• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4728
تعداد نظرات : 377
زمان آخرین مطلب : 3427روز قبل
اخبار
خبرگزاری مهر: برای نخستین بار تنها در یک سال، بیش از یک میلیارد تلفن همراه هوشمند به بازار عرضه شده و شرکت سامسونگ متعلق به کشور کره جنوبی همچنان پیشتاز تولید و عرضه تلفن های هوشمند در جهان است.

تحقیقات شرکت IDC  نشان می دهد یک میلیارد و چهار میلیون دستگاه تلفن همراه هوشمند در سال گذشته به بازار عرضه شده است؛ عرضه ای که نسبت به سال گذشته ۳۸.۴ درصد رشد داشته است.

بعد از شرکت کره‌ای سامسونگ، شرکت آمریکایی اپل و شرکت چینی هواوی بیشترین فروش را داشته‌اند.

بر اساس این تحقیق، یک میلیارد و هشتصد میلیون تلفن همراه در سال گذشته به بازارها رفته که بیش از نیمی از آنها تلفن‌های هوشمند بودند.

در رقابت میان تولید کنندگان تلفن‌های همراه هوشمند، رایان ریت، یکی از مدیران "  IDC "، صفحه بزرگ‌تر و قیمت پایین‌تر را عامل فروش بیشتر عنوان می‌کند.

به گفته وی در میان این دو عامل، این بهای پایین‌تر است که می‌تواند رقابت را به سود یکی از تولیدکنندگان کند.

وی اظهار داشت: در بازار دو کشور پرجمعیت جهان یعنی چین و هند تلفن‌هایی با قیمت  کمتر از ۱۵۰ دلار ، بیشتر متقاضی دارند. در این کشورها شرکت سامسونگ 42.9 درصد از رشد فروش را به خود اختصاص داده و در مقابل شرکت اپل تنها 12.9 درصد فروشش رشد داشته است.

در تحقیق دیگری که شرکت Strategy Analytics انجام داده است آمار متفاوت تری از میزان عرضه و فروش تلفن های هوشمند در جهان ارائه می کند. بر اساس اعلام این شرکت از 1.7 میلیارد تلفن همراه عرضه شده در سال گذشته، ۹۹۰ میلیون دستگاه هوشمند بوده است.

سهم شرکت‌ها از بازار تلفن همراه هوشمند در سال گذشته


شرکت سامسونگ با 31.3 درصد رتبه نخست را در سهم بازار تلفن هوشمند دارد. شرکت اپل با 15.3 درصد، هواوی با 4.9 درصد ، ال جی با 4.8 درصد و لنوو با 4.5 درصد رتبه های دوم تا پنجم در سهم بازار تلفن هوشمند را دارند.
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:33
اخبار
عصر ایران: « ناصر میناچی وزیر تبلیغات دولت موقت درگذشت. او که عضو کابینه مهندس بازرگان و عضو گروهک نهضت آزادی بود در سال های اخیر در حسینیه ارشاد فعالیت می کرد.»

«مهرداد خدیر» نوشت: این تمام خبری است که روزنامه کیهان یک روز بعد از درگذشت « وزیر ارشاد ملی»  دولت های بازرگان و شورای انقلاب و یکی از بنیان گذاران حسینیه ارشاد منتشر کرده است.

هر چند روال ما نکته سنجی از اشتباهات بعضا ناگزیر رسانه های دیگر نیست و هیچ رسانه ای – از جمله همین سایت - مصون از خطا نیست اما چون این در این سه سطر خبر 4  غلط فاحش تاریخی وجود دارد که از جنس اشتباهات معمول ناشی از شتاب کار نیست ،اجازه می خواهیم  خبر مندرج در روزنامه مورخ 6 بهمن 1392 صفحه 3 و در ستون ادبی و هنری این روزنامه را بی هیچ نیت سوء و وابستگی به هیچ دشمن خارجی تصحیح کنیم:

 1- عنوان وزارت یا وزیر «تبلیغات» در هیچ  دولتی چه پیش و چه پس از انقلاب اسلامی وجود نداشته که مرحوم میناچی عهده دار آن بوده باشد. متولی اطلاع رسانی و صنعت توریسم وزارتخانه ای به نام « اطلاعات و جهانگردی» بود که معمولا « فرهنگ و هنر» نیز به آن مربو ط بود و مدتی مقوله اخیر به وزارت علوم محول شد.

ناصر میناچی با عنوان وزیر اطلاعات و جهانگردی وارد دولت شد اما برای ماندگار سازی نام حسینیه ارشاد پیشنهاد داد نام وزارتخانه به « ارشاد ملی» تغییر یابد که بعدتر « ارشاد اسلامی» شد. وزیر کنونی ارشاد نیز در پیام تسلیت خود به همین خاطر از ایشان با عنوان اولین وزیر ارشاد یاد کرده است.

2- او تنها عضو دولت موقت نبود و پس از استعفای این دولت در 13 آبان 1358 در دولت شورای انقلاب هم ابقا شد. کما این که به گواه آرشیو کیهان در نیمه بهمن ماه همان سال که بر اساس اسناد سفارت آمریکا مدت کوتاهی بازداشت و پس از رفع سوء تفاهم و با وساطت اولین رییس جمهور آزاد شد روزنامه ها درباره او از عنوان «وزیر ارشاد» استفاده کردند در حالی که از استعفای دولت بازرگان سه ماه می گذشت.

3- دکتر ناصر میناچی اگرچه عضو دولتی بود که رییس آن دبیر کل نهضت آزادی بود اما خودش عضو این تشکل نبود. همان گونه که هر عضو دولت کنونی الزاما عضو حزب اعتدال و توسعه نیست و هر عضو دولت هاشمی  الزاما عضو کارگزاران نبود و هر عضو دولت خاتمی الزاما عضو مجمع روحانیون یا جبهه مشارکت نبود هر عضو دولت موقت نیز الزاما عضو گروه رییس دولت نبوده است. بنا بر این گزاره « عضو گروهک نهضت آزادی» نیز درست نیست.

4- ناصر میناچی یکی از بنیان گذاران حسینیه ارشاد بوده ( به اتفاق مرحومین همایون، علی آبادی و نوید) و سابقه او در این موسسه نه مربوط به چند سال اخیر که از روز نخست و نزدیک به 46 سال بوده است.( احتمالا بیش از سن تنظیم کننده خبر سه سطری) و سابقه او چنان است که یکی از فصول کتاب « طرحی از یک زندگی»  نوشته همسر دکتر علی شریعتی به « حسینیه ارشاد»  اختصاص دارد و بارها به نام و گفته های ناصر میناچی چه در خاطرات خود و چه به نقل از مرحوم دکتر شریعتی اشاره شده  و نشان می دهد میناچی از روز نخست در آن ایفای نقش می کرده و  می دانیم که تا روز آخر و قبل از بستری شدن نیز در آنجا بوده است و این رابطه هیچ گاه قطع نشد.

 علاقه مرحوم میناچی به این موسسه چنان بود که 10 سال پیش و در دورانی که آقای احمدی نژاد شهردار تهران بود طی نامه ای از او خواست موافقت کند پیکرش پس از مرگ در حیاط این موسسه به خاک سپرده شود و شهردار وقت نیز نوشت: « با آرزوی عاقبت به خیری برای همه این موضوع بلامانع است.» بر همین اساس وصیت جدید خود را تنظیم کرد که البته شهرداری منطقه 3  این اقدام را امکان پذیر ندانست و جنازه در قم دفن شد.

پس غلط چهارم این است که سابقه 46 ساله ونزدیک به نیم قرن به چند سال اخیر کاهش یافته که این هم درست نیست.
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:33
اخبار
خبرگزاری تسنیم: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: اصلا بحث لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها مطرح نیست،‌قرار نیست به معلمان که سنگربان اصلی ما هستند یک جمله زور بگوییم و ساعات موظفی آنها را افزایش دهیم.

حمیدرضا کفاش در پاسخ به این پرسش که هم‌اکنون در رابطه با تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس فضای ملتهبی در جامعه ایجاد شده که موجب نگرانی معلمان و دانش‌آموزان شده است برای روشن‌سازی افکار عمومی آخرین جزئیات را در این زمینه عنوان کنید، اظهار داشت: در رابطه با تعطیلی پنج شنبه‌های مدارس شاهد این موضوع بودیم که اخبار به درستی منعکس نشد در حقیقت اصلا بحث لغو تعطیلی 5 شنبه‌ها مطرح نیست.

سال تحصیلی آینده مدارس همچنان پنجشنبه‌ها تعطیل خواهند بود


وی افزود: سال تحصیلی آینده همچنان پنجشنبه‌ها مدارس تعطیل خواهند بود اما در کنار این تعطیلی از آنجایی که مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش تاکید دارد ساماندهی زمان آموزش در 5 روز هفته باشد و یک روز به فعالیت‌های فوق برنامه یعنی اردو، آموزش معلمان و فعالیت‌های تربیتی اختصاص یابد، وزیر آموزش و پرورش برای احیای این موضوع دستور دادند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طبق دستور وزیر آموزش و پرورش کمیته‌ای با مسئولیت بنده و عضویت رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، معاون آموزش ابتدایی، معاون آموزش متوسطه و معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد که این کمیته بر روی طرح یک روز بدون کیف و کتاب که قرار است به فعالیت‌های فوق برنامه و پرورشی بپردازد، متمرکز می‌شود.

کفاش بیان کرد: مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش ساعاتی را علاوه بر ساعات آموزشی به عنوان فوق برنامه در نظر گرفته است و برای اینکه بتوانیم یک روز فعالیت‌های جذاب و فوق برنامه در مدارس داشته باشیم ابتدا باید کارهای مطالعاتی را انجام داد و سپس وارد فاز برنامه ریزی، جذب اعتبار و نیروی انسانی شویم.

کلاس ششم به یکباره و بدون اجرای آزمایشی در سراسر کشور اجرا شد

وی با اشاره به اینکه یک روز بدون کیف و کتاب پس از طی مراحلی که عنوان کردم از سال آینده به صورت آزمایشی در تعداد محدودی از مدارس اجرا می‌شود، گفت: اجرای آزمایشی طرح‌ها در سال‌های گذشته در آموزش و پرورش وجود نداشت  به گونه‌ای که شاهد بودیم کلاس ششم به یکباره و بدون اجرای آزمایشی در سراسر کشور اجرا شد.

قرار نیست به معلمان ابتدایی بگوییم مجدد پنجشنبه‌ها به مدارس بازگردند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تبلیغی که رسانه‌ها انجام داده‌اند باعث شده تا معلمان ابتدایی تصور کنند که قرار است بعد از مدتی که تبعیض برداشته شده بود و ساعات موظف آنها کمتر شده، مجدد پنج‌شنبه‌ها به نظام آموزشی برمی‌گردد و به معلمان ابتدایی می‌گوییم با همین حقوق، پنج‌شنبه‌ها نیز به مدارس آمده و کارشان را انجام دهند در حالیکه به هیچ وجه این گونه نیست.

کفاش افزود: هم‌اکنون در مرحله برنامه ریزی برای یک روز بدون کیف و کتاب هستیم و در تلاشیم تا پس از آن نیروی انسانی و منابع مالی را تامین کنیم و برای سال تحصیلی آینده به صورت آزمایشی در تعدادی از مدارس سراسر کشور این طرح اجرا شود البته در مدارسی که خودشان داوطلب هستند.

شرایط مدارسی که قرار است یک روز بدون کیف و کتاب در آنها اجرا شود

وی با اشاره به شرایط لازم برای مدارسی که قرار است یک روز بدون کیف و کتاب را اجرا کنند، عنوان کرد: امکانات لازم، افراد علاقه‌مند و مدیر دلسوز از شرایط اصلی برای اجرای این طرح است.

اگر قرار است یک روز بدون کیف وکتاب اجرا شود منابع مالی و انسانی آن را تامین می‌کنیم

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر قرار است این طرح در یک مدرسه اجرا شود به طور قطع پیش بینی خواهیم کرد که این مدرسه به چه تعداد نیروی حق التدریس، امکانات و منابع مالی نیاز دارد و آنها را تامین خواهیم کرد. زمانی که طرح یک روز بدون کیف و کتاب را بعد از برنامه ریزی وارد مرحله تصویب کرده و آن را به تصویب رساندیم به طور قطع منابع مالی و انسانی را تامین خواهیم کرد.

اگر یک روز بدون کیف و کتاب با موفقیت همراه بود چه می‌شود؟


کفاش اظهار داشت: در سال تحصیلی آینده که یک روز بدون کیف و کتاب به صورت آزمایشی اجرا می‌شود همزمان پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به ارزیابی آن خواهد پرداخت و اگر طرح با موفقیت همراه بود در سال تحصیلی 94-95 با شیب ملایم در سایر مدارس اجرا می‌شود و باز هم به صورت سراسری در تمام مدارس عملیاتی نمی‌‌شود، آیا این موضوع به معنای لغو تعطیلی پنج شنبه مدارس است

قرار نیست به معلمان که سنگربان اصلی ما هستند یک جمله زور بگوییم

وی ادامه داد: به معلمان ابتدایی می گویم که اگر قرار باشد در روزهای پنج‌شنبه مدارس به صورت آزمایشی بازشوند، آنها همچنان ساعات موظف خود را خواهند داشت و اگر قرار باشد از آنها در این روز استفاده کنیم داوطلبانه بوده و حق و حقوقشان را پرداخت می‌کنیم. قرار نیست به معلمان که سنگربان اصلی ما هستند یک جمله زور بگوییم و ساعات موظفی آنها را افزایش داده و مدرسه را بدون تامین امکانات لازم به فعالیت‌های اضافه و فوق برنامه وادار کنیم.

قرار نیست تعطیلی پنجشنبه مدارس را لغو کنیم

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هم‌اکنون این فضا در جامعه ایجاد شده که معلمان تصور می‌کنند قرار است تعطیلی پنج‌شنبه‌ها از سال تحصیلی آینده لغو شود و ساعات موظفی آنها افزایش یابد، افزود: در چنین شرایطی مشخص است که معلم ناراضی می‌شود اما به آنها می‌گویم که هیچ تغییری در ساعات موظفشان ایجاد نمی‌شود. ما قصد نداریم تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس را لغو کنیم بلکه تلاش داریم تا یک روز را در مدرسه به فعالیت‌های شاد تبدیل کنیم.

وزیر آموزش و پرورش هیچگاه نگفته معلم ابتدایی دوباره باید پنجشنبه‌ها به مدرسه بازگردد

وی تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش هیچ وقت نگفته است که معلم ابتدایی که تازه به حقش رسیده باید دوباره به مدرسه بازگردد.

کفاش اظهار داشت: در کجای قانون آمده که 5شنبه‌ها باید تعطیل باشد؟مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرده است که ساعات آموزش باید در 5 روز هفته باشد یعنی یک مدرسه می‌تواند در روز شنبه ساماندهی آموزشی نداشته باشد.

خانواده‌ها از فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی در مدارس استقبال می‌کنند


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هم‌اکنون یک تیم کارشناسی در حال مطالعه بر روی طرح یک روز بدون کیف و کتاب است تا مشخص شود که اگر قرار باشد یک روز در مدرسه به فعالیت‌های غیردرسی و فوق برنامه بپردازیم چه اقداماتی را باید انجام دهیم؟به طور قطع اگر مدارس یک روز در هفته را به فعالیت‌های تربیتی،‌پرورشی و دینی بپردازند خانواده‌ها از این موضوع استقبال می‌کنند، هم‌اکنون مدارسی وجود دارند که به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی همزمان با هم می‌پردازند که با استقبال بسیار خانواده‌ها و دانش‌آموزان مواجه شده‌اند.

وی بیان کرد: با شناختی که بنده از وزیر آموزش و پرورش دارم، می‌گویم که امکان ندارد بخشنامه‌ای را امضا کند قبل از اینکه اعتبار مالی‌اش تامین شود.

کفاش در پاسخ به این پرسش که وزیر قبلی عنوان کرده است لغو تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس حدود 4میلیارد تومان بار مالی برای آموزش و پرورش به همراه دارد، گفت: اصلا قرار نیست سال آینده تمام مدارس 5شنبه‌ها باز باشد؛‌ وزیر سابق نیز تصور کرده که قرار است تمام مدارس 5شنبه‌ها باز باشند و با خود حساب و کتاب کرده که هم‌اکنون بیش از 100هزار مدرسه در کشور داریم که اگر قرار باشد تمام آنها روز5شنبه باز باشند چندین میلیارد هزینه نیاز دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هنوز دستورالعمل یک روز بدون کیف و کتاب تدوین نشده است و در سال 93 تدوین می‌شود، سال آینده این طرح را در تعدادی از مدارس داوطلب اجرا می‌کنیم که اگر با موفقیت و استقبال همراه بود به دنبال تامین اعتبارات رفته و از سال بعدش آن را به تعداد بیشتری از مدارس توسعه می‌دهیم و اگر اعتبار تامین نشد آن را نگه می‌‌داریم.

وی گفت: در شرایطی که هنوز طرح را اجرا نکرده‌ایم چرا باید دچار پیش قضاوت شده و راجع به آن اظهار نظر کنیم. موفقیت یا عدم موفقیت یک طرح بعد از اجرای آزمایشی آن مشخص خواهد شد.
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:32
اخبار
مجله مهر: در دولت احمدی نژاد 14 وزیر و معاون او به صورت نمادین از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند تا راه را برای انصراف اقشار ثروتمند باز کنند اما پیش بینی احمد توکلی درست از آب در آمد که گفته بود کسی از دریافت یارانه انصراف نمی دهد.

سال89 یک سال بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم محمود احمدی نژاد با یکی از اصلی ترین مشکلات دوران ریاست جمهوری خود مواجه شد، مشکلی که خود نتوانست حل کند و به عنوان  میراثی از دولت او برای دولت روحانی ماند. ادامه اجرای برنامه هدفمندی یارانه ها و پرداخت پول به مردم، لازم بود بخشی از بدنه جامعه از قطار یارانه ها پیاده شوند، شناسایی این افراد با توجه به عدم شفافیت اطلاعات در ایران کار ساده ای نبود و نیست. در همان مقطع اگرچه احمدی نژاد گفته بود با کسانی که توانمند هستند مکاتبه کرده و از آن ها خواهش می کنیم از دریافت یارانه نقدی انصراف دهند اما عملا هیچ وقت این اتفاق نیفتاد.



شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد از اولین کسانی بود که سال 89 از دریافت یارانه انصراف داد

وزیران و معاونان دولت احمدی نژاد اردیبهشت ماه سال 89 در یک حرکت نمادین اعلام کردند که از دریافت یارانه انصراف می‌دهند خواستند ثروتمندان را ترغیب به انصراف از دریافت یارانه نقدی کنند اما پیش بینی احمد توکلی نماینده مردم تهران نزدیک به واقع بود که گفته بود کسی از دریافت یارانه انصراف نمی دهد.

محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی وقت احمدی نژاد از اولین کسانی بود که از دریافت یارانه انصراف داد و گفت که به عنوان یک شهروند این فرم  اطلاعات اقتصادی را پر می کنم اما با این حال متقاضی دریافت یارانه نقدی نیستم و از دریافت یارانه نقدی انصراف می دهم.

شمس الدین حسینی وزیر سابق اقتصاد و محمدرضا فرزین سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت احمدی نژاد، لطف الله فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور نیز از کسانی بودند که با وجود تکمیل فرم اطلاعات اقتصادی خانوار، از دریافت یارانه نقدی انصراف می دهند.

حجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات، سردار احمد وحیدی وزیر سابق دفاع، صادق محصولی وزیر پیشین رفاه و تامین اجتماعی، محمد عباسی وزیر سابق تعاون، علی سعیدلو رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی، مصطفی محمدنجار وزیر سابق کشور، سید مرتضی بختیاری وزیر سابق دادگستری، مسعود زریبافان رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران و علی اکبر صالحی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی به این جمع پیوستند اما این اتفاق نتوانست زنجیره انصراف از یارانه را تکمیل کند و در همانجا قطع شد.



حداد عادل از جمله نمایندگانی است که گفته است یارانه نمی گیرد

همه نمایندگان انصراف بدهند

150 نفر از نمایندگان مجلس یارانه می گیرند. این خبری بود که در بحبوحه تلاش دولت روحانی برای حذف دهک های پردرآمد از دریافت یارانه منتشر شد. بسیاری از نمایندگان شاخص مجلس اما اعلام کردند که در زمره 140 نماینده مجلسی هستند که یارانه نمی گیرند. از جمله این ها  غلامعی حداد عادل  بود که اعلام کرد یارانه نمی گیرد و توصیه کرد که بهتر است اقشاری که نیاز واقعی به گرفتن یارانه ندارند از دریافت یارانه به صورت داوطلبانه انصراف دهند تا صرفه‌جویی‌ها برای توسعه کشور هزینه شود. سه روز پیش کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی به دولت پیشنهاد کرد که یارانه افرادی که درآمد سالانه‌شان بالای ۲۰ میلیون تومان می‌باشد، حذف شود و ثروتمندانی که یارانه می‌گیرند، ۳ برابر یارانه دریافتی جریمه شوند. براساس این پیشنهاد عین 290 نماینده مجلس باید از دریافت یارانه انصراف بدهند.

سیدمحمد بیاتیان نماینده بیجار و حسن‌آباد به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان كردستان و عضو هیئت رئیسه كمیسیون صنایع و معدن مجلس شورای اسلامی  آخرین فیش حقوقی خود در مهر ماه امسال را در اختیار باشگاه خبرنگاران قرار داده بود که بر این اساس درآمد یک نماینده مجلس ماهیانه به طور متوسط، 32 میلیون و 930 هزار ریال؛ 3 میلیون و 293 هزار ریال، درآمد دارد.



این فیش حقوقی نشان می دهد که براساس مصوبه جدید کمیسیون تلفیق همه نمایندگان باید از دریافت یارانه انصراف بدهند

براساس این فیش ریز دریافتی این نماینده به این شرح است:

حقوق پایه:  30 میلیون و 934 هزار و 500 ریال؛ معادل 3 میلیون و 93 هزار و 450 ریال

عائله‌مندی:  یك میلیون و207 هزار و 200 ریال؛ معادل 120 هزار و 720 ریال

روندماه قبل: 744 ریال

حق اولاد: 603 هزار و 600 ریال؛ معادل 60 هزار و 360 ریال

حق ایثارگری و جانبازی: یك میلیون و 307 هزار و 800 ریال؛ 130 هزار و 780 ریال

جمع مزایا: 34 میلیون و 053 هزار و 844 ریال؛ معادل 3 میلیون و 405 هزار و 384 ریال

 

فاطمه دانشور یکی از ثروتمندترین زنان ایران  و عضو شورای شهر تهران است که گفته است از دریافت یارانه نقدی انصراف می دهد

شورای شهری ها انصراف بدهند

یکی از ثروتمندترین زنان ایران عضوی شورای شهر تهران هم هست. فاطمه دانشور در جلسه روز سه شنبه شورای شهر رسما اعلام کرد که به کمپین انصراف از دریافت یارانه پیوسته و از همکارانش هم خواست که این کار را بکنند. البته توصیه او شاید خیلی به مذاق همکارانش خوش نیامد. بعد از این پیشنهاد بلافاصله احمد دنیامالی - عضو دیگر شورای شهر تهران هم گفت: فقط شما نبوده‌اید که به این موضوع فکر کرده‌اید بلکه ما نیزاز خیلی قبل‌تر انصراف خود را اعلام کرده‌ایم و محض اطلاع شما تعداد زیادی از اعضا از پیش انصراف داده‌اندمهدی چمران هم به شوخی به او گفت: خوب شد که شما نگرفتید.



بعد از انتشار خبر انصراف روحانی از دریافت یارانه، یک منبع دولتی گفت که او هیچ وقت یارانه نمی گرفته است

روحانی پیش قدم شد


انصراف نمادین حسن روحانی رئیس جمهور هم خود حاشیه هایی داشت. روز گذشته اعلام شد که او به کمپین انصراف یارانه نقدی که توسط مسعود نیلی مشاور ارشد رئیس جمهوری راه انداز شده است پیوسته و رئیس جمهور به عنوان اولین نفر از دریافت یارانه نقدی انصراف داده است. این خبر واکنش های مختلفی را به همراه داشت از جمله اینکه سوال پیش آمد که مگر روحانی تاکنون یارانه دریافت می کرد؟

اینچنین هم بود که  یک منبع نزدیک به دفتر رییس جمهوری خبر منتشر شده در یکی از خبرگزاری های داخلی مبنی بر انصراف حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی از دریافت یارانه را بی اساس خواند و تاکید کرد: رئیس جمهوری از ابتدا برای دریافت یارانه ثبت نام نکرده است که اکنون انصراف دهد.
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:32
اخبار
خبرگزاری مهر: جدول قیمت انواع سکه و ارز در بازار در روز چهارشنبه منتشر شد.

نرخ فروش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم در روز چهارشنبه 875 هزارتومان، نیم سکه 441 هزارتومان، ربع سکه 260 هزارتومان و گرمی 171 هزار تومان اعلام شد.

همچنین نرخ هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 89 هزار و 600 تومان و نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی 1255 دلار است.

در همین حال، صرافان بازار ارز نرخ هر دلار آزاد را برای فروش 2950 تومان، هر یورو را 4035 تومان، هر پوند را 4875 تومان و هر درهم امارات را 806 تومان اعلام کردند.

نوع سکه

چهارشنبه - قیمت (تومان)

سکه‌تمام‌طرح‌جدید

875000

سکه‌تمام‌طرح‌قدیم

875000

نیم سکه

441000

ربع سکه

260000

1 گرمی

171000

هرگرم‌طلای18عیار

89600

نوع ارز

 


دلار آمریکا

2950

یورو

4035

پوند انگلیس

4875

درهم

806

پنج شنبه 10/11/1392 - 0:29
اخبار
مجله مهر: آمار های جناب وزیر جالب است. مطابق این آمارها 53 درصد معتادان در کشور ما شاغلند. همچنین 63 درصد متاهل و 75 درصد دیپلم به بالا و 21.5 درصد لیسانس به بالا هستند. این آمارها نشان می دهد که بالا رفتن سطح تحصیلات و اشتغال و تاهل در جامعه ما باعث کاهش نرخ اعتیاد در کشور نشده است.
 
 هفته گذشته به دعوت وزیر محترم کشور همراه با چند تن از نماینده دیگر رسانه ها، جلسه ای در ستاد مبارزه با مواد مخدر داشتیم. دعوت با هدف استعانت از رسانه ها برای مواجهه "رسانه ای –فرهنگی" با ماجرای تلخ اعتیاد و قاچاق مواد مخدر بود.

جناب وزیر کشور ضمن تشریح "بیماری شبه مجرمانه اعتیاد" به ذکر آمارهائی در این خصوص پرداخت که  تکان دهنده و نگران کننده بود.

بخش اول این هم اندیشی صمیمانه پخش یک فیلم مستند بود. وضعیت معتادان و فروش مواد مخدر در سطح شهرهای بزرگ در این فیلم بدون سانسور و پرده پوشی نمایش داده شد و سپس جناب وزیر به تشریح وضعیت اعتیاد در کشور پرداخت.

دو نکته قابل ملاحظه در این جلسه بود که ظاهرن بی ربط اما کاملا مرتبط هستند و در نهایت تذکری درباره سهم رسانه ها در مقابله با مساله اعتیاد ضروری است.

اولین آمار وزیر کشور تکانه ای جدی به جلسه بود؛"بالغ بر 3 میلیارد دلار درآمد حاصل از تجارت مواد مخدر در کشور داریم". وزیر کشور آمارهای دیگری هم ارائه کرد که مساله این یادداشت نیست.

آمار دوم مربوط به مستند است. فیلم یادشده نشان می داد که زمان دسترسی به مواد مخدر در تهران و شهرهای بزرگ کمتر از 5 دقیقه است. چیزی شبیه خریدن یک سطل ماست.

کنار هم قرار دادن این دو آمار یک پیام روشن دارد و آن اینکه بالا بودن سود تجارت اعتیاد در ایران، به دلیل وجود یک مافیای پیچیده و 8 سر و متصل به قدرت نیست و بر خلاف خیلی از مفاسد دیگر که به یقه سفید ها مرتبط است، فسادی  کاملا خیابانی و بیابانی است. نشانه اش نیز زمان لازم برای دسترسی به مواد مخدر است.

دسترسی آسان به مواد مخدر نشان می دهد که ریسک این تجارت بسیار پائین و هزینه این فساد در کشور ما کمتر از آن است که به تشکیل مافیای تو در تو و پیچیده نیاز داشته باشد. چه بسا شغل دوم و اوقات فراغت دله دزد ها و کف بین ها و قداره کش های محل باشد.

از این رو به گواهی این مستند که پیشتر نیز رسمی اعلام شده بود،ورود و خروج به این تجارت، بسیار ساده و کم ریسک و کم هزینه است و طبیعی است که سود این کار نیز در مقایسه با دیگر معاملات سودا گرانه خیلی بالا نخواهد بود. اتفاقا همین فیلم نشان می داد که بسیاری از "کاسبان تباهی" خودشان  درگیر اعتیاد هستند و چرخ زندگیشان نیز از خرید و فروش مواد مخدر می چرخد.

کتابی وجود دارد به نام "اقتصاد ناهنجاری های پنهان اجتماعی". نویسندگان این کتاب دو نفر به نام های استیون لویت و استیون دابنر است که یکی اقتصاد دان و دیگری روزنامه نگار است. این کتاب، آسیب های اجتماعی را با نگاهی اقتصادی و از زاویه "ولنگاری های اقتصاد بازار" مورد ارزیابی قرار می دهد. کتاب از این جهت که بین رشته ای و مساله محور است، بسیار خواندنی است. ویژگی ممتاز این کتاب بدلیل ترکیب  یک اقتصاد دان و یک روزنامه نگار است که باعث شده اند مسائل آکادمیک به شکل بین رشته ای و البته مصداقی مورد توجه قرار گیرد.

عنوان فصلی از این کتاب عنوان این یادداشت است؛ "چرا قاچاقچیان مواد مخدر با مادرانشان زندگی می کنند." نویسندگان این کتاب توضیح می دهند که در یک زمان مشخص، در بخش جنوبی شیکاگو به دلیل نظارت پائین دولتی، آنقدر ریسک تجارت مواد مخدر پائین آمده بود که عده زیادی وارد این بازار شدند. به همین دلیل بجز گانگسترهای سیاه که سود بالائی داشتند و تعدادشان نیز بسیار اندک بود باقی فعالان این بازار در حد یک شرکت اقتصادی دست پائین،  مواجب داشتند تا انجا که درآمدشان برای تشکیل یک زندگی ساده و جدا شدن از خانواده کفاف نمی داد و اکثرا در خانه مادریشان زندگی می کردند.

نکته تمثیلی داستان نیز در همین جا است. سود بالای تجارت مواد مخدر در ایران ناشی از فعالیت پیچیده مافیا نیست. چه آنکه اگر این بود دسترسی به مواد مخدر بسیار سخت و زمان دار می شد نه 5 دقیقه. تشکیل مافیا  زمانی است که مکانیزم های نظارتی حاکمیت آنچنان موثر باشد که برای عبور از آن لازم باشد گروه های "مافیایی -اختاپوسی متصل به یقه سفید ها" شکل بگیرد.

در شرایطی که دسترسی به مواد مخدر اینچنین آسان است طبیعتن و قاعدتن  بازار اعتیاد در سطح موجود توسعه می یابد.

 وزیر محترم کشور می گویند یکی از مهمترین دلائل اعتیاد در کشور ما کنجکاوی است. البته در کنار این عامل، دو عامل "مقابله با مشکلات روحی - روانی" و "لذت جوئی" را نیز مطرح کردند. اما حداقل دو عامل از این سه عامل، بدون وجود دسترسی آسان به مواد مخدر نمی تواند باعث ایجاد چنین سطحی از اعتیاد شود. کنجکاوی را تنها زمانی می توان کنترل کرد که دسترسی آسان به مواد مخدر نباشد.

وزیر کشور از رسانه ها خواستند که در مواجهه با اعتیاد و تجارت مواد مخدر فرهنگ سازی کنند. به این فهم و حسب آنچه گفته شد برخلاف بسیاری از موضوعات که رسانه می تواند نقشی گره گشا در اصلاح و تغییر آن داشته باشد، در این مورد خاص و حداقل در جمهوری اسلامی، رسانه ها کمترین نقش اصلاحی را می توانند داشته باشند. راه مقابله با اعتیاد جز حضور موثر قوه قهریه نظام در برخورد با تجارت مرگ نیست.

وظیفه رسانه بطور کلی دو چیز است. فرهنگ سازی و مطالبه گری. برای مقابله با تجارت مواد مخدر به هیچ یک از این دو عامل نیاز نیست. تنها لازم است قانون موجود با قاطعیت عمل شود. در این رابطه بد نیست چند قلم دیگر از گزارش تلخ وزیر محترم مرور شود.
جناب رحمانی فضلی می گویند 3 عامل در همه جای دنیا مانع گسترش مواد مخدر و اعتیاد است. ازدواج و اشتغال و تحصیل.

در این رابطه آمار های جناب وزیر جالب است. مطابق این آمارها 53 درصد معتادان در کشور ما شاغلند. همچنین 63 درصد متاهل و 75 درصد دیپلم به بالا و 21.5 درصد لیسانس به بالا هستند.
این آمارها نشان می دهد که بالا رفتن سطح تحصیلات و اشتغال و تاهل در جامعه ما باعث کاهش نرخ اعتیاد در کشور نشده است. در چنین شرایطی رسانه ها چه حرف جدید و متفاوت و موثری برای گفتن دارند؟ قرار است فرهنگ سازی کنند تا آمار اشتغال و تحصیل و ازدواج بالا رود تا بعد چه اتفاقی بیافتد؟ تا وقتی که نظارتی بر خرید و فروش تجارت سیاه و برخورد عاجل و قاطع با عوامل مرتبط به این مساله نباشد، فرهنگی تر شدن جامعه کمک قابل ملاحظه ای به کاهش مصرف مواد مخدر نخواهد کرد.

البته وظیفه رسانه مطالبه همه جانبه از قوه قهریه و عدلیه و نظمیه است که با تمام قوا با مساله مواد مخدر برخورد جدی و دور از مماشات داشته باشد.

راه مبارزه با اعتیاد تنها در بالا بردن هزینه تجارت مواد مخدر است. فساد و هزینه پولشوئی آن، آنقدر باید بالا باشد، تا کسی جز مافیاهای پیچیده نتواند وارد این عرصه شوند.
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:29
اخبار
مجله مهر: از دیشب خبر استعفای محمدعلی نجفی از ریاست سازمان میراث فرهنگی، مطرح شد و امروز شایعه ها قوت گرفت. گفته می شود نجفی به دلیل بیماری قلبی استعفا می دهد و اگر این خبر صحت داشته باشد، نام نجفی هم در فهرست مدیرانی قرار می گیرد که مدت کوتاهی ریاست سازمان پرحاشیه میراث فرهنگی و گردشگری را برعهده داشته‌اند.

 سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با توجه به سابقه تاریخی و باستانی ایران، همیشه سازمان پر حرف و حدیثی بوده است. به خصوص در دوران ریاست اسفندیار رحیم مشایی.

زمانی هم که محمدعلی نجفی پس از نگرفتن رای اعتماد به عنوان وزیر آموزش و پرورش، به عنوان رییس سازمان میراث فرهنگی معرفی شد، نظرات متفاوتی درباره او ارائه می شد. اما شاید کمتر کسی فکر می کرد عمر ریاست او بر این سازمان کمتر از 6 ماه باشد.

خبرگزاری میراث فرهنگی اوایل بامداد امروز و به نقل از رییس دفتر نجفی این خبر را تایید کرد و نوشت:«شنیده ها حاکی از آن است که نجفی به دلیل مشکلات قلبی و با توصیه پزشک، از رئیس جمهور خواسته است که از او در سمتی کم استرس تر استفاده کند؛ به همین دلیل گفته می شود که استعفا کرده است. برخی تماس‌ها با نزدیکان او نیز این موضوع را تائید کرده‌است.»

براساس خبرهای غیر رسمی قرار بود امروز نجفی استعفایش را به هیات دولت تقدیم کند اما تا کنون خبری در این باره منتشر نشده است. البته کارن خانلری عضو فراکسیون گردشگری و تاریخ مجلس خبر استعفای نجفی را تایید و از عمر کوتاه مدیران در این سازمان انتقاد کرده است.
به گفته او سازمان میراث فرهنگی حیاط خلوت رؤسای جمهور شده است و هرکسی را بخواهند آنجا قرار می‌دهند و برمی‌دارند!

عمرهای کوتاه ریاست


سازمان میراث فرهنگی، کم کم به سازمانی شهره می شود که مدیرانش چند ماه بیشتر مهیمانش نیستند. پیش از این روح الله احمدزاده کرمانی ، رکورد کمترین زمان ریاست بر این سازمان را داشت. از اردیبهشت تا دی ماه 90؛ چند روز کمتر از 8 ماه و حالا نجفی با عمر ریاست کمتر از 6 ماه این رکورد را دارد.

پس از کرمانی که به دلایل نامعلومی استعفا داد، حسین موسوی رییس سازمان میراث فرهنگی شد. از 14 دی ماه 90 تا 11 آذر 91، کمی کمتر از یک سال. درمورد استعفای کرمانی گفته می شد که او اختلافاتی با رییس جمهور وقت بر سر انتصاب بعضی مدیران داشت و حتی در مراسم تودیعش هم حاضر نشد که احمدی نژاد بیماری پدر کرمانی را دلیل این غیبت اعلام کرد.

موسوی آذر 91 به ریاست دفتر احمدی نژاد منصوب شد تا محمد شریف ملک­زاده با حکم رییس جمهور وقت رییس سازمان میراث فرهنگی شود. او تا پایان دولت دهم و تا زمانی که حسن روحانی نجفی را به ریاست این سازمان منصوب کرد، به مدت 8 ماه همین سمت را داشت.

تا پیش از کرمانی دوره های ریاست بر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری طولانی تر بود. حمید بقایی 31 تیر 88 تا اردیبهشت 90 یعنی 22 ماه، مشایی از مرداد 84 تا تیر 88 یعنی 4 سال.

در دوره ریاست جمهوری سیدمحمد خاتمی هم تقریبا شاهد همین روند بودیم. در دو دوره ریاست جمهوری خاتمی ، این سازمان دو رییس را به خود دید؛ سید محمد بهشتی و حسین مرعشی که محمد بهشتی 7 سال و مرعشی یک سال بر این صندلی تکیه زدند. پیش از اینها مهدی حجت، اکبر زرگر و سراج الدین کازرونی هم سایر روسای سازمان بودند که به ترتیب هر کدام 4، 2 و 4 سال ریاست کردند. مهدی حجت اولین رییسی بود که سال 66 و پس از تشکیل سازمان میراث فرهنگی، بر صندلی مدیریت آن تکیه زد.

مدیران سازمان میراث فرهنگی از ابتدا تا کنون

مهدی حجت

از 1366 تا 1370

اکبر زرگر

از 1371 تا 1373

سراج الدین کازرونی

از 1372 تا 1376

سید محمد بهشتی

از 1376 تا 1383

حسین مرعشی

از 1376 تا 1384

اسفندیار رحیم مشایی

از 1384 تا 1388

حمیدرضا بقایی

از 1388 تا 1390

روح الله احمدزاده کرمانی

از اردیبهشت تا دی ماه 90

حسین موسوی

از دی 90 تا آذر 91

محمد شریف ملک زاده

از آذر 91 تا مرداد 92

محمد علی نجفی

از مرداد تا بهمن 92


حال باید دید در صورت استعفای محمدعلی نجفی چه کسی پست ریاست سازمان میراث فرهنگی را برعهده می گیرد و عمر حضورش در این سمت چقدر خواهد بود. شنیده می شود مسعود سلطانی فر عضو شورای شهر تهران قرار است به صورت موقت جایگزین نجفی شود و نام سیدرضا صالحی امیری هم برای این سمت مطرح شده است که هیچ کدام هنوز قطعی نیست.

از طرفی هم گفته می شود نجفی پس از سازمان میراث فرهنگی، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کوچ خواهد کرد تا داستان رفت و آمد مدیران به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داشته باشد!
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:28
اخبار
خبرگزاری ایرنا: رجب طیب اردوغان نخست وزیر روز چهارشنبه با حسن روحانی رییس جمهوری دیدار و گفت و گو کرد.











پنج شنبه 10/11/1392 - 0:27
اخبار
خبرگزاری تسنیم: حمید رسایی در مخالفت با بودجه و در نقد توافقنامه ژنو در حال سخنرانی در مجلس بود که نطق وی در مجلس جنجال آفرید.

حجت‌الاسلام حمید رسایی نمیانده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز طی سخنانی در مخالفت با کلیات لایحه بودجه گفت: از دولت که تلاش کرد، بودجه در وقت مقرر تقدیم شود، تشکر می‌کنیم هر چند این اتفاق به طور کامل رخ نداد و کمیسیون تلفیق نتوانست کار خود را به نحو مناسب انجام دهد.

وی افزود: در چند وقت اخیر نقدهای خوب و درستی به بودجه شده اما بسیاری از سوالات درباره بودجه بی‌پاسخ مانده است. در بودجه سال 93، بودجه شرکت ملی نفت از کل بودجه عمومی دولت بیشتر است. چگونه کل منابع و مصارف دولت از یک شرکت دولتی کمتر است؟

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: دولت این شرکت را سهامی اعلام کرده بدون اینکه توضیح دهد بر اساس چه چیزی به این کار اقدام کرده است؟ در بودجه پیش رو بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور شرکت سهامی نفت ایران از دادن سود به سهام معاف شده است. شرکت سهامی نفت از مالیات هم معاف شده است. چگونه می‌خواهیم با این معافیت‌ها خزانه به اصطلاح خالی را پر کنیم.

رسایی ادامه داد: آیا عادلانه است، نیمی از درآمد نفت متعلق به یک شرکت باشد و نیمی دیگر متعلق به کل ملت ایران.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: بدون تردید باید گفت که بند الف این لایحه بودجه با اصول 52 و 53 قانون اساسی تغایر دارد. چرا دولت در پاسخ به این سوالات و نقدها سکوت کرده است؟

وی افزود: این ضعف‌ها را باید مجلس برطرف کند. اشکالات حقوقی و سیاسی توافقنامه ژنو که بنده با علم و یقین بابت پذیرش آن به ملت تسلیت گفتم، بسیار است. نمی توان بر دهان منتقدان توافقنامه مهر پلمب زد. شاید بتوان بر مشروح مذاکرات مهر پلمب زد اما نمی‌توان بر دهان رسانه‌های منتقد مهر پلمب زد.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: درست است که مشاور عالی رئیس جمهور محترم همه آنان که به ایشان رای نداده‌اند را افراطی و تندرو می‌داند اما نمی‌توان واقعیت‌های توافقنانه و تاثیر آن بر بودجه آینده را نادیده گرفت.

در حین نطق رسایی، حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد که ریاست بخش دوم جلسه را برعهده داشت، مکررا به وی تذکر داد که در موضوع نقد بودجه سخنرانی کند.

رسایی در پاسخ به این تذکرات نائب رئیس مجلس گفت: اشکال ندارد بر دهان من پلمب بزنید.من دارم درباره یک توافقنامه بسیار مهم بین المللی صحبت می‌کنم که بر بودجه تاثیر دارد.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد در این خصوص گفت: قضاوت عمومی نمایندگان هم ملاک است. نمایندگان معتقدند که شما درباره موضوع صحبت نمی‌کنید.

وی با قرائت یک بند از آئین‌نامه تاکید کرد که من طبق آئین نامه داخلی مجلس می‌توانم جلوی ادامه نطق شما را بگیرم. اگر درباره بودجه بحثی دارید بفرمایید.

 رسایی در ادامه نطق خود اظهار داشت: ملت بیدار باشید، ببینید چه اتفاقی درحال وقوع است. قرار است تفکر کوپنیسم در بودجه آینده شایع شود. آیا این "گداپروری" نیست؟
پنج شنبه 10/11/1392 - 0:27
اخبار
خبرآنلاین: ادامه بررسی لایحه بودجه سال 93 نشان می دهد که دولت پیش بینی فروش 150 هزار میلیارد تومان نفت را در نظر گرفته است.

به این ترتیب اقتصاد ایران به میزان 50 درصد همچنان وابسته به فروش نفت باقی می ماند.

موضوع

میزان

میزان افزایش بودجه سازمان بهزیستی کشور در لایحه سال 93

25 درصد

میزان افزایش بودجه بخش بهداشت در لایحه سال آینده

36 درصد

میزان افزایش بودجه برای حمایت از اقشار آسیب پذیر

66 درصد

میزان رشد منابع بودجه عمرانی کشور درلایحه بودجه سال 93

250 درصد

میزان بودجه عمرانی کشور برای سال 93

37 هزار میلیارد تومان

بودجه بخش سلامت و درمان که در لایحه سال 93 آمده است

15 هزار میلیارد تومان

میزان کمک به شهرک‌های کشاورزی در لایحه بودجه سال 93

400 میلیارد تومان

میزان بودجه تخصیص یافته برای عمران روستایی

650 میلیارد تومان

میزان بودجه تخصیص یافته برای ایجاد توازان منطقه ای

37 هزار و 700 میلیارد تومان

میزان اعتبار عایدی برای واگذاری شرکت ها در بودجه سال 93

21 هزار میلیارد تومان

میزان فروش اوراق مشارکت در سال 93 که در لایحه بودجه آمده است

27 هزار میلیارد تومان

میزان تملک دارایی ها که در لایحه بودجه سال بعد آمده است

12 هزار میلیارد تومان

درآمد حاصل از فروش نفت که در بودجه سال 93 پیش بینی شده است

150 هزار میلیارد تومان

پنج شنبه 10/11/1392 - 0:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته