• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4363
تعداد نظرات : 2608
زمان آخرین مطلب : 3430روز قبل
شعر و قطعات ادبی

آسمان رنگ خدا گشت بیا پر بزنیم
باغ خورشید پراز چلچله ها گشت بیا سر بزنیم
فصل مهمان شدن پنجره ها یادت هست
پشت در جای غریبیست بیا در بزنیم
یک نفر باز مرا در خود من می خواند
پر پرواز نداریم که پرپر بزنیم
باز از مزرعه من بوی علف می شنوم
جای پروانه چه خالیست بیا پر بزنیم.

چهارشنبه 8/12/1386 - 11:59
خاطرات و روز نوشت

هرگاه دفتر محبت را ورق زدی و هرگاه زیر پایت خش خش برگها را احساس کردی هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای خاموش دیدی برای یکبار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان بلکه از ته قلب خود بگو: یادت بخیر.

چهارشنبه 8/12/1386 - 11:55
خاطرات و روز نوشت

همیشه برای کسی بخند که میدونی به خاطر تو شاد میشه... واسه کسی گریه کن که میدونی وقتی غصه داری و اشک میریزی برات اشک میریزه... برای کسی غمگین باش که در غمت شریکه... عاشقه کسی باش که دوستت بداره!

چهارشنبه 8/12/1386 - 11:0
خاطرات و روز نوشت
پیروزی بزرگ دانشمندان ایرانی را به ملت بزرگ ایران تبریك می گوئیم.
سه شنبه 7/12/1386 - 6:17
دانستنی های علمی
کسی که به آبادانی می کوشد جهان از او به نیکی یاد می کند .
سه شنبه 7/12/1386 - 6:14
دانستنی های علمی
کسی که می ترسد شکست بخورد حتما شکست خواهد خورد .
سه شنبه 7/12/1386 - 6:13
دانستنی های علمی
اولین شرط توفیق شهامت و بی باکی است.
سه شنبه 7/12/1386 - 6:11
دانستنی های علمی
به آینده علاقه مند باشید چون باید در آن زندگی کنید!
سه شنبه 7/12/1386 - 6:9
دانستنی های علمی
سعی کنید همیشه در امروز زندگی کنید اگر امروز درست زندگی کنید فردا نیز درست خواهد بود .
سه شنبه 7/12/1386 - 6:7
کامپیوتر و اینترنت
 

آموزش ساخت وبلاگ - قسمت اول

یكی از پدیده های جدید و تاثیر گذار در حیطه اینترنت، وبلاگ می باشد. در سالهای اخیر این پدیده انقلابی در اینترنت و فرهنگ استفاده از آن به وجود آورده است. دلیل این امر قابلیت هائی است كه در وبلاگ ها نهفته است.مهمترین قابلیت كه تفاوت عمده وبلاگ و سایت نیز به حساب می آید این است كه ایجاد یك وبلاگ احتیاج به تخصص و دانش خاصی ندارد و همین امر باعث شده است كه افراد زیادی به وبلاگ نویسی روی بیاورند. در میان این افراد می توان طیف بسیار گسترده ای از افراد را مشاهده كرد. از پزشك و پرستار گرفته تا روزنامه نگار و دانشجو. تفاوت دیگر، رایگان بودن ایجاد و استفاده از وبلاگ هاست كه این تفاوت نیز نقش بسیار مهمی در استقبال افراد و بخصوص جوانان از این پدیده دارد. همین استقبال گسترده باعث شده اطلاعات و مطالب بسیار مفیدی از این رهگذر به عرصه اینترنت افزوده شود. اطلاعاتی كه ما تا پیش از این به علت نا آشنائی این اقشار با طراحی صفحات وب، از آنها محروم بوده ایم. این پدیده بخصوص در ایران با استقبال گسترده تری مواجه شده است. بطوری كه مطالب فارسی كه در سال 1381 به اینترنت افزوده شده از مجموع تمام مطالبی كه تا قبل از آن به زبان فارسی در اینترنت موجود بوده بیشتر است ( این را نمی دانم كجا خوانده ام). یك تفاوت دیگر بین وبلاگ و سایت های معمولی، پویا بودن وبلاگ ها است. اكثر سایت ها ماهیتی ایستا و ساكن دارند و معمولا به سرعت تغیر نمی كنند یا اگر تغیر كنند، بخش كوچكی از آنها تغیر می كند ( به استثنای سایتهای خبری و برخی سایتهای دیگر). ولی اگر پس از ده روز به یك وبلاگ فعال مراجعه كنید، ممكن است اثری از نوشته های قبلی نبینید زیرا وبلاگ ها ماهیتی پویا و روز آمد شونده دارند و به تبع همین ماهیت، بازدید كنندگان وبلاگ ها هم بسیار بیشتر و در فواصل زمانی كمتر به وبلاگ ها سر می زنند ( من بعضی از وبلاگ ها را هر روز می خوانم). در هر حال رشد این پدیده بخصوص در ایران نشانه ای میمون از یك رویكرد مثبت به علم و دانش و به اشتراك گذاشتن آن با دیگران است . من این رشد را به فال نیك گرفته و می كوشم سهمی ( هرچند اندك و دیر هنگام) در اوج گیری این پدیده داشته باشم.من در این نوشته قصد دارم روش ایجاد، ارسال مطالب و همه كار هائی كه دانستن آنها برای داشتن یك وبلاگ، لازم و مفید است را شرح دهم.

وبلاگ چیست؟

وبلاگ پدیده ای نوپا در عرصه اینتر نت است و بیش از چند سال از پیدایش آن نمی گذرد. وبلاگ (Weblog) -كه به آن بلاگ( Blog )نیز اطلاق می شود- تركیبی است از دو كلمه webبه معنای شبكه جهانی و log (به معنای گزارش روزانه یا روز نوشت) و به یاد داشتهائی گفته می شود كه توسط یك یا چند نفر بصورت روزانه، هفتگی یا گاه به گاه نوشته شده و در عرصه اینترنت قرار می گیرد. چند معنی فارسی نیز برای آن ابداع شده است. مثل تار نگار یا تار نگاشت كه كمتر مورد استفاده قرار می گیرند. هر فردی كه به اینترنت دسترسی داشته باشد و مطلبی برای نوشتن داشته باشد می تواند بطور رایگان (یا در صورت تمایل با صرف هزینه)، صاحب یك وبلاگ شود. مطالبی كه در وبلاگ نوشته می شوند ممكن است خاطرات شخصی ، خبر ، مقالات علمی و هرگونه مطلب قابل نگارشی باشند. علاوه برا ین نظرات خوانندگان وبلاگ ها نیز جزو مطالب وبلاگ محسوب می شود.

چگونه یك وبلاگ بسازیم

روش های متعددی برای ساخت وبلاگ وجود دارد. ما میتوانیم برای ایجاد وبلاگ از خدمات مجانی سایت های سرویس دهنده وبلاگ استفاده كنیم و یا فضا و دامین برای خود خریداری كرده و این كار را روی سایت اختصاصی خود انجام دهیم. ابتدا از سرویس های رایگان شروع می كنیم. معروفترین این سرویسها بلاگر و پرشین بلاگ (http://www.persianblog.ir ) می باشند. البته سرویسهای مجانی دیگری نیز در اینترنت وجود دارد. مثل http://www.blogsky.com http://www.blogsky.com . http://www.persianlog.ir . ولی دو سرویس فوق الذكر از بقیه آسان تر و پر طرفدار تر هستند. ابتدا سرویس سایت  را بررسی می كنیم. این سایت سرویس وبلاگ را به دو صورت در اختیار ما قرار می دهد. سرویس مجانی ( كه در این حالت تبلیغات سایت در بالای وبلاگ ما نمایش داده می شود)، و سرویس پولی كه در این سرویس تبلیغی نمایش داده نمی شود و امكاناتی بیش از سرویس مجانی دارد. برای ثبت نام و استفاده از  قبلا راهنما هائی نوشته شده كه ما یكی از مفید ترین آنها یعنی راهنمای ساخت وبلاگ حسین درخشان را اینجا عینا نقل می كنیم:

اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز XP/2000:

(
اگر آن را دارید این مرحله را رد کنید)
-
به اینجا بروید: Start>Settings>Control Panel>Regional Options
-
در فهرست پایین، Arabic را تیک بزنید.
-
در لیست بالا (Your Locale) زبان Farsi را پیدا کنید و آنرا انتخاب کنید.
-
چیزهایی را که ویندوز لازم دارد در اختیارش بگذارید. (سی دی ویندوز)
-
گوشه پایین سمت راست صفحه، یک مربع با حرف EN میبینید. از این به بعد در هر نرم افزار یا Application در حال اجرا، اگر روی آن مربع کلیک کنید میتوانید FA یا زبان فارسی را انتخاب کنید و به فارسی بنویسید.

دوشنبه 6/12/1386 - 21:29
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته