• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4728
تعداد نظرات : 377
زمان آخرین مطلب : 3410روز قبل
دانستنی های علمی
«محمد اکویا» در امریکا استاد دانشگاه است؛ او پس از اسلام آوردن اسمش را «محمد» گذاشته است. محمد اکویا در این مورد می گوید: چهار سال پیش در دانشگاه ما اتفاقی افتاد که تا مدتها آثار آن ادامه داشت. جریان از این قرار بود که یک دانشجوی مسلمان امریکایی به دانشگاه ما آمد. تا اینجای کار هیچ مشکلی وجود نداشت. اما در دانشگاه ما، استادی وجود داشت که شدیدا از اسلام متنفر بود و آن چنان از دین اسلام اظهار نفرت می کرد که اگر ما با او هم صدا نمی شدیم مورد انتقاد شدید او قرار می گرفتیم. حالا خودتان حدس بزنید که چنین استادی در دانشگاه ما باشد و یک دانشجوی مسلمان سر کلاس او حاضر شود و شعائر دینی اش را بی اعتنا به این جو انجام دهد.
استاد مذکور از هر کاری که کینه اش را نسبت به اسلام نشان دهد دریغ نمی کرد. اما آن دانشجو با صبر و حوصله جواب او را می داد. وی که از حوصله ی این دانشجو به تنگ آمده بود با دستکاری کردن در نمرات پایان ترم، از او انتقام می گرفت. بعضی مواقع آن چنان تحقیقهای مشکلی به او محول می کرد که او مستأصل می شد. بالاخره صبر و تحمل آن دانشجو به سر رسید و او تصمیم گرفت برای اینکه از این مشکل رهایی یابد به رئیس دانشگاه شکایت کند. مدیریت دانشگاه برای اینکه عدالت را رعایت کرده باشد و از نظرات دو طرف آگاه شود، جلسه ای تشکیل داد تا آن دو در حضور اعضای هیئت مدیره و اساتید دانشگاه به دفاع از خود بپردازند.
از آنجایی که برای اولین بار بود که در دانشگاه چنین اتفاقی می افتاد، ما خیلی علاقه مند بودیم سرانجام این کشمکش را ببینیم. تمام اعضای هیئت مدیره و اساتید در این جلسه شرکت کردند. ما به عنوان ناظر حضور داشتیم.
ابتدا آن دختر دانشجوی مسلمان به دفاع از خود پرداخت؛ او گفت: این استاد نسبت به دین من کینه دارد و به خاطر این کینه توزی حقوق علمی مرا زیر پا می گذارد. او مثالهای زیادی آورد و در آخر از چند نفر هم ترمش خواست که در این مورد شهادت دهند. خوب کسانی هم بودند که با او همدردی می کردند و فارغ از اختلافات دینی ای که با او داشتند، بر علیه آن استاد شهادت دادند. سپس استاد مذکور به جایگاه رفت تا از خود دفاع کند، اما چون کم آورده بود و حرفی برای گفتن نداشت، در حضور همه به ناسزاگویی به دین اسلام و مسلمانان پرداخت.
اما این بار آن دانشجو تاب نیاورد و از جا برخاست و اجازه خواست تا از دینش دفاع کند. او شیوا و جذاب سخن می گفت؛ با تسلط از ویژگی های دین اسلام صحبت کرد؛ سخنان او آنقدر برای ما جالب بود که همه را مجذوب خود کرده بود. هر وقت مطلبی را متوجه نمی شدیم سخنش را قطع کرده و از او سؤال می کردیم، و او با طیب خاطر توضیح می داد. او گفت که حجاب و روسری که در این مدت باعث مشکلاتی برای او شده خیلی برایش اهمیت دارد! زیرا در اسلام زن باید حجاب داشته باشد تا مردان نامحرم و بیگانه زینتها و زیبایی های او را نبینند و امنیت اجتماعی او دچار خدشه نشود.
استاد مذکور با دیدن این وضع، تاب نیاورد و با عصبانیت از جلسه خارج شد. در آخر آن دانشجو جزوه ای را بین ما تقسیم کرد که عنوانش این بود: «اسلام برای من چه معنی ای دارد! » در ضمن عللی را که باعث شده بود او به دین اسلام روی بیاورد، در آن جزوه قید کرده بود.
ما به عنوان هیئت علمی دانشگاه از ثابت قدمی و اعتماد به نفس او شگفت زده شده بودیم و هرگز فکر نمی کردیم که دانشجویی برای دفاع از دینش این چنین محکم بایستد.
این موضوع بازتاب وسیعی در دانشگاه و بین دانشجویان داشت. من خیلی تحت تأثیر قرار گرفته و شیفتگی خاصی به دین اسلام پیدا کردم، و بی صبرانه برای آشنایی بیشتر با این دین تلاش می کردم. بعد از چند ماه به اسلام گرویدم که بلافاصله دو استاد دیگر دانشگاه و چهار نفر از دانشجویان نیز به من پیوستند و مسلمان شدند.
ما اینک گروهی برای تبلیغ دین اسلام تشکیل داده ایم و توانسته ایم چند نفر دیگر از اساتید دانشگاه را به سوی خود جلب کنیم که ان شاء الله تا چند وقت دیگر خبر اسلام آوردن آنها در دانشگاه خواهد پیچید.
منبع: مجله راه قرآن
پنج شنبه 28/3/1388 - 19:0
دانستنی های علمی

اگه كمی و فقط كمی بخواهیم از زندگی لذت ببریم و نگاهمان را كمی بهتر كنیم بسیاری از لذت ها نه وقت زیادی می خواهد و نه پول زیادی. پس منتظر تغییرات زیاد در یه روزی كه معلوم نیست كی باشد نباشیم...در کوچکترین اتفاقات عظیم ترین تجارب بشر نهفته است . باور کنید ...
1-گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.
2 -سعی كنیم بیشتر بخندیم.
3- تلاش كنیم كمتر گله كنیم.
4 - با تلفن كردن به یك دوست قدیمی، او را غافلگیر كنیم.
5 -گاهی هدیه‌هایی كه گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا كنیم.
6 - بیشتردعا كنیم.
7 -در داخل آسانسور و راه پله و... باآدمها صحبت كنیم.
8- هر از گاهی نفس عمیق بكشیم.
9- لذت عطسه كردن را حس كنیم.
10- قدر این كه پایمان نشكسته است را بدانیم.
11- زیر دوش آواز بخوانیم.
12-سعی كنیم با حداقل یك ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم .
13- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.
14- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.
15- برای انجام كارهایی كه ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی كنیم!
16- از تفكردرباره تناقضات لذت ببریم.
17- برای كارهایمان برنامه‌ریزی كنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته كار مشكلی است!
18- مجموعه‌ای از یك چیز (تمبر، برگ، سنگ، كتاب و... برای خودمان جمع‌آوری كنیم.
19- در یك روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.
20- گاهی در حوض یا استخر شنا كنیم، البته اگر كنار ماهی‌ها باشد چه بهتر.
21- گاهی از درخت بالا برویم.
22- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.
23- گاهی كمی پابرهنه راه برویم!.
24- بدون آن كه مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی كنیم.
25- وقتی كارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یك بستنی بخریم و با لذت بخوریم
26- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا كنیم.
27- سعی كنیم فقط نشنویم، بلكه به طور فعال گوش كنیم.
28- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم .
29- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس كنیم.
30- زیر باران راه برویم.
31- كمتر حرف بزنیم و بیشترگوش كنیم ..
32- قبل از آن كه مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش كنیم و مراقب تغذیه خود باشیم .
33- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم.
34- اگر توانستیم گاهی كنار رودخانه بنشینیم و در سكوت به صدای آب گوش كنیم.
35- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.
36- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نكنیم.
37- به دنیای شعر و ادبیات نزدیك تر شویم.
38- گاهی از دیدن یك فیلم در كنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.
39- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه كنیم.
40- از هر آنچه كه داریم خود و دیگران استفاده كنیم ممكن است فردا دیر باشد.
منبع:seemorgh
پنج شنبه 28/3/1388 - 18:57
کامپیوتر و اینترنت

در سالهای 1373 و 1374 دولت ایران به علت كاهش قیمت نفت، و قرارگیری در دوران بازسازی و هم چنین تنشهای سیاسی دچار كمبود منابع ارزی بود و به ناچار امكان اختصاص ارز لازم به كالاهایی از قبیل تجهیزات اصلی و جانبی كامپیوتر كه عمدتاً وارداتی بودند موجود نبود و دولت الویت خود را در تأمین ارز برای صنایع قرار داده بود. در آن شرایط تقریباً تولید اساسی در زمینه تجهیزات دیجیتال وجود نداشت و به دلیل قیمت بسیار پایین محصولات تولیدی در آسیای جنوب شرقی تولید در آن زمینه مزیت رقابتی نداشت و حتی با بستن تعرفه های گمركی چند صد درصدی هم نمی شد با آنها رقابت كرد. هم چنین بدلیل قرار گرفتن در دوران بازسازی بعد از جنگ و عقب ماندگیهای ناشی از آن، عطش رو به گسترش استفاده از كالاهای IT در ایران شروع شده بود. در نتیحه شرایط فوق قاچاق قطعات و تجهیزات كامپیوتر به شدت گسترش یافت و به جرأت می توان گفت بیش از نود درصد نیاز بازار از طریق همین قاچاق تأمین می شد و خود دولت بزرگترین مصرف كننده آن بود.
در میان كالاهای IT ، مانیتور جایگاهی خاص داشت اولاً حجم آن نسبت به سایر قطعات بسیار بزرگ بود( مقایسه كنید با سایر قطعات مانند CPU و كارتهای گرافیكی و...) كه قاچاق آن را سخت و پرهزینه می كرد طوری كه در بعضی مواقع قیمت آن در ایران بیش از دو و یا حتی سه برابر آن در كشوری مانند تركیه كه خود وارد كننده و نسبت به ایران از بازار تولید دورتر می باشد، بود. هم چنین كالاهای IT از نوع كالاهایی می باشند كه نرخ تغییرات فناوری در آن بسیار بالا می باشد و كالاهای موجود در بازار به زودی توسط كالاهای جدید منسوخ و از رده خارج میشوند، و لی در این میان مانیتور تقریباً كندترین نرخ را دارا می باشد. (مثلاً مقایسه كنید نرخ تغییرات مادربرد و CPU را با مانیتور
)
مجموعه عوامل فوق نشان می داد كه تولید مانیتور در داخل دارای ارزش افزوده مناسب خواهد بود. شركتهای مختلفی اقدام به این كار كرده بودند و چندین مارك معروف از جمله SAMSUNG,TATUNG,HUNSOL,ACER را شروع به تولید و ارایه به بازار كرده بودند، كه هر كدام به دلایل خاص خودشان نمیتوانستند و یا نمی خواستند پاسخگوی نیاز عمده بازار باشند. مثلاً ACER توسط ایزایران ارائه می شد كه عمدتاً به دولتی بودن و روابط خود در مركز سازمانها دلخوش كرده بود و غافل از این بود كه بازار دولتی دیگر چند بانك بزرگ و چند مشتری سنتی قدیمی IT نیست و یا حتی دولتیها هم فقط توسط سازمان مركزی اقدام به خرید نمیكنند. بنابرین غافل از بخش غیر دولتی و غیر مركزی بود. مانیتورهای SAMSUNG توسط كارخانجات رادیو شهاب ارایه می شد، كه دارای شبكه توزیع و خدمات بسیار ضعیفی بود كه همگی از فروشندگان و ارائه كنندگان لوازم خانگی و عمدتاً تلویزیون بودند و اصلاً اطلاعی از بازار محصولات IT نداشتند به همان روشی كه تلویزیون شهاب را تولید و ارایه می كردند به همان طریق هم مانیتور تولید، فروش و پشتیبانی می كردند. بنابرین تقریباً حضوری در بازار IT نداشتند. مانیتورهای Hunsol و Tatung توسط شركتهای خصوصی تولید و ارایه می شدند كه دارای مدل كسب و كاری محدود بوده و بیشتر بصورت كارگاهی اقدام به این كار كرده بودند، به صورت بسیار بسته عمل می كردند و شبكه بسیار ضعیف و غیر معتبری را برای توزیع و پشتیبانی محصولات خود انتخاب كرده بودند، در نتیجه حضورشان در بازار ملموس نبود. بنابرین بازار بسیار بكر و بازی برای یك بازیگر هوشمند و قدرتمند بوجود آمده بود
.
در این زمان مادیران كه در آن زمان با نام مركز ماشینهای اداری ایران مشهور بود وارد بازار گردید. آنها قبلاً هوشمندی خود را در درك تأثیر عواملی محیطی از قبیل تغییر تصمیمات سیاسی، نرخ و نحوه ارایه ارز، قوانین واردات گمركی كه در اقتصاد ایران تأثیرات شدیدی دارند نشان داده بودند و همواره از آن استفاده لازم را برده و یا حداقل مانع لطمات جدی آن بر كسب و كار خودشان می شدند. مثلاً در اوایل دهه هفتاد هر نوع تغییر در قیمت و یا در ارایه چاپگرهای اپسون كه مركز ماشینهای اداری ایران آن را در ایران به بازار ارایه می كرد نشان از یك تصمیم سیاسی و اقتصادی موثر در فضای كسب و كار بود كه معمولاً در شرف اعلام رسمی قرار داشت. در این زمان نیز آنها در بهترین شرایط برای عوامل خاص صنعت مانیتور وارد عمل گردیدند. اولاً شرایط محیط كلان بدلیل عدم تخصیص ارز برای واردات و حمایت ضمنی دولت از تولید و هم چنین سختی شرایط قاچاق مانیتور در شرایط مناسبی برای تولید در داخل قرار داشت و ثانیاً به دلایلی كه در بالا توضیح داده شد نیروهای رقابتی در ضعیفترین شرایط خود قرار داشتند. آنها وارد بازار شدند و یكی از ماركهای تجاری مشهور دنیا یعنی LG را اقدام به تولید و ارائه كردند
.
مادیران اقدام به محصولی متمایز در زمینه مانیتور نمود. در ویژگی های محصول آنها همواره استانداردها و تكنولوژیهای جدید استفاده می شد كه رقبا معمولاً بعضی مواقع ماهها و یا یكی دو سال بعد می توانستند محصولی با آن ویژگی ارایه دهند. ارایه محصولات با استانداردهای TCO ، MPRII و... مانیتورهای صفحه تخت( Flat ) و LCD از آن جمله میباشند
.
آنها در وهله اول از شهرت تجاری LG استفاده كردند و بعداً خود با عمل كردشان به وجهه این مارك تجاری در ایران بیش از استحقاق جهانی LG افزودند. در سال 1379 سهم LG از بازار جهانی مانیتور چیزی در حدود 25% ولی در ایران چیزی بیش از 70% بود. طوری كه درایران در هر سازمانی شما می توانستید شاهد حضور مانیتورهای LG بر روی میزهای كاركنان باشید
.
مادیران قبل از ارایه مانیتورهای LG چاپگرهای EPSON و دستگاههای كپی SHARP را ارایه می كرد. بنابرین در سرتاسر ایران دارای یك شبكه گسترده توزیع ماشینهای اداری آماده بود. آنها در این زمینه به آن چه كه از قبل داشتند بسنده نكردند بلكه اقدام به یارگیری جدید كردند و در هر منطقه ای اقدام به شناسایی شركتها و موسسات خوشنام در زمینه IT نموده و آنها را وارد شبكه خود كردند. برای شبكه همكاران خود علاوه بر مارجین ناشی از فروش كالا سایر مزیتهای جانبی از قبیل سمینارهای مختلف، مسافرتهای دوره ای خارج از كشور، جوایز و هدیه -های گوناگون و... ارایه دادند
.
مادیران معمولاً محصولات با ویژگی های جدید را همواره قبل از دیگران ارائه و حتی قبل از این كه بقیه مشابه آن را ارایه دهند از چرخه تولید و عرضه خارج می كند بنابرین همواره از مزیت پیشرو بودن " First Mover " برخوردار می باشد
.
مادیران در اكثر شهرها دارای نمایندگیهای خدمات پس از فروش و در اكثر مراكز استان خود مستقیماً دارای دفتر پشتیبانی و دارای انبار كالا و قطعات تعمیری می باشد. در شرایطی مانند ایران كه به دلیل تحریم های اقتصادی و مشكلات مختلف در تأمین قطعات، عملیاتی نگهداشتن تجهیزات عملی سخت می باشد، نمایندگیهای خدمات مادیران تقریباً همواره امكان ارائه به موقع سرویس به مشتریانشان را داشته اند. همكاران به طور مرتب برای آموزش سرویس و تعمیر محصولات جدید فراخوانده می شوند. نمایندگیها دارای تجهیزات جایگزین مناسب برای مواقع اضطراری می باشند. تقریباً میشود گفت خدمات پس از فروش مادیران در ایران بی نظیر می باشد
.
عملاً مادیران با این شیوه عملكرد خود تبدیل به پیشگام در صنعت مانیتور در ایران شده است. آنها توانسته اند شهرت كسب كرده و وفاداری مشتریان را كسب كنند، شبكه ای وسیعی از مشتریان مانیتورهای LG ایجاد كنند، شبكه وسیع و معتبری برای توزیع و ارائه خدمات پس از فروش محصولات خود ایجاد كنند و تبدیل به اصلی ترین بازیگر صنعت مانیتور در ایران بگردند
.
طبیعی است چنین این پیشگامی LG در بازار ایران، در نهایت نمی توانست برای رقبا قابل تحمل باشد. هركسی اندك اطلاعی از فضای كسب و كار كشور كره جنوبی داشته باشد، می داند دو كمپانی LG و SAMSUNG در این كشور شدیداً با هم رقابت می كنند و جای تعجب است كه در رقابت با یكدیگر بعضی مواقع حتی رقبای خارجی را فراموش می كنند. نهایتاً SAMSUNG به اشتباه خود در بازار ایران پی برد، شاید شركت دولتی مثل شهاب در شرایط جنگ و تحریم اقتصادی در تولید تلویزیون برای SAMSUNG ارزش افزوده مناسبی ایجاد كرده بود ولی این شركت بدون استفاده از رانتهای دولتی با آن ساختار پوسیده و پر هزینه نمی توانست رقیبی برای مجموعه ای مثل مادیران در حال حاضر اقتصاد ایران باشد. اصلاً آنها دركی از بازار IT در ایران نداشتند و فقط یك كارخانه دولتی بودند
.
كمپانی SAMSUNG در حال حاضر توسط شركت خصوصی سام الكترونیك وارد میدان شده است. آنها به طور جدی مادیران را به چالش كشانده اند. شبكه توزیع و پشتیبانی خود را به سرعت گسترش می دهند. روشهای مادیران را در جذب مشتریان و شركتهای همكار تقلید می كنند و حتی اقدام به یارگیری از داخل خود مادیران و شركتهای همكار مادیران می كنند. طوری كه در بعضی مواقع مادیران مجبور به تهدید همكاران خود جهت جلوگیری از این امر می شود. آنها محصولات خود را تنوع می بخشند و سعی در ارایه آخرین تكنولوژیها در محصولات خود می كنند. از مزیتها و برتریهای تكنولوژیكی و تجاری SAMSUNG به خوبی استفاده می كنند و محصولات بیشتری از SAMSUNG را از قبیل هارددیسك، تلویزیون، CD/DVD Drive و... را ارایه می دهند، و توانسته اند سهم قابل توجهی از بازار را تا به حال بدست آورند. دیگر بودن مانیتورهای SAMSUNG روی میز كاركنان ایرانی چیز رایجی می شود
.
با این حال هنوز سام الكترونیك انباشت تجربه و دانش اجرایی مادیران را ندارد، شبكه مشتریان و همكاران سام الكترونیك به گستردگی مادیران نیست و كیفیت خدمات پس از فروش آن هنوز به پای مادیران نمی رسد. و حتی تنوع محصولات آن هم به مادیران نمی رسد. ولی با این حال تجربه سه چهار سال اخیر نشان می دهد كه مزیت های حال حاضر مادیران چیزی نیست كه برای همیشه به آن دلخوش كند رقابت در حال حاضر جدی تر از ده سال قبل می باشد
.

منبع:
tmvu

 

سه شنبه 12/3/1388 - 18:49
سياست

از همان شروع به كار دولت نهم، سفرهاى استانى رئیس جمهور و هیأت دولت نیز آغاز شد و قطعاً ناظران منصف و مردمی‌كه مستقیما واقعیت‌ها را دیده‌اند، این سفرها را به جهت اثرات خاص آن در حوزه‌های مختلف برای مردم و نظام، از ابتكارات و شاه‌بیت ‌نوآورى‌هاى این دولت مى‌دانند.
اما هنوز تعداد این سفرها به اندازه انگشتان یك دست هم نرسیده بود كه برخى‌ها زبان به تخریب سفرهاى استانى دولت گشودند؛ در حالى كه مردم در استانهاى خراسان جنوبى، ایلام، سیستان و بلوچستان و بسیارى از شهرهاى محروم، به استقبال محمود احمدى‌نژاد می آمدند، مخالفین در رسانه‌هاى خود سفرهاى دولت را سفرهایى پرهزینه و صرفاً تبلیغاتى عنوان كردند و تصور مى كردند كه روند ادامه این سفرها متوقف شود.
زمان زیادى نگذشت كه پوچى این ادعا به اثبات رسید و اخبار متعددى از مشى ساده‌زیستانه و روال كم‌هزینه این سفرها در برخى رسانه‌ها منتشر شد تا نشان داده شود كه سفرهاى استانى دولت نه تنها پرهزینه نیست، بلكه با حداكثر صرفه‌جویى در وقت و هزینه انجام مى‌شود. این مسئله باعث نشد كه از همت مخالفان دولت براى زیر سؤال بردن سفرهاى استانى كاسته شود! چرا كه وعده رئیس‌جمهور براى سركشى به همه جاى كشور، خیلى زود عملى شده و مخالفان، این حركت پرشتاب و فراگیر را در افزایش محبوبیت دولتمردان نهم و به طور طبیعى، برجسته شدن میزان فاصله دولتمردان گذشته با دولت كنونى در خدمت‌رسانى به همه مردم ایران مؤثر مى‌دیدند.
در عین حال آنها تأكید مى كردند كه نگاه رئیس‌جمهور باید كلان‌نگر باشد و به جاى آنكه وقت خود را در سفرها بگذراند، باید در تهران بنشیند و بر اساس گزارش‌ها امور را تدبیر كند؛ در همین اثنا، مصوبات متعدد جلسات استانى هیأت دولت براى پیشرفت جهشى استانها، به بحث روز مردم و حتى رسانه‌ها تبدیل شده بود و پیش‌بینى مى‌شد كه بلافاصله این مصوبات مورد هجمه قرار گیرد.
مخالفین سفرهاى استانى هیأت دولت، در مصاحبه‌ها و مقالات خود سعى در القاى این موضوع داشتند كه مصوبات دولت، كارشناسى نیست و ممكن نیست كه دولت بتواند در طول چند ساعت، ده‌ها مصوبه داشته باشد، غافل از آن كه كار كارشناسى مصوبات و مشورت درباره آنها با مقامات و نمایندگان محلى، پیش از انجام هر سفر انجام مى‌شود و پشتوانه كارشناسى دارد و حتی بسیاری از نمایندگانی كه برای خوشآمد احزاب خود، در مجلس داد غیركارشناسی بودن این سفرها را سر می‌دادند، پیش و پس از انجام سفر دولت به شهر یا استان خودشان به واقعیت ماجرا یعنی كارشناسی بودن تصمیمات پی بردند.
بعدها در نیمه دوم سال 86 (دیدار دانشجویان دانشگاههاى استان یزد 13 دی ماه 86) مقام معظم رهبرى نیز به این شبهات اشاره و تأكید كردند:
"
این دولت انصافاً دولت پركار و در بعضى از خصوصیات نمونه است. این كه به همه شهرها مى‌روند، این خیلى براى من مهم است؛ خیلى براى من جالب است. رئیس‌جمهور، وزیر و مدیران ارشد اجرایى كشور به شهرهاى مختلف مى روند. این رفتن به شهرها خیلى تأثیر دارد. بعضى مى‌گویند آقا ما گزارش‌ها را كه مى‌خوانیم، نه، گزارش خواندن فرق مى‌كند با رفتن. شاید بیش از اغلب مدیرها براى من گزارش مى آید. وقتى انسان مى‌رود به یك شهرى، مى رود به یك استانى، مى‌نشیند با یك مردمى، مى‌نشیند با یك مجموعه جوانى، مى‌بیند گزارش‌ها با آنچه كه واقعیت است، تفاوت‌هایى دارد. انسان آنچه كه مى‌بیند و مى‌شنود، از گزارش خیلى با ارزشتر است. این كار را امروز دولت دارد مى كند. به همه جاى كشور سفر مى‌كند. یك گوشه‌اى از این را مى‌گیرند، تبدیلش مى‌كنند به نقطه ضعف و ایراد گرفتن. چرا در این سفر صد تا مصوبه داشتید؛ در حالى كه پنجاه تایش بیشتر قابل عمل نیست، خیلى خوب، حالا پنجاه تایش عمل بشود؛ این بهتر از هیچى نیست؟ اینها ایجاد یأس است. ایرادتراشى‌هاى بى‌خود... "
مسئولان دولتى خصوصاً متصدیان امور سفرهاى استانى در معاونت اجرایى ریاست جمهورى، بیشتر وارد صحنه شدند و مراحل كارشناسى مختلف به ثمر نشستن تصویب یك مصوبه در سفر استانى را تشریح كردند. اما این نیز پایان كار نبود و یكى از سران فراكسیون دوم‌خردادی‌هاى مجلس در نطق خود تأكید كرد كه اگر حتى این مصوبات كارشناسى شده هم باشد، اما چون با اسناد توسعه استان‌ها منطبق نیست، پس بیهوده است. بعدها معاون پیگیرى معاونت اجرایى رئیس‌جمهور در مصاحبه‌اى بر این نكته تأكید كرد كه یكى از معیارهاى اصلى آماده شدن یك پیش‌مصوبه براى تصویب در جلسه استانى دولت، اسناد توسعه استان‌ها است و قطعاً تمام مصوبات با این اسناد منطبق است.
جالب تر این كه بدانیم همین نماینده، در جلسه دولت در استان حوزه انتخابیه خود، از زحمات دولت در سفر استانى و مصوبات آن در این استان قدردانى كرده و از پشتوانه كارشناسى مصوبات استانى دولت ابراز رضایت فراوان كرده بود!
مخالفین همچنان به شكل‌هاى گوناگون از قبیل انتشار برخى عكس‌ها، تمسخر، ابهام در تعداد مردم استقبال‌كننده و حتى وارونگى و بزرگ‌نمایى برخى سخنان رئیس‌جمهور و دولتمردان، تلاش كردند تا سفرهاى استانى را ناكام و بیهوده جلوه دهند تا اینكه مقام معظم رهبرى با اشراف خاص خود به مسائل و حتى جزئیات امور، در اوج فضاى تبلیغاتى علیه سفرهاى استانى دولت كه هر روز اوج مى گرفت، در جمع مردم سمنان تأكید كردند:
"
خوشبختانه سركشى دولت و رئیس‌جمهور و وزراى محترم به مناطق مختلف كشور، آن آرزوى دیرینه ما را به نحو احسن برآورده كرده است. "
شدت حملات به دولت به علت استقبال روزافزون مردم از رئیس‌جمهور خود، به قدرى افزایش یافت كه مقام معظم رهبرى با حمایت از سفرهاى استانى دولت در چند سخنرانى اكتفا نكرده و در سفر خود به استان یزد، بر اهمیت و اثرگذارى چشمگیر سفرهاى استانى دولت و رئیس‌جمهور تأكید كردند.
ایشان 12 دى‌ماه سال 86 در اجتماع پرشور مردم یزد در بخشى از سخنانشان، سفر رئیس‌جمهور به استان‌ها را حركتى بسیار خوب و مبارك دانستند و فرمودند: "بنده قدردانى مى‌كنم از این حركت مجموعه دولت كه به شهرها مى روند، به راه‌هاى دور مى‌روند، مشى مردمى اتخاذ مى كنند؛ این ها باارزش است. با همه شهر‌ها از دور و نزدیك ملاقات مى‌كنند. بعضى از شهرها هستند كه مردم آنها یك مدیركل را هم هرگز نمى توانسته‌اند ببینند، حالا رئیس جمهور را، وزیر را، نزدیك خودشان مى بینند، با آنها حرف مى‌زنند؛ این‌ها باارزش است. ما باید قدردان این چیز ها باشیم. "
سه روز بعد نیز رهبر معظم انقلاب در دیدار عمومى مردم ابركوه بخشى از سخنان خود را به سفرهاى استانى دولت اختصاص داده و تأكید كردند: "مى‌بینید مسئولین كشور، هیأت دولت، رئیس‌جمهور به سرتاسر كشور مسافرت مى‌كنند. این معنایش این است كه نگاه و عواطف و همت مسئولین باید میان همه شهرهاى كشور تقسیم شود. اینجور نباشد كه یك شهرى، یك منطقه‌اى كه دوردست است، از شعاع همت و تصمیم مسئولین دور بماند؛ نه، دور و نزدیك ندارد. امروز در این كشور شهرهایى و مناطق دوردست و كوچكى موفق مى شوند كه مسئولان كشور را، یعنى رئیس‌جمهور را، دولت را، وزرا را از نزدیك ببینند، به آنها نامه بدهند یا حرف بزنند و از زبان آنها و حنجره آنها مستقیماً سخن بشنوند كه در روزگارهاى گذشته در طول تاریخ، امید این را نداشتند كه حتى یك مدیر درجه سه به آنها سركشى كند. "
با این بیانات صریح و همچنین شفاف‌سازى دولت درباره جزئیات و روند سفرهاى استانى، دیگر باب مخالفت‌هاى جنجالى با سفرهاى استانى رئیس‌جمهور بسته به نظر مى‌رسید، اما طمع قدرت كسانی كه ابزارهای رسانه‌ای در اختیار دارند، بیش از آن است كه بخواهند به امر "ولی امر " دست از لجاجت بردارند.
در عین حال مقام معظم رهبری همواره سفرهای استانی را به عنوان شاه‌بیت اقدامات دولت نهم مدنظر داشته و در هر موقعیتی از آن به عنوان یكی از بزرگترین كارهای دولت نهم نام بردند.
آخرین سخنان مقام معظم رهبری درباره سفرهای استانی در سخنرانی معروف ایشان در جمع اعضای هیئت دولت(2 شهریور 87) بود كه از سفرهای استانی به عنوان اولین امتیاز مثبت دولت نهم نام بردند و فرمودند:
"
با این كه سه سال از عمر این دولت گذشته، انسان احساس می‌كند كه تحرك و نشاط و فعالیت و اقدام در این دولت محسوس است - یعنى كاهش پیدا نكرده؛ افت پیدا نكرده - این خیلى چیز باارزشى است. در خدمت به مردم جدیت وجود دارد. رفتن به شهرها، رفتن به شهرهاى كوچك، همه نقاط كشور را زیر پا گذاشتن و هیچ نقطهاى از كشور را از منظر خبرگى و كارشناسى دور قرار ندادن، اینها چیزهاى باارزشى است. این امتیاز اول است؛ در هر مجموعهاى این امتیاز وجود داشته باشد، جا دارد كه انسان از آن قدردانى كند، به آن تصریح كند و امیدوار و مطمئن باشد كه خداى متعال هم به آن مجموعه كمك خواهد كرد و ثواب خواهد داد "
اما همچنان زیر سوال بردن كاری كه رهبر انقلاب آن را "آرزوی دیرینه " خود و "امتیاز اول " دولت نهم نامیدند، همچنان ادامه دارد. ...

منبع:http://www.rasekhoon.net

سه شنبه 12/3/1388 - 18:34
بیماری ها
هم اکنون «چاقی» به عنوان یک عالم کشنده و موثر در ابتلای به سرطان، از عامل کشنده ای همچون سیگار نیز پیشی گرفته است.
دکتر «ویلت» رئیس گروه تحقیق اظهار داشت: در حالی که مرگ و میرهای ناشی از سیگار 30 درصد می باشد، امروزه چاقی به عنوان عاملی مهمتر در مرگ و میرهای سرطانی موثر است به طوری که این عامل در مردان چاق حدود 14درصد و در زنان چاق حدود 20درصد موجب مرگ و میر در اثر ابتلای به سرطان شده است. در حالی که مرگ و میرهای ناشی از سیگار کاهش می یابد اما مرگ و میرهای ناشی از چاقی همچنان در حال افزایش یافتن است به طوری که به زودی چاقی قاتل شماره ی یک انسان ها خواهد شد. وی می گوید: پیشگیری از سرطان از خانه ها باید آغاز شود و این در حالی است که اکثر ما تلاشی در جهت پیشگیری از سرطان نمی کنیم!
تحقیقات از ارتباط فزاینده ی چاقی با انواع مختلفی از سرطان ها مانند سرطان سینه، کبد، پانکراس، صفرا و ... خبر می دهد. مصرف الکل نیز با سرطان های مشخص در ارتباط می باشد.
در سال 1980، محققان احتمال می دادند که عامل سرطان در افراد به علت میزان چربی ای است که مردم مصرف می کنند اما نتایج تحقیقات چندان رضایتبخش نبود. در تحقیقات بعدی محققان بر روی رژیم غذایی حاوی سبزیجات و میوه به عنوان عاملی در کاهش ابتلای به سرطان تحقیق کردند اما باز هم مدارک کافی پیدا نکردند .
اکنون محققان بر روی عامل چاقی به تنهایی، تمرکز کرده و در حال تحقیق هستند و به نتایج قاطع و محکمی نیز دست یافته اند که حاکی از ارتباط سرطان با چاقی می باشد. از طرفی دکتر «ویلت» اظهار می دارد: داشتن رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات و کم کردن مصرف چربی در پیشگیری از سرطان هایی مانند: سرطان دهان، ریه، معده و مری موثر باشد.
دکتر «ویلت» معتقد است: به طور کلی 30 تا 35 درصد از عامل ابتلای به سرطان مربوط به عوامل تغذیه ای و 70 درصد مربوط به چاقی است!
منبع: ماهنامه ی تخصصی دنیای سلامت
دوشنبه 11/3/1388 - 14:45
بیماری ها
نوعی واکسن آنفلوآنزا تهیه شده است که احتمالا می تواند فرد را در مقابل تمام انواع آنفلوآنزا محافظت کند. این واکسن، که توسط شرکت دارویی آکامبیس تولید شده، در مقابل تغییر شکل ویروس آنفلوآنزای A، که علت همه گیر شدن این بیماری است، از فرد محافظت می کند. در حال حاضر، واکسن های آنفلوآنزای فصلی باید دائما طراحی مجدد شوند چرا که ویروس این بیماری، مدام در حال تغییر است، اما محققان می گویند واکسن جدید می تواند بر این ویروس غلبه کند و احتمالا قبل از شیوع آنفلوآنزای پرندگان، این نوع واکسن در انبارهای دارویی ذخیره خواهد شد. آنفلوآنزای فصلی سالانه بین 500 هزار تا یک میلیون نفر را می کشد. اما یک همه گیری های نوع انسانی آنفلوآنزای پرندگان ، که به گفته کارشناسان قریب الوقوع است، می تواند 50 میلیون انسان را در سطح دنیا از بین ببرد. آزمایشگاه های ایالات متحده این واکسن را مطمئن شناخته اند که بدن فرد را با سرعت در مقابل ویروس آنفلوآنزا ایمن می کند. در بدن 9 نفر از 10 نفری که تنها 2 دوز از واکسن « آکام- فلو-A» را دریافت کرده بودند، پادتنی علیه ویروس آنفلوآنزا رشد یافت. محققان مؤسسه آکامبیس در حال تکمیل فرمول این واکسن برای آزمایش در گروه های بزرگتر انسانی هستند. منبع: ماهنامه ی دنیای سلامت
دوشنبه 11/3/1388 - 14:38
کامپیوتر و اینترنت

 

دراوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی ،زبان C ، توسط دنیس ریچی و به عنوان زبان برنامه نویسی سیستم ها طراحی شد.این زبان از دو زبان قدیمی تربه نام های BCPL و B حاصل شده است.زبان C تا سال ۱۹۷۸ منحصربه استفاده در لابراتوار کمپانی BELL بود تا این که توسط دو تن بنام های ریچی و کرنیه نسخه نهایی این زبان منتشر شد.به سرعت کامپایلرها و مفسرهای متعددی از C توسعه یافت اما برای جلو گیری از ناسازگاری های ایجاد شده و نیز حفظ قابلیت حمل زبان،تعاریف متحد الشکلی توسط استاندارد (ANSI
(American national standard institute
مؤسسه استاندارد ملی آمریكا ارائه گردید.
مفسرخود برنامه ای کامپیوتری است که برنامه ی سطح بالا، داده ی ورودی آن و برنامه ی ایجاد شده به زبان ماشین، خروجی آن را تشکیل می دهد.به طور کلی ویژگی های مهم زبان C به اختصار به شرح زیر است:زبان سی به طورگسترده ای در دسترس است.مفسرهای تجاری آن در بیشتر کامپیوترهای شخصی، مینی کامپیوتر ها و نیز درکامپیوترهای بزرگ قابل استفاده اند. سی زبانی است همه منظوره، ساخت یافته سطح بالا (مانند زبان پاسکال و فرتون . )و انعطاف پذیر که برخی از خصوصیات زبانهای سطح پایین را نیز که معمولاً در اسمبلی یا زبان ماشین موجود است داراست.درعین حال این زبان برای کاربردهای ویژه طراحی نشده و می توان از آن در همه ی زمینه ها، بخصوص به دلیل نزدیکی آن به زبان ماشین در برنامه نویسی سیستم، استفاده کرد.بنابراین سی بین زبان های سطح بالا و سطح پایین قرار دارد و در نتیجه اجازه می دهد که برنامه نویس خصوصیات هردو گروه زبان را به کار برد.از این رو دربسیاری از کاربردهای مهندسی به طور انحصاری زبان سی به کار می برند. زبان های سطح بالا، دستورالعمل هایی شبیه زبان انسان و پردازش فکری او دارند، هم چنین یک دستور العمل زبان سطح بالا معادل چند دستور العمل به زبان ماشین است. برنامه های نوشته شده به زبان c به طورکلی مستقل از ماشین یا نوع کامپیوتراست و تقریباً تحت کنترل هرسیستم عاملی اجرا می شود. کامپایلرهای سی معمولاً فشرده و کم حجم اند و برنامه های هدف ایجاد شده با آنها در مقایسه با سایر زبانهای برنامه سازی سطح بالا، خیلی کوچک و کار آمدند. برنامه های سی در مقایسه با سایر زبان های برنامه سازی سطح بالا، به راحتی قابل انتقال اند.دلیل آن این است که سی خیلی از ویژگی های وابسته به نوع کامپیوتر را در توابع کتابخانه ای خود منظور داشته است.بنابراین هر نسخه ازسی با مجموعه ای از توابع کتابخانه ای مخصوص به خود همراه است که بر اساس ویژگی های کامپیوتر میزبان مربوط نوشته شده است.این توابع کتابخانه ای تا حدودی استاندارد است و معمولاً هرتابع کتابخانه ای در نسخه سی روش برنامه نویسی ماژولاررا پشتیبانی می کند.هم چنین از نظر عملگرها نیز زبانی قوی است که عملگرهای گوناگونی برای دستکاری روی داده ها در سطح، بیت داراست. به طورکلی جامعیت ، عمومیت، خوانایی، سادگی ، کارآیی، و پیمانه ای بودن که همگی از مشخصات برنامه ای ایده آل اند در زبان C پیاده سازی می شوند.ویژگی های فوق موجب شده زبان C یکی از قوی ترین و محبوب ترین زبان های برنامه سازی دنیا مطرح شود.
منبع kamyabonline

دوشنبه 11/3/1388 - 14:25
کامپیوتر و اینترنت

حافظه فلش USB یك وسیله ذخیره اطلاعات سبك وزن است كه می تواند به هر كامپیوتر كه دارای پورت یا سوكت USB باشد متصل شود. پورت USB كامپیوتر می تواند USB1.1 یا USB2.0 باشد كه مشكلی برای اتصال به كامپیوتر پیش نمی آید چون همه حافظه های فلش USB2.0 قابلیت كار با USB1.1 را دارند.

توجه: حافظه فلش USB راممكن است با نامهای

 Jump Drive,  Pen Drive یا  Pocket Drive

بشنوید كه همه یك نوع حافظه هستند.

درباره USB2.0 بیشتر بدانیم.

USB2.0 تحولی در پرتكل ورودی خروجی های USB بود كه سرعت انتقال اطلاعات را بسیار افزایش داد.

USB1.1 ماكزیمم سرعتی برابر 12 مگابایت بر ثانیه دارد. این استاندارد امروز در كارخانجات با برچسب Full_Speed یا USB مشخص شده اند.

USB2.0 ماكزیمم سرعتی برابر 480 مگابایت بر ثانیه دارد. كه این استاندارد جدیدتر امروزه با برچسب High Speed USB مشخص شده اند. توجه داشته باشید كه این سرعت برابر توان دستگاهی كه دارای پورت USB است نمی باشد بلكه این ماكزیمم سرعتی است كه می توان اطلاعات را از پورت USB انتقال داد.

 

در حاشیه مطلب بدانید موس و كی برد فقط به 1.5 مگابایت بر ثانیه نیاز دارد. این سطح از كارایی را USB یا USB Low_Speed می نامند.

به عنوان خریدار حافظه فلش ابتدا ازز وجود برچسب USB2.0 High_Speed روی آن مطمئن شوید.

دگرگونی حافظه فلش USB2.0

 حافظه های فلش مرتباً با افزایش ظرفیت دچار دگرگونی شده اند. اما آنها با سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات آنها هم دچار دگرگونی شده است.

- سرعت خواندن ــ سرعتی كه حافظه فلش اطلاعات شما را می خواند یا بازیابی می كند.

- سرعت نوشتن ــ سرعتی كه اطلاعات روی حافظه فلش نوشته می شود.

اگر شما فایلهای با حجم زیاد  جابجا می كنید یا درباره كارایی فلش خود سختگیر هستید. این فاكتور ها برای شما بسیار اهمیت پیدا خواهد كرد. چون ممكن یك حافظه فلش High _ Speed بخرید ولی كلاه سر شما رفته باشد! چون بنده حافظه های فلش USB ای دیده ام كه از 5.5 مگابایت بر ثانیه تا 38 مگابایت بر ثانیه سرعت داشته اند و این سرعت همچنان در حال افزایش است. و ممكن است زمانیكه اقدام به خرید می كنید باز هم سرعتهای بالاتری موجود باشد. ولی معمولا فروشندگان یا در این مورد اطلاعات كافی ندارند یا نمی خواهند این اطلاعات را در اختیار خریدار قرار دهند پس در هنگام خرید بهتر است حواستان جمع باشد.
يکشنبه 10/3/1388 - 15:30
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته