حمالی و سرویس دهی تعبیر کنیم؟ متاسفانه روندی که صدا و سیما در این چند ساله در پیش گرفته است فقط و فقط به تضعیف پایه های خانواده می انجامد و انجامیده است. باور کنید جدایی انداختن بین زنان و مردان، ضربه ها و هزینه های جبران ناپذیری برای جامعه ما خواهد داشت زیرا خداوند می فرمایند"ما شما را از مرد و زن آفریدیم تا در کنار یکدیگر آرامش گیرید". کلمه "تا" در این جمله به ما می گوید هر تلاشی خلاف این جمله مخالفت با گفته خداوند است و گناه محسوب می شود از خدا بترسیم و خود را مسئول بدانیم. ممکن است این نمونه برنامه ها البته فقط در ظاهر حقوق شخصی خانم ها را در نظر بگیرد ولی هیچگونه تعهدی نسبت به پیامدهای اجتماعی آن که قسمتی از آن باز هم به خود خانمها برخواهد گشت ندارد.

تو را به خدا بیاییم و برنامه های خود را با در نظر گرفتن همه جوانب تهیه کنیم و برای راضی شدن تعدادی از تفکرات فیمینیستی که از غرب بر ما تحمیل شده است به خودمان ضربه نزنیم. البته یکبار دیگر نیز قسمتی از این تذکرات را از طریق سایت تابناک تحت عنوان "به کجا چنین شتابان" به اطلاع خوانندگان محترم رساندم که با استقبال نسبتا خوب مواجه شد.

منبع:تابناك(یكی از كاربران)

جمعه 11/1/1391 - 12:20
سينمای ایران و جهان

 

فقیهه سلطانی، بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص رواج شایعاتی درباره زندگی خصوصی خود چنین توضیح داد:مدتی است شایعاتی درباره خودم و یکی از همکارانم شنیدم که واقعا برام عجیب و دور از ذهن هست..خواستم ازتون تقاضا کنم اگر از جایی این مطلب رو شنیدید حتما بازگو کننده مطلب رو متوجه اشتباهش کنید تا این شایعات خاتمه پیدا کنه...همین جا اعلام میکنم که من "فقیهه سلطانی" هیچ گونه نسبتی با" آقای حسن جوهرچی "عزیز و گرامی ندارم و ایشان مثل باقی بازیگرانی که با ایشان همکاری داشتم فقط و فقط همکار من هستند..ضمن اینکه ایشان دارای همسری بسیار شایسته و فرزندان عزیزی هستند که این شایعات ممکنه خدای نکرده باعث ناراحتی ایشان شود...بسیار بسیار از توجه و درک شما بزرگواران ممنونم..شاد باشید

پنج شنبه 10/1/1391 - 12:39
اخبار

 رئیس جمهور در پی مخالفت شدید برخی نمایندگان مجلس به انتصاب سعید مرتضوی و به جریان انداختن استیضاح وزیر کار به مجلس پیامی غیررسمی ارسال کرده است. به گزارش قدس آآنلاین وبه نقل از پارسینه، شنبده شده است محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور در پی مخالفت شدید برخی نمایندگان مجلس به انتصاب سعید مرتضوی و به جریان انداختن استیضاح وزیر کار( شیخ الاسلامی) به مجلس پیامی غیررسمی ارسال کرده است.

 مسئول

در این پیام، احمدی نژاد به برخی نمایندگان متنفذ پارلمان اعلام کرده است چنانچه استیضاح وزیر کار رای بیاورد و شیخ الاسلامی برکنار شود، نه تنها سعید مرتضوی را از مدیریت عامل سازمان تامین اجتماعی برکنار نخواهد کرد، بلکه او را به عنوان سرپرست وزارت کار منصوب خواهد کرد.

به گزارش پارسینه، محمود احمدی نژاد در 28 اسفند 1390 سعید مرتضوی را با وجود مخالفت اصولگرایان به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی منصوب کرده بود.

پنج شنبه 10/1/1391 - 12:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته