• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 187
تعداد نظرات : 300
زمان آخرین مطلب : 4951روز قبل
دانستنی های علمی
اندكـى پـس از هجرت آيه الله العظمـى حاج شيخ عبد الكريـم حايرى يزدى ـ رحـمه الله عليه ـ ( نـوروز 1300 هـجـرى شمسـى, مـطابق بـا رجب المـرجب 1340 هجـرى قمـرى ) امام خمينى نيز رهـسپار حـوزه علميه قـم گرديد و به سرعت مراحل تحصيلات تكميلى علوم حـوزوى را نزد اسـاتيد حـوزه قـم طـى كرد. كه مـى تـوان از فرا گرفتـن تـتـمـه مباحث كـتاب مطـول ( در علـم معانى و بيان ) نزد مرحوم آقا مـيـرزا محمـد علـى اديب تهرانـى و تكميل دروس سطح نزد مرحـوم آيه الـله سيد محمد تقـى خـوانسارى, و بيشتر نزد مرحـوم آيه الـله سـيـد عـلى يثربى كاشانى و دروس فـقـه و اصـول نزد زعيـم حـوزه قـم آيـه الـله العظمى حاج شيخ عبدالكريـم حايرى يزدى ـ رضـوان الـلـه عليهـم نام برد .
پـس از رحلت آيه الله العظمـى حـايـرى يزدى تلاش امـام خمينـى به همراه جمعى ديگر از مجتهديـن حـوزه علميه قـم به نـتيجـه رسـيـد و آيه الله العظمـى(رض) به عنـوان زعـيـم حـوزه عـلمـيـه عازم قـــم گـرديـد. در اين زمان, امام خمينـى به عـنـوان يـكـى از مـدرسيـن و مجتهديـن صـاحب راى در فـقـه و اصـول و فلسفه و عرفــان و اخلاق شناخته مى شد . حضرت امام طى سالهاى طولانى در حوزه علميه قـم به تدريـس چنديـن دوره فقه, اصـول, فلسفه و عرفان و اخـلاق اسـلامى در فيضيه, مسجـد اعظم, مسجـد محمـديه, مـدرسه حـاج ملاصـادق, مسجد سلماسى و ... همت گماشت و در حـوزه علميه نجف نيز قريب 14 سال در مسجـد شيخ اعظـم انصــــارى (ره) معارف اهل بـيت و فـقـه را در عاليترين سطـوح تدريـس نمود و در نجف بـود كه بـراى نخـستـيـن بار .مبانـى نظرى حكـومت اسلامـى را در سلسله درسهاى ولايت فـقيه بازگـو نمود
يکشنبه 6/8/1386 - 10:58
دانستنی های علمی
امام خمینی (ره) از ولادت تا رحلت

در روز بيستم جمادى الثانى 1320 هجرى قمرى مطابق با 30 شهريـور 1281 هجرى شمسى ( 24 سپتامپر 1902 ميلادى) در شهرستان خمين از توابع استان مركزى ايران در خانواده اى اهل علـم و هجرت و جهاد و در خـانـدانـى از سلاله زهـراى اطـهـر سلام الله عليها, روح الـلـه المـوسـوى الخمينـى پـاى بـر خـاكدان طبيعت نهاد .
او وارث سجاياى آباء و اجدادى بـود كه نسل در نسل در كار هـدايـت مردم وكسب مـعارف الهى كـوشيـده انـد. پـدر بزرگـوار امام خمينـى مرحوم آيه الـله سيد مصطفى مـوسـوى از معاصريـن مرحـوم آيه الـلـه العظمـى ميرزاى شيـرازى (رض) که پـس از آنكه ساليانـى چنـد در نجف اشـرف علـوم و معارف اسلامـى را فـرا گرفته و به درجه اجتهـاد نايل آمـده بـود بـه ايـران بازگشت و در خمـيـن ملجأَ مردم و هادى آنان در امـور دينـى بـود. در حـالـيكه بيـش از 5 مـاه از ولادت روح الـلـه نمى گذشت, طاغوتيان و خوانين تحت حمايت عمال حكومت وقت نداى حق طلبـى پـدر را كه در برابر زورگـوئـيهايشان بـه مقاومت بـر خاسته بـود, با گلـوله پاسـخ گفـتـنـد و در مـسير خمـيـن به اراك وى را بـه شهادت رسانـدنـد. بستگان شهيـد بـراى اجراى حكـم الهى قصاص به تهران (دار الحكـومه وقت) رهـسـپار شـدند و بر اجراى عـدالت اصـرار ورزيدند تا قاتل قصاص گرديد
بديـن ترتبيب امام خـميـنى از اوان كـودكى با رنج يـتـيـمىآشـنا و با مفهوم شهادت روبرو گرديد. وى دوران كـودكـى و نـوجـوانى را تحت سرپرستى مادر مـومـنـه اش (بانـو هاجر) كه خـود از خاندان علـم و تقـوا و از نـوادگان مـرحـوم آيـه الـلـه خـوانسـارى ( صاحب زبـده التصانيف ) بوده است و همچنيـن نزد عمه مـكـرمه اش ( صاحبـه خانم ) كه بانـويى شجاع و حق‌جـو بـود سپرى كرد اما در سـن 15 سالگى از نعمت وجـود آن دو عزيز نيز محـروم گـرديد .

يکشنبه 6/8/1386 - 10:56
دانستنی های علمی

دانش آموزان همچون ساير گروه هاي ملت در اطاعت از فرمان حضرت امام (ره) كه همه را دعوت به مبارزه بي امان با رژيم امريكايي شاه مي نمود، سر از پا نمي شناختند و نجات اسلام را در پيروي كامل از امام (ره) سازش ناپذير مي دانستند. اين طبقه جوان و فعال جامعه بحق يكي از اركان و پايه هاي مهم انقلاب پيروزمند اسلامي بودند.

صبح روز 13 آبان 1357 ه.ش دانش آموزان در حالي كه مدارس را تعطيل كرده بودند روبه سوي دانشگاه نهادند تا بار ديگر پيوندشان را با رهبر بت شكن خويش به جهان اعلام نمايند. اين جوانان پرشور خداجو گروه گروه داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجويان و گروههاي ديگري از مردم در زمين چمن دانشگاه اجتماع كردند. مأموران شاه، دانشگاه را به محاصره خود درآورده بودند تا چنانچه فرياد حق طلبانه از گلويي برخاست آن را با گلوله پاسخ دهند. دانش آموزان در كناره نرده ها و زمين چمن اجتماع كرده بودند و فرياد مقدس "الله اكبر" آنان فضا را مي شكافت و تا فاصله هاي دور طنين مي انداخت.

ساعت يازده صبح مأموران ابتدا چند گلوله گاز اشك آور در ميان دانش آموزان و دانشجويان پرتاب كردند. اجتماع كنندگان در حالي كه به سختي نفس مي كشيدند، صداي خود را رساتر كردند و با فرياد دشمن شكن "الله اكبر" لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افكندند.

در اين هنگام تيراندازي آغاز شد و لاله هاي انقلاب يكي پس از ديگري در خون غلتيدند جوانان با
فرياد الله اكبر و با شعارهاي مرگ بر امريكا و مرگ بر شاه به شهادت رسيدند و انقلاب خونين اسلاميشان را تداوم بخشيدند و دشمنان اسلام را بيش از پيش به رسوايي و شكست كشاندند. در اين واقعه 56 تن شهيد و صدها نفر مجروح شدند. يكي از شاهدان عيني مي گويد.

"شنبه 13 آبان سال 1357 ساعت 11 صبح، بيش از هفت هزار دانش آموز و دانشجو و ديگر طبقات مردم در محوطه دانشگاه تهران گرد آمده و عده اي سرگرم تماشاي نمايشگاه عكس بودند و گروهي به سخنراني گوش مي كردند كه ناگهان يك كپسول گاز اشك آور در هوا چرخيد و روي زمين دانشگاه فرود آمد. عده اي سراسيمه به سوي در ورودي دانشگاه دويدند، ولي در همين موقع صداي تيراندازي بلند شد. سربازان از  پشت ميله هاي دانشگاه به سوي مردم شليك كردند. هنوز فريادهاي "نترسيد تيراندازي هوايي است" بلند بود كه دانشجويي به زمين غلتيد، از اين لحظه به بعد دانشگاه و خيابان هاي اطراف آن مبدل به صحنه  جنگ و گريز شد. دانشجويان و دانش آموزان قصد داشتند آن روز به سوي منزل مرحوم آيت الله طالقاني راه پيمايي كنند. درست هنگاميكه عزم خروج از دانشگاه كردند با تيراندازي نيروها مواجه شدند و به دنبال آن دانشگاه صحنه برخوردهاي خونين شد. مجروحان توسط دانشجويان به بيمارستان منتقل شدند.

 

در همان ساعات اوليه نيروهاي ضربت وارد داشنگاه شدند و دانشجويان و دانش آموزان براي مقابله با اين حمله آتش افروختند و به دنبال آن مأموران پس از چند متر پيشروي در دانشگاه آنجا را ترك كردند.

با شدت گرفتن تظاهرات، مأموران حكومت نظامي خيابان هاي اطراف دانشگاه و قسمتي از خيابان انقلاب را بستند و دانشجويان و دانش آموزان در خيابانهاي اطراف پراكنده شدند. تظاهركنندگان در چند نقطه  خيابانهاي جمهوري اسلامي و ولي عصر (عج) و خيابان هاي منشعب از آن آتش افروختند و با دادن  شعار الله اكبر و لا اله الا الله خود را از حملات ددمنشانه مأموران نجات مي دادند.

ساعت دو بعداز ظهر مجدداً سربازان حكومت نظامي بر روي دانشجويان و دانش آموزان كه در داخل دانشگاه بودند، تيراندازي كردند كه در همان لحظات اول عده اي از دانشجويان به زمين افتادند و در خون غلتيدند. دانشجويان و دانش آموزان با پلاكاردهايي كه در آن شمار كشته شدگان دانشگاه را نوشته بودند با دادن  شعار الله اكبر خميني رهبر به راه پيمايي پرداختند. جنگ و گريز مأموران نظامي با دانشجويان و دانش آموزان تا پاسي از شب ادامه داشت??"

امام خميني (ره) در پيامي كه به همين مناسبت از پاريس براي امت قهرمان ايران فرستادند، فرمودند:

"عزيزان من صبور باشيد كه پيروزي نهايي نزديك است و خدا با صابران است. ايران امروز جايگاه آزادگان است? من از اين راه دورچشم اميد به شما دوخته ام? صداي آزاديخواهي و استقلال طلبي شما را به گوش جهانيان مي رسانم".

 

 

يکشنبه 6/8/1386 - 10:55
دانستنی های علمی



13 آبان، روز مبارزه با استكبار جهاني

در تاريخ انقلاب اسلامي برگي زرين و مقطعي حساس و مناسبتي پرخاطره است، بخصوص آنكه چهارده سال بعداز تبعيد حضرت امام (ره) در همين روز (13 آبان 1357) فرزندان امام و صدها دانش آموز و دانشجو در مقابل دانشگاه تهران و خيابان هاي اطراف با شعار "درود بر خميني" و "مرگ بر شاه" پايه هاي حكومت را به لرزه در آوردند و با گلوله هاي مأموران شاه به خاك و خون غلتيدند.

دانش آموزان همچون ساير گروه هاي ملت در اطاعت از فرمان حضرت امام (ره) كه همه را دعوت به مبارزه بي امان با رژيم امريكايي شاه مي نمود، سر از پا نمي شناختند و نجات اسلام را در پيروي كامل از امام (ره) سازش ناپذير مي دانستند. اين طبقه جوان و فعال جامعه بحق يكي از اركان و پايه هاي مهم انقلاب پيروزمند اسلامي بودند.

صبح روز 13 آبان 1357 ه.ش دانش آموزان در حالي كه مدارس را تعطيل كرده بودند روبه سوي دانشگاه نهادند تا بار ديگر پيوندشان را با رهبر بت شكن خويش به جهان اعلام نمايند. اين جوانان پرشور خداجو گروه گروه داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجويان و گروههاي ديگري از مردم در زمين چمن دانشگاه اجتماع كردند. مأموران شاه، دانشگاه را به محاصره خود درآورده بودند تا چنانچه فرياد حق طلبانه از گلويي برخاست آن را با گلوله پاسخ دهند. دانش آموزان در كناره نرده ها و زمين چمن اجتماع كرده بودند و فرياد مقدس "الله اكبر" آنان فضا را مي شكافت و تا فاصله هاي دور طنين مي انداخت.

ساعت يازده صبح مأموران ابتدا چند گلوله گاز اشك آور در ميان دانش آموزان و دانشجويان پرتاب كردند. اجتماع كنندگان در حالي كه به سختي نفس مي كشيدند، صداي خود را رساتر كردند و با فرياد دشمن شكن "الله اكبر" لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افكندند. در اين هنگام تيراندازي آغاز شد و لاله هاي انقلاب يكي پس از ديگري در خون غلتيدند جوانان با  فرياد الله اكبر و با شعارهاي مرگ بر امريكا و مرگ بر شاه به شهادت رسيدند و انقلاب خونين اسلاميشان را تداوم بخشيدند و دشمنان اسلام را بيش از پيش به رسوايي و شكست كشاندند. در اين واقعه 56 تن شهيد و صدها نفر مجروح شدند. يكي از شاهدان عيني مي گويد:

"شنبه 13 آبان سال 1357 ساعت 11 صبح، بيش از هفت هزار دانش آموز و دانشجو و ديگر طبقات مردم در محوطه دانشگاه تهران گرد آمده و عده اي سرگرم تماشاي نمايشگاه عكس بودند و گروهي به سخنراني گوش مي كردند كه ناگهان يك كپسول گاز اشك آور در هوا چرخيد و روي زمين دانشگاه فرود آمد. عده اي سراسيمه به سوي در ورودي دانشگاه دويدند، ولي در همين موقع صداي تيراندازي بلند شد. سربازان از  پشت ميله هاي دانشگاه به سوي مردم شليك كردند. هنوز فريادهاي "نترسيد تيراندازي هوايي است" بلند بود كه دانشجويي به زمين غلتيد، از اين لحظه به بعد دانشگاه و خيابان هاي اطراف آن مبدل به صحنه جنگ و گريز شد. دانشجويان و دانش آموزان قصد داشتند آن روز به سوي منزل مرحوم آيت الله طالقاني راه پيمايي كنند. درست هنگاميكه عزم خروج از دانشگاه كردند با تيراندازي نيروها مواجه شدند و به دنبال آن دانشگاه صحنه برخوردهاي خونين شد. مجروحان توسط دانشجويان به بيمارستان منتقل شدند."

در همان ساعات اوليه نيروهاي ضربت وارد دانشگاه شدند و دانشجويان و دانش آموزان براي مقابله با اين حمله آتش افروختند و به دنبال آن مأموران پس از چند متر پيشروي در دانشگاه آنجا را ترك كردند.

با شدت گرفتن تظاهرات، مأموران حكومت نظامي خيابان هاي اطراف دانشگاه و قسمتي از خيابان انقلاب را بستند و دانشجويان و دانش آموزان در خيابانهاي اطراف پراكنده شدند. تظاهر كنندگان در چند نقطه  خيابانهاي جمهوري اسلامي و ولي عصر (عج) و خيابان هاي منشعب از آن آتش افروختند و با دادن شعار الله اكبر و لا اله الا الله خود را از حملات ددمنشانه مأموران نجات مي دادند.

ساعت دو بعداز ظهر مجدداً سربازان حكومت نظامي بر روي دانشجويان و دانش آموزان كه در داخل دانشگاه بودند، تيراندازي كردند كه در همان لحظات اول عده اي از دانشجويان به زمين افتادند و در خون غلتيدند. دانشجويان و دانش آموزان با پلاكاردهايي كه در آن شمار كشته شدگان دانشگاه را نوشته بودند با دادن  شعار الله اكبر خميني رهبر به راه پيمايي پرداختند. جنگ و گريز مأموران نظامي با دانشجويان و دانش آموزان تا پاسي از شب ادامه داشت …"

امام خميني (ره) در پيامي كه به همين مناسبت از پاريس براي امت قهرمان ايران فرستادند، فرمودند:

"عزيزان من صبور باشيد كه پيروزي نهايي نزديك است و خدا با صابران است. ايران امروز جايگاه آزادگان است… من از اين راه دور چشم اميد به شما دوخته ام… صداي آزاديخواهي و استقلال طلبي شما را به گوش جهانيان مي رسانم".

از آن تاريخ به بعد، سيزدهم آبان ماه با عنوان روز دانش آموز، به عنوان حماسه خونين لاله هاي انقلاب در جريان نهضت اسلامي گرامي داشته ميشود.
 

 

شكوه سيزدهم آبان را پاس مي داريم زيرا مردانگي و فتوت ايثار و از خود گذشتگي و دشمن ستيزي با سران كفر را مقدس مي دانيم. ياد همه شهيدان اين روزهاي بزرگ گرامي باد و خاطره سيزده آبان هميشه در جانها جاودان باد.

 

سيزدهم آبان روزي است كه جوانه هاي سبز ايمان روييد و دانش آموزان مسلمان به نشانه اعتراض به حكومت، در دانشگاه تهران اجتماع كردند و تاريخ، شاهد خون به ناحق ريخته آنان شد. دانش آموزان انقلابي برخاستند تا نورگوهر دانش و دانش آموزي را در آيينه حماسه ودليري بتابانند و غبار خودباختگي را از سيماي مدرسه بروبند. آنان برخاستند تا انقلاب ننشيند و فرياد كردند تا جهان، پيام انقلاب را بشنود.

 

اينك ما مانده ايم با خاطرات آن روزها و مي دانيم كه امروز اگر به سايه راحت نشسته ايم، مديون استقامت شهيداني هستيم كه در آشوب ظلمت چيره، به مصاف شب رفتند تا ايمان خفته انسان را به سامان صبح برسانند.

ياد همه شهيدان دانش آموز، گرامي و خاطره سيزدهم آبان در جانها جاودانه باد!

يکشنبه 6/8/1386 - 10:53
سياست
 
13آبان، نمادي زنده از شكوه انقلاب و اسلام
 
 

   
.

گروه اجتماعي: روز 13 ابان يادآور سه حادثه بزرگ در جامعه ماست، تبعيد حضرت امام (ره) كشتار دانشجويان در آبان سال 57 و نيز روز تسخير لانه جاسوسي.

به گزارش خبرگزاری شبستان وقوع انقلاب اسلامي با تاكيد بر دين‌داري اتفاق افتاد. خيل عظيم مردم مسلمانان ايران با هدف تحكيم و تحقق احكام اسلامي در جامعه به خيابان‌ها آمدند و فرياد مرگ بر آمريكا را سر دادند. زيرا امام (ره) تبعيد شده بود.
اعتراض وسيع دانشجويان به چنين اقدامي، با پاسخ‌هاي سخت و وحشيانه رژيم مواجه شد. به طوري كه كه بسياري از دانشجويان،‌ در آن روز به خاك و خون افتادند.
پيروزي بزرگ انقلاب اسلامي كه كه با عنايت الهي همراه بود، فضا را به سوي حاكميت انديشه‌هاي الهي،‌ با سرعت بيشتري به پيش برد.
اقدامات اخلال گرانه سفارت آمريكا، موجب شكل‌گيري انقلاب دوم شد. يعني تسخير سفارت امريكا ... دانشجويان مسلمان به لانه جاسوسي حمله كردند و اسناد و مدارك جاسوسي اين كشور را در مقابل ديدگان ملت بزرگ ايران قرار دادند.
امام با مشاهده حركت توفنده دانشجويان مسلمان، با قاطعيت از مردم مسلمان خواستند كه با حمايت و احساس مسئوليت بيشتر، از اين حركت بسيار انقلابي پشتيباني كنند.
پيرو فراخوان حضرت امام (ره) از جامعه، دانشجويان، دانش‌آموزان و كليه اقشار جامعه به ميدان آمدند. حمايت از دانشجويان خط امام هر روز بيشتر شد. مردم، به صورت يكپارچه به خيابانها آمد و يك صدا فرياد زدند: مرگ برآمريكا... مرگ بر اسرائيل....
و چنين بود كه انقلاب به سرعت، مسير تكاملي خودش را پيمود. و درخت انقلاب بالنده‌تر شد. و روز 13 آبان، نماد بالندگي انقلاب اسلامي معرفي شد. انقلابي كه با نام الله آغاز شد و با نام او نيز تداوم مي‌يابد.
بدين ترتيب مردم مسلمان ايران همچون دانشجويان، دانش‌آموزان در كنار ساير اقشار جامعه، هر سال روز 13 آبان به خيابان‌ها آمدند. و سالروز شكوه و بالندگي انقلاب اسلامي را يك صدا فرياد زدند. فرياد شادي فرياد استكبار ستيزي.
اين صدا،‌ همچنان به گوش مي‌رسد. همانگونه كه امروز شنيده مي‌شود در خيابان‌هاي تهران، در خيابان‌هاي همه شهرهاي كشور همه روستاهاي كشور و نيز در سراسر جهان انشاءالله.

يکشنبه 6/8/1386 - 10:49
سياست
سيزده آبان در تاريخ انقلاب اسلامى برگى زرين و مقطعى حساس و مناسبتى پرخاطره است، بخصوص آنكه چهارده سال بعداز تبعيد حضرت امام (ره) در همين روز (13 آبان 1357) فرزندان امام و صدها دانش آموز و دانشجو در مقابل دانشگاه تهران و خيابان هاى اطراف با شعار "درود بر خمينى" و "مرگ بر شاه" پايه هاى حكومت را به لرزه در آوردند و با گلوله هاى مأموران شاه به خاك و خون غلتيدند.
دانش آموزان همچون ساير گروه هاى ملت در اطاعت از فرمان حضرت امام (ره) كه همه را دعوت به مبارزه بى امان با رژيم امريكايى شاه مى نمود، سر از پا نمى شناختند و نجات اسلام را در پيروى كامل از امام (ره) سازش ناپذير مى دانستند. اين طبقه جوان و فعال جامعه بحق يكى از اركان و پايه هاى مهم انقلاب پيروزمند اسلامى بودند.

صبح روز 13 آبان 1357 ه.ش دانش آموزان در حالى كه مدارس را تعطيل كرده بودند روبه سوى دانشگاه نهادند تا بار ديگر پيوندشان را با رهبر بت شكن خويش به جهان اعلام نمايند. اين جوانان پرشور خداجو گروه گروه داخل دانشگاه شدند و به همراه دانشجويان و گروههاى ديگرى از مردم در زمين چمن دانشگاه اجتماع كردند. مأموران شاه، دانشگاه را به محاصره خود درآورده بودند تا چنانچه فرياد حق طلبانه از گلويى برخاست آن را با گلوله پاسخ دهند. دانش آموزان در كناره نرده ها و زمين چمن اجتماع كرده بودند و فرياد مقدس "الله اكبر" آنان فضا را مى شكافت و تا فاصله هاى دور طنين مى انداخت.

ساعت يازده صبح مأموران ابتدا چند گلوله گاز اشك آور در ميان دانش آموزان و دانشجويان پرتاب كردند. اجتماع كنندگان در حالى كه به سختى نفس مى كشيدند، صداى خود را رساتر كردند و با فرياد دشمن شكن "الله اكبر" لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افكندند.
در اين هنگام تيراندازى آغاز شد و لاله هاى انقلاب يكى پس از ديگرى در خون غلتيدند جوانان با فرياد الله اكبر و با شعارهاى مرگ بر امريكا و مرگ بر شاه به شهادت رسيدند و انقلاب خونين اسلاميشان را تداوم بخشيدند و دشمنان اسلام را بيش از پيش به رسوايى و شكست كشاندند. در اين واقعه 56 تن شهيد و صدها نفر مجروح شدند. يكى از شاهدان عينى مى گويد.

"شنبه 13 آبان سال 1357 ساعت 11 صبح، بيش از هفت هزار دانش آموز و دانشجو و ديگر طبقات مردم در محوطه دانشگاه تهران گرد آمده و عده اى سرگرم تماشاى نمايشگاه عكس بودند و گروهى به سخنرانى گوش مى كردند كه ناگهان يك كپسول گاز اشك آور در هوا چرخيد و روى زمين دانشگاه فرود آمد. عده اى سراسيمه به سوى در ورودى دانشگاه دويدند، ولى در همين موقع صداى تيراندازى بلند شد. سربازان از پشت ميله هاى دانشگاه به سوى مردم شليك كردند. هنوز فريادهاى "نترسيد تيراندازى هوايى است" بلند بود كه دانشجويى به زمين غلتيد، از اين لحظه به بعد دانشگاه و خيابان هاى اطراف آن مبدل به صحنه جنگ و گريز شد. دانشجويان و دانش آموزان قصد داشتند آن روز به سوى منزل مرحوم آيت الله طالقانى راه پيمايى كنند. درست هنگاميكه عزم خروج از دانشگاه كردند با تيراندازى نيروها مواجه شدند و به دنبال آن دانشگاه صحنه برخوردهاى خونين شد. مجروحان توسط دانشجويان به بيمارستان منتقل شدند.

در همان ساعات اوليه نيروهاى ضربت وارد داشنگاه شدند و دانشجويان و دانش آموزان براى مقابله با اين حمله آتش افروختند و به دنبال آن مأموران پس از چند متر پيشروى در دانشگاه آنجا را ترك كردند.
با شدت گرفتن تظاهرات، مأموران حكومت نظامى خيابان هاى اطراف دانشگاه و قسمتى از خيابان انقلاب را بستند و دانشجويان و دانش آموزان در خيابانهاى اطراف پراكنده شدند. تظاهركنندگان در چند نقطه خيابانهاى جمهورى اسلامى و ولى عصر (عج) و خيابان هاى منشعب از آن آتش افروختند و با دادن شعار الله اكبر و لا اله الا الله خود را از حملات ددمنشانه مأموران نجات مى دادند.

ساعت دو بعداز ظهر مجدداً سربازان حكومت نظامى بر روى دانشجويان و دانش آموزان كه در داخل دانشگاه بودند، تيراندازى كردند كه در همان لحظات اول عده اى از دانشجويان به زمين افتادند و در خون غلتيدند. دانشجويان و دانش آموزان با پلاكاردهايى كه در آن شمار كشته شدگان دانشگاه را نوشته بودند با دادن شعار الله اكبر خمينى رهبر به راه پيمايى پرداختند. جنگ و گريز مأموران نظامى با دانشجويان و دانش آموزان تا پاسى از شب ادامه داشت……"
امام خمينى (ره) در پيامى كه به همين مناسبت از پاريس براى امت قهرمان ايران فرستادند، فرمودند:
"عزيزان من صبور باشيد كه پيروزى نهايى نزديك است و خدا با صابران است. ايران امروز جايگاه آزادگان است… من از اين راه دورچشم اميد به شما دوخته ام… صداى آزاديخواهى و استقلال طلبى شما را به گوش جهانيان مى رسانم".

شكوه سيزدهم آبان را پاس مى داريم زيرا مردانگى و فتوت ايثار و از خود گذشتگى و دشمن ستيزى با سران كفر را مقدس مى دانيم. ياد همه شهيدان اين روزهاى بزرگ گرامى باد و خاطره سيزده آبان هميشه در جانها جاودان باد.
سلام بر (نون و قلم)، سلام بر پژوهندگان راه حقيقت ومعرفت. سلام بر سيزدهم آبان، روز دانش و دانش آموز. صداى انقلاب كه برخاست، دلهاى پاك نسل جوان به تپش افتاد، چرا كه نهضت اسلامى به آنها احساس غرور انگيز شخصيت و معنويت مى داد.

سيزدهم آبان روزى است كه جوانه هاى سبز ايمان روييد و دانش آموزان مسلمان به نشانه اعتراض به حكومت، در دانشگاه تهران اجتماع كردند و تاريخ، شاهد خون به ناحق ريخته آنان شد. دانش آموزان انقلابى برخاستند تا نورگوهر دانش و دانش آموزى را در آيينه حماسه ودليرى بتابانند و غبار خودباختگى را از سيماى مدرسه بروبند.آنان برخاستند تا انقلاب ننشيند و فرياد كردند تا جهان، پيام انقلاب را بشنود.
اينك ما مانده ايم با خاطرات آن روزها و مى دانيم كه امروز اگر به سايه راحت نشسته ايم، مديون استقامت شهيدانى هستيم كه در آشوب ظلمت چيره، به مصاف شب رفتند تا ايمان خفته انسان را به سامان صبح برسانند.
ياد همه شهيدان دانش آموز، گرامى و خاطره سيزدهم آبان در جانها جاودانه باد!
يکشنبه 6/8/1386 - 10:49
سياست

در13 مهر 1342 به دستور شاه ، پیشنهاد آمریکا مبنی بر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی ، به صورت یک لایحه قانونی در هیات دولت تصویب گردید . پس از تصویب این لایحه ، وزارت خارجه مراتب رضایت رژیم را از این تصویب به اطلاع سفارت آمریکا رساند و لایحه در سال 1343 ، به تصویب مجلسین شورای ملی و سنا رسانده شد .چندی بعد ، نشریه داخلی مجلس حاوی متن کامل سخنرانیها و گفتگوهای نمایندگان و رئیس دولت در زمینه این لایحه به دست امام خمینی رسید و ایشان را به اعتراض وا داشت . پس امام به افشاگری این مصوب دولت پرداخت .

رژیم ، همه شیوه ها را برای آرام کردن ایشان به کار برد ، اماهیچ کدام کارساز نبود . فریبکاری و وارونه جلوه دادن حقایق ، بازداشت و زندان ، تهمت ، دروغ پردازی ، جوسازیهای کاذب ، تهدید و تطمیع ، وحشیگری و کشتار ، اختلاف افکنی و ... ، در برابر روح بزرگ امام (ره) بی اثر شده بود . تنها یک راه باقی مانده بود و آن تبعید امام بود . در شب 13 آبان 1343 ، صدها کماندو و چترباز مسلح به همراه مزدوران ساواک به سرپرستی سرهنگ مولوی ( رئیس ساواک تهران ) بیت امام را درقم محاصره کرده ، از بام و دیوار وارد منزل شده و پس از ضرب و شتم خادمین منزل ، امام را دستگیر و به تهران انتقال دادند و صبح همان شب رهبر بزرگ نهضت را با یک هواپیمای نظامی از فرودگاه مهرآباد تهران به ترکیه تبعید نمودند و ساواک اطلاعیه ای را از صداو سیما و مطبوعات به شرح زیر منتشر کرد :

" طبق اطلاع موثق و شواهد و دلایل کافی چون آقای خمینی و تحریکات مشارالیه ، علیه منافع ملت و امنیت و استقلال و تمامیت ارضی کشور تشخیص داده شد ، لذا در تاریخ 13 آبان ماه 1343 ، از ایران تبعید گردید ."

دستگیری و تبعید امام با واکنش شدید اقشار مردم مواجه شد . شهرهای قم ، مشهد و تهران به حالت تعطیل درآمدند .

در بسیاری از شهرها تظاهرات به راه افتاد . حسنعلی منصور ، نخست وزیری که لایحه را به مجلس برده و از تصویب گذرانده بود ، ترور گشت و نهضت وارد دوران جدید مبازره علنی با رژیم گردید .

 

و دقیقا 15 سال بعد در چنین روزی یعنی 13 آبان 1358 کمتر از یکسال پس از پیروزی انقلاب ، دانشجویان پیرو خط امام سفارت آمریکا را تصرف کرده و حماسه عظیمی آفریدند که امام خمینی آنرا به حق ، انقلاب دوم و انقلابی بزرگتر از انقلاب اول نامید.

اوایل پیروزی انقلاب ، حرکتهایی صورت می گرفت تا جو سیاسی جامعه را پیچیده کرده و به نفع آمریکا پیش برد ؛ در چنین شرایطی امام خمینی بیانات قاطعی علیه ابرقدرتها به ویژه آمریکا ایراد فرمودند و فرمان مقابله را به تمامی دانش آموزان ، دانشگاهیان و طلاب علوم دینی صادر کردند .

دانشجویان مسلمان با درک فرمان امام ، در لبیک به فرمایش ایشان و وادار کردن آمریکا به استرداد شاه و اموال ملت ، تصمیم به اشغال سفارت آمریکا گرفتند و اسناد قابل توجهی را به دست آوردند.

 

با تسخیر لانه جاسوسی ماهیت چهره های سازشکار که در صحنه سیاسی کشور ظاهر شده بودند ، افشا گردید و روحیه بیداری ، هوشیاری و وحدت و همبستگی در امت دمیده شد و از همه مهمتر ، ابهت پوشالی آمریکا در جهان شکسته شد .

13آبان برگی زرین از تاریخ ملت ایران است ، روزی که در آن سه فصل مهم درآغاز ، پیروزی و تداوم انقلاب ایران جلوه نمایی می کند .

يکشنبه 6/8/1386 - 10:47
کامپیوتر و اینترنت
گاهی پس از مدتی استفاده از ویندوز احساس می شود که سرعت ویندوز نسبت به روزهای قبل کاهش داشته که گاهی این کاهش سرعت به صورت چشمگیر دیده می شود. عمد علت این کاهش سرعت را باید در نصب برنامه های مختلف دانست که با افزایش انبوه اطلاعات اضافی در درگاههای اطلاعاتی باعث کاهش سرعت می شوند لذا اگر بخواهیم مثالی ساده بزنیم باید بگوییم که درگاههای اطلاعاتی مانند لوله آبی می ماند که پس از مدتی استفاده با جرم گرفتن آن ، عبور آب از آنها مشکل می شود. شما برای برگرداندن سرعت از میان راههای زیر هر کدام را که می توانید انجام دهید و ضمنا مورد آخر را در همین جا تشریح میکنم.
1- عمل Defrag
2- پاک کردن برنامه های زائد درون سیستم که از آنها استفاده نمیشود.(uninstall)
3- استفاده از برنامه های مدیریتی RAM مانند Manage Ram
4- اختصاص فضای بیشتر به درایو فعال ( زیرا پس از پر شدن RAM سیستم از فضای موجود در هارد فعال استفاده میکند.)
5- اگر از RAM پایینی برخوردار هستید باید از وضوح تصویر پایین و میزان اطلاعات کمتر در دسکتاپ استفاده کنید .
6- در برخی مواقع می شود از برخی برنامه ها برای افزایش سرعت هارد استفاده کرد.( که به سبب فشار مضاعف بر سیستم توصیه نمیکنم.)
7- استفاده از دستور Msconfig
خب البته ذکر این نکته لازم است که موارد دیگری نیز هست که به دلیل تجمع مطالب در یک نقطه و حرفه ای تر بودن بعداً توضیح خواهم داد.
اما دستور Msconfig را پس از اینکه در منوی استارت رفتید در Run بزنید. پنجرهای باز می شود که داخل آن گزینه های را می بینید .( فعلا شما همین گزینه آخر را که توضیح میدهم داشته باشید تا بعدا به طور کامل راجع به کارایی این پنجره ظاهرا ساده ولی قدرتمند صحبت کنیم.) شما پس از ورود به این پنجره روی گزینه آخر یعنی Start up کلیک کنید تا باز شود و بعد هر گزینه را که به نطرتان در سیستم لازم نمیباشد از حالت انتخاب خارج کنید.
مثلا گاهی شما یک برنامه را کلا پاک کردید ولی هنوز شمایل کوچک آنرا در نوار وظیفه در قسمت پایین سمت راست می بینید که با این عمل می توانید آنرا از سر راه بوت بر داشته و سرعت سیستم را افزایش دهید.
جمعه 4/8/1386 - 1:33
کامپیوتر و اینترنت
همان طور که اطلاع دارید ، شرکت نوکیا گوشی N73 را در دو نوع عرضه کرده است. یک نوع گوشی N73 معمولی و دیگری N73 موزیکال یا Music Edition. (البته نسخه نایاب Internet Edition نیز موجود میباشد). تفاوت این دو نوع گوشی هم نام ، ابتدا در قسمت سخت افزار همانند رم دو گیگابایتی در Music Edition در برابر رم 128 مگی معمولی و دیگری در نوع نرم افزاری ، به شکل تفاوت ساختار سیستم عامل های دو گوشی است. به این گونه که در Music Edition ، قسمت های مختلفی برای پخش آهنگ با افکتها و قابلیتهای گوناگون در نظر گرفته شده است که در N73 معمولی خبری از آن ها نیست. به نوعی سیستم عامل دو گوشی تفاوت تقریبأ زیادی با یک دیگر دارند ، البته از نوع ورژن! تفاوت قیمت دو گوشی هم در حدود 25 هزار تومان میباشد. در این ترفند قصد داریم تا با ابتکاری بسیار جالب نحوه تبدیل و آپدیت سیستم عامل N73 معمولی به N73 Music Edtion را به شکل قدم به قدم برای شما مطرح کنیم.

در صورتی که تصمیم دارید تا  N73 معمولی خود را به Music Edition تبدیل کنید ، ابتدا به تفاوت های اساسی که Music Edtion با نسخه معمولی دارد توجه کنید:

1- صفحه اصلی با ساعت جدید
2- منوی جدید با آیکون موزیک
3- تم های پیش فرض جدید
4- موزیک پلیر جدید به همراه Album Art

5- تنظیمات صوتی موزیک پلیر (به همراه قابلیت فوق العاده Stereo widening)
6- رقص نور به شکل نوسان سنج در موزیک پلیر

7- رقص نور به شکل طیف بین در موزیک پلیر
8- نسخه سیستم عامل: 3.0638.0.0.30
کلیه مواردی که در بالا اشاره شد ، قابلیتهایی بود که در Music Edtion وجود دارد ولی در N73 معمولی خبری از آنها نیست.
اما در صورتی که قصد دارید N73 معمولی شما کلیه امکانات فوق را در بر داشته باشد کافی است در ادامه ترفند با ما همراه باشید.

و اکنون نحوه تبدیل سیستم عامل N73 معمولی به N73 Music Edtion:

برای اینکار ابتدا شما نیازمند دو ابزار برای اجرا در کامپیوتر هستید.
ابتدا نرم افزار Nemesis Service Suite را با حجم 6.5 مگابایت از سایت سازنده  به شکل فشرده دانلود نمایید. فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل Exe نصب برنامه را اجرا کرده و شروع به نصب برنامه بکنید.
همچنین آخرین نسخه آپدیت گوشی نوکیا N73 را از سایت نوکیا  با حجم 22 مگابایت دانلود کنید. برای دریافت آخرین نسخه آپدیت ، در داخل صفحه صبر کنید تا فلش لود شود.(ترفندستان) از داخل لیست Nokia N73 / N73IE / N73 Me را انتخاب کرده و دکمه Update via PC را بزنید. در مرحله بعد اطلاعات مربوطه مورد نیاز را مشاهده کرده و Next بزنید. در صفحه بعد نحوه گرفتن پشتیبان از اطلاعات را ملاحظه کرده و Next بزنید. در مرحله بعدی English را انتخاب کنید. اکنون فایل NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe برای شما دانلود میشود.
پس از دریافت این فایل ، آن را نیز بر روی سیستم خود نصب کنید.

حال نحوه انجام عمل تبدیل:
ابتدا گوشی خود را توسط کابل USB به کامپیوتر وصل کنید و صبر کنید تا Windows to install the drivers اجرا گردد.
اکنون Nemesis Service Suite را که بر روی سیستم خود نصب کرده اید اجرا کنید. از طریق Start > All Programs > NSS > NSS.
از قسمت بالای برنامه ، سمت راست ، بر روی آیکون ذره بین یعنی Scan for new device کلیک کنید.
در صفحه بعد ، بر روی آیکون Phone info کلیک کنید. سپس دکمه Scan را بزنید. اگر گوشی درست اتصال داده شده باشد ، گوشی شما پیدا خواهد شد.
گوشی خود را انتخاب کرده و در فیلد Product Code ، کد 0539343 را وارد کنید و تیک Enable موجود در کنار این فیلد را بزنید.
سپس بر روی دکمه Write کلیک کنید.
حال برنامه Nemesis Service Suite ببندید و نرم افزار دوم یعنی Nokia Software Update را اجرا کنید.
اکنون آخرین نسخه نرم افزاری سیستم عامل بر روی گوشی شما نصب خواهد شد. در طی عملیات نصب به هیچ وجه کابل را از گوشی خارج نکنید!
پس از عملیات آپدیت کار تمام است.
گوشی را یکبار خاموش و روشن کنید تا با N73 معمولی خود ، N73 Music Edtion را تجربه کرده باشید!

و اما چند نکته پیرامون این موضوع:
این آموزش قدم به قدم برای اولین بار در میان سایت های پارسی توسط وب سایت ترفندستان نوشته و منتشر شده است.
دقت کنید که این عمل ممکن است به گارانتی گوشی شما آسیب وارد کند. پس حتمأ اطمینان داشته باشید که پس از انجام این عمل گوشی شما همچنان توسط گارانتی ساپورت میشود یا خیر.
با این عمل تنها تفاوت باقی مانده بین دو مدل گوشی در میزان رم است. شما میتوانید N73 معمولی خود را تا 1 گیگ ارتقا رم بدهید. پس با خرید یک رم یک گیگی دیگر مشکل حافظه هم نخواهید داشت.
دقت کنید که ابتدا توانایی این کار را داشته و سپس اقدام به این کار نمایید ، زیرا عملیات بسیار ظریفی است اما به هیچ وجه خطری متوجه گوشی شما نخواهد بود.
این عمل تست شده و 100% کار میکند.

جمعه 4/8/1386 - 0:58
کامپیوتر و اینترنت
چند سالی از عرضه سیستم عامل لینوکس میگذرد. اما با وجود سلطنت ویندوز به ویژه در کشور ما ، کاربران زیادی از این سیستم عامل بهره نمیبرند. اما کاربرانی هم هستند که تا حدودی با لینوکس آشنایی دارند و چند باری با آن کار کرده اند و به نوعی تازه کار محسوب میشوند. در این ترفند قصد داریم 10 نوع از بهترین و کاربردی ترین دستورهای موجود در لینوکس را برای این کاربران تازه کار مطرح سازیم. چرا که با استفاده از همین گونه دستورات است که به مرور در این سیستم عامل نیز حرفه ای خواهید شد.


کافی است در داخل Shell دستورات زیر را وارد نمایید:

1- ls
این دستور را میتوان کاربردی ترین و اساسی ترین دستور پایه نام برد. ls به منظور نمایش فایلهای موجود در دایرکتوری که در آن هستید به کار میرود.

2- who
از این دستور برای نمایش افرادی که هم اکنون داخل سیستم Login کرده اند استفاده میشود.

3- cd
دستور cd شما را به مسیر اصلی دایرکتوری که هم اکنون در آن هستید هدایت میکند.

4- ifconfig
این دستور امکان مشاهده کلیه قسمتهای مربوط به شبکه همانند آدرس IP شما ، Netword Device های فعال و ... را به شما میدهد.

5- man
این دستور خود یک دستور راهنماست ، به این شکل که در صورتی که از دستوری اطلاع نداشتند با تایپ man و سپس دستور مورد نظر ، کاربرد دستور فوق را در یک فایل متنی مشاهده خواهید کرد.

6- tar
دستور tar به منظور خارج کردن فایل ها و دایرکتوری ها از حالت فشرده به کار میرود. به فرض مثال شما ممکن است یک فایل tar. را دانلود کرده باشید. با استفاده از این دستور میتوانید این فایل ها را به فایل ها و فولدرهای معمولی تبدیل کنید.

7- gzip
با استفاده از دستور gzip شما ابزاری مناسب برای فشرده سازی و خارج سازی فایلهای فشرده خواهید داشت.

8- echo
این دستور جالب باعث میشود (ترفندستان) هر دستوری که پس از echo تایپ نمایید در یک خط جدید از Command Prompt نمایش پیدا کند. این دستور همچنین برای گرفتن خروجی از اسکریپتهای Shell بسیار مورد استفاده است.

9- df -h
این دستور مقدار فضای خالی شما در داخل درایو مورد نظر را برای شما نمایش میدهد.

10- apt-get, yum, emerge, etc
این دستورات هر کدام بر روی یکی از توزیع های لینوکس قابل اجراست. apt-get در ubuntu یا emerge برای gentoo. با این دستورات شما امکان فراخوانی هر یک بسته های مدیریتی از اینترنت و دانلود آنها برای کار بهتر در لینوکس را خواهید داشت
جمعه 4/8/1386 - 0:57
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته