• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 912
تعداد نظرات : 1345
زمان آخرین مطلب : 5009روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
http://www.irinfotech.com/articles/images/art-logo/search.gif
همانطور که میدانید در ویندوز XP برای جستجوی فایلهای Hidden پس از رفتن به قسمت جستجوی فایلها و فولدرها، عبارت More Advanced Options را کلیک نموده،گزینه Search Hidden Files and Folders را تیک میزنیم.
حال برای اینکه این عمل (جستجوی فایلهای Hidden) به صورت خودکار و بدون تنظیمات جانبی ما صورت بگیرد به روش زیر عمل میکنیم:
در برنامه رجیستری ویندوز به مسیر زیر میرویم:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
در قسمت سمت راست برنامه عبارت SearchHidden را پیدا کنید و روی آن دوبار کلیک نمایید.
در کادر باز شده مقدار ۱ را وارد نمایید و Enter کنید.
پنج شنبه 19/1/1389 - 0:14
کامپیوتر و اینترنت

تجارت الکترونیک و به تبع ، مدلهای تجارت الکترونیک اولین بار در اوایل دهه ۷۰ ( میلادی) ارایه شدند. در این دوره استفاده از مدلهای تجارت الکترونیک بسیار گران بود و عموم کاربران آن را ، شرکتهای بزرگ مالی و بانکها و گاهی شرکتهای بزرگ صنعتی تشکیل می دادند.
Electronic Fund Transfer (EFT)از اولین نمونه های مدلهای تجارت الکترونیک مورد استفاده بود که به منظور ارتباط مالی بین موسسات مالی مورد استفاده قرار می گرفت. کاربرد تجارت الکترونیک در این دوره دشوار بود.
به علاوه نیاز به سرمایه گذاریهای سنگین برای تهیه بستر موردنیاز آن لازم بود. لذا محدوده کاربرد آن به موسسات مالی و شرکتهای بزرگ محدود می شد.
در مرحله بعد استاندارد Electronic Data Interchange(EDI ) ایجاد شد که تعمیمی ازمدل نقل و انتقالات مالی و بانکی با استفاده از ابزارهای نوپای اطلاعاتی ، بود. با این تفاوت که EDI ، امکان استفاده و بهره برداری در سایر انواع مبادلات تجاری را نیز دارا بود.
EDI باعث شد تا دامنه کاربرد مدلهای تجارت الکترونیک ، از محدوده موسسات بزرگ مالی به ابعاد وسیعتری گسترش بیابد.
در این دوره EC با IOS ها (Inter Organization System) پیوند خورد و مدلهایی کاربردی و گسترده ایجاد نمود. مدلهای تجارت الکترونیک در این دوره برای فعالیتهایی نظیر رزرو بلیط هواپیما و معاملات سهام مورد استفاده قرار گرفتند.
با این وجود پیاده سازی مدلهای تجارت الکترونیک بر اساس EDI نیز سنگین و هزینه بر بود. نیاز به سرمایه گذاری بسیار، برای آموزش پرسنل و تهیه بسترهای لازم وجود داشت. لذا تنها شرکتهای بزرگ بودند که می توانستند به ایجاد مدلهایی بر اساس آن بپردازند.
در نیمه اول دهه ۹۰ ، اینترنت گسترش بسیاری پیدا کرد و به تدریج از حیطه دانشگاهی و نظامی خارج شد و کاربران بسیار زیادی در بین همه افراد جامعه ها پیدا کرد. گسترش World Wide Web و استانداردها و پروتکل های مربوطه از یک طرف باعث جذب هر چه بیشتر کاربران به اینترنت شد و استفاده از ابزارهای IT در این زمینه را عمومی نمود و از طرف دیگر این امکان را برای شرکتها و موسسات ایجاد کرد که به گونه ای آسان و کم هزینه ، به انجام فرآیند اطلاع رسانی بپردازند.
مدلهای تجارت الکترونیکی متنوعی در این دوره ایجاد شده و مورد استفاده قرار گرفتند. تجارت الکترونیک به تدریج رونق گرفت و مدلهای تجارت الکترونیک به عنوان دسته ای از مدلهای دنیای تجارت ، مطرح شدند.
ایجاد بسترهای مناسب و ارزان برای تجارت الکترونیک و رشد کاربران این بسترها از دلایل رشد سریع تجارت الکترونیک در این دوره بود. رشد فشارهای رقابتی بین شرکتها نیز از دیگر دلایل توجه شرکتها به مدلهای تجارت الکترونیک بود.
مدلهای مطرح شده در این زمان ، مدلهای تجارت الکترونیکی ساده و اولیه بودند. به عبارت دیگر استفاده از تجارت الکترونیک در ساده ترین سطح آن انجام می شد. مشکلات فنی و نقایص موجود به علاوه ناآشنایی کاربران و شرکتها که مانع سرمایه گذاری آنها می شد، باعث گردید تا در این دوره تنها مدلهای اولیه تجارت الکترونیک مورد استفاده قرار گیرند. این مدلها معمولا فقط به اطلاع رسانی به مشتریان خود در مورد شرکت و محصولات آن محدود می شدند.
به تدریج و با گذر زمان ، شناخت کاربران و شرکتها از مزایای مدلهای تجارت الکترونیک افزایش یافت. از طرف دیگر مسایل فنی و تکنولوژی مورد استفاده نیز به مرور ارتقاء پیدا کردند. در نتیجه این مسایل، به تدریج مدلهای تجارت الکترونیکی تکامل یافته و مدلهای جدید و پیچیده تری، ایجاد شده و مورد استفاده قرار گرفتند.
در نیمه دوم دهه ۹۰ ( میلادی) کاربران و شرکتها به صورت روزافزونی با نوآوری ها و ارتقاء تکنولوژی اطلاعاتی به عنوان بستر مدلهای تجارت الکترونیک روبرو شدند. در این دوره یکی از مهمترین تحولات در اینترنت، به عنوان یکی از بسترهای تجارت الکترونیک،رخ داد. این تحول افزوده شدن قابلیت پردازش به مسایل اطلاعاتی بود. وجود قابلیت پردازش امکانات زیادی را برای تجارت الکترونیک ایجاد نمود و باعث گسترش مدلهای تجارت الکترونیک و افزایش کارآیی این مدلها گردید. در این دوره مدلهای تجارت الکترونیک و حجم مبادلات انجام شده توسط این مدلها به صورت نمایی رشد پیدا کرد.
عموم شرکتهای بزرگ و موفق که موفقیت خود را مدیون مدلهای تجارت الکترونیکی بوده اند، در نیمه دوم دهه ۹۰ پا به عرصه وجود نهاده اند.
تا اواخر دهه نود میلادی عموم مدلهای تجارت الکترونیکی با تاکید بر مصرف کننده نهایی شکل گرفته بودند و در دسته Business to Consumer (B2C) قرار می گرفتند. ولی به تدریج و با محیا شدن فرصتها و امکان استفاده جدی، شرکتهای بزرگ نیز استفاده از مدلهای تجارت الکترونیک را مناسب و سودآور یافتند. لذا به سرمایه گذاری در مدلهایی پرداختند که به استفاده از این بستر در ارتباط بین شرکتها یاری می رسانند و در دسته
B2B(Business to Business)قرار می گیرند. از این دوره به بعد مدلهای B2B به لحاظ حجم مبادلات بر مدلهای B2C پیشی گرفتند.

پنج شنبه 19/1/1389 - 0:10
کامپیوتر و اینترنت

در این ترفند قصد داریم یک روش بسیار جالب و کاربردی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید یک فولدر یا یک فایل را در داخل ویندوز XP به سادگی کاملأ از صحنه روزگار محو کنید به شکلی که کاملأ مخفی و ناپیدا شود. سپس خودتان میتوانید با دانستن نام آن فایل و یا فولدر مجدد و به همان سادگی آن را بازیابی و ظاهر سازید. این ترفند را میتوانید ساده ترین نوع مخفی سازی فایل دانست به نحوی که با استفاده از گزینه های مشاهده فایلهای Hidden و امثالهم هم نمیتوان آن را مشاهده کرد.

برای این کار:

ابتدا از منوی Stat وارد Run شوید. سپس دستور cmd را تایپ نموده و Enter بزنید.
اکنون در داخل CMD کد زیر را وارد کنید و Enter بزنید:


attrib +h +s D:/milad

دقت کنید این کد فولدر milad را در درایو D مخفی میسازد.
به Space های خورده شده در میان کد نیز دقت کنید.
با این عمل فولدر milad کاملأ از روی هارد شما مخفی میشود.

در صورتی که میخواهید یک فایل را نیز مخفی کنید کافی است آدرس را بدین شکل وارد کنید:

attrib +h +s D:/Windows/hamid.exe

این کد فایل hamid.exe را در داخل درایو D و پوشه Windows مخفی میسازد.

به همین سادگی شما میتوانید عملیات مخفی سازی را انجام دهید.

اما چگونه این فایلهای مخفی کرده را بازگردانیم؟
۱-بدین منظور در داخل CMD دستور زیر را وارد کنید تا به ترتیب فایلهای مخفی شده مان آشکار گردند:

attrib -h -s D:/hamid
attrib -h -s D:/Windows/hamid.exe

حالا چگونه این فایل ها رو بدون اینکه از hidden در بیاوریم ببینیم ؟
برای این کار آدرس زیر را دنبال کنید:

Control panel/folder Option
بعد در صفحه باز شده روی زبانه View کلیک کنید.
بعد در قسمت Advansed Setting تیک کنار گزینه Hide protected Operating System File را بردارید.
تنها دقت کنید که محل و نام فایل مخفی شده تان فراموش تان نشود چرا که دیگر امکان بازیابی آن وجود ندارد

پنج شنبه 19/1/1389 - 0:7
کامپیوتر و اینترنت

سهم روزانه هر شهروند از رسانه‌ها: ۱۲ ساعت = ۱۰۰ هزار کلمه = ۳۴ گیگابایت
محمد مهدی مولایی- دنیای کامپیوتر و ارتباطات
زندگی در جامعه اطلاعاتی شده مملو از رسانه‌ها، انسان را در معرض حجم گسترده پیام‌های رسانه‌ای قرار داده است.
هر شهروند از ابتدای صبح که زندگی روزانه را آغاز می‌کند از طریق رادیو، تلویزیون، تلفن، مطبوعات، اینترنت و انواع دیگر ابزارهای رسانه‌ای در معرض دریافت انبوه پیام‌های مفید و غیر مفید قرار می‌گیرد. این بمباران اطلاعاتی می‌تواند اثرات سوئی بر سلامت جسمی و روحی شهروندان باقی بگذارد.
آسیب‌های مغزی و آشفتگی‌های روحی، نتیجه دریافت این حجم گسترده از اطلاعات است که اندیشمندان حوزه ارتباطات از آن با عنوان پدیده‌ «اضافه­بار اطلاعاتی» هم یاد می‌کنند. با گسترده‌تر شدن شکل‌های مختلف تکنولوژی‌های ارتباطی، آمار و ارقام مربوط به مصرف رسانه‌ای شهروندان هر سال بالاتر می‌رود.

جدیدترین آمار که مربوط به مصرف شهروندان امریکایی است، از مصرف میانگین یازده و هشت دهم ساعت اطلاعات در روز، خبر می‌دهد که رقم قابل توجهی است. این میزان مصرف اطلاعات رسانه‌ای شهروندان امریکایی در پژوهشی در دانشگاه یو.سی.اس.دی (کالیفرنیا، سن‌دیگو) مورد مطالعه قرار گرفته است.
در این پژوهش که با پشتیبانی مراکز و شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری از جمله اینتل، ای.بی.ام، اوراکل، ای.تی.اند.تی و غیره انجام شده، منابع مختلف رسانه‌ای که اطلاعات را به طرق مختلف به شهروندان منتقل می‌کنند، بررسی شده‌اند.
نتایج این گزارش از تحلیل اطلاعات گردآوری شده از ۲۰ منبع مختلف تخمین زده شده است.

منابع مختلف مصرف رسانه‌ای
منابع متفاوت رسانه‌ای را که شهروندان امریکایی در سال گذشته از آنها اطلاعات دریافت کرده‌اند، می‌توان در هشت گروه دسته‌بندی کرد.
تلویزیون، رسانه‌های چاپی، رادیو، تلفن، بازی‌های کامپیوتری، کامپیوتر، فیلم‌های سینمایی و موسیقی انواع رسانه‌هایی هستند که پیام‌های متفاوتی را در شکل‌های گوناگون ارتباطی از جمله ارتباطات جمعی، ارتباطات اجتماعی و ارتباطات میان‌فردی و میان‌گروهی به شهروندان منتقل می‌کنند.

منابع مختلف رسانه‌ای که زیر عنوان تلویزیون دسته‌بندی شده‌اند، ۱۰ گونه متفاوت پخش تلویزیونی را شامل می‌شوند که هر کدام سهمی در مصرف روزانه دارند.
تلویزیون کابلی، دریافت تلویزیونی با آنتن، دریافت تصاویر تلویزیونی با ماهواره، تلویزیون موبایل، تلویزیون اینترنتی و مشاهده‌ تصاویر با دستگاه‌های دی.وی.دی.پلیرخانگی از جمله شکل‌های مختلف مصرف تلویزیونی هستند.

رسانه‌‌های چاپی نیز روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها، ماه‌نامه‌ها، مجله‌ها و کتاب‌ها را شامل می‌شوند. دریافت رادیویی به طور عمده به سه شیوه موج ای.ام، موج اف.ام و از طریق ماهواره صورت می‌گیرد.
تلفن نیز تلفن‌های سنتی ثابت و انواع گوناگون نسل‌ها و مدل‌های جدید همراه را شامل می‌شود.
بازی‌های کامپیوتری در چهار بخش تقسیم‌بندی می‌شوند. بازی‌های کامپیوتری پیشرفته و بازی‌های کامپیوتری معمولی که از طریق کامپیوترهای خانگی استفاده می‌شوند، کنسول‌های بازی از قبیل پلی‌استیشن سونی و ایکس‌.باکس مایکروسافت و دستگاه‌های کوچک بازی چهار نوعِ انجام بازی‌های کامپیوتری هستند.

فعالیت‌های کامپیوتری نیز در دو دسته برنامه‌های آفلاین و کاربردهای اینترنتی دسته‌بندی شده‌اند.
فیلم‌های سینمایی، رسانه دیگری برای دریافت پیام هستند، البته در اینجا منظور آن دسته از فیلم‌هایی است که در سالن‌های سینما دیده می‌شوند. و سرانجام موسیقی‌های ضبط شده که این روزها بیشتر از طریق دستگاه‌های ضبط و پخش همراه موسیقی و یا در اتومبیل شنیده می‌شوند، هشتمین نوع مصرف رسانه‌ای را شکل می‌دهند.

«کیلو»، «مگا»، «گیگا»، «ترا»، «پتا»، «اکسا»«، «زتا»
گزارش سال ۲۰۰۹ مصرف اطلاعات نشان می‌دهد حدود یک و نیم تریلیون ساعت، برابر با یازده هزار تریلیون کلمه، معادل با حدود سه و نیم زتابایت تبادل اطلاعات، مصرف رسانه‌ای سالانه کل شهروندان امریکایی در سال پیش بوده است.
برای درک بهتر این رقم بهتر است نگاهی به واحدهای سنجش داده‌های کامپیوتری بیندازیم. حجم بزرگ‌ترین حافظه کامپیوتری موجود در دنیا یک ترابایت است، یک ترابایت معادل هزار گیگابایت می‌شود. هر هزار ترابایت، معادل یک پتابایت؛ هر هزار پتابایت، معادل یک اکسابایت و هر هزار اکسابایت معادل یک زتابایت است. به عبارتی تبادل سالانه اطلاعات در امریکا معادل سه و نیم ضربدر ده به توان ۲۱ بایت می‌شود.

اگر این رقم نجومی و سرسام‌آور را در بین همه شهروندان تقسیم کنیم سهم هر نفر میانگین به طور روزانه مصرف ۱۰۰ هزار کلمه، برابر با حدود ۳۴ گیگابایت، معادل با حدود ۱۲ ساعت است. به عبارتی هر شهروند به طور میانگین نیمی از شبانه‌روز را صرف دریافت اطلاعات از رسانه‌های مختلف می‌کند و این در حالی است که این گزارش تنها اطلاعات ردوبدل شده مربوط به موارد غیر کاری را بررسی کرده است.
فقط اطلاعاتی که از طریق رسانه‌ها در محیط خانه تبادل می‌شوند و همچنین اطلاعاتی که در خارج از خانه به موارد غیر کاری مربوط می‌شوند از جمله گوش کردن به موسیقی در اتومبیل، رفتن به سینما، صحبت با تلفن همراه و غیره در این گزارش مورد نظر بوده‌اند و در صورتی که تبادل اطلاعات کاری نیز بدان افزوده شود، رقم بالاتری به دست خواهد آمد.

میانگین روزانه ساعت مصرف رسانه‌ای هر شهروند که در سال ۲۰۰۸ حدود ۱۲ ساعت بود، در سال ۱۹۸۰ تنها حدود هفت ساعت بوده است.
این رقم در طول حدود ۳۰ سال گذشته به طور متوسط هر سال حدود ۳ درصد رشد داشته است. در همین زمان رقم تبادل اطلاعات به طور متوسط هر سال حدود ۵ درصد افزایش پیدا کرده در حالی که ظرفیت تبادل اطلاعات از نظر فنی رشد سالانه ۳۰ درصدی را پشت سر گذاشته است.
این تفاوت از آنجا ناشی می‌شود که بر خلاف تصور رایج، هنوز مصرف رسانه‌ای در سلطه رسانه‌های سنتی از قبیل رادیو و تلویزیون قرار دارد.
علیرغم گسترش استفاده از شکل‌های جدید رسانه‌ای از جمله ارتباطات کامپیوتری، هنوز مصرف تلویزیون و رادیو ۶۰ درصد زمان استفاده رسانه‌ای روزانه را تشکیل می‌دهد.

از داده‌ها تا اطلاعات
آنچه در اینجا مورد توجه بوده و محاسبه شده «اطلاعات» است که باید به تفاوت آن با «داده‌ها» توجه کرد. داده‌ها، سیگنال‌های مصنوعی هستند که به وسیله ماشین‌های دیجیتالی از قبیل دوربین‌، میکروفون، کیبورد و غیره تولید می‌شوند.
حجم بسیار گسترده‌ای از داده‌ها در هر ثانیه تولید می‌شود ولی همه آنها را نمی‌توان اطلاعات به شمار آورد. برای درک بهتر تفاوت این دو، می‌توان داده‌ها را به نفت خام و اطلاعات را به بنزین تشبیه کرد. حجم گسترده بشکه‌های نفت خام کاربردی ندارند تا زمانی که پس از پالایش و تبدیل به بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی در پمپ بنزین‌ها برای مصرف نهایی ارائه شوند. بدین ترتیب هر داده‌ای هم اطلاعات نیست و تنها آن دسته از داده‌ها که برای مصرف به شهروندان ارائه شده‌اند، اطلاعات دانسته می‌شوند.

به طور معمول حجم گسترده‌ای از داده‌ها، تولید و پردازش می‌شود تا حجم کوچکی اطلاعات به دست آید. انواع گوناگونی از اطلاعات در طول شبانه‌روز به‌وسیله شهروندان مصرف می‌شود: متن که از طریق رسانه‌های چاپی و رسانه‌های الکترونیکی قابل خواندن است، تصویر که از طریق تلویزیون، پرده سینما و صفحه کامپیوتر قابل دیدن است و صدا که از طریق بلندگو قابل شنیدن است.
شکل(۱) فرآیند گردش اطلاعات در خانه را نشان می‌دهد که چگونه اطلاعات به طرق مختلف تولید می‌شوند تا به‌ مرحله مصرف برسند. بخشی از اطلاعات از طریق رسانه‌های خارج از خانه از قبیل رادیو، تلویزیون، مطبوعات، اینترنت و غیره به شهروندان منتقل می‌شود. همچنین هر شخص از طریق ابزارهای رسانه‌ای کوچکی که در اختیار دارد از قبیل دوربین‌های خانگی، دستگاه‌ تلفن، کامپیوتر شخصی و غیره، حجمی از اطلاعات را نیز خود تولید می‌کند. بدین ترتیب مصرف رسانه‌ای هر شخص ترکیبی از اطلاعاتی است که از منابع گوناگون به او می‌رسد.

مصرف اطلاعات بر حسب زمان
حتماً برایتان پیش آمده که در هنگام کار با کامپیوتر هم­زمان موسیقی گوش کنید یا موقع خواندن روزنامه، تلویزیون هم روشن باشد و نیم‌نگاهی هم به تصاویر آن داشته باشید، در این حالت شما در حال مصرف اطلاعات از دو رسانه مختلف در یک زمان واحد هستید.
در این گزاش یک ساعت استفاده از اطلاعات از دو رسانه مختلف، به اندازه دو ساعت مصرف رسانه‌ای محاسبه شده و به عبارتی یک شبانه­روز با قابلیت مصرف اطلاعات بیشتر از ۲۴ ساعت در نظر گرفته شده. این چنین است که مصرف میانگین روزانه حدود ۱۲ ساعت اطلاعات آن هم تنها برای موارد غیر کاری قابل پذیرش به نظر می‌رسد. یک میلیارد و ۲۷۳ هزار ساعت زمانی است که برای مصرف همه شهروندان در طول سال محاسبه شده است.

توزیع این مصرف بین رسانه‌های مختلف در شکل(۲) ترسیم شده است.
تلویزیون همچنان رسانه‌ اول شهروندان امریکایی است و مصرف انواع مختلف پیام‌های تلویزیونی به طور میانگین در طول روز ۵ ساعت زمان به خود اختصاص می‌دهد و ۴۰ درصد مصرف رسانه‌ای را شامل می‌شود. پس از تلویزیون رادیو و پس از آن ارتباطات کامپیوتری قرار دارند که هر کدام حدود ۲ ساعت زمان صرف دریافت پیام از آنها می‌شود. زمان صرف شده برای بازی‌های کامپیوتری، تلفن، رسانه‌های چاپی، موسیقی و فیلم به ترتیب در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

مصرف اطلاعات بر حسب کلمه
معیار دیگر برای سنجش مصرف اطلاعات، شمارش تعداد کلمات یک پیام رسانه‌ای است. در این میان طبیعتاً رسانه‌های مبتنی بر متن مکتوب مانند مطبوعات، کتاب‌ها، وب و رسانه‌های مبتنی بر متن شفاهی مانند تلویزیون و فیلم‌های سینمایی رقم قابل توجهی خواهند داشت و رسانه‌هایی که در آنها متن کمتری مصرف می‌شود مانند بازی‌های کامپیوتری و موسیقی‌های بی‌کلام نسبت کمتر.
مصرف تعداد کلمات از منابع مختلف رسانه‌ای که در سال ۱۹۸۰ حدود چهار هزار و ۵۰۰ تریلیون کلمه محاسبه شده بود در سال ۲۰۰۸ به ۱۰ هزار و ۸۴۵ تریلیون کلمه در سال رسیده که افزایش بیش از دو برابر را نشان می‌دهد. سهم هر شهروند به طور میانگین روزانه مصرف ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ کلمه است. توزیع مصرف بر حسب کلمه در شکل (۳) ترسیم شده است.

در مصرف بر حسب تعداد کلمه نیز همچون مصرف بر حسب زمان، رسانه‌های سنتی همچنان پیشتاز هستند و مجموع مصرف تلویزیونی و رادیویی بیشتر از نیمی از جدول را دربرگرفته است. تلویزیون با سهمی حدود ۴۵ درصدی در صدر جدول قرار دارد.
در بین انواع پخش‌های تلویزیونی نیز، تلویزیون کابلی بیشترین سهم و تلویزیون موبایل کمترین نقش را دارد. در رده دوم، ارتباطات کامپیوتری قرار می‌گیرند که حدود ۲۷ درصد مصرف اطلاعات بر حسب کلمه را شامل می‌شوند. در بین انواع مصارف کامپیوتری بیشترین تبادل کلمه در استفاده از وب، ایمیل و مواردی از این قبیل اتفاق می‌افتد. رادیو با ۱۰ درصد و رسانه‌های چاپی با حدود ۹ درصد در رده‌‌های سوم و چهارم قرار دارند. از میان رسانه‌های چاپی، بیشترین سهم به ترتیب به مجله‌ها، کتاب‌ها و روزنامه‌ها اختصاص دارد. تلفن، بازی‌های کامپیوتری، موسیقی و فیلم در رده‌های انتهایی مصرف اطلاعات بر حسب کلمات قرار گرفته‌اند.

مصرف اطلاعات بر حسب بایت
در عصر دیجیتال که همه چیز قابل تبدیل شدن به «صفر و یک» است و رسانه‌های سنتی از قبیل رادیو، تلویزیون، مطبوعات و موسیقی نیز از طریق رسانه‌های دیجیتالی قابل دریافت هستند، شاید سخن گفتن به زبان «بیت» و «بایت» ملموس‌تر باشد. پس علاوه بر سنجش اطلاعات مصرف شده بر حسب زمان و کلمه، مصرف رسانه‌ای از جنبه اطلاعات تبادل شده بر حسب بایت نیز سنجیده شده است.
برای انجام مقایسه و محاسبه دقیق‌تر، مصرف رسانه‌های آنالوگ نیز به ارقام دیجیتالی تبدیل شده است. کل اطلاعات مصرف شده در سال معادل ۳ و ۶۴۵ هزارم زتابایت محاسبه شده است. این رقم معادل حدود ۲۰ برابر ظرفیت همه حافظه‌های کامپیوتری دنیا در سال گذشته است. سهم هر شهروند مصرف روزانه‌ ۳۳.۰۸ گیگابایت است. این رقم معادل حجم حدود هفت دی.وی.دی است. به عبارتی هر شخص در طول روز اطلاعاتی معادل حجم هفت دی.وی.دی یا حدود یک‌پنجم حافظه یک دستگاه نوت‌بوک معمولی مصرف می‌کند. بخش عمده این رقم قابل توجه مربوط به مصرف اطلاعات بصری است. شکل (۴) نشان می‌دهد بازی‌های کامپیوتری موفق شده‌اند پیشتازی تلویزیون در مصرف رسانه‌ای شهروندان در این بخش را پشت سر بگذارند.

می‌‌توان گفت بازی‌های کامپیوتری، تلویزیون و فیلم‌های سینمایی، آنچنان بخش گسترده‌ای از حجم اطلاعات ردوبدل ‌شده را به خود اختصاص داده‌اند که جایی برای دیگر رسانه‌ها باقی نمانده است.
بازی‌های کامپیوتری (حدود ۵۴ درصد)، تلویزیون (حدود ۳۵ درصد)، فیلم سینمایی (حدود ۱۰ درصد) و پس از آن رادیو، کامپیوتر، موسیقی، تلفن و رسانه‌های چاپی هر کدام با کمتر از یک درصد در جدول قرار گرفته‌اند. در بین انواع بازی‌های کامپیوتری نیز بازی‌های پیشرفته که برای انجام آنها سخت‌افزار و نرم‌افزارهای خاصی لازم است صدرنشین هستند و پس از آن کنسول‌های بازی قرار گرفته‌اند.

تحول خواندن رسانه‌ای
تحولات تکنولوژی‌های ارتباطی در دو-سه دهه اخیر آنچنان گسترده بوده که شکل‌های مصرف رسانه‌ای را با تغییرات قابل توجهی همراه کرده است. رسانه‌هایی از قبیل پست، تلکس، فکس و تلگرام که تا چند دهه پیش سهم قابل توجهی در ارتباطات داشتند، امروزه جایگاهی ندارند و به حاشیه‌ رفته‌اند و در عوض شکل‌های جدید رسانه‌ای مبتنی بر شبکه‌های ارتباطی قابل دسترس در کامپیوترها و تلفن‌های همراه ایجاد شده‌اند.
کاهش تیراژ مطبوعات و مجله‌ها و روی آوردن این رسانه‌های سنتی به فضاهای جدید از جمله اینترنت از دیگر تحولات در این حوزه است.

تصور می‌شود با گسترش رسانه‌های دیداری از قبیل شبکه‌های تلویزیونی و ماهواره‌ای، بازی‌های کامپیوتری، قابلیت‌های جدید عرضه فیلم و موارد این چنینی، خواندن سهم کمتری در مصرف رسانه‌ای شهروندان داشته باشد. اما برخلاف این تصور، میزان خواندن روزانه کمتر نشده بلکه شکل رسانه‌ای آن عوض شده است. اگر در دهه‌های پیش، خواندن مختص به رسانه‌های چاپی از قبیل مطبوعات، روزنامه‌ها و کتاب بود، امروز بخش قابل توجهی از خواندن در محیط اینترنت اتفاق می‌افتد.
شکل(۵) نشان می‌دهد که سهم رسانه‌های چاپی در مصرف رسانه‌ای از نیم قرن پیش تاکنون، همواره رو به کاهش بوده است.

اگر این رقم در ۱۹۶۰ حدود ۲۶ درصد و در ۱۹۸۰ حدود ۱۲ درصد بود، در سال ۲۰۰۸ به حدود ۹ درصد رسیده است. اما در مقابل در سال ۲۰۰۸ با رقم ۲۷ درصدی مصرف کلمات در ارتباطات کامپیوتری مواجه هستیم که بخش قابل توجهی از آن از طریق خواندن دریافت شده است.

سرگشتگی در آشفته­بازار اطلاعات
اما چه میزان از این حجم سرسام‌آور اطلاعات در زندگی روزانه شهروندان به کار می‌آید؟ چقدر از آن جنبه اطلاع‌رسانانه دارد و چه میزان از آن سرگرم‌کننده است؟ آیا دریافت این اطلاعات وسیع، زندگی را برای شهروندان امروزی بهتر کرده است؟ یک قرن پیش که خبری از دستگاه‌های پیشرفته تکنولوژیکی نبود و دریافت اطلاعات رسانه‌ای در بهترین حالت ساعاتی برنامه رادیویی و احیاناً مطالعه روزنامه یا کتابی را شامل می‌شد، فرصت تفکر بیشتری برای انسان باقی نمی‌ماند؟
دریافت حجم گسترده‌ای از اطلاعات در طول شبانه‌روز، حتی اگر شامل دانسته‌های مفید و به‌دردبخور باشد و دانش را افزایش دهد به همان نسبت توانایی تفکر عمیق را از انسان می‌گیرد.

بمباران اطلاعاتی رسانه‌ها در عصر جدید همان طور که گزارش نشان می‌دهد، نیمی از شبانه­روز انسان امروزی امریکایی را شامل می‌شود. در زندگی روزانه‌ای که نیمی از آن صرف دربافت اطلاعات روزانه شود، چه مقدار زمان برای پردازش و تفکر درباره این اطلاعات باقی می‌ماند؟
چنین تبعاتی از جمله نگرانی‌هایی است که درباره جامعه اطلاعاتی شده جدید وجود دارد و با عناوینی شبیه «اضافه­بار اطلاعاتی» به عنوان اثرات سوء جامعه اطلاعاتی دسته‌بندی می‌شود.

به نظر می‌رسد دنیای امروزین مدرن یا به تعبیری پست‌مدرنِ مملو از رسانه‌ها و پیام‌های ارتباطی هر چند با دستاوردهای تکنولوژیکی گسترده‌ای همراه بوده، اما این پیشرفت‌ها لزوماً آسایش و زندگی بهتری را برای بشر به دنبال نداشته است.
خستگی‌های جسمی و روحی و آشفتگی‌های روانی در کنار از دست دادن قدرت تفکر عمیق و در نتیجه تصمیم‌گیری‌های بدون پشتوانه فکری کافی و عمل بر اساس آنها در زندگی روزانه، تنها بخشی از پیامد‌های این بمباران اطلاعاتی است. این آشفته­بازار اطلاعاتی مطمئناً مورد توجه اصحاب قدرت، اعم از سیاستمداران و صاحبان سرمایه نیز قرار دارد تا بتوانند با تولید رسانه‌ای هدفمندشان، حداکثر منافع خود را از این فضا تأمین کنند.
چنین نگرانی‌هایی است که اندیشمندان انتقادی را به واکنش واداشته و برای مقابله با این بازار آشفته و نجات شهروندان از دفن شدن زیر انبوه اطلاعات مفید و غیر مفید، مفاهیمی مانند «سواد انتقادی»، «سواد رسانه‌ای» و «سواد دیجیتالی» را مطرح کرده‌اند؛ مفاهیمی که در فرصتی دیگر بدان‌ها نیز خواهم پرداخت.

منبع:ایتنا
پنج شنبه 19/1/1389 - 0:3
کامپیوتر و اینترنت

همه شما تاکنون بارها و بارها از ماشین حساب استفاده کرده اید. عملیات مختلف اعم از ۴ عمل اصلی و در ماشین های حساب های پیشرفته تر ، عملیات کاربردی دیگری به وسیله همین ماشین حساب هایی که در خانه همگی ما یافت میشود صورت میگیرد. اما آیا تاکنون با ماشین حساب اعمال دیگری جز این عملیات انجام داده اید؟ در این ترفند قصد داریم تا ترفندهایی بسیار متفاوت ، استثنایی و مخفی را برای شما مطرح کنیم که با بهره گیری از آنها میتوانید از این پس به ماشین حساب خود طور دیگری نگاه کنید!

دعوت می کنم برای خواندن ترفندها به ادامه مطلب توجه فرمائید…

خاموش کردن ماشین حساب به روشی دیگر

این ترفند بر روی بسیاری از ماشین حساب های قدیمی و جدید قابل استفاده است. به ویژه ماشین حساب های مدرسه ای. مخصوصأ ماشین حساب هایی که دکمه OFF برای خاموش کردن مستقیم ماشین حساب دارند و اتوماتیک خاموش نمیشود. به ویژه اگر به فرض دکمه OFF ماشین حساب خراب شده باشد با این ترفند میتوانید آن را بدون نیاز به این دکمه خاموش کنید.

برای این کار ، پس از روشن کردن ماشین حساب ، کافی است دکمه های ۲ و ۳ را همزمان نگه داشته ، سپس دکمه ON را بزنید. خواهید دید که ماشین حساب خاموش میشود! این کار را با نگه داشتن دکمه های ۵ و ۶ نیز میتوانید انجام دهید.

یک باگ یا یک عمل ریاضی؟!

این ترفند بر روی ماشین حساب های معمولی مدرسه ای قابل اجراست.

بدین صورت که ابتدا یک عدد را به دلخواه وارد ماشین حساب کنید. سپس یکبار دکمه ضرب را زده ، سپس دکمه تقسیم و بعد دکمه مساوی را بزنید. عدد بی ربطی برای شما نمایان میشود. اما اکنون چند بار پیاپی دکمه مساوی را بزنید. خواهید دید که به عدد ۰ میرسید! حالا کافی است یکبار دکمه ضرب را بزنید ، سپس دکمه جمع (به علاوه) ، و نهایتأ باز هم دکمه مساوی! خواهید دید که عددی که در ابتدا وارد کرده بودید برای شما  نمایان خواهد شد!

به عنوان مثال اگر ۲۵ را وارد کنیم ، سپس دکمه های ضرب ، تقسیم و مساوی را به ترتیب و بزنیم ، عدد ۰٫۰۴ را خواهیم داشت ، با فشردن ۴ بار پیاپی دکمه مساوی به ۰ میرسیم. حال ، اگر اینبار دکمه های ضرب ، جمع و مساوی را به ترتیب بزنیم به همان عدد ۲۵ خودمان میرسیم!

کشف شماره تلفن از روی ماشین حساب!

ابتدا شماره ۷ رقمی شماره تلفن خود را در نظر بگیرید بدون پیش شماره. (در تهران شماره قدیمی ۷ رقمی را در نظر بگیرید ، رقم اول را تکرار نکنید!)

۳ رقم ابتدا شماره تلفن خود را وارد ماشین حساب کنید. این عدد را در ۸۰ ضرب کنید. عدد ۱ را با آن جمع کنید. حاصل را در ۲۵۰ ضرب کنید. ۴ رقم پایانی شماره تلفن خود را با آن جمع کنید. مجددأ ۴ رقم پایانی شماره تلفن را جمع کنید. عدد ۲۵۰ را از حاصل کم کنید. حال حاصل را بر ۲ تقسیم کنید! عددی که به دست میاید شماره تلفن شماست!

لازم به ذکر است از این دست ترفندها در ماشین حساب زیاد است و به نوعی یک شوخی به حساب میایند. این ترفند را هم به عنوان نمونه ای از این شوخی ها معرفی کردیم.

نوشتن کلمات با ماشین حساب!

در زبان انگلیسی برای هر عددی در ماشین یک حرف انگلیسی را در نظر گرفته اند. این حروف که حروف اصلی هم هستند به وسیله آنها میتوان هر عبارت یا کلمه ای را توسط ماشین حساب نوشت. اما با اندکی ذکاوت!

لیست این حروف و اعداد به شکل زیر است:

۰=O

1=I

2=S

3=E

4=H

5=Z

6=G

7=L

8=B

برای نوشتن حروف به وسیله ماشین حساب باید اعداد را به شکل معکوس نوشت ، سپس ماشین حساب را وارون کرد! بدین معنا که اعداد را از جهت دیگر نوشت ، سپس ماشین حساب را دوران داد تا حروف به شکلی کاملأ خوانا دیده شود.

به عنوان مثال برای نوشتن کلمه GOOGLE ، باید اعداد را از حرف E شروع کرد و به G رساند ، یعنی عدد ۳۷۶۰۰۶ را وارد ماشین حساب کرد ، سپس ماشین حساب را بر عکس کرد تا به طور واضح واژه google نمایان شود! میتوان از اعداد استفاده کرد. به ویژه به حالت دیجیتالی ماشین حساب این موضوع قابل درک تر میشود.

مثال های دیگر:

۰٫۷۷۳۴ = HELLO

GLIB = 8176

LOGS = 5607

همان طور که دیدید در کلمه HELLO و کلیه کلماتی که به O ختم میشوند باید پس از زدن ۰ یک . نیز وارد کرد.

یکی از دلایلی که در امتحانات درسی اجازه تبادل ماشین حساب داده نمیشود همین ترفند است

چهارشنبه 18/1/1389 - 23:58
کامپیوتر و اینترنت

هنگامی که یک موزیک را از سی دی کپی و تراک ها را با فرمت mp3 رمز گذاری می کنید .media player تنظیم پیش فرض کیفیت بصری به میزان 56kbps را مورد استفاده قرار می دهد .

گر چه این روند یک سی دی با کیفیت را برایتان فراهم می سازد , با این حال می توانید با اصلاح تنظیمات در رجیستری , کیفیت صدا را بیش از پیش افزایش دهید. به ترتیب به آدرس زیر بروید :
HEKY-LOCAL-MACHINE / SOFTWARE / microsoft  / mediaplayer / setting  / mp3encodig
بروید و سپس یک متغیرDWORD را که mediumhigh rate نامیده می شود , ایجاد کرده و آنگاه مقدار دسیمال آنرا در 192000 تنظیم می کنید.

سه شنبه 17/1/1389 - 16:13
کامپیوتر و اینترنت
  اتصال رایگان به اینترنت از طریق گوشی های سونی اریكسون
سلام این قابلیت برای گوشی های سری 800 و 900 و 910 سونی اریكسون هستش و 100٪ جواب میده ..
ابتدا نسخه مربوط به موبایل خود را دانلود کنید :

p900: http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/gnubox_p800.sis
p800: http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/gnubox_p800.sis
p910:
http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/gnubox_p910.sis

سپس انرا بر روی مبایل خو نصب کنید
حال در کنترل پنل مو بایل خود در قسمتConnections=>internet accounts
رفته و روی new کلیک کرده در قسمت نام Bt را بزنیدو در قسمت Connection type
Dial-up را انتخاب کرده و در قسمت شماره تلفن شمارهای را بدهید که قابل شماره گیری نباشد! دقت کنید که در قسمت preferred bt انتخاب شده باشد!
سپس در قسمت Cable در Connections
Cable status را روی Modem قرار داده و سایر گزینه هارا بدین صورت قرار دهید!
46800 None 1 8 RTS/CTS

done را زده و حالا برنامه GnuBox را اجراکنید و روی AutosetModemId بروید!

حال در کامپیوتر
با اجرای برنامه phone link monitor به دنبال گزینه usb بگردید و تیک آنرا حذف کنید و شماره com جلوی انرا یادداشن کنید

از start programs accessories cummunications
hyper terminal را انتخاب کرده از قسمت new connections
و com یادداشت شده را انتخاب کنید!
در پنجره جدید مقادیر زیر را انتخاب کنید
46800 None 1 8 Hardware
حالا در پنجره Hyper terminal فرمان زیر را تایپ کنید!
AT*ESYN=3
پس از مشاهده جواب ok در زیر ان hYPER TERMINAL را ببندید و مجددا در Phone Link monitor
جلوی Usb را تیک بزنید!
حالا برنامه Gnubox را اجرا کنید و از منوی options
2box cable را انتخاب کنید و Bt را انتخاب کنید
حال بدون بستن این برنامه میتوانید در تمام برنامه ها از اینترنت استفاده کنید!

 

 

سه شنبه 17/1/1389 - 16:10
کامپیوتر و اینترنت
مطمئنأ شما نیز صدا و بوق هایی که هنگام روشن کردن کامپیوتر از درون کیس تان به گوش میرسد را شنیده اید. همگی این بوق ها از جانب مادربورد شما هستند. تفاوت این بوق ها از نوع آن و تعداد آنهاست که بیانگر یک مشکل در درون مادربورد است. در این ترفند تمامی بوق ها و پیامهای خطای مربوطه آنها را برای شما جمع آوری کرده ایم. در صورتی که همچین صداهایی از کیس شما بیرون میاید حتما این ترفند را خوانده و به فکر راه حل باشید.

مطمئنأ شما نیز صدا و بوق هایی که هنگام روشن کردن کامپیوتر از درون کیس تان به گوش میرسد را شنیده اید. همگی این بوق ها از جانب مادربورد شما هستند. تفاوت این بوق ها از نوع آن و تعداد آنهاست که بیانگر یک مشکل در درون مادربورد است. در این ترفند تمامی بوق ها و پیامهای خطای مربوطه آنها را برای شما جمع آوری کرده ایم. در صورتی که همچین صداهایی از کیس شما بیرون میاید حتما این ترفند را خوانده و به فکر راه حل باشید.


وقتی یك كامپیوتر روشن میشود و آماده برای بالا آمدن میشود و یا وقتی كامپیوتر reset میشود BIOS سیستم شما با عملكردی به نام POST به تست كردن سخت افزار سیستم شما میپردازد تا از درستی اتصال انواع device ها مطلع شود .
در اینصورت اگر سیستم با مشكلی مواجه شود POST برای BIOS پیغام خطا میفرستد اینكه مثلا كارت گرافیمكی شما با مشكل مواجه است مثلا از جای خودش تكان خورده یا اینكه ram شما با مشكل مواجه شده است بیپ یا همون بوق هایی متداول ارسال میكند و شكا را از ان مطلع میكند بنا بر این بهتر است با اینگونه بوق ها اشنا بشویم تا در صورت هر گونه عیبی خودمان در صورت امكان رفع اشكال كنیم .
البته همانطور كه گفتم BIOS های سیستم از شركت های مختلفی تولید میشود كه من در اینجا از دو شركت AMI:American Megatrends International و Phoenix ذكر میكنم .

AMI Beep Codes
یك بوق : اشكال از DRAM میباشد . بنابراین مشكلی در حافظه سیستم به وجود امده و یا motherboard.
دو بوق: حافظه فاقد تعادل است . تساوی گردش در حافظه به درستی كار نمیكند .
سه بوق: 64 كیلو بایت مورد نیاز برای شروع و راه اندازی سیستم در دسترس نیست كه این هم به RAM بر میگردد .
چهار بوق : تایمر سیستم شما با مشكل مواجه شده است كه مانع از درستی همزمان عملكرد motherboard میشود .
پنج بوق : CPU با مشل مواجه است .
شش بوق: ورودیه A20/Keyboard كنترلر ان با مشكل مواجه است IC كنترل كننده keyBoard با مشكل مواجه شده است و مانع از ورودیه A20 برای سوییچ كردن پردازنده میشود .
هفت بوق : حافظه مجازی Virtual با مشكل مواجه است
هشت بوق : حافظه كارت ویدئو مشكل دارد BIOS نمیتواند بر روی فریم های بافر كارت ویدئو بنویسد .
نه بوق : ROM شما مشكل دارد. چیپ BIOS ROM روی motherboard دچار خطا است .
ده بوق : CMOS هم مشكل دارد . سعنی یه چیزی روی motherboard مانه از فعل و انفعال با CMOS میشود .
یازده بوق : كش در level 2 حافظه غش كرده .
یك بوق بلند و دو بوق كوتاه : سیستم ویدئویی مشكل داره
یك بوق بلند سه بوق كوتاه : بازهم خطا در مورد 64 k میباشد .
یك بوق بلند هشت بوق كوتاه : عملگر تست كردن خطا داره .
بوق مداوم : یا اشكال از RAM یا از ویدئو .

Phoenix Beep Codes
این شركت از بوق های دنباله دار استفاده میكند من برای مشخص كردن فاصله بوق ها از خط تیره - استفاده میكنم یعنی یك توقف و ادامه یعنی 1-2-3 یعنی اول یك بوق بعد دو بوق بعد هم سه بوق . ویرایش چهارم به پایین این محصول از سه بوق و از ورژن چهار به بالا از چهار بوق استفاده میكند .
ورژن چهار :
1-1-1-3 یا 1-1-2-1 : CPU/motherboard مشكل دارد
1-1-2-3 یا 1-1-3-1 یا 1-1-3-2 یا 1-1-3-3: motherboard مشكل داره یا یكی از اجزا
1-1-3-2 یا 1-1-3-3 یا 1-1-3-4 : اشكال از حافظه 64K
1-1-4-1 : كش در level 2 مشكل داره .
1-1-4-3 : اشكال از پورت I/O .
1-2-1-1 : مدیریت پاور power management
1-2-1-2 یا 1-2-1-3 : motherboard
1-2-2-1 كیبورد و 1-2-2-3 : BIOS ROM
1-2-3-1 : System timer
1-2-3-3 : DMA
1-2-4-1: IRQ

سه شنبه 17/1/1389 - 16:8
کامپیوتر و اینترنت

ویروس جدیدی که از طریق پست الکترونیکی ودر قالب یک دعوت نامه ارسال میشود

کاربران اینترنت را تهدید میکند.

به گزارش(CNN)به نقل از جمهوری اسلامی این ویروس جدیدهمراه با یك فایلضمیمه تحت عنوان

دعوت(INVITION)در حال انتشاردر شبكهاینترنت است.

این ویروس یكی از بد ترین ویروسهای شناخته شده است كه در صورت باز كردن آن هاردیسك رایانه را

می سوزد وبعد اطلاعات حیاتی ومهم آن را از بین می رود.

اگر كاربران اینترنت چنین پیامی از طرف دوستان یا هر كس دیگری دریافت كردند بلافاصله آن را بسته و

سیستم خود را خاموش كرده...

سه شنبه 17/1/1389 - 15:57
کامپیوتر و اینترنت

در ویندوز XP و در پوشه Program Files پوشه ای به نام Xerox وجود دارد که داخل آن پوشه ی خالی دیگری به نام Nwwia موجود است. این پوشه طی نصب ویندوز ساخته می شود و مربوط به برنامه Windows Image Acquisition است. همچنین این فولدر توسط سیستم محافظت شده است به طوری که ویندوز اجازه حذف آن را نمی دهد. این پوشه کارایی خاصی ندارد و خوشبختانه خطرناک هم نیست. به همین دلیل میتوان این پوشه مزاحم ار حذف نمود. هم اکنون قصد داریم تا ترفندی کاربردی برای پاک کردن پوشه Program Files/Xerox/Nwwia به شما معرفی کنیم.


برای این کار:
ابتدا از منوی Search ، Start ویندوز را اجرا کنید.
سپس All files and folders را انتخاب کرده و در بخش بعدی ، فلش کنار More advanced options را بزنید. اکنون تیک گزینه های زیر را بزنید:

Search system folders
Search hidden files and folders
Search sub folders

حالا عبارت sfcfiles را در فیلد ابتدایی وارد کرده و دکمه Search را بزنید.
پس از پایان جستجو ، تعدادی فایل sfcfiles.dll یافت خواهد شد.
اکنون روی تک تک این فایل ها راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید (ترفندستان) و نام آن را به نام دلخواهی غیر از آن چه هست تغییر دهید. مثلأ sfcfiles2.dll.
در این زمان شما پیغام خطایی دریافت خواهید کرد مبنی بر این که این فایلها جزء فایلهای سیستم اند و از شما درخواست می کند که برای برگرداندن آنها به حالت اول CD ویندوز را بگذارید ، دکمه Cancel را بزنید.
سپس سیستم را Restart نمایید.
اکنون پس از راه اندازی مجدد سیستم به سادگی میتوانید با فشردن دکمه Delete پوشه Xerox و همچنین Nwwia را پاک نمایید.

سه شنبه 17/1/1389 - 15:54
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته