• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 439
تعداد نظرات : 89
زمان آخرین مطلب : 4614روز قبل
ازدواج و همسرداری

زن رحمت خدا و ریحانه ای است از جانب حق، موجودی است كه خداوند تبارك و تعالی او را ظریف و  زیبا با دنیایی پر از مهر و محبت آفریده است.

زن حیثیتی را دارا است كه با تمام لطافت و عطوفتش در مواقع مهم و به جا میتواند آنچنان رشادت و شهامتی از خود نمایان سازد كه شاید بسیاری از مردان توانایی آن را نداشته باشند.

 زن موجودی است كه همگام با مرد در مسیر زندگی حركت میكند و چه بسا در مواقعی جلوتر از او به حركت خود ادامه می دهد.

زن شخصیتی است كه فقدان وی مانعی بزرگ در مسیر تكامل جامعه است و چه بسا آن جامعه هیچ گاه به درجات عالی و متعالی نرسد. سرگذشت هر یک از بزرگان و نخبگان جهان را كه مینگریم پشت سر هر یك زنی رشید و دلاوری را می بینیم كه او را پرورش داده و به سوی درجات عالی رهنمون ساخته است.

و چه خوش گفتار حكیمانه ای است كه:

((مرد از دامان زن به معراج می رسد))

سه شنبه 15/6/1390 - 22:29
کامپیوتر و اینترنت
نوجوانانی که وقت زیادی را در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی صرف می کنند دچار خود شیفتگی می‌شوند
خطرات استفاده از شبکه‌های اجتماعی
استفاده بیش از حد از شبکه‌های دیجیتالی اجتماعی در نوجوانی موجب ایجاد تمایل به خود شیفتگی می‌شود. پژوهش‌های روان‌شناسی جدید نشان می‌دهد نوجوانانی که وقت زیادی را در شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک صرف می‌کنند، احتمال دارد با مشکلات رفتاری روبه‌رو شوند که خود شیفتگی یکی از آنهاست.

دکتر لاری روزن، استاد روان‌شناسی دانشگاه کالیفرنیا با ارائه سخنرانی خود با عنوان «چگونه شبکه‌های اجتماعی می‌توانند همزمان به کودکان ما کمک کنند و به آنها آسیب نرسانند» در این زمینه گفت هیچ کس نمی‌تواند ظرفیت خطرهای روان‌شناسانه شبکه‌های اجتماعی را در میان نوجوانانی که وقت زیادی را صرف آن می‌کنند، انکار کند. در همین حال کسی نیز نمی‌تواند این واقعیت را رد کند که این شبکه‌ها موجب تعاملی اجتماعی میان نوجوانان شده‌اند. به همین دلیل ما شروع به بررسی‌های دقیق روان‌شناسانه این پدیده نوظهور از زاویه مثبت و منفی کرده‌ایم.

 

او گفت تاثیر منفی این شبکه‌ها در میان نوجوانان مستعد، به انجام رفتارهای بیهوده، پرخاشگرانه و ضداجتماعی می‌انجامد و حتی می‌تواند به حملات اضطرابی، افسردگی و سایر اختلالات روانی هم منجر شود. این محقق تاکید کرد که استفاده بیش از حد از این شبکه‌های اجتماعی می‌تواند عملکرد دانشگاهی جوانان را هم ضعیف کند، چون ثابت شده افرادی که در روز حداقل یک بار وارد این شبکه‌ها می‌شوند ۱۵ دقیقه کمتر درس می‌خوانند و در نتیجه نمرات پایین‌تری به دست می‌آورند. با این حال پروفسور روزن بر تاثیر مثبت این شبکه‌ها هم تاکید کرد و گفت: این شبکه‌ها می‌توانند معاشرت نوجوانان و جوانان خجالتی را راحت‌تر کنند و آنها را از پوسته خود بیرون بیاورند و به رفتارهای اجتماعی متمایل کنند. در عین حال نوجوانان می‌توانند از هم چیزهای زیادی یاد بگیرند و در مواردی که نیاز به همدردی دارند با تعامل با یکدیگر آن را به دست آورند

سه شنبه 15/6/1390 - 22:0
کامپیوتر و اینترنت
وقتی به اینترنت دسترسی داریم دیگر دانستن کار سختی نیست
حافظه خارجی بشر آینده
این روزها با وجود دسترسی به اینترنت دیگر لازم نیست برای پیدا کردن سوالات کوچک وبزرگمان کتاب‌ها را زیر و رو کنیم یا به دنبال فردی دانا بگردیم. در واقع وقتی به اینترنت دسترسی داریم دیگر دانستن کار سختی نیست چراکه این دانای کل برای هر پرسشی پاسخی دارد. این موضوع را در ابعاد دیگری هم می‌توان در نظر گرفت چراکه با وجود اینترنت و ماشین‌های جستجوگر آنلاین، ما در حال حاضر در شرایط انتقال دانسته‌هایمان به شبکه هستیم؛ یعنی حافظه‌ ما به شبکه منتقل می‌شود و در این میان منابعی همچون گوگل و ویکی‌پدیا برای ما حکم حافظه خارجی را پیدا کرده‌اند.

البته همان‌طور که اریک اشمیت مدیر اجرایی گوگل اعلام کرده است این حافظه خارجی برخلاف مغز ما روز به روز گسترده‌تر خواهد شد.

 

باید صحبت‌های اشمیت را کمی جدی‌تر بگیریم؛ هنگامی که قدرت ذخیره‌سا‌زی و به خاطر سپردن حافظه‌های خارجی آینده را به عنوان چالش بشر مطرح می‌کند. به اعتقاد او و دیگر کارشناسان این حوزه، آینده از آن حافظه‌های خارجی بزرگی است که به کمک آنها تمام زندگی‌مان را در اینترنت و به صورت دیجیتالی ضبط خواهیم کرد، بخصوص این‌که در آینده‌ای نه چندان دور اطلاعات ذخیره شده از ما در شبکه اینترنت شامل موارد زیادی از زندگی شخصی ما خواهد بود. برای مثال این اطلاعات نشان می‌دهند که موزیک، کتاب و فیلم مورد علاقه‌ ما کدامند یا از چه بیماری‌هایی رنج می‌بریم، دوستان ما چه کسانی هستند، کجا زندگی می‌کنیم، کجا کار می‌کنیم، الان در چه مکانی قرار داریم و حتی مشغول فکر کردن به چه چیزی هستیم. این اطلاعات مشخص می‌کنند که ما در اینترنت بیشتر به دنبال چه اطلاعاتی می‌گردیم و به همین دلیل اینترنت می‌تواند و باید به جای ما به یاد آورد، تحلیل کند و پاسخ سوالاتمان را به بهترین نحو ممکن بیابد.

وجود چنین قابلیت‌های ویژه‌ای باعث شده تا بحث‌های فراوانی بر سر حافظه‌ بی‌‌حد و مرز اینترنت و جایگزینی تدریجی آن با حافظه بشر شکل گیرد. مغز ما یاد می‌گیرد که به خاطر نسپارد و از آنجا که اینترنت را به عنوان حافظه خارجی خود قبول کرده است، ناخودآگاه به این سمت پیش می‌رود که نباید همه چیز را بداند، بلکه به جای به خاطر سپردن اطلاعات، کافی است بداند کجا می‌تواند آنها را پیدا کند.

در واقع زمانی که شما همواره با اینترنت سروکار داشته باشید، قادر خواهید بود هر اطلاعاتی را هر زمان که نیاز داشته باشید به دست آورید. بنابراین هیچ‌گاه سعی نمی‌کنید اطلاعات را به خاطر بسپارید؛ چراکه تصور می‌کنید اطلاعات مورد نیاز شما همیشه در دسترس هستند. استفاده گسترده از موتور‌های جستجو و دیتابیس آنلاین در نحوه یادآوری اطلاعات توسط انسان در طول سال‌های اخیر آنچنان محسوس بوده که هرچند هنوز حقایق بسیاری از رابطه مغز انسان و اینترنت در پرده ابهام قرار دارد اما محققان در آزمایش‌های خود به این مهم دست یافتند که ذهن انسان در حال سازگاری با فناوری‌های ارتباطی است.

البته اینترنت را نباید فقط کلید حل معماهایمان بدانیم کما این‌که این محصول عصر جدید آنقدر در ارتباطات میان انسان‌ها موثر بوده که باید گفت دیگر با زندگی بیشتر مردم کره خاکی کاملا در هم تنیده شده و به عبارت دیگر ما جزئی از زندگی دیجیتال دیگران شده‌ایم و دیگر نه به عنوان فرد که بخشی از یک مجموعه‌ایم و در واقع مجموعه اگر اراده کند، می‌تواند تمامی قطعات زندگی‌مان را مثل پازل کنار هم بچیند. شبکه‌های اجتماعی بخوبی این ادعا را ثابت کرده‌اند، چون کسی که تا دیروز برایمان «هیچ‌کس» بوده حالا در سایت‌های اجتماعی به «دوست» ما مبدل شده است.

سه شنبه 15/6/1390 - 21:59
کامپیوتر و اینترنت
سطح: مبتدی
محاسبات ریاضی با گوگل
حل معادلات حسابی و هندسی، تبدیل واحدهای مختلف از جمله طول، حجم، فشار، انرژی، ارز و… از جمله کارهایی است که با استفاده از ماشین‌حساب قدرتمند گوگل می‌توانید انجام دهید. اصلا تا‌ به‌حال از این ماشین حساب استفاده کرده‌اید؟ اگر تابه‌حال این تجربه را نداشته‌اید پیشنهاد می‌کنیم همین حالا با وارد کردن عبارت ۱۲+۳۴، اولین محاسبه ریاضی خود با گوگل را انجام داده و نتیجه را مشاهده کنید.

دوست دارید کمی پیچیده‌تر عمل کنید؟ عبارت ۴۵%of 39 را وارد کنید تا ۴۹ درصد از مقدار ۳۹ را به‌دست آورید. قیمت لحظه‌ای ارز نیز با دستوراتی مشابه ۲۳USDIN Euros قابل مشاهده است.

 

حالا که به قدرت پنهان گوگل پی بردید و دوست دارید بیشتر با دستورات قابل اجرا در این موتور جستجو‌‌/‌‌ ماشین حساب قدرتمند آشنا شوید، می‌توانید به لینک زیر بروید تا فهرستی از مجموعه دستورات قابل پشتیبانی در آن را با مثال‌هایی زنده مشاهده کنید:

http:‌‌/‌‌‌‌/‌‌www.googleguide.com‌‌/‌‌help‌‌/ ‌‌calculator.html

همچنین موتور جستجوی گوگل امکانات دیگری را نیز همچون همین ماشین‌حساب در اختیار شما قرار می‌دهد. نمایش وضعیت آب‌و‌هوا، نمایش ساعت محلی، غلط‌یاب املایی و… برخی از این امکانات هستند که برای آشنایی بیشتر با هریک از آنها نیز می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

http:‌‌/‌‌‌‌/‌‌www.google.com‌‌/‌‌intl‌‌/‌‌en‌‌/‌‌help‌‌/‌‌features.html

سه شنبه 15/6/1390 - 21:58
کامپیوتر و اینترنت
حضور ۲۰ ساله اینترنت در زندگی روزمره، جوامع بشری را به جهانی شدن نزدیک‌تر کرده است
اینترنت، جهانی بدون مرز
کامپیوترتان را روشن می‌کنید، نرم‌افزار جستجوگر اینترنتی را روی صفحه کامپیوتر باز می‌کنید و سری به سرویس پست الکترونیک می‌زنید. یکی از دوستانتان با ارسال نامه‌ای شما را برای شرکت در مراسم جشن ازدواجش دعوت کرده است. بلافاصله از طریق اینترنت اقدام به خرید بلیت هواپیما و رزرو هتل می‌کنید و ناگهان متوجه می‌شوید دوستتان نیز همزمان آنلاین است. از سرویس گفت‌وگوی اینترنتی استفاده می‌کنید و در این گفت‌وگو دوستتان از شما می‌خواهد چیزی را برایش خریده و همراه خود به جشن او ببرید.

پیش از این که از پای کامپیوتر بلند شوید، سری هم به سرویس اطلاع‌رسانی وضعیت آب و هوا می‌زنید تا با اطلاع از پیش‌بینی وضعیت آب و هوای شهر مقصد هر‌آنچه را که برای سفر لازم دارید آماده کنید. همزمان قبض تلفن همراهتان هم از طریق اینترنت پرداخت می‌کنید و گشتی هم در دنیای خبرها می‌زنید. ناگهان یادتان می‌افتد باید سری هم به سایت دانشگاه بزنید و از وضعیت و زمان انتخاب واحد ترم بعد آگاه شوید و… همه اینها کافی است تا متوجه شوید بدون این که به اهمیت این موضوع پی برده باشید تا چه حد مسوولیت انجام کارهای روزانه خود را به اینترنت واگذار کرده‌اید.

اینترنت ۲۰ ساله شد

 

اینترنت بزرگ‌ترین سامانه‌ای است که تا به حال به دست انسان طراحی و اجرا شده است. شبکه‌ای متشکل از میلیون‌ها شبکه خصوصی، عمومی، آموزشی، تجاری و آنچه فکرش را بکنید که در برگیرنده منابع اطلاعاتی و خدماتی گسترده‌ای است که مهم‌ترین آنها وب جهان‌گستر و پست الکترونیک هستند. در روز ۶ آگوست ۱۹۹۱/ ۱۳۷۰ تیم برنزلی با هدف سازماندهی اطلاعات در یک شبکه کامپیوتری، (world wide web) وب‌گستر جهانی را ارائه کرد که پس از مدتی به عنوان یک سرویس عمومی روی اینترنت آغاز به کار کرد و امروز پس از گذشت ۲۰ سال شاهد تحول عظیمی در دنیای اطلاعات و چگونگی ارائه سرویس و خدمات مختلف هستیم به گونه‌ای که می‌توانیم بسیاری از امور را که در گذشته انجام آنها مستلزم صرف زمان قابل توجهی بود؛ براحتی و از طریق اینترنت انجام دهیم. به این ترتیب ۲۰ سال پیش با تولد نخستین وب‌سایت دنیا وب متولد شد و این همان چیزی است که امروزه تحت عنوان اینترنت قدم به دنیای زندگی ما کاربران گذاشته است.

اینترنت برخلاف آنچه تصور می‌شود، تنها یک رسانه نیست، بلکه زیربنا و اساس ارتباطات جهانی است. از پست الکترونیک، سرویس گفت‌وگوی اینترنتی و صفحات نامحدودی از اطلاعات و داده‌ها در زمینه‌های مختلف که هر لحظه میلیون‌ها صفحه نیز به آن افزوده می‌شود تا وبلاگ‌ها و بسیاری از امکانات دیگری که اینترنت در اختیار ما گذاشته است، از این شبکه بزرگ جهانی رسانه‌ای در قرن بیستم فراتر از آنچه در قرن بیستم درباره آینده مدیا تصور می‌شد، ساخته است.

دور از انتظار نیست که برای آن دسته از افرادی که امکان دسترسی به اینترنت در سال‌های آتی برایشان فراهم نشده باشد، زندگی سخت و طاقت‌فرسا و امکانات اولیه محدود و دور از دسترس باشد

اختراع چاپ، تلگراف، برق، تلفن، رادیو و تلویزیون هرکدام سرآغاز تحولات مهمی در زندگی انسان‌ بودند. اما اینترنت اختراعی متفاوت است که به نوعی همه این اختراعات را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد و سرعت تحولات ناشی از این اختراعات را افزایش می‌دهد. اما براستی این اینترنت است که زندگی انسان را دستخوش تحولات شگرفی ساخته یا انسان است که در حال تغییر و تحول بوده و اینترنت را با ویژگی‌های بارز انسانی خود اختراع کرده است؟

زندگی در دنیای مجازی

پیشرفت دانش و فناوری و همچنین گسترش اطلاعات و ارتباطات در مقایسه با گذشته حاکی از وجود پدیده‌ای است که بسیاری از فعالیت‌های روزمره زندگی انسان را تحت تاثیر خود قرار داده است. این پدیده که انقلاب عظیمی را در زمینه تبادل اطلاعات در سطح دنیا ایجاد کرده است چیزی نیست جز اینترنت. این شبکه بزرگ اجتماعی و منبع عظیم اطلاعاتی حتی زندگی بسیاری از افرادی را که از اینترنت استفاده نمی‌کنند یا شرایط استفاده از آن برایشان فراهم نیست نیز به نوعی متحول ساخته است.

بنابراین دور از انتظار نخواهد بود که زندگی انسان امروزی به این پدیده وابسته شده باشد. شبکه‌های اجتماعی یکی از خدمات ارائه شده در اینترنت است که برخلاف این که تصور می‌شد اینترنت موجب کاهش روابط بین افراد شود، زمینه مناسبی را برای گسترش دامنه ارتباطات بین افراد ایجاد کرده است. در این فضای مجازی می‌توانیم دوستان قدیمی خود را بیابیم و در مجموعه‌ای گسترده‌تر به دوستی‌هایمان ادامه دهیم. استفاده از اینترنت برای انجام تحقیقات دانش‌آموزی و دانشجویی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی آنلاین، خرید و فروش‌های اینترنتی، شبکه‌های بانکی و حتی تفریح همه خدماتی هستند که از وابستگی زندگی انسان به شبکه‌های مجازی حکایت می‌کنند. با ظهور اینترنت بسیاری از کارها نظیر فعالیت‌های بانکی رنگ دیگری به خود گرفته است تا جایی که دیگر تصور این که روزی بتوانیم از خدمات بانکداری الکترونیک و سیستم‌های خودپرداز چشم‌پوشی کنیم، امکان‌پذیر نخواهد بود.

بنابراین دور از انتظار نیست که برای آن دسته از افرادی که امکان دسترسی به اینترنت در سال‌های آتی برایشان فراهم نشده باشد، زندگی سخت و طاقت‌فرسا و امکانات اولیه محدود و دور از دسترس باشد.

بسیاری بر این باورند که تا ۱۰ سال آینده دسترسی به خطوط پرسرعت اینترنت برای همه کاربران اجتناب‌ناپذیر است. در این صورت دنیا تبدیل به یک شبکه بزرگ اجتماعی و اقتصادی خواهد شد که فاصله بین اعضای آن تنها یک کلیک است. با ورود به هزاره سوم، دسترسی کاربران به اینترنت چندبرابر شده و تعداد کاربران اینترنتی نیز تا ۱۰ سال آینده به چند برابر آمارهای کنونی افزایش خواهد یافت.

ابری در آسمان دنیای فناوری ارتباطات

سرعت رشد اینترنت در ۲۰ سال گذشته به قدری چشمگیر بوده است که پیش‌بینی تحولات اینترنت در ۲۰ سال آینده قدری مشکل به نظر می‌رسد.

بسیاری بر این باورند که در آینده اینترنت به ابزاری همه‌کاره مبدل خواهد شد که هر کس می‌تواند براساس نیازش از آن استفاده کند و این در حالی است که این ابزار می‌تواند در فضایی گسترده‌تر پاسخگوی نیازهای کاربران باشد، اما این که کدام یک از کاربردهای شبکه‌های اینترنتی آینده اینترنت را از آن خود خواهد ساخت، موضوعی است که عقاید و نظرات مختلفی درباره‌ آن ارائه شده است. به عقیده بسیاری از کارشناسان، آینده اینترنت در اختیار شبکه‌های تلفن همراه خواهد بود. تلفن‌های همراهی که تنها یک تلفن ساده نبوده و به دستگاه‌‌های قدرتمندی مبدل خواهند شد که علاوه بر ایجاد ارتباطات سیار، خدمات دیگری را نیز در اختیار مشترکان تلفن همراه قرار خواهند داد. از سوی دیگر بسیاری نیز بر این باورند که شبکه‌های اجتماعی نقطه اوج انقلاب اینترنتی هستند و جایی را برای دیگر نوآوری‌ها در این عرصه باقی نخواهند گذاشت. به گفته این گروه، نسل بعدی اختراعات و ابداعات در دنیای اینترنت متعلق به شبکه‌های اجتماعی مجازی خواهد بود. بنابراین همان‌طور که عصر کامپیوتر در دنیای اینترنت خلاصه شد، دنیای اینترنت نیز در شبکه‌های اجتماعی مجازی خلاصه خواهد شد. به گفته این گروه از محققان شبکه‌های اجتماعی همچون یک کاتالیزور شیمیایی موجب تسهیل برقراری ارتباطات بین انسان‌ها خواهند شد و به این ترتیب با حضور این شبکه، ارتباطات میان افراد گسترش یافته و به جهانی شدن نزدیک‌تر خواهد شد.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده توسط محققان تا ۳ سال آینده بیش از ۸۰ درصد عملیات کامپیوتری از طریق ابرهای محاسباتی انجام خواهد شد و به این ترتیب می‌توان گفت که‌ آینده اینترنت در انحصار این فناوری خواهد بود. ابرهای محاسباتی توده‌ای از یک منبع انفورماتیکی و متشکل از برنامه‌های جانبی، محاسباتی و نوشتاری هستند که تا ۳ سال آینده به صورت آنلاین در اختیار کاربران اینترنتی قرار می‌گیرند و در نتیجه دیگر کاربر مجبور نخواهد بود از برنامه‌هایی که روی سیستم کامپیوتر خود نصب می‌کند، استفاده کند. بلکه می‌تواند این برنامه‌ها را از طریق اینترنت در اختیار داشته باشد و این نشان‌دهنده این است که در آینده فناوری‌های کامییوتری در جهتی پیش خواهند رفت که بیش از پیش زندگی انسان را به اینترنت و دسترسی به شبکه وابسته می‌سازند. بی‌شک هر چه ابعاد زندگی انسان وسیع‌تر شود، نقش اینترنت در زندگی نیز گسترده‌تر خواهد شد و تا زمانی که فناوری جدید جایگزین اینترنت شود، زندگی انسان نیز مستقل از این شبکه جهانی پیش نخواهد رفت. به عبارت دیگر امروزه انسان‌ها به قدری به کامپیوتر و خدمات مختلفی که از طریق شبکه‌های اینترنتی دریافت می‌کنند، وابسته شده‌اند که جدایی از این فناوری و خدمات وابسته به آن ناممکن به نظر می‌رسد.

سه شنبه 15/6/1390 - 21:57
کامپیوتر و اینترنت
آیا شبکه‌های اجتماعی، ایمیل را از بین می‌برند؟
ایمیل هنوز زنده است!
رسانه اجتماعی چیزی فراتر از یک کلمه است، چرا که امروزه به یک تصمیم مهم برای بسیاری از شرکت‌ها تبدیل شده است. بسیاری از افراد و سازمان‌ها، کماکان در وب سنتی حبس شده‌اند (وب سنتی به معنی یک وب‌سایت و نشانی ایمیل است) به جای این که یک صفحه فیس‌بوک داشته باشند که به حساب توییترشان وصل باشد.

آیا علامت @ معنای خود را به عنوان یک نشانی از دست خواهد داد و به جای آن به معنی دهنده‌ای برای یک اسم در توییتر تبدیل می‌شود؟ نیاز است که اساسا درباره رویکردمان در ایمیل و تغییرات چشم‌انداز آن توجهی دوباره داشته باشیم و بدانیم استفاده درست از ایمیل می‌تواند آن را به ابزاری بسیار قدرتمند تبدیل کند.

 

تغییر رفتارها

بسیاری با جمله «شبکه‌های اجتماعی، ایمیل را از بین می‌برند» مخالفند درحالی که شواهد نشان می‌دهد استفاده از ایمیل در بین نسل جوان‌تر رو به کاهش است (کاهش ۵۹ درصدی درمیان جوانان آمریکا از دسامبر ۲۰۰۹ تا دسامبر ۲۰۱۰ براساس آمار comScore). در تحقیقی مشابه، استفاده از ایمیل تنها در بین افراد بالای ۵۵ سال افزایش پیدا کرده است. این مساله نمایانگر یک حرکت طولانی مدت از ایمیل به سمت رسانه‌های اجتماعی و سرویس پیام کوتاه به عنوان روش‌های ارتباطی است.

بی‌اعتمادی به ایمیل

زمان زیادی است که ایمیل وجود دارد و بنابراین طبیعی است که جذابیت‌هایش را برای برخی افراد از دست بدهد. ممکن است برای فردی به اندازه کافی هیجان‌انگیز نباشد؛ بستر دیگر رسانه‌های اجتماعی با هیجان بالاتر در دسترس هستند. توییتر حاوی سرخط‌های خبری جهان است و بسیاری از شرکت‌ها در فیس‌بوک قدرت می‌گیرند، در حالی که بازاریابی از طریق ایمیل کسل‌کننده و قدیمی ‌به نظر می‌رسد.

از طرفی ایمیل فاقد ارزش بالاست و در مقابل بهای شرکت‌های اینترنتی و بویژه غول‌های رسانه‌های اجتماعی روز به روز افزایش پیدا می‌کند. ماه می ‌امسال LinkedIn، ۱۰ میلیارد دلار قیمت‌گذاری شد. فیس‌بوک هنوز هم یک شرکت خصوصی است، ولی قیمت آن تا حدود ۱۰۰ میلیارد دلار می‌رسد. به همین خاطر بسیاری از کسب و کارها ترجیح می‌دهند در این سرویس‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

ایمیل، خصوصی و وابسته به شخص خاصی نیست. به این معنی که هیچ کس دستور کار خود را در آن وارد نمی‌کند و برخلاف رسانه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک نمی‌تواند سهمی ‌در این بازار پر ارزش داشته باشد. نظریه ارزش به ما می‌گوید اگر چیزی ارزش بازار را نداشته باشد، برای کادو درنظر گرفته می‌شود! ایمیل نیز از همین سرنوشت رنج می‌برد.

در نهایت این که ایمیل کاملا برخلاف رسانه‌های اجتماعی، بسیار بسته است. برخلاف رشد بازاریابی، ایمیل هنوز کاملا محرمانه و محدود است. هیچ کس نمی‌داند عضو چه جاهایی هستید یا برای چه کسی از صندوق پیام‌هایتان نامه می‌فرستید. این مساله در تضاد کامل است با فرهنگ «Like» در فیس‌بوک، ایمیل‌های ما خود به خود در تمام اینترنت پخش نمی‌شوند که این مساله برای بازاریاب‌ها یک ضرر بزرگ محسوب می‌شود.

ایمیل مانند پول رایج در دسترس همه است

این درست است که ایمیل در حال مبارزه با دیگر سرویس‌ها برای ارتباطات آنلاین است، ولی هنوز هم به طریقی در همه جا وجود دارد که دیگر شبکه‌های رسانه اجتماعی بهره‌ای از آن نبرده‌اند. تا می ۲۰۱۰، ۳۹ درصد کاربران اینترنت در آمریکا هیچ‌گاه از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند و در مقابل تنها ۶درصد ایمیل ارسال یا دریافت نکرده بودند. اگر می‌خواهید با اکثریت مخاطبان خود در ارتباط باشید، ایمیل هنوز هم امن‌ترین راه است.

یک شناسه یکتا

افراد سعی می‌کنند در چند وب‌سایت رسانه اجتماعی به طور همزمان و با درجات حضور متفاوت عضو باشند در حالی که معمولا تنها یک یا ۲ نشانی ایمیل فعال دارند. این نشانی‌ها همواره به عنوان شناسه آنلاین انحصاری شخص باقی می‌ماند؛ شما از آن برای ورود به تقریبا هر چیزی استفاده می‌کنید و بنابراین برای منسوخ شدن کامل آن، زمان زیادی نیاز است.

یک منبع ارزشمند

طبق تحقیقاتی که از سوی انجمن بازاریابی مستقیم (Direct Marketing Association) هدایت شده بود، انتظار می‌رود سال ۲۰۱۱ بازاریابی توسط ایمیل به ازای هر دلاری که برای آن خرج می‌شود ۴۴ دلار درآمد تولید کند. این مساله ناشی از این واقعیت است که مشتریان بیشتری از طریق ایمیل در دسترس هستند: ۹۳ درصد کاربران ایمیل با مشتریان خود ساده‌تر رابطه برقرار کرده‌اند؛ در حالی که این آمار ۱۵ درصد در فیس‌بوک و ۴ درصد در توییتر است.

این مساله چیزی است که توسط بیشتر شبکه‌های رسانه اجتماعی تشخیص داده شده است. فیس‌بوک پیغام‌ها را راه‌اندازی کرد که به هر کاربر یک نشانی ایمیل @facebook.com ارائه می‌دهد، چرا که این شبکه اجتماعی اهمیت ایمیل را در گراف اجتماعی متوجه شد. همچنین گوگل پلاس، ایمیل را مستقیما در فعالیت‌های رسانه اجتماعی خود وارد کرد تا جایی که تمییز دادن آنها از یکدیگر بسیار مشکل است.

غلبه بر موانع

تا اینجا متوجه شدیم که ایمیل هنوز هم یک بخش قدرتمند از رسانه اجتماعی است، ولی برخی محدودیت‌هایی نیز دارد که در اینجا بررسی می‌کنیم:

هرزنامه

این مساله برای کاربران یک آفت است چرا که باید ایمیل‌های واقعی را از ایمیل‌های مضر جدا کنند. مشتریان ایمیل برای جدا کردن این دو از یکدیگر، به الگوریتم‌های قدرتمندی نیاز دارند و شاید دشوارترین آن، این است که بازاریاب‌های اینترنتی مجبورند برای قرار دادن آیتم‌های تبلیغاتی در ایمیل‌ها برای ارسال به مشترکانشان مبارزه کنند. تا آوریل سال ۲۰۱۱، هرزنامه‌ها هفت کارمند تمام وقت را در توییتر مشغول به کار نگه داشته‌اند. این در مقایسه با ایمیل مانند قطره‌ای در مقابل اقیانوس است (بیش از ۷۳ درصد پیغام‌هایی که ارسال می‌شوند هرزنامه هستند) که البته از سال ۲۰۰۸ بتدریج از این مقدار کاسته شده است.

پخش کردن

شبکه‌های رسانه اجتماعی راه‌های گفت و گوی چندگانه‌ای بین کاربران ارائه کرده‌اند. حتی کسانی که مستقیما در گفت‌وگو حضور ندارند، می‌توانند مکالمات را متوجه شوند. ایمیل مستقیم‌تر است، اغلب فقط بین
۲ نفر برقرار می‌شود، ولی به هر ترتیب همانند خبرنامه‌ها و اخطارها، بهترین راه برای رساندن پیغام مستقیم محسوب می‌شود.

ارائه ایمیل HTML برای بازاریابی بسیار موثرتر از متن ساده است، ولی نیاز به دانستن حقه‌هایی دارد تا آن را برای نمایش در مرورگرهای مختلف مناسب کند. کدنویسی برای ایمیل معمولا به معنی بازگشت به سال ۱۹۹۸ است. خوشبختانه Campaign Monitor و MailChimp، برخی قالب‌های فوق‌العاده برای ایمیل‌های HTML طراحی کرده‌اند، ولی قبل از فشردن دکمه ارسال از ابزاری برای آزمودن ایمیل استفاده کنید در غیر این صورت ضرر آن می‌تواند بیشتر از فواید آن باشد.

ایمیل را بخشی از گفت‌وگو کنید

چشم پوشی از ایمیل بسیار سخت است. برخلاف جریان‌های رسانه اجتماعی که در آن محتوا از دست می‌رود، یک ایمیل تا زمانی که خوانده نشود، سعی در جلب توجه شما دارد. از این مساله می‌توانید به نفع خودتان استفاده کنید. یک خبرنامه بنویسید و بهترین محتوای خود را جلوی دید کاربران قرار دهید.

همچنین ایمیل، واسطه آرام‌تری است. بالا ماندن در جریان‌ها، توییت‌ها و به روزرسانی وضعیت‌ها نه‌تنها تنش‌زاست، بلکه می‌توان گفت غیرممکن است. با ایمیل شما می‌توانید زمان بگیرید و درباره کلماتتان فکر کنید و می‌توانید برای شخصی که می‌خواهید با او ارتباط برقرار کنید، وقتی اختصاص دهید. ایمیل نه تنها به افکار شما فضایی برای عمل کردن می‌دهد، بلکه زمان کافی برای شفاف نوشتن در اختیار شما قرار خواهد داد.

سه شنبه 15/6/1390 - 21:46
دانستنی های علمی
پیوندگذشته با امروز
صدای رادیو را از اینترنت بشنوید
اگر گوشی شما می‌تواند به یک اینترنت پرسرعت (حداقل ۱۲۸ کیلوبیت) دسترسی داشته باشد، می‌توانید با آن خیلی کارها بکنید. ما در گذشته استفاده از اینترنت ADSL را برای گوشی‌های موبایل داده بودیم و بد ندیدیم امروز نیز نرم‌افزارهایی را معرفی کنیم تا از این ویژگی کمال استفاده را ببرید.

یکی از این نرم‌افزار‌ها رادیوی اینترنتی است. همان طور که می‌دانید رسانه‌های صوتی و تصویری متعددی در اینترنت مشغول فعالیت‌اند، حال شما نیز براحتی می‌توانید از برنامه‌هایی که می‌تواند این رسانه‌ها را اجرا کند، استفاده کنید.

برای این کار شما می‌توانید از ۲ سری نرم افزار استفاده کنید ؛ یکی آنهایی است که خودشان فهرست متعددی از این پایگاه‌های رادیویی را در خود دارند و نیاز نیست شما کار دیگری انجام دهید و سری دوم مربوط به آنهایی است که شما می‌بایست قبل از اجرای برنامه، نشانی اینترنتی آن رسانه صوتی را از سایت مربوط دریافت و در برنامه وارد کنید تا بتوانید به آن متصل شوید.

ما هر دوی آنها را معرفی می‌کنیم تا در هر دو حالت شما راه حلی برای این موضوع داشته باشید. نرم‌افزار معتبری که فهرست انواع رادیو‌های اینترنتی را در خود دارد TuneIn Radio نام دارد. این برنامه در بین سیستم‌های عامل مختلف مشترک است و ISO و آندروید و… هر کدام نسخه‌هایی از این برنامه را دارند؛ پس نگران سیستم عامل آن نیز نباشید.

 

بعد از نصب برنامه، همان طور که می‌بینید در اختیار شما فهرستی قرار می‌گیرد که سرشاخه‌های اصلی است. این رادیو‌ها دسته بندی شده اند تا راحت‌تر قابل دسترسی باشند. کافی است سرشاخه اصلی را تا رسیدن به رادیو دلخواه دنبال کنید و در آخر روی یکی از همین شبکه‌های رادیویی کلیک کنید. در این مرحله ارتباط با مرکز اصلی برقرار شده و شما صدای برنامه را خواهید شنید. همچنین شما می‌توانید رادیوهای دلخواه خود را به فهرست شخصی خود منتقل کنید تا راحت تر در دسترس باشند. همچنین اگر پایانه مربوط به برنامه روزانه کاری خود را از قبل وارد کرده باشید، می‌توانید براحتی بفهمید که در هر دقیقه چه برنامه‌ای پخش خواهد شد تا نه برنامه‌ای را از دست بدهید نه برنامه‌ای که دوست ندارید را بشنوید.

نکته جالب آن که می‌توانید از همین رادیوها به عنوان زنگ بیدار باش خود استفاده کنید و صبح را با موزیک دلنشین صبحگاهی یکی از همین شبکه‌های رادیــویـــی آغــاز کنــــید. برای همه ما کم پیش می‌آید که سراغ رادیوهای دیروزی برویم و مثل پدر بزرگ‌هایمان ساعت‌ها پای این وسیله بنشینیم؛ اما با دیجیتال شدن این وسیله، می‌توانیم آنها را در چرخه روزمره خود نیز براحتی جای دهیم.

حال روش دوم را ارائه خواهیم کرد. این بار می‌خواهیم نشانی محل دلخواهمان را خودمان وارد کنیم. مشکل برنامه اول در این بود که فهرست آن کامل نیست. ممکن است روزانه ده‌ها ایستگاه جدید رادیویی اضافه شده باشد و ما بخواهیم از آن استفاده کنیم، در صورتی که برنامه اول جواب نمی‌دهد. بنابراین باید سراغ نرم‌افزار‌های دیگری برویم که امکان اضافه کردن ایستگاه جدید را دارند.

XiiaLive Lite برای شما این کار را انجام می‌دهد. البته این نسخه لایت، نسخه سبک این برنامه است. نسخه حرفه‌ای این برنامه امکانات بهتر و بیشتری در اختیار شما قرار می‌دهد.

بعد از نصب و اجرای برنامه، در منوی اصلی آن چند گزینه مهم در اختیار شما قرار می‌گیرد. در قسمت Top Hits برترین ایستگاه‌ها به شما معرفی می‌شوند که شما می‌توانید به دلخواه یکی از آنها را انتخاب کنید. همچنین در قسمت genre آنها بر اساس همان سبک نرم افزار قبلی دسته‌بندی شده‌اند.

امــــا کارکرد اصلی این برنامه که آن را از نرم افزار اول متمایز می‌کند، گزینه Favorites است. در نرم افزار اول نیز این گزینه وجود داشت، اما تنها قادر بود فهرست شبکه‌های رادیویی را به بخش علاقه‌مندی‌های شما اضافه کند که در برنامه وجود داشت. اما در این برنامه گزینه‌ای به نام Add Favorite وجود دارد که شما می‌توانید نشانی رادیو مورد نظر که مثلا می‌تواند به شکل (http://www.AAAAAA.com:8000/radio.m3u) باشد را در برنامه اضافه کنید و سپس براحتی به آن گوش فرا دهید.

اما نکته‌ای که باید توجه داشته باشید سرعت اینترنت تان است. بعضی از این ایستگاه‌ها صوت‌های با کیفیت بالا ارسال می‌کنند؛ به طور مثال ۱۲۸ کیلوبیت به بالا که معمولا هنگام شنیدن، آن را کنار رادیو مربوط به نمایش در می‌آورند. توجه داشته باشید که این سرعت هم رده یا بالاتر از سرعت اینترنتی شما نباشد؛ چون در این صورت شما صدا را به صورت متقاطع خواهید شنید که اصلا جالب نیست. حال در آخر بد نیست بگوییم که نرم‌افزار متعدد و بی‌شماری برای این کار وجود دارد که هر یک امکانات مشابه‌ای در اختیار شما قرار می‌دهد.

شما با تست هر کدام از آنها می‌توانید به بهترین نرم‌افزار ممکن دست پیدا کنید. این را برای این گفتیم که اگر احیانا با این دو نرم‌افزار به مشکل برخوردید، پشیمان نشوید، چرا که ده‌ها نمونه از این نوع برنامه وجود دارد که مطمئنا یکی از آنها نظر شما را به خود جلب خواهد کرد.

سه شنبه 15/6/1390 - 21:45
سلامت و بهداشت جامعه
برای جلوگیری از سکته قلبی
روزی ۱۵ دقیقه بخندید
تازه های علم: گروهی از دانشمندان آمریکایی در بررسی های خود نشان دادند که حداقل ۱۵ دقیقه خنده در روز می تواند همانند ورزش و داروهای کاهنده کلسترول از قلب محافظت کند.

به گزارش مهر، دانشمندان دانشگاه مریلند که نتایج یافته های خود را در کنگره کاردیولوژی اروپا در پاریس ارائه کردند نشان دادند تاثیرات مثبتی که خندیدن بر روی شریانها می گذارد برابر با فواید فعالیت های فیزیکی و داروهای استاتین است.

این تحقیقات نشان می دهد که برای کسب این فواید حداقل باید ۱۵ دقیقه در روز خندید.

این محققان به منظور دستیابی به این نتایج، وضعیت اندوتیال، پوشش داخلی رگ های خونی را در گروهی از افراد قبل و بعد از تماشای یک نمایش سرگرم کننده و خنده دار و یک نمایش غم انگیز با هم مقایسه کردند.

 

نتایج این مشاهدات حاکی از آن است که خنده موجب انبساط رگ های خونی حداکثر تا سقف ۵۰ درصد می شود. این انبساط رگ ها در پیشگیری از انقباض شریانی، سکته و ایست قلبی نقش مهمی ایفا می کند.

بیماری های قلبی عروقی اولین دلیل مرگ در دنیا هستند و همه ساله ۴٫۳ میلیون مرگ در اروپا به دلیل این بیماری ها رخ می دهد.

سه شنبه 15/6/1390 - 0:24
آموزش و تحقيقات
عرضه یک فناوری شگفت‌انگیز
عینکی که فیلم‌ها را برای ناشنوایان زیرنویس می کند
تازه های علم: یک شرکت تولیدکننده محصولات الکترونیکی مصرفی از ساخت عینک جدیدی خبر داد که می تواند نمایش های زنده و فیلم های سینمایی را برای ناشنوایان زیرنویس می کند.

به گزارش مهر، افراد متاثر از اختلالات شنوایی و یا کسانی که مشغول تماشای یک نمایش زنده و یا فیلم خارجی هستند در سالن های سینما و یا تئاتر به زیرنویس نیاز دارند.

اما این افراد می توانند در نقاط دور از صحنه نشسته باشند و بنابراین برای خواندن زیرنویس ها دچار مشکل شوند. در این راستا، شرکت سونی انگلیس از ساخت عینک جدیدی خبر داد که می تواند تا حد شگفت انگیزی این مشکل را حل کند.

 

این عینک می تواند اطلاعات زیرنویس را از روی پرده دریافت کند و متن را در حاشیه پایین عینک نشان دهد به طوریکه زیرنویس در تیررس مستقیم چشم کاربر باشد.

عینک فوق می تواند از سال آینده وارد بازار انگلیس شود که در صورت استقبال از آن در سایر نقاط دنیا نیز عرضه خواهد شد.

سه شنبه 15/6/1390 - 0:24
آموزش و تحقيقات
تخم ‌مرغ نیم‌پز نخورید
تازه های علم: یک کارشناس بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مهم‌ترین علت شیوع عفونت‌های روده‌ای بویژه در فصل تابستان، استفاده از مواد غذایی مانده، حرارت ندادن کافی غذاهای سرد شده، مصرف زرده تخم‌مرغ نیم‌پز، بستنی‌ها، آبمیوه‌ها و آب‌های آلوده است.

علی جعفری با بیان این که اسهال یکی از جدی‌ترین و شایع‌ترین بیماری‌های فصل گرما در میان کودکان است، افزود: عفونت‌های روده‌ای از شایع‌ترین بیماری‌های تابستان است.

وی یادآور شد: کارشناسان و متخصصان تغذیه، عفونت‌های روده‌ای را از شایع‌ترین بیماری‌های فصل تابستان می‌دانند که کودکان و سالمندان را به عنوان آسیب‌پذیرترین افراد جامعه بیش از هر گروه سنی دیگری تهدید می‌کند.

 

جعفری به مسمومیت غذایی اشاره و تصریح کرد: مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود و علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد؛ گاهی آنقدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر یک سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آنقدر شدت می‌یابد که جان آنها را تهدید می‌کند. / ایسنا

هنگام مطالعه، نوشتن و غذا خوردن به جلو خم نشوید

هنگام مطالعه، نوشتن، غذا خوردن و هر کار دیگر به جلو خم نشوید و اصول درست نشستن را رعایت کنید. فرزانه صادقیان، کارشناس ارشد تربیت بدنی افزود: حتی زاویه ۹۰ درجه و کاملا صاف نشستن هم صحیح نیست. باید در زاویه ۱۱۰ تا ۱۲۰ درجه بنشینید، زیرا اگر سرتان را به جلو خم کنید دچار گرفتگی عضلات می‌شوید و بعد از مدتی سردردهای طولانی به سراغتان می‌آید و تمرکز کافی را نخواهید داشت. صادقیان ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که علت اغلب ضایعات و ناراحتی‌های کمردرد، عدم رعایت وضعیت‌های صحیح در فعالیت‌های مختلف، وارد آوردن فشارهای بیش از حد تحمل مهره‌ها در ستون فقرات و همچنین ضعف عضلانی است. لذا با رعایت بهداشت کار و وضعیت‌های صحیح در فعالیت‌های روزمره و تقویت عضلات ضعیف ستون فقرات از بروز اکثر این مشکلات پیشگیری می‌کند./ وزارت بهداشت

آنتی‌بیوتیک داروی خوبی است اما باید بجا مصرف شود

دبیر انجمن کودکان ایران با بیان این‌که هرساله میلیاردها تومان هزینه مصرف نابه‌جای انواع آنتی‌بیوتیک‌ها در جهان می‌شود، گفت: آنتی‌بیوتیک داروی بسیار خوبی است اما باید بجا مصرف شود.

دکتر محمدرضا بلورساز، با اشاره به این‌که سازمان بهداشت جهانی، سال جاری را سال «مقاومت میکروبی» اعلام کرده است، افزود: بر همین اساس، هفتمین کنگره فوق تخصصی عفونی کودکان ایران با محوریت مقاومت میکروبی و دارویی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: لازم است پزشکان با مصرف صحیح آنتی‌بیوتیک‌های جدید آشنا شده و اطلاعاتشان راجع به بیماری‌ های عفونی شایع کودکان به روز شود.‌ بلور ساز افزود: یکی دیگر از اهداف اساسی ما از برگزاری این کنگره این است که پزشکان شرکت‌کننده در این همایش، اطلاعات صحیح خود درباره نحوه مصرف آنتی‌بیوتیک را به بیمارانشان نیز منتقل کنند

سه شنبه 15/6/1390 - 0:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته