• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1259روز قبل
ایرانگردی

 

 

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 15 از برگزاری دو جشنواره شاد ویژه توان یابان منطقه با هدف جذب پتانسیل و مشارکت شرکای اجتماعی همزمان با روز جهانی معلولان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15 ، اکبر مختاری با اعلام این خبرگفت: این جشنواره ها در راستای گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور توان یابان و خانواده های آنها و به همت اداره سلامت برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه نخستین رویداد با عنوان  ششمین جشنواره ی " توانا" امروز از ساعت 11تا 14 در تالار توسکا با برنامه های شاد و مهیج همراه با استندآپ کمدی، موسیقی، مسابقه و پذیرایی برگزار می شود، افزود: این جشنواره به همت خانه ی سلامت محله مشیریه و با همکاری خیرین برپا می شود.

مختاری در ادامه خاطرنشان کرد: روز جهانی معلولان برای گرامیداشت افراد دارای معلولیت و با هدف آگاه سازی جوامع و رشد و ارتقای این افراد در زمینه های اجتماعی، هنری و فرهنگی نام نهاده شده است .

وی ادامه داد: دومین جشن ویژه توانیابان نیز با اجرای برنامه هایی نظیر موسیقی، مسابقات فرهنگی، سخنرانی و اهدای جوایز 13 آذر در مجموعه ی ورزشی حضرت ابوالفضل (ع) برگزار می شود.

مختاری افزود: توان یابان نخبه و فعال در حاشیه این جشن با میزهای خدمت شامل آموزش سفالگری، مشاوره خانوادگی، فروش محصولات صنایع دستی، برپایی نمایشگاه هنری، گفتگو در شهر، اجرای  بازی های ویژه معلولین در رشته های شطرنج ، مچ اندازی ، برچیا و حلقه و توپ پذیرای دیگر توان یابان خواهند شد.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه گفت: بازدید از مرکز آوای رضوان در کیانشهر شمالی و بازدید از مدرسه استثنایی کودکان شهید رجایی نیز از دیگر برنامه های گرامیداشت روز معلولان است.

دوشنبه 11/9/1398 - 14:32
ایرانگردی




معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری منطقه شش گفت: برای آبادانی شهر به دنبال جذب درآمد پایدار شهری هستیم و تأمین منابع نقد و غیر نقد و تعهدات در نظر گرفته شده منطقه مورد توجه قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، علیرضا فیروزی در نشست هم اندیشی اعضای کمیته درآمدی منطقه 6 گفت: درآمد شهرداری ها تاثیر عمده ای در ارائه خدمات بهینه به شهروندان دارد و فقدان درآمد کافی، اجرای طرح ها و برنامه های شهری را با تاخیر مواجه خواهد ساخت.
او همچنین به مواردی همچون کمیسیون ماده صد، اسناد در جریان وصول، فروش املاک و مباحث شهرسازی اشاره کرد و گفت: وصول مطالبات، رفع مشکلات مودیان درآمدی، تصمیم گیری در خصوص مدیریت منابع غیر نقد، هم افزایی و ارائه راهکارهای مناسب افزایش درآمد در دستور کار قرار دارد.
در این نشست عملکرد نواحی و ادارات منطقه در حوزه درآمد ارزیابی شد و گردش کار اخطار و پیش آگهی منطقه، عملکرد نواحی در عوارض پایدار از سامانه اخطار، ارزیابی وصولی سامانه درآمد پایدار، ارزیابی وصولی سامانه اخطار نواحی 6 گانه، آنالیز جرائم ماده صد، وصولی املاک دارای رای کمیسیون ماده صد حاصل از تغییر کاربری و درآمد عوارض شهرسازی به تفکیک نواحی مورد بررسی قرار گرفت

دوشنبه 11/9/1398 - 14:30
ایرانگردی

 

 

 

مراسم بهره برداری از پروژه های مناسب سازی شده ویژه افراد کم توان و معلول چهارشنبه در سرای محله بهمنیار منطقه 19 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی شهردار منطقه استفاده برابر و عادلانه از فضاهای شهری را از اهداف اجرایی این طرح اعلام کرد و گفت: در راستای اجرای مصوبات کمیته مناسب سازی، 6 بوستان منطقه شامل فاز نخست بوستان 22 بهمن بعثت، باران، الجواد، امید و نعمت آباد مناسب سازی شد.

 همچنین مناسب سازی معابر شکوفه، شهرداری جنوبی، شقایق ودولتخواه شمالی در قالب اجرای فعالیت هایی همچون احداث 620 متر مسیر ویژه نابینایان، لکه گیری و مرمت 2100 متر مربع کفپوش معیوب، احداث 2400 متر مربع پیاده رو، احداث محل پارک معلولین و پوشاندن انهار در محل اتصال پیاده رو به سوار رو تکمیل شده و به مرحله بهره برداری رسیده است.

به گفته وی مناسب سازی سرای محله شهید کاظمی و ورودی سرای محلات شریعتی جنوبی و شکوفه جنوبی و ساختمان شهرداری ناحیه 5، تجهیز و راه اندازی 12 دستگاه آسانسور در ساختمان های سرای محلات و ساختمان های شهرداری نواحی و حذف 40 دستک فلزی از پیاده روهای سطح منطقه از دیگر اقدامات اجرایی به منظور ایمن سازی فضاهای عمومی و سهولت تردد معلولان و افراد کم توان است.

توکلی یادآور شد: به منظور افتتاح و بهره برداری از پروژه های مناسب سازی شده، روز چهارشنبه 13 آذر مراسمی با حضور جمعی از اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری منطقه و نیز 100 نفر از اعضای کانون معلولان در سالن آمفی تئاتر سرای محله بهمنیار برگزار می شود.

برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای معلولان، استقرار ایستگاه سلامت، برپایی غرفه بازی و خلاقیت کودکان و ایستگاه ورزشی از برنامه های جانبی این مراسم هستند.

دوشنبه 11/9/1398 - 14:28
ایرانگردی

 

 

رحمانی شهردار منطقه21 در نشست مشترک با مقیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: همجواری "صنعت و سکونت" در این منطقه، فرصتی است که می بایست از آن به نحواحسن استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، رحمانی شهردار این منطقه در ابتدای جلسه با بیان اینکه از ابتدای دوره مدیریت جدید شهری؛ بازدیدهای مستمری از صنایع با هدف جلب مشارکت هرچه بیشتر آنان انجام می شود، گفت: اولویت اصلی این بازدیدها آگاه سازی صنایع به مبحث مهم "مسئولیت های اجتماعی" و حساس سازی آنان نسبت به انجام "تفکیک پسماند خشک از مبدا" است.

وی در ادامه تاکید کرد: مشارکت صنایع در زمینه ایجاد فرصت های شغلی و کارآفرینی، زمینه های ظهور و بروز "آسیب های اجتماعی" را کاسته، که این امر کمک شایانی به مجموعه مدیریت شهری درخصوص کاهش بزهکاری خواهد کرد.

رحمانی همچنین افزود: شهرداری منطقه21 آمادگی این را دارد که زمینی را در اختیار گروه صنعتی ایران خودرو قرار داده تا در آن با غرس نهال شناسنامه دار به نام کارکنان و کارگران و انجام امر نیکو و پسندیده درختکاری؛ ضمن تحقق مسئولیت اجتماعی این کارخانه خودروسازی، زمینه افزایش حس تعلق مکانی در بین کارکنان این گروه صنعتی نیز بیش از پیش ایجاد شود.

دوشنبه 11/9/1398 - 14:26
ایرانگردی

 

شهردار منطقه چهار تهران در هفته شهر هوشمند از افتتاح نخستین مرکز فناوری های نوین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "محمد محمددوست" با اعلام این خبر گفت: برنامه تهران هوشمند، بر اساس مصوبات شورای راهبردی تهران هوشمند به ریاست شهردار محترم تهران مشخص کننده مسیر مدیریت جدید شهری در راستای تحقق شهر هوشمند در پایتخت ایران اسلامی است و در راستای تحقق این مهم منطقه چهار در تعامل و همکاری کامل با دبیرخانه هوشمند سازی سازمان فناوری اطلاعات طرح های نوینی را در دست دارد.

وی با اشاره به این طرح ها گفت: افتتاح مرکز فناوری های نوین در ماه جاری و اختصاص ساختمان 5 طبقه به منظور تشکیل مرکز رشد و نوآوری ، ضمن تعامل و همکاری با دبیرخانه هوشمند سازی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و دانشگاه علم و صنعت از جمله طرح های در دست اقدام است.

محمددوست با اشاره به شهر هوشمند خاطرنشان کرد: تهران هوشمند در نگاه نخست ، شهری است با سطح بالاتری از کیفیت زندگی ، بر مبنای توسعه مشارکتهای شهروندی و خصوصی که از مدیریت شهری کارآمد و اقتصادی پویا بهره برده است .

 وی با اشاره به راهبردهای کلیدی در اجرای برنامه تهران هوشمند گفت: توسعه شهری پایدار، هدایت نوآوری شهری، رضایت شهروندان، ارتقای مشارکت و شفافیت و نظامهای مدیریت و خدمات کارآمد در امور شهری از ارکان مهم و کلیدی این برنامه است.

شهردار منطقه چهار در این باره افزود: رویکرد شهر هوشمند، صرفاً به معنای به خدمت گرفتن زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات شهری نیست، بلکه شش بعد اقتصاد هوشمند، جابجایی هوشمند، محیط هوشمند، زیرساخت هوشمند، حکمرواییهوشمند و زندگی هوشمند همزمان مورد توجه خواهند بود.

دوشنبه 11/9/1398 - 14:23
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با اعلام اینکه تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با وجود کاهش قدرت خرید مردم، مصرف ماهی از سبد خرید شهروندان حذف نشود و همچنان شاهد حفظ ماهی در سفره خانواده‌ها باشیم، گفت: سعی کرده‌ایم تا قیمت انواع ماهی در میادین میوه و تره بار را به مراتب پایین‌تر از میانگین قیمت سطح شهر نگه داریم.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در بسیاری از کشورهای جهان بیش از 20 کیلوگرم در سال است در صورتی که این میزان در ایران، سالانه بالغ بر 8 کیلوگرم است که البته سرانه مصرف ماهی در تهران از این عدد نیز کمتر است.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت‌ها باعث کاهش سهم این ماده پروتئینی با ارزش در سبد خانوارهای شهری شده است، تأکید کرد: با این وجود و به منظور امکان خرید ماهی توسط شهروندان، قیمت بسیاری از انواع آبزیان در میادین میوه و تره بار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثابت نگه داشته شده و حتی در مواردی کاهش یافته است.
گفتنی است در حال حاضر هر کیلوگرم انواع ماهی از جمله قزل آلا، شیر، کپور، حلوا، سفید و شوریده در میادین میوه و تره بار بین 2 هزار تومان تا 20 هزار تومان پایین‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر عرضه می‌شود.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:37
ایرانگردی

 

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری  شورای شهر تهران اداره پایتخت را بر مبنای مطالعه و پژوهش یک ضرورت می داند.

به گزارش ستاد خبری یازدهمین جشنواره جایزه تهران، سید آرش حسینی میلانی با بیان این مطالب افزود: دانایی و مدیریت مبتنی بر دانایی در دنیای امروز یکی از محورها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و بالندگی هر جامعه‌ای است.

وی با بیان اینکه سنجش سطح دانایی هم به میزان تولید و مصرف اطلاعات و دسترسی سریع و آسان به آن وابسته است، ادامه داد: نکته قابل توجه این است که دانایی و مدیریت مبتنی بر آن یا بر اساس پژوهش دیگران یا پژوهش‌هایی که خود انجام می دهیم، به دست می‌آیند. به اعتقاد این عضو شورای شهر تهران، می‌توان «پژوهش» را مهمترین رکن تحقق مدیریت دانایی‌محور و جامعه دانا نام نهاد.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت شهری نیز از جمله عرصه‌هایی است که ضرورت انجام امور بر اساس یافته‌های پژوهشی بیش از سایر عرصه‌ها است، بیان کرد: اهمیت تحقیق و پژوهش در زمینه مسائل شهری از آنجا نشأت می‌گیرد که انجام مطالعات روزآمد درباره مسائل شهر، نگاهی آماری و تحلیلی به شهر و مسائل آن را طلب می‌کند. به گفته میلانی، این نگاه تحلیلی با بهره‌گیری از نظرات کارشناسانه می‌تواند مدیریت شهری را با نظارت شورا  به سوی بالندگی و توسعه متوازن هدایت کند.

وی با اشاره به اینکه در دوره های گذشته مدیریت شهری، برخی از تصمیم‌گیری‌ها و سیاستگذاری‌ها در زمینه مسائل شهری به دلیل فقدان پژوهش و همچنین ناهماهنگی با شرایط موجود، خسارات اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی فراوانی را در پی داشته است یادآور شد: در دوره کنونی تلاش می‌شود ضمن متوقف ساختن قطار این رویه، مدیریت شهری را در ریل تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مبتنی بر پژوهش قرار داد. رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه حوزه محیط زیست و خدمات شهری از جمله حوزه‌هایی است که طی سال‌های گذشته بیشترین لطمه را به دلیل انجام پروژه‌های فاقد پژوهش و ارزیابی‌های محیط زیستی دیده است، تاکید کرد: این در حالی است که می‌توان مهمترین مسائل اورژانسی و چالشی مدیریت شهری را در این حوزه مورد ارزیابی قرار داد. به اعتقاد وی، گواه این مدعا آخرین نظرسنجی‌ای انجام شده از شهروندان تهران در خصوص اولویت‌هایشان در عرصه مدیریت شهری است.

میلانی با اشاره به اینکه  در این چارچوب، اولویت‌های اصلی شهروندان تهران متمرکز بر دو مقوله‌ ی آلودگی و ترافیک است که ارتباط وثیقی با شرایط محیط زیستی تهران داشته و نقش مهمی در حیات اجتماعی شهر ایفا می‌کند، گفت:کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر، تلاش خود را برای جهت بخشیدن به طرح‌های مدیریت شهری در حوزه محیط زیست با پشتوانه پژوهش‌های علمی براساس آخرین متدها و استاندارهای جهانی مبتنی بر نیازهای شهری سامان داده است. وی ادامه داد: در این راستا، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران به ایجاد ایستگاه تحقیقاتی فضای سبز برای انجام پژوهش‌های لازم برای تغییر الگوی کشت، سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با همکاری مرکز مطالعات شهر تهران به تهیه و تدوین طرح جامع مدیریت پسماند و شرکت کنترل کیفیت هوای تهران به همکاری با نهادهای علمی و آژانس‌های بین‌المللی برای روزآمد کردن لیست سیاهه انتشار و طرح‌های مربوط برای پایش و کاهش آلودگی هوا اقدماتی را انجام داده‌اند.

این عضو شورای شهر تهران افزود: به سامان رسیدن این اقدامات البته خود نیازمند برداشتن گام دیگری مبتنی بر تخصیص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های ضروری همراه پشتوانه پژوهش و ارزیابی‌های زیست محیطی در هنگام بررسی و تصویب لایحه سالیانه بودجه در صحن شورا است چراکه در برخی از موارد شاهد هستیم که بین یافته‌های علمی با اولویت ها و اجرا فاصله وجود دارد.

 

 

يکشنبه 10/9/1398 - 15:35
ایرانگردی



 

تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان نوسازی شهر تهران، سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران و شهرداری مناطق 11، 15، 16، 17 و 20 به منظور برنامه ریزی و اجرای پروژه در پلاک های ریزدانه با مالکیت شهرداری منعقد شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری مهمترین هدف از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک را ساماندهی و بهره برداری بهینه از اراضی رها شده متعلق به شهرداری در بافت های فرسوده و ناکارآمد عنوان کرد که به واسطه تملک های پراکنده در سنوات گذشته در مناطق مختلف شکل گرفته و تبدیل به فضاهای بی دفاع و ناامن شهری شده اند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که بالغ بر 325 قطعه زمین ریزدانه با مالکیت شهرداری در 12 منطقه شناسایی شده است، از برنامه ریزی و اجرای پروژه های مسکونی، اداری و تجاری خرد مقیاس و تأمین مسکن جایگزین در املاک با مساحت زیر 100 مترمربع واقع در محلات دارای بافت فرسوده مصوب با بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود طرفین تفاهم نامه خبر داد.
محمدنادر محمدزاده، مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران نیز با بیان این که تجربه دنیا نشان داده که اثرگذاری اقدامات کوچک، مستمر و پرتعداد برای شهر و شهروندان مفیدتر است، ابراز امیدواری کرد که با تعیین تکلیف و برنامه ریزی برای این املاک که نقاط کمتر مورد توجه و بی دفاع را مورد هدف قرار داده اند، شاهد ایجاد شرایط بهتر در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری باشیم.
محمدزاده ضمن اعلام حمایت سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران از اقدامات سازمان نوسازی و مناطق، بر ضرورت ثبت فرآیندها در سامانه های سازمان املاک و مستغلات شهرداری تأکید کرد و گفت: امیدواریم در سال جاری شاهد شروع پروژه های جدید خرد مقیاس در هر منطقه باشیم.
وحیدرضا محمدی، شهردار منطقه 15 با بیان این که اکثر فضاهای بی دفاعی که در مناطق دارای بافت فرسوده مشکل ایجاد کرده اند مربوط به املاک زیر 100 متر هستند، اجرای طرح تفاهم شده را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: این املاک عمدتاً معابر و دسترسی های مناطق را محدود کرده اند که با اجرای این طرح، شهردار منطقه می تواند بر حسب میزان قدرالسهم شهرداری بر مبنای قوانین و ضوابط طرح خانه به جای خانه، هم فضاهای بی دفاع شهری را تبدیل به بافت کارآمد نماید و هم نسبت به تملک و یا بازگشایی معابری که محدودیت ایجاد کرده اند، اقدام نماید.
فرهاد افشار، شهردار منطقه 20 نیز در این جلسه ضمن قدردانی از نوع نگاهی که در رویکرد جدید سازمان نوسازی مطرح شده که می تواند باعث گشایش در حل مسائل و معضلات مناطق، به ویژه مناطق جنوبی شود، متذکر شد: نکته ای که در اجرای این تفاهم نامه حائز اهمیت به نظر می رسد، این است که فرآیند اجرای کار به نوعی تعریف شود که بروکراسی اداری ایجاد نکند.
شهردار منطقه 20 با بیان این که در سنوات گذشته عرصه ای به مساحت حدود 200 هکتار در پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم (ع) به منظور تعریف و اجرای پروژه، تملک شده و با حادث شدن مشکلات مالی، بلاتکلیف رها شده است، تصریح کرد: امروز با بازنگری و تدقیقی که در طرح تفصیلی صورت گرفته، قسمت اعظم این زمین ها تعیین تکلیف شده اند و حدود 40 تا 50 پلاک باقی مانده که قابلیت تهاتر دارند و امیدواریم در سال جاری با ساماندهی این زمین ها، گشایشی در مشکلات این منطقه ایجاد شود.
پیمان پورنصر، شهردار منطقه 16 با اشاره به پلاک های ریزدانه در محله های علی آباد، خزانه و جوادیه در این منطقه، اظهار داشت: اجرای درست این تفاهم نامه می تواند باعث رونق ساخت و ساز و اثرگذاری مثبت در حل مشکلات موجود در بافت های فرسوده که همواره به عنوان یکی از مهمترین دغدغه ها مطرح است، باشد.
شهردار منطقه 16 ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن فرآیندهای این تفاهم نامه، بتوان از ظرفیت های موجود در ستاد بازآفرینی در مناطق جنوبی و عرصه های دارای بافت های فرسوده و ناکارآمد استفاده نمود.
گفتنی است به منظور تسهیل و تسریع روند اجرای این تفاهم نامه، کارگروه اجرایی متشکل از نمایندگان سازمان نوسازی شهر تهران، سازمان املاک و مستغلات شهرداری و شهرداری منطقه تشکیل می شود که وظیفه راهبری، سیاست گذاری، تعیین اهداف کمی و کیفی، تهیه دستورالعمل ها و شیوه های اجرایی، تصویب برنامه های مشترک، تعیین مصادیق اجرایی و نحوه مشارکت طرفین در اقدامات و نظارت بر همکاری مشترک را بر عهده خواهد داشت.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:32
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در جلسه ای که با حضور مدیران دفاتر توسعه محله ای برگزار شد، اظهار داشت: در سال جاری برای اولین بار حدود 25 پروژه بهسازی محیطی و تأمین خدمات به همت دفاتر توسعه محله ای وارد مرحله اجرایی شده است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در جلسه ای که با حضور مدیران دفاتر توسعه محله ای برگزار شد، تصریح کرد: در یکسال گذشته اقدامات ارزشمندی در حوزه توسعه اجتماع محور (پروژه های تام) در بافت های فرسوده اتفاق افتاده است که شاید امروز کوچک و ناچیز به نظر رسند اما اقدامات بزرگ و بی سابقه ای هستند و قطعاً تأثیرات ارزشمندی در پی خواهند داشت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که در سال جاری برای اولین بار حدود 25 پروژه بهسازی محیطی و تأمین خدمات به همت دفاتر توسعه محله ای وارد مرحله اجرایی شده است، بر ضرورت ارزیابی پیش از اجرای پروژه ها تأکید کرد و خطاب به مدیران دفاتر متذکر شد: از آنجایی که اجرای پروژه های بهسازی در قلمرو عمومی صورت می گیرد و موجب بروز اختلالاتی در محل زندگی شهروندان می شود، ضروری است اعتراضات و مشکلاتی که ممکن است در حین اجرای پروژه به وجود آید با دقت و وسواس بیشتری در مطالعات پیش از اجرا مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرند.
علی اکبری هدف از اجرای پروژه های بهسازی محیطی را الگوسازی دانست و با اشاره به این که نظرسنجی از شهروندان به مفهوم مشارکت آنها نیست، خاطرنشان کرد: اقدامات و پروژه هایی که در محلات صورت می گیرد، می بایست حتما مورد درخواست و مطالبه اجتماعات محلی و ساکنان محله ها باشد.
وی عنوان کرد: مقیاس پروژه، ملموس ترین مقیاس مشارکت شهروندان در امر شهر است و ضروری است مشارکت ساکنان محلات نه تنها در فرآیند طراحی بلکه در فرآیند اجرا نیز مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره افزود: این امر قطعاً فرآیند اجرای پروژه ها را پیچیده تر و طولانی تر خواهد کرد اما ثمرات و اثرات بهتری در پی خواهد داشت.
شناسایی ظرفیت های محلات برای اجرای پروژه های پیشتاز، اجرای پروژه های تام، تحقق پذیر بودن برنامه های توسعه محلات، بهره برداری از پروژه های بهسازی محیطی و تأمین خدمات در راستای اهداف نوسازی، مستند نگاری اقدامات، پایش اجرایی شدن مصوبات ستادهای بازآفرینی مناطق و ... از جمله مهمترین مطالبی بود که در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.
گفتنی است در این جلسه مشکلات و مسائل دفاتر توسعه محله ای مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:30
ایرانگردی


بانک ملت یکصد و بیست بسته لوازم خانگی شامل اقلام ضروری مانند یخچال، سماور و ... را به سیل زدگان استان های لرستان، خوزستان و گلستان اهدا کرد.
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بسته ها که با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) در بین مددجویان این کمیته توزیع شد، به دستور دکتر بیگدلی مدیرعامل این بانک و در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی بانک ملت تهیه و آماده سازی شد.
بسته های لوازم خانگی اهدایی بانک ملت در سه استان لرستان، گلستان و خوزستان طی آیین هایی جداگانه با حضور مدیران شعب بانک ملت در استان و مقامات محلی هر استان برگزار شد.
براساس این گزارش، این بسته ها متشکل از لوازم خانگی تولید داخل بوده و در ادامه کمک های قبلی بانک ملت به سیل زدگان تامین و توزیع شده است.
بانک ملت از ابتدای وقوع سیل در استان های مختلف کشور، با ارسال کمک های متنوع کالایی به یاری هموطنان سیل زده شتافته بود.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته