• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4728
تعداد نظرات : 377
زمان آخرین مطلب : 3427روز قبل
اخبار
خبرگزازی فارس: آیت‌الله مکارم شیرازی صبح امروز در دیدار با معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: دولت اسم و واقعیتش روحانی است و این امر بسیار مهمی است. رای دادن مردم به یک فرد روحانی نشان‌دهنده این است که مردم هنوز به سمت روحانیت علاقه دارند.

وی تاکید کرد: تا کنون دولت کارهای بسیار خوبی انجام داده و امید را در دل مردم ایجاد کرده است و امیدواریم اینها ادامه داشته باشد.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه البته از گذشته مشکلاتی وجود دارد که دولت فعلی میراث‌دار آنهاست، تاکید کرد: البته باید مشکلات را حل کنید و این امیدی که در دل مردم ایجاد کرده‌اید را روز به روز گسترش داده و شکوفاتر کنید. البته مردم نیز نباید انتظار داشته باشند که همه مسائل یک روزه برطرف شود.

آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: با صبر و حوصله مردم و تدبیر دولت کارها پیش رفته و نباید انتظار کار معجزه آسا داشته باشیم.

وی با اشاره به مسائل خارجی اظهار کرد: باید در خصوص مسائل خارجی با مردم شفاف‌تر صحبت شود و مردم درک کنند که در بعد مسائل خارجی چه چیزی گیر آنها آمده است.

این مرجع تقلید با اشاره به سخنان جان‌کری وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: وی با حرف‌های خود می‌خواهد نظام ما را تضعیف کند، ولی او باید بداند که حرف‌هایش بیهوده است و تاثیری بر کشور ندارد.

وی با اشاره به مسئله یارانه‌ها بیان کرد: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که فقط نیازمندان یارانه بگیرند؛ اگر قرار است افزایش قیمت داشته باشیم، همانطور که دولت بارها تاکید کرده است باید با شیب ملایم باشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به مسائل فرهنگی تصریح کرد: این موضوع از نظر ما مثل دیگر مسائل از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با اشاره به برخی از سخنان مبنی بر ترویج آزادی در کشور و بهره‌گیری از تمدن اروپایی گفت: باید بر اساس آزادی اسلامی عمل شود و اگر بخواهیم مانند اروپایی‌ها رفتار کنیم با مشکل مواجه می‌شویم.

این مرجع تقلید بر حفظ نظام ارزشی در کشور تاکید کرد و گفت: نباید این مسائل را تضعیف کنیم، چون مسائل ارزشی پشتوانه کشور است.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:46
اخبار
خبرگزاری مهر: در مراسم شب گذشته که به همت وزارت ارشاد برای تجلیل از سینماسازان برگزار شده بود، علی جنتی وزیر ارشاد لوح تقدیر و هدیه‌ای برای محمدباقر قالیباف شهردار تهران به خاطر ساخت سالن‌های سینما در نظر گرفته بود که در غیاب وی به مدیرعامل موسسه تصویرشهر داده شد.

 مراسم تجلیل از سازندگان سالن‌های سینما شامگاه شامگاه چهارشنبه 9 بهمن با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الله ایوبی معاون وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی، مدیران سینمایی و سینماگران در هتل لاله تهران برگزار شد.

در این برنامه از تعدادی از سازندگان سینما در کشور تقدیر به عمل آمد که در این میان از محمدباقر قالیباف شهردار تهران نیز تشکر شد که لوح و هدیه وی را هادی منبتی مدیرعامل موسسه تصویر شهر دریافت کرد.



مجری برنامه از قالیباف به خاطر ساخت سینما در کشور تشکر کرد و گفت که خوب است که پول‌های شهرداری در راه فرهنگ و هنر خرج شود که منبتی با ذکر این جمله که ما در شهرداری امانتدار پول‌های مردم هستیم نه صاحب آن، جوابش را داد.

در ادامه این برنامه، مراسم رونمایی از آثار منتخب مسعود کیمیایی، کیومرث پوراحمد و زنده‌یاد رسول ملاقلی‌پور با حضور کیمیایی، پوراحمد و همسر ملاقلی‌پور انجام شد.

کیومرث پوراحمد در هنگام رونمایی از منتخب آثار خود که در قالب سی‌دی توسط موسسه رسانه های تصویری آماده شده است به شوخی با پارچه‌ای که روی آثارش بود و در حضور وزیر ارشاد، رقص دستمال انجام داد و گفت: افتخار می‌کنم که در کنار همسر رسولِ همیشه عصبانی و همیشه دوست داشتنی سینمای ایران و استادی که از او یاد گرفتم که در ایران می توان فیلم خوب ساخت یعنی استاد کیمیایی، قرار گرفته‌ام.

وی به شوخی به اصطلاح مرسوم «روحانی مچکریم» اشاره کرد و افزود: روزی که ایوبی به سازمان سینمایی رفت و افرادی چون رضاداد و بهشتی در کنارش قرار گرفتند فهمیدیم که حرف‌های جنتی راست بوده و او آمده تا وضعیت سینما بهتر شود و از این که امروز می بینیم که اشغالگران پس نشسته و خانه سینما متعلق به سینماگران است، بسیار خوشحالیم.

حسین مسافرآستانه کارگردان تئاتر و رییس فعلی موسسه رسانه های تصویری در سخنانی کوتاه ضن معرفی کیمیایی، ملاقلی و پوراحمد گفت: موسسه رسانه های تصویری علاوه بر فعالیت‌های ذاتی خود یعنی تهیه، تولید و ارائه آثار سینمایی روز ایران برای ارائه در منازل، تکلیف مهم دیگری مبنی بر حفظ و جمع‌آوری آثار مهم سینمایی از سینماگران مهم ایران را نیز دارد.



در پایان این مراسم نیز بسته‌های آثار این هنرمند به حاضران در مراسم اهدا شد.

رضا میرکریمی، امیرشهاب رضویان، حبیب ایل‌بیگی، رویا تیموریان، مجید مظفری، فرهاد اصلانی، سروش صحت، اکبر نبوی، اسماعیل خلج، ضیاالدین دری، گوهر خیراندیش، رضا داوودنژاد، ابراهیم اثباتی، نیکی مظفری و تعداد دیگری از اهالی سینما در این مراسم حضور داشتند.

فضای مراسم بسیار صمیمی بود و همه اهالی سینما بر سر میزهای مختلف نشسته و گاه به میزهای همدیگر سر می‌زدند.

حضور بزرگان و و پیشکسوتان سینما هم در سینما قابل توجه بود. همچنین برخی از داوران سی و دومین جشنواره فیلم فجر نیز از حاضران بودند.

در این مراسم از مهدی فضلی (مجتمع سینمایی کوروش)، مسعود سرامی (اصفهان سیتی‌سنتر)، مصطفی هاشمی (پرشین مهرشهر)، حسین مصلح‌نیا (تیراژه)، محمدرضا نجفی (کاپری گرگان)، پرویز اسلامی‌نسب (سیتی‌سنتر قشم)، محی‌الدین صانعی (چارسو)، رامین احمدی (مگامال)، موسی عباسی هاشمی‌مقدم (اریکه ایرانیان)، جمال عادلی (پردیس کیان)، زند اشراقی (پردیس زندگی)، امیرعباس گردان (پردیس‌های سمرقند و باران)، حسین حسینی و علی‌اکبر احرایی (خلیج فارس شیراز)، دلشاد ارشادی (سپنتا) و محمدهادی منبتی (موسسه تصویر شهر) با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:46
اخبار
خبرگزاری مهر: جدول اکران فیلم‌های سینمایی جشنواره فیلم فجر در بخش‌های گوناگونی چون سودای سیمرغ، نگاه نو، نوعی تجربه و خارج از مسابقه در 15 سینمای تهران اعلام شد.

 15 سینمای تهران از جمله سینما آزادی، سینما اریکه، سینما استقلال، پردیس تماشا، سینما جوان، خانه هنرمندان، پردیس راگا، پردیس زندگی، سینما سمرقند، سینما شکوفه، سینما فرهنگ، سینما فلسطین، پردیس کیان، سینما ماندانا و پردیس ملت 12 تا 22 بهمن میزبان مردم برای تماشای فیلم‌های سینمایی جشنواره فیلم فجر است.

این آثار که در بخش‌های مختلفی چون سودای سیمرغ، نگاه نو، نوعی تجربه و خارج از مسابقه در جشنواره حضور دارند، در این 15 سینما در نقاط مختلف تهران اکران می‌شوند.

سایت جشنواره فیلم فجر، فهرست کامل جدول نمایش فیلم‌ها را منتشر کرده است که علاقمندان با مراجعه به این لینک می‌توانند برنامه این 15 سینما را به صورت جداگانه در فایل‌های پی دی اف دریافت کنند.

سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به دبیری علیرضا رضاداد از ۱۲ تا ۲۲ بهمن‌ماه برگزار می‌شود.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:45
اخبار
روزنامه اعتماد: وکیل مدافع زن جوانی که به جرم قتل همسرش محکوم به اعدام است، در آخرین روزهای باقی مانده تا اجرای حکم راهی جز گرفتن رضایت از اولیای دم ندارد.

 زن جوانی که نتوانست در دادگاه بی گناهی خود را اثبات کند، چند قدم کوتاه تا چوبه دار فاصله دارد. فاطمه معتمدآرایا، ابوالفضل جلیلی و پگاه آهنگرانی در گفت وگویی خطاب به اولیای دم از ارزش بخشش به جای انتقام گفته اند.
 
فاطمه معتمدآریا: آنچه از بخشش می ماند

از اعدام برای اولیای دم چه می ماند جز بار سنگینی که مرگی دیگر با خود به همراه می آورد؟ بار سنگینی که همیشه به دوش انسان خواهد ماند، بار سنگین گرفتن جان یک انسان دیگر. ای کاش، داغ کشته شدن یک انسان را با کشتن یک نفر دیگر سهمگین تر نکنیم. می خواهم از اولیای دم بخواهم چند ثانیه با خود خلوت کنند و ببینند آیا سال ها بعد از کشتن این زن جوان، از اینکه بین انتقام و بخشش، انتقام را انتخاب کرده اند، پشیمان نخواهند شد؟ در انتقام جایی برای آسودگی خیال نیست.

 انتقام حسی غیر انسانی است، واکنشی که در مقابل یک اشتباه، یک بی عدالتی و اجحاف حق در انسان زبانه می کشد. آنچه انسانی است: لذت بخش و رهایی بخش است: آنچه سنگینی بار از دست رفتن یک عزیز را سبک تر می کند، زندگی بخشیدن به یک انسان دیگر است. انتقام، عزیز از دست رفته را به زندگی برنمی گرداند. از اولیای دم می خواهم لذت بخشش را، لذت اوج یک حس انسانی را از خود دریغ نکنند. زندگی و مرگ یک انسان دیگر در دستان شما است، از شما تقاضا می کنم پیش از آنکه تصمیم قاطعانه بگیرید، کمی تامل کنید.

ابوالفضل جلیلی: تقاضای سخت برای بخشش

از بخشش گفتن و درخواست از اولیای دم برای بخشیدن کسی که جان فرزندان شان را گرفته برای من سخت و دشوار است. ما در جایگاه دیگری هستیم، ما نه زخم و جراحتی به این عظمت بر جان مان نشسته نه داغ کشته شدن فرزند به دل داریم. من نمی توانم از اولیای دم بخواهم که فراموش کنند، ببخشند و بگذرند. آنچه اتفاق افتاده را، عزیزی که از دست رفته را، با در نظر گرفتن تمامی مشکلات این زن جوان و بی پناهی اش، نمی توان نادیده گرفت. اما از خبر اعدام شدن این زن جوان بسیار متاثرم.

ای کاش، داستان زندگی این زوج جوان و ده ها زوج دیگر به گونه دیگری رقم می خورد. ای کاش در این لحظه در جایگاهی نبودیم که از پدر و مادری بخواهیم که بی مادر شدن فرزند دیگری را به بهای از دست دادن فرزندشان نخواهند. اما من نمی دانم بر آنها چه گذشته، چه میان شان بوده و چه کسی باید مجازات شود. من، خودم در چنین جایگاهی، دل گرفتن جان کس دیگری را به جرم یک اشتباه ندارم اما فقط می خواهم در این فرصت های نهایی خانواده شاکی طور دیگری به داستان نگاه کنند و شاید به این نتیجه برسند بخشش روزگارشان را بهتر خواهد کرد.

پگاه آهنرانی: پایان این داستان را تغییر دهیم

سر صحنه فیلمی هستم که تلفنی به من خبر می دهند، 4 روز دیگر، زندگی زنی به نام فرزانه چند کیلومتر دورتر از جایی که هستم تمام می شود. ادامه بازی در آن صحنه دیگر برایم سخت می شود. با خودم فکر می کنم، با مرگ او فقط یک پرونده قضایی برای همیشه بسته می شود اما بعد از آنکه پیکر بی جان این زن 26 ساله به خاک سپرده شد، هر روز جزییات اتفاقی که منجر به مرگ او و همسرش شد، در یادها به حرکت درمی آیند و به زندگی خود ادامه می دهند و فراموش نمی شوند. قصه اما جور دیگری هم می تواند باشد.

جور دیگری که همه ما با شنیدن پایان آن نفسی به آسودگی بکشیم و دیگر قصه را اینگونه به یاد نیاوریم. مرگ فرزانه، پایان قطعی و قاطع داستان چند زندگی است. این داستان اما مثل هر داستان دیگری می تواند ادامه داشته باشد، تا اگر هیچ چیز این داستان شبیه یک داستان خوشایند نبوده، دست کم آخر داستان جور دیگر رقم بخورد.

 هیچ کس در سوگ، در داشتن حق خشم خانواده شاکی تردیدی ندارد، اما مرگ فرزانه فقط یک پرونده را می بندد و به بایگانی می فرستد. مرگ او اندوه خانه شاکی را قطعا کم نخواهد کرد. ای کاش کمی وقت داشتیم برای همدردی با خانواده شاکی. ای کاش وکیل این پرونده وقت بیشتری داشت و ای کاش این داستان غمگین با بخشش شاکیانش به سوی پایان دیگری تغییر جهت می داد. ای کاش.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:45
اخبار
خبرگزاری ایسنا: نایب رییس اتحادیه زنان کارگر با اشاره به سقوط دو زن در حادثه آتش‌سوزی خیابان جمهوری گفت: چه کسی باید جوابگوی اتفاقاتی باشد که در کارگاه‌های فاقد شرایط ایمن رخ می‌دهد؟ جواب این خانواده‌های داغدار را باید چه کسی بدهد؟

فاطمه وحدت افزود: تمام اعضای اتحادیه زنان کارگر از فوت دو زن در کارگاه تولید پوشاک ناراحت هستند چون در روز تولد پیامبراکرم(ص)،‌ دو زن، دو مادر و دو همسر از دست رفتند. یکی از این مادران فرزندی معلول داشت و دیگری مادر یک دختر و یک پسر بود و برای خوشبختی آنان آرزو داشت.

نایب رییس اتحادیه زنان کارگر تاکید کرد: اگر مسئولان فرصت اشتغال فراهم کنند آنان شاغل می‌شوند و دستفروشی نمی‌کنند؛ علاوه بر آن چرا کارگاه‌ها از شمول قانون بیمه خارج شده‌اند. این کارگاه‌ها کارگرانشان را بیمه نمی‌کنند.

وی افزود: چه کسی باید جوابگوی اتفاقاتی باشد که در کارگاه‌های فاقد شرایط ایمن رخ می‌دهد؟ ما نمی‌خواهیم تقصیر این حادثه را گردن کسی بیندازیم و آماده همکاری با نهادهای مختلف برای پیشگیری از اتفاقات بعدی هستیم.

ملیحه محبوب‌نژاد عضو کمیته اجتماعی حزب اسلامی کار- نیز گفت: وقتی کارگاه‌ها شمول قانون کار نمی‌شود، نظارتی بر ایمنی آنها صورت نمی‌گیرد. در نتیجه چنین سوانحی رخ می‌دهد. متاسفانه در ایران برای جان مردم ارزش قایل نیستیم. زنان با دستمزد کمی کار می‌کنند و در یک روز تعطیل دو نفر از آنان برای اداره خود کار می‌کنند.

وی در پایان مدعی شد: اگر برای جان مردم ارزش قایل بودیم، شهرداری پس از خرید تجهیزات آتش‌نشانی از یک شرکت آلمانی، به این شرکت اجازه بازرسی می‌داد و در یک کامیون‌داری در جنوب تهران خودروهایش را تعمیر نمی‌کرد.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:44
اخبار
خبرآنلاین: چه کسی فکرش را می کرد که یک موجود قهوه ای عجیب و غریب با چشمهای بزرگ که روی صفحه ی تبلت یا گوشی آرام ایستاده و نگاهمان می کند، یک روز برایمان جان بگیرد و رسیدگی به او بشود یکی از بزرگترین دغدغه ها و همه فکر و ذکرمان!

وسط جلسه نشسته است و تند و تند از حرف های رییس نت برمی دارد تا چیزی از قلم نیفتد. یکهو صدای آشنایی از گوشی بلند می شود که نشان می دهد بچه از خواب بیدار شده. وقتی این بچه از خواب بیدار می شود خودش را کثیف کرده و طبیعتا گرسنه است. زمان در اینجا حیاتی ست. باید هر چه زودتر به «پو» برسی تا وضعش خراب تر از این که هست نشود.

کار را رها می کند و دو سه دقیقه ای به رتق و فتق امور این بچه ی مجازی می پردازد و دوباره برمی گردد سرکار!

 روزنامه خبر نوشت: «پو» (pou) یک بازی برای گوشی و تبلت با سیستم عامل های اندروید و آی او اس و غیره است که طراحی و فرایند آسانی دارد.

وقتی این بازی و بازی های مشابهش را نصب می کنی، با موجودی مواجه می شوی که رنگش قهوه ای است و چشم های بزرگی دارد. روی صفحه ی گوشی ات ایستاده و با آن چشم های درشت نگاهت می کند و منتظر است تا پدر و مادرش را پیدا کند.

وقتی که مادر یا پدرش شدی، دیگر همه ی مسئولیتش بر گردن توست. باید سر وقت به او غذا بدهی، سر وقت با او بازی کنی، بخوابانی اش، تمیزش کنی و ...

وقتی هم که مرحله ات بالا رفت، با جمع آوری سکه می توانی برایش خرید کنی و توقعاتش را برآورده کنی و خلاصه هر کاری که می شود برای یک بچه انجام داد!

شاید کسی نداند روزی که «پل سالامه» این بازی ساده را طراحی کرد، چه مخاطبینی برایش در نظر گرفت و جامعه ی هدفش چه کسانی بودند اما امروز می بینیم که محبوبیت این موجود کوچک و عجیب، مرز سنی و جنسیتی را شکانده و هر کس با هر تحصیلات و سن و جنسیتی، یک بچه قهوه ایِ نیازمند به رسیدگی و توجه توی گوشی یا تبلتش دارد و در برابر او احساس مسئولیت می کند.


یک عاشقانه مثلا آرام!

می گوید: «من اگر این ترم مشروط شدم تقصیر پسرمه!» منظورش از «پسرم»، پو است. می گوید که «پو» یش چاق و تپلی است که به تازگی برایش یک کت و شلوار خریده و یک سبیل کلفت! می گوید :«مردی شده برای خودش!»

در دنیایی که تکنولوژی بازی های رایانه ای هر روز پیشرفته تر و پیچیده تر می شود و با قدرت هر چه تمام تر، محصولات را با گرافیک بالا و داستان های جذاب و رنگ و لعاب فراوان به مخاطبین خود عرضه می کند، گل کردن بازی های آرام و بی دغدغه، کمی عجیب و قابل تامل به نظر می رسد.

این بازی ها با یک برنامه ریزی دقیق و استفاده از علوم روانشناسی و جامعه شناسی، روی احساسات فرد انگشت می گذارند و از خاصیت وابستگی انسان به موجودات اطرافش استفاده می کنند. خیلی آرام و ظریف وابسته ات می کنند بطوریکه حتی اگر بخواهی هم دیگر نمی توانی ازشان دست بکشی.

کارشناسان معتقند که بازی های رایانه ای در دنیای امروز نوعی رسانه نوین هستند. خاصیت رسانه این است که مطلب، موضوع یا مفهومی را برای مخاطب تبیین کند. این رسانه های نوین، علاوه بر تاثیرگذاری و فرستادن و دریافت پیام از سوی مخاطب، وظیفه ی بزرگ دیگری هم دارند. این وظیفه، تلاش برای ماندگاری است. هر چه یک رسانه ماندگارتر باشد و بتواند مخاطب را مدت زمان بیشتری از آن خود کند، موفق تر است.

این بازی های آرامِ عاشقانه، که با تکیه بر احساسات و وابستگی انسانها به موجوداتی که دوستشان دارند طراحی و ساخته شده، به این هدف دست یافته اند و چنان در لایه های زندگی فرد وارد شده اند، که بعد از مدتی خود فرد هم متعجب می شود که چطور شد که موجود صفر و یکی بی جان، توانسته بخش عمده ای از احساسات یک انسان را به خودش معطوف کند.

واقعی شدن «پو» و راه یافتن او به زندگی و احساساتمان نشان می دهد که هدف گذاری و برنامه ریزی طراح و سازنده، بسیار دقیق و موفق بوده است. موارد زیر، کامنت های مخاطبین این بازی و ابراز احساسات آنها نسبت به این موجود ناشناخته است:

پوی من دختره! الان دوازده مرحله ست که دارمش و براش یه چیزایی خریده م. رنگش هم نارنجیه و البته خیلی شکمو! تحمل ندارم؛ پس کی بزرگ می شه؟

بچه من 98 سالشه. داره می ترکه از بس چاق شده. به خدا از کار و زندگی منو انداخته.

من برای پو اسم گذاشتم. اسمشو گذاشتم پژمان که با بقیه فرق کنه.

کی می دونه پو چطوری می تونه ازدواج کنه؟ دلم می خواد بچه مو توی لباس دامادی ببینم!

وقتی سیر شده و می خوام بهش غذا بدم و اون می گه:«نه» دلم می خواد بپرم توی تبلت بغلش کنم!

من خودم یه پسر دارم برای همین پوی دختر انتخاب کردم. دخترا بابایی هستن آخه. پوی من هم خودشو برام لوس می کنه و منم نازشو می خرم.

عکسش را می گیرند و در فضای مجازی منتشر می کنند، هم و غمشان خریدن لباس و عینک و کلاه و سایر لوازم برایش است، تلاش می کنند بزرگش کنند و بهترین چیزها را بدهند بخورد، به هم که می رسند از سن و سال فرزندخوانده مجازیشان می گویند و اتفاق هایی که برایش افتاده... این ابراز احساسات نسبت به چیزی که جان و هویت ندارد و معلوم نیست از کجا پیدایش شده، واقعا عجیب به نظر می رسد.

خطر! «پو» در کمین شماست!

کفرش درآمده! از دست همسرش حرص می خورد که مرتب سرش توی گوشی است و دارد قربان صدقه ی «پو»ی نوجوانشان می رود. همسرش هر اتفاقی که برای پو می افتد و هر چیز جدیدی که برای پو می خرد را می آید با آب و تاب برای او تعریف می کند و همه ی فکر و ذکرش شده بزرگ کردن این فرزندخوانده!

خودشان یک دختر پنج شش ساله دارند؛ با این حال این مادر جوان، دلش یک بچه ی کوچک دیگر هم خواسته و به هر دوی این ها رسیدگی می کند. مرد جوان می گوید:«گاهی «پو» به دخترک خودمان ترجیح داده می شود. وقتی «پو» چشمهایش دو دو می زند، همسرم با احساس مسئولیت وصف ناپذیری می دود و غذایش را مهیا می کند و اگر پول در حسابش نباشد، آن قدر بازی می کند تا پول گیر بیاورد و بتواند بچه ی صفر و یکی اش را سیر کند و تا این بچه آرام نگیرد و نخوابد، همسر هم آرام نمی گیرد. گاهی ساعت ها غرق شدن در مسائل «پو»ی کوچک، وقت رسیدگی به کارهای دیگر را می گیرد و حتی دلزدگی نسبت به کارهای دیگر ایجاد می کند.»

اگر در قدیم بیشتر نسبت به تاثیر بازی های رایانه ای بر کودکان و نوجوانان نگران می شدیم، امروز این خطر گسترده تر شده و ابعاد وسیعی پیدا کرده است.اگر در قدیم برخی بازی های رایانه ای باعث رواج مفاهیم ضدمعنوی و خشونت می شد، امروز باید از بازی های آرامی که به ظاهر هیچ کدام از آسیب های بازی های اکشن و خشن را ندارند هم ترسید. بازی های آرامی که فرد را (در هر گروه سنی و تحصیلی و در هر جایگاه اجتماعی) تحت تاثیر قرار می دهد و از دنیای پیرامون خود جدا می اندازد و خطرشان کمتر از بازی های خشونت آمیز و تاثیرگذار اکشن نیست.

رحیمی، کارشناس روانشناسی رد مورد تاثیر این گونه بازی ها در زندگی انسان می گوید: «یکی از بزرگترین آسیب های این بازی ها این است که افراد گذشت زمان را به هیچ وجه احساس نمی‌کنند و وقتی به خود می‌آیند که ساعت‌های زیادی از وقتشان صرف این بازی‌ها شده‌است. علاوه بر آن طبق تحقیقات، افرادی که وابسته به این بازی ها می شوند، درونگرا شده و در جامعه منزوی می شوند و رفته رفته در برقراری ارتباط اجتماعی کم تمایل و یا ناتوان می گردند.

این روانشناس خطر خیالپردازی و دور شدن از دنیای حقیقی را مهم و غیرقابل انکار می داند و می گوید: «وقتی بچه ی مجازی اجز نیازهای مادی توقعی از پدر و مادرش ندارد و با اندکی غذا و کمی بازی می توانی راضی نگهش داری، ناخودآگاه این تفکر و این ذهنیت در زندگی عادی برای انسان نهادینه می شود. تحملش در برابر خواسته های دیگر را از دست می دهد و توجهی به نیازهای معنوی اطرافیان علی الخصوص فرزند را از دست می دهد.»

رحیمی معتقد است پیشرفت تکنولوژی سبب دور شدن اعضای خانواده از یکدیگر می‌شود. به طوری که هر یک از افرادخانواده به خاطر مشغول بودن به تماشای تلویزیون یا درگیر بودن با رایانه و اینترنت و بازی‌های رایانه‌ای، کمتر وقت می‌کنند با یکدیگر بنشینند و صحبت کنند و این خود باعث سرد شدن روابط بین والدین و فرزندان شده‌است، به گونه‌ای که آنان کمتر حوصله یکدیگر را دارند.

به هر صورت شمشیر دولبه ی تکنولوژی هر روز یک وجه و یک بعد از زندگی انسان را هدف قرار می دهد و با رسوخ به تمامی ابعاد زندگی انسان، قدرتش را به رخ می کشد. قدرتی که مخاطبان را منفعل کرده و آنها را در جریانی قرار داده که نتیجه ای جز قدرتمندتر شدن این رسانه های نوین ندارد.

باید مراقب باشیم چرا که «پو» همین موجود کوچک دوست داشتنی با آن نگاه مظلوم و لبخند شاد، در کمین ماست!
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:44
اخبار
پایگاه خبری العالم: تنها چند ساعت پس از ادای سوگند دولت نوپای تونس، خانم "آمال کربول" وزیر گردشگری این کشور که به علت مشارکت در دوره‌های آموزشی در فلسطین اشغالی مورد انتقاد شدید قرار گرفته، از منصب خود استعفا کرد.

این نخستین استعفا در دولت جدید تونس است و هنوز معلوم نیست که "مهدی جمعه" نخست وزیر این کشور در خصوص این استعفا چه تصمیمی گرفته است.



رسانه ها به جزئیات مربوط به مدت و چگونگی حضور این وزیر مستعفی در سرزمینهای اشغالی اشاره نکرده اند.

دولت جدید تونس به ریاست مهدی جمعه پس از گرفتن رای اعتماد از مجلس ملی موسسان تونس، امروز مقابل "منصف مرزوقی" رئیس جمهور این کشور، سوگند یاد کرد تا رسما فعالیت خود را آغاز کند.

مرزوقی طی سخنانی در مراسم ادای سوگند دولت جدید، ضمن اذعان به وجود مشکلات و موانع متعدد در مسیر این دولت گفت: دولت جدید باید فعالیت های قبلی را پیگیری و مسئولیت های خود را در قبال کشور بپذیرد.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:42
اخبار
خبرگزاری مهر: پلیس راه محدودیت های ترافیکی آخر هفته را اعلام کرد.

براساس اعلام پلیس راه کشور تردد موتور سیكلت تا ساعت 24 روزجمعه از محورهای كرج- چالوس، هراز، فیروزكوه و محور تهران- سمنان- مشهد و بالعكس ممنوع است.

جاده چالوس

تردد انواع تریلر و كامیون از محور كرج- چالوس كماكان ممنوع است. تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 14:30 تا 24 روز جمعه  از كرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده وبا اعلام مامورین پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 17:30  تا24 روز جمعه از 15 كیلومتر بالای مرزن آباد(دزبن) به سمت كرج بصورت یكطرفه خواهد بود.

جاده هراز


 تردد تریلرها ازمحور هرازكماكان ممنوع بوده و تردد كامیونها وكامیونت ها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 24 روز چهارشنبه  و همچنین از ساعت 6تا 24 روز پنج شنبه و جمعه از محور هراز ممنوع است.

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 14 تا18  روز جمعه از مبارک آباد تا امام زاده هاشم در استان تهران به منظور تخلیه بار ترافیکی پیست آبعلی ممنوع خواهد بود.

محور دماوند


تردد تریلر ها به استثنای حاملین موادسوختی و فاسد شدنی  از ساعت 6 تا 24  روز جمعه از محور تهران به قائم شهر و بالعکس  ممنوع است.

ضمناً مركزاطلاعات وكنترل ترافیك پلیس راهور ناجا با شماره تلفن 120 و 88255555 (ده خط) به طور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راههای كشور و امداد رسانی احتمالی به مسافران است.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:42
اخبار
خبرگزاری ایسنا: ولایتی و کوفی‌عنان طی دیداری راه‌حل‌های عبور از بحران سوریه را بررسی کردند.

علی‌کبر ولایتی که ظهر امروز در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام پذیرای گروه متنفذین به ریاست کوفی عنان بود، دیدار خود را با کوفی‌عنان رییس گروه متنفذین و سایر اعضای این گروه مثبت ارزیابی کرد و در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: ما در این گفت‌وگوها به بررسی مسائل مربوط به سوریه و همچنین گفت‌وگوهای هسته‌ای بین ایران و 1+5 پرداختیم.

وی افزود: تکیه بیشتر کوفی عنان بر روی مساله سوریه بود و دیدگاه ایران را در این رابطه جویا شد و من برای او شرح دادم که ایران تمایل دارد از دخالت خارجی‌ها در امور سوریه خودداری شود و مساله سوریه راه‌حل نظامی نداشته و باید وضعیت سوریه به خود ملت این کشور واگذار شود.

ولایتی با بیان اینکه سرنوشت سوریه باید به دست دولت، ملت و افرادی که علیه سوریه اسلحه به دست نگرفتند تعیین شود. تا جایی که ما اطلاع داریم دولت سوریه آمادگی دارد تا با گروه‌هایی که حامی صلح هستند مذاکره کند و اگر جامعه بین‌الملل قصد دارد در راستای مساله سوریه کمکی داشته باشد، باید با تصویب قطعنامه‌ای توسط اعضای دائم شورای امنیت از ورود تروریست‌ها به داخل خاک این کشور جلوگیری شود.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک ادامه داد: براساس ارزیابی یکی از مراکز تحقیقاتی در انگلیس از حدود 70 کشور تروریست‌هایی به سوریه اعزام شدند و گفته می‌شود از سوی برخی کشورها با پول و اسلحه حمایت می‌شوند، بنابراین باید حتما موضوع سوریه و مشکلات این کشور از وجود تروریست‌ها و بحث تروریست‌ها مورد توجه قرار بگیرد. همچنین باید بدانیم برای حل بحران سوریه باید با تروریست مبارزه شود البته کوفی‌عنان نیز در گفت‌وگو با من تاکید کرد که برخی کشورها و طرف‌ها بودند که در ابتدای مساله سوریه فکر می‌کردند ظرف مدت کوتاهی و از طریق راه حل نظامی مشکل سوریه حل خواهد شد ولی امروز آنها با کوفی‌عنان هم عقیده‌ شده‌اند که سوریه راه‌حل نظامی نداشته و راه‌حل آن سیاسی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قرار است کوفی‌عنان این مذاکرات و صحبت‌ها را در کجا مطرح کند، گفت: عموما گروه‌هایی مانند متنفذین، NGO هستند که در ساختن افکار کنونی جهان تاثیرگذار بوده و هرچند مسوولیت رسمی در یک کشور یا سازمان بین‌المللی ندارند ولی در هر صورت اعلام موضع آنها در ساختن افکار عمومی مردمی ملت‌ها که در حکومت‌هایشان تاثیرگذار هستند، نمود خواهد داشت، هرچند که این تاثیرگذاری‌ها غیرمستقیم باشد ولی نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

ولایتی در پایان خاطرنشان کرد: از نظر من عبور از بحران سوریه این است که از سازمان‌های بین‌المللی مثل غیرمتعهدها استفاده شود تا تنها سازمان ملل مسائل را بررسی نکند و سایر سازمان‌ها مانند غیرمتعهدها هم به آن کمک کنند. احتمال دارد کوفی‌عنان این پیشنهاد را در مرکز گروه متنفذین به بحث بگذارد و در این صورت همکاری بین غیرمتعهدها و سازمان ملل متحد برای حل بحران سوریه صورت گیرد.
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:41
اخبار
خبرگزاری ایسنا: معاون اول رئیس‌جمهور از تهیه و ارسال گزارشی برای رئیس‌جمهور در رابطه با مبارزه با ویژه‌خواری خبر داد.

اسحاق جهانگیری در بدو ورود به قم، در جمع خبرنگاران در تشریح اهدافش از این سفر گفت: هدف ما از این سفر، زیارت حرم حضرت معصومه(س)، دیدار با مراجع و بررسی مشکلات استان قم با حضور استاندار و مسئولان این استان است.

وی در پاسخ به این پرسش که "آیا با توجه به اتمام مهلت یک ماهه رئیس‌جمهور، گزارشی در زمینه مبارزه با ویژه‌خواری تهیه شده است؟" اظهار کرد: بله. گزارشی برای ایشان تهیه و ارسال شده است. ما در این دوره اصرار داریم که برای سلامت دستگاه‌های اداری، یک نظارت در درون ‌قوه مجریه طراحی کنیم تا پیشگیری انجام شود.

جهانگیری ادامه داد: برای اینکه این پیشگیری انجام شود، ما باید یک سیستم دولت هوشمند ایجاد کنیم و تمام کارهایی را که با تسهیل آنها گلوگاه‌های فساد از بین می‌رود، شناسایی کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان گفت: مصادیقی هم که در حال حاضر یک نفر از آنها مطرح است و حجم بزرگی از پول‌های دولت یعنی بیش از دو میلیارد یورو یا بیش از هشت هزار میلیارد تومان پول دولت در حساب ایشان است، دستگیر شده و در اختیار قوه قضائیه است و با کار هماهنگی که بین قوه قضائیه و قوه مجریه شکل گرفته، امیدوار هستم که به عنوان یک مورد مهم در این زمینه کار شود. احتمالاً موارد دیگری هم باشد، که اگر باشد، به موقع اطلاع‌رسانی می‌شود.

یک ماه قبل رئیس‌جمهور به معاون اول خود دستور داد تا اقدامات لازم برای شناسایی و مجازات کسانی که با تبانی و سوءاستفاده از امتیازات خاص، زمینه ویژه‌خواری و درآمدهای غیرموجه را فراهم کرده‌اند، در اولویت کار قرار گیرد.

در بخشی از دستور رئیس‌جمهور آمده است: «ضروری است موارد سوءاستفاده از شرایط تحریم مورد رسیدگی قرار گیرد و برای حراست از حقوق مردم و بیت‌المال اقدام فوری صورت پذیرد و گزارش مربوطه ظرف یک ماه به اینجانب ارائه گردد.»
پنج شنبه 10/11/1392 - 16:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته